Tänään on 28.05.2018, 00:48.

Saksan MM-ralli

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Wille_78
Jäsen
Viestit: 799
Liittynyt: 30.09.2004, 17:29

Tuotto: +122.96 yks.

Palautus%: 109.28%

Panosten ka: 2.95 yks.

Vetoja: 449

Pisteitä: 772
Paikkakunta: Savo

Saksan MM-ralli

Viesti Kirjoittaja Wille_78 »

Nordicbetiltä :

Grönholm - P. Solberg 2 kerroin 2,05

(Grönholmin kerroin 1,65)

En ole kartturi Rautiaisen "selkätilanteesta" aivan ajan tasalla mutta uutisissahan oli jokin aika sitten että selkä ei ole täysin parantunut ja osallistuminen Saksan kilpailuun ei ole varmaa, tästä vähän lisää prosentteja Solbergille.

Ja vaikka Rautiainen olisikin 100% kunnossa niin tämän pitäisi olla kertoimissa mielestäni tasaisempi pari. En saa Grönholmia millään tähän 60% suosikiksi.

Kommentit tervetulleita!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olpa
Jäsen
Viestit: 186
Liittynyt: 07.02.2005, 12:25
Pisteitä: 16

Re: Saksan MM-ralli

Viesti Kirjoittaja Olpa »

Wille_78 kirjoitti: En ole kartturi Rautiaisen "selkätilanteesta" aivan ajan tasalla mutta uutisissahan oli jokin aika sitten että selkä ei ole täysin parantunut ja osallistuminen Saksan kilpailuun ei ole varmaa, tästä vähän lisää prosentteja Solbergille.
Sen verran kommentoidaan, että Rautiaisen selkä on kunnossa ja hän on kabiinissa pelkääjän paikalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Saksan MM-ralli

Viesti Kirjoittaja Shane »

Wille_78 kirjoitti:Ja vaikka Rautiainen olisikin 100% kunnossa niin tämän pitäisi olla kertoimissa mielestäni tasaisempi pari. En saa Grönholmia millään tähän 60% suosikiksi.
Samaa mieltä, rajusti on reagoitu niin tässä kuin parissa muussakin kohteessa Solbergin suoritukseen Neste Rallyssa, jossa mies oli jostain syystä täysin poissa tolaltaan. Itse asettaisin Petterin jopa pieneksi suosikiksi Bossea vastaan, mutta tasabookillakin saa jo pientä peliä.

Centreltä puolestaan löytyy Solberg - Märtin 1 1.85. Viime kisan epäonnistumisestaan huolimatta Petter on ollut Märtiniä niiiin selvästi nopeampi tämän kauden kisoissa, että joku 60-40 -asetelma tähän on mielestäni aivan oikeutettu. Viime vuonna hän oli Saksassa ensimmäisen päivän jälkeen virolaista liki minuutin edellä (kunnes keskeytti seuraavana päivänä ulosajoon).

Francois Duvalista löytyy myös peliä, hänhän ajoi viime vuonna hienosti ollen toinen vain vajaat puoli minuuttia Loebille hävinneenä. Samanlaista oli vauhti myös tämän vuoden toistaiseksi ainoassa asfalttikisassa Montessa ennen ulosajoa. Tallikaveri Märtin jäi viime vuonna Saksassa yli 2 minuuttia, eikä Duvalin tämänvuotinen työkalu Citroën ainakaan huonompi auto ole mitä viime vuoden Focus! Märtinillä sen sijaan taitaa asia olla päinvastoin, pösö ei ole sopinut käteen juuri yhtään kuten tiedetään. Siispä Duval-Märtin 1 1.90 Centre/Nordic kevyesti peleihin kuten myös Duval Top 3 2.40 Centreltä.

Yllä mainituin perustein pelasin myös Bossen & Petterin Top 3 -paikat (1.90 & 2.00) Centreltä. Eivät ehkä mitään superkohteita mutta minun visioni on, että jos Loebille sattuisi jotain ongelmia, niin palkintopallin tulevat miehittämään juuri herrat Duval, Solberg & Grönholm. Gardemeisterin vauhti tuskin riittää vieläkään, eikä niitä haastajia juuri muita ole. Galli nyt ehkä pienenä kysymysmerkkinä, ajaa joskus ihan käsittämättömiä aikoja mutta asfalttitaidot ovat hämärän peitossa.. samasta syystä ei Centren hedari Rovista vastaan oikein maistu, vaikka Harri nyt ei varmasti pääse Saksassa yhtään mihinkään.

Myös Sarrazin - Atkinson 2 2.50 olisi muuten aivan loistava kohde jos australiaspoika pysyisi tiellä edes joskus.. Harvakseen ajeleva formulamies Sarrazin ei ikipäivänä ole noin selvä suosikki Saksan röpelöisillä asfalttiteillä varsinkaan jos vielä sattuisi satamaan, mutta tosiaan kun Atkinson kuitenkin romuttaa Subarun jälleen kerran niin eipä uskalla koskea tähänkään kohteeseen.

EDIT: Pakko se oli myöskin kokeilla Duvalin voittoa NordicBetille kertoimella 12.00. Selvästi suurin kerroin mitä muualla, ja voisihan sille Loebillekin nyt edes kerran sattua jotain huolia..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


vilkku
Jäsen
Viestit: 36
Liittynyt: 11.03.2004, 18:06
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja vilkku »

Duvalin kerroin voitosta on mielestäni naurettavan pieni miehen näyttöihin nähden. Epäonnistumisia se kyllä vaatisi useammaltakin kilpakumppanilta ja lisäksi Duval itse taitaa olla se kaikkein alttein niille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

vilkku kirjoitti:Duvalin kerroin voitosta on mielestäni naurettavan pieni miehen näyttöihin nähden. Epäonnistumisia se kyllä vaatisi useammaltakin kilpakumppanilta ja lisäksi Duval itse taitaa olla se kaikkein alttein niille.
Niin tämän kauden (soralla ajettujen) näyttöihin nähden ilmeisesti..? Tänä vuonnahan ei ole muita asfalttikisoja ajettu kuin Monte jossa Duval oli ihan voittotaistelussa mukana Loebin kanssa ennen ulosajoaan. Sitä edellisessä asfalttirallissa Kataloniassa viime syksynä Duval johti kisaa kunnes Fordin jousitus hajosi kutospätkällä. Samoin 2 viikkoa tätä ennen Korsikalla hän johti ensimmäisen päivän jälkeen, toisena päivänä tallikaveri Märtin meni ohi parinkymmenen sekunnin turvin, ja kolmannen päivän aamuna moottori sitten hajosi ja mahdollinen hyökkäys jäi näkemättä. Tuossa vaiheessa muuten mm. kolmantena ajanut Loeb oli jäänyt liki minuutin. Ja kuten jo todettu, Korsikaa edeltävässä asfalttikisassa Saksassa vuosi sitten Duval ajoi myös erinomaisesti ollen Loebin kanssa täysin ylivertaisia muihin nähden huolimatta pienistä murheista kisan ensimmäisenä päivänä.

Eli kyllä vauhti on minusta asfaltilla kohdillaan ollut jo monesti mutta tuuri ja varmuus on puuttunut.. Se on kyllä totta, että Duval on aika ulosajoherkkä kuljettaja, mutta niin on melkeinpä jokainen nopea kuski uransa alkuvaiheessa (vrt. Solberg, Grönholm, Märtin, ...). Jossain vaiheessa sitten alku latu kuitenkin riittämään ja tuloksia tulemaan, joten kyllä tuo 12.00 oli minusta selvä ylikerroin varsinkin kun voittajakertoimet muualla olivat paljon pienempiä.

Ja ohimennen voisi tässä lopuksi mainita, että kolmen pätkän jälkeen Duval johtaa kisaa.. Loeb +3.2 s, Bosse +30.3 s ja muut sitten jo reilusti yli minuutin jäljessä. Eikä liiemmin ole ollut kilpakumppaneilla vielä epäonnea. ;)

PS: pointsit silti että tästäkin aiheesta syntyy nykyään edes joskus keskustelua, vaikkakin vetojen kannalta nyt turhan myöhään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”