Tänään on 20.06.2018, 04:56.

Ampumahiihto 4-8.1.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
tommilat1
Jäsen
Viestit: 12
Liittynyt: 23.01.2004, 16:10
Pisteitä: 0

Ampumahiihto 4-8.1.

Viesti Kirjoittaja tommilat1 »

björndalen ja poiree poissa tämän päivän viesteistä,olisiko kellään tietoja noista joukkueista?

itselleni tuo ruotsi maistuu veikalla 2.2 ja misei tuo itävatakin 2.0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10496
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +347.03 yks.

Palautus%: 120.26%

Panosten ka: 1.60 yks.

Vetoja: 1068

Pisteitä: 2906
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Olofsson, Nilsson, Ekholm ja Ferry Ruotsilla. Paras eli Bergman siis poissa joten 2.20:lla ei todellakaan maistu Ranskan kvartettia Robert, Aubert, Defrasne ja Fourcadea vastaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Henkka, 04.01.2006, 15:23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


toimitusjohtaja
Jäsen
Viestit: 2805
Liittynyt: 04.04.2003, 16:26

Tuotto: +2653.87 yks.

Palautus%: 104.65%

Panosten ka: 11.81 yks.

Vetoja: 4830

Pisteitä: 2146

Viesti Kirjoittaja toimitusjohtaja »

Expektillä 3.25 tuo Ruotsi samaan pariin,jos 2.2 maistuu niin tuonne saat aika kivan petsin.Suosittelen kuitenkin vetämään Ranskaa veikalle,arvio about 70%.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Tässä päivän vedot. Ruotsia vastaan ei välttämättä pääse enää missään, mutta muihin voi saada ainakin jonkinlaista peliä...

Ruotsi - Itävalta 2 2.20 (unibet)

Melkoinen lahja minun mielestäni. Olin jo pelaamassa bawin 1.95 kunnes selasin muut läpi. Ruotsilta puuttuu Bergman ja se kertoo jo riittävästi. Erik Olofsson on sukunimestään huolimatta hieman eri luokan mies. Taistelee nimittäin normaalisti sijoilla 80-90 MC-kisoissa. Ja Ruotsin järjestyskin kertoo, että tässä ei edes haeta parasta menestystä, kun Olofsson on nimenomaan ankkurina. Itävallalta puuttuu myös Rottmann ja Mesotitsch, mutta korvaajat ovat selkeästi parempia. Aloittaja Foidl on kysymysmerkki, koska ei ole tällä kaudella kisaillut MC-tasolla, EC-kisoissa kuitenkin ihan kohtuullisia sijoituksia ja taattua Itävaltaa, suksi kulkee, mutta ammunnan kanssa on vähän niin ja näin. Ruotsin aloittaja Nilsson on kuitenkin jonkin verran parempi. Toisella osuudella osat vaihtuvat, Pinter on tehnyt tasaisen hyvää jälkeä ja Ekholmilta vaaditaan täydellistä onnistumista, mikäli meinaa pystyä vastaamaan. Ferry on hyvänä päivänä maailmanluokan mies, mutta ei Gredlerkään huono ole. Kolmannen osuuden jälkeen Ruotsi lienee kuitenkin edellä ja saa ollakin aika reilusti, sillä Olofssonia vastassa on vahvaa kuntoa esittänyt Sumann. Ero näiden miesten välillä pitäisi laskea viestipätkälläkin minuuteissa eikä sekunneissa. Omasta mielestäni Itävalta on tuollainen 55% suosikki. Jos ammunnat menevät edes sinnepäin, ei naapureilla ole minkäänlaista jakoa.

Ranska - Tsekki 2 2.20 (unibet)

Tsekillä paras mahdollinen miehistö, Ranskalla puuttuu Poiree ja järjestyskin ihmetyttää, kun Defrasne vetelee kolmatta osuutta. Tsekin ero Ranskaan on kahdessa aiemmassa viestissä ollut 1.15 ja 1.10 ja tuosta erosta lohkeaa nyt ainakin puolet jo pelkästään Poireen puuttumisella, vaikka Fourcade onnistuisikin siedettävästi. Robert ja Holubec ovat aloittaneet tasaväkisesti, toisella osuudella Aubert - Slesingr parin pitäisi kallistua Slesingrille jopa melko selvästi. Kolmannella osuudella Defrasne ajaa kyllä eron kiinni, joten ratkaisu jää ankkureiden varaan. Vitek on ollut henkilökohtaisissa sysipaska, mutta viestiankkuroinnit ovat sujuneet erittäin hyvin. Lisäksi Fourcade on vielä melko nuori ja kokematon, joten hyvillä sijoilla taisteltaessa voi käsi täristä. Pidän tätä kohdetta aika lailla tasabuukkina. Prosentin tai kaksi voisin antaa Ranskalle etua, mutta sen enempää en missään nimessä.

Voittaja Saksa 2.10 (centre)

Kuten sanottua, Ranska on siis auttamatta ulkona voittokamppailusta ilman Poireeta. Saksa ja Venäjä ovat Tsekin lisäksi oikeastaan ainoat, joilla on paras mahdollinen miehistö jalkeilla, Venäjälläkin on toki Tchepi vielä varastossa. Norjalta puuttuu Ole ja ilman häntä voitto on kyllä kaukainen haavekuva. Gjelland ja Hanevold kahdella viimeisellä osuudella eivät yksinkertaisesti riitä kun vastassa ovat Fischer/Greis ja Tcherezov/Kruglov. Jos siis kukaan saksalaisista (=Wolf) ei ammu täysin seinille, voitto on käytännössä varma. Suksella Venäjä jää nimittäin kauas taakse. Reilut 50% uskallan tähän tarjota muita buukkereita peesaillen.

Ranska - Valko-Venäjä 1 2.30 (centre)

Väittäisin tätäkin aika mielenkiintoiseksi kerroinasetteluksi. Aloituksessa Robert on henkilökohtaisissa kisoissa ollut heikompi kuin Aidarov, mutta viestiesitykset ovat olleet hyviä. Pikkaisen plussaa ehkä V-Venäjälle. Aubert ja Novikov ovat molemmat onnistuessaan sijoilla 20-30 maailmancupissa, joten ainoa ero lienee siinä, että Novikov on ollut hieman varmempi. Ei silti merkittävää eroa. Kolmannella osuudella Defrasne on selkeästi parempi kuin Dratchev, jonka suksi ei enää luista takavuosien malliin. Myös ammunta on Defrasnen puolella. Ankkuriosuudella on jo spekuloitu Fourcade ja hasardi-Ryzhenkov. Tämän kauden sijoitukset MC-kisoissa kertovat kaiken oleellisen Ryzhenkovista: 66-62-8-60-13-42. Parhaimmillaan kova menijä, mutta huonompana päivänä kaukana kärjestä. Ampumaprosentit ovat 75 luokkaa ja siitä löytyykin selitys vaihteluun. Valko-Venäjä on ehkä jonkinlainen suosikki henkilökohtaisten tulosten valossa, mutta epävarmuus ammunnassa kääntää parin lähes tasabuukiksi. 47-48% alemmas en suostu menemään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Valko-Venäjälle taisi ainakin äsken saada vielä 2.00 ladsilta ja Suomikin on mielestäni vielä pelattava, vaikka kerroin onkin laskenut jo alle kahden.

Slovenia - Valko-Venäjä 2 2.20 (unibet)

Slovenia aiemmissa viesteissä 4. ja V-Venäjä 5. ja 6. Molemmissa viesteissä mukana ollut ja loistavasti aloittanut Gregorin on poissa Slovenian joukkueesta. Korvaaja Larisi ei ole läheskään samaa tasoa. Myös V-Venäjältä poissa Sokolova, mutta pudotus ei ole läheskään yhtä raju. Ananko ei ole missään tapauksessa paljoa heikompi kuin Sokolova (joka ampui mm. jälkimmäisessä viestissä pystystä 2 sakkoa).
Aloituksessa Ivanova on ainakin yhtä hyvä kuin Mali, hyvänä päivänä jopa parempi. Toisella osuudella ennen joulua oivan vireen löytänyt Nazarova pistää Larisia päihin oikein huolella mikäli ihmeitä ei tapahdu. Kolmannella osuudella Koblar ja Ananko ovat samaa tasoa, molemmat voivat toki flopata pahastikin. Ankkurina Zubrilova on jopa hieman parempi kuin Brankovic. Miten siis Sloveniasta taiotaan suosikki, siinä päivän kysymys? Omasta mielestäni tämä ei ole näillä joukkueilla oikein mitenkään edes tasabuukki, vaan V-Venäjä suosikki (~55%?). Loistokohde joka tapauksessa ainakin minun mielestäni.

Puola - Suomi 2 2.10 (unibet)

En tiedä kuka näitä unilla laskee, mutta selvästi siellä ei ainakaan huomioida joukkuekokoonpanoja lainkaan... Puolalta puuttuu kaksi parasta naista, Gwizdon ja Grzywa. Tähänastisissa viesteissä Puola voittanut Suomea 1.15 ja 1.20. Gwizdon poissa -> 1-2 min, Grzywa poissa -> 0,5-1 min. Ja nuo arviot siis minimissään. Korvaavista Ponikwialla on kaksi esiintymistä MC-kisoissa tällä kaudella, sijat 91. ja 80. Bobak kiertänyt vain EC-kisoja ja niitäkin heikolla menestyksellä. Sanoisin, että Suomi on näillä joukkueilla väkisinkin yli 55% suosikki. Puolan joukkueen sijoituskeskiarvo MC-kisoissa on 70 kun se suomella on 59. Eli jokainen suomalainen sijoittuu henkilökohtaisissa keskimäärin 10 pykälää paremmin kuin polski...

Voittaja Saksa 1.90 (baw)

Jatketaan hyväksihavaitulla linjalla. Monilla joukkueilla jälleen puutteita joukkueessa ja Saksa iskee kotiyleisön mieliksi. Venäjä on naisissa aika pihalla. Pyleva ja Ishmouratova voivat pitää kärjessä kaksi osuutta, Gusevakin ehkä vielä menettelee, mutta EC-ryhmästä kaivettu Anisimova on kyllä aivan liian heikko ankkuriksi. Ranskalta puuttuu puolestaan Gros ja Slovenialta ja Valko-Venäjältä mainitut Gregorin ja Sokolova. Norja on ainoa, joka pystyy kunnolla edes uhkaamaan Saksan voittoa. Sielläkin on alkukaudella kehnonpuoleisesti esiintynyt Berger otettu Andreassenin tilalle, joten ihan ykkösporukasta ei voi heilläkään puhua. Saksallakin toki Glagow on poissa, mutta se on sitten mielipidekysymys ketkä neljä kuuluvat todelliseen ykkösjoukkueeseen. Hattuarvio sanoo, että reilun 55% voi huoleti antaa. Norjalle lohkeaisi semmoinen reilu 20%, joten sillä voi myös varmistaa voittajavetoa (5.00@baw). Ei tämä nyt näiden kahden ulkopuolelle karkaa missään tapauksessa edes kerran neljästä.

Edit:1.95@sportingbet

Norja - Venäjä 1 1.7 (expekt)

Hiihtovauhti on sen verran hyvää myös norskeilla, että ammunta saa jopa vähän tökkiä. Venäjän hyvät kokoonpanotkin ovat nöyrtyneet jo kahdesti ja tämän pitäisi olla pala kakkua niihin verrattuna. Paljon yli 60% ei kuitenkaan uskalla luvata, koska esimerkiksi Berger voi heikkona päivänä viihtyä sakkoringillä yksinäänkin liian monta kertaa. Mediumpanoksella kuitenkin mukaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Meikäläisen valinnat miehiin. Osa on jo painunut pelikelvottomiksi, mutta ehkä sieltä jotain löytyy..

Fischer - Greis 2 2.55 (unibet/baw)

Mä olen edelleenkin aivan eri aaltopituudella unin kertoimenlaskijan kanssa. Viime kaudella voitot sprinteissä 4-4, tällä kaudella toki 2-0 Fischerille, mutta jälkimmäisessä olivat peräkkäisillä sijoilla 3-4. Molemmat ovat erinomaisia ampujia (Fischer 91 vs Greis 87). Ladulla kaikki on kiinni päivän kunnosta, eilisessä viestissä Greis oli hieman nopeampi hiihtoajassa. En millään voi taipua mihinkään 40% lukemiin, 42-43% nyt minimissäänkin, jopa 45 olisin valmis tarjoamaan aika helposti.

Andresen - Rösch 2 1.90 (unibet)

Ja eripura sen kuin jatkuu... Andresenin hiihtovauhti ei ole mitenkään ihmeellistä, hyvää toki, mutta Rösch hiihti ensimmäisissä kisoissa samaa vauhtia. Ja eilinen viestiesitys näytti, että ei se vauhti nytkään erikoista ole. Ammunnassa on sen sijaan melkoinen ero. Andresen viime kaudella 66% ja tällä kaudella muutamassa kisassa 71, Rösch viime kaudella 76 ja tällä kaudella peräti 84. Näillä prosenteilla Rösch on pelkän ammunnan turvin lähes 60% suosikki. Ja yhtään sakkoa ei Andresenin kyllä pitäisi hiihtää kiinni, paitsi jos Rösch on vetänyt jouluna kinkkua vähän liiankin kanssa.

Wolf - Tcherezov 2 2.30 (unibet)

Wolfin tämän kauden ampumaprosentti henkilökohtaisissa on hämäävän korkea, 86. Viime kaudella mies osui 78% tarkkuudella ja viestisuoritukset ovat näyttäneet tälläkin kaudella, että epävarmuutta on kuitenkin edelleen ammunnassa. Hurja hiihtovauhtikin vaikuttaisi tasoittuneen ainakin eilisen perusteella. Tämän kauden tasaisista ampumaprosenteista huolimatta pidän Tcherezovia parempana ampujana. 45% Tcherezoville ja pienellä mukaan peleihin.

Defrasne voittaja 18.00 (unibet)
Defrasne top-3 4.75 (unibet)

Defrasne hiihti aivan käsittämätöntä vauhtia eilisessä viestissä. Mies käytti 4 varapatruunaa ja jäi silti alle 10 sekuntia parhaille. Hiihtoladulla aika oli äkkiä katsottuna toiseksi nopein. Defrasne on ammunnassakin parhaiden veroinen (86-87%), mutta silti palkintosijat tuntuvat olevan tiukassa. Aina tulee se 1-2 pummia joka pudottaa terävimmästä kärjestä. Kaikesta huolimatta mies on huomisessa kisassa viiden suurimman suosikin joukossa Olen poissaollessa. Kyllä palkintopaikka pitäisi irrota lähemmäs kerran kolmesta ja voittokin kerran kymmenestä. Bawin voittokerroin on 9 ja centren 13 ja ne lienevät lähempänä totuutta.

Kruglov - Rozhkov 1 1.75 (centre)

Eilisessä viestissä Kruglov sähläsi oikein olan takaa, kaikki kuusi varapatruunaa oli pakko käyttää. Normaalisti mies on kuitenkin huippuluokan ampuja (~90), jopa pari prosenttia Rozhkovia edellä. Ladullakin mies on liikkunut koko kauden lähes poikkeuksetta hieman kovempaa (myös eilen). Näillä taustoilla arvio menee pitkästi päälle 60%, jopa liki 65%.

Os - Svendsen 2 2.10 (centre)

Jos kolikonheitosta tarjotaan kerrointa 2.10, niin pakkohan se on pienellä kokeilla. Molemmat ovat kovia hiihtäjiä ja ammuntakin samantasoista. Minun mielestäni mahdotonta tehdä suosikkia kummastakaan.

Gross - Rozhkov 1 1.83 (lads)


Gross on vähitellen löytämässä itsensä. Hiihtovauhti on siis parantunut viime kaudesta ja nyt kun ammuntakin alkaa palailemaan kohdilleen, niin mies on taas terävimmässä kärjessä. Viimeisessä takaa-ajokisassa ennen joulua mies oli jo toiseksi nopein. Hiihtovauhti on ollut jonkin verran parempaa kuin Rozhkovilla (eilen yhtä nopeita) ja ammunnassa Gross ei ole ainakaan yhtään vastustajaansa heikompi. Kyllä Grossillekin on pakko antaa Kruglovin tavoin selkeä suosikkiasema, niin alamaissa Rozhkov on vaeltanut tämän kauden ajan. 60% tuntumassa liikuttaneen, mutta jo vedetty Kruglov laskee tämän kohteen panostusta.

Tchepikov - Rösch 1 1.83 (lads)

Tchepi on kuitenkin aivan eri luokan ampuja kuin Rösch, tämän kauden prosenteissakin eroa on vajaa 5%, viime kaudella sitä oli reilusti toistakymmentä. Hyvänä päivänä Tchepi voi kyykyttää myös ladulla, tosin se on ollut kyllä tällä kaudella harvinaista. Tämän kauden keskinäiset 4-2 ja sprintit 2-1 Tchepille. Kyllä tässä nyt vähintään 57-58% voi Tchepille antaa.

Slesingr - Sikora 2 1.83 (lads)

Tasabuukki my ass. Sikora on tarkempi ampuja ja ladullakin nopeampi useimmiten. Tämän kauden keskinäiset 4-1 Sikoralle (viime kaudella 10-2, mutta Slesingr nostanut tasoaan selvästi). Pikkaisen varovaisuutta tuo arvioon Slesingrin hyvä hiihto viestissä, mutta kyllä tässäkin nyt lähemmäs 60% arviosta puhutaan joka tapauksessa.

Defrasne - Rostovtsev 1 1.80 (lads)

Samat sanat pätevät tähänkin vetoon. Defrasne ampuu paremmin ja hiihdossakin on useimmiten kiireisempi. Vajaa 60% tällekin, huomioitava kuitenkin taas jo asetetut vedot ranskalaiselle.

Ja vielä expeltäkin...

Aidarov - Tchoudov 1 2.05 (expekt)

Tässä on taas mennyt puurot ja vellit sekaisin. Tchoudovilla on toki muutama hyvä kisa, mutta ammunnassa on silti valovuoden ero (10%) sekä viime että tällä kaudella. Aidarovin huonoin sijoitus tällä kaudella on 32. ja 5/7 kertaa ollut 15-joukossa. Tchoudov on onnistunut yhtä hyvin vain 2/6, toki ne molemmat ovatkin sitten jopa top-10:ssä. En silti saa Tchoudovista itkemälläkään suosikkia, Aidaroville 52-53% minimissäänkin.

Ryzhenkov - Bricis 2 2.15 (expekt)

Juu, olihan Ryzhenkov nopein eilen viestin hiihtopätkällä, mutta se hieman mutkistaa asioita kun ei osu niihin mustiin lätkiin. Bricis on vajaa 10% tarkempi ampuja, joten ei tässä nyt juurikaan alle 50% lukemiin voi päästä.

Pelejä on tullut niin perkeleesti, mutta tässä vielä pari joita sen enempää perustele, pienellä kelpasivat mulle...

Gjelland - Dratchev 2 1.95 (expekt) ~52-53%
Rottmann - Valiullin 1 1.80 (expekt) ~58-59%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Yleisen puolen lukijat voivat kiittää onneaan, että en muistanut laittaa miesten vetoja näkyville. Sentään omille oltiin pääsemässä, kunnes Defrasne päätti lyödä homman läskiksi viimeisellä hiihtolenkillä ja nöyrtyä Wolfille loppusuoralla. Osuihan niistä nyt kokonaiset 1/5... no jospa naiset paikkaisivat hieman.

Wilhelm - Olofsson 1 1.85 (centre/expekt)

No niin, marssijärjestys on palautettu normaaliksi. Olofssonin kuntohuippu oli ja meni ja nyt hän on jälleen muiden kanssa samalla viivalla. Wilhelm oli tänään parikymmentä sekuntia nopeampi hiihtäjä, mutta kisan luonteen huomioiden ei kuitenkaan merkittävää etua. Olofsson sen sijaan on erittäin hidas ampuja. Neljässä ammunnassa eroa syntyy helposti jo noin yhden sakkokierroksen verran. Kun tämä yhdistetään siihen tosiasiaan, että Wilhelm on tarkempi ampuja (82 vs 79 viime kaudella ja 89 vs 86 tällä kaudella), ei suosikista pitäisi olla epäselvyyttä. Mielestäni puhutaan jopa 60% lukemista, joten hyvästä kohteesta on kysymys.

Poiree - Nazarova 2 2.10 (lads)

Lieneekö Poiree ollut Andresenin opissa vai mikä on, mutta tällä hetkellä hän ei ainakaan osu mihinkään. Tähänkin asti se on ollut heikkoa, mutta nyt kyllä liikutaan jo ladonseinätasolla. Viestissä osumia 9/16 ja tänään 6/10 eli alle 60% laukauksista on pudottanut taulun. Nazarova taas on vakuuttavassa kunnossa, joulun alla syntynyt seiskasarja (7-7-7) sai tänään jatkokseen 14. tilan. Poiree on ehkä jonkin verran nopeampi, mutta ei ratkaisevasti. Varsinkin, jos ammunta ei tuosta parane. Mielestäni tämä on vähintään tasabuukki ja olisin valmis nostamaan Nazarovan jopa niukaksi suosikiksi.

Apel - Zubrilova 2 1.95 (expekt)

Apel on aivan hukassa, kuten tänään todistettiin. Suksi ei luista mihinkään ja ammuntakin on todella ala-arvoista. Viestissä 10/16 ja tänään 5/10. Normaalistikin Apel on toki alle 80% ampuja. Zubrilovan tämän päivän esitykseen ei kannata hirveästi tuijottaa. Makuupaikalla aikaa kului toista minuuttia ja kaupan päälle kolme sakkoa, joten sen jälkeen kyse oli enää hiihtelystä maaliin. Viestissä suoritus oli aivan eri luokkaa. Apel ei nykykunnossa hiihdä sen kovempaa kuin Zubrilovakaan ja ammunnassa ero on todella suuri Zubrilovan hyväksi (lähes 10%). Yli 55% mennään mielestäni väkisinkin, jopa lähemmäs 60% on perusteltua.

Dafovska - Liu 1 1.95 (expekt)

Jälleen hyvä ampuja vastaan hieman parempi hiihtäjä. Dafovska on lähes 10% parempi ampuja. Liu pystyy hiihtämään jonkin verran kovempaa, mutta kuten todettua, tässä kilpailumuodossa siitä ei ole normaalin veroista hyötyä ja yhdenkin sakon kiinnihiihtäminen on tuskan ja työn takana. 55% Dafovskalle.

Disl - Ishmouratova 2 1.90 (unibet)

Disl ampuu äärimmäisen harvoin alle 4 sakkoa neljän ammunnan kisassa. Keskiarvo viime ja tältä kaudelta on 4,9. Hiihtämällä hän ei saa kiinni kuin yhden normaalitasolla ja kaksi, jos Ishmouratovalla tökkii. Ishmu on ampunut keskimäärin 2,5 sakkoa neljän ammunnan kisoissa ja aloittanut tämän kauden erinomaisesti (92% ammuntaa). Millään ilveellä en saa tätä alle 55% ja eiköhän lähemmäs 60 ole sekin ihan oikeutettua. Ishmouratovasta saa myös 1.85 expeltä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”