Tänään on 26.05.2018, 14:15.

Lentopallojyvät 6.1

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Kaide
Jäsen
Viestit: 27
Liittynyt: 28.04.2004, 10:24
Pisteitä: 0

Lentopallojyvät 6.1

Viesti Kirjoittaja Kaide »

Centrebet: Perpo-Sampo -1,5 kerroin 1,65. perpolla ei loukkaantumisia jos nyt ei viime hetkellä. pelannut vaihtelevasti, yleensä europelien läheisyydessä. Nyt ei niitä kiireitä enää ole ja täysi keskittyminen liigaan.
pommin tästä tekee se että Pielavesi-Keiteleen paikallislehden mukaan Sammon pitkä sairaslista pitenee entisestään. Toinen päävastaanottaja aamuvuori on loukannut kätensä.
Eli nyt listalla ovat Aamuvuori, Ikäläinen(puolikuntoinen oikeastaan), Turkka, Määttä. Sampo on muutenkin pelannut todella huonosti viime aikoina ja todnäk Salokankaan siirtäminen yleispelaajaksi heikentää entisestään jo muutenkin ailahtelevaa vastaanottoa. Voi pelata myös Perpon suoralla voitolla 1,3 kertoimella mutta on todella suuri yllätys jos Sampo jollain ilveellä pystyisi 2 erää voittamaan!

Itse yhdistin tuohon vielä Iskun voiton Valepasta, kerroin 1,35. Aikaisempien vuosien Valepan voitot Iskusta perustuivat suurelti Sylvään ahtaaseen kotisaliin ja Sami Juvosen hurmokseen entistä seuraansa vastaan. Nyt Sami passaa taas Iskun riveissä. Tero Viitanen on tiettävästi vahvistamassa Anssi Vesasella (loukkaantunut) heikentynyttä keskiosastoa. Varmuutta siitä laitetaanko mies kentälle, ei ole.
iskun peli yskinyt välillä mutta perustasoltaan joukkueissa on valtava ero.
Iskulla ei pitäisi olla vaikeuksia voittaa vuoden ensimmäistä ottelua.

Ei noilla kahdella jättimäistä kerrointa saa. Itsellä 3-numeroinen panos joka ei ala 1:sellä! Sen verran luottoa Perpo ja Isku minulta saa.
Jos tilillä olisi enemmän "löysää" niin pelaisin puhtaasti Perpoa vieläkin kovemmalla panoksella.

Puskaradiosta (keskustelupalstalta) tulleen tiedon mukaan Aamuvuori onkin jo ollut joukkueen treeneissä mutta keskitorjuja Ikäläinen ei.
Aamuvuoren mahdollinen pelaaminen parantaa hieman Sammon mahdollisuuksia mutta siltikin pahasti altavastaajana edelleen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”