Tänään on 21.05.2018, 05:22.

Amerikkalainen jalkapallo

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Pool
Jäsen
Viestit: 120
Liittynyt: 24.01.2004, 14:09
Pisteitä: 0

Amerikkalainen jalkapallo

Viesti Kirjoittaja Pool »

Butchers 7-0
Crocodiles 7-0
Trojans 5-2
Wolverines 3-4
Roosters 3-4
Rajaritarit 1-6
Jaguaarit 1-6
Sea City Storm 1-6

Butchers-Roosters
Butchersin ottelut tämän jälkeen: Rajaritarit (k), Crocodiles (k)
Roostersin ottelut tämän jälkeen: Wolverines (paik.), Trojans (k)

Butchers ja Crocodiles ratkaisevat runkosarjan voiton viimeisessä ottelussa. Butchersille tappio tänään ei olisi katastrofi.
Roosters ja Wolverines ratkaisevat viimeisen pudotuspelipaikan. Wolverinesilla on helpompi loppuohjelma: Sea City Storm (k), Roosters, Rajaritarit (k). Hallitseva mestari Roosters olisi voitettava tänään.

Butchersilta puuttuu tänään Lampinen, Haverinen, Lottonen, Karbin, Evwaraye. Mahkonen?
Roostersilta puuttuu Halttunen, Sjöblom, Wikström, Vartiainen, Hirvinen, Lehtola. Epävarmoja Jutila, Palikainen, Allen, Rapp, Jahangiri, Ruotsalainen, Salovarta, Orvomaa, Andersson, Vartiainen.

Butchers voitti viimeksi kotona Wolverinesin 28-9 tylsässä ottelussa (olin paikanpäällä). Roosters sai sokkihoitoa vieraissa Rajaritareilta 7-3 ja he haluavat sille hyvitystä tänään. Butchers voitti edellisen keskinäisen 37-17 Helsingin Velodromilla.

Sateen takia Porvoon (Butchers) kenttä ei ole pelikunnossa ja ottelu on siirretty Helsingin Velodromille. Tämä on plussaa Roostersille ja koska he tarvitsevat pisteitä enemmän pelaan seuraavan pelin:
Butchers – Roosters, handicap (0-20,50), 2, kerroin 1,80, Nordicbet, panos 4/10 units. Butchers on parempi joukkue, mutta en usko että he saavat tästä rökälevoiton, jos nyt ylipäänsä voittavat. (Ottelu alkaa kello 18.00)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”