Tänään on 24.09.2018, 19:01.

Lorimerin blogi

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Näin päätin minäkin tehdä oman blogin, jotta voin jaaritella rauhassa oman otsikkoni alla.
Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Lähipäivinä esittelen itseni lyhyesti , mutta nyt Hifk-Saipa matsista tulleena heitän vain jokusen kommentin.
Angelicalle kiitokset HIFK vihjeestä , johon en olisi kuitenkaan tarttunut ellei ( totta kai) olisi tarvinnut tehdä otteluun pieni jännitysveto.Onneksi se piti tällä kertaa.

Noronen oli HIFK:n maalilla erittäin hyvä ja takasi torjunnoillaan voiton Hifkille.Muuten Hifkin otteissa oli erittäin paljon toivomisen varaa.Saipan otteluita en ole tällä kaudella muita nähnyt, mutta erittäin hyvin he peittivät keskikentän ja estivät kerta toisensa jälkeen Hifk:n nopean syöttelyn ja pakottivat Hifk:n roiskimaan kiekkoa hyökkäyksissä päätyyn.
Siellä sitten isokoiset pakit pärjäsivät melko hyvin Hifkin rouhijoille.
Noronen oli todellakin mies paikallaan , koska lievästä Hifkin painostuksesta huolimatta Saipa loi ison kasan vaarallisia maalipaikkoja.Hifk:n puolustus ei kyllä tällä hetkellä vakuuta , mutta onneksi maalivahtipeli on kutakuinkin nyt kohdallaan. Olin kyllä todella yllättynyt siitä , että Lundell hankittiin taas Hifk:n maalille, sen verran kauhukuvia on aikaisemmilta kausilta , kun runkosarjassa kelpolailla torjuva Lundell hyytyy play-offseissa täysin.Nyt Norosen hankinnan jälkeen olisin odottanut , että Nieminen on se kakkosvahti , mutta niin ei käynyt.Liekö jotain taustalla sellaista mitä ei ole julkisuudessa kerrottu, tiedä häntä?

Saipan ongelmana tuntuu olevan järkevästä pelisuunnitelmasta huolimatta terävyys maalin edustalla.Kovia ja taisteluntahtoisia duunareita on jengi täynnä , mutta se maagisuus puuttuu tyystin.
Maagisuudesta puheen ollen yksi syy käydä Hifk:n otteluissa on Mikael Granlund .Todennäköisesti hänestä ei saada nauttia kovin pitkään näillä kulmilla , vaan tie vie kohti taalakaukaloita.
Tänäänkin yksi ratkaisevan hieno syöttö Hirson 3-1 maaliin ja sitä ennen loistava soolokuljetus Saipan maalille tuhannen taalan maalipaikkaan , mutta ei vaan uponnut tällä kertaa.
Vaikka kaikki puitteet vanhassa Nordiksen hallissa ovat nostalgisesti kohdallaan ja itse ottelutapahtuma on paljon muutakin kuin pelkkä ottelu , niin kuitenkin se mikä saa hymyn huulille ja sydämen vanhan sielussa väpättämään ovat juuri nämä huikeat yksilölliset suoritukset, toki hienoa joukkuepeliä unohtamatta , josta kuitenkaan tänään ei saatu nauttia kuin hetkittäin ja pääasiassa Saipan osalta.

Myös Kankaanperän komea avojään pommi on syytä mainita ,vaikka siitä jostakin ihme syystä jäähy hänelle tuomittiinkin.
Se on itse asiassa melko karmivaa katsottavaa kun sellainen pommi osuu ja mies lakoaa jäähän kuin viikatteesta , mutta ihan sääntöjen mukaan nähdäkseni mentiin olkapää olkapäätä vasten.

To be continued….

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Jatketaan täällä :
Pine Chip kirjoitti:Lorimer kirjoitti:
Yle 4.9.2009
Kotimainen Jokerit vedonlyöntitoimistojen ykkössuosikki
Jokerien slogan onkin tätä nykyä "suosi suomalaista!" Viime kautisesta rajusta taklauksestaan kasvomurtumia ja aivotärähdyksen saanut kapteeni Antti-Jussi Niemi on toipunut takaiskustaan. Luotto täysin kotimaiseen joukkueeseen on kova. - Näen tämän enemmänkin etuna. Nyt ei tarvitse tulkata asioita millään rallienglannilla, nauratti avainpakki lehdistöä.

Jokerien kokoonpanosta 30.1. 2010 poimittua :
Brooks, Alex puolustaja
Bremberg, Fredrik hyökkääjä
Nylander, Michael hyökkääjä
Battaglia, Bates hyökkääjä
Pois kokoonpanosta :
Rullier, Joe puolustaja

Harkimo, Harry

Mä taas olen vähän samoilla linjoilla kuin Ismo Lehkonen. Saatanan hienoa että tällaista tapahtuu. Kuka vittu jaksaa käydä hallilla katsomassa Sallisia ja Erkinjuntteja? Toki hyviä hekin mutta jos tuodaan tällaisia kavereita kehiin niin ei kai se nyt meitä katsojia haittaa? Ihme vinguntaa taas Jokereiden touhusta! Menkää saatana katsomaan Rovaniemelle Rokin matseja sitten....Vai ottiko Hifkin taaperrus noin koville? Hienot ja tasaiset (ja vitut, JYP on ylivoimainen)pleijarit tulossa!
Toki on hienoa , että Nylanderin kaltaisia pelimiehiä saadaan houkuteltua Suomeen. Ei varmaan ollut ihan halpa.
Katsojia tulee lisää ja kaikki ovat onnellisia,eikös?
Kukaan ei enää muistele kuinka Jokerit markkinoi itseään täysin suomalaisena joukkueena ennen kautta ja lupasi antaa runsaasti peliaikaa myös joukkueen lupaaville junioreille.
Ja jos Jokerit nyt uusien hankintojen kautta pärjää hyvin tai jopa voittaa Suomen mestaruuden , niin sekin on tietysti selvää, kunnon pelimiehet joukkueen tekevät!


Hieman voi mahdollisesti miettiä asiaa toiseltakin kantilta : Jokereilla on eri valmentaja kuin kauden alussa ja nyt on iso raha puhunut ja kuuluisat pelimiehet venyttelevät verkkoja illasta toiseen ja junioreiden peliaika on kortilla.
Isommasta joukkueen suunnittelusta ei voida Jokereiden osalta kauheasti kehuskella ja mitä paremmin he pärjäävät keväällä , niin sitä isomman kysymysmerkin se asettaa niiden joukkueiden hartioille , jotka ovat harjoittaneet ns. pitkänsuunnitelman joukkueen rakentamista ja ovat lähinnä täsmähankkineet joitain pelureita jo ennestään kohtuullisesti toimivaan pakkaansa kevään ratkaisupelejä silmälläpitäen.
Mitä tämä kertoo Sm-liigan tasosta jos raha kuitenkin on niin ratkaisevassa merkityksessä?

Itse toivon , että järkevä ja suunnitelmallinen joukkueen rakennus a’la Kalpa,Hifk,Jyp etc. palkitaan keväällä ja jäniksiä hatusta vetävät rahamiehet jäävät ilman raaputusarvasta vedettyä yllätyspalkintoa.
Rahamiehistä puheenollen lähimuistissa on tuo NHL-lakko kausi , jolloin HIFK:n saatiin mm. Floridassa pelaava huippuveskari Vokoun ja Chicagossa nykyisin leipäänsä tienaava John Madden .
Vokoun ei saanut rantapalloakaan kiinni Lukkoa vastaan pelatuissa pudotuspelisarjassa ja itseäni mietityttää vieläkin lahjonnan mahdollisuus tässä tapauksessa.Oli miten oli , niin pelihalut olivat kuitenkin tyystin poissa.
John Madden kävi hymyilemässä kameroille HIFK-paita päällä ja rusettiluistelemassa muutaman vedon Nordiksen jäällä. Sitten hän häipyi kotimaahansa vaivautumatta edes ilmoittamaan että häntä ei enää koko homma kiinnosta.
Nylander on ennenkin Suomessa pelanneena tietysti ihan eri maata kuin edellä mainitut ja ruotsalaisen osaa arvostaa näitä maisemia ihan eri tavalla. Tervetuloa Micke!

To be continued…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Pine Chip
Avatar
Jäsen
Viestit: 1547
Liittynyt: 09.05.2008, 10:44
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Suomi

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Pine Chip »

Jokeri-fani ja hyvä viini? Ei sitten näköjään sovi kovin hyvin yhteen kun noinkin kärkkäästi kommentoin Sun viestiin. No, oli kai siinä asiaakin? Joka tapauksessa anteeksipyyntöni ko. viestistä.
Itseasiassa olen samaa mieltä siitä että ns. pitkäaikainen joukkueenrakentelu tulisi palkita esim. mestaruudella. Jokerifanina voin vaan sanoa ettei se meillä ole mahdollista niin kauan kun puikoissa on sellaiset miehet kuin Harkimo tai utj "MASA". Kun ei ole pinnaa (ja ei aina älyäkään) tuollaiseen toimintaan! Harkimo jos olis viisas (mahdoton lause?) niin laittais ne rahansa kunnon utj-äijään joka laittais pelaajiston ja valmennuksen kuntoon. Ja valmennus aina täysipäiväisiä junnuvalmentajia myöten kuntoon! Junnujen ajo liigajoukkueeseen on sen verran vaativaa työtä että se vaatii ihan omanlaisensa valmentajan. Joku Shedden oli ihan irvikuva tällaiselle toiminnalle. Sillähän kanukin pesttauksella eräs J.Lehterä menetettiin. Nykyisin pärjää SM-liigassa ihan kohtalaisesti...Näitä P.Matikaisia kun ei ole helppo saada...
No, kun yo. kaltainen toiminta on siis mahdotonta niin kyllä se nykyinen tilanne siis on otettava (ilolla) vastaan. Tervetuloa Battaglia ja Nylander. Ja sehän on selvää että " vihatuin joukkue" on juuri Jokerit. Mistähän se sitten johtuu? Kateus? Kai juuri tällaisista tilanteista sitten. Rahalla saa ja sitä myös käytetään. Kai jokaiselle fanille olis kelvannut tieto: M.Nylander tulee "meidän joukkueeseen". Vai? Mulle olis käynyt sekin jos Micke olis mennyt vaikka Ässiin. Samalla tavalla tuo tähän liigaan enemmän seurattavaa ja lisäväriä. Ja eipä tuo haittaa vaikka se onkin vain tämän kevään.
Joku on joskus sanonut että "näillä mennään" ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minun mielestäni otan HARKITTUJA riskejä, se on vallan muuta kuin hätiköintiä (NHL,SM-liiga&Premier League,Championship ja VEIKKAUSLIIGA)

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Henkka kirjoitti:Jakomäen raggari, nykyäään Vantaan teilaaja, syntyi meikussa, siinä Töölön kupeessa.
Mikä on kuppi, mikä on sahara, mikä on viispenni.
Meikusta olen minäkin syntyisin,Hartmaninkatu 2:ssa ensiparkaisut,alameikussa,siinä seuriksen kupeessa lapsuus ja nuoruus.
Jyrkät,piippis,alakenttä,missarit,sherwood,risuhokki..
Koulut tullut käytyä Jalavatiellä ja Pihlajatiellä.
Pakostakin meillä on joitakin yhteisiä tuttuja , mutta olen todennäköisesti sinua sen verran vanhempi , että kuuluit niihin palosammuttimen kokoisiin räkänokkiin , jotka juoksivat karkuun kun isot pojat tulivat :)

Mitä tuohon hintittelyyn tulee ( se kun näyttää tulevan tavaksi) :
1)Olet Henkka jo iso poika , varmasti osaat vittuilla hieman kekseliäämmin ja lystikkäämmin kun oikein yrität
2)Tälläisilla keskustelupaltoilla ylläpitäjät suhtautuvat yleensä melko nihkeästi tuollaiseen nimittelyyn
3)Vaikka sana on vapaa ja huumori toivottua, odotan silti omassa blogissani kommentoivilta asiapitoista tekstiä

Eipä muuta kuin kohti kevättä ja uusia vetoja ja kiitos omastakin puolestani eilisestä maukkaasti osuneesta veikan tuplasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


cacmac
Jäsen
Viestit: 414
Liittynyt: 17.11.2003, 14:33
Pisteitä: 35
Paikkakunta: Hki

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja cacmac »

Hesalaiset. Sehänon melkeen sama ku töölönvesalaiset. Hyi vittu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"voin huoletta savukkeeni sammuttaa, kyllä helvetistä tulta saa..."

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10548
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +367.41 yks.

Palautus%: 120.69%

Panosten ka: 1.58 yks.

Vetoja: 1124

Pisteitä: 2956
Paikkakunta: Vantaa

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Mäkelä anto penaltii.

En pidä IFK:sta. Nöyrä ilmoitus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Se on sitten Stadin Kingien kausi paketissa!
6:s sija ei tietenkään tyydytä ja vielä vähemmän kun miettii millaisella pelillä tappio neljännesfinaaleissa tuli.
Hpk oli joukkueista selvästi fyysisempi ja myös taktisesti taitavampi.
Tuttua brändin mukaista rymistelykiekkoa ei Hifkin toimesta Hpk sarjassa nähty , vaan peli oli todella varovaista.Painetta Hpk:n osittain varsin virhealttiisiin puolustajiin ei pystytty kunnolla antamaan ja muutenkin hyökkäysalueen karvauspeli oli aneemista.Samoin omassa puolustuspäässä jäähyjen välttely tuntui olevan yleinen doktriini ja jopa Hpk:n varsin keskinkertaiset 2:s ja 3:s vitjat päästettiin välillä myllyttämään mielinmäärin.

Hifkin pelaajissa näkyi fyysinen väsymys sarjan edetessä.Ainakin tuossa pitkäperjantain murskajaisten jälkeisessä peli 4:ssä Hämeenlinnassa Hifk oli todella väsynyt varsinkin jatkoerässä , jossa se lahjoitti voiton Hpk:lle ensin vaihtovirheestä tuomitulla jäähyllä ja sitten ratkaisevasti Ramstedtin sohaistua kiekon yli laidan oman puolustuslueen keskustasta paniikkiratkaisuna.

Valmentajien kamppailussa Rautakorpi löi Jalosen 7-0.
Rautakorpi pystyi parantamaan ottelusarjan edetessä Hpk:n alivoimapeliä , sekä myös ottelusarjan alkua leimanneet tyhmät jäähyt vähenivät ratkaisevasti.
Myös Hpk:n ylivoimapeli alkoi osoittamaan tehoja.Pitkäperjantain murskajaiset herättivät Hpk:n ja onnistuminen kulminaatio pelissä ( peli 4 Hämeenlinnassa) toi sille lisää energiaa kun Hifk ei pystynyt naulitsemaan sarjaa omalla vahvalla hetkellään.
Jalonen ei pystynyt taktisiin muutoksiin ottelusarjan aikana, vaan jatkoi tuhoon tuomittua varovaista linjaansa.

Ensikaudeksi Hifkillä on voimassaoleva sopimus Jalosen kanssa , joten mielenkiintoista on nähdä kuinka asiat tästä etenee.
Kallista olisi Jalosen ostaminen ulos sopimuksestaan , mutta kalliiksi tulee sekin että Jalosen naamalla alkaa olla melko vaikea myydä kausikortteja.
Aika tietenkin parantaa haavoja ja muutaman ison nimimiehen hankkiminen saattaa ratkaista kausikorttien myyntiin liittyvät ongelmat.
Joten luulisin että ” Nokan” johdolla mennään vielä ensi kausi , ihan lähettyvillä kun on riittävästi esimerkkiä siitä mitä totaalista katastrofia paniikkinappulan painamisesta saattaa seurata.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Omat rankit.

In:
Zaire
Zaire voittaa maailmanmestaruuden.
Tosin Zairea ei ole vielä valittu kisaan mukaan eikä sitä ole edes enää olemassa , mutta kuulemma Stig Wetzellin kuivattu banaanivarasto on löydetty nigerialaisten hallusta ja hylkäys on selvä, Zaire tuuraa ja tekee ”tanskat”
Zaire on myös mukava sana ja helppo lausua. Selkeä under joukkue kaikesta huolimatta ja aasialaisessa vedonlyönnissä kannattavin valinta on 1 ja ¼ palloa , josta tuo neljännes on kehitysmaatukea.

Out:
Kendojanarit
No huh huh , oli jo aikakin mennä kesälomille !
Joku raja silläkin on kuinka kauan jaksaa katsoa ”tosipelejä” ja koomisen parrakkaita miehiä.
Aina ne kypärät, hanskat ja mailat pitää heittää just siihen seisoviltaan ja tehdä kasa maalivahdin päälle , vaikka olisit indokiinan mestari.

In:
Kukkura
Jo pienenä poikana keräsin Kukkura-merkkejä , joita oli kiva liimailla omaan Kukkura vihkoon.
Kun oli ollut oikein ahkera Kukkura kaupan asiakas ja oli liimaillut oikein paljon Kukkura-merkkejä vihkoonsa jotta se täyttyi , niin sai ostaa 15 markalla ilmaiseksi Kukkura kaupan laadukkaita elintarvikkeita.
Kyllä mieltä lämmitti antaa kassalla ostoksia maksaessaan täysi Kukkura vihko rahan asemasta ja näin yllättää kassaneiti perinpohjaisesti!
Kukkura olisi oikein hyvä lempinimi jollekin Afrikkalaiselle jalkapallojoukkueelle , vaikka todennäköisesti se tarkoittaa jollakin kielellä jotakin törkeää.
Cuccura Boys, Kuccura boys , Cukkura boys , yes!
Kukkura menestyy!


Out:
Patonki
Patongit ovat selkeää AA ryhmää , johtuen liiallisesta Cotes du Rhonen nauttimisesta.Jo aamukahvilla otetaan pikku lasillinen Pernodia ja sitten tissutellaan hiljakseen hanhenmaksan syönnin lomassa viinit, konjakit ja calvadosit.
Jos ette usko , niin katsokaa Frank Riberyn nenää!
”Selvä” floppi

In:
Uusi Seelanti
Maa jossa on kuvattu elokuva ”Taru Sormusten herrasta” jakaa maailmanmestaruuden Zairen kanssa.
Zaire on kuitenkin niin köyhä maa timanteistaan huolimatta , että joukkueet sopivat finaalin jatkoajalla tästä järjestelystä.
Kova laki sarjasta tunnettu harmaahapsi Sam Waterston kutsutaan johtamaan neuvotteluja.
”25 to life” uhkaa Waterston ja Zaire taipuu väistämättömän edessä.
Finaali ratkesi jatkoajalla ja mestaruus jaettiin skandaalimaisesti syyttäjän tarjottua sopimusta joukkueille , kirkuu Iltasanomat ”kissankokoisilla” seuraavana päivänä.


Out:
Suomi
jos Sami Hyypiä olisi japanilainen niin hän pelaisi Japanin joukkueessa, Jos Sami Hyypiä olisi hondurasilainen niin hän pelaisi Hondurasin maajoukkueessa.
jos Sami Hyypiä olisi uusiseelantilainen niin hän pelaisi Uusiseelannin joukkueessa, Jos Sami Hyypiä olisi paraguaylainen niin hän pelaisi Paraguayin maajoukkueessa.
jos Sami Hyypiä olisi eteläafrikkalainen niin hän pelaisi Etelä-Afrikan joukkueessa, Jos Sami Hyypiä olisi korealainen niin hän pelaisi jommassakummassa Korean maajoukkueessa.
jos Sami Hyypiä olisi sveitsiläinen niin hän pelaisi Sveitsin joukkueessa.
jos Sami Hyypiä olisi Slovenialainen , niin hän pelaisi Sovenian maajoukkueessa
.
Sami Hyypiä on suomalainen.


In:
Bafana Bafana
Heti hyvin menneiden kisojen jälkeen Harkimo ja Kekäläinen saavat neuvoteltua Bafana Bafanan Suomeen.
Se kohtaa Pajamäen Palloveikot Hartwall Arenan kavennetussa kaukalossa NHL Premier Nightin lämmittelyottelussa syksyllä.
Vedonlyönnin kannalta parhaita tuloksia ovat tasurit , koska hampaat irvessä ei kuulemma mennä.
Pelaajat ovat edullisempia kuin tanssijat , tokaisee Harry , joka ehdottomasti haluaa eksotiikka lavalle ja jumbotroniin kissankorkuisilla BOOOOOOOOO

Out
Ylikerroin.com
Jos ylikerroin.com olisi jalkapallojoukkue , niin sitä kiitettäisiin siitä , että kaikkien edustusjoukkueen peilipaikkojen osalta kilpailu on kovaa ja nuorisomaajoukkuekin menestyy kohtalaisesti.
Moitteita sen sijaan tulisi valmennuksesta ja pelin johtamisesta.
Näillä eväillä helpohkosta lohkovaiheesta mennään kirkkaasti eteenpäin , mutta noutaja tulee pudotuspeleissä kun joukkue kirmailee sinne tänne vastustajan organisoidun pelisysteemin edessä.
Myös hermokontrollin säilyttäminen on kyseenalaista ja jo perinteeksi on tullut omien joukkuetovereiden sättiminen tiukoissa tilanteissa.

To be continued...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

In:
Sauna
Onkohan koskaan tehty tutkimusta kuinka positiivinen merkitys saunalla on suomalaiseen mielenlaatuun?
Vaiteliaskin mies alkaa yleensä hymähtelemään ja rupeaa puheliaaksi kun saunomisesta tulee puhe.
Kesällä tyynenä iltana mökin saunan piipusta tupruava savu on jollakin lailla kuin lupaus siitä että elämässä on vielä paljon hienoa tarjolla.
Sauna on portti suomalaisen miehen ajatuksiin.

Out
Ylen MM -jalkapallolähetysten selostajat
Tästä ei voi kun parantaa, jopa hoopeetä tulee ikävä ja nopeasti torjuttu mielen reunalla käynyt ajatus Bubista kertoo kuinka syvällä ollaan.
Niku Juusela toki menettelee..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Pine Chip
Avatar
Jäsen
Viestit: 1547
Liittynyt: 09.05.2008, 10:44
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Suomi

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Pine Chip »

Lorimer kirjoitti:In:
Sauna
Onkohan koskaan tehty tutkimusta kuinka positiivinen merkitys saunalla on suomalaiseen mielenlaatuun?
Vaiteliaskin mies alkaa yleensä hymähtelemään ja rupeaa puheliaaksi kun saunomisesta tulee puhe.
Kesällä tyynenä iltana mökin saunan piipusta tupruava savu on jollakin lailla kuin lupaus siitä että elämässä on vielä paljon hienoa tarjolla.
Sauna on portti suomalaisen miehen ajatuksiin.

Out
Ylen MM -jalkapallolähetysten selostajat
Tästä ei voi kun parantaa, jopa hoopeetä tulee ikävä ja nopeasti torjuttu mielen reunalla käynyt ajatus Bubista kertoo kuinka syvällä ollaan.
Niku Juusela toki menettelee..
Juu. En tiedä oliko varamiehen varamies vai mikä-se-nyt-oli tämä Arg-Nig -ottelun selostaja! Eipä paljon puuduttavampaa vois olla! Kannattais Ylellä kuitenkin Jungnerin jälkeen pitää aikaisemmista periaatteista kiinni. Työhaastattelussa olis hyvä olla jotain esitettävää (positiivista). Jos tämä Jungnerin seuraaja ei niin paljon noista asioista perusta. Kunhan on joku työpaikalla. No, eipä näitä tarvi enää kauan kuunnella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minun mielestäni otan HARKITTUJA riskejä, se on vallan muuta kuin hätiköintiä (NHL,SM-liiga&Premier League,Championship ja VEIKKAUSLIIGA)

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

In:
Off
Aivan korvaamaton paikallisten runsaslukuisten,määrätietoisten ja omasta elästään piittamattomien "vuzuelojen" hyökkäysten torjuntaan jos aikoo olla ulkona tyynellä kelillä täällä mökillä.Itse suosin joko vihreää tehospraytä tai sitten punakorkkista punkki&mäkärä suihketta.

Out:
Matti Vanhanen
Varmasti yksi vakuuttavamman oloisimmista politiikoista evör.
Osaa taidon selvityä kaikesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

The Bridge over troubled Water

Nyt kun tuhannen palstalle kirjoitetun viestin raja alkaa häämöttää on lienee aika hieman raottaa salaperäisyyden verhoa.

Vedonlyönti alkoi kiinnostamaan heti kun se Suomessa tuli mahdolliseksi Veikkauksen aloitettua pitkävedon.Pienellä panoksella haettiin mahtavia kertoimia ja joskus se olikin todella lähellä että joku mahtirekka ei olisi osunut.
Vakioriviä oli tehty tietenkin jo ammoisista aikojen hämärästä kun kokoonnuttiin kavereiden kanssa katsomaan legendaarisia TV2:n Englannin liigan lauantai-iltapäivän lähetyksiä ja sieltä juurtaa myös nimimerkistäkin pääteltävissä oleva Leedsin fanitus.
Pitkävedosta jäi harmittavasti hyödyntämättä alkuvuosien huuma kun omat pelivalinnat tapahtuivat aika fiilispohjalta , mutta toki sinne myös maukkaita osumia sattui joukkoon.
Urheilun seuraaminen sinänsä on leimannut koko elämääni jo 60-luvun lopulta lähtien ja monta kertaa on sitä kautta saatu mahtavia elämyksiä , joita edelleen janoaa.
Parhaimmista hetkistä voidaan lukemattomien suurenmoisten urheiluelämysten lomasta ehkä noukkia Munchenin olympialaisten suomalainen huippuhetki kun Lasse Viren ja Pekka Vasala voittivat peräkkäin olympiakullat kymppitonnilla ja tonniviissatasella ja tietenkin vuoden 1995 Globenin ihme.
Omasta urheilu-urasta voidaan ehkä kirkkaimpana helmenä nostaa esiin hopealusikka HKV:n piirimestaruuskilpailuista 3000 metrin kävelystä(!) kun hurjassa loppukiri taistelussa toiseksi tullut hemmo lopulta hylättiin juoksemisesta ja voittoon painellut kansallisella tasolla lupaavan uran tehnyt Aki Lahti oli nähtävissä parhaiten kiikareilla.

Lisäjännitystä vedonlyönnillä urheilutapahtumien seuraamiseen?
Omistin todella hienon tuulipuvun ja juuri minut sinä näit täyttelemässä vetolappuja jossakin kioskissa ennen matseja tai isoja urheilutapahtumia( tosin saatoit itse olla lähinnä Pampers -fani siinä vaiheessa).
Kaikki pysyi kuitenkin aina kontrollissa, hävisin sen minkä helposti pystyin nahoissani kärsimään ja tietenkin tuulettelin sitten näyttävästi hiemankin isompia osumia.
Huomasin että omaan jonkinlaisen kyvyn päätellä loogisesti mikä voisi olla kertoimiin suhteutettuna järkevä pelivalinta enkä antanut oman fanituksen pelkästään sanella mitä lappuihin tuhersin.Pikkuhiljaa myös kaverit alkoivat kyselemään minulta mitä kannataisi pelata ja jos olisin polttanut piippua ja kasvattanut parran olisin mennyt ihan oikeasta urheilutietäjästä.

En aio pitkästyttää tähänvaiheeseen edennyttä lukijaa seikkaperäisemmillä selostuksilla vedonlyöntiurastani, totean vain että sinne mahtuu tiiviimpiä jaksoja jolloin tosissaan yritettiin vuolla kultaa omilla ja lainatuilla ideoilla.Tulokset eivät kuitenkaan olleet lähimainkaan sitä mitä haettiin,pörssimeklarin rooli ei vain sopinut minulle enkä jaksanut painaa ympäripyöreitä päiviä nousevia ja laskevia kertoimia tuijotellen.

Nyt tuntuu hyvältä.Nappaan idean sieltä toisen täältä , enkä koita osua jokaiseen lentävään lintuun.
Aikaisemmin hukatut huippuideat aiheuttivat epileptistä kohtausta muistuttavan tilan , nyt vain naureskellen seuraan missattuja vetoja.
Ja tuloskin on vain parantunut, kun ei yritä ehtiä jokaiseen asemalta lähtevään junaan vaan antaa niiden mennä : aina tulee uusia.
Vedonlyönti on nyt juuri sitä mitä olen sen halunnutkin olevan.Hyvää ajanvietettä ja aivojumppaa, lisäjännityksen hankkimista urheilun seuraamiseen ja myös budjetoimattomien lisäansioiden hankkimista.
Ja mitä tuohon tämän viestin otsikkoon tulee, niin se on myös antanut voimaa jaksaa vaikeilla hetkillä.

Ylikerroin.comin seuraamisesta on tullut rutiini, usein tänne kurkistan kun ei ole muutakaan tekemistä.
Vuosien varrella on oppinut myös suodattamaan tekstejä, suurinpiirtein tietää kenen nimimerkin vihjeitä ja tarinoita kannattaa tarkemmin seurata.
Uusia kykyjäkin nousee esiin ja monilla on selkeän kunnianhimoiset tavoitteet tehdä isompaakin tiliä vedonlyönnillä.Onnea ja menestystä!

Erikoiskiitokset annan tältä palstalta alun saaneelle monivetoporukalle.Vaikka pelaajat ovat osittain vaihtuneet , niin osaamista ja hyvää tunnelmaa riittää vuodesta toiseen.
Nyt on jokavuotisen Lapin reissun aika.Hyvästi vedonlyönti ja nykytekniiikka hetkeksi.Tuntureiden rauhasta löytyköön palanen kuolemattomuutta....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Suomi-Ruotsi yleisurheilumaaottelu
on hyvässä kondiksessa.

Vaikka ilmoitettuun molempien päivien yhteenlaskettuun yli 50.000 katsojan määrään sisältyy paljon kutsuvieraita ja muita vapaalippulaisia, niin pääasia on että väkeä on ja stadikka täyttyy.
Varsinkin lauantaina kun sääkin suosi tunnelma oli leppoinen ja rento ja yleisö jaksoi kannustaa urheilijoita kiitettävästi.Vanha legendaarinen stadikka on ilmojen suosiessa mitä parhain yleisurheilupyhättö.

Tulostaso on mitä on , mutta kyllä Ruotsin kukistaminen aina maistuu.Pitkämäen ja Mannion keihäskaaret kohahduttivat ja siinäpä ne hyvät tulokset olivatkin.
Suorastaan nerokas ohjelmanumero on tuoda tuhansittain eri urheiluseurojen junnuja stadionille yhden ratakierroksen ohimarssiin vilkuttelemaan yleisölle.Voisi kuvitella että tämä antaa tsemppiä jatkaa lajin parissa.
Juuri tähän liittyy myös yksi päivän hienoimmista hetkistä.Eemeli Salomäki oli juuri valmistautumassa viimeiseen yritykseensä 5.40:stä ja sadoittain junnuja oli pakkautunut sinisissä verkkareissaan eteläkaarteeseen aivan seiväshyppypaikan viereen hitaan ulosmenon takia.
Junnut alkoivat kannustamaan Salomäkeä muun yleisön kanssa ja tämä kannustus palkittiin tietenkin onnistuneena suorituksena.Hieno hetki tunnelmaltaan ,visuaalisesti ja vertauskuvallisesti myös.

Jotain tapahtuman rennosta luonteesta kertoo myös se, että istuin noin 20 metrin päässä muumimammasta (Hyvä Tarja, olen suuri fanisi!) ja silti mukanani kantamaa isoa reppua ei tarkastettu missään vaiheessa.
Edes huvittavan stereotyyppinen korvanappimies ei ollut sen kummemmin kiinnostunut vaikka kuljin ihan rouva presidentin vierestä kohti virkistäytymisaluetta.
Onneksi siihen reppuun olin mahduttanut hieman omia eväitä , koska ravintolan tarjoama 0,4 desin keppana muovitörpöstä tarjottuna hintaan 6,50 euroa on selvää kiskontaa.

Ruotsi-ottelu on edelleenkin kotimaisen yleisurheilukauden lippulaiva.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


kuikani
Jäsen
Viestit: 77
Liittynyt: 19.03.2007, 22:27
Pisteitä: 0

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja kuikani »

Olen täysin samaa mieltä! Tunnelma ja keli kohdallaan, niin mikäs siinä oli omasta repusta kaivella "eväitä" ja hurrata muiden mukana. Muumimammakin tuli bongattua. Itse käynyt viimeksi yli kymmenen vuotta sitten kyseisessä tapahtumassa, täytyy tihentää tätä väliä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Kaiken psykologisen pelin keskellä heitetään tänne pieni kehu vastapuolelle :
Huikea gubbe tuo Janne Lahti, jatkuva pelote ja ehdottomasti mvp tällähetkellä joukkuelleen.
Mieleen tulee vahvasti Ville Leino muutama kausi sitten.
Tässä linkki Ilkka Palomäen oikein hyvään analyysiin :
http://yle.fi/urheilu/lajit/jaakiekko/p ... 61960.html

Lasak on nyt murrettu Peltosen ja Kuhdan toimesta , mutta ei ole mitään syytä epäillä etteikö hän jatkaisi torjuntoja korkealla tasolla,kuitenkin Hifkin voi ainostaan pysäyttää Lahti , muista siihen ei ole.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Fabio
Jäsen
Viestit: 68
Liittynyt: 17.06.2010, 14:11

Tuotto: +19.22 yks.

Palautus%: 120.13%

Panosten ka: 4.55 yks.

Vetoja: 21

Pisteitä: 16

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Fabio »

Lahtihan kunnostautui muistaakseni jo keväällä 07 Hifkiä vastaan peräti kuudella(?) maalilla. Onhan tuo ollut aika karmivaa katsottavaa, kun kiekko pyörii Hifkin päädyssä Lahden ollessa kentällä. Samanlaisia fiiliksiä ovat oikeastaan saaneet aikaan viime vuosina vain jo mainittu Leino sekä Metropolit, ja ainakin Leinolla oli apunaan melkoisen nimekkäät ketjukaverit. Erityisen silmiinpistävää on ollut se, kuinka rauhalliselta Lahti vaikuttaa, vaikka esim. Kankaanperä hieroo nyrkillä naamaan jokaisen maalinedustilanteen jälkeen. Huomennahan sitten nähdään kuinka kova paikka keskiviikon tappio oli henkisesti Jokereille. Kovaakin pelimiestä näytti ”hieman” harmittavan.
http://www.nelonen.fi/ohjelmat/sm-liiga ... vid=134454

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Lähipäivinä lisää omia mietteitä Hifk:n kaudesta , mutta otetaan kermat päältä jo nyt :
Hifk mestari ja Jokerit kyykkyyn..Jokereit kyykkyyn..Jokerit kyykkyyn..
On todella vaikea päättää kumpi maistuu makoisemmalta Suomen mestarus vai se että Jokeri-fanilauma oli jo työntänyt kielen ulos lipaisemaan tikkaria kun se vedettiin tylysti pois nenän edestä, ei se Hentunen sitten saanut sitä kiekkoa maaliin kuudenennen ottelun jatkoajalla, voi voi..

Tuon Jokerisarjan jälkeen olo oli jotenkin puutunut ja sitä katseli lasittunein silmin Lukko-pelejä ja myöskin Blues-sarjan alkua, hei siellä pelataan Suomen mestaruudesta!
Finaalin arvoinen ottelusarja käytiin hieman liian aikaisin ja siitä kunnia toki myös Jokereille.
Itse en uskonut Jalosen Hifkiin juuri ollenkaan, mutta lopulta hyvästä pelaajamateriaalista saatiin ulosmitattua kaikki se potentiaali, niinkuin kukaan ei osannut ennakoida, ehkäpä Johtavaa lukuunottamatta.
Ennakkoanalyyseissä oli helppo liputtaa Ville Peltosta, mutta kukapa olisi uskonut Nyholmiin,Pöystiin, Liivikiin ja Ahtolaan?
Kuka olisi uskonut siihen että, selkävaivojen runtelema ja hieman jo menneisyyden huippuveskariksi monien mielessä luisunut Riksman vetää näin ihmeelliset poffit?
Että Hifkin puolustus on näin hyvä sekä puolustus, että hyökkäyspäässä?
Todellisuus on monesti niin yllättävä , että jos sitä joku osaisi ennustaa , hän joutuisi naurunalaiseksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Hifk-Pelicans 25.11
minä kirjoitti:Olipas erikoinen tuo Hifkin toinen maali ainakin näin hallilta katsottuna , en ole ikinä nähnyt vastaavaa. Kuhdan läpiajo ja harhautus olivat toki hienoja , mutta erikoinen oli Peltosen syöttö ja kuinka hän sen tarjoili.
Näytti siltä , että Ville t a r k o i t u s e l l i s e s t i ylitti punaviivan syötöllä jonka oli tarkoitus pompata vastustajan pakin kropasta jäälle ja näin pelata pois paitsio ja tarjota Kuhdalle tilaisuus maalintekoon. Voihan se olla toki niinkin , että ylinosto laitaan jäi vajaaksi ; )
Kopsasin tuon edellisen kirjoitukseni live lätkästä , kun kerran saman ottelun huomioista on kyse.

Granlundia on hehkutettu ja itseasiassa voidaan hehkuttaa ihan syystä kahta Granlundia.
Käsittämätön moka tapahtui pari vuotta sitten Kärppien organisaatiossa kun veljeksistä jouduttiin luopumaan , toivottavasti tästä joskus tulee kaikki faktat esille.

Asiaan, MG tekee tietysti kaikenlaista maagista ilmaveiveistä alkaen ja aina tapahtuu jotain uutta. Tänään matsissa huomio kiinnityi erääseen puolustuspään tilanteeseen.
Mikke pysähtyi omalla puolustusalueella laidan vieressä yllättäen , vaikka tiesi takaa tulevan vastustajan liikkuvan häntä kohti.
Mitä tapahtui?
Hyökkääjä taklasi MG:tä takaa ja Mikke selvästi käytti hyödykseen tämän taklauksen voiman lähtiessään liikkeelle hyökkäyssuuntaan , tavallaan pieni yksityiskohta mutta oikeasti aivan käsittämätöntä.....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Me ollaan lätkäjätkii kaikki , kun oikein tarkkaan katsotaan..

Maassa-jossa ihmiset-puhuvat-toisilleen-pienen -muovisen-laatikon-kautta
on kehitelty hupaisa jääkiekkoväkivalta- keskustelu pimeää myöhäis-syksyä piristämään

Hupaisa tämä keskustelu on lähinnä siksi, että kaikki toistuu tarkalleen , pienin variaatioin vuodesta toiseen täsmälleen samaa kaavaa noudattaen.
Kerrataanpa hieman tapahtumia :

Pelicans-Hifk ottelussa otetaan "pienet myllyt" eli siellä tapellaan ei vain kertaalleen vaan useaan kertaan ja monen pelaajan voimin.
Media uutisoi näistä tappeluista näyttävästi ja kysyy erilaisten valtaapitävien tahojen mielipidettä näistä tapahtumista.
Valtaapitävät tahot kommentoivat tappeluja paheksuvaan tyyliin kysyttäessä ja useimmat ihan kysymättäkin.
Ns. lätkjätkät närkästyvät tässä vaiheessa , kun heidän mukaansa valtaapitävien ei pitäisi kommentoida näitä tappeluita laisinkaan , koska he eivät voi niitä mitenkään ymmärtää.

SM-liiga rankaisee tappeluun osallistunneita pelaajia, valmentajia ja seuroja varmuuden vuoksi hieman rankemmalla kädellä, että valtaapitävät olisivat tyytyväisiä ja voisivat todeta, että heidän kritiikkinsä on huomioitu.
Tässä vaiheessa lätkäjätkät alkavat imuroida urakalla vihreää nenukkiinsa : "Sm-liiga kusee omaan pesäänsä ,Sm-Liiga pettää pelaajat,jääkiekon sisäistä koodia ei kukaan muu kuin lätkäjätkä ymmärrä".
Pelikiellot kärsitään ja kaikki palaa taas siihen samaan tilaan mistä on lähdettykin.

Kaikki ovat tietenkin tyytyväisiä.
Pelaajat ja valmentajat virnistelevät toisilleen nyrkkihippasista tai turpajuhlista.
Media on saanut apetta jatkuvaan uutispulaansa,valtaapitävät ovat saaneet julkisuutta ja lätkäjätkät ovat saaneet ärähdellä mediassa ja samalla selvittää kuka oikeasti on kaikkein lätkäjätkin kaikista lätkäjätkistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Vuosituhannen vetovihje!

Nyt hyvät petsarit on aika myyjä talot ja mannut , pantata vaimon korut ja irroittaa anopin kultahampaat.
Lopettakaa töissäkäynti ja muut turhat aikaa vievät harrastukset ; ei kannata myöskään taivaalle tuijottaa tappajameteroriittien perään , ei niitä nyt just heti ole tulossa.Mäkäräinen vai Berger , who cares ...sillä nyt jysähtää pommi!

Nyt voi voittaa jopa enemmän kuin silloin kun Mietaa Wasbergille hävisi, sillä...
Veikkaus tarjoaa avautuvassa listassaan Jokereille ensimmäisessä neljännesfinaalissa 3,40 suorasta voitosta!
3,40 tuolle Pasilan pamaukselle , jota johtaa nerokas Erkka, ja betoni Kilpeläinen tolppien välissä.
On Ruudun Jakkea, Filppulan Ilaria ja Lahden Jannea ja myös kauden virallinen "hannuhanhi" Nichlas Hardt , puhumattakaan muista erittäin potentiaalisista yksilöistä.
Any price, any time totesi jo Vuorenmaan Jorkkikin , ESBC,Vetomaatti, Täysosuma ja Vetoveljet jo soitettu, ihan topissa on tää kaikilla.

Lisäys : Erkkalla pannu kuumeni Blues matsissa ja hän meni repimään tuomaria kädestä ulosajan arvoisesti.
Mikäli tämä johtaa sanktioihin tulevissa otteluissa, niin toki tämä veto on jo aikalailla huonompi.

Lisäys : Nyt Veikan kerroin on enää 3,20 , ilmeisesti panostus on ollut jo aamusta todella rankkaa...
Voi toki olla että alunperinkin katsoin yöllä kertoimia hieman "sumuisilla laseilla" ja se olikin 3,20 kokoajan.
37-64 prossat tälle..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Hallille ja aivot narikkaan !

Mikä tuo narikassa vuosikaudet roikkunut harmaa köntti sitten on?

Kevät on parasta aikaa jääkiekon ystävälle.
Parasta jääkiekko eli kendojanaus on paikanpäällä nautittuna ( hei , eiks täällä näykään hidastukset?) , niin että tietyt fyysiset tarpeet on sopivasti tyydytettynä ( kiimaa pitää toki olla, enemmän tuota ruoka&juoma puolta tarkoitin).

Nyt ei analysoida, ei tuhlata aikaa viivelähtöjen tutkailuun.
Ei edes vedellä vetoja , koska ei niitä nyt pysty ajattelemaan.
Nyt hypätään vain suurella tunteella mukaan pää punaisena ja sylki roiskuen ottelutapahtumiin eläytyen ( Maigille tiedoksi , että en ole F5 :ssa ;) .

( miksi tässä tekstissä on niin paljon sulkeisia? ).

HIFK!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


maig
Avatar
Jäsen
Viestit: 2456
Liittynyt: 30.01.2005, 18:27

Tuotto: -206.24 yks.

Palautus%: 98.03%

Panosten ka: 4.33 yks.

Vetoja: 2424

Pisteitä: 1369

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja maig »

Lorimer kirjoitti:Hallille ja aivot narikkaan !

Mikä tuo narikassa vuosikaudet roikkunut harmaa köntti sitten on?

Kevät on parasta aikaa jääkiekon ystävälle.
Parasta jääkiekko eli kendojanaus on paikanpäällä nautittuna ( hei , eiks täällä näykään hidastukset?) , niin että tietyt fyysiset tarpeet on sopivasti tyydytettynä ( kiimaa pitää toki olla, enemmän tuota ruoka&juoma puolta tarkoitin).

Nyt ei analysoida, ei tuhlata aikaa viivelähtöjen tutkailuun.
Ei edes vedellä vetoja , koska ei niitä nyt pysty ajattelemaan.
Nyt hypätään vain suurella tunteella mukaan pää punaisena ja sylki roiskuen ottelutapahtumiin eläytyen ( Maigille tiedoksi , että en ole F5 :ssa ;) .

( miksi tässä tekstissä on niin paljon sulkeisia? ).

HIFK!
Ei se mitään, mä olen F4:ssa ja main streetillä. Juurikin nyt hallille HIFK -1 ja O4.5 takataskussa. Stadi on punainen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Jahas, se on sitten ottelusarjassa 0-2 pataan , kuten oli tilanne viime vuonnakin.
Kaiken järjen mukaan Jokerit marssii tästä jatkoon , kävi huomisessa pelissä sitten kuinka vaan.

Jokereiden mestaruushaaveille olisi varmaankin hyväksi se , että tätä sarjaa tahkottaisiin pidempään kuin 4 peliä, tappiot kasvattavat sanotaan..
Jonkinlainen lantinheiton tunne huomisesta pelistä on , mutu sanoo että jatkoille taas mennään..

Positiivista Hifk:n kannalta on se , että Endras löysi jaffalassa tasonsa ja erittäin todennäköisesti huomenna ei ainakaan maalivahtiin kaaduta.
Mutta onko narrivirnistys porautunut Hifk:n pelaajien pään sisään , nakertanut itseluottamusta pala palalta kuin etenevä syöpä ja imenyt itseensä kaiken itseluottamuksen?
Nyt Matikaisen ja koko joukkueen johdon taidot punnitaan tämän nollaamiseksi.

Voitto huomenna Hifkille voi vielä sekoittaa pakkaa ja aiheuttaa vastustajan joukoissa sekaannusta , varsinkin kun se sijoittuisi sopivasti Erkan paluuseen narrien vaihtoaitioon.Itseluottamusta puhkuva Lämsä ja looseri Erkka, who knows?

Oli kyllä yksi hienoimpia näkemiäni otteluita tuo ottelu 2 , varovaisuudesta ei tietoakaan vaan iso tunne kaivettiin esiin varovaisen ensimmäisen pelin jälkeen.
Jokerit oli möhliä voittonsa jäähysumaan , mutta tulihan niitä ihan riittävästi Hifkillekin.
Palkintona narreille sitten Ruudun tasoitus erittäin onnekkaasti.

Kilpeläinen palkittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi , oli toki hyvä , mutta mielestäni palkinto tuli lähinnä siksi että koppasi sen Granlundin melko ponnettoman rankun kriittisessä tilanteessa.
Nyt reikäjuustoa Eerosta hyvät Hifkin miehet!

Sanotaan , että kevät on pelaajien aikaa ja valmennus on tavallaan työnsä jo tehnyt ennakolta.
Sen verran voisi kuitenkin piikkiä heittää Jokereiden valmennuksen suuntaan , että molemmissa otteluissa on otettu yksi jäähy väärästä vaihdosta.
Hifkille näitä ei ole tullut yhtään.
Ehkä se Erkan puuttuminen aitiosta sai kuitenkin hieman punttia väpättämään?
Mutta voittajat toki kirjoittavat aina historian...


.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Haikeana saatan hautaan avatarini...

Yksi selvä puute tällä foorumuílla on, jos korvaat avatarisi tai allekirjoituksesi , niin se pätee myös aikaisempiin viesteihin , joten monet hyvät avatarit tai allekirjoitukset pyyhkiytyvät historian pölyihin kun ne uusilla korvataan..

Olen taas ainakin toistaiseksi tuo äkäinen, juopohko, mutta kuitenkin niin hyväsydäminen kapteeni Haddock.

Muutama sana Hifkstä : to be continued..

Lisäys : Minnesota Wild - Florida Panthers (total shots): over 55.5 • kerroin 1.9 (Bwin) • panos 2 yks. • raja 1.764 • arvio 56.7%
Tässä on kyse Minnesotan joukkueen juotujen paukkujen määrästä ottelun jälkeen yhden tunnin aikana.
Koivulta ja Bäckstömiltä menee salmaria ( tilattu erikseen suomipoikein mieliksi) ja muilta lähinnä whiskyä ja vodkaa , Myös kahluaa ja fernettiä jossakin määrin.
Over 55, 5 shots on tuolla kertoimella erinomainen veto ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2075
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Lorimerin blogi

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Jokereiden aamupalaveristä napattua :

Erkka: Pojat , nyt on sitten paikoista laitetteva sisään.
Lämsä: Kaukaa krogilasin korkuisia, läheltä ylös!
Pelaajat: Joooooo....

Erkka: Eilen ei pomppinut meille.
Lämsä: Kiekko ylämummoon ja nimi lehteen!
Pelaajat: Ei pomppinutkaan....

Erkka: Boxista pitää pysyä poissa ja puolustus tiiviiksi.
Lämsä: Maalinedustalla ei ole kuin makuupaikkoja!
Väänänen: Mä ainakin annan poikkaria jos ajavat maalille.
Bume: Mäkin annan poikkaria ja pyyhkäisen vielä hanskalla naamalle.

Erkka: Parin maalin johto ja sitten pelataan keskialueen trappia.
Lämsä: Etäisyydet kuntoon!
Pelaajat : Se on aamen ja kohta haetaan pappia.

Erkka: Jakke, jos ollaan häviöllä , niin tiedät miten toimit.
Lämsä: cheap,dirty tricks!
Jakke: Pari sopivaa olis mielessä.

Harry : Mä voin kertoa kuinka mä tsemppasin yksinpurjehduksella , jos se luo lisää sprittiä.
Lämsä: Nu , korvat hörölle pojkar!
Pelaajat: Harry-setä , tosi kliffaa hej , hurra hurra hurra...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntiblogit”