Tänään on 25.06.2018, 00:35.

Salibandyliiga 2005-2006

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Salibandyliiga 2005-2006

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Ranking
SSV A+
Classic B+
Oilers B+
Josba B-
Erä C+
Gunners C
OLS C-
HIFK D+
SPV D
NST D
Happee D-
Trackers E

SSV
Entistä vahvempi. Joukkueen ykkösnyrkki(Lehtonen, Järvi, Manner) pysyy entisellään. Neimo takaisin Suomeen huonosti menneen Sveitsi-visiitin jälkeen. Liskäksi maalivahtiosasto vahvistui Henri Toivoniemen vaihdettua seuraa 1.divisioonaan tippuneesta AC Hakista. SSV voitti 1-4.9. Joensuussa järjestetyn Into North Cupin, jonne olivat kerääntyneet kaikki maailman huippuseurat. Selkeä ykkössuosikki.

Classic
Pahin menetys Lasse Salmisen lähtö Gunnersiin. Tilalle Tuulola Gunnersista. Muuten joukkue pysynyt hyvin kasassa, kun joukkueen tähdet jatkavat(suluissa viime kauden sijoitus runkosarjan pistepörssissä): Nyman(2.), Virtanen(4.), Mattila(13.), Johansson(16.). Oilersin kanssa vahvin haastaja SSV:lle.

Oilers
Pahin ”menetys” joukkueelle Akseli Ahtiainen, joka jatkaa hommia joukkueessa valmentajana. Merkittävimmät vahvistukset joukkueeseen ovat Sandström sekä Jouni ja Juha Vehkaoja. Muun muassa Tiitu ja Hintikka tulevat takaamaan sen, että Oilers on keväällä jopa yksi mestariehdokkaista. Lisäksi vuonna –85 syntynyt Bollström varmasti kehittynyt kesän aikana ja tulee takomaan pisteitä paljon tällä kaudella. Viime kauden alku oli joukkueelta todella heikko, eikä sama tule varmasti toistumaan.

Josba
Paluumuuttajat Suntila, Moilanen, Lievonen ja Häkkinen paikkaavat Naumasen ja Jukka Kinnusen jättämät aukot joukkueessa korkojen kera. Kinasen tulo Rangersista lisäksi selkeä vahvistus Josballe. Laimeamman viime kauden jälkeen Joensuussa odotukset ovat korkealla ja se tuleekin olemaan tiukasti mukana mitalitaistossa.

Erä
Erä nostaa tasoaan vieläkin korkeammalle kuin viime kaudella. Joukkueessa paljon nuoria tähtiä, jotka kehittyvät koko ajan ja muutaman vuoden päästä joukkueen pysyessä kasassa valmis jopa Suomen mestaruuteen. Josbasta tullut Naumanen selkeä vahvistus maalille. Ei pahoja menetyksiä. Kukkola ja Kapanen tulevat iskemään tällä kaudella hurjia tehoja. Kaksikon hyvyyttä kuvaa se, että he mahtuvat todennäköisesti jo nyt, nuoresta iästään huolimatta, maajoukkueen kahteen pelaavaan kenttään. Huippusuorituksella todella korkealla jo tällä kaudella.

Gunners
Niin Lasse Salmisen kuin Pekka Niemisenkin tulo Classicista selkeitä vahvistuksia. Vaihtuvuus joukkueessa ollut melko vilkasta. Joukkueen parhaimmistoon kuuluvat Karppanen(loukkaantunut), Salminen, Kiviharju ja Punkari. Karppasen loukkaantuminen on joukkueelle todella iso menetys ja se tulee varmasti näkymään peleissä. Joka tapauksessa vahvasti mukana keskikastissa.

OLS
Joukkue pelasi todella vahvasti Intossa, joten joukkueelta on lupa odottaa myös kaudella hyviä suorituksia. Ei kovin nimekäs joukkue, mutta valmentaja osaa näköjään käsitellä joukkuetta ja saa siitä lähes kaiken irti. Kinnusen tulo Josbasta erittäin hyvä OLS:lle. Helanen, Kinnunen sekä maalivahti Ihme joukkueen suurimmat tähdet. Voisi jopa nostaa C-kastiin, mutta katsellaan rauhassa.

HIFK
Joukkue vaihtui paljon kesän aikana. Lähtijöistä Lievonen yksi merkittävimmistä, muttei toisaalta loistanut HIFK:ssa. Aro nousemassa liigan huippupelaajien kastiin. Joukkue parantaa viime kaudesta. Lanaeus ja Koskelainen joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Andersson Ruotsista maalin suulle, mikä parantaa varmasti joukkueen maalivahtipeliä.


SPV
Joukkueen ehdottomat tähdet tulevat olemaan, viime kaudella pisteitä liigassa nakutelleet, Hirvonen ja Riitesuo(Haappeesta). Joukkueessa muitakin kohtalaisen hyviä pelimiehiä kuten Riku Venno. En usko millään joukkueen menestykseen. Tullee pelaamaan aika pitkälle samanlaisen kauden kuin vuosi sitten.

NST
Joukkueen nuorissa paljon potentiaalia, joka tulee näkymään ehkei vielä tällä kaudella, mutta tulevina kyllä. NST:llä yksi Suomen parhaista juniorimyllyistä ja niinpä sieltä pystytäänkin vuosittain nostamaan pelaajia ykkösjoukkueen rinkiin. Paluumuuttaja Aki Seppälä tuo rutkasti kokemusta joukkueeseen. Ei silti asiaa keskikastiin.

Happee
Ei näytä hyvältä Jyväskylässä. Mika Kohosen, Lasse Riitesuon ja Teemu Häkkinen lähtivät ja jättivät luvattoman suuret aukot joukkueeseen. Kolmikko tekin runkosarjassa 220 pistettä, joista Kohonen 103 ja Riitesuo 75 sijoittuen pistepörssissä ensimmäiseksi ja kolmanneksi. Mitä jäi? Mikko Kohonen, joka on hyvä pelaaja, muttei niin hyvä, että pystyisi yksin ratkomaan tärkeitä pelejä toivottoman tehtävän edessä olevalle Happeelle. Ei tarvitse ennustaja olla, että Jyväskylässä odottaa tänä vuonna tyhjille katsomoille pelaaminen, kun tähdet lähtivät. Viime vuoden hopeatilan saattaa vaihtumisen alemmalle sarjaportaalle taitaa pelastaa liigan laajeneminen.

Trackers
Ei näytä hyvältä Hämeenlinnassakaan. Omaa kotisalia ei ole, vaan joutuvat pelaamaan kotiottelut Iittalan liikuntahallissa. Pelaajia joukkueeseen on tullut roppakaupalla, mutta lähinnä ykkösdivisioonaseuroista, joten huonolta näyttää. Vuoden liigavisiitin jälkeen takaisin ykkösdivariin?

Pitää vielä vähän tutkia tuota sarjaa ja laitan tänne jos rankingiin tulee muutoksia. Sarjahan alkaa siis 24.9. Jokainen joukkue pelaa kauden aikana 33 ottelua, joten ihan mukavasti noita pelejä kertyy. Pelit lähinnä Lauantaisin ja Sunnuntaisin, mutta myös viikolla on silloin tällöin pelejä.
Kommentteja+omia mielipiteitä otetaan mielellään vastaan!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kahva
Jäsen
Viestit: 515
Liittynyt: 17.01.2003, 04:58
Pisteitä: 940

Viesti Kirjoittaja Kahva »

Alustava alkuranking:

1 SSV A+

2 Oilers B+
3 Classic B
4 Josba B-

5 Erä C+
6 Gunners C
6 SPV C

8 HIFK D½
8 OLS D½
10 NST D-

11 Happee E½
12 Trackers E+

Tästä siis lähdetään liikenteeseen. Suurimpana erona Aapon rankingiin arvostan SPV:tä selvästi enemmän. Joukkue pelasi hyvän tulokaskauden liigassa. Toisella kaudella se ei enää pääse yllättämään ketään, mutta joukkue on vahvistunut selvästi. Riitesuon lisäksi, Blue Foxista tulleet puolustaja Jori Isomäki ja hyökkääjä Johnny Ojala ovat SPV:lle ehdottomia avainpelaajia. SPV:llä on myös loistava kotikannatus, joten Seinäjoki tullee olemaan vaikea paikka vierailijoille. Suurimmat kysymysmerkit ovat maalivahtiosastolla ja valmennuksessa.

Lisää kommentteja, kun saadaan muitakin mukaan. Kauden alkuun on enää vajaa kaksi viikkoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Muutama muutos omaan rankingiin.
Uusi ranking:

SSV A+
Classic B+
Oilers B+
Josba B-
Erä C+
Gunners C
OLS C-
SPV D+
HIFK D
NST D
Happee D-
Trackers E

Classicilta loukkaantui Lakanen, mikä on selvä menetys joukkueelle, kun niin kapealla pakkikalustolla ovat liikkeellä. Pysyy silti B+:ssa, koska tähtipelaajat liigan eliittiä ja salibandyssähän voi tunnetusti pelata ottelun läpi parilla kentällisellä :D
SPV:n nostin D+:aan. Joukkue voitti harjoitusottelussa OLS:n 11-2 ja pelasi tasan samaa joukkuetta vastaan. Huomioitavaa kuitenkin on, että OLS:n kokoonpanosta puuttuivat mm.Ihme ja Kinnunen, joiden panos on merkittävä. Pakko oli SPV nostaa kuitenkin, koska kyllä heillä on koossa tasokkaampi ryhmä kuin HIFK:llä.
Oulussa tuntuu olevan salibandy nousussa. Kausikortteja myyty 130 kpl ja paluumuuttajat tuovat lisäväriä joukkueeseen. Lisäksi Inton turnaus nosti tavoitteet varmasti korkealle, ainakin katsojien silmissä.
Tähän rankingiin enää korkeintaan 1-2 muutosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

1 SSV A

2 Oilers B+
3 Josba B
3 Classic B

5 Erä C+
5 SPV C+
7 Gunners C
7 OLS C
9 HIFK C-

10 NST D+
11 Happee D
12 Trackers D-

Lähdetään näillä. Aika selkeesti löydän neljä eri luokkaa, mutta sitten luokkien kesken on TODELLA tasaista, veikea löytää eroja ennen kauden alkua, varsinkin kun harjoituspelit ovat sekoittaneet ajatusmaailmaa vähintäänkin riittävästi ja joukkueissa on ollut suuria vaihtuvuuksia.

Classicilla todellakin on puolustusmateriaali heikoissa vetimissä tällä hetkellä. Heidän hyökkäys on toki erittäin laadukas mutta tuplaviikonloppuina ja muutenkin laadukas kolmonen ei olisi pahitteeksi, ja sekin erottaa heidät aivan kärjestä.

OLSsilla todellakin on nyt uusi tuleminen. Entinen joukkueen pelaaja ja nykyinen manageri Tolosen Jussi on tehnyt hyvää salibandyhurmiolle Oulussa. Fanitoiminta ja nettisivut ovat menneet ison harppauksen eteenpäin ja muutenkin oulun salibandyssa on viime kauteen huikeasti parannuksia: kotikenttä Urheilutalo on rempattu huomattavasti paremmaksi olosuhteiltaan, erittäin hyviä pelaajahankintoja tyyliin Veikkolainen, Lamu ja etenkin Kinnunen. Tärkeät avainpelaajat kaikki jäivät. 11-2 repsahdus SPV:tä vastaan oli ihan vain kiinni siitä ettei peliinlähtö kiinnostanut kovan Joensuun turnauksen ja treeniviikon jälkeen ja näin peli "lyötiin läskiksi"...Sunnuntaina olikin jo aivan toisennäköinen peli joukkueiden kesken.

SSV lähtee vähintäänkin selvänä suosikkina jälleen kauteen, vaikkakin joukkue hävisi siirtomarkkinoilla hitusen verran. Mikä on runkomiehistön nälkä pitkään runkosarjaan, vähäinen kai se on mutta playoffseissa ja kevään sarjapeleissä joukkue tunnetusti pelaa suurella tahdolla, siitä pitää huolen valmentaja Ahonen.

Josballa on potentiaalia vaikka mihin. Kysymysmerkkejä lähinnä tulee mieleen vain seurajohdon osalta, osaako Ruokonen antaa työrauhan valmentajalle vai pitääkö itse päästä taas apajille. Seppälän ja Kinnusen lähdöt kirpaisivat mutta kivasti balsamia haavoille tuo neljä tärkeää paluumuuttajaa Markus Suntila, Otto Moilanen, Teemu Häkkinen ja Mikko Lievonen. Ja ennenkaikkea Josban osakkeet kokevat kovan nousun jos muuan Aapo nostettaisiin rinkiin 8) 8) 8) 8)

NST ja Trackerssin otteet harjoituspeleissä ovat olleet vähintäänkin ailahtelevat ja todella vaikea arvioida ennen sarjapelejä että missä nämä joukkueet todellakin menevät. NST sai pari todella hyvää vahvistusta, kapteeni Seppälä ja Louhelainen ovat olleet liekeissä ja etenkin Louhelaiselta odotan todella kovaa panosta nyt kun luottamusta tulee todella paljon. Trackerssin ympärillä on kiehunut vähintäänkin riittävästi, milloin on pois potkittu liiganousun takana olleita henkilöitä ja milloin huumetestien kieltäytymisestä jne jne jne .....potentiaalia on joukkueessa mutta miten ykkösessä koviin tehoihin ja peliaikoihin tottuneet tykit sopeutuvat liigavauhtiin, se on kysymysmerkki. SAanut myös hyviä vahvistuksi tyyliin Korhonen, Pedersen mutta ei aivan huipputason kaappauksia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

SPV:n joutuu näköjään nostamaan sittenkin C-kastiin Tähkän siirron myötä :D Se on päivän selvää, että Tähkä tulo seuraan nostaa katsojalukuja ym. Tähkä ei ole enää ihan parhaiden päiviensä veroisessa kunnossa, mutta joka tapauksessa suuri apu joukkueelle!
Täysin lopullinen ranking viikolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kahva
Jäsen
Viestit: 515
Liittynyt: 17.01.2003, 04:58
Pisteitä: 940

Viesti Kirjoittaja Kahva »

Päivitetty alkuranking 20.9.

1 SSV A

2 Oilers B+
3 Josba B
4 Classic B-

5 Erä C+
6 Gunners C
6 SPV C

8 HIFK D½
8 OLS D½
10 NST D-

11 Happee E½
11 Trackers E½

Happee ja Trackers voisivat olla myös D-, mutta pidän kiinni C:n keskiarvosta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jantta
Jäsen
Viestit: 241
Liittynyt: 31.01.2003, 12:47
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jantta »

Muokkasin myös omani vastaamaan C:n keskiarvoa. Aapo on ihan oikeassa että Tähkä nostaa jo ennestään erittäin hyviä SPV:n katsojalukuja ja joukkue kiinnostaa myös vieraskentillä nyt The Jannen saapumisen myötä. Joukkueen yleisrankingiin en uskalla silti Jannen tulon myötä koskea, sillä jos hän pelaa pakkina niin liekö kaverista kovin hirveästi kentällä hyötyä. Eiköhän hän mahdu hyökkäykseen viimeistään alkukauden jälkeen, lupaavasti valmentajakin jo myöntää ettei hän ainakaan maalivahtina pelaa 8) Janne tulee olemaan varmasti tärkeä erikoistilanteissa ja rankkareissa mutta seurataan tilannetta ja Jannen kuntoa sekä sopeutumista Helsinki-Seinäjoki välin matkustamiseen. Ei mikään helppo yhtälö.

1 SSV A

2 Oilers B+
3 Josba B-
3 Classic B-

5 Erä C+
5 SPV C+
7 OLS C
8 HIFK C-
8 Gunners C-

10 NST D

11 Happee E½
12 Trackers E+

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Ei siinä auta nyt mikään! Pakkohan tuo Classic on ottaa käsittelyyn ja heittää B-:een. Classicin kanssa aion olla joka tapauksessa todella hereillä heti kauden alusta. Kohtalaisen heikolta näyttää: mm. pakkikalusto, huonosti menneet harjoituspelit. Jos saavat pelin kulkemaan viime kauden malliin ja nappaavat parista ekasta pelistä voiton niin äkkiä he löytyvät tuolta B+:sta. Tämä ehkä kuitenkin parempi lähtökohta.
SPV:n nostin myös C:hen(veikkaajassa rankattu toiseksi 8) ). Gunnersin kanssa näyttäisi olevan aika tasavahva joukkue.
Trackers E+:aan ja HIFK D+:aan.

Lopullinen ranking:

SSV A+
Oilers B+
Classic B-
Josba B-
Erä C+
Gunners C
SPV C
OLS D+
HIFK D+
NST D
Happee D-
Trackers E+

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Laiberi
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 20.07.2005, 21:48
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Laiberi »

Ranking -täältä pohojosesta päin katottuna :roll:

1- SSV
2- Oilers
3- Tapanilan Erä
4- Josba
5- Classic
6- SPV
7- Ols
8-Gunners
9- Happee
10- Hifk
11- Trackers
12- Nst


- Tapanilassa on tänä vuonna kova voittaa minkä tahansa vieras joukkueen, vahvistuksia tuli ja porukka pysynyt hyvin kasassa, alkukaudesta voi olla vielä pienillä kierroksilla, mutta jyrää loppukaudesta mitaleille:)

- Spv hankki nimimiehiä ( Riitesuo, Tähkä, Ojala...) , mutta vaarana on että joukkue on liian yksilöiden varassa? hirmuinen koti yleisö kuitenkin auttaa play-offeihin...miten valmennus pitää? mukava nähdä?

- Ols , erittäin kova kotona tällä kaudella! pieni kaukalo ja ahtaat tilat, vaikka u-talon penkit laitettiinki uusiksi:)
Miehet Kinnunen, Helanen ja Lamu keikkuvat varmasti pistepörssin kärkiniminä...paljon vastuuta luvassa ja pisteitä odotellaan:) myöskään Turunen, Laitinen ja veikkolaiselta odotan jotain:) Puolustuspää epäilyttää, sen takia ranking vasta 7. Matkapeleissä ongelmia, ei ole mukavaa reissata aina 500 kilometriä edestakaisin:)

Valmennuksen puolelle saatiin takaisin ainoa oikea mies eli Ruhanen!! vaikka olisi miehellä ollut kysyntää muualllekin:) Tuo päällikköisyyttä koppiin ja ideoita pelaamiseen!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Omat vertailuun :arrow:

1 SSV A
2 Oilers B+
3 Josba B
4 Erä B-
5 Classic C+
6 SPV C+
7 Gunners C
8 HIFK C-
9 OLS D+
10 Happee D-
11 Trackers E+
12 NST E

Eroja löytyy, itse rankkaan NST:n liigan heikoimmaksi tällähetkellä joten joukkue on mulla erikoistarkkailussa ensimmäiset kierrokset. Myös ERÄn ja Classicin otteet kiinnostavat erityisesti. Happee panostaa kuulemma kauden alkuun ja koittaa heti ottaa tuikitärkeitä pisteitä, siitä kertovat myös ne huhut että joukkue olisi harjoitellut salissa jo pitkään.

Trackersin "älyttömän" laajasta materiaalista saattaa muutama pelimies nousta muiden yli, mutta nähtäväksi jää miten jatkuva kilpailutilanne vaikuttaa joukkueen sisällä. Jantta on OLSia kehunut, samoin otteluraportit mutta katsellaan

Josba on runkosarjan perussuorittaja, hyvä nippu jälleen kasassa. Veikkaajan SPV rankki ei ainakaan mulla mene läpi vaikka joukkue varsinkin kotipeleissään tuleekin takuulla lujaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Kahva
Jäsen
Viestit: 515
Liittynyt: 17.01.2003, 04:58
Pisteitä: 940

Viesti Kirjoittaja Kahva »

Lopullinen alkuranking:

1 SSV A

2 Oilers B+
3 Josba B
4 Classic B--

5 Erä C½
6 Gunners C
6 SPV C

8 HIFK D½
8 OLS D½
10 Happee D-

11 NST E½
11 Trackers E½

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”