Sivu 1/1

Salibandyliiga. Mikä vedonvälittäjä....?

Lähetetty:
Kirjoittaja mhki
Innostuin tuosta salibandysta vedon kohteena. Muutaman pelin olen Paf:in kautta pelaillu Onko Paf:in kertoimet kilpailukykyiset ulkomaisiin välittäjiin verrattuna? Eli mitä ulkomaalaista vedonvälittäjää voisitte suositella salibandyliigan pelaamiseen? Mielellään välittäjällä tulisi olla tili suomessa, jotta tuo rahaliikenne pelaisi joustavasti suuntaan ja toiseen. Eli aloittelija kaipaisi vinkkejä kokeneemmilta. KIITOS mahdollisista vastauksista etukäteen. :)

Lähetetty:
Kirjoittaja Jantta
Morjens mhki! PAFfin kertoimet ovat olleet kohtuullisen kilpailukykyisiä ainakin tähän asti. Hieman hukassa he ovat tuntuneet olevan välillä, ainakin tasureista he ovat tarjonneet erittäinkin kilpailukykyisiä kertoimia mutta tänään nekin olivat jo suunnillee samoilla linjoilla muiden buukkereiden kanssa. Kertoimien kopiointi on melko yleistä näissä pienemmissä lajeissa mutta Salibandyn suosio mysö vetomielessä koko ajan nousee ja ehkä kopiointi myös sen mukana.

Rahansiirroissa et aivan samanlaiseen nopeuteen pääse muissa paikoissa kuin PAFfilla jolla on suora verkkomaksu mutta päivässä parissa saat normaalilla pankkitilisiirrolla rahat myös lähes kaikkkiin Salibandya tarjoaviin mestoihin. Ainakin Nordicbetillä ja Unibetillä on suomalaiset pankkitilit ja kun lähetät kuitin pankkisiirrostasi supportiin mailina niin siirto on hyvinkin nopea. Muutenkaan rahansiirrot eivät niin hitaat ja vaikeat ole että nopeuden takia kannattaisi firma valita. Mulla tulee eniten salibandy vetoja Centrebettiin ja Nordicbettiin. Myös Ladbrokes, Unibet,Bet24 ja BetAndWin/Playit tarjoavat Salibandya ja suosittelen avaamaan tilit nohin, sillä peliä niihinkin löytää säännöllisesti. Lisäksi toki pelipörssi Bettsonissa voit ostaa ja laittaa tarjolle vetoja.

Lähetetty:
Kirjoittaja mutanen_aapo
Parhaat bookkerit salibandyyn ovat Nordicbet, Centrebet, Ladbrokes ja Bet24. Ainakin kolmella ensimmäisellä on tili Suomessa ja rahaliikenne on todella helppoa ja maksutonta kumpaankin suuntaan.
Itselläni ei ole edes tiliä PAF:lle, eikä siellä taida koskaan markkinoiden suurimpia kertoimia ollakaan salibandyyn.

Lähetetty:
Kirjoittaja Strat
Tuohon listaan voisi vielä lisätä Expekt ja Bet365. Betandwin välillä aivan hukassa kertoimiensa kanssa esim. Gunnersin 1.70 eiliseen matsiin mistä sai rakennettua vajaan 3% suren Unibetin kanssa. Bet365:ssä kertoimet löytyvät Other sportsin alta. Vähän siis piilossa.

Kiitoksia vastauksista..

Lähetetty:
Kirjoittaja mhki
Selailin noita teidän mainitsemia toimistoja ja löysin seuraavat kertoimet

SSV-HIFK otteluun:

Nordicbet
1,20 9,00 6,00

Centrebet
1,20 9,25 5,55

Ladbrokers
Löysin vain ruotsin liigaa!!!!

Bet24
!!1,25!! 9.00 5.00

Expekt
Vain ruotsin liigaa!!!!

Bet 365
1.14 !!11.00!! 6.50

Paf
1.15 10 !!7!!

Unibet
1,23 8,75 4,85

Betandwin
1,20 8,20 6.00

Joten eroavaisuuksia näyttää olevan jonkin verran noissa kertoimissa. Jos joku löytää jostain maailmalta 1,4 kertoimen SSV:lle, niin sitten tulisi varma veto. Korkeimmat tarjoukset on merkitty huutomerkillä kertoimen kohdalle.

tyhmä kysymys...

Lähetetty:
Kirjoittaja mhki
Mistä voisin löytää Ruotsin salibandyliigan sarjataulukon? Eli voisiko joku laittaa linkin tänne foorumiin. Saattaisin innostua myös tuosta Ruotsin liigasta.

Lähetetty:
Kirjoittaja mutanen_aapo
Expektillä ei tosiaan ainakaan vielä voi veikata kuin Ruotsin liigaa. Olen lähetellyt bookkereille viime aikoina viestejä salibandyn osalta ja saanut erinäisiä vastauksia, mutta eiköhän tuotakin saada vielä lisää markkinoille.
Ladbrokers
Löysin vain ruotsin liigaa!!!!
Kertoimet tulevat vähän milloin sattuu joka paikkaan. Bookkerit ovat kuitenkin jonkin verran pihalla, ainakin vielä, tässä lajissa, joten kertoimien kopioiminen/korjaaminen on varmasti aika tavallista ja siksi kohteiden aukaiseminen joskus saattaa kestää.

Jos ei halua kaikille tiliä aukaista, niin parhaat ovat varmasti Centrebet ja Nordicbet. Muilta löytyy sitten satunnaisin väliajoin hyvääkin pelattavaa.
Mulla n.70% peleistä juuri näille kahdelle bookkerille tähän mennessä.
Mistä voisin löytää Ruotsin salibandyliigan sarjataulukon? Eli voisiko joku laittaa linkin tänne foorumiin. Saattaisin innostua myös tuosta Ruotsin liigasta.
Tässäpä tämä:
http://www.innebandy.se/templates/IDA/C ... tionID=467