Sivu 1/1

LADYbetsaa

Lähetetty:
Kirjoittaja LadyBet
Moikka!


Olen postailemaan tännekin vinkkejä!

Onkohan täällä muita naispuolisia vetofriikkejä? ;D

Tässä mun tilastoja eli hyvin on mennyt vaikka tuo 15% ROI tuskin pysyy loputtomasti kun kuitenkin vain Pinnaclen kertoimet tarjolla

Re: LADYbetsaa

Lähetetty:
Kirjoittaja LadyBet
Mistä Skasi moinen ajatus?


Twitterissä muutes löytyy muuten meitä naispuolisia vihjaajia.. Vähän sovistinen(?) ajatus sinulla nyt tässä ehkä nyt on Skasi kun miettii esim. miten paljon aktiivisissa sijoittajissakin meitä on. Esim Jasmin Hamid. Toki innostuin urheilusta (Häkkisen aikoihin) ja vetohommista veljen, isän ja mieheni kautta enkä ole mikään ammattilainen vieläkään ja ajattelinkin hakea oppia myös täältä =) Naurakaa pois jos haluatte mutta juurikin nyt luen Jorman (unibet) kirjaa ;)

Hyvät yöt kaikille! Ja kiitos etenkin Mannylle (eri versioineen) ja kaikille viisufriikeille - olen pitkään seuraillut)

Re: LADYbetsaa

Lähetetty:
Kirjoittaja skasi
LadyBet kirjoitti:
30.07.2019, 00:01
Mistä Skasi moinen ajatus?
Pikavilkaisulla lähes kaikki toimintasi vaikuttaisi pyrkimykseltä esittää jotain mitä et ole.

Olen mielelläni väärässä ja toivotan sinut tervetulleeksi foorumille iästä, sukupuolesta tai ihonväristä riippumatta! Niillä ei tietääkseni aiemminkaan ole ollut vedonlyöntialalla minkäänlaista merkitystä.

Tägejä vaan kehiin niin katsotaan mistä oot veistetty. :peukku:

Re: LADYbetsaa

Lähetetty:
Kirjoittaja LadyBet
Jees! Eiköhän meidän kaikkien tarkoitus lopulta ole saada iloa urheilun seuraamisesta ja tehdä vähän rahaakin siinä sivussa vedoilla ;D

Ja mitä Pickmonitoriin tulee niin mielestäni se on hyvä paikka verifioida omat vedot itseä ja muitakin varten=) Minähän en tosiaan myy vinkkejäni Pickmonitorissa, ne on siellä ihan ilmaiseksi nähtävissä. Pelkät Pinnaclen 8--) :shock: kertoimet - voiko enää uskottavampaa recordia edes tehdä? Todella hyvä sivu kyllä on, eli voin sikäli "mainostaa". Löysin itse tuon muutama kk sitten vasta. Jos joku epäilee mun tilastoja niin aika helposti näkee etenkin tennistä ja futista seuraava kertoimen olevan aivan kyllä ihan oikeita Pinnaclen kertoimia (API).

Muistelin muuten joskus aikanaan nähneeni täällä joillaikin käytäjillä linkkiä Blogabetiin (ja omiin recordeihin) Tästä sainkin idean linkata tuloksiani tänne! Tiedätte varmaan myös Pyckion - myöskin vain Pinanclen kertome mutta ei Challenger-turnauksia.. Tätä Pyckiotahan monet käyttävät omien vetojensa kirjanpitoon ja myöskin näyttääkseen osaamistaan kun uutena "vihjaajana" alkavat jossain kirjoitella =)

Re: LADYbetsaa

Lähetetty:
Kirjoittaja skasi
LadyBet kirjoitti:
30.07.2019, 14:09
Jees! Eiköhän meidän kaikkien tarkoitus lopulta ole saada iloa urheilun seuraamisesta ja tehdä vähän rahaakin siinä sivussa vedoilla ;D
Tästä on jo puolitoista kuukautta.. Eikö mykkäkoulu voisi jo riittää? Mitä voin tehdä hyvittääkseni nämä kauheat epäilykseni Sinun vilpillisyydestä? En kestä elää ajatuksen kanssa, jossa olen loukannut tunteitasi, etkä uskalla kirjoittaa tänne pelätessäsi torjutuksi tulemista.

Kaltaisesi LADY ansaitsee ERITYISKOHTELUA. Ota arviot, ota parhaat kertoimet päältä ota moderaattorin oikeudet IHAN MITÄ HALUAT kunhan palaat takaisin! Ymmärrän, jos minun kirjoitusoikeudet / koko käyttäjä poistetaan tämän jupakan seurauksena.. Koitan päästä Helsingin Sanomiin esittelemään anteeksipyyntöni typeristä kommenteistani. Huumori on vaikea laji. En enää kommentoisi tavalla, enkä tyylillä millä kommentoin aiemmin.

Minä vastuullisena ihmisenä aion jatkossa pitää epäilykseni poissa ja uskoa ihan mitä tahansa Internetissä tai pyhissä teksteissä lukee täysin ilman skeptismiä.