Tänään on 13.08.2020, 22:42.

The Machine

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Oikein mahtavaa perjantain myöhäisiltaa kaikille vedonlyönnin ystäville! Onpa antoisa fiilis palata jälleen paljon puhutun sorvin ääreen!

Elikkäs se olisi meikäläisenkin kohdalta aika aloittaa pienen blogin rustaileminen tänne vedonlyönnin Mekkaan. Siirrytään pois siis tuolta kahvilan maailmasta ja kirjoitellaan tätä nykyää tänne. Omista taustoistani sen verran, että tuleva kausi on kolmas kausi, jolloin vedonlyöntiä hieman järkevämmin harjoitan ja toinen kun itse kalkuleeraan kertoimet ja sitten tyrkin vedot niiden pohjalta sisään. Parin vuoden tulokset ovat olleet mukavia. Esim. viime vuoden tulos, 1043 vetoa 106,4% palautuksella maistuu ainakin meikäläiselle. Näissä lukemissa on kuitenkaan turha enää kylpeä, sillä kaikkihan me tiedämme ettei menneisyyden tulos ole tae tulevasta. Vedoissa mukana toki myös peesauksia ja en ole näitä peesien ja omien vetojen suhdetta tilastoinut, mutta tälle kaudelle tuokin ongelma on ratkaistu parantuneiden kirjanpitojärjestelmien johdosta. Lisäksi aioin tilastoida tulevana kautena päätöskertoimen biittamisen, joka osaltaa kertoo suuntaa vetojen laadusta. Tuosta päästäänkin tämän kauden tärkeimpään tavoitteeseeni, joka on juuri tuo päätöskertoimien biittaaminen pitkässä juoksussa. En kuitenkaan mitenkään haudan vakavasti aio tuota tavoitetta ottaa, sillä tarkoituksena edelleen pitää vedonlyönti ja pelisijoittaminen vakavana harrastuksena opintojen ohessa.

Tosiaan pari vuotta sitten aloin vetoa hieman tarkemmin lyömään ja pidin siitä jo silloin. Kuitenkin voisi sanoa, että viime syksynä löysin oikeasti vedonlyönnin kun kävimme ystäväni kanssa Kehräsaaressa järjestetyssä Ylikertoimen käyttäjätapaamisessa. Sen jälkeen sitä tunsi olevansa aika surkea kaikkien voisi jopa sanoa mestareiden keskellä, mutta tuosta ajasta ollaan kehitytty ja pyritään kokoajan kehittymään paremmaksi vedonlyöjäksi, ehkä jopa ammattilaiseksi saakka. Aika näyttää. Vedonlyönti, osakesijoittaminen ja markkinoiden tutkiminen ovatkin nousseet omiksi intohimoikseni parin viime vuoden aikana ja uskon vahvasti, että tulen työskentelemään tulevaisuudessa näiden asioiden parissa tavalla taikka toisella.

Miksi tätä blogia sitten pidän? Ensinäkin haluan jakaa muiden vedonlyöjien kanssa omat arvioni ja näin ollen osaltani vähentää vedonlyöjien keskuudessa vallitsevaa "siiloutumista". Eli pyritään herättämään keskustelua kohteista ja siitä mitä arvion takana on. Ensisijaisesti blogi siis on oma vetoseurantani, jossa kirjoittelen välillä myös omia näkemyksiäni otteluista, vedonlyönti-ilmiöistä, sekä muusta aiheeseen liittyvästä mikäli niin on tullakseen. Ja vielä noihin omiin vetoihin sen verran, että kassani nykyinen koko mahdollistaa toistaiseksi lyönnit muuallekin kuin Pinnylle ja pörsseihin, joten otan tämän vastaan enkä murehdi vetojen limiteistä yms.

Mielestäni kaksin, kolmin tai neljästään on aina parempi kuin yksin. Vedonlyöjien keskuudessa on mielestäni vallinnut ilmapiiri, että puurretaan omissa puuhausnurkissa mentaliteetilla, etteivät vaan nuo muut syö valueta vedoista pois. Tietenkin tämä on ymmärrettävä taloudellinen syy, mutta varmasti ratkaistavissa oleva ongelma, johon omalta osaltani haluan tuoda panokseni tämän blogin ja mahdollisesti tulevaisuudessa myös muiden kanavien kautta. Myös vedonlyöjien järjestäytymisestä on ollut paljon puhetta viime aikoina, mutta palaan näihin aiheisiin myöhemmin kirjoituksissa, koska nyt on aika päästä asiaan.

Eli omasta kalkuloinnista sen verran, että tällä kaudella analysoin jalkapallon puolelta Englannin Valioliigaa, sekä Hollannin Eerste Divisietä. Lisäksi aion ottaa uutena lajina mukaan E-urheilun puolelta kaikkien rakastaman Fortniten. "Fortin" suhteen sen verran, ettei nuo markkinat kyseiseen peliin ole vielä auenneet, mutta pyrin olemaan kärppänä paikalla kun niin taphtuu ja uskon vahvasti että syksyllä vetoa päästään lyömään, kunhan Epic Games ja pelaajat saavat turnausmuotonsa yms. selvitettyä. Kirjoittelen ensi viikon aikana omia näkemyksiä tuosta Eerste Divisiestä kunhan ensi viikonlopun valioliiga rumba on saatu päätökseen.

Eli nyt siis aion avata oman Valioliiga rankingin ja kirjoittaa muutaman värssysen joka joukkuuesta omasta sekä vedonlyönnillisestä näkökulmasta. Lisäksi tyrkkään jokaisen joukkueen perään oman myönteisyyden, vastaisuuden taikka neutraalin suhtautumisen. Aloitetaan pakan pohjilta.

20, Cardiff:

Nousijajoukkueista ennakkoon heikoin. Puolustaa tiukasti ja rikkoo runsaasti. Vaikea voitettava erityisesti kotonaan, mutta näyttää siltä ettei materiaali riitä Valioliigaan. Putoaja kandi nro. 1. Neutraali.

19, Huddersfield:

Ihastutti yleisöä viime kauden alussa pirteillä otteillaan. Xg:llä mitattuna palasi kuitenkin "omalle" tasolleen, eli ei juurikaan ali-tai ylisuorittanut viimekaudella. Pyrkii puolustamaan tiukasti ja se osaltaan näkyykin xg tilastoissa, mutta maalinteko tuottanee vaikeuksia. Materiaalin kanssa tekee tiukkaa ja näistä syistä suuntana ensi kauden jälkeen lienee Champioship. Neutraali.

18, Bournemouth:

Tästä en tykkää. Nykyjoukkueista viime kauden eniten päästettyä xg:tä. Maalintekovoima kuitenkin astetta parempi kuin parilla huonommalla, mutta uskon silti vahvasti heikkoon kauteen. Rigo kuitenkin oletettavasti vahvistus puolustukseen, mutta näkisin että keskikentällä tulee pahimmat ongelmat, jotka sitten osaltaan vaikuttavat puolustustilastoihin. Tässä otettu suhteellisen vahvaa näkemystä, joten laitettu liipaisimelle ylöspäin. Vastainen.

17, Southampton:

En kyllä tästäkään tykkää. Vaikka viime joukkue jonkin verran alisuoritti, niin silti menneeltä vuosituhannelta peräisin oleva valmentajan taktiikkavihko, sekä oudot liikkeet pelaajien siirtojen suhteen tiputtavat joukkueen näinkin alas. Tiedostan jälleen vahvan näkemyksen, joten asetettu tämäkin jengi liipaisimelle ylöspäin. Vastainen.

16, Watford:

Tämä on hieman hankalampi tapaus. En saanut juurikaan otetta suuntaan tahi toiseen. Toisaalta loi viime kaudella mukavasti xg:tä mutta toisaalta myös päästi sitä kohtalaisen paljon. Materiaaliltaan alempaa keskikastia, mutta tämän suhteen pitänee muutama peli nähdä ennen suurempia johtopäätöksiä. Neutraali.

15, Burnley:

Viime kauden seitsemäs sija vaihtunee tällä kaudella hieman huonompaan. Tilastojen valossa pitäisi olla tätäkin alempana, mutta otin hieman näkemystä hyvin organisoidun puolustuksen, sekä loistavan maalivahdin ansiosta. Eli tiukka puolustus ja maalivahtipeli ovat tälläkin kaudella Burnleyn avaimet menestykseen. Markkina voinee tällä kaudella hieman arvostaa burnleytä liikaa, mutta katsotaan miltä tilanne näyttää viikkojen vieriessä. Neutraali.

14, Fulham:

Nousijajoukkueista ennakkoon varmasti mielenkiintoisin ja viihdyttävin. Oli erittäin aktiivinen siirtomarkkinoilla aina viimeiseen päivään saakka. Over-miehen kannattaa varata tästä sivu omaan pikku vihkoseensa. Mielenkiintoista myös nähdä Schurrle Valioviheriöllä. Neutraali.

13, Brighton:

The Moneyball. Tiukan laskelmoivasti johdettu ja puolustava joukkue. Tutkaparin ennakosta, mikä oli muuten aivan loistava kuulin, että joukkueen omistaa vedonlyöntisyndikaatin omistaja. Täältä kautta varmasti johdettu tuota moneyball ajattelua. Pidän kuitenkin tämän sortin laskelmoivasta pelityylistä, joten arvostin näkemyksellä suhteellisen korkealle rankissa. Liipaisimella alaspäin. Myönteinen.

12, Newcastle:

Newcastle taisi viime vuonna olla koko Twitterin rakastetuin joukkue. Eikä syyttä, sillä erityisesti kauden loppupuolella joukkueesta sai hyvää peliä kierroksesta toiseen. Joukkueen sisällä kuitenkin pientä härdelliä tällä hetkellä, mutta raudanluja manageri Benitez pystynee johdattamaan joukkonsa keskikastiin. Katson mielelläni muutaman matsin ennen suurempia tulkintoja. Neutraali.

11, Wolverhampton:

Ennakkoon nousijoista kovin, eikä suotta. Voitti Championshipin viime vuonna selvällä marginaalilla, ja jopa hieman alisuoritti. Aktiivinen siirtoikkuna toi joukkueelle tarvittuja vahvistuksia, jotta pystyy taistelemaan paikasta Valioliigan keskikastissa. Neutraali.

10, Leicester:

Aika Mahrezin jälkeen? Materiaalin pitäisi riittää keskikastiin, mutta ei sen ylemmäs. Valmentajakin vielä suht. tuore, joten aika näyttää mihin suuntaan Leicesterin peli kehittyy. Siirtoikkuna kokonaisuudessaan onnistunut. Alisuoritti viime kaudella xg:llä mitattuna noin yhdeksän pisteen verran. Neutraali.

9, Crystal Palace:

Tässä saatan ampua itseäni nilkkaan, mutta sen verran xg-uskovaisena en joukkuetta tiputtanut alaspäin. Viime kausi oli loukkaantumisten suhteen karmea. Materiaali hyvä ja valmennus asianmukainen. Loi kohtalaisen mukavasti xg:tä. Pidetään kuitenkin liipaisimella, joskin ei niin herkällä kuin muita liipaisimella olevia. Myönteinen.

8, West Ham:

Täällä on vaihdettu koko sisustus uusiksi. Uusi koutsi tuo Lontooseen viihdyttävän ja hyökkäävän jalkapallon. Varmasti potentiaalia olla koko liigan viihdyttävin joukkue. Paljon onnistuneita hankintoja, mutta sopeutumiset ottanee aikansa. Over-miehelle jälleen pureskeltavaa. Liipaisimella uuden valmentajan vuoksi. Neutraali.

7, Everton:

Täälläkin uusi koutsi ja hyviä hankintoja, jotka vahvistavat Evertonia kaikkien aikojen kovimmalla Valioliiga kaudella. Pelitapa aiempaa hyökkäävämpi ja se näkynee joukkueen maalimäärissä. Loistava viimehetken hankinnat Mina ja Gomez. Liipaisimella. Neutraali:

6, Arsenal:

Viime kausi meni puolustuksen ja vieraspelaamisen osalta suhteellisen vihkoon. Hyökkäys kuitenkin toimi, sillä joukkue loi xg:tä koko sarjan kolmanneksi eniten. Erityisesti puolustaminen täytyy Emeryn saada kuntoon, jotta voi tosissaan haastaa muita top 6 joukkueita. Liipaisimella suuntaan taikka toiseen uuden valmentajan johdosta. Neutraali.

5, ManU:

En pidä. En pidä vaikka voittivat juuri Leicesterin. Tilastojen valossa heikoin viime kauden top 6 jengeistä, eli ylisuorittivat roimasti. Joukkueen sisällä kuitenkin kuulema asiat ovat hyvin ja Mourinhoon täysi luotto. Saa tosiaan nähdä mitä tästä tulee. Materiaalissa kuitenkin valtavasti potentiaalia ja koska tasoerot ovat pienet, pidetään liipaisimella ylöspäin. Vastainen.

4, Tottenham:

Asiat täällä pysyvät ennallaan. Loistava valmentaja ja laadukkaat pelaajat. Pelaajat ja seurajohto ovat tyytyväisiä, joten mitäpä sitä hyvää muuttamaan. Facebookista bongattu mielestäni keskinkertainen vitsi: Tottenham signasi juuri huippu Korealaislupauksen, " Fuk In No Wah." Neutraali.

3, Chelsea:

Kaikkien rakastama Jorma Vuoksenmaa puhui tovi sitten Hetkinen tv lähetyksessä asioista, joilla saada etua alati kovenevaan vedonlyöntimarkkinaan nähden. Mainitsi mm. termin xg:n xg. Näkisin tämän tilastoissa expected assists, build up ja keypass tilastoina. Nämä tilastot ovat tässä joukkueessa kunnossa keskikentän osalta. Eli erittäin vahva keskusta Chelsealla. Taisi vielä tuo Kovacicin laina varmistua, joten ihanaa. Saa nähdä miten nopeasti Sarri saa ajettua oman filosofiansa joukkueeseen. Tämän takia liipaisimella alaspäin. Myönteinen.

2, Liverpool:

Ihana. Loistavat hankinnat ja mielestäni siirtoikkunan suurin onnistuja. Viihdyttävä, eroottinen, jopa hieman kiihottava joukkue. Cityn jälkeen tilastollisesti paras kuudesta suuresta ja mikäli City on kokee ensi kaudella epäonnea, pystyy Pool tosissaan haastamaan mestaruudesta. Tykkään joukkueesta myös vedonlyönnin suhteen, mutta niin varmasti tykkää moni muukin, joten seuraillaan kertoimia tulevien viikkojen aikana. Myönteinen.

1, City:

Elegantti, kliininen, lähes täydellinen. Painii omassa sarjassaan. Myönteinen.


Sitten vielä alla vielä omat kausivetoni, sekä pelivalinnat viikonlopulle. Muutama kausiveto ehti jo sulkeutua, koska kirjoitan tekstiä uudestaan kun aikaisempi yritys meni hieman nilkoille epäonnisen internet katkoksen myötä. Laitan ne kuitenkin tähän mukaan.

Panostuksesta vielä sananen. Panokset 0,5-3,0 yksikköä. 1 yksikkö= 1% kassasta. Kelly jakaja 6 taikka 8.

Nyt ei muuta ko oikein menestyksekästä vetovuotta kaikille tovereille sinne ruudun toiselle puolen ja kauniita unia!

Palataan asiaan!

Machine.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Voittaja
veto
City
kerroin
1.750 (coolbet)
panos
2 yks.
raja
1.38

Osuma! +1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Not to finish top 4 - peliaika päättynyt

kohde
Not to finish top 4
veto
ManU
kerroin
2.060 (bet365)
panos
1 yks.
raja
2.74

Cash out

Osuma! +1.06 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - To be relegated - peliaika päättynyt

kohde
To be relegated
veto
Huddersfield
kerroin
2.200 (coolbet)
panos
1 yks.
raja
1.7

Osuma! +1.20 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - To be relegated - peliaika päättynyt

kohde
To be relegated
veto
Bournemouth
kerroin
6.000 (paf)
panos
0.8 yks.
raja
4.6

Huti: -0.80 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - To be relegated - peliaika päättynyt

kohde
To be relegated
veto
Southampton
kerroin
8.000 (bet365)
panos
0.6 yks.
raja
6.8

Huti: -0.60 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Fulham-Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Fulham-Crystal Palace
veto
Over 2.5
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.8
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Huti: -1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Fulham-Crystal Palace - peliaika päättynyt

kohde
Fulham-Crystal Palace
veto
Btts: kyllä
kerroin
1.787 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.68
todennäköisyysarvio
arvio 59.6%

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Wolves-Everton - peliaika päättynyt

kohde
Wolves-Everton
veto
Over 2.5
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
0.8 yks.
raja
1.96
todennäköisyysarvio
arvio 51.1%

Osuma! +0.87 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Liverpool-West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Liverpool-West Ham
veto
Liverpool yli 2.5
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
1.2 yks.
raja
1.82
todennäköisyysarvio
arvio 54.9%

Osuma! +1.15 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Southampton-Burnley - peliaika päättynyt

kohde
Southampton-Burnley
veto
Burnley + 0.5
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
2.3 yks.
raja
1.71
todennäköisyysarvio
arvio 58.5%

Osuma! +2.48 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Southampton-Burnley - peliaika päättynyt

kohde
Southampton-Burnley
veto
Under 2.25
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
0.7 yks.
raja
1.62
todennäköisyysarvio
arvio 61.7%

Osuma! +0.56 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Arsenal-City - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal-City
veto
City
kerroin
1.970 (coolbet)
panos
1.5 yks.
raja
1.77
todennäköisyysarvio
arvio 57.7%

Osuma! +1.46 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Arsenal-City - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal-City
veto
City over 1.75
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.725
todennäköisyysarvio
arvio 57.9%

Puoliksi osuma! +0.72 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Wolves-Everton - peliaika päättynyt

kohde
Wolves-Everton
veto
Over 2.5
kerroin
2.300 (Pinnacle)
panos
0.5 yks.
raja
1.96
todennäköisyysarvio
arvio 51.1%

Lisänapsu

Osuma! +0.65 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 16.40, palautukset 24.15, tulos +7.75 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 33. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Machine, 28.08.2018, 21:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit

11.08.2018 01:41 <Machine> Päivämäärä korjattu.


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Eersten kohdalla eka kierros jouduttaneen skippaamaan, sillä uuden datan analysoimisessa menee odotettua kauemmin. Mutta katsellaan nyt josko tuo valmistuisi ajallaan. Turha kuitenkaan lähteä tuon sarjan kanssa yhtään hosumaan, joten voi olla jopa parempi katsella eka kierros rauhassa läpi.

Valioliigaan kuitenkin viikonlopulle muutama kohde jo näin alkuviikosta, kun siellä vahvasti palaneen käry tuoksui erityisesti West Ham-Bournemouth matsissa. Tiedostan oman rankankohkin Bournemouth vastaisuuden, mutta otettuani kyseistä joukkuetta pari milliä ylös sain silti aika karskeja lukuja West Hamin voitolle. Tuosta Liverpool pelistä ei kannata mitenkään olla huolissaan, sillä Pool on tällä kaudella jengi, joka painii hieman raskaammassa sarjassa kuin Hammersit. Tuossa Pool-WH pelissä xg:t olivat 3,88-0,4. Löin nyt alustavasti tuota team totalia, mutta seuraillaan viikon mittaan miten nuo kertoimet kehittyvät. Oikea linja tuossa pitäisi mielestäni olla 1,5 tai jopa 1,75. Seuraillaan viikon mittaan myös Chelsean ja Watfordin kertoimia.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - West Ham-Bournemouth - peliaika päättynyt

kohde
West Ham-Bournemouth
veto
West Ham yli 1.25
kerroin
1.769 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.48
todennäköisyysarvio
arvio 67.35%

Puoliksi huti: -1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Everton-Southampton - peliaika päättynyt

kohde
Everton-Southampton
veto
Everton
kerroin
2.020 (coolbet)
panos
1 yks.
raja
1.85
todennäköisyysarvio
arvio 54.1%

Ihan en ehtinyt noihin B365 2.4 lukemiin, mutta tämäkin vielä kelpaa.

Osuma! +1.02 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Brighton-United - peliaika päättynyt

kohde
Brighton-United
veto
Brighton +0.75
kerroin
1.910 (Pinnacle)
panos
1.1 yks.
raja
1.76
todennäköisyysarvio
arvio 56.9%

Osuma! +1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 5.10, palautukset 5.62, tulos +0.52 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Leicester-Wolves - peliaika päättynyt

kohde
Leicester-Wolves
veto
Over 2.25
kerroin
1.862 (Pinnacle)
panos
1.2 yks.
raja
1.69
todennäköisyysarvio
arvio 58.9%

Puoliksi huti: -0.60 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Leicester-Wolves - peliaika päättynyt

kohde
Leicester-Wolves
veto
Btts: kyllä
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
0.7 yks.
raja
1.81
todennäköisyysarvio
arvio 55.4%

Huti: -0.70 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Leicester-Wolves - peliaika päättynyt

kohde
Leicester-Wolves
veto
over 2.25
kerroin
1.962 (Pinnacle)
panos
0.5 yks.
raja
1.69
todennäköisyysarvio
arvio 58.9%

Lisänapsu

Puoliksi huti: -0.25 yks.

Edit: Eerstestä muutama sananen. Ensimmäiselle kierrokselle en tosiaan ehdi pelikohtaisia vetoja lyömään. Olen kuitenkin analysoinut viime kauden xg-dataa ja näyttää siltä, että viime kauden mestari Jong Ajax hieman jopa alisuoritti. Varsinkin noissa farmiseuroissa vaihtuvuus saattaa olla hyvinkin suurta, mutta joukkue on kuitenkin tällä kaudella pelaajabudjetiltaan sarjan suurin. Lisäksi seurailin hieman Pinnaclen kerroinliikkeitä, joista voidaan päätellä, että Ajax on hinnoiteltu bookkerien toimesta hieman tasoaan alemmas. Tippuneet joukkueet saattavat siis hyvinkin olla hitusen yliarvostettuja. Mutta jälleen kerran seuraillaan tilannetta kauden mittaan. Tuikataan Ajaxin mestaruutta varovaisesti.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - Voittaja pl. playoff - peliaika päättynyt

kohde
Voittaja pl. playoff
veto
Jong Ajax
kerroin
12.000 (paf)
panos
0.5 yks.
raja
8.3

Huti: -0.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 2.90, palautukset 0.85, tulos -2.05 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

17.08.2018 17:13 <911> Googlaa The Machine - Bert Kreischer ;) tuleeko nimimerkki tuosta?

17.08.2018 18:34 <Machine> Hauska ukko mutta ei tule:D

17.08.2018 18:36 <Machine> Tarina omasta nimimerkistäni ei välttämättä sovi herkimmille kuulijoille...


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Brighton-United - peliaika päättynyt

kohde
Brighton-United
veto
Brighton
kerroin
5.330 (Matchbook)
panos
0.5 yks.
raja
4.6
todennäköisyysarvio
arvio 21.6%

5.4 -komissio

Osuma! +2.17 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Katsotaan nyt miten pahasti tässä itseään jalkaan ammutaan. Koneelta saan jälleen aika raakaa arviota, joten pelataan jo tässä vaiheessa viikkoa. Myös markkina lähtenyt reagoimaan vahvasti runsasmaaliseen suuntaan.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Arsenal-West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal-West Ham
veto
Over 3.5
kerroin
2.330 (paf)
panos
1 yks.
raja
2.09
todennäköisyysarvio
arvio 47.7%

Osuma! +1.33 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Arsenal-West Ham - peliaika päättynyt

kohde
Arsenal-West Ham
veto
Arsenal over 2.25
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.75
todennäköisyysarvio
arvio 57.1%

Osuma! +0.93 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 2.00, palautukset 4.25, tulos +2.25 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Ei näytä markkina arvostavan vierasjoukkuetta nimeksikään. Southamptonin rankingsijoitukselle en ole nähnyt syytä tehdä korjaustoimenpiteitä, jotenka omissa papereissa oletetuilla kokoonpanoilla tämä on tasabookki. Jätetään panostuksessa kuitenkin tilaa korotuksille, sillä altavastaajien puolella markkinan biittaaminen ollut hieman hankalampaa ja niiden kertoimet tykänneet nousta ennen pelien alkua.Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Southampton-Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Southampton-Leicester
veto
Leicester +0.25
kerroin
1.885 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.71
todennäköisyysarvio
arvio 58.4%

Osuma! +0.89 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Southampton-Leicester - peliaika päättynyt

kohde
Southampton-Leicester
veto
Leicester
kerroin
3.310 (Pinnacle)
panos
0.5 yks.
raja
2.8
todennäköisyysarvio
arvio 35.7%

Osuma! +1.16 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 1.50, palautukset 3.54, tulos +2.04 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Yksi poiminta jo tässä vaiheessa Eersteen ilman sen kummempia kokoonpanotietoja. Eindhoven yksi sarjan runsasmaalisimpia joukkueita, joka ei nyt aivan mielestäni linjoissa näy tarpeeksi. Lisäksi Eagles satsannut kauteen vahvasti hankkimalla 17 uutta pelaajaa. Ensimmäisessä ottelussa Eagles pöllytti kotonaan Utrechtia 5-0. Kotijoukkueen xg:t olivat jotakuinkin 2.2, eli viimeistelyssä onnistuttiin kohtalaisen hyvin. Eaglesin uusia pelaajia vielä tässä vaiheessa kautta suhteellisen vaikea arvioida, joten pidetään panokset alkukaudesta maltillisena, kunnes saadaan parempaa kuvaa joukkueiden peliesityksistä ja voimasuhteista. Kyseisessä kohteessa linja kuitenkin koneen mukaan neljännesmaalin liian alhaalla, joten maistuu meikäläiselle.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - Fc Eindhoven-G.A.Eagles - peliaika päättynyt

kohde
Fc Eindhoven-G.A.Eagles
veto
Eagles over 1.5
kerroin
1.885 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.74
todennäköisyysarvio
arvio 57.5%

Osuma! +0.89 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Den Bosch myös vahvistunut kesän aikana railakkaasti. Seurajohdon suunnalta tullut myös suht. selkeästi tavoite nousta pääsarjaan ensi kaudeksi. Pidetään nämä Eerste vedot kuitenkin aikalailla rankan varauksen takana, kun ei noilla viime kauden xg-tilastoilla juurikaan muuta tehdä kuin pyyhitään pölyjä, jos sitäkään. Joillakin joukkueilla nuo kokoonpanot vaihtuvat sen verran rankasti kesän aikana. Eli annetaan muutaman kierroksen rullata ennen kuin aletaan tiukemmin kyseiseen sarjaan paneutumaan.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - Den Bosch-Waalwijk - peliaika päättynyt

kohde
Den Bosch-Waalwijk
veto
Den Bosch -0.5
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
0.7 yks.
raja
1.86
todennäköisyysarvio
arvio 53.7%

Huti: -0.70 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Kyllähän tässä nyt ylireagoidaan noihin kokoopanoihin. Oma värkkini muutenkin näyttäisi pitävän kotialtavastaajista ja valueta näytti olevan jo ennen nousseita kertoimia. Näiden altavastaajien kohdalla kyllä kerta toisensa jälkeen kertoimet nousseet ennen peliä, mikä sinällään hieman merkittävää, sillä ainakin omassa ja ilmeisesti muidenkin kalkulaattoreissa valueta löytyy juuri noiden altavastaajien puolelta. Palaan aiheeseen toisaalla kun paremmin aikaa ihan kunnon pohdinnan kanssa. Pidetään panos kuitenkin markkinaa kunnioittavana.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Newcastle-Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle-Chelsea
veto
Newcastle +1
kerroin
1.917 (Pinnacle)
panos
0.8 yks.
raja
1.71
todennäköisyysarvio
arvio 58.5%

Push: +0.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Newcastle-Chelsea - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle-Chelsea
veto
Newcastle
kerroin
6.610 (Matchbook)
panos
0.5 yks.
raja
5.3
todennäköisyysarvio
arvio 18.8%

6.7-komissio

Huti: -0.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 1.30, palautukset 0.80, tulos -0.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Sipaistaan illan peliä pienin panoksin. Parhaimmat valuet Tottenhamin puolelta jo syötynä, mutta menköön nyt tuolla ohkaisellakin valuella. Unitedin peli ollut pari ensimmäistä peliä sekaisin kuin ex-tyttöystävän ajatukset, joten saa nähdä saako Mourinho ryhmänsä ruotuun. Otin kyseiseen arvioon mukaan erittäin pienellä painolla ManU:n alkukauden otteet. Vaikka otos on pieni, niin peliesitykset ovat olleet huomattavasti heikompia kuin alkujaan ajattelin, mutta aika näyttää realisoituuko Unitedin surkeat tilastot sarjataulukkoon tällä kaudella

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - United-Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
United-Tottenham
veto
Tottenham
kerroin
3.000 (coolbet)
panos
0.5 yks.
raja
2.91
todennäköisyysarvio
arvio 34.4%

Osuma! +1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - United-Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
United-Tottenham
veto
Over 2.5
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
0.7 yks.
raja
1.89
todennäköisyysarvio
arvio 52.8%

Osuma! +0.71 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 1.20, palautukset 2.91, tulos +1.71 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Machine kirjoitti:
11.08.2018, 01:24


Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Not to finish top 4 - peliaika päättynyt

kohde
Not to finish top 4
veto
ManU
kerroin
2.060 (bet365)
panos
1 yks.

Cash out

Oikein mukavaa Tiistai-iltaa kaikille lukijoille. Aloitetaan muutamalla sanasella tuosta cash-outista. Bet 365 tarjosi 2.06 kerrointa jo tässä vaiheessa kautta, joten päätin ottaa sieltä rahat pois homehtumasta. Miksi näin? Mielestäni tässä nyt kovasti ylireagoidaan ManU:n alkukauden otteisiin. Vaikkakin ottelut ovat olleet tuloksellisesti huonoja, ja vaikka itsekään en juuri ManU:sta välitä, niin he ovat olleet myös epäonnekkaita ja xg:n valossa ottelut olisivat voineet toisinkin päättyä. Näinpä riskienhallinnallisista syistä päätin tuon realisoida jo nyt. Mourinho saanee joukkonsa hieman parempaan iskuun kauden edetessä, joten mielestäni tuo 2.06 kerroin on oikein hyvä jo näinkin alussa.

Seuraavaksi pari sanaa omasta Elokuusta tuloksellisesti. Omia laskettuja vetoja löin 26 kappaletta. Näissä voitin päätöskertoimet 15 kertaa, eli 57,7%. Palautus noista vedoista on hyvä, taisi olla jotain luokkaa 130%, mutta tuo varmasti tasottunee kauden edetessä. Peesien kanssa vetoja kertyi yhteensä 72. Näissä kerroin laski tai pysyi samana 53 kertaa. Palautus% kaikissa vedoissa 128,4%. Omalta osaltani siispä haluan kiittää kaikkia foorumin laskijoita. Teistä on ollut hyötyä ja iloa ainakin tänne. Tulos ollut hyvä, mutta omien vetojen suhteen olen huomannut kerroinliikkeistä asioita joihin on syytä puuttua.

Elikkäs. En nyt ole varma, mutta ilmeisesti lienee jonkin sortin yleinen käsitys, että kotialtavastaajissa löytyy valueta hyvinkin usein. Ainakin Vuoksenmaa tästä puhunut useasti. Kuitenkin markkinan mukaan tällä hetkellä tilanne tuntuu olevan varsin toinen. Erityisesti juuri noiden kotialtavastaajien kohdalla heidän kertoimet ovat nousseet poikkeuksetta ennen pelien alkua, vaikka kokoonpanoissa ei ole niin suuria poikkeavuuksia, että kertoimien pitäisi niin paljon nousta. Ongelmana tässä on se, että myös mallini suosii juuri noita kotona pelaavia dogeja. Hioin hieman mallia lähemmäs markkinaa, mutta silti nuo valuet kotialtavastaajilla on kierroksesta toiseen silmiä hiveleviä. Jotenkaan en usko, että nykymarkkinoilla voisi tällaista systemaattista virhettä löytyä, jotenka olen noihin suhteellisen markkinoita kunnioittavasti panostanut. Lisäksi olen juuri noissa vedoissa hävinnyt päätöslinjalle lähes kerta kerrasta. Ratkaisuksi suunnittelin korjausta vetojen jättämisajankohdassa. Eli ennakkosuosikit ja over-vedot pyrin pelaamaan mahdollisimman aikaisin, ja sitten nuo underit ja dogit mahd. myöhään. Saa nyt nähdä miten tuo pitkässä juoksussa etenee, eli kuseeko mallisani tuo liian pieni kotietu juurikin hieman suuremman tasoeron peleissä, vaiko sitten noilla päästään hyvin rahasijoille kauden mittaan. Jälleen kerran aika näyttää. Mutta mikäli muilla on kokemuksia samasta asiasta, niin kuulisin mielelläni muidenkin mielipiteitä.


Muutama veto jälleen tässä vaiheessa viikkoa. Kertoimien liikkeet seurannassa Watfordin ja Burnleyn kohdalla. Burnleyn kohdalla odotan Torstain kokoonpanoa. Lisäksi seurataan Leicester-Liverpool pelin over-kertoimia, sekä Chelsea-Bournemouth pelin under-kertoimia.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Brighton-Fulham - peliaika päättynyt

kohde
Brighton-Fulham
veto
Brighton
kerroin
2.340 (coolbet)
panos
1 yks.
raja
2.15
todennäköisyysarvio
arvio 46.6%

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - West Ham-Wolves - peliaika päättynyt

kohde
West Ham-Wolves
veto
Over 2.5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
1.2 yks.
raja
1.75
todennäköisyysarvio
arvio 57.2%

Huti: -1.20 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - West Ham-Wolves - peliaika päättynyt

kohde
West Ham-Wolves
veto
West Ham over 1.25
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
1.8 yks.
raja
1.65
todennäköisyysarvio
arvio 60.6%

Huti: -1.80 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - West Ham-Wolves - peliaika päättynyt

kohde
West Ham-Wolves
veto
Over 2.5
kerroin
1.971 (Pinnacle)
panos
0.6 yks.
raja
1.75
todennäköisyysarvio
arvio 57.2%

napsu

Huti: -0.60 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 4.60, palautukset 0.00, tulos -4.60 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Machine, 31.08.2018, 21:59. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Tässä kohtaavat imo. sarjan maalirikkaimmat joukkueet. Viime keväänä käytiin kyseinen matsi yygimässä ihan livenä ja oli kyllä varmasti viihdyttävin matsi minkä olen paikanpäältä nähnyt. Myös tunnelma oli suorastaan karnevaalimainen, suosittelen. Peli päättyi 3-2 ja xg:t olivat 3.15-1.7. Eindhoven menettänyt tuosta viime kauden ykköspyssynsä Liederin, ja myös Almeren hyökkäyskalustossa ollut pientä vaihtuvuutta. Nyt pääsi kuitenkin hyvillä kertoimilla tätä pelaamaan, joten tätä uskaltaa sipaista, vaikka edelleen pidän tämän koko sarjan lähinnä seurannassa ensimmäisten kierrosten ajan. Viime kauden over 3.5 päätöskerroin oli muistaakseni jotai luokkaa 1.5 ja totals-linja 4.25 kohdalla.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - Eindhoven-Almere - peliaika päättynyt

kohde
Eindhoven-Almere
veto
Over 3.5
kerroin
1.820 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.59
todennäköisyysarvio
arvio 62.9%

Huti: -1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - Eindhoven-Almere - peliaika päättynyt

kohde
Eindhoven-Almere
veto
1. Pa yli 1.5
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.74
todennäköisyysarvio
arvio 57.5%

Huti: -1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - Eindhoven-Almere - peliaika päättynyt

kohde
Eindhoven-Almere
veto
Over 3.5
kerroin
1.880 (paf)
panos
1.5 yks.
raja
1.59
todennäköisyysarvio
arvio 62.9%

Jäi tämä Paf huomaamatta ensimmäisellä yrittämällä niin puhalletaan nyt sitten maxit sisään tähän peliin kun Kellykin tämän melkein hyväksyy.

Huti: -1.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 4.50, palautukset 0.00, tulos -4.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Otetaan tämä nyt vaikkakin hieman kapealla valuella. Sotonia nostettu muutamia millejä hyvästä xg-suorittamisesta, sekä siirtymisestä 442-muotoon.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Crystal Palace-Southampton - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace-Southampton
veto
Crystal Palace
kerroin
2.010 (Matchbook)
panos
0.8 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

2.03- komissio

Huti: -0.80 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Eindhoven-Almere over veto näyttää tällä hetkellä kertoimien valossa aika huonolta. Joko tuossa reagoidaan puhtaasti xg:llä arvioituun tulokseen, taikka sitten noihin ensimmäisten pelien tuloksiin joissa tullut "vähän" maaleja. Taikka sitten johonkin ihan muuhun mistä en tiedä. En tuohon peliin enää kehtaa panostaa, kun vastassa kuitenkin syndikaatit, joilla luultavasti enemmän tietoa kuin meikäläisellä. Oma arvioni sarjassa muodostuu xg:n ja toteutuneiden maalien yhdistelmästä, koska sarja on suhteellisen runsas maalinen ja tuo xg laahaa toteutuneita maaleja perässä välillä tavattomankin paljon. Tosiaan saatoin tässä astua siihen kuuluisaan miinaan, mutta pitäähän niitä oppirahoja aina välillä maksaa. Katsotaan nyt kuitenkin peli alta pois ennen sen suurempia päätelmiä.

Tartun myös Eaglesin maaleihin. Semmoinen huomio viime kaudelta, että markkina tuntui väheksyvän joukkueita jotka olivat epävarmoja suorittajia. Tästä esimerkkinä Sittard. Sittard pelasi todella hyviä jaksoja, mutta väliin mahtui myös heikkoja jaksoja. Itse ihmettelin monta kertaa kun hävisin Sittardia pelatessani päätöskertoimelle. Sittard kuitenkin nousi pääsarjaan, joten hyvillä kertoimilla kyseistä joukkuetta pelaamalla saattoi päästä hyvään tulokseen. En tuosta nyt ole varma, mutta tuommoinen mutu tästä asiasta on. Eli markkina ei siis pidä joukkueista, joista he eivät ole varmoja tai joidenka pelaajien suorittamisen jatkuvuudesta ei ole "varmaa" tietoa. Nyt mielestäni tämä Eagles saattaisi olla samankaltainen joukkue ainakin alkukaudesta. Suurelta osin uudistunut joukkue, jonka tavoitteena nousta takaisin pääsarjaan ensikaudeksi. Alla kaksi voittoa, ja xg-suorittaminen myös puoltaa noita voittoja. Tälläkin kertaa kone näyttää neljännes maalin liian pientä linjaa tähän, joten sipaistaan pelille.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - Maastricht-G.A.Eagles - peliaika päättynyt

kohde
Maastricht-G.A.Eagles
veto
Eagles over 1.25
kerroin
1.870 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.7
todennäköisyysarvio
arvio 58.8%

Osuma! +0.87 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Leicester-Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Leicester-Liverpool
veto
Liverpool
kerroin
1.450 (coolbet)
panos
1.5 yks.
raja
1.401
todennäköisyysarvio
arvio 71.4%

Osuma! +0.67 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Leicester-Liverpool - peliaika päättynyt

kohde
Leicester-Liverpool
veto
Liverpool -1.25
kerroin
1.971 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.838
todennäköisyysarvio
arvio 54.4%

Puoliksi huti: -0.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 2.50, palautukset 2.67, tulos +0.17 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Crystal Palace-Southampton - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace-Southampton
veto
Crystal Palace
kerroin
2.660 (Pinnacle)
panos
0.8 yks.
raja
2.169
todennäköisyysarvio
arvio 46.1%

Huti: -0.80 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Crystal Palace-Southampton - peliaika päättynyt

kohde
Crystal Palace-Southampton
veto
Palace +0
kerroin
1.862 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.555
todennäköisyysarvio
arvio 64.3%

Kyllä nyt ylireagoidaan kokoonpanoihin ja rankasti.

Huti: -1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - West Ham-Wolves - peliaika päättynyt

kohde
West Ham-Wolves
veto
Over 2.25
kerroin
1.847 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.580
todennäköisyysarvio
arvio 63.3%

Tässä en sen kummempaa syytä tälle nousulle löydä.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 3.30, palautukset 0.00, tulos -3.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Pe/La akseli oli kyllä sysimusta. Nuoruuden innollahan tuossa varsinkin eilen painettiin oikein pahasti metsään noiden nousevien kertoimien suhteen Palacen ja West Hamin kanssa. Palacen suhteen en itse eikä myöskään oma laskurini tajunnut tuota Zahan poissaolon vaikutusta heidän peliinsä. Konehan tuohon antoi sen muutaman pinnan vaikutuksen, mutta kyllä se hieman suurempi vaikutti olevan. Tosiaan chatissa mainittiin pelin jälkeen, että Valioliigassa kun kertoimet tuohon tahtiin ennen peliä liikkuvat, niin kyllä siinä silloin pitää jonkin verran killinkiä olla taskun pohjalla. Ja yleensä ne kenellä sitä killinkiä löytyy, niin he eivät ole aivan huonoimpia tekemään noita arvioita.

Tästä opimme jälleen riskienhallinnan merkityksen. Ilman noita lisäpanostuksia eilinen olisi ollut päivä muiden joukossa, mutta nyt siitä tuli varmaan yksi pahimmista yksittäisistä tappiopäivistä. Täytynee siis jatkossa suhtautua entistä kunnioittavammin markkinaan, joskaan ei liian kunnioittavasti. Opintie tässä lajissa on totuttuun tapaan pitkä ja vähintäänkin kivinen.

West Hamin osalta tässä on pakko reagoida nähtyyn ja hieman tiputella heitä rankissa. Joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta se ei toistaiseksi ole realisoitunut mitenkään. Tiedostin tämän riskin jo ennen kautta, mutta esitykset ovat olleet odotettua heikompia, jotenka korjaustoimenpiteitä oli tehtävä. Katsotaan jatkossa, josko projekti heidän osaltaan lähtisi aurinkoisemmin rullaamaan.

Tämän päivän osalta Tottenham noussut kertoimien puolesta itsellä pelikelpoiseksi, vaikka ilmeisesti sieltä Lloris poissa. Myös ManU näyttäisi pääsevän ainakin lähelle peliä, mutta odottelen lähemmäs matsin alkua, josko tuo Burnley nousisi takaisin. Tässä toki molempien joukkueiden peli ollut aika sekaisin, joten en välttämättä pitäisi huonona vaihtoehtona skipata koko kohdetta.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Watford-Tottenham - peliaika päättynyt

kohde
Watford-Tottenham
veto
Tottenham
kerroin
1.700 (coolbet)
panos
2 yks.
raja
1.63
todennäköisyysarvio
arvio 61.3%

Huti: -2.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Odotellaan suoran voiton suhteen vielä hieman parempaa kerrointa. Eaglesilla tänään aikalailla ihanne kokoonpano, vierailta puuttuu yksi taikka kaksi avauksen ukkoa.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - G.A.Eagles-Volendam - peliaika päättynyt

kohde
G.A.Eagles-Volendam
veto
Eagles over 2.5
kerroin
2.770 (coolbet)
panos
1 yks.
raja
2.475
todennäköisyysarvio
arvio 40.4%

Osuma! +1.77 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Saa nähdä nouseeko tuo kerroin enää.
Suoran voiton raja 1.61, joten tässä vielä mukavasti ilmaa jäljellä.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - G.A.Eagles-Volendam - peliaika päättynyt

kohde
G.A.Eagles-Volendam
veto
Eagles -1
kerroin
2.180 (Pinnacle)
panos
1.2 yks.
raja
1.953
todennäköisyysarvio
arvio 51.2%

Osuma! +1.42 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - G.A.Eagles-Volendam - peliaika päättynyt

kohde
G.A.Eagles-Volendam
veto
Eagles
kerroin
1.763 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.610
todennäköisyysarvio
arvio 62.1%

Nousihan se

Osuma! +1.14 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 2.70, palautukset 5.26, tulos +2.56 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Oss ollu yllättävän pirteä alkukaudesta. Nyt vastus kuitenkin sarjan kärkipäätä, jotenka saa nähdä jatkuvatko pirteät otteet tänään. Pistetään pirteyden puolesta muutama dollari lankulle, kun bet365 vielä hieman poikkeavia kertoimia tarjoilee.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - Twente-Fc Oss - peliaika päättynyt

kohde
Twente-Fc Oss
veto
Fc Oss
kerroin
7.500 (bet365)
panos
0.5 yks.
raja
5.917
todennäköisyysarvio
arvio 16.9%

Osuma! +3.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - Twente-Fc Oss - peliaika päättynyt

kohde
Twente-Fc Oss
veto
X2
kerroin
3.000 (bet365)
panos
0.6 yks.
raja
2.597
todennäköisyysarvio
arvio 38.5%

Osuma! +1.20 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 1.10, palautukset 5.55, tulos +4.45 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.09.2018 14:22 <Machine> Tippuivat heti


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Ensi viikolla painellaan jälleen pitkästä aikaa Mestarien liigaa. Itse tykkään kyseistä sarjaa hieman enemmän mutustella enkä sitä kovinkaan tarkasti pyri laskemaan. Tähän saakka tuolla mutustelulla ainakin ollaan päästy ihan kohtalaisiin tuloksiin. Tällä kaudella homma jatkuu samana, eli pelaan sitä mikäli jotain sieltä pistää silmään ja jos jokin pakottava tarve tulee, niin pyrin sinne jonkin sortin kalkulaatioita tekemään. Mielestäni kyseistä kilpailua on fantsua katsella ihan ilman betsejäkin, kun tuppaa nuo pelit suhteellisen viihdyttäviä olemaan, ainakin muutamana viime vuonna ollut jolloin olen kilpailua seuraillut.

Muutaman maalipörssin voittajan tuikkasin tänään sisään. Näitäkään ei siis sen kummemmin laskettu, mutta omaan silmään kertoimet näyttivät mukavilta ja tähtien asentokin näytti sen verran sopivalta, että kyseisten kaverien puolesta uskalsi muutaman pennosen heittää sisään. Hieman myös kertoimien vertailua analyysissa. Noihin ei mitään valtavia summia saa sisään, mutta lisäjännityksenä oivia vetoja.

Valioliigaan näyttäisi saavan suhteellisen hyvinkin peliä viikonlopulle, mutta katsellaan niitä lisää huomisen ja perjantain aikana.

Vedonlyöntivihje: - UCL - Top Goalscorer - peliaika päättynyt

kohde
Top Goalscorer
veto
Sterling
kerroin
75.000 (coolbet)
panos
0.3 yks.

Cityllä suhteellisen helppo lohko, viime kauden toisiksi paras xg:n luoja joukkueessa. Palasten loksahdellessa kohdilleen kaikki on mahdollista.

Huti: -0.30 yks.

Vedonlyöntivihje: - UCL - Top Goalscorer - peliaika päättynyt

kohde
Top Goalscorer
veto
Mane
kerroin
45.000 (coolbet)
panos
0.3 yks.

Loistava alkukausi ja kuka tietää josko olisi Ucl-kauden komeetta.

Huti: -0.30 yks.

Vedonlyöntivihje: - UCL - Top Goalscorer - peliaika päättynyt

kohde
Top Goalscorer
veto
Mbappe
kerroin
21.000 (paf)
panos
0.3 yks.

Aikamme ehdottomasti ylivoimaisin jalkapalloilija, tai ainakin tulevaisuuden. Pidän tämän vedon osumista lähes itsestään selvyytenä...

Huti: -0.30 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 0.90, palautukset 0.00, tulos -0.90 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

13.09.2018 11:06 <fouba> Meinasin peesata mut sit huomasin ton kommentin Mbappesta.. :D

13.09.2018 11:39 <Machine> Hyppysellinen huumoria mukana noissa vedoissa/kommenteissa:D

13.09.2018 12:07 <fouba> Juu. Eikä sen puoleen voit olla oikeassa:)


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Aloitetaan yhdellä nostolla tänään. Arsenalin osalta toivoisin näkeväni Laca-Auba akselin avauksessa, sillä mielestäni heidän hyökkäyspelinsä on monipuolisempaa mikäli kyseiset kaverit ovat samaan aikaan kentällä. Lisäksi toivotaan Özilin olevan kokoonpanossa, sillä vaikka häntä kritisoidaan aika rankalla kädellä, niin silti on kyllä tilastojen valossa huikea ukko. Kauden esianalyysissa nousi jopa parhaaksi keskikenttä pelaajaksi hyökkäystilastojen valossa viime kaudella.

Muutakin pelattavaa tuolta löytyy, mutta odotellaan muiden suhteen vielä. Cityn tasoitukset näyttäisivät helmitaulun mukaan pelattavilta, mutta tuohon kun ynnäillään tulevan viikon UCL-matsi niin hieman varauksella tuohon suhtaudun ottaen huomioon hyökkääjien lepuutukset mahdollisesti pelin loppuvaiheilla. Toisaalta taas miksei City haluaisi hyvää kenraalia kauden ensimmäistä Champpari matsia ajatellen, joten nämä tekijät huomioiden tuo City over 3 voisi olla käyttökelpoista tavaraakyseiseen matsiin. Raja vetoon on 1,72 ja kertoimet pyörii siinä 1,75-1,8 hujakoilla. Seurataan, josko kerroin kipuaisi vielä tuonne 1,8:n paremmalle puolelle, niin saataisiin tuo peleihin.

Chelsea-Cardiff peliin underit maistuvat rankasti, mutta odotellaan pelipäivään kertoimien nousun toivossa. Jos oikein muistelen, niin Sarrin Napoli taisi myös joskus kotonaan under painotteisia pelejä pelailla. Tuo under saadaan pelille, vaikka kertoimet nyt laskisivatkin, sen verran suurta valueta siihen saan. Muita maistuvia pelejä saadaan ainakin Watfordille. Lisäksi myös Tottenham, Burnley, Everton ja Brighton ovat tarkkailulistalla, mutta noissa kertoimet ovat jo hieman tippuneet, tai niissä on jotain muuta mikä arveluttaa, joten seuraillaan jälleen kerran.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Newcastle-Arsenal - peliaika päättynyt

kohde
Newcastle-Arsenal
veto
Over 2.5
kerroin
1.800 (coolbet)
panos
1.3 yks.
raja
1.658
todennäköisyysarvio
arvio 60.3%

Osuma! +1.04 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - City-Fulham - peliaika päättynyt

kohde
City-Fulham
veto
City -2.5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.838
todennäköisyysarvio
arvio 54.4%

Näytti nousseen tarpeeksi, joten pelille

Osuma! +1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - City-Fulham - peliaika päättynyt

kohde
City-Fulham
veto
City over 3
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.720
todennäköisyysarvio
arvio 58.13%

Push: +0.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 2.00, palautukset 3.00, tulos +1.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Napataan nämä nyt sittenkin tänään, kun huomiselle tuli menoja niin ei ehdi kaikkia näitä kuitenkaan seurailla. Watford +0.5 raja 1.89. Sen jätän vielä huomiselle joskos ManU keräisi lisää peliä.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Chelsea-Cardiff - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea-Cardiff
veto
Under 3
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.664
todennäköisyysarvio
arvio 60.1%

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Chelsea-Cardiff - peliaika päättynyt

kohde
Chelsea-Cardiff
veto
Under 2.5
kerroin
2.650 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.155
todennäköisyysarvio
arvio 46.4%

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Valioliiga 18/19 - Watford-ManU - peliaika päättynyt

kohde
Watford-ManU
veto
Watford
kerroin
4.450 (coolbet)
panos
0.7 yks.
raja
3.584
todennäköisyysarvio
arvio 27.9%

Huti: -0.70 yks.

Vedonlyöntivihje: - La Liga - Bilbao-Real Madrid - peliaika päättynyt

kohde
Bilbao-Real Madrid
veto
Real Madrid kulmat over 5.5
kerroin
1.880 (paf)
panos
1.3 yks.
raja
1.720
todennäköisyysarvio
arvio 58.13%

Kokeillaanpas nyt näitäkin, kun viime kauden kulmakalkulaattori tähän etua näyttää.

Huti: -1.30 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 0.00, tulos -5.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Machine
Jäsen
Viestit: 226
Liittynyt: 30.10.2017, 23:33

Tuotto: +26.86 yks.

Palautus%: 104.88%

Panosten ka: 1.18 yks.

Vetoja: 468

Pisteitä: 598

Re: The Machine

Viesti Kirjoittaja Machine »

Noussut jälleen ennen peliä, joskaan ei niin paljoa enää kuin aikaisemmissa. Kokoonpanossa ei mitään vaihdoksia viime peliin, jossa xg:tä luotiin 3.75 Eaglesin toimesta.

Vedonlyöntivihje: - Eerste Divisie 18/19 - Jong Az-G.A.Eagles - peliaika päättynyt

kohde
Jong Az-G.A.Eagles
veto
Eagles o1.5
kerroin
1.769 (Pinnacle)
panos
1.3 yks.
raja
1.642
todennäköisyysarvio
arvio 60.9%

Osuma! +1.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin