Tänään on 19.06.2018, 21:47.

Venlojen viesti

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Venlojen viesti

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Turun Suunnistajien on yleisesti pidetty suurimpana ennakkosuosikkina naisten puolella, mutta itse uskon vahvasti Tampereen Pyrintöön. TP:n joukkueelle neliosuuksinen viesti sopii erinomaisesti. Joukkueen kaikki jäsenet vähintäänkin kolkuttelevat Suomen maajoukkueen portteja, elleivät jo suorastaan lasketa kuuluvaksi siihen. Suurin kysymysmerkki onkin mielestäni (todennäköisen) ankkurin, Liisa Anttilan pään kestäminen. Hänellä kun on aika ajoin ollut tapana juosta tyllillä vauhti=100, äly=0. Toki turkulaisilla on asettaa vertailuun mm. kaksi Sveitsin maajoukkuenaista, jotka kuuluvat samalla myös maailman eliittiin. Mutta vastapainona todennäköisesti joukkueen toista osuutta vie nuori ja kokematon Johanna Seppinen, mikä saattaakin koitua joukkueen kohtaloksi.

Muut kaikilla osuuksilla kärkivauhtiin pystyvät joukkueet ovat Kalevan Rasti sekä norjalaiset Bäggelaget ja Halden. Olisin erittäin yllättynyt, jos joku tämän viisikon ulkopuolinen joukkue onnistuisi korjaamaan potin. Juoksuvoima riittäisi toki myös muutamissa muissa joukkueissa, mutta uskon tämän vuoden viestin olevan sen verran taidollisesti vaativa, että pelkällä fysiikalla ei menestystä tule. Tämän kommentin jälkeen mustaksi hevoseksi on toki pakko nostaa vielä Liedon Parma, jossa kokemusta ja taitoa on jokaisella neljällä viestinviejällä varmasti yhtä paljon kuin monessa joukkueessa yhteensä, mutta heidän fyysinen puolensa tuskin taas riittää avausosuudella mahdollisesta loppukiristä puhumattakaan.

Omat pelimerkkini jakaantuvat ainakin tämän hetken kerrointen valossa Pyrinnölle, Haldenille ja Bäggelagetille (mahdollisesti myös KR). TuS:sin kerroin on niin naurettava, ettei siihen kannata näillä näkymin rahojaan tuhlata.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”