Sivu 1/2

*Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi
Avataas tässä NBA kauden lähestyessä tälläinen "palvelu".
Tarkoituksena nyt hiukan yli 1000 kohdetta tänne vihjanneena on laittaa omat kohteet tämän alle ja antaa näkemyksiä etenkin NBA ennakoista ja tulevista kohteista + tietysti pelivihjeet yön kierroksille.
Markkina NBA:ssa kova ja pyrin pitämään palautusprosentin 103-105% välissä isollakin otoksella ja panoskoko väliltä 0.1-5.0 per veto / Keskimäärin noin 2.5-2.75 väliin.

Ketkä tästä voisivat saada hyötyä?:
* Viime vuonna katoin noin 150-200 NBA ottelua, ja monta vuotta NBA korista ja koripalloa tullut yleensäkin seurattua. Vedot menevät pääasiassa pinnaclelle itseltä, mutta vihjeissä myös muille saiteille, missä panosrajat tietysti matalammat. En erittele mitään Highroller-/harrastepelaajia ja näkemyksistä tälle välille oleville pelaajille varmasti on hyötyä.

Toivotaan, että saadaan hyvää keskustelua ainakin ja kehittymisideoita otetaan vastaan, kuten myös hyviä vihjeitäkin ;)!

Mut aloitetaan kausiennakko analysoimalla Divisioonakohtaisesti hiukan joukkueita ja niiden menestymistä tällä kaudella ja muutamia vetoja tähän väliin myös:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Atlantin divisioona:

(Ennakoitu loppujärjestys, suluissa viime kauden voitetut ottelut, tämän jälkeen arvio tämän kauden voitoista)

1. Toronto (56) 52-55
2. Boston (48) 50-53
3. New York (32) 38-42
4. Philadelphia (10) 18-23
5. Brooklyn (21) 16-21

-Toronton rankkaan edelleen vedonvälittäjiäkin vastaan lohkon kärkisijalle. Joukkue sai Sullingerin Bostonista ja Biyombo,Scola,Johnson lähti pois, mutta eipä noista kukaan ollut silmiini pelimies... Harjoitusottelut menneet hyvin ja kun runko on kasassa ja joukkue ei kotonaan oikeastaan häviä niin olettaisin voittomäärän hiukan laskevan, mutta Divisioonan ykköspaikan heltyvän.
- Boston pelattu pohjille markkinoilla (1.90 Bet365,UB,NB...). Joukkue sai Gerald Greenin Miamista ja Al Horfordin Atlantasta lähinnä pelimiehiä, Menetti Sullingerin Torontoon ja Evan Turnerin Portlandiin. Muuten runko täysin kasassa ja aika +-0 pelaajavaihtojen vaikutus mielestäni. Toiselle sijalle sijoitan joukkueen.
- New York uudistui kovasti kesän aikana: Joakim Noah ja Derrick Rose saatiin Chicagosta ja huimia vahvistuksia tiimiin. Lisäksi Courtney Lee Charlottesta ja Euroopan tuonti Liettuan Kuzminskas erittäin mielenkiintoinen lisä joukkueeseen. Afflalo, Galderon, Williams ja R. Lopez pois joukkueesta, mutta kyllä +++ - merkkisesti joukkue on muuttunut ja voittanee selkeästi enemmän pelejä tänä vuonna ja 15-20% mahdollisuudet jopa 8:nneksi konferenssissa ja jatkopeleihin...
- Philadelphia mielestäni menee Brooklynin edelle, mutta rosterssihan on edelleenkin paska ja turha analysoida enempää, kun mihinkään vetoihinkaan en tätä huoli.
- Brooklynin puolustuksella tulee tämä kausi olemaan vaikeaa. Joukkue voi pelata yllättävänkin pisterikkaita otteluita lähinnä Bogdanovicin kolmostehtailun ansiosta, mutta puolustus vuotaa tosi pahasti ja rankkaan joukkueen karusti Divisioonansa viimeiseksi.

Vedot:

Vedonlyöntivihje: - Divisioonan voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Divisioonan voittaja
veto
Toronto
kerroin
2.100 (Unibet)
panos
4 yks.


* Raja ~1.95

Vedonlyöntivihje: - Kauden voitot - peliaika päättynyt

kohde
Kauden voitot
veto
Toronto yli 50.5
kerroin
1.830 (Bet365)
panos
4 yks.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keskilännen Divisioona:

1. Cleveland (57) 53-56
2. Indiana (45) 47-52
3. Chicago (42) 44-46
4. Detroit (44) 39-43
5. Millwaukee (33) 28-32

- Clevelandin rankkaan edelleen Divisioonan kärkeen, vaikkakin tuntuisi, että Indiana kuroo hyvinkin kiinni välimatkaa. Clevelandin runko pysyi käytännössä kasassa ja joukkueen materiaali on mielestäni tänä vuonna aika kapea, mutta tietysti huippuluokkaa. Jos Lebron tai Irving sattuisi loukkaantumaan, niin joukkue kohtaisi suuria vaikeuksia. Kakkoskentällinen on paska suoraansanoen ja saa nähdä miten kärkimiehet jaksavat suuria minuutteja kauden mittaan. Kun ne lepäävät, Clevelandia vastaan on helppo vedellä isoja tappioita. Dellavedova ja Mozkov poistui ja lähinnä paskoja ukkoja tuli tilalle: Andersen, Dunleavy etc...
- Indiana mielestäni tämän kauden yksi mielenkiintoisimmista joukkueista! BiG Al Jefferson Charlottesta, Jeff Teague (Kotikyläänsä??) Atlantasta ja Thaddeus Young, Brooklynin paras ukko + puolella joukkueeseen mukaan. 3x Hillit pihalle, ja Mahinmi ja känni Lawson vittuun kanssa joten eipä paljoa ikävä varmaan jää Indianaan noita ukkoi.... Hyvin potentiaalinen joukkue tänä vuonna! Voi voittaa kotonaan kenet tahansa, milloin tahansa!
- Chicagossa uudet tuulet puhaltaa joukkueen saadessa huimia pelimiehiä: Wade Miamista ja Rondo Sacramentosta. Lisäksi ei voi jättää huomioimatta Isaiah Canaania joka tuli Philadelphiasta - Hyvin kehityskelpoinen kaveri. Rondo tekee varmasti hyvää pelinrakentelulle. Rose, Noah pois ja josko Chicagon pelityyli olisi hiukan pistevoittoisempi tänä vuonna kun Jarru-Noah on poissa... Joukkueen puolustus on ankea, mutta hyökkäys toimii ja vähän tälläinen 50/50 joukkue tänä vuonna, mutta odottaisin hiukan voittoja tulevan enemmän kun viimekaudella ja etenkin Rondolla nälkää nyt kun on joukkueessa joka voi päästä pudotuspeleihin!
- Detroit sai pitkänhuiskean Marjanovicin San Antoniolta... Ja siinäpä ne oikeastaan olivatkin, kun Leueria en pelimiehenä pidä.. Blake lopetteli, onnex ja eipä tuolta pelimiehiä lähtenytkään... Joukkue voi pelata tosi nittejä pelei ja hidastempoista ja isojen ukkojen munamiekkailukorista jossa pistemäärät jäävät tosi alhaisiksi otteluissaan. Varsinkin jos vastassa on Utah, Millwaukee jne... Voitotkin jäänevät viimekautta vähemmäx ja ei pudotuspeleihin tänä vuonna.
- Millwaukee sai Dellavedovan Clevelandista ja Teletovicin Phoenixista, menetti muutaman hidastempoisen pitkän nuorukaisen pois... Aika +-0... Tänä kautena heittopussin rooli varsinkin vieraissa on saletti ja joukkue voikin kärsiä isonumeroisia tappioita useissa vieraspeleissään ja niihin pelit. En usko, että pystyvät edes 33 voittoon tänä vuonna...

Vedot:

Vedonlyöntivihje: - Divisioonan voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Divisioonan voittaja
veto
Indiana
kerroin
13.000 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Pääsee pudotuspeleihin - peliaika päättynyt

kohde
Pääsee pudotuspeleihin
veto
Indiana
kerroin
1.280 (Unibet)
panos
10 yks.

Vedonlyöntivihje: - Runkosarjan voitot - peliaika päättynyt

kohde
Runkosarjan voitot
veto
Cleveland alle 57.5
kerroin
1.830 (Bet365)
panos
2.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Runkosarjan voitot - peliaika päättynyt

kohde
Runkosarjan voitot
veto
Indiana yli 46.5
kerroin
1.950 (Bet365)
panos
2.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Runkosarjan voitot Millwaukee - peliaika päättynyt

kohde
Runkosarjan voitot Millwaukee
veto
Alle 37.5
kerroin
1.900 (Bet365)
panos
5 yks.


Arviot: ~10% / 95% / 58% / 55% / 60%
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaakkoinen Divisioona:

1. Atlanta (48) 46-49
2. Washington (41) 43-45
3. Charlotte (48) 40-43
4. Miami (48) 39-42
5. Orlando (35) 32-36

- Atlanta sai kaivattua levypallovoimaa Dwight Howardin liittyessä joukkoon. Joukkue on edelliskausina hävinnyt korinaluspelin karusti ja siksi suurempi menestyminen on ollut mahdotonta. Jarret Jack Brooklynistä asiallinen vahvistus kanssa. Lähtöpuolella miiinusta tekee ykköskentän pelintekijä Jeff Teaguen lähtö. Saa nähdä millaista roolia Dennis Schröder saa tänä vuonna, isoa varmaan. Lisäksi Al Horford ykköskentästä ja isot minuutit pois ja Bostoniin. Joukkue kuitenkin peruslaadukas, kotonaan kova ja jos ja kun Howard asettuu joukkueeseen ja on pelikuntoinen niin ainakin kotonaan tätä joukkuetta on alemman keskikastin porukoilla vaikea kammeta. Voittanee muuten niin keskinkertaisen Divisioonan muutamalla voitolla.
- Washington nousee rankissa toiseksi, lähinnä muiden joukkueiden huonouden vuoksi. Mielenkiintoisen Eurooppalaisen lisän tuo Tsekkiläinen Tomas Satoransky. Nene Hilario ym. surffimiehet sai lähteä joukkueesta. Toiveissa varmaan kannattajilla on, että joukkueen perusrunko nostaisi tasoaan viime kaudesta ja taistelisi pudotuspelipaikasta.
- Charlotten viime kausi meni yläkanttiin ja allekirjoittaneella jäi yli 60-kertainen Divisioona voitto saamatta keskinäisten otteluiden perusteella :(... Joukkue menetti Jeffersonin ja Linnin ja tilalle ei tullut yhtään pelimieheksi luokiteltavaa pelaajaa. Tämän vuoksi voittojen määrä jää selkeästi viime kaudesta, kotonaan joukkue tosin on kova, kolmospaikalle niukasti ja pudotuspelipaikka epätodennäköinen, mutta mahdollinen.
- Miami uudistui kovasti. Wade ja Deng saivat pelimiehistä lähteä, tilalle saatiin keskitason menijöitä Waitersin (OKC) johdolla.. Ei suurempia analyysejä tai pelejä tästä joukkueesta. Vieraspeleissä tulee olemaan suuria vaikeuksia, kuten edelliselläkin kaudella.
- Miamin naapurikylän joukkue Orlando ei säväytä millään tasolla kanssa. Saivat tosin Ibakan Oklahomasta, mutta menetyspuolella ovat siirroissa kun Oladipo ja Ilyasova lähtivät pois. Joukkue uudistunut kovasti (13 lähti, 8 uutta) ja eiköhän jäännössija lohkossa viime vuotisten voittojen määrällä ole taas luvassa...

Vedot:

Vedonlyöntivihje: - Divisioonan voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Divisioonan voittaja
veto
Atlanta
kerroin
3.000 (Unibet)
panos
4 yks.


Bet365 2.55, Nordicbet 2.60, Arvio ~2.50

Vedonlyöntivihje: - Runkosarjan voitot - peliaika päättynyt

kohde
Runkosarjan voitot
veto
Atlanta yli 44.5
kerroin
1.900 (Bet365)
panos
3 yks.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Luoteinen Divisioona:

1. Portland (44) 46-50
2. Oklahoma (55) 40-44
2. Utah (40) 40-44
4. Minnesota (29) 32-35
5. Denver (33) 30-33

- Portlandiin mennyt tämän alkukauden isoimmat rahat sisään voittamaan Divisioonansa. Joukkue sai kaivattua levypallovoimaa Ezelistä (GSW) ja lisäksi oiva vahvistus ja pelimies Evan Turner Bostonista tuli joukkueen vahvuuteen. Joukkue ei käytännössä menettänyt yhtään pelimiestä, Kamanin siirtyessä ehtoolle ja muutaman muun paistin lähtiessä... Kotonaan äärettömän kova joukkue, toivotaan vaan, ihan jo vetojenkin kannalta, että ykköskentän ukot pysyvät kunnossa ja 3.50x paukkuu massii ens kesän rahoix loppukeväästä!
- Oklahoma oli viime kaudella aika hukassa kun Durant ei pelannut. Durant, Ibaka ykkösviisikosta lähteneinä, tilalle Oladipo ++ ja muutama keskinkertainen ukko. Westbrook MVP tää kausi? Riippuu täysin miten Oklahoma pärjää... Jos Westbrook jostain pelistä pois niin karusti ottaa joukkue lukua. Muutenkaan joukkueen laajuus ei enää riitä Divisioonan voittoon millään.
- Utahista en oo pitänyt ikinään. Vittumaisia pitkiä hyökkäyksiä joukkue tekee ja pelkkiä uskovaisia vaan lähiseuduilla.. Plääh... Jaetulle kakkossijalle Oklahoman kanssa ja toivon, etteivät pääse nittikoriksella pudotuspeleihin.
- Minnesota ottaa enemmän voittoja kuin viime kaudella, johtuen ihan nuoren joukkueen yhteenhioutumisesta ja kasvusta. Vuosi menty taas eteenpäin, muttei tarpeeksi pudotuspelipaikkaa ajatellen, kun joukkueessa häärii Ricky Rubion kaltainen Espanjalainen pilvenpolttajantyyppinen hahmo....
- Denverin otteluissa nähtäneen pisteitä tälläkin kaudella paljon, mutta voittojahan joukkue ei ota. Hernangomez mielenkiintoinen Eurooppalainen lisä. Seurataan... Lohkon jäännössija taattu...

Vedot:

Vedonlyöntivihje: - Divisioonan voittaja* - peliaika päättynyt

kohde
Divisioonan voittaja*
veto
Portland
kerroin
3.500 (Unibet)
panos
5 yks.

Vedonlyöntivihje: - Voittoja runkosarjassa - peliaika päättynyt

kohde
Voittoja runkosarjassa
veto
Portland yli 45.5
kerroin
1.900 (Bet365)
panos
3.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Pääseekö pudotuspeleihin** - peliaika päättynyt

kohde
Pääseekö pudotuspeleihin**
veto
Portland Kyllä
kerroin
1.400 (Unibet)
panos
10 yks.


* Bet365 3.50, UB 3.50, BN 3.50, Raja ~2.60
** Raja ~1.11

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tyynenmeren Divisioona:

1. GSW (73) 67-72
2. LA Clippers (53) 51-53
3. Sacramento (33) 32-35
4. LA Lakers (17) 28-33
5. Phoenix (23) 22-25

- GSW:stä on puhuttu, että kasassa olisi kaikkien aikojen koripallojoukkue tulevalle kaudelle. Saa nähdä. Ainakaan Currylle en lähtis MVP pelaamaan, enkä Durantille tällä kaudella, sillä pisteet jakaantuvat pelaajien kesken, kuten myös vastuu. Hyviä ohipelejä siis. Joukkue pelaa pisterikasta koripalloa, Bogut, Ezeli kun lähtivät jarruttelemasta niin voidaan nähdä huimia pistelukuja GSW otteluissa.. Puolustukseen tällä hyökällä ei pohjauduta, joten myös omissa soi. Oikeen vesikielellä oottaa mm. Veikkauksen monareita et saa 110+-110+ vetää varmana jos vastassa ok pistejoukkue tähän... Voittaa yläviistoon taas Divisioonansa ja eiköhän Durantille mestaruus myös tule tällä kaudella. Toivotaan ihan hyvän urheiluhengen mukaisesti ettei Dreamtiimissä tule kauden aikana loukkaantumisia!
- Clippersit heittivät Prigionin rotsin vittuun ja saivat Speightsin GSW:stä :) Puff.. Runko säilynyt samana, toivotaan ettei Griffinin nyrkit heilu tiimipalavereissa tällä kaudella ja joukkue selkeästi vetää samat voitot kun viime kaus ja pudotuspelipaikka saletti, joskikkaan siitä pitemmälle turha kuvitella... MVP Chris paul? sellanen 3-5 pelaajan sijoilla tuossa keskustelussa tää ja yli 40 kertsejä antas....
- Sacramento sai Matt Barnesin Memphiksestä, Afflalon Nykistä, Templen Washingtonista, Tolliverin Detroitista - Nämä siis ihan keskitason pelimiehinä.. Lisäx Känni-Lawson huolittiin Indianasta tänne. Menetysten puolella suurin tietysti Rondo Chicagoon, ei tietty Cousinsin kanssa kaitte juttuun koskaan tullut, Curry Jr Dallasiin ja Belinelli Charlotteen.. Eipä joukkue pudotuspeleistä voi taaskaan haaveilla.. Puolustuksen olemattomuus ja hiukan hidastuva pelityyli Rondon lähdön jälkeen tekevät aika maistumattoman joukkueesta pelillisestikin.
- Lakersien valmennustiimiin GSW:ltä vahvistusta Luke Waltonin osalta. Lisäksi Luol Deng Miamista, Mozkov korin alle Clevelandista ja Bryant eläkkeelle ja jarrumiehet Bass,Sacre,Hibbert vittuun... ++++- Merkkistä ja joukkue voi ottaa jopa voittoputkia tänä vuonna... Ei jatkoon mut viime kaus paranee huomattavasti! Kotonaan ok kova.
- Phoenixin kohdalla voidaan kanssa miettiä mitä järkeä olla NBA:ssa tälläisellä joukkueella, Euroliigassakin tekis tiukkaa.... Brassien ja GSW:n Barbosa tuo tietysti eloa joukkueeseen, mutta puolustusta ei käytännössä ole ja tämänkin kohdalla voidaan nähdä karuja lukemia vieraissa ja joskus pisterikkaita otteluita kotonaan Bledsoen pitäessä vauhtia.. Jäännössija taattu tässä Divisioonassa.

Vedot:

Vedonlyöntivihje: - Voittoja runkosarjassa - peliaika päättynyt

kohde
Voittoja runkosarjassa
veto
LA LAkers yli 25.5
kerroin
1.830 (Bet365)
panos
3.5 yks.


~60%

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lounainen Divisioona:

1. San Antonio (67) 58-62
2. Houston (41) 46-49
3. Memphis (42) 43-46
4. Dallas (42) 35-39
5. New Orleans (30) 30-32

- San Antonio edelleen ykköspaikalla. Kawhi Leonard MVP? Vajaat 20x maksas.. Tääkin siinä 3-5 joukossa... Dedmon ++ hyvä saanti, Lee, ok jarrumies tulokkaista. Diaw,Duncan,West,Marjanovic outtiin... Aika +-0.. Tää vuos taas hyvää puolustuspeliä mihin joukkue turvautuu... Kotonaan äärettömän paha kammeta, hiukan terä ehkä mennyt Ginobilin, Parkerin vanhetessa ja reilusti voittoja alle viime kauden. Ehkä sittenkin puolustus tuo Divisioonan ykköstilan. Pudotuspeleissä ei sitten olekaan enää mahkuja mihinkään...
- Houston, Houston We have a Problem... Mistä puolustuspelaaminen? Saantipuolesta jos nyt puhutaan, niin Ryan Anderson, Eric Gordon, nää siis NOP:sta tuovat hyvää tulivoimaa hyökkäykseen ja Houstonin peleissä nähtäneen koko kauden pisterikkainta koripalloa. Johtunee siitä, että nyt kun Howard lähti vex niin tässähän on kolmoskisat aina käynnissä tai layuppii vastustajalle jatkuvasti ja Houston kolmosilla paikkaa pelin kupletti. Voittoja tulee kuitenkin hyvin, sillä moni joukkue ei vaan pysty tässä pistetahdissa. Harden MV? Naaaaa, ei mitään mahkui.... Veikalle monariin 110+-110+ joukkue! Pudotuspeleihin - Kyllä!
- Memphis sai Parsonsin Dallasista ja menetyspuolella Barnes etc. ei tunnu missään.. Kotonaan kova ja pudotuspeleihin - Kyllä... Veikkausten suhteen tää on näitä Utahin tyyppisii shittei ja eipä enempää...
- Dallasissa nähtäneen kauden vähäpisteisintä koripalloa tällä kaudella. Dirk Nowizki jaksaa vielä ja nyt kun Bogut otettiin munamiekkailee korin alle niin kyllä voi aneemista korista olla Shark tankin joukkueella... Tähän hyvin paljon underii tää kaus ja kun lähtöpuolella on ollut Parsonsista lähtien hyvii pelaajii niin vieraissa tää on tosi ankee tiimi ja isot tappiot houkuttelee pelattaviksi. Raapinee selkeesti vähemmän voittoja kun viime kaus kasaan.
- Meneeköhän Anthony Davisin ura vähän niinkun hukkaan pelatessa tälläsessä paskatiimissä? Sacre,S.Hill,T.Jones tunnettuja ukkoja tuli tiimiin mukaan, Anderson kauheen iso menetys, Gordon myös.. Tappiopuolella siirroissa ja ihme vaan voi pelastaa Divisioonan viimeiseltä sijalta... Kun puolustuksessa ja vapariviivalla Omer Asikin tyyliset kaverit irvistelemässä niin eipä kovin NBA tasoista joukkuetta tästäkään saa tekemälläkään.. Isoja tappioputkia kaudelle ennustaisin ja voitot jää viimekauden tasolle.

Vedot:

Vedonlyöntivihje: - Runkosarjan voitot - peliaika päättynyt

kohde
Runkosarjan voitot
veto
Houston yli 43.5
kerroin
1.900 (Bet365)
panos
5 yks.

Vedonlyöntivihje: - Runkosarjan voitot - peliaika päättynyt

kohde
Runkosarjan voitot
veto
Dallas alle 39.5
kerroin
1.860 (Bet365)
panos
2.5 yks.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KAS NÄIN! Nyt kirjoittamisen vuoksi sormenpäistä nahkat rullalla vähän niinku munasta N....misen vuoksi Aasian reissujen jälkeen...


* Aikas Ison Garan voin antaa, että kaikki vihjeet kopioimalla +-merkkinen saldo jää...


Toivottavasti tykkäsitte tämän tyylisestä analyysistä :)

Jatketaan....

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi
Aikainen lintu madon nappaa. Kohteitahan saa veikata sitä mukaan mitä ne ilmestyvät markkinoille pelattavaksi ja otetaan jo kuljeksimasta hiukan muutamaa maistuvaa kohdetta, vaikka pelirosterssit tulevatkin julki vasta hiukan ennen peliä. Mut oletetaan, ettei suurempia muutoksia olisi...


Vedonlyöntivihje: - Portland-Utah - peliaika päättynyt

kohde
Portland-Utah
veto
Portland
kerroin
1.450 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Osuma! +1.13 yks.

Vedonlyöntivihje: - Portland-Utah - peliaika päättynyt

kohde
Portland-Utah
veto
Under 193.0
kerroin
1.950 (Coolbet)
panos
1.75 yks.

Huti: -1.75 yks.* Portland ei tänä vuonna hävinne kotonaan kovinkaan suurta määrää otteluita. Sellaista 6-9 pojon tyyliin 98-90 voittoa vähän niinkuin mielessä tähän. Pistemääränkin oletan jäävän alhaiseksi, sillä luottoa ei ole etenkään Utahin saantien Diawin ja Hillin tekemiseen hyökkäyspäässä. Toisaalta taas Ezeli Portlandilla tässä jarruttava tekijä eikä mentäne päästä päähän kovinkaan hurjasti.

Vedonlyöntivihje: - Cleveland - NY York - peliaika päättynyt

kohde
Cleveland - NY York
veto
NY York +9.0
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Huti: -1.75 yks.* Ny Yorkkia lapulle ekassa pelissä. Joukkue laajistunut ja ottanee ekalla neljänneksellä saamaa tappioasemaa hyvin kiinni kun Clevelandin penkki tulee kehiin. Harjoituspeleissä hyvää esiintymistä laajalla miehistöllä ja uskoisin ottelun pysyvän tasaisena ilman repsahduksia tässä. Panosta kuitenkin maltillisesti vielä, kun hiukan mutua tässä..


Vedonlyöntivihje: - Orlando-Miami - peliaika päättynyt

kohde
Orlando-Miami
veto
Miami
kerroin
2.580 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +2.77 yks.* Tätä jo seuraavalle yölle hätäisenä kiinni. Vähän niinkuin Coinflippi mielestäni, Orlando ei nauti suurta kotietua tässä. Kahden onnettoman tiimin kohtaaminen, mutta oisko Miami valmiimpi kauden alkuun kuitenkin Dragicin ja Whitesiden johdolla? Orlandolla sekalainen seurakunta ja voi olla kuviot vielä hakusessa. 2.58 hyvä tarjous kun reilusti yli 40% tälle helposti antaa.. Panosta kuitenkin maltilla vielä.

Vedonlyöntivihje: - New Orleans - Denver - peliaika päättynyt

kohde
New Orleans - Denver
veto
Denver
kerroin
2.429 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +2.50 yks.* New Orleans ei säväytä kyllä millään tasolla rostersillaan. Denverin viimevuotinen miehistö jos on hyvällä jalalla liikkeellä niin juoksevat kotijoukkueen heiveröisen puolustuksen solmuun. Denverillä käytännössä täysin viime vuotinen yhteenhioutunut rosterssi kasassa ja tulenee valmiimpana tähän otteluun kuin kotijoukkue. Terrence Jonesin, S. Hillin, Stephensonin, Mooren ja Gallowayn tekemiseen kotijoukkueelta uusina ei löydy luottoa pätkääkään, kuten ei myös Omer Asikin vetkuiluun.

Edit:

Lisänapsua Portlandiin päin.. Gordon Hayward ja Alec burks pois. Hayward etenkin Utahin ykköspistelinko noin 20 pisteen keskiarvolla ja joukkueella voi olla vaikeaa raapia tänään pisteitä taululle. Varsinkin jos Portland pääsee ajoissa pienelle karkumatkalle, niin voi tulla karutkin loppulukemat taululle johtuen siitä, ettei Utahilla ole pisteentekovoimaa. Viime vuonna Utah otti vieraissa just kovasti välillä lukua.

Vedonlyöntivihje: - Portland-Utah - peliaika päättynyt

kohde
Portland-Utah
veto
Portland -5.5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
2.25 yks.

Osuma! +2.14 yks.

Vedonlyöntivihje: - Portland-Utah - peliaika päättynyt

kohde
Portland-Utah
veto
Portland -10.5
kerroin
3.000 (Unibet)
panos
1.25 yks.

Huti: -1.25 yks.


Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Indiana-Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Indiana-Dallas
veto
Indiana
kerroin
1.400 (Pinnacle)
panos
3 yks.

Osuma! +1.20 yks.

Vedonlyöntivihje: - Indiana-Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Indiana-Dallas
veto
Indiana -6.5
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +1.72 yks.

Vedonlyöntivihje: - Indiana-Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Indiana-Dallas
veto
Indiana -11.5
kerroin
3.000 (Unibet)
panos
1.25 yks.

Huti: -1.25 yks.* Teague-Ellis-George-Young-Turner vs Williams-Matthews-Barnes-Nowitzki-Bogut.
Laiskanlaiselta Dallasin ykkösnyrkki vaikuttaaa ainakin puolustuksen suhteen. Ja hyökkäyksen.... Indianan ykkösnyrkki taas päinvastoi hyökkäyksessän ja uskoisin pallon liikkuvan kivasti jolloin Bogut ja Nowitzki eivät pysy perässä. Myös kolmosten heittovoimaa löytyy ja eihän tässä oo muusta kyse kun paljon voittomarginaaliksi tulee. Epäilen Dallasin jäävän alle 100 pisteeseen.

Vedonlyöntivihje: - NOP-Denver - peliaika päättynyt

kohde
NOP-Denver
veto
Denver
kerroin
2.210 (Pinnacle)
panos
2.75 yks.

Osuma! +3.33 yks.

Vedonlyöntivihje: - NOP-Denver - peliaika päättynyt

kohde
NOP-Denver
veto
Denver -5.5
kerroin
3.100 (Unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.* ISO Lisänapsu Denverille, jolla kaikki miehet pelikunnossa. NOP:lla pahoi poissaoloi muutenkin jo huonosta rosterista: Tyreke Evans, Jrue Holiday pois ja lisäx kun Gordon ja Anderson poistuneet niin kyllä on ankea rosteri ja ihme vaan voi pelastaa tässä tappiolta. Ihmettelen täysin kertoimien asettelua tällä hetkellä. Denverin isot voitot houkuttelevat pelaamaan myös.


Myöhemmin ehkä jokunen pieni pelaajaveto tähän linjaan, mut nyt lähinnä näillä mennään....

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi
Tänään ei varsinaisia ison rahan pelejä löytynyt. Kuitenkin pientä pohtimista oli ja jokunen euro laitettiin tällä ite sisään:

Vedonlyöntivihje: - Sacramento-San Antonio Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Sacramento-San Antonio Match Parlay
veto
San Antonio -8.5 ja Yli 202,5
kerroin
3.800 (Unibet)
panos
1.25 yks.

Huti: -1.25 yks.* Josko teurastaisivat samalla lailla kun GSW:n avauksessa? :)

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Utah-La Lakers - peliaika päättynyt

kohde
Utah-La Lakers
veto
LA LAkers +8.5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +1.90 yks.

Vedonlyöntivihje: - Detroit-Orlando - peliaika päättynyt

kohde
Detroit-Orlando
veto
Detroit
kerroin
1.598 (PInnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +1.05 yks.

Vedonlyöntivihje: - New Orleans pelicans - GSW Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
New Orleans pelicans - GSW Match Parlay
veto
GSW -10.5 ja yli 220.5 pistettä
kerroin
3.850 (Unibet)
panos
2.25 yks.

Huti: -2.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Brooklyn-Indiana Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Brooklyn-Indiana Match Parlay
veto
Vierasjoukkue ja yli 215.5
kerroin
2.650 (Unibet)
panos
1.75 yks.

Huti: -1.75 yks.* Vähän tulivat niinkun jonoon nää kaikki nyt, mutta menköön tämän kerran. Kerrassaan mainioita pelattavia vieläkin, vaikka jo aamulla sai paremmilla linjoilla otettua.

- Lakers vakuutti ensimmäisessä pelissään mielestäni voittaessaan Houstonin. Luke Walton tuo kovasti itseluottamusta joukkueeseen valmennuksen tasolta ja en näkisi nyky Utahia todellakaan Haywardin ja Burksin poissaollessa tässä 8,5 pisteen suosikkina lähtemään tähän otteluun. Odotan tasaista vääntöä ja rohkeimmat koittaisivat jopa Lakersien voittoa vaikka joukkue viime vuonna ottikin pahannäköisiä tappioita juuri Utahissa. ~55%

- Detroit on kotonaan ja vieraissa täysin eri joukkue. Näissä kauden ensimmäisissä kotiotteluissa on aina eri latinki ja uskoisin joukkueen ottavan hallitun voiton kotonaan Miamillekin avauksessa kompastuneesta Orlandosta. ~65%

- Golden State piristyy varmasti ensimmäisen ottelun tappiostaan ja joukkue täysin ylivertainen New Orleansia vastaan. Kun kotijoukkueen puolustus on mitä on ja GSW:llä jo avausviisikossa 3 sarjan 5 parhaasta kolmosen viskelijöistä niin voitaneen nähdä pisterikas ottelu kaikenkaikkiaan. Myös GSW:n keskuspuolustus on ankea jolloin kotijoukkue saa helppoja koreja ja tempo jos on ok niin 105-130 lopputuloksen peli tästä.... Huima kohde mielestäni tämä 3.85 kertoimella! Mikkihiirisaitin ollessa vihjeessä niin panosta maltillisesti ettei seuranta hämäänny kun ei tuonne saa rahaa sisään oikein highrollerit. ~30%

- Brooklynillä Bogdanovic aloitusviisikossa nyt = Pisterikas ottelu luvassa. Indiana ei jää odottelemaan omaan päähän vaan lähtee nopeasti liikkeelle ja varsinkin ekalla neljänneksellä jos saadaan kunnon tempo päälle niin pisteitä tulee paljon. Indiana joukkueista laadukkaampi, vaikkeikaan puolustus toiminut kotiavauksessa välillä lainkaan. Uskon heidän voittavan ja linjan ylittyvän helpohkosti ja tähänkin Parlay Yhdistelmä hyvä. ~40%

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi
Viikonlopppuja! Koetetaanpa näillä soitella vihreitä säveliä:

Vedonlyöntivihje: - Charlotte-Boston - peliaika päättynyt

kohde
Charlotte-Boston
veto
Boston
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Osuma! +2.00 yks.* Charlotte nousi hyvän Viimeisen neljänneksen vuoksi voittoon viime yönä Miamissa. Nyt lento kotiin ja tänään vastaan asettuu Boston jolla lepopäivä ja tappio Chicagosta alla. Pidän Bostonia huomattavasti kokonaisvaltaisesti laadukkaampana joukkueena kun Charlottea ja nyt toivotaan, että miehet on hyvällä jalalla alla ja ottavat voiton mukaansa. Hyvä kohde näillä kertoimilla! ~60%

Vedonlyöntivihje: - Sacramento-Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Sacramento-Minnesota
veto
Sacramento
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +1.74 yks.* Sacramento vakuuttanut katsomissani peleissä. Ajoittain joukkue jopa puolusti äärettömän hyvin San Antoniota vastaan ja ihmetystä oli huomata Miten hyvän pelin Ty Lawson pelasi ja on avausviisikkoon ollut hyvä mies paikallaan. Joukkue on kotonaan kova ja En usko Minnesotan saavan Cousinsia mitenkään kiinni. Cousinsin pistemäärä voi olla yli 30 helposti tässä ottelussa ja kannattaa seurata kun pelaajavedot tulevat mille tasolle raja on asetettu. Minnesotan joukkueen laajuuteen ei ole luottoa ja tämänhetkisen kuntokäyrän mukaan laitan roponi kotijoukkueelle tällä linjalla. ~57%

Vedonlyöntivihje: - San Antonio-New Orleans Pelicans Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
San Antonio-New Orleans Pelicans Match Parlay
veto
Kotijoukkue ja alle 206.5
kerroin
2.020 (Unibet)
panos
2 yks.

Osuma! +2.04 yks.Anthony Davis aika kovassa tikissä. Muuten Orleansin hyökkäystoiminta täysin olematonta. San Antonio ottaa tosi helpon voiton tässä. Oletan kuitenkin temmon olevan hidas ja Orleansin pisteiden jäävän hyvin alhaisiksi, koska heillä oli kotiottelu viime yöltä GSW vastaan ja juoksivat loppuun asti vielä. Tänään heitto ei kulje. Hieno yhdistelmäkerroin ja tässähän pelataan tavallaan ottelun Underia. Nyt kertoimella 2.02. Pinnaclella vertailun vuoksi kirjoitushetken Under 206.5 1.884.

Vedonlyöntivihje: - Cleveland-Orlando Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Cleveland-Orlando Match Parlay
veto
Cleveland ja alle 205.5
kerroin
2.100 (Unibet)
panos
2 yks.

Osuma! +2.20 yks.Samat perustelut kun em. Under 205.5 pinnaclella 1.925 tällä hetkellä. Clevelandi pelaa tässä sen mitä tarttee ottaakseen voiton. Kummallakin yöltä pelit alla, joten epäilen huonoja jalkoja ns. jolloin heitot ei uppoo normisti ja tempo olematon. Hyvin maistuu... ~54%

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi
Vihreät sävelet soineet nyt alkukauden Hanurista ja koetetaan tänään jatkaa. Pari Earlyä jo nyt pois kuleksimasta:

Vedonlyöntivihje: - Oklahoma-LA Lakers - peliaika päättynyt

kohde
Oklahoma-LA Lakers
veto
Under 214
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +1.90 yks.

Vedonlyöntivihje: - Memphis-Washington - peliaika päättynyt

kohde
Memphis-Washington
veto
Washington -1.5
kerroin
1.960 (Unibet)
panos
2.5 yks.

Huti: -2.50 yks.* En usko, että Lakers tässä saa älyttömiä määriä pisteitä + ottelun tempo ei ole mitenkään hurja. Varsinkin kun kakkoskentälliset tulevat kehiin niin peli on aikamoista seisoskelua ja rautoihin viskelyä. Siksi turhan korkealla aloituspistelinja ja poimitaan pois kuleksimasta jo nyt.

* Memphis kävi juoksentelemassa NY Yorkissa viime yönä kun taas Washington lepäillyt muutaman päivän. Alkukaudesta nää peräkkäisten päivien matsit ja matkustus rasittaa jotenkin suhteessa enemmän ja kyllähän Washington tähän otteluun selkeänä suosikkina nyt lähtee, joten tempastaan tuohon vielä -1.5 tasoitus vihjeeseenkin.

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Phoenix-Golden State - peliaika päättynyt

kohde
Phoenix-Golden State
veto
Over 224
kerroin
2.000 (PInnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Phoenix-Golden State Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Phoenix-Golden State Match Parlay
veto
GSW -11.5 & Over 224.5
kerroin
3.850 (Unibet)
panos
1.25 yks.

Huti: -1.25 yks.* Hieman linja ruvennut laskemaan tässä. Pelicanseja vastaan GSW heitteli loppujenlopuksi aika huonosti heittonsa sisään. Phonixin ykköskentässä on Bledsoen johdolla muutama pikku-ukko ja lähtevät kohtuu nopeesti hyökkäyksiin, joten tempoa voi olla. Myös paha missmätsi Duranttia vastaan ja hän tekeekin heposti pojoja. Lisäksi Phonixin kakkosketjussa on over pelaaja Barbosa, joka ei puolustussuuntaan ole minkäänlainen osaaja, mutta toisaalta vikkelä niin luulisin tämän linjan menevän tänään rikki.
* Unibetilta napataan vielä Parlay peleihin. Joukkueen tasoissa on kokonaisvaltainen ero ja kakkoskentällisilläkin GSW vetänee eroa tasaisesti Phoenixia vastaan. -11.5 Linja on mielestäni aika kevyt tähän ja 1.97:llä se myös suoriin peleihin erinomainen valinta.

Vedonlyöntivihje: - Detroit-Millwaukee - peliaika päättynyt

kohde
Detroit-Millwaukee
veto
Under 199
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +2.00 yks.* Millwaukee pelas pitkän pelin eilen kotonaan Brooklyniä vastaan. Tänään sen pisteiden tekeminen tulee olemaan todella vaivalloista. Markkinalinja karannut turhan korkealle tässä ottelussa. Luvassa pitkien miesten munamiekkailukorista Drummond vs Plumlee/Parker/Antetokounmpo. Lisäksi kun Middleton Millwaukeelta ja Jackson Detroitilta pois niin olen ajatellut tähän niinkun sellasta tyyliin 103-85 tulosta... Selkeää Detroitin kotivoittoa ja odotellaas millaista Match Parlaytä saa jos aukee.


*** HUOMIOITAVAA on myös, että aamulla vihjaamani Washington -1.5 (1.96) on tällä hetkellä 1.884 Pinnaclella ja Oklahoman pelin Under 214 (1.952) on tällä hetkellä 1.833 pinnaclella. Näin katos ammattimies tarttuu heti teitotaidollaan vääristyneisiin kertoimiin, kun ne tulee markkinoille ja voi myydä/suretella massit ilman, että pitäisi vetoja peleihin tai katsoisi niitä ja jännäisi. Tässä on monella laiskalla NBA veikkaajalla oppimista, kun laittelee vetonsa just ennen pelien alkua kun markkina on jo mennyt lähelle "oikeita" todennäköisyyksiä pelistä... Mut ammattimies on ammattimies ja harrastelijat maksavat tämänkin huvin sit :)

EDIT:

Vedonlyöntivihje: - Detroit-Milwaukee Match parlay - peliaika päättynyt

kohde
Detroit-Milwaukee Match parlay
veto
Kotijoukkue ja alle 198.5
kerroin
2.550 (Unibet)
panos
1 yks.

Osuma! +1.55 yks.

Vedonlyöntivihje: - Detroit-Milwaukee Match parlay - peliaika päättynyt

kohde
Detroit-Milwaukee Match parlay
veto
Detroit-7.5 & Alle 198.5
kerroin
3.750 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Osuma! +2.06 yks.* Napataas nyt nää vielä kun tuli markkinoille... Hyvät valuet on joo....

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi
Osas Washington sössiä sitten 8 pisteen johtonsa viimeiseen kolmeen minuuttiin ja Gasolin lottokolmonen tasoitti pelin 10 sekuntia ennen loppua :(
Tälle päivää ei kovin maistuvia kohteita alunperin löytynyt, mutta näillä koetetaan silti kun valueta tuntus olevan:

Vedonlyöntivihje: - Atlanta-Sacramento - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta-Sacramento
veto
Over 201.5
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Huti: -1.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Atlanta-Sacramento match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta-Sacramento match Parlay
veto
Atlanta -6.5 & Over 201.5
kerroin
3.700 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Huti: -0.75 yks.

105-96 :).....Sacramento pelannut pääasiassa hyvin. Joukkue tosin oli Minnesotaa vastaan tuuliajolla ensimmäisellä puolikkaalla. Nyt vastaan asettuu selkeästi kovempi tiimi ja vierasottelu vielä kyseessä. Luottoa ei ole joukkueen puolustuspelaamiseen vieraissa ja odottasin äärettömän kovan kotijoukkueen puhkovan tässä helposti Sacramenton puolustusta läpi ottelun ja tekevän reilusti pisteitä ja ottavan hallitun voiton. Panostus kuitenkin maltillinen sillä pienenä riskinä on, että Atlanta pitää puolustuksensa äärettömän tiiviinä jolloin vastustajajoukkueen pisteet jäävät hyvin alhaisiksi. Mut pikku kutina kuitenkin on, että varsinkin jos Sacramento saa alussa hyvin pisteitä niin linjan yli mennään tässä :)

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - LA Clippers-Phoenix - peliaika päättynyt

kohde
LA Clippers-Phoenix
veto
Alle 207
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.
* De Andre Jordan vahvistettiin että pelaa tänään. Clippersien hyökkäykseen lähtö hiukan hitaanlaista ollut. Phoenix jää tässä tosi vähille pisteille ajattlisin, sillä Clippersien puolustus on toiminut hyvin. Linja turhan korkea tällä hetkellä.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muutama pistemiesveto mielenkiintoa lisäämään peleihin:

Vedonlyöntivihje: - LA Clippers-Phoenix - peliaika päättynyt

kohde
LA Clippers-Phoenix
veto
Chandler alle 12.0 levypalloa
kerroin
1.720 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Osuma! +0.54 yks.* De Jordan ja Griffin vastassa.. Taitaa 12.0 jäädä haaveex tänään..

Vedonlyöntivihje: - Brooklyn-Chicago - peliaika päättynyt

kohde
Brooklyn-Chicago
veto
Butler yli 20.0 pistettä
kerroin
1.800 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Osuma! +0.60 yks.* Butleri pitää pilkkanaan brooklynin puolustusta ja muutama 2+1 luvassa kanssa uskoisin....

Vedonlyöntivihje: - Toronto-Denver - peliaika päättynyt

kohde
Toronto-Denver
veto
Valanciounas alle 15.0 pistettä
kerroin
1.800 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Osuma! +0.60 yks.* Nurkic, Jokic vastassa huitomassa. De Rozanille ja Lowrylle menee pojot suurimmaksi osaksi Denverin kaltaista puolustusta vastaan....

** Panokset pienet johtuen siitä ettei näihin saa rahaa myöskään oikein sisään ja ettei seuranta hämäänny.

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi
Täsmällisesti jäi vajaaksi eilinen Atlantan peli... Noh ei mahda mitään.. Tälle päivälle kohtuu hyviä löysin:


Vedonlyöntivihje: - Miami-Sacramento Match parlay - peliaika päättynyt

kohde
Miami-Sacramento Match parlay
veto
Miami ja yli 200.5
kerroin
3.200 (Unibet)
panos
1.5 yks.

Osuma! +3.30 yks.* Sacramento pelas eilen Atlantassa. Ottelu oli outo, sillä eka ja viimeinen neljännes oli käsittämättömän vähäpisteisiä kun taas väliin mahtui virheiden vuoksi muutama suurilukuinen neljännes. Olen ajatellut tässä, että Sacramenton huumori ei tule riittämään millään koko ottelun aikaa, kun vielä peli ja matkustus alla. Joukkueen materiaali aika ohut kuitenkin ja kun ykkösmiehet turhautuvat ja puolustus rupee rakoilemaan niin omissa soi. Miami saanut lepäillä ja heillä kolmas kotiottelu putkeen ja nyt ottavat kyllä voiton! Ottelussa nähtäneen pisteitä sillä kakkoskentälliset ovat sellaiset kummallakin joukkueella, että puolustukseen ei turvauduta ollenkaan... Barnes,Waiters,Williams,MClemore kun on samaan aikaan kentällä niin pisteitä vaan yksinkertaisesti syntyy :).... Vedetään tämä parlayna sisään, vaikka Miami (1.59) ja over 200.5 (1.952) Suorinakin menis hyvin...

Vedonlyöntivihje: - Indiana-Lakers - peliaika päättynyt

kohde
Indiana-Lakers
veto
Alle 215
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Huti: -1.75 yks.* Lakersien pisteiden tekemiseen vieraissa ei löydy luottoa edelleenkään. 110-93 Tyylinen peli? :/

Vedonlyöntivihje: - Minnesota-Memphis - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota-Memphis
veto
Over 200.5
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Huti: -1.75 yks.* Kotijoukkueella näytön paikka ja kauden ensimmäistä voittoa haetaan tässä ja nyt. Overia siksi, että Minnesotan rosteri on äärettömän ohut ja uskon, että Ykköset saavat tänään hyvin paljon peliaikaa kun on ns. pakkovoiton paikka. Rubio Out. Memphiskään ei vieraissa aina kovin tarkkaan puolusta ja on huomattavasti kevyempi joukkue vieraissa kun kotonaan joten hiukkasen alhaiselta tuntuu linja nyt...

Vedonlyöntivihje: - San Antonio-Utah match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
San Antonio-Utah match Parlay
veto
San Antonio -11.5 ja yli 186.5
kerroin
3.950 (Unibet)
panos
2.75 yks.

Huti: -2.75 yks.
* San Antoniolla taas ykköset kehissä. Jos ja kun repsahtaa tää peli Utahin ohuen rosterin vuoksi niin täähän on vähän niinkun NIKS ja NAKS ja saa 3.95x kiinni.. Joo.... Kyllähän tässä on kauhee tasoero kokonaisvaltaisesti nyt kun Hayward ja Burks poissa Utahilta ja kun viime vuonna pelasivat San Antoniossa 118-81 ja 123-98 pelit niin miksipä tää skenaario olisi nyt toistumatta? TYKKIKOHDE!!!

** Myöhemmin ehkä jotain pistemiesvetoja tähän samaan syssyyn, kun tuntuu porukalle kelpaavan ja miksikäs en jeesaisi kierrättämään porukkaa bonuksia kun kerta hyväntekijä olen luonteeltani :)

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Atlanta-LA Lakers - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta-LA Lakers
veto
Under 208
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
2.25 yks.

Huti: -2.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Atlanta-LA Lakers Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta-LA Lakers Match Parlay
veto
Atlanta ja Under 208.5
kerroin
2.120 (Unibet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.* Tänään vaan yhdellä kohteella liikkeelle alustavasti. LA Lakers pelasi pisterikkaan ottelun eilen Indianassa. Lähinnä siksi, että Indiana lähti nopeasti hyökkäyksiin ja Indianan keskuspuolustus ei toimi millään tasolla tällä hetkellä. Ottelussa oli kova tempo ja hyökkäyksiä tuli paljon.

Tämän illan peli on hyvin erityyppinen. Atlanta turvautuu erittäin hyvin toimivaan puolustukseensa ja lähtee hitaasti hyökkäyksiin. Bazemoren ja Millsapin heitto ei ole kulkenut kaudella lainkaan ja joukkueesta ei löydy sellaista pelaajaa oikein joka voi millään yli 25 pistettä tehdä missään ottelussa. Iltainen peli tulee olemaan temmoltaan hyvin aneeminen ja vähähyökkäyksinen ja Lakersin pisteet jäävät tänään tosi alhaisiksi, koska sieltäkään ei löydy pistelinkoja ja hyviä kolmosen viskelijöitä. Ainoa mahdollisuus, että ottelussa voisi tulla yli tämänhetkisen linjan pisteitä on, että Lakers on eiliseltä niin sippi, että peli ratkeaa jo alussa ja Atlanta tekee lähemmäx 125 pistettä. En Kuitenkaan usko tähän vaan Under ja ATL+Under maistuu ja kovasti.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vedonlyöntivihje: - Phoenix-Portland - peliaika päättynyt

kohde
Phoenix-Portland
veto
Chandler yli 10.0 levypalloa
kerroin
1.850 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Osuma! +0.64 yks.

Vedonlyöntivihje: - Atlanta-LA Lakers - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta-LA Lakers
veto
Howard yli 12.5 levypalloa
kerroin
1.750 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Huti: -0.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Utah-Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Utah-Dallas
veto
Nowizki alle 17.5 pistettä
kerroin
1.800 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Osuma! +0.60 yks.


Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Golden State - Oklahoma - peliaika päättynyt

kohde
Golden State - Oklahoma
veto
Golden State -10.5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Osuma! +2.38 yks.* Tänään liikkeelle vain yhden kohteen voimin (Pelaajavetoja ehkä myöhemmin). OKC voitti viime yönä Clippersit ja ykkösmiehet saivat paljon vastuuta ja peliaikaa. Tämä ei voi olla näkymättä tämän päivän pelissä. GSW:n materiaali on laaja, kun taas Oklahoman hyvin ohut. Jos vierasjoukkue on yhtään sippi eiliseltä niin ottelu voi ratketa jo ensimmäisen 6 minuutin aikana. Uskoisin tässä GSW:n ottavan hyvin selkeän voiton ja tekevän tasaisesti eroa läpi ottelun. Tämä on myös KD:n ensimmäinen ottelu vanhaa joukkuetta vastaan, joten ilmassa väreilee. ~+55%

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vedonlyöntivihje: - Golden State - Oklahoma - peliaika päättynyt

kohde
Golden State - Oklahoma
veto
Steven Adams yli 22.5 pistettä + levypalloa
kerroin
1.800 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Huti: -0.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Milwaukee-Indiana - peliaika päättynyt

kohde
Milwaukee-Indiana
veto
Paul George yli 24.5 pistettä
kerroin
1.850 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Huti: -0.75 yks.* Adams hallitsee tässä pelissä hyvin pitkälti korin alusta. Luulisi 22.5 menevän helposti rikki ilman virhevaikeuksia tai lepuutusta jos peli on ratkennut aikaisessa vaiheessa.
** George on pitelemätön Milwaukeen kaltaiselle onnettomalle puolustukselle. Muutama 2+1 luvassa, pari kolmosta jne.. Pelin pysyessä tasaisena lähemmäx 40 minuuttia luvassa ja ~30 pistettä.

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Orlando-Washington - peliaika päättynyt

kohde
Orlando-Washington
veto
Under 200.5
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
2.75 yks.

Osuma! +2.67 yks.* John Wall Out. Washington otti viimeyönä kauden ensimmäisen voittonsa hampaattomasta Atlantasta. Atlanta pelas käytännössä päin persettä Millsapin ( 5/10 ft, -15 ) ja Korverin ( 1/9 fg ) johdolla. Esitys ei häikäissyt sitten millään tasolla ja Washington sitten otti ja voitti. Nyt kun Wshingtonin vauhdinpitäjä Wall on poissa ja tilalla alottaa viime kaudella Utahissa pelannut Trey Burke, niin aikamoista munamiekkailukorista voi olla luvassa ja huomattavasti vähemmän hyökkäyksiä mitä normaalisti. Myöskään Orlando ei ole häikäissyt tällä kaudella otteillaan, joten aneemista ottelua odottelen. Kummaltakin joukkueelta puuttuu käytännössä hyvät kolmosten viskelijät ja uskon, että tämän illan pelissä rautoihin paukkuu ja kovasti. Vain jatkoaika voi kusta tämän vedon käytännössä tällä linjalla. Odotellaan vielä kun matchParlay avaa, että millä kertoimella saa vetää Orlando + alle 200.5, ja sitä ehkä vielä peleihin tähän kohteeseen.


Lisätääs tää vielä nyt sitten:

Vedonlyöntivihje: - Orlando-Washington - peliaika päättynyt

kohde
Orlando-Washington
veto
Orlando & Under 200.5
kerroin
2.900 (Unibet)
panos
1.75 yks.

Osuma! +3.33 yks.


Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - LA Lakers - Phoenix - peliaika päättynyt

kohde
LA Lakers - Phoenix
veto
Under 217
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
2.75 yks.

Huti: -2.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - LA Lakers - Phoenix - peliaika päättynyt

kohde
LA Lakers - Phoenix
veto
LA LAkers -2.5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Osuma! +2.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - LA Lakers - Phoenix Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
LA Lakers - Phoenix Match Parlay
veto
La Lakers & Under 215.5
kerroin
3.300 (Unibet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.* LA Lakers on ollut tämän alkukauden piristys. Joukkue on voittanut kotonaan sekä Houstonin, sekä viimepelissään GSW:n. GSW pelissä joukkue hallitsi pelitapahtumia saaden noin kymmenen pelitilanneheittoa enemmän kuin GSW. Levypalloissa joukkue voitti 11:lla GSW:n. Joukkue voitti myös vieraissa Atlantan, joka ehdottomasti kuuluu sarjan kovimpiin kotijoukkueisiin. Joukkueen valmennustiimi Luke Waltonin johdolla on tehnyt erinomaista työtä joukkueen parissa kesällä ja saanut iloisen peli-ilmeen joukkueeseen, joka pelaa täysin eri ilmeellä tällä hetkellä kuin missään vaiheessa viime kaudella.
* Myös Phoenix on aloittanut yläkanttiin ja viimepelissä Devin Bookerin Uran paras pistesaalis (38) ja tasoitus ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä sekunnilla on antanut iloisia hetkiä joukkueelle.
* Lähtisin tässä ottelussa vedoissa liikkeelle alle tämän hetkisen linjan pistemäärän selkeästi ja se tässä maistuu parhaiten. En usko tässä mitään Indiana-Lakers - ottelun tyylistä hurlumhei-meininkiä olevan, vaan ihan perus koripalloilua.
* Tilastollisena faktana: Viime vuonna kun joukkueet kohtasivat Los Angelesissa pariin otteeseen niin otteluissa jäätiin 20-30 pistettä markkinalinjan alapuolelle.
* Haen tässä vielä Lakersien huumalle jatkoa ja Match Parlay 3.30 kertoimella mukaan peleihin!

Vedonlyöntivihje: - Dallas-Milwaukee - peliaika päättynyt

kohde
Dallas-Milwaukee
veto
Under 199.5
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Osuma! +2.36 yks.

Vedonlyöntivihje: - Dallas-Milwaukee Match parlay - peliaika päättynyt

kohde
Dallas-Milwaukee Match parlay
veto
Dallas & Under 199.5
kerroin
3.300 (Unibet)
panos
1.25 yks.

Osuma! +2.88 yks.* Näkisin tämän ottelun olevan hyvin Undermainen tällä linjalla. Dallasilla on hyvin vaikeaa ollut tehdä sataa pistettä ja onnistunut tällä kaudella vain kerran siinä ja silloinkin vastassa oli Indiana joka on kärsinyt kovasti alkukauden puolustuspään ongelmista. Dallas ottanee kauden avausvoittonsa tässä ja tekee sen puolustuspelaamisen kautta.

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi
* Aikamoinen sirkus nähtiin eilen Lakersien pelin lopussa ja Under kusi siihen. Monta yksikköä silti plussaa joten tästä on hyvä kahdelta alkavilla kolmella pelillä jatkaa:

Vedonlyöntivihje: - Philadelphia-Utah - peliaika päättynyt

kohde
Philadelphia-Utah
veto
Under 193.5
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +1.72 yks.

Vedonlyöntivihje: - Washington-Houston - peliaika päättynyt

kohde
Washington-Houston
veto
Houston
kerroin
2.219 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +2.13 yks.

Vedonlyöntivihje: - Charlotte-Indiana - peliaika päättynyt

kohde
Charlotte-Indiana
veto
Over 206,5
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +1.70 yks.* Utahille tämä on jo kolmas peli 3 päivään. Joukkue on pelannut yllättävän pisterikkaita otteluita tänä vuonna. Nyt uskoisin kuitenkin tämän linjan alittuvan, johtuen ihan Utahin peliruuhkasta. Ottelussa nähdään paljon pallon siirtelyä ja hitaita hyökkäyksiä ja tämän vuoksi pisteiden odotan jäävän 180-pisteen tasolle tässä.

*Washington ei ole kyllä säväyttänyt silmääni millään tasolla tänä vuonna. Tässä pelissä heidän tulisi mätsätä Houstonin pistetehtailuun. Jos Houstonilla Andersonilla, Gordonilla jne. osuu kolmoset hyvin kohdilleen niin voi Washingtonin yksinkertaisesti vaikeaa olla tehdä tarvittava määrä pisteitä ja lähden hakemaan Houstonin vierasvoittoa hyvällä kertoimella tässä.

* Myös Charlottessa löytyy hyviä kolmosen viskelijöitä kotijoukkueelta ja vierasjoukkueen puolustus on kärsinyt erinäisistä ongelmista koko kauden, etenkin veiraissa. Myös kotijoukkueen puolustus ei aina toimi tarvittavalla tavalla ja odotan tässä sinne 210-pisteen maisemiin tulevaa lopputulosta ja Over 206,5 mahtuu hyvin peleihin mukaan.

EDIT: Lisänapsu kun Shelvin Mack aloittaa yli 20 pisteen keskiarvolla pelanneen ja tän illan pelistä poisjääneen George Hillin tilalla.

Vedonlyöntivihje: - Philadelphia-utah - peliaika päättynyt

kohde
Philadelphia-utah
veto
under 193.5
kerroin
1.900 (Unibet)
panos
1.5 yks.

Osuma! +1.35 yks.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vedonlyöntivihje: - Washington-Houston - peliaika päättynyt

kohde
Washington-Houston
veto
Gortat yli 12.0 pistettä
kerroin
1.850 (unibet)
panos
0.75 yks.

Osuma! +0.64 yks.

Vedonlyöntivihje: - Oklahoma-Miami - peliaika päättynyt

kohde
Oklahoma-Miami
veto
Whiteside alle 18.5 pistettä
kerroin
1.850 (Unibet)
panos
0.75 yks.

Osuma! +0.64 yks.* Pelaajavedoista pari poimintaa:
- Gortatin pistemäärä tuntuu kovin alhaiselta, sillä tasainen peli ja isot minuutit luvassa ja vastassa Capella ja Houstonin onneton keskuspuolustus :/
- Oklahomassa Whitesidella vastassa Adams ja uskoisin tässä pelissä Miamin pisteiden teon menevän pääasiassa muille pelaajille.

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Sacramento-New Orleans Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Sacramento-New Orleans Pelicans
veto
Sacramento -5.5
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +1.62 yks.

Vedonlyöntivihje: - LA lakers - Dallas - peliaika päättynyt

kohde
LA lakers - Dallas
veto
Under 205.0
kerroin
1.943 (Pinnacle)
panos
2.75 yks.

Huti: -2.75 yks.* Orleans kävi viime yönä odotetusti ottamassa tappion GSW:n vieraana. Joukkueen pelihuumori voi olla tänään taas kateissa ja tiimihän on suunnilleen keskimääräistä Euroliigatasoa mielestäni. Sacramento pääsee nakutteleman ykkösillään ja alla upea vierasvoitto Torontosta. Viime vuonna Sacramento hävisi 0-4 keskinäiset ottelut juuri New Orleansille, mutta enpä usko tänä vuonna saman käyvän. Orleansin hyökkäystyöskentely on niin onnetonta, että odotan Sacramenton tässä voittavan selkeästi ja -5,5 mahtuu hyvin peleihin.
* Dallas kyllä pelaa niin hidastempoista koripalloa, ettei mitään järkeä. Viime ottelussa varsinaisella peliajalla Milwaukeeta vastaan tuli total 148 pistettä :/ Eiköhän tässäkin ottelussa puolustuspäähän laiteta kunnon muuri ja Bogut huitoo korin alla levypallot ja hyökkäyspäässä pyöritään se 20 sekuntia ja tehdään sitten epätoivoinen ratkaisu rautoihin. En näe tässä kyllä ilman jatkoaikaa mitenkään yli 200 pistettä syntyvän :/ Alle 205 - linja mahtuu mainiosti peleihin mukaan!

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi
Pisteen liikaa tuli eilen Lakers pelissä. Välillä tää on ihan hanurista, mutta tänään koetetaan sitten lähteä hakemaan vihreitä säveliä taas näillä:

Vedonlyöntivihje: - Indiana-Philadelphia Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Indiana-Philadelphia Match Parlay
veto
Indiana -11,5 & Yli 209,5
kerroin
3.850 (Unibet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - New york - Brooklyn Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
New york - Brooklyn Match Parlay
veto
New york & Yli 213,5
kerroin
2.480 (Unibet)
panos
2.75 yks.

Huti: -2.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Orlando-Minnesota - peliaika päättynyt

kohde
Orlando-Minnesota
veto
Under 201.5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.* Philadelphialta pitkä poika Embiid jäänyt sivuun tässä. Jos ja kun Indiana taas pitää tempoa ja kumpikaan joukkuehan ei oikein osaa puolustaa niin pisteitä syntyy suhteellisen rivakkaan tahtiin. Indiana on voittanut kauden kaikki pelinsä kotonaan ja hävinnyt selkeästi vieraspelinsä. Odotettavaa on, että joukkue taas kokoaa ittensä Charlottessa kärsityn vierastappion osalta ja ottaa tässä hyvin selkeän voiton. Kun sekä tasoitus, että pistelinja maistuu niin yhdistetään ne suoraan Parlay-muotoon ja kokeillaan 3.85-kertainen ottaa kotiin.

* Brooklyn otti kotivoiton eilen Minnesotasta. Joukkue viskelee Bogdan johdolla hyvin kolmosia. Nyt kuitenkin peli Ny Yorkissa heti perään ja kyyti voinee olla aika kylmää. Tässä pelataan tavallaan over 213,5 (Pinnaclella tällä hetkellä 1.787), koska en millään usko Brooklynin vierasvoittoa tässä ottavan ja uskon pisterajan ylittyvän. Erittäin maistuva pelikohde!

* Minnesota tosiaan hävisi Brooklynissä eilen. Joukkueen laajuus on tosi aneeminen ja eilen kun taas ykköskentän miehet pelasivat isot minuutit ja tänään ovat huonolla jalalla, niin odottelen tässä Orlandon ottavan kotivoiton. Orlandon pistetehtailukaan ei kovin kaksista ole, joten odottelen tyyliin 101-93 tulosta tähän ja under maistuu hyvin.

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Detroit-Oklahoma - peliaika päättynyt

kohde
Detroit-Oklahoma
veto
Detroit
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +2.18 yks.

Vedonlyöntivihje: - Detroit-Oklahoma - peliaika päättynyt

kohde
Detroit-Oklahoma
veto
Under 203.5
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +1.70 yks.

Vedonlyöntivihje: - Ny York-Dallas - peliaika päättynyt

kohde
Ny York-Dallas
veto
Under 203.5
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +1.67 yks.

Vedonlyöntivihje: - LA Clippers-Brooklyn - peliaika päättynyt

kohde
LA Clippers-Brooklyn
veto
La Clippers -14.5
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +1.79 yks.* Oklahoma noussut suosikiksi päivän mittaan kertoimissa. Drummond (Gtd) näyttäs olevan tällä hetkellä. En pitäs Oklahomaa tässä kyllä suosikkiasemassa edelleenkään. Joukkue hävis eilen kotonaan Orlandolle ja joukkueen esitykset eivät häikäise ainakaan minun silmään, varsinkaan vieraissa. Detroit on kova joukkue kotonaan, viraissa mitään aikaan saava. Joukkue voittanut helpohkot joukkueet 4:ssä kotiottelussaan 13-17 pisteen marginaaleilla alkukaudesta. Kova Mutu on 101-94 tyyppisestä ottelusta tässä ja näillä kertoimilla sekä Detroit, että under 203,5 pistettä maistuu mainiosti.
* Dallas pelaa niin aneemista ja hidasta koripalloa, että käytännössä aina linjan alle vetelen vielä tässä vaiheessa kautta tätä. Ei tuo NYK mielestäni mikään ihmeitä tekevä ja nopeatempoinen tiimi ole ja ei kait tässä nyt juosta päästä päähän vauhdilla + Dallasilla ei ole kunnon kolmosten viskeilijöitä. Tällä linjalla under 203,5 lapulle.
* Clippers ollut alkukauden vakuuttavin joukkue. Yli 30 pisteen kotivoitot Portlandia ja Detroitia vastaan kotonaan alla. Brooklyn ylisuorittanut, mutta kyllä tässä kyyti tulee olemaan liian kylmää ja 14.5 tasoitus tuskin riittää.

Vedonlyöntivihje: - Utah-Memphis - peliaika päättynyt

kohde
Utah-Memphis
veto
Under 191
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Minnesota-Charlotte - peliaika päättynyt

kohde
Minnesota-Charlotte
veto
Charlotte
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.

Osuma! +2.47 yks.

Vedonlyöntivihje: - Portland-Chicago Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Portland-Chicago Match Parlay
veto
Portland & Alle 212,5
kerroin
3.100 (Unibet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Los Angeles Lakers - Brooklyn Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Los Angeles Lakers - Brooklyn Match Parlay
veto
Lakers & Alle 220,5
kerroin
2.650 (Unibet)
panos
1.5 yks.

Huti: -1.50 yks.* Eiköhän tässä Charlotten kuitenkin kokonaisvaltaisesti laadukkaampana tiiminä pitäs olla suosikki vieraissakin Minnesotaa vastaan? Muhammad, LaVine, Rush (GTD:t) ja Pekovic edelleen Out. Minnesotalla muutenkin on niin ohut rosteri, että ehkä ensimmäisen neljänneksen pysyvät tänään Charlotten kyydissä ja tällä kerroinasettelulla erittäin maistuva pelikohde!
* Myös Chicagolla poisjääntejä illan pelistä: Carter-Williams, McDermott ja Rondo (GTD).. Aminu, Ezeli Portlandilla. Näkisin varsinkin jos Rondo jää pois niin ottelun temmon olevan tosi onnetonta ajoittain kun Butler, Lillard ja McCollum pisteidentekijöistä istuvat penkillä. Tämän vuoksi turhan korkealta 212,5 pisteen raja vaikuttas.. Portland ottanee voiton tyyliin 108-98, joten vedetään tätä nyt maistuvana Parlayna sisään.
* Myös Lakersien ottelussa otetaan kantaa ja uskotaan, etteivät Brooklynin pojat jaksa juosta toista iltaa putkeen Losissa. Tappiota ennakoidaan Brooklynin pojille ja alempaa pistemäärää mitä keskimäärin 55 pisteen neljännekset on linjassa ja parlay maistuu. Lakersit ottanevat helpon voiton tässä.

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi
Pienen tauon jälkeen taas hätyytellään NBA markkinaa:

Vedonlyöntivihje: - Atlanta-New Orleans - peliaika päättynyt

kohde
Atlanta-New Orleans
veto
Under 210
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
2.25 yks.

Osuma! +2.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Ny York-Portland - peliaika päättynyt

kohde
Ny York-Portland
veto
Portland
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Huti: -1.75 yks.* PIdän Orleansin hyökkäystyöskentelyä edelleen tosi aneemisena ja joukkuetta täysin onnettomana, vaikka se onkin voittanut 4/6 edellisstä ottelustaan. Varsinkin vierasotteluissa joukkueen laajuus ei riitä useimmiten 100 pisteen puhkaisuun ja, ja kun nyt vastassa on vielä hyvin puolustava Atlanta, niin odottaisin tämän ottelun jäävät selkeästi tämän nykyisen linjan alle. 107-95 - Tyylistä ottelua odottelen ja Atlantan selkeää voittoa. Match parlay kertoimia mielenkiinnolla odotellessa....
* Portlandin esitykset ovat vaihdelleet täysin laidasta laitaan ja saa nähdä miten peli lähtee käyntiin ensi yönä. Ny Yorkilla 4 ottelun voittoputki kotonaan, mutta pidän Portlandia silti jonkinverran tasokkaampana joukkueena ja kun edellinen peli oli Brooklynissä, ja kumpikaan joukkue ei nauti lepoedusta niin vaaka kallistuu hiukan Portlandin suuntaan ja mahtuu 1.99:llä hyvin peleihin mukaan.

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Detroit-LA Clippers - peliaika päättynyt

kohde
Detroit-LA Clippers
veto
Under 201
kerroin
1.952 (Pinnacle)
panos
2.25 yks.

Huti: -2.25 yks.

Vedonlyöntivihje: - Portland-New Orleans Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Portland-New Orleans Match Parlay
veto
Portland -4.5 & Under 219.5
kerroin
3.600 (Unibet)
panos
1.75 yks.

Huti: -1.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - LA Lakers - GSW - peliaika päättynyt

kohde
LA Lakers - GSW
veto
GSW -13
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +1.72 yks.* Kivasti löyty Black Fridaylle pelattavaa yön kierrokselta:
** Detroitissa isojen miesten taistelua Jordanin ja Drummondin painiessa korin alla :) Haistelisin tähän hieman vähemmän pisteitä mitä linja antaa ilmi. Juurikin ykkösviisikoitten hitaasta pelitavasta johtuen... Ei tämän suurempia perusteluja. Maistuu.
*** Portlandin on hiljalleen terästäydyttävä varsinkin kotiyleisönsä edessä tai muuten tulee olemaan vaivalloinen kausi edessä :/ Uskoisin, että napsuttelevat kivan johdon ekalla neljänneksellä Lillardin ja McCollumin heittojen osuessa koriin ja sitten peli hidastuu jatkossa. 109-96 ja mistä helpommalla?
**** Ei kyllä Lakerseista ole vastusta varsinkaan jos Randle, Young ja Russell ovat poissa.. Toisaalta GSW:n puolustus kärsii jos Green ei pelaa. Uskoisin kuitenkin GSW:n ykköskentän ukkojen saavan taas sellaisen määrän pojoja taululle, että 13 tasoitus tuntuu aika kevyeltä, kun ei kotijoukkueelta oikein kolmoslinkoja löydy, nyt kun Russell on Out...

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Miami-Boston - peliaika päättynyt

kohde
Miami-Boston
veto
Boston
kerroin
1.590 (Coolbet)
panos
2.5 yks.

Osuma! +1.48 yks.

Vedonlyöntivihje: - Miami-Boston - peliaika päättynyt

kohde
Miami-Boston
veto
Boston -5
kerroin
1.961 (Pinnacle)
panos
1.75 yks.

Osuma! +1.68 yks.

Vedonlyöntivihje: - Miami-Boston - peliaika päättynyt

kohde
Miami-Boston
veto
Boston -9.5
kerroin
2.900 (Unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Miami-Boston Match parlay - peliaika päättynyt

kohde
Miami-Boston Match parlay
veto
Boston ja Alle 199.5
kerroin
3.100 (Unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.* Voi olla Miamilla jonkinasteisia vaikeuksia tänään pisteiden tekoon jos mahdollisesti 5 yli 12.0 pisteen keskiarvolla pelaavaa pelaajaa on OUT. Ainakin Waiters, Johnson ja Winslow huilaavat tänään ja mahdollisesti vielä Whiteside ja Dragic (GTD). Penkkimiesten tekemiseen ei löydy kyllä pätkääkään luottoa ja kunhan ei Miamin pisteet alkaisi kasilla tänään.... Peleihin oikeastaan kaikkea mikä maistuu vain tähän otteluun tänään.

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Memphis-Portland Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Memphis-Portland Match Parlay
veto
Portland & Yli 205.5
kerroin
2.850 (Unibet)
panos
1.75 yks.

Huti: -1.75 yks.

Vedonlyöntivihje: - Memphis-Portland Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Memphis-Portland Match Parlay
veto
Portland-5.5 & yli 205.5
kerroin
3.750 (Unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Utah-GSW - peliaika päättynyt

kohde
Utah-GSW
veto
GSW ja Alle 209.5
kerroin
2.200 (Unibet)
panos
2.25 yks.

Osuma! +2.70 yks.* Laitetaas vielä myöhäisyöhön mukavalta tuntuvat vihjeet esille asti:

- Kovasti on Memphiksellä poisjääntejä taas ja voinee juoksukilpailux tää matsi mennä jos vielä Gasol (Gtd) jää pois.. Portlandilla muutenkin terästäytymisen paikka ja joukkuehan ei käytännössä puolusta ollenkaan. Haiskahtaisi nyt mukavalta voitolta vierasjoukkueelle. Tällä hetkellä Pinnaclella 1.862 O205.5 ja pojoja odottelen linjan yli itsekin.

- Utahilta taas on Hood, Hayward, Hill pois eli total hieman vajaat 60 pojon total ukot.. Ingles, Diaw, Gobert aloituksessa höystettynä Johnsonilla ja Exumilla, niin jonkinasteinen epäilys on kun GSW pelas eilen Lippersejä vastaan myöhäispelin, niin ykköskentän ukot ottavat selkeän johdon alusta lähtien ja pelaavat tänään kohtuupienet minuutit. Tämän jälkeen kentälle tulee hidastempoista penkkikamaa kun Livingstonkin on poissa GSW:ltä ja ottelussa ei kauheita määriä pisteitä tehdä. GSW ottaa kuitenkin helpon voiton ja tässähän pelataan tavallaan Under 209.5:ttä mikä on lukemissa 1.813 tällä hetkellä pinnaclella ja täältä vedetään 2.20:lla tuo sisään. Näistä tulosvetoarvioista kun moni niin tykkää, niin arvioidaan tästä sellaista 90-105 peliä nyt ;)

Re: *Antaa Simon Hanurin soida vaan*

Lähetetty:
Kirjoittaja Simo Sulmi

Vedonlyöntivihje: - Cleveland-Miami Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Cleveland-Miami Match Parlay
veto
CLE & Alle 207.5
kerroin
2.250 (Unibet)
panos
2.5 yks.

Osuma! +3.13 yks.

Vedonlyöntivihje: - Milwaukee-Atlanta Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Milwaukee-Atlanta Match Parlay
veto
ATL & Alle 206.5
kerroin
4.600 (Unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Oklahoma-Houston Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Oklahoma-Houston Match Parlay
veto
Houston & Yli 224.5
kerroin
3.800 (Unibet)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Dallas-Indiana Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Dallas-Indiana Match Parlay
veto
Indiana & yli 198.5
kerroin
2.750 (Unibet)
panos
2.95 yks.

Huti: -2.95 yks.

Vedonlyöntivihje: - Sacramento - New York Match Parlay - peliaika päättynyt

kohde
Sacramento - New York Match Parlay
veto
Sacramento & yli 210.5
kerroin
3.100 (Unibet)
panos
1.75 yks.

Huti: -1.75 yks.*** Nyt löyty yölle mielestäni todella maistuvia Match Parlay - kohteita ja muutama sana niistä tässä:

* Clevelandissa peli voi olla hieman vähäpisteistä varsinkin jos Smith ja Love jäävät pois. Miamiltakin vauhtia puuttuu lähinnä Waitersin ja muutaman muun yli 10 pojon keskiarvolla pelaavan OUTin vuoksi. Uskon, että Cleveland hoitaa tämän Irvinillä ja Lebronilla vaikka kahdestaan, mutta myöskin keskittyy puolustukseen. Arvioisin tähän sellaista 105-93-tyylistä tulosta ja erittäin maistuva kohde!

- Injuries
Chris BoshOUT
James JohnsonOUT
Luke BabbittOUT
Dion WaitersOUT
Justise WinslowOUT
Josh RichardsonOUT
Injuries
Mo WilliamsOUT
Channing FryeOUT
J.R. SmithGTD
Kevin LoveGTD

* Atlanta jos aikoo tänään voittaa, niin se pitää tehdä puolustuspelaamisen kautta. Atlantan tämän kauden kaikki vierasottelut (poislukien Clevelandia vastaan) ovat tulleet hyvin vähäpisteisillä peleillä ja tässä mielestäni päästään hyvin 4.60 kertoimella kokeilemaan josko joukkue terästäytyis hieman huonomman kauden jälkeen.

* Houston rallattelee tällä hetkellä kovassa lennossa ja tässä on viihdyttävän ottelun ainekset jos missään. Kumpikin joukkue kivassa voittoputkessa ja ykkösukot lepopäivien jälkeen kentällä, joten pisteitä syntynee mukavasti. Haistellaan tässä Houstonin tasoittavan kauden voitot 1-1:een. Ei ihan älyttömän maistuva kohde, joten panosta maltillisesti.

* Indiana on saanut ukkonsa lasaretista ns. pois ja pääsee pelaamaan laajalla rosterilla tänään. Lisäksi kun Bogut on OUT hidastamasta peliä ja Seth Curry OUT viskelemästä rautoihin ja Dallasiltakin löytyy aloituskentästä kolme hyvää pistemiestä, niin ERITTÄIN maistuvana kohteena sekä Indianan voitto ja Over nykyisellä 198.5 linjalla yhdistettynä lapulle ja tämän kierroksen isoin panostus kehiin mellevällä 2.95 kertoimella!

* Myös Sacramentosta löytyy erittäin maistuva yhdistelmä kotijoukkueen voitolle ja tämän hetkiselle 210.5 linjan ylitykselle. Tämä veto kulminoituu pitkälti siihen miten vierasjoukkue saa pisteitä tehtyä. Uskon Sacramenton kuitenkin ottavan tänään voiton, vaikka tasaista ottelua odottelenkin.