Tänään on 25.05.2018, 20:46.

Alppihiihto 22.12

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
TJ
Jäsen
Viestit: 218
Liittynyt: 30.11.2003, 02:18
Pisteitä: 14

Alppihiihto 22.12

Viesti Kirjoittaja TJ »

Pelataas laddylle voittajavedot sekä miesten että naisten pujotteluun..

Winner: Kostelic 3.20 (~35%)

Itseluottamus varmasti huipussaan tämän päivän suurpujottelun voiton johdosta. Kostelic oli huimassa vauhdissa Aspenin pujottelun ensimmäisellä kierroksella, mutta tarjosi voiton paksureisi Pärsonille toisen kierroksen ylivarovaisuudellaan. Ei varmasti sorru huomenna samaan ja mielestäni Kostelic on selvä suosikki huomisessa pujottelussa.

Winner: Raich 5.50 (~25%)

Tähän pitkälti samat perustelut kuin edelliseen. Raich oli ylivoimainen suurpujottelussa tänään ja itseluottamus varmasti huipussaan. Itävaltalainen on ollut voittovauhdissa kauden molemmissa pujotteluissa, mutta toisen kierroksen lopun virheet ovat vieneet varmalta näyttäneet voitot. Viimeksi Madonnassa Raich varmisteli toisen kierroksen lopussa ja Rocca pääsi toistamiseen pokkaamaan voiton.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TJ
Jäsen
Viestit: 218
Liittynyt: 30.11.2003, 02:18
Pisteitä: 14

Viesti Kirjoittaja TJ »

Laddy tarjoilee vielä liveen kerrointa 2.50 Raichille ja se kannattaa mielestäni poimia jos ei tuota voittajavetoa pelannut. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Raich johtaa 0.07 sekunnin erolla Palanderiin, muut ovatkin jo yli 0.5 sekunnin päässä. Palanderiin en usko huippukuntoista Raichia vastaan. Palkintopallipaikka ja 2. sija on jo melkein taskussa joten Kalle tuskin lähtee jahtaamaan voittoa älyttömällä riskillä. Rocaltakaan tuskin nähdään samanlaista riskivetoa kuin Madonnan toisella kierroksella joten Raichille riittänee perusvarma lasku voittoon. Raich on varmasti oppinut paljon kauden kahdesta aiemmasta pujottelusta, joissa on tarjoillut voitot Rocalle toisten kierrosten lopussa. Arvotaan tuohon nyt vaikka semmoiset ~45%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”