Tänään on 27.05.2018, 14:51.

Japanin MM-ralli

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Japanin MM-ralli

Viesti Kirjoittaja Shane »

Ralli alkaa parin tunnin päästä, joten kiirettä pitää mutta mielestäni kannattaa laittaa ainakin pikkurahalla NordicBetille Atkinson-Carlsson 2 2.20. Atkinsonhan tämän ajamalla luultavasti voittaisi mutta kun se todennäköisyys koko kisan ajan ojien välissä pysymiseen on tämän kauden näyttöjen perusteella ehkä korkeintaan 20%.. Tämän kauden yhdestätoista kisasta on koossa kaksi jotenkuten kelvollista sijoitusta (NZ 7. & ARG 9., pikkustipluja tuli toki näissäkin), muissa on Subarua pyöritelty sitten enemmän ja vähemmän, mm. Suomessa hän keskeytti ulosajoon jokaisena kolmena kilpailupäivänä(!).

Carlsson puolestaan on olllut aina suhteellisen varma kuski, ja nyt hän on vielä varmasti saanut tallilta ohjeet tuoda auto maaliin, sillä Peugeotillahan on vielä jonkinlaiset mahdollisuudet merkkimestaruuteen. Muutenkin kun huomioidaan tämä tilanne, millä tavalla hän Märtinin paikalle pääsi, niin mitään palkintopallisijoitusta tms. häneltä tuskin odottaa kukaan, joten uskoisin että hän voi ajella suhteellisen paineettomasti tuonne sijoille 6-8. Aivan satavarmasti lyö Atkinsonin tässä tilanteessa vähintään joka toinen kerta.

Surkeaa on kyllä tarjonta näihin kisoihin näin loppukaudesta, "omista" bookkereista vain NordicBetiltä löytyi enää, ja sieltäkin vain muutama hedari.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”