Tänään on 18.06.2018, 15:00.

Ruotsin Elitserien - salibandy 24.1.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Ruotsin Elitserien - salibandy 24.1.

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Råsunda+2,5 - AIK 1 2,30 >50% Unibet/Ladbrokes 4/10
Råsunda - AIK U 11,5 1,90 ~59% Ladbrokes 4/10

Taitaa viime kausien meriitit painaa bookkereden vaakakupeissa enemmän kuin paljon. AIK on liigan kestomenestyjä ja voitti runkosarjan viime vuonna, kun taas Råsunda pelasi vielä viime kaudella 1 divisioonaa ja nousi kauden loputtua pääsarjaan. AIK:n tämä kausi on ollut kuitenkin huomattavasti viime kautta vaikeampi. AIK on sarjassa tällä hetkellä 6. ja Råsunda 10. Edellinen kohtaaminen päättyi AIK:lle 7-3.

Ottelusta on odotettavissa kuuma paikalliskamppailu. Kotietua ei ole lainkaan, sillä kumpikin joukkueista pelaa kotiottelunsa samassa paikassa, Solnahallissa. AIK on pystynyt harjoittelemaan viime viikot hyvin, kun loukkaantumisia ei ole ollut. Råsundalla niitä sen sijaan on ollut. Vakiopuolustaja Emil Bäckström sai vähän aikaa sitten polvivamman ja on poissa koko loppukauden, mutta "kotijoukkueen" onneksi kolme loukkaantunutta pelaajaa palaa takaisin kokoonpanoon. Muutama pelaaja on edelleen lasaretin puolella, mutta kokoonpanossa on sen sijaan muutama uusi mies. Kyllä tuosta hieman sekavasta pelaajatilanteesta kannattaa muutama prossaa rokottaa, vaikkakin poissaolojen todellista vaikutusta peliin on vaikea arvioida, kun kuitenkin joukkueen tähdet ovat kunniossa. Joukkueiden tasoero ei ole todellakaan noin suuri kuin kertoimet voisivat antaa ymmärtää! Odotusarvo tuohon Råsunda +2,5 on huikea, mutta en silti suosittele laittamaan yli 5/10! AIK:n tulisi olla rankingissa yli kolme luokkaa Råsundan edellä, jotta tuosta ei peliä saisi. Pelkästään viime kauteen tuijotettaessa olisi, mutta ei nyt.

Underi nousee myös mukavasti pelattavaksi. Tiukka paikalliskamppailu tiedossa, jossa periksi ei anneta eikä maaleilla juhlita. AIK:n peleissä on tullut tällä kaudella keskimäärin 11,57 maalia/ottelu. Råsundan vastaava luku on 10,80. Viime kaudella joukkueet pelasivat vielä keskimäärin pienimaalisempia otteluista, joten kyllä tuo lähes 60% on ihan perusteltua. Kannattaa kuitenkin huomioida panosta miettiessä nuo riskitekijät (uudet pelaajat ym.).

Ruotsissa maaleja tulee >1 vähemmän keskimäärin kuin Suomessa. Tällä kaudella ero on ollut peräti 1,7 maalia. Sarja on muutenkin tasaisempi kuin Suomessa. Suurimaalisia otteluita ja voittoja on selvästi vähemmän kuin Suomessa. Ammattimaisempi toiminta, suuri näkyvyys mediassa yms. selittävät nuo ilmiöt.

Råsundan suuret kertoimet johtunevat viime kauden lisäksi siitä, että AIK on yksi suosituimmista seuroista Ruotsissa ja kerää siten myös suuren osan pelimerkeistä kertoimista riippumatta.

Ja tässä vielä seuranta otteluun:
www.innebandy.se

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”