Tänään on 22.05.2018, 17:24.

Tour de France 23.7.

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Galibier
Jäsen
Viestit: 13
Liittynyt: 28.02.2005, 15:33
Pisteitä: 0

Tour de France 23.7.

Viesti Kirjoittaja Galibier »

Lancea vastaan ei tänään kannata pelata. Haluaa varmasti voittaa viimeisen tosietappinsa ja Ullrich ainoa uhkaaja.

Basson parantuneesta aika-ajosta kaikki ovat kuulleet jo niin paljon, että luulen sen vaikuttaneen kertoimiinkin. Mies ottanut huimat harppaukset ja voittanut vastaavan tyyppisen aika-ajon Girossa, mutta Ranskassa vastus on paljon kovempi.

Landis on kova aika-ajaja (parempi kuin Basso) ja Unibetin kerroin Bassoa vastaan 2,65 on kyllä mielestäni liian korkea. Landis voi nostaa pari pykälää sijoitustaan ja ajaa varmasti tosissaan. Landis on ollut viime päivinä pikkuisen vaisu ja Basso taas on revitellyt kunnolla. No, Bassokaan ei varmasti enää ole tuoreimmillaan joten....

Vinokuorovin kerroin (2,05 mrbookmaker) Bassoa vastaan on myös kokeilun arvoinen. Vinolla näyttöhaluja ensikauden tallineuvotteluihin ja sijoituskin nousee hyvällä ajolla pykälän todennäköisesti. Reitti sopii myös ja taistelutahtoa löytyy.

Rasmussenin todellisesta aika-ajokyvystä kellään ei ole oikein tarkkaa kuvaa. Mies ajaa tänään todennäköisestielämänsä parhaan aika-ajon,mutta riski siihen, että hän lähtee tappelemaan liian lujaa Ullrichin aikaa vastaan pitääkseen kolmannen sijansa voi rohahduttaa miehen loppupuolella. Moreau on ihan ok aika-ajaja ja ranskalaisella on vielä top10 paikka haarukassa, joten yrittää varmasti tosissaan. Mielestäni Moreaun pitäisi olla suosikki tässä parissa.

Landis - Leipheimer on tasainen pari, mutta tuntuu että päivän mittaan Landisin kerroin (1,85 tällä hetkellä unibetillä) voisi nousta. Jos nousee niin kannattaa yrittää.

George Hincapie voi tänään olla hyvillä sijoilla. Kovassa kunnossa ja hyvä aika-ajaja ja reittikin sopii. Lisäksi haluaa varmasti antaa osoituksen omista mahdollisuuksista menestyä Tourilla seuraavia vuosia ajatellen (vaikka ikääkin jo on). Expektin 2.20 Vinoa vastaan on kokeilun arvoinen. Samantasoisia aika-ajajia ja Vino on ehkä pieni suosikki top10 sijoituksensa takia.
Rasmussen - Moreau 2 2.10 unibet

Basso - Landis 2 2.65 unibet

Basso - Vinokourov 2 2.05 mrbookmaker

Hincapie -Vinokourov 1 2.20 expkt

(Landis - Leipheimer 1 1.85 unibet)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”