Tänään on 27.05.2019, 11:19.

eSportsia ja muuta

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Jonkun verran on tullut palstaa luettua, mutta ei koskaan kirjoitettua, koska ei ole tunnuksia ollut. Nyt hetken mielijohteesta on tunnukset luoto ja ensimmäisiä rivejä kirjoittelen palstalle. Blogi tulee laitettua pystyyn ihan siitä syystä, että tulee paneuduttua paremmin kohteisiin, kun kirjoittaa jotain niistä ennakkoon jopa ylös.

Paljon vetoja tulee lyötyä eSportsin puolelta, pysyttäydyn kuitenkin ainoastaan CS:GO parissa, jota on tullut seurailtua useampia vuosia ja siinä sivussa myös pelattua kyseistä peliä aivan liian monta tuntia, vaikka en ole peliä avannut n. vuoteen. Ihan hyvä näin, niin jää aikaa muille touhuille.

eSportsin lisäksi tulee toki sitten pelattua jalkapallo/jääkiekko -kohteita, futiksen mm-kisoihin tulee varmasti laitettua jotain vetoja, mutta jääkiekot on yllätys yllätys tauolla, kun ei pelejäkään enää juuri pelata! :D

Lähden edellä mainitulla pienellä alustuksella liikkeelle ja siirrän katseita jo huomenna alkaviin ECS Season 5 finaaleihin!

Hyvää alkanutta kesää kaikille tasapuolisesti!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 15. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.06.2018 15:40 <911> Tervetuloa! eSports-expertit kiinnostaa erityisesti kun tuosta lajista ei juuri

07.06.2018 15:40 <911> ole mitään hajua.


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Huomenna polkaistaan käyntiin ECS Season 5 finaalit, joten laitan nyt jo yhdestä ottelusta omaa näkemystä, huomenna todennäköisesti sitten lisää.

fnatic vs Liquid

Turnauksen ensimmäinen ottelu molempien joukkueiden osalta, kun fnatic ja Liquid kohtaavat A-Lohkon toisessa ottelussa. fnaticin edellisestä virallisesta ottelusta on aikaa jo hieman pidempi aika, kun edellinen ottelu on lähes kuukauden takaa, Liquid puolestaan on kuukauden sisällä pelannut useammankin virallisen ottelun, kun joukkue on osallistunut kahteen isompaan LAN-tapahtumaan.

En kuitenkaan näe järisyttävän suurena ongelmana fnaticin pelaamattomuutta, vaan jopa päinvastoin, sillä joukkue on kerennyt harjoittelemaan nyt pidemmän pätkän ja eiköhän tämä aika ole käytetty hyväksi, sillä kesän aikana on edessä vielä isoja turnauksia.

Liquid puolestaan on pelannut useamman ottelun viimeisen kuukauden sisällä, eikä joukkue ole varmasti sen suuremmin päässyt treenaamaan, tosin eiköhän parasta harjoitusta ole pelata isoja panoksellisia otteluita.

fnaticilla on periaatteessa ollut mahdollisuudet kääntää edellä mainitut seikat edukseen, sillä ovat päässeet paljon katsomaan, miten Liquid on pelannut viimeisimmissä otteluissa eri kartoissa ja puolestaan fnatic päässyt rauhassa hiomaan omaa tiimipeliään ja taktiikoitaan.

Joukkueet ovat pelanneet varsin maltillisesti vastakkain viime aikoina, sillä tämän vuoden puolella on ainoastaan kaksi karttaa pelattuna näiden joukkueiden välillä, joista fnatic voitti molemmat kartat.

Liquid on asetettu tähän otteluun melko suureksi ennakkosuosikiksi sillä, kertoimet ovat 1,58 - 2,38. Omissa papereissani Liquid ei kuitenakan ole ihan näin suuri ennakkosuosikki, joten fnaticin voitto lähtee omiin peleihin mukaan.

Vedonlyöntivihje: - fnatic vs Liquid - peliaika päättynyt

kohde
fnatic vs Liquid
veto
fnatic
kerroin
2.380 (coolbet)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

14-16

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

08.06.2018 10:13 <Hellukeiju> En tiiä koska nä otteluparit on arvottu? Onko fnatici tienny otteluparin jo

08.06.2018 10:13 <Hellukeiju> viime laniturnauksen aikana? Jos kyllä ni sehä on iso etu.

08.06.2018 10:13 <Hellukeiju> Katellu poikien valssia varmaan aika tarkasti siin tapauksessa

08.06.2018 12:12 <epor> En ole nyt aivan varma milloin otteluparit on arvottu, mutta lohkot on arvottu

08.06.2018 12:12 <epor> toukokuun viimeinen päivä, jonka jälkeen Liquid on pelannut kolme ottelua, jotka

08.06.2018 12:13 <epor> kaikki venyivät kolmen kartan mittaiseksi, joten vcaramsti nämä on katsottu.


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Astralis vs Cloud9

Turnauksen avaavassa ottelussa kohtaavat siis Astralis ja Cloud9, molempien joukkueiden edellisistä LAN-otteluista ja samalla myös virallisista otteluista on aikaa jo tovin verran. Molempien edellinen LAN-tapahtuma oli nimittäin toukokuun puolivälissä, kun joukkueet osallistuivat ESL Pro Leaguen finaaleihin, jonka Astralis lopulta voitti ja Cloud9 puolestaan putosi jo heti kättelyssä pois turanuksesta.

Hyvällä omalla tunnolla voi sanoa, että Astralis on tällä hetkellä maailman paras joukkue ja on ehdoton ennakkosuosikki myös tähän turnaukseen, eikä sille ennakkoon pitäisi kyllä löytyä kaatajaa.

Cloud9 ilmoitti vajaa kaksi viikkoa sitten, että Pujan "FNS" Mehta on siirretty aktiivisen kokoonpanon ulkopuolelle ja hänelle tullaan etsimään korvaaja, mutta pelaa vielä tämän turnauksen joukkueen mukana. FNS oli joukkue IGL, mutta edellä mainituista syistä joukkueen IGL roolin ottaa tässä turnauksessa Tarik "tarik" Celik.

Astraliksen "map pool" on paljon laajempi kuin Cloud9 vastaava, mistä on paljon hyötyä yhden kartan otteluissa, kun joukkueet pääsevät poistamaan vuorotellen karttoja, joten Astraliksen on helppo ottaa pois muutamat vahvat Cloud9 kartat.

Kuten aikaisemmin mainittu, niin Astraliksen viime aikaiset otteet ovat olleet loistavia, sillä joukkue on hävinnyt edellisen kerran toukokuun alussa ja tämän jälkeen se on pelannut seitsemän ottelua ja voittanut nämä kaikki (karttoja pelattu yhteensä 13kpl, joista 12 voittoa ja 1 tappio)

Cloud9 puolestaan on toukokuun alusta lähtien pelannut kuusi ottelua, joista se on voittanut kolme ja hävinnyt kolme. Voitot ovat tulleet astetta heikommista joukkueista (Tier 2/3 joukkueita) ja tappiot puolestaan sitten FaZea ja Heroicia vastaan, joista Heroic ei ole aivan kärkijoukkeuita ainakaan vielä, mutta hävisivät silti reilusti suoraan kahdessa kartassa ja FaZea vastaan puolestaan onnistuivat saamaan ainoastaan kolme kierrosta.

En tykkää yleensä pelata yksittäisessä kartassa suuria tasoitusvetoja, mutta kun otetaan huomioon viimeaikaiset joukkeuiden otteet ja se mitä Cloud9 joukkueessa tällä hetkellä tapahtuu kokoonpanon osalta, niin pakko se on tällä kertaa pelata Astraliksen voittoa tasoituksella, vaikka iso tasoitus onkin.

Vedonlyöntivihje: - Astralis vs Cloud9 - peliaika päättynyt

kohde
Astralis vs Cloud9
veto
Astralis -6,5
kerroin
1.880 (nordicbet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

16-13

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Blogin alku oli juuri niin loistava kuin arvata pystyi, sillä tästä ei ainakaan ole muuta kuin suunta ylöspäin! Tuli katsottua molemmat matsit, mutta päivän muut ottelut ainakin vielä toistaiseksi katsomatta, mutta saatan nuo vielä tässä illan mittaa väijyä uusintana.

Molemmissa peleissä vedot kaatuivat oikeastaan jo ensimmäiseen puoliskoon, sillä Astralis hävisi ensimmäisen puoliskon 12-3 luvuin, mutta voitti kuitenkin ottelun lopulta 13-16 luvuin. fnatic puolestaan hävisi omassa pelissään niin ikään ekan puoliskon 12-3, mutta hävisi lopulta niukasti 14-16 luvuin.

Huomiselle seuraava peleihin jo nyt

fnatic vs Cloud9

Kuoleman ottelu, sillä voittaja jatkaa ja häviäjän turnaus päättyy heti kättelyssä jo. Joukkueiden ensimmäiset ottelut olivat sikäli täysin päinvastaiset, että fnatic oli lähellä nousta pitkältä karkumatkalta ohi voittoon, kun puolestaan Cloud9 hävisi oman ottelunsa, vaikka johtivat ottelua reilusti.

Cloud9 ottelun tulos mairittelee omissa papereissa selvästi joukkuetta, sillä Astraliksella ei ensimmäisellä puoliskolla sujunut mikään. Joukkue teki oikeastaan lähes poikkeuksellisia virheitä, mitä heiltä ei usein näe, sillä savut menivät muutamaan kertaan pieleen, ajoitukset olivat aivan hukassa ja agressiivinen peli ei toiminut, mutta silti sitä jatkettiin. Toisella puoliskolla sitten ryhtiliike ja peli pakettiin suhteellisen helposti.

fnatic puolestaan onnistui voittamaan ensimmäisellä puoliskolla muutaman forceoston, mutta hävisivät heti vastustajan forcea vastaan oma asekierroksensa. Lopulta kuitenkin tiukka ottelu, joka olisi periaatteessa voinut vielä kääntyä voitoksi, mutta tällä kertaa näin päin.

fnatic on tällä hetkellä omissa papereissani parempi joukkue näistä kahdesta ja varmasti motivoituneempi, sillä kuten aikaisemmin mainitsin, niin FNS on jäämässä Cloud9 aktiivisen viisikon ulkopuolelle tämän ottelun jälkeen, joten onko ajatukset aivan satasella mukana?

Huomenna pelataan jo eri formaatilla, sillä tänään pelatut ottelut olivat yhden kartan pelejä, kun huomenna mennään jo paras kolmesta kartasta systeemillä.

Tämän päivän otteluiden perusteella fnatic on omissa papereissa suosikki otteluun, kuten aikaisemmin jo mainitsin, Lisäksi luottoa joukkueeseen nostaa tosiaan tuo tämän päivän karttavalinta, joka ei ollut fnaticin omimpia karttoja, vaan toisenlaisella veto-taktiikalla olisivat tuon myös voineet välttää pelaamasta. Kielii siitä, että töitä on pienen tauon aikana tehty?

Varmasti tiukka sarja tulossa, mutta eiköhän fnatic tämän kairaa kotiin, pienellä lähtee karttatasoituksen kanssa peleihin ja sitten vähän isommalla normaalia voittoa.


Vedonlyöntivihje: - fnatic vs Cloud9 - peliaika päättynyt

kohde
fnatic vs Cloud9
veto
fnatic -1,5
kerroin
2.750 (nordicbet)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.

2-1

Vedonlyöntivihje: - fnatic vs Cloud9 - peliaika päättynyt

kohde
fnatic vs Cloud9
veto
fnatic
kerroin
1.645 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +3.22 yks.

2-1


Vihjeet yhteensä: panokset 7.50, palautukset 8.22, tulos +0.72 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

09.06.2018 08:59 <911> Miten nuo kaksi ensimmäistä vinkattua peliä päättyivät?

09.06.2018 10:20 <epor> Kirjoittelinkin tuohon heti alkuun tulokset peleistä.

09.06.2018 10:20 <epor> Nyt vasta löysinkin, miten saan muokattua tuloksen myös blogiin. :)


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

G2 vs Luminosity

En nyt kerkiä sen suurempia, perusteluita kirjoittamaan, mutta tuli katsottua joukkueiden edelliset ottelut. Eipä noista paljoa ole kerottavaa tai juuri mitään saanut irti, sillä sen verran isoja ylijuoksuja molemmat matsit olivat.

Suurin kysymysmerkki löytynee kuitenkin G2 joukkueesta, sillä joukkueelta vahtui kaksi pelaajaa hetki sitten, mikä on iso ongelma joukkueelle, sillä ajoitukset yms on vielä selvästi opetteluvaiheessa.

Luminosity suli eilen täysin FaZea vastaan, eikä tuosta ottelusta voi oikeastaan mitään sanoa, sillä sen verran rumat lukeamt taululla ja enemmän ja vähemmän tuo oli vain pelailua loppua kohden.

Ennakkoon voi povata varsin tasaista ottelua, joka voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa, mutta kyllä Luminosityn voitto lähtee peleille kertoimien takia.

Kertoimet olivat aamulla todella vahvasti G2 voiton puolella ja sitä ovat edelleen, tosin aika paljon nuo ovat jo tasoittuneet, mutta silti Pinnaclen kerroin Luminosityn voitolle kelpaa edelleen peleille.

Vedonlyöntivihje: - G2 vs Luminosity - peliaika päättynyt

kohde
G2 vs Luminosity
veto
Luminosity
kerroin
2.510 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.

2-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Kirjoittelen perusteluita vähän myöhemmin. Kerroin omaan silmään aivan liian iso, ennakkoon varmasti tasaisempi ottelu tiedossa, mitä kertoimet antaa ymmärtää.

Vedonlyöntivihje: - Liquid vs fnatic - peliaika päättynyt

kohde
Liquid vs fnatic
veto
fnatic
kerroin
2.600 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

2-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

FaZe vs G2

B-lohkon ratkaiseva ottelu, josta voittaja jatkaa matkaansa huomisiin peleihin ja häviäjän pelit loppuvat.

FaZe aloitti turnauksen tosiaan 16-1 voitolla Luminositystä, enkä tuosta vielä kovin suuia johtopäätöksiä kuitenkaan lähtisi vetämään.
Seuraavassa ottelussa hävisivät kuitenkin NRG:lle 16-8, joka on pelannut viimeiset viikot huikealla tasolla.

G2 puolestaan hävisi eilen ensimmäisen ottelunsa niin ikään NRG:lle tuloksella 16-4 ja tänään puolestaan voitti Luminosityn suoraan kahdessa kartassa ja paransivat peliään eilisestä kyllä.

FaZe pelaa tämän turnauksen cromenin kanssa, joka ei ole aikaisemmin joukkueen kanssa pelannut, sillä olofmeister ei sittenkään palannut vieläkään joukkueen kokoonpanoon.

G2 puolestaan on tähän turnaukseen kokenut kaksi pelaajamuutosta, kuten aikaisemmissa viesteissä tuli mainittua jo. Molemmat joukkueet pelaavat siis "tavallisesta" poikkeavilla pelaajilla, mutta kyllä muutokset ovat silti suurempi ongelma G2 kuin FaZe:lle.

FaZen joukkueen yksilötaito on paljon edellä G2 vastaavaa ja FaZen neljä muuta pelaajaa ovat pelanneet pitkään jo yhdessä ja homma on toiminut.

Ottelu on taas paras kolmesta kartasta systeemillä ja FaZen map pool on parempi kuin vastustajalla, joten lähtökohtaisesti tämän ottelun pitäisi kyllä taittua suoraan kahdessa katassa FaZen eduksi.

Vedonlyöntivihje: - FaZe vs G2 - peliaika päättynyt

kohde
FaZe vs G2
veto
FaZe -1,5
kerroin
1.900 (bet365)
panos
5 yks.

Osuma! +4.50 yks.

2-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

ESL One Belo Horizonte

Keskiviikkona alkaa seuaava ESL One -turnaus, joka käydään tällä kertaa Brasiliassa, Belo Horizontessa. Mukana on kahdeksan joukkuetta, kuusi kutsuttua ja kaksi karsintojen kautta selvinnyttä. Turnaus kestää viisi päivää ja palkintopotissa on 200 000€. Turnaus eroaa sikäli muutamasta muusta tässä lähiaikoina pelatutsta turnauksesta, sillä jo lohkovaiheesta lähtien formaattina toimii paras kolmesta kartasta.

Kirjoittelen pientä infopakettia molemmista lohkoista, sekä yhteenvetoa turnauksen voimasuhteista omissa papereissani. Tulee varmaan jaettua nämä muutamaan viestiin, että ei veny älyttömästi.

A-Lohko------------------------------------------------------------------------B-Lohko

FaZe-----------------------------------------------------------------------------BIG
SK--------------------------------------------------------------------------------Liquid
Space Soldiers--------------------------------------------------------------mousesports
Ghost-------------------------------------------------------------------------- Não Tem Como

Ensimmäiset ottelut: ----------------------------------------------------Ensimmäiset ottelut:

FaZe vs Ghost---------------------------------------------------------------mousesports vs Não Tem Como
SK vs Space Soldiers----------------------------------------------------BIG vs Liquid

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

A-LOHKO


FaZe

Karrigan
GuardiaN
NiKo
rain
?

FaZe lähtee turnaukseen sikäli mielenkiintoisesta asetelmasta, että joukkueen viidennestä pelaajasta ei ole vielä tietoa. Huhuja liikkui jo aikaisemmin viidennestä pelaajasta, mutta ne ovat kumottu.

FaZe osallistui eilen päättyneeseen ECS Season 5 finaaliin, jossa se putosi puolivälierässä Astralikselle suoraan karttavoiton 2-0. Ennen tappiota joukkue oli kulkenut vakuuttavasti voitosta voittoon turnauksessa, matkalla kaatui Luminosity (16-1), NRG (16-8) ja G2 (16-9 ja 16-10).

Joukkue omaa älyttömän ison potentiaalin, mutta antavat aivan liian paljon tasoitusta sillä, etteivät pelaa vakio kokoonpanollaan, vaan mukana on viides pelaaja, joka ei ole pelannut käytännössä ollenkaan joukkueen mukana. Hieman heikommat vastustajat kaatunevat helposti pelkän yksilötaidon voimalla, mutta parempia joukkueita vastaan pelkkä yksilötaito ei yksinkertaisesti lähtökohtaisesta riitä.

FaZe takoi hyviä tuloksia, kun Richard "Xizt" Landström oli paikkaamassa olofmeisteria pidemmän aikaa aikaisemmin, mutta tällä hetkellä Xizt on fnaticin rosterissa, eikä näin ollen pelaa enää FaZen kanssa. Viimeisimmille tuloksille ei näin ollen kannata aivan liian suurta arvoa kannata antaa, sillä tulokset on vähän pidemmältä aikaväliltä taottu eri kokoonpanolla, mikä nyt on käytössä.

Arvio: Alkulohkosta pitäisi mennä jatkoon, mutta sen jälkeen voi olla jo vaikeampaa. Ei lukeudu aivan suurimpaan kärkeen omissa papereissani, vaan edelle menevät ainakin SK ja Liquid.

MAP POOL

Viimeisen kolmen kuukauden osalta: Kartta - pelattujen otteluiden määrä - voittoprosentti


de_dust2: 1 - 100%
de_cache: 16 - 75%
de_mirage: 22 - 63,6%
de_inferno: 17 - 58,8%
de_train: 9 - 55,6%
de_overpass: 13 - 46,2%
de_nuke: 5 - 40%
SK Gaming

FalleN
fer
boltz
Stewie2k
coldzera

Erittäin mielenkiintoinen turnaus SK Gamingin osalta, sillä tämä turnaus on joukkueen kotiturnaus ja pääsevät siis pelaamaan kotiyleisön eteen. Turnaus ei varsinaisesti ole mikään huipputurnaus, sillä mukana ei ole montaakaan top-joukkuetta, joten voidaan miettiä millainen motivaatio joukkueilla on etukäteen. SK Gaming haluaa kuitenkin varmasti näyttää kotiyleisölle ja tätä turnausta varten on aivan varmasti treenattu paljon.

Joukkue osallistui eilen päättyneeseen Moche XL -turnaukseen Portugalissa, jonka se myös voitti. Turnaus ei tasoltaan ollut mitenkään ihmeellinen, sillä SK Gamingin jälkeen seuraavaksi paras turnaukseen osallistunut joukkue oli HellRaisers. Edellä mainitut joukkueet kohtasivat myös turnauksen finaalissa, jossa SK Gaming kaatoi HellRaisersin suoraan kahdessa kartassa (19-17 ja 16-10).

SK Gaming on pelannut nyt reilu kaksi kuukautta nykyisellä rosterilla, kun Stewie2k liittyi joukkueeseen huhtikuun alussa. Joukkueen pelaaminen on parantunut peli peliltä, eikä täyttä potentiaalia ole varmasti vieläkään ulosmitattu.

Paljon ihmeteltiin Stewie2k littymistä joukkueeseen, mutta näitä syitä on avattu jälkikäteen. Stewie2k ei nimittäin ilmeisesti ollut tyytyväinen Cloud9 joukkueessa harjoittelun määrään/laatuun ja tunnetusti SK Gaming treenaa paljon, joten tämä ilmeisesti oli lopulta yksi isoimmista syistä.


Arvio: Omissa papereissani SK on turnauksen lähdettäessä suosikki ja sitä se on myös bookkereiden mielestä.

MAP POOL

Viimeisen kolmen kuukauden osalta: Kartta - pelattujen otteluiden määrä - voittoprosentti


de_dust2: 2 - 100%
de_inferno: 14 - 78,6%
de_cache: 13 - 53,8%
de_train: 15 - 53,3%
de_mirage: 17 - 52,9%
de_overpass: 8 - 37,5%
de_nuke: 0 - 0%

Space Soldiers

MAJER
XANTARES
Calyx
paz
ngiN


Space Soldiers lähtee varmasti täynnä itseluottamusta tähän turnaukseen, sillä joukkue voitti viikko sitten pelatun DreamHack Austin -turnauksen. Turnaus ei ollut tasoltaan mikään kummoinen, sillä samaan aikaan pelattiin XXX -turnaus, joten parhaat joukkueet eivät olleet mukana. Saavutusta ei kuitenkaan sovi vähätellä.

Joukkueen suurin etu on ehdottomasti se, että ovat pelanneet samalla kokoonpanolla jo pitkään ja kaikki pelaajat ovat Turkista, joten kommunikaatio sujuu omalla kotikielellään. Sen suurempiin saavutuksiin isoissa turnauksissa joukkue ei ole kyennyt, mutta on ollut usein mukana ja haastanut isompia joukkueita. Seuraava askel on kuitenkin jäänyt ottamatta kohti seuraavaa tasoa, ehkä se nähdään vielä tulevaisuudessa.

Ennakkoon on vaikea sanoa miten joukkueen pelit tulevat sujumaan, sillä tuo DreamHackin voitto luo uskoa joukkueen pärjäämiseen, mutta on silti kysymysmerkki, että riittääkö rahkeet edes lohkovaiheesta jatkoon.

Tilastojen valossa vahva joukkue, kun ei ole yhtään karttaa, missä joukkue olisi hävinnyt yli 50% pelaamistaan kartoista, mutta kuten sanottua aikaisemmin jo, niin viimeisen kolmen kuukauden taipaleelle mahtuu myös kasa huonompia vastustaja.

Arvio: Pudonnee lohkovaiheessa, toki mahdollisuus yllätykseen löytyy, varsinkin kun FaZen täydestä kokoonpanosta ei ole vielä edes tietoa.

MAP POOL

Viimeisen kolmen kuukauden osalta: Kartta - pelattujen otteluiden määrä - voittoprosentti


de_cache: 6 - 100%
de_train: 12 - 75%
de_dust2: 5 - 60%
de_mirage: 18 - 55,6%
de_nuke: 9 - 55,6%
de_inferno: 20 - 50%
de_overpass: 2 - 50%Ghost

steel
koosta
Pollo
Subroza
Wardell

Tässä on tämän lohkon mielenkiintoisin joukkue siinä mielessä, että vielä eilen tiedettiin ainoastaan kaksi pelaajaa, jotka kuuluvat joukkueen aktiiviseen viisikkoon. Eilen ilmoitettiin, että Pollo, steel ja koosta liittyvät joukkueen vahvuuteen.

Sen ihmeempiä joukkueesta on vaikea sanoa, koska tosiaan joukkueen nykyinen viisikko on vasta eilen julkaistu, eikä takana ole yhtään ottelua yhdessä ja tuskin bootcamp on kerennyt kauhean pitkä olemaan.

Tulevaisuudessa tämä viisikko voi vielä ollakin varsin hyvä ja kerätä ihan hyviä saavutuksia/sijoja turnauksissa, mutta tässä turnauksessa näin uudella kokoonpanolla tuskin tulevat pärjäämään.

Arvio: Karu kohtalo, ei voita otteluakaan.

Kartoista turha edes laittaa mitään tilastoja, kun kokoonpano muuttunut niin paljon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

B-Lohko


BIG

gob b
tabseN
tiziaN
nex
smooya


Saksalaisjoukkue on sikäli mielenkiintoisessa asemassa tällä hetkellä, että vuoden alusta lähtien joukkueen suorittaminen on ollut enemmän ja vähemmän alamäkeä. Suurin syy tälle on varmasti kokoonpanossa tapahtuneet muutokset, kun LEGIJA ja keev saivat astua syrjään joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta.

Nykyinen kokoonpano on ollut yhdessä huhtikuun loipulta asti, kun smooya liittyi viimeisimpänä pelaaja joukkueeseen. Hän korvasi joukkueessa try-outilla olleen luckeRRR:in.

Joukkueella ei ole viimeisten kuukausien ajalta kauheasti otteluita kertynyt, kun huhtikuusta alkaen joukkue on oikeastaan pelannut ainoastaan ESEA MDL Season 27 -liigaa, jonka joukkue voitti ja sitten tämän ESL One Belo Horizonten karsinnat, jonka joukkue myös voitti.

Tuloksellisesti joukkue on pelannut hyvin, mutta vastustajat ovat olleet selvästi huonompia ennakkoon, joten nämä olisi pitänyt voittaakin. Kun vastassa on ollut vähänkin parempi joukkue, niin järjestäen nämä ottelut on hävitty.

Ennakkoon voi povata joukkueelle vaikeaa turnausta, mutta jos lähes kuukauden tauko otteluista on käytetty hyödyksi ja treenattu kunnolla, niin joukkueella on kuitenkin potentiaalia yllättää.

Arvio: Jäänee alkulohkoon, yllätysmahdollisuus löytyy kuitenkin. Varsinkin kun mousesports pelaa stand-in pelaajalla tämän turnauksen.

MAP POOL

de_nuke: 2 - 100%
de_dust2: 1 - 100%
de_inferno: 5 - 80%
de_cache: 6 - 66,67%
de_overpass: 11 - 63,6%
de_train: 8 - 36,3%
de_mirage: 0 - 0%Liquid

nitr0
NAF
EliGE
TACO
Twistzz

Erittäin mielenkiintoinen turnaus edessä Liquidin osalta ja innolla odotan joukkueen pelejä. Joukkue on pelannut nyt reilu kaksi kuukautta yhdessä, kun TACO liittyi joukkueeseen huhtikuun alussa. Joukkueen tiimipeli ja suorittaminen on parantunut huomattavin askelin tässä muutaman kuukauden aikana.

Liquidilla on varmasti motivaatio tapissaan, sillä joukkue on kolmessa edellisessä LAN-tapahtumassa suorittanut erittäin korkealla tasolla, mutta voitto on jäänyt ottamatta. Kolmen edellisen LAN-tapahtuman saldona on kertaalleen 3-4 sijalle päätyminen ja puolestaan kahdesti joukkue on kohdannut Astraliksen finaalissa, mutta hävinnyt molemmilla kerroilla. Tällä kertaa Astralis ei ole mukana turnauksessa, joten joko nyt on Liquidin aika nostella pyttyä ilmaan?

Ehdottomasti turnauksena suurin suosikki yhdessä SK Gamingin kanssa, lähtökohtaisesti alkulohkoista pitäisi marssia vaivattomasti jatkopeleihin. Suurimpana kysymysmerkkinä näen sen, että joukkueella on ollut paljon tapahtumia viimeisen kuukauden aikana ja samalla myös reissaamista, joten miten jaksavata?

Arvio: Ehdoton voittajasuosikki SK Gamingin kanssa, marssii alkulohkosta helposti jatkoon. Omissa papereissani suurin suosikki koko turnauksessa.

MAP POOL

de_cache: 7 - 71,4%
de_inferno: 21 - 67,7%
de_mirage: 20 - 65%
de_dust2: 5 - 60%
de_overpass: 7 - 57,1%
de_train: 14 - 50%
de_nuke: 7 - 42,9%


mousesports

chrisJ
suNny
STYKO
ropz
n0thing

mousesports lähtee sikäli mielenkiintoisesta asetelmasta turnaukseen, että joukkue ilmoitti viikko sitten, että oskar ei osallistu tähän turnaukseen ja hänet korvaa turnauksessa n0thing. Tämä on iso kolaus mousesportsille, sillä oskar on ollut yksi joukkueen kantavia voimia tämän vuoden puolella ja on jokaisessa turnauksessa pelannut yli 1,00 ratingilla (HLTV 2,0 rating). n0thing puolestaan ei ole pelannut missään joukkueessa viime elokuun jälkeen.

Tuloksellisesti joukkue on pelannut varsin kuitenkin varsin hyvin, kun toukokuussa kahdessa isossa LAN-tapahtumassa joukkue sijoittui molemmissa 3-4 sijalle. Otteet ovat kuitenkin hyvistä tuloksista huolimatta ollut hieman vaihtelevia ja aivan sillä samalla tasolla joukkue ei ole suorittanut kuin alkuvuodesta.

Mielenkiinto turnauksessa kohdistuu ehdottomasti n0thingin pelaamiseen, joka on parhaimmillaan ollut todella hyvä pelaaja, mutta lähes vuoden pelaamattomuus virallisista otteluista ja ainoastaan viikon valmistautuminen mousesportsin kanssa turnaukseen on suuri kysymysmerkki.

Arvio: Selvittänee tiensä lohkoista jatkoon, mutta sen jälkeen tulee jo hankalampaa. Pudonnee heti kättelyssä pudotuspeleissä.

MAP POOL

de_mirage: 26 - 65,4%
de_inferno: 20 - 65%
de_nuke: 11- 63,4%
de_train: 15 - 60%
de_cache: 5 - 60%
de_overpass: 6 - 50%
de_dust: 4 - 50%


Não Tem Como

bit
fnx
kNgV-
felps
chelo

Brassijoukkue selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta, ovat pelanneet yhdessä huhtikuun lopulta lähtien. Potentiaalia nousta mukaan vieläkin isompiin turnauksiin, mutta joukkue tarvitsee enemmän otteluita alle.

Pelannut viimeisten kuukausien aikana oikeastaan vain muita brassijoukkueita vastaan, joiden taso ei ole kovin kummallinen, jos verrataan huippujoukkueisiin. Näitä vastaan vaihtelevia tuloksia, mukaan mahtuu murskavoittoja, mutta samalla myös samaisia joukkeuita vastaan tullut rumasti turpaan.

Tämä turnaus on joukkueen kotiturnaus ja pääsevät pelaamaan kotiyleisön edessä, joten tähän turnaukseen on aivan varmasti valmistauduttu kunnolla ja huolellisesti. Tämän takia omaa pienen mahdollisuuden yllätyksille yksittäisessä ottelussa, mutta en usko joukkueen tason vielä riittävän kovin pitkälle tässä turnauksessa.

Arvio: Omaa yllätyspotentiaalia ja saattaa jopa yltää jatkopeleihin, todennäköisesti jäävät kuitenkin alkulohkoon.

MAP POOL:

Viimeisen kolmen kuukauden osalta: Kartta - pelattujen otteluiden määrä - voittoprosentti

de_mirage: 7 - 100%
de_dust2: 1 - 100%
de_inferno: 9 - 77,8%
de_overpass: 4 - 75%
de_train: 14 - 71,4%
de_nuke: 3 - 67,7%
de_cache: 5 - 20%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut epor, 12.06.2018, 16:17. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

iGame vs EURONICS

Ottelu on ESEA MDL Season 28 runkosarjan ottelu, molemmilla joukkueilla on takana neljä ottelua. iGame on pelannut neljä ottelua, joista se on hävinnyt kaikki, kun puolestaan EURONICS on pelannut neljä ottelua, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi.

iGamen rosteri on kokenut muutoksia ympäri tätä vuotta ja viimeisimmät muutokset tapahtuivat toukokuun alussa, kun joukkueeseen liittyi KHRN, xartE ja REFLEX. Uudella rosterilla joukkue ei ole saanut peliään kulkemaan missään vaiheessa ja voidaan hieman kyseenalaistaa joukkueen treenaamisen motivaatioita, sillä joukkueen keski-ikä huitelee n. 28 ikä-vuoden paikkeilla.

EURONICS on pelannut kuluvan vuoden kokonaan samalla rosterilla, pelejä on pelattuna järkyttävät määrät ja tuloksellisesti joukkue parantaa peliään kokoajan.

Karttana tässä ottelussa pelataan de_cache ja tätä karttaa iGame ei ole pelannut kertaakaan nykyisellä rosterillaan, mikä on hieman ongelmallista näin ennakkoon mietittynä.

Kun puolestaan katsotaan EURONICSn otteita de_cache kartasta viimeisin kolmen kuukauden ajalta, niin se on ollut ehdottomasti joukkueen paras kartta, joukkue on pelannut kartan 15 kertaa ja voittoprosentti on huima 86,7%.

Ennakkoon ajateltuna EURONICS:n pitäisi hoitaa tämä ottelu suhteellisen vaivattomasti.

Vedonlyöntivihje: - iGame vs EURONICS - peliaika päättynyt

kohde
iGame vs EURONICS
veto
EURONICS -3,5
kerroin
1.800 (bet365)
panos
5 yks.

Osuma! +4.00 yks.

5-16


Spirit vs Wind and Rain

Tämä ottelu on niin ikään ESEA MDL Season 28 runkosarjaottelu. Spirit on pelannut kolme ottelua, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt yhden, kun puolestaan Wind and Rain on pelannut neljä ottelua, joista se on voittanut yhden ja hävinnyt kolme.

Spirit on pelannut tuloksellisesti älyttömän hyvin viimeisen kuukauden aika, sillä joukkue on voittanut tämän ajanjakson aikana 14 ottelua ja hävinnyt ainoastaan kolmesti, toki yksi näistä tappioista tuli tärkessä paikassa, kun joukkue hävisi suomalaiselle ENCElle GG.BET Majestecin finaalissa ja näin ollen paikka ESL One Colognessa jäi lunastamatta.

Wind and Rain puolestaan on hieman tuntemattomampi brittijoukkue, joka ei ole montaa virallista ottelua pelannut, sillä huhtikuun alun jälkeen joukkue on pelannut ainoastaan seitsemän ottelua, joista se on voittanut kaksi ja hävinnyt viisi.

Tasoero paperilla on todella iso näiden joukkueiden kohdalla ja hieman huonompanakin päivänä Spiritin pitäisi kaataan Wind and Rain helposti.

Karttana toimii myös tässä ottelussa de_cache. Spirit on viimeisen kolmen kuukauden aikana pelannut kartan 14 kertaa ja voittoprosentti näistä on 57,7%. Wind and Rain puolestaan on pelannut kartan kertaalleen virallisissa otteluissa viimeisien kolmen kuukauden aikana ja tämän ottelun joukkue hävisi.

Vedonlyöntivihje: - Spirit vs Wind and Rain - peliaika päättynyt

kohde
Spirit vs Wind and Rain
veto
Spirit -4,5
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +4.35 yks.

16-8


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 18.34, tulos +8.34 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

ESL One Belo Horizonte


A-Lohkon voittaja - SK Gaming

SK Gaming avaa turnauksena Space Soldiersia vastaan, jonka pitäisi olla ennakkoon pelkkä suupala kotiyleisön edessä pelaavalle SK Gamingille. Jos joukkue onnistuu ensimmäisessä ottelussa kaatamaan Space Soldiersin, niin seuraavaksi vastaan asettuu FaZe vs Ghost otteluparin voittaja, joka tulee todennäköisesti olemaan FaZe.

Lohkon voitto ratkaistaan siis mitä todennäköisesmmin SK Gaming vs FaZe ottelussa ja lähtökohtaisesti SK tulee olemaan ennakkosuosikki oman kotiyleisön edessä, varsinkin kun FaZe pelaa tämän turnauksen stand-in pelaajalla, joka on myös ilmeisesti nyt varmistunut ja se tulee olemaan edellisessä turnauksessa joukkueen mukana ollut cromen.

Vedonlyöntivihje: - Lohkovoitto - peliaika päättynyt

kohde
Lohkovoitto
veto
SK
kerroin
2.000 (bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.B-Lohkon voittaja - Liquid

Jos toisessa lohkossa on ennakkoon melko selvät otteluparit, niin sitä ne ovat myös tässä lohkossa. Lohkon voittotaistelu käytänee mitä todennäköisemmin Liquidin ja mousesportsin välillä.

Kuten ennakossa jo kirjoitin, niin mousesports pelaa turnauksen stand-in pelaajalla. Tämä pelaaja on n0thing, joka ei ole pelannut vajaaseen vuoteen virallisia otteluita missään joukkueessa.

Jos verrataan lohkojen voittajasuosikkeja, niin omissa papereissani Liquid on paljon todennäköisempi voittaja kuin esimerkiksi SK tuossa toisessa lohkossa.

Vedonlyöntivihje: - Lohkovoitto - peliaika päättynyt

kohde
Lohkovoitto
veto
Liquid
kerroin
2.100 (bet365)
panos
5 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Space Soldiers vs SK

A-lohkon avausottelu, peli pelataan paras kolmesta kartasta systeemillä. Mielenkiintoinen ottelu tiedossa ja itse odotan innolla, että miten SK on valmistautunut kotiturnaukseensa.

Molemmilla joukkueilla on alla hyviä tuloksia, kun Space Soldiers voitti reilu viikko sitten päättyneen DreamHack Open Austin -turnauksen ja SK puolestaan kävi Portugalissa voittamassa melko heikkotasoisen Moche XL -kutsuturnauksen.

Space Soldiers on voittanut paljon otteluita viime aikoina, mutta ongelmana on se, että se ei ole onnistunut kaatamaan oikeastaan yhtään kovempaa joukkuetta aikoihin.

SK puolestaan on pelannut hieman ailahtelevasti, kun viimeisen kuukauden aikana se on kaatanut esimerkiksi Liquidin kolme kertaa, mutta hävinnyt sitten muutamalle vähä heikommalle vastustajalle. Toki tappiot ovat tulleet vähän pienemmissä trunauksissa, joten voidaan miettiä motivaatiota?

Kuten jo monesti mainittu, niin tämä on SK Gamingin kotiturnaus, jota varten on aivan varmasti treenattu kunnolla ja motivaatio on aivan tapissa, kun päästään pelaamaan kotiyleisön edessä.

Lohkon ensimmäiset otteluparit on arvottu jo aikoja sitten, joten molemmat joukkueet ovat päässeet tutustumaan ennakkoon tulevaan vastustajaansa.

Tämän ottelun pitäisi kääntyä kaiken järjen mukaan melko helposti loppujen lopuksi SK:lle, joten itsellä lähtee ottelu tasoitusvedolla kotijoukkueen eduksi.

Vedonlyöntivihje: - Space Soldiers vs SK - peliaika päättynyt

kohde
Space Soldiers vs SK
veto
SK -1,5
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

ESL One Belo Horizente

Voittaja - Liquid

Omissa papereissani tässä turnauksessa on kaksi selvää suosikkia voittamaan turnauksen ja nämä joukkueet ovat kotiyleisön edessä pelaava SK Gaming ja vahvoja otteita viimeisen kuukauden aikana esittänyt Liquid.

Jos katsotaan turnauksena joukkueita, niin ennakkoon joukkueet voitaisiin jakaa karkeasti kahteen koriin. A (parempi puolisko): FaZe, Liquid, SK ja mousesports. B (huonompi kori): BIG, Ghost, Nao Tem Como ja Space Soldiers.

Kun lähdetään katsomaan tuota A-koria, niin kaksi joukkuetta näistä lähtee stand-in pelaajan kanssa mukaan turnaukseen, kun FaZe pelaa jo edellisessä turnauksessa joukkueen mukana olleen cromenin kanssa ja mousesports puolestaan pelaa kuukausia pelaamatta olleen n0thingin kanssa. Nämä kaksi edellä mainittua joukkuetta antaa liikaa tasoitusta ennakkoon ajatellen näillä stand-in pelaajillaan.

Sitten kun verrataan Liquidia ja SK Gamingia, jotka ovat mielestäni kaksi selvästi suurinta ennakkosuosikkia turnauksen voittajiksi, niin Liquid nousee tuloksellisesti selvästi esiin näistä kahdesta joukkueesta, vaikka SK on onnistunut viimeisen kuukauden aikana Liquidin voittamaan kolmesti.

Liquidilla on viimeisen n. kuukauden ajalta takana kolme isoa LAN-tapahtumaa, jossa se on näyttänyt tasonsta. Tuloksena on kaksi hopeasijaa ja kertaalleen joukkue jäi 3-4 sijalle.

SK puolestaan ei ole aivan yhtä paljon pelannut viimeisen kuukauden aikana, eikä tuloksellisesti meno ole ollut aivan yhtä vakuuttavaa kuin Liquidilla.

Vaikka SK on varmasti kerennyt treenaam kotiturnaustaan varten ja siihen on kulutettu aikaa, niin silti Liquidin viime aikaiset otteet ovat olleet sen verran vakuuttavia, että ovat suurin suosikki kuitenkin loppujen lopuksi ainakin omissa papereissani voittamaan koko turnauksen.

Tästä turnauksesta puuttuu aivan se tämän hetken terävin kärki (Astralis ja NaVi) ja kuten jo aikaisemmin mainittua, niin pari isoa joukkuetta pelaa poikkeuksellisella kokoonpanolla tämän turnauksen.

Vedonlyöntivihje: - Voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Voittaja
veto
Liquid
kerroin
4.170 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

FaZe vs Ghost

A-lohkon toinen avaava ottelu, kun FaZe ja Ghost ottavat toisistaan mittaa. Kuten jo ennakossani kirjoittelin, niin pari päivää sitten ei vielä edes tiedetty virallisesti, että millä kokoonpanolla Ghost lähtee turnaukseen mukaan, kun rosterissa on ainoastaan nimettynä kaksi pelaajaa. Tämän pitäisi ennakkoon olla FaZelle helppo ottelu.

Vaikka FaZe lähtee turnaukseen stand-in pelaajalla, niin tästä huolimatta se on iso ennakkosuosikki otteluun, sillä tuo pelaaja on cromen, joka pelasi jo edellisessä turnauksessa joukkueen mukana.

FaZella on siis yksi aktiivisen rosterin ulkopuolinen pelaaja. Ghostilla puolestaan on sen tämän hetkinen aktiivinen täysin aktiivinen rosteri mukana, mutta koko joukkue on mennyt täysin uusiksi, eikä yhdessä ole keretty harjoittelemaan juuri mitään ja yhtään virallista ottelua ei ole alla.

FaZe pelasi cromenin kanssa ECS Season 5 -finaaleissa yhteensä kuusi karttaa, joista se voitti kolme ja hävisi kolme. Jokainen näistä otteluista oli selvästi Ghostia parempia joukkueita ja he onnistuivat kaatamaan Luminosityn ja G2 näytöstyyliin, mutta Astralis ja NRG olivat sitten puolestaan parempia.

Kun otetaan huomioon joukkueiden lähtökohdat, niin FaZe on todella suuri ennakosuosikki ja joukkueen pitäisi kaataa Ghost suoraan kahdessa kartta todella selvästi. Välttelen yleensä suurien tasoitusten pelaamista yksittäisissä kartoissa, mutta tässä tapauksessa FaZen molempien karttojen voitto lähtee peleille ison tasoituksen kera.


Vedonlyöntivihje: - FaZe vs Ghost MAP1 - peliaika päättynyt

kohde
FaZe vs Ghost MAP1
veto
FaZe -5,5
kerroin
1.800 (bet365)
panos
5 yks.

Osuma! +4.00 yks.

16-4


Vedonlyöntivihje: - FaZe vs Ghost MAP2 - peliaika päättynyt

kohde
FaZe vs Ghost MAP2
veto
FaZe -5,5
kerroin
1.800 (bet365)
panos
5 yks.

Osuma! +4.00 yks.

16-8


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 18.00, tulos +8.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Asia Championships

Voittaja - NaVi

Kirjoittelen huomenna (tänään) illalla varmaan tästä turnauksesta vielä samanalista ennakkoa kuin tuosta ESL One Belo Horizonte turnauksesta. Nopeat muutaman sanan perustelut kuitenkin nyt.

NaVi on nykyisillä otteilla aivan kärkijoukkueita maailmassa (top3). Turnauksessa ei ole mukana oikeastaan kuin yksi joukkue, joka ennakkoon pystyy pistämään joukkueelle kampoihin ja se on Ninjas in Pyjamas, mutta tämän hetkinen tasoero näilläkin joukkueilla on iso.


Vedonlyöntivihje: - Voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Voittaja
veto
NaVi
kerroin
2.500 (bet365)
panos
5 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Singularity vs Kinguin

Ottelu on European Minor open -karsintaottelu, tästä turnauksesta etenee kaksi parasta joukkuetta suljettuun karsintaan, jossa on jaossa paikka MAJOR-turnaukseen. Tämän ottelun voittaja etenee tuohon suljettuun karsintaan, eli jäljellä on enää neljä joukkuetta.

Tämä ottelu pelataan paras kolmesta kartasta systeemillä, eli kahdella karttavoitolla varmistaa paikkansa suljetussa karsinnassa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet vakuuttavasti, sillä edellinen kierros oli ensimmäinen kierros, kun pelattii paras kolmesta kartasta systeemillä ja molemmat joukkueet selvittivät tiensä jatkoon suoraan kahdessa kartassa.

Molemmat joukkueet ovat sikäli samanlaisessa tilanteessa, että tämän hetkinen aktiivinen rosteri on ollut kasassa maaliskuusta lähtien. Toki Singularityn rosteriin liittyi maaliskuussa ainostaan yksi uusi pelaaja, kun puolestaan Kinguin rosteriin liittyi kolme pelaajaa.

Kinguinin joukkue on yksilötasolla lähtökohtaisesti edellä Singularitya, joukkueesta löytyy mm. kolmelta pelaajalta kokemusta MAJOR-turnauksesta. TaZ liittyi joukkueen vahvuuteen maaliskuussa ja on ottanut haltuunsa joukkueen IGL-roolin, mikä ei ole hänelle todellakaan mikään uusi tilanne, sillä on hoitanut samaa roolia Virtus.Pro joukkueessa aikanaan.

Kartoista sen verran, että de_inferno on Signularityn selvä ykköskartta, kun puolestaan Kinguin ei ole pelannut sitä oikeastaan yhtään, joten lähes varmasti voi jo sanoa ettei tätä karttaa pelata. Muiden karttojen osalta on selvästi tasaisempaa ja Kinguin on pelannut tasaisemmin eri karttoja ja ottaa tästä edun itselleen karttojen puolesta omissa papereissani.

Kinguin on pelannut viimeiset viikon tuloksellisesti todella vahvasti, kun puolestaan Singularityllä on meno ollut paljon ailahtelevempaa ja tappioita on tullut melko heikkojakin joukkueita vastaan.

Kinguin lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja omissa papereissani melko selvänäkin sellaisena, joukkueella on kokemusta enemmän kuin vastustajalla, ovat takoneet hyviä tuloksia viimeisten viikkojen aikana ja yksilötaidossa ovat Signularitya edellä.

Vedonlyöntivihje: - Singularity vs Kinguin - peliaika päättynyt

kohde
Singularity vs Kinguin
veto
Kinguin
kerroin
1.628 (Pinnacle)
panos
7 yks.

Osuma! +4.40 yks.

0-2

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Spirit vs PRIDE

Tämä on taas ESEA MDL Season 28 runkosarjaottelu. Spirit on pelannut neljä ottelua, joista se on voittanut kolme ja hävinnyt yhden, kun puolestaan PRIDE on pelannut viisi ottelua, joista saldona on kaksi voittoa ja kolme tappiota.

Spirit on pelannut nykyisellä kokoonapnolla vuoden alusta lähtien, joten yhteisiä pelitunteja on jo kiitettävästi takana. PRIDEn kokoonpano puolestaan on elänyt ja viimeisin muutos on ainoastaan kahden päivän takaa, kun SAYN liittyi joukkueen kokoonpanoon.

Spirit on pelannut tuloksellisesti erittäin vakuuttavasti viimeisein kuukauden aikana, sillä joukkue on pelannut viisitoista virallista ottelua, joista se on voittanut kolmetoista ja hävinnyt kaksi (kartat 21W 4L).

PRIDE puolestaan on pelannut melko vähän otteluita viimeisen kuukauden aikana ja ne mitä ovat pelanneet, niin tuloksellisesti meno ei ole ollut kovin vakuuttavaa. Pelattuja otteluita on kertynyt seitsemän, joista kaksi voittoa, yksi tasapeli ja neljä tappiota (kartat 3W 8L)

Tämän päivän ottelu pelataan kartassa de_nuke, joka palvelee Spiritiä erinomaisesti tässä kohtaamisessa. Spirit on pelannut kartan virallisissa otteluissa viimeisen kolmen kuukauden aikana yhteensä yhdeksän kertaa, joista voittoprosentti on varsin vakuuttava 77,8%. PRIDE puolestaan on pelannut kyseisen kartan viidesti, eikä se ole onnistunut voittamaan otteluakaan.

Kaiken lisäksi Spirit on yskilötaidossa selvästi vastustajaansa edellä, olen muutamia Spiritin otteluita nähnyt viimeisen parin viikon aikana ja pelaavat kyllä hyvin yhteen.

Kun otetaan huomioon Spiritin loistavat tulokset viimeisen kuukauden ajalta ja puolestaan PRIDEn päinvastaiset otteet, sekä joukkueiden ottelumäärä viimeisen kuukauden aikana, niin Spirit on selvä ennakkosuosikki otteluun, eikä tätä asemaa heikennä pelattava kartta, vaan päinvastoin.

Vedonlyöntivihje: - Spirit vs Pride - peliaika päättynyt

kohde
Spirit vs Pride
veto
Spirit -4,5
kerroin
1.830 (bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

16-12

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

mousesports vs Nao Tem Como

Ottelu alkaa jo kymmenen minuutin päästä, joten sen suurempia perusteluita en kerkiä laittamaan. Lähtökohtaisesti mousesports edellä melko selvästi Nao Tem Comoa, mutta mousesportsilta puuttuu turnauksesta joukkueen paras pelaaja oskar, jonka korvaa vajaan vuoden pelaamatta ollut n0thing.

Ensimmäisenä pelataan de_train kartta, joka on Nao Tem Comon valitsema kartta. Mikäli joukkue haluaa tämän ottelun voittaa, niin tämä ensimmäinen kartta on voitettava.

Vedonlyöntivihje: - mousesports vs Nao Tem Como 1MAP winner - peliaika päättynyt

kohde
mousesports vs Nao Tem Como 1MAP winner
veto
Nao Tem Como
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

16-3

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Ei riittänyt sitten edes vähän alusta Nao Tem Comolla omassa kartassaa. Tuli tuo kartta katsottua ja täysin ansaittu lopputulos, niin surkea brassijengi oli.

Ghost vs SK Gaming

Tuli sivusilmällä katsottua uusintana tuota Ghostin ensimmäistä peliä ja olivat oikeastaan juuri niin surkeita kuin ennakoon pystyi kuvitella tuolla uudella kokoonpanolla.

SK Gamingin ottelu tuli puolestaan katsottua kokonaan ja myös he hävisivät ansaitusti, niin surkeasti joukkue pelasi. Ensimmäisen kartan eka puolisko meni erinomaisesti, mutta sen jälkeen ottelu alkoi liusumaan pois omista käsistä. Ihmeellisiä ostoja nähtiin muutamaan kertaan ja tuntui, että luottivat vain siihen, että forceostolla pystyvät kyllä voittamaan "huonomman" Space Soldiersin.

SK parantaa varmasti edellisestä ottelusta omaa peliään ja nyt pidetään pakka kasassa koko ottelun ajan. Ghostin osalta taas on vaikea nähdä kovinkaan kummoista parannusta, sillä yksinkertaisesti peli ei voi toimia kovin korkealla tasolla noin uudella joukkueella.

Tähän samat pelivalinnat kui Ghost vs FaZe -otteluun, eli tasoituksella molempia karttoja SK Gamingin hyväksi.

Vedonlyöntivihje: - Ghost vs SK Gaming MAP1 - peliaika päättynyt

kohde
Ghost vs SK Gaming MAP1
veto
SK Gaming -5,5
kerroin
1.800 (bet365)
panos
7 yks.

Osuma! +5.60 yks.

6-16

Vedonlyöntivihje: - Ghost vs SK Gaming MAP2 - peliaika päättynyt

kohde
Ghost vs SK Gaming MAP2
veto
SK Gaming -5,5
kerroin
1.800 (bet365)
panos
7 yks.

Osuma! +5.60 yks.

4-16


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 25.20, tulos +11.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

NaVi vs EnVyUs

Tässä CS:GO Asia Championship A-lohkon avausottelussa kohtaavat erinomaisesti viime aikoina esiintynyt NaVi ja vain päiviä ennen turnauksen alkua kokoonpanomuutoksia tehnyt EnVyUs.

NaVi on pelannut hyvin viimeisimmissä otteluissa, mitä itse olen katsonut. Edelliset ottelut on StarSeriesin finaaleista, missä joukkue pelasi aivan loistavasti ja lopulta myös voitti koko turnauksen. Tätä ennen NaVi osallistu ESL Pro Leaguen finaaliturnaukseen, missä joukkue putosi välierässä.

EnVyUs on pelannut todella vähän lähi aikoina, sillä viimeisen kuukauden aikana joukkueelle on kertynyt yhteensä vain kuusi ottelua, joista on saldona kaksi voittoa ja neljä tappiota.

EnVyUsin suurin ongelma tässä turnauksessa kuitenkin tulee olemaan se, että he vaihtoivat kaksi pelaajaa aktiivisesta rosteristaan vain neljä päivää sitten. Aktiivisesta rosterista poistui RpK ja HAPPY, tillalle tuli xms ja SIXER. Nykyinen kokoonpano on kerennyt pelaamaan siis ainoastaan muutamia päiviä yhdessä. Toki nämäkin pelaajat ovat aikaisemmin pelanneet yhdessä, mutta siitä on aikaa, joten muutokset ovat edelleen iso ongelma.

NaVi on tällä hetkellä yksilötaidossa selvästi edellä, joukkueiden tulokset puhuvat myös puolestaan ja tähän päälle vielä EnVyUsin kokoonpanomuutokset, niin kovin suuria mahdollisuuksia en ranskalaisjoukkueelle anna.

Isoilla kierrostasoituksilla taas karttojen kimppuun, eli NaVin karttavoitot lähtee tasoituksella peleille.

Vedonlyöntivihje: - NaVi vs EnVyUs MAP1 - peliaika päättynyt

kohde
NaVi vs EnVyUs MAP1
veto
NaVi -5,5
kerroin
2.000 (bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

19-16

Vedonlyöntivihje: - NaVi vs EnVyUs MAP2 - peliaika päättynyt

kohde
NaVi vs EnVyUs MAP2
veto
NaVi -5,5
kerroin
2.000 (bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

16-12


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 0.00, tulos -10.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Vedonlyöntivihje: - EnVyUs vs VG.Flash MAP1 - peliaika päättynyt

kohde
EnVyUs vs VG.Flash MAP1
veto
EnVyUs -3,5
kerroin
1.830 (bet365)
panos
5 yks.

Osuma! +4.15 yks.

16-10

Vedonlyöntivihje: - EnVyUs vs VG.Flash MAP2 - peliaika päättynyt

kohde
EnVyUs vs VG.Flash MAP2
veto
EnVyUs -3,5
kerroin
1.830 (bet365)
panos
5 yks.

Osuma! +4.15 yks.

16-11


Vihjeet yhteensä: panokset 10.00, palautukset 18.30, tulos +8.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epor
Jäsen
Viestit: 24
Liittynyt: 07.06.2018, 13:22

Tuotto: +7.81 yks.

Palautus%: 106.79%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 23

Pisteitä: 41
Paikkakunta: Sorron sorretut

Re: eSportsia ja muuta

Viesti Kirjoittaja epor »

Liquid vs mousesports

Nopeat perustelut; mousesportsilta puuttuu tästä turnauksesta tosiaan oskar ja mukana on n0thing, joka pelasi eilen ensimmäisen virallisen ottleu lähes vuoteen ja se näkyi myös otteissa.

oskarin puuttuminen ja n0thingin tulo hänen tilalleen muutti mousesportsin peliä enemmänkin, sillä ChrisJ joutui vaihtamaan rooliaan.

Lisäksi Liquid pelaa tällä hetkellä joukkueena todella hyvin, joten tämän pitäisi kääntyä melko helpohkosti Liqudiin suuntaan.

Vedonlyöntivihje: - Liquid vs mousesports - peliaika päättynyt

kohde
Liquid vs mousesports
veto
Liquid -1,5
kerroin
2.250 (bet365)
panos
5 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntiblogit”