Tänään on 21.06.2018, 22:15.

MM-Ralli Turkki

Yksilölajit, muut palloilulajit (salibandy, pesäpallo jne.), moottoriurheilu...
Vastaa Viestiin
Zup
Jäsen
Viestit: 390
Liittynyt: 07.02.2003, 15:03
Pisteitä: 2

MM-Ralli Turkki

Viesti Kirjoittaja Zup »

Pistetääs pelit jo nyt näkyville... ja perusteluja saattaapi valuu tossa illanmittaa kuhan tuun takas sorvin ääreen...

Noniin elikkäs Duvalin seikkaillessa antaa talli auton Sainzin käyttöön ja Kuninkaan comeback ainakin yhden rallin mittaisena on siis täyttä totta. Sitikan luotettavuus ei joudu yhtään varjoon vertailussa nyt viimevuodesta ja Sainzin maaliin tulohan ilman teknisiä onglemia on lähes yhtä varmaa kun päivän päättyminen iltaan. Palkintopallisija ei ole mielestäni noin toivoton mitä centren kerroin näyttää. Märtinin vauhti ei ole riittänyt pösöllä mihinkään ja miestä itseäänkin tuo jo alkaa harmittamaan. Hän on jo antanut jo lausuntoja missä hän avoimesti kertoo ettei tuolla vauhdilla voittoja tule. Nyt olen pähkäillyt sellaisenkin johtopäätöksen tuosta lausunnosta, että nyt hän alkaa pienentämään kisa kisalta sitä rakoa mikä jää pedalin ja lattian väliin. Ja jos mies on niin hukassa autonsa kanssa kun lausunnot ja vauhti antaa ymmärtää ei olisi mikään ihme vaikka viron poika löytyisi keskeyttäneiden listalta. Ilman ongelmiakin luulisi Sainzin samalle minuutti luvulle köröttelevän Märtinin kanssa melkein 80%:in näkymillä ja kyllä sille, että vauhti kestää vertailun voi mielestäni liki 50% napsauttaa. Loput tarvittavat tuleekin sitten juuri tuosta turhautumisen aiheuttamasta riskistä.

E: ja löpinät

Pelit: Märtin - Sainz 2 2,00 (4/10) Playit
Pelit: Sainz Top 3 3,5 (2/10) CB

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pösilö
Jäsen
Viestit: 1364
Liittynyt: 16.12.2004, 20:14
Pisteitä: 26

Viesti Kirjoittaja pösilö »

Expekt tarjoaa voittajasta:

Sébastien Loeb 1.90
Petter Solberg 3.50
Marcus Grönholm 5.00
Markko Märtin 10.00
Carlos Sainz 12.00
Toni Gardemeister 25.00
Any other driver 45.00
Harri Rovanperä 50.00
Roman Kresta 100.00
Armin Schwarz 150.00

Lista on vaan vähän helvetin lyhyt ja tuohon muu voittajaan jää monia kuskeja mistä muut toimistot antavat pelkästään jo pienemmän kertoimen voittajalle.
Esim Chris Atkinson saa muilta toimistoilta kertoimia välille 35-40, Gian-Luigi Galli 32-50, Henning Solberg 35-75, jne.
Mitäpä mieltä ralli gurut, vähän tuli jo pelattua mutta pitäisikö tuohon sijoittaa vielä muutama dubloni lisää?
Muutenkin tuntuu kertoimissa olevan todella suuria heittoja.
Esim nordic tarjoaa Krestalle voittajakerrointa 25 ja BAW samaan 250 :idea:

Hedareista pisti silmään Loeb Sébastien - Grönholm Marcus johon PAF paiskaa 1.35-2.95 ja Nordic samaan kertoimia 1.55- 2.25
Kumpikohan on metsässä tuossakin :?:
No joka tapauksessa tuosta saa pienen suren ja tuosta expektin muu voittajasta saa varmasti halutessaa porsseissä vähän isommankin suretuksen aikaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Mikään ei ole niin viisas kuin insinööri, paitsi majava, koska se sukeltaa
sateelta suojaan.

Minikommentit


Shane
Jäsen
Viestit: 474
Liittynyt: 13.09.2003, 02:01
Pisteitä: 6
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Shane »

Itse pelasin myös tuon Sainzin Märtiniä vastaan, matador tosiaan tuo melkoisella varmuudella auton maaliin ja Märtinin tuska pösön ratissa ei tunnu hellittävän. Vaikka hän viimeksi nousikin pallille, hävisi hän silti yksityiskuski Stohlille vaikka ajoi koko kisan ilman suurempia ongelmia. Ja hilkullahan oli, ettei hävinnyt myös toisellekin yksityiselle (Solbergille), josta hän meni ohi vasta hikisesti viimeisenä päivänä norjalaisen pienten murheiden myötä. Jos huippunimet olisivat tulleet maaliin, ei Märtin olisi kovin korkealla tuloksissa ollut.

Samoin jatkan pään hakkaamista seinään ja ties kuinka monetta kertaa putkeen pelivalinnaksi Garde - Märtin 1 2.00 Expektiltä. Eihän tässä kertakaikkiaan ole mitään epäselvyyttä kumpi tämän parin vie, jos molemmat pääsevät ajamaan ehjän kisan. Toivottavasti Foordi vihdoin kestää.

Panokset silti pieninä, kun on tämäkin ralli vielä näitä autonhajoituskisoja. Mitä vaan voi sattua kuten viimeksi nähtiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Muu Vedonlyönti”