Tänään on 19.06.2018, 15:29.

Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Ahoy!

Se olisi jälleen yksi _kaikkien aikojen_ Veikkausliiga-kausista käsillä, niin laitetaan sen kunniaksi blogi pystyyn. Tässä blogissa olisi tarkoituksena käydä läpi kierroksen otteluita, heittää pelikohteet kehiin ja kirjoittaa yleisestikin erilaisista ilmiöistä ja havainnoista suomifutiksen ympäriltä.

En käy tähän avauspostiin värittelemään mitään sen kummempia statseja omasta vedonlyöntimenestyksestä vuosien varrelta, vaan annetaan Ylikertoimeen piirtyvän käyrän osoittaa millaisesta tekijästä tässä on kyse. Vähän toistakymmentä kohdetta tuli alkuvuodesta jo vihjattua tuonne Liigacupin puolelle, mistä kiteytyksenä voi sanoa että kohteet olivat siellä pääsääntöisesti hyviä ja runi kohdallaan. Toivottavasti sama trendi jatkuu reilun viikon päästä alkavassa sarjassakin.

Mutta ei kai tässä sen ihmeempiä, käydään hommiin. Pientä analyysia tulevan kauden voimasuhteista tulossa tässä pääsiäisen pyhien aikana ja muutama kausivetokin on tässä liipasimella niin postataan nekin sitten samalla. Näin ennakkoon tuleva kausi vaikuttaa ihan oikeastikin kiinnostavammalta kuin vuosiin, SJK on noussut väkeväksi kirittäjäksi HJK:lle ja näiden takana käydään ainakin kolmannesta sijasta todella tasaista kamppailua 4-5 joukkueen kesken. Lisäksi sheriffin luotsaama PK-35 Vantaa tuo sarjaan takuuvarmasti oman twistinsä, se on nähty jo pre-seasonin harjoitusotteluissa - hyvässä ja pahassa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 43. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

25.03.2016 12:05 <Ugada Tip Service> Jes! Tämä ehdottomasti seurantaan. Päivitähän aktiivisesti!

25.03.2016 12:10 <mikko> Peukku

28.03.2016 11:44 <RedAlert> Seurantaan! :)


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Kiitokset tsempeistä!

Tästä lähtee kausiranking 2016, sijat 1-6.

1. HJK

HJK on tulevan sesongin mestarisuosikki numero uno, vaikka kysymysmerkkejä piisaa. Pre-seasonilla joukkue on peluuttanut omia junnuja ja ripotellen saapuneita ulkomaantulijota, eikä ns. ykkösmiehistön iskukykyä ole vielä päästy todistamaan. Etenkin keskikentän pohjalle hankitun kaksikon Annan - Medo paluu tositoimiin parantaa vielä joukkuetta sekä puolustus, että hyökkäyssuuntaan ja Malmö-ottelussa debytoinut Onuamadi tuo vasemmalle laidalle vauhtia, fysiikkaa ja maalintekovoimaa. Uusista kärkipelaajista ykkösvaihtoehto lienee Morelos, vaikka väkevän sisääntulon jälkeen tehoja ei ole viime matseissa syntynyt. Maalivahtipeli on joukkueen suurin kysymysmerkki, niin haparoivia ovat Thomas Dähnen otteet. Väkevän puolustuksen ansiosta Dähne voi riittää vielä Veikkausliigan peleissä, mutta Euroopassa ei millään ja siellä Malmö-pelissä nähdyt sähläykset voivat tulla todella kalliiksi.

Klubin sarja-avaus on valmennusjohdolle varmaan ihan mieleinen, kotipelit MIFKiä ja VPS:ää vastaan, sitten vieraissa peliään hakeva RoPS ja kotona kovin haastaja SJK. Mielenkiintoista on nähdä, kuinka "nollista" lähtenyt uusi joukkue alkaa toteuttaa Lehkosuon pelitapaa: jos homma loksahtaa heti oikeille jengoilleen, Klubi voi lähteä heti kättelyssä omille teilleen. Mutta kuten todettua, uusi joukkue ja umpisurkea kenraali Malmöä vastaan pakottaa suhtautumaan Klubiin alkukaudesta hieman varautuneesti.

2. SJK

Hallitseva mestari joutui myös luopumaan kauden päätteeksi muutamista avainpelaajistaan, mutta on onnistunut paikkauksissa vähintäänkin kelvollisesti. Uusi topparipari Kane-Meite on todella jykevää luokkaa ja keskikentällä Losa Eremenko sarjan parhaita pelintekijöitä ja todellinen vapariuhka. Kärjessä Roope Riski on toimittanut jo pre-seasonilla palloa pömpeliin sellaiseen tahtiin, että miehelle on helppo ennustaa 15 maalin sesonkia. Kun maalissa jatkaa sarjan paras maalivahti Aksalu ja keskikentän pohjalla Mehmet Hetemaj, voidaan todeta että menestyksen kannalta kriittinen keskiakseli erittäin hyvin uomissaan. Hyvä juttu seinäjokelaisille, sillä tuo keskipelaaminen on totutusti ollut juuri se SJK:n viime vuosien menestyksen avaintekijä. Laitapelaaminen on kysymysmerkki, cupin finaalissa Lahti onnistui hyvin sulkemaan syöttölinjat keskeltä ja pakottamaan peliä laidoille, josta SJK ei montaa vaarallista paikkaa onnistunut luomaan.

SJK:n keskittymistä liigaan syö tällä kaudella myös Mestarien Liigan karsinnat, joten tähtipelaajat saanee liigapeleissä ajoittain lepoaikaa. Joukkue operoi kuitenkin sen verran laajalla ringillä, että oikeastaan Riskiä lukuunottamatta muille paikoille löytyy useampia mukiinmeneviä vaihtoehtoja.

SJK:n pre-seasonin loppu on sujunut surkeasti, saldona neljä tappiota putkeen ilman ainuttakaan tehtyä maalia. Peli pitäisi saada nopeasti kuosiin sillä kauden eka kolmeviikkoinen on heti tosi tiukka: vieraissa Inter ja Kemi, kotona MIFK ja vieraissa HJK.

3. FC Inter

HJK:n ja SJK:n takana on tasainen nippu joukkueita taistelemassa pronssista. Inter on tehnyt päteviä hankintoja talven aikana ja ollut peliesityksiensä puolesta ehkä pre-seasonin varmin suorittaja. Liigacupissa joukkue olisi kenties ansainnut mennä Lahden sijasta finaaliin ja sen jälkeenkin peliesitykset ovat jatkuneet kelvollisina vaikka pelaajarinki on ollut kapea loukkaantumisten takia. Liiga-avaukseen joukkue saa jalkeille käytännössä parhaan miehistönsä, kun toppari Sow ja alkukauden ykköstykki Guy Gnabouyou palaavat kehiin.

Inter joutuu heti ensimmäisellä viikolla kovaan testiin, kun se kohtaa kotikentällä ensin SJK:n ja sen jälkeen FC Lahden. Dragtsman miehistöllä vaikuttaisi peli olevan sen verran solidilla pohjalla, että kauden avauksessa pisteet voi hyvinkin jäädä Turkuun.

4. RoPS

RoPS menetti viime kauden päätteeksi monta hopeajoukkueen avainpelaajaa ja uusi miehistö on pre-seasonilla hakenut vielä otteitaan. Joukkueessa on kuitenkin runsaasti taitoa ja materiaalissa on kärkipelaajia lukuunottamatta hyvin leveyttä, joten viiden sakkiin on tälläkin kaudella hyvät mahdollisuudet. Rovaniemellä odotellaan nälkäisesti viime kauden maalikunkun Aleksander Kokon formin löytymistä ja sen jälkeen rollossa olisi heittää hyökkäykseen väkevää maalintekovoimaa Kokon ja Osein muodossa.

RoPSille voi ennustaa nousujohteista kautta, jossa kauden alku menee vähän viime vuoden tapaan vielä omaa peliä hakiessa. Vieraspelit PK-35 Vantaata ja MIFKiä vastaan ja kotona HJK antaa osviittaa joukkueen suunnasta.

5. FC Lahti

Toni Korkeakunnas on ajanut nuorentuneeseen Lahteen uutta aktiivisempaa pelitapaa ja sillä lohkesi jo Liigacupin pytty. Lahdesta on löytynyt pre-seasonilla lukuisia onnistujia, etunenässä hyökkääjät Jasse Tuominen ja Santeri Hostikka, sekä kakkosesta hankittu pakki Boris Tatar. Tuomisen nopeus on ollut vastustajille myrkkyä ainakin hidastempoisemmissa Liigacup-väännöissä, joten on kiinnostavaa nähdä miehen otteita kun pisteistä aletaan pelaamaan ihan tosissaan ja Tuomisen metkut on taatusti scoutattu vastustajienkin leirissä. Uusista brassipelaajista Bonilha on väläytellyt ajoittain ja kiinnostavamman tapauksen, kärkimies Eullerin kuntoutumista odotellaan. Ja laadukasta kärkimiestä Lahti ensisijaisesti kaipaakin, sillä Korkeakunnas peluuttaisi varmasti Shalaa ja Tuomista mieluiten muualla kuin piikissä ja kärjeksi hankittu ykkösen maalitykki Kalle Multanen on ollut alkukaudesta ruosteessa.

Lahdella on onnistuessa saumat räväkkään kauden avaukseen, sillä ensimmäisissä viidessä matsissa vastaan asettuu Inter (v), Kemi (k), HIFK (k), KuPS (v) ja VPS (v).

6. IFK Mariehamn

IFK Mariehamnin alkukausi on ollut tuloksellisesti vaikea ja suurin ongelma on ollut hyökkäysten viimeistelyissä. Etenkin Liigacupin otteluissa joukkue loi hyvällä tahdilla tekopaikkoja, mutta pallot eivät löytäneet maaliin asti. Tähän ison avun tuo ykköspyssy Dever Orgillin kuntoutuminen, mies nähtiin pitkästä aikaa kentällä treenimatsissa Örebroa vastaan ja verkko heilui heti. Orgillin ohella keskikentän Diego Assis on joukkueelle korvaamaton, samoin kuin topparipari Lyyski-Kojola. Avainpelaajien pysyessä ehjänä MIFKillä on mahdollisuuksia nousta taistelemaan pronssista, mutta sijat 5-7 lienevät saarelaisille enemmän realismia.

Kauden avaus ei ole helpoimmasta päästä, sillä ekasta neljästä pelistä kolme on vieraissa ja vastaan tulevat HJK (v), RoPS (k), SJK (v) ja PS Kemi (v).

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 16. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

27.03.2016 18:52 <Ugada Tip Service> Täällä kans kuus ensimmäistä samassa järjestyksessä.

27.03.2016 18:54 <Ugada Tip Service> Ja samaa mieltä Interistä. Omilla arvioilla iso value..

27.03.2016 18:55 <Ugada Tip Service> lauantaina SJK:ta vastaan.


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Bottom six.

7. PK-35 Vantaa

PeeKoo säilytti hyvin liiganousun mahdollistaneen pelaajarungon ja talven aikana saapuneet uudet pelaajat maalivahti Kollarin, puolustaja Äijälän ja hyökkääjien Ristola-Kauffman-Kuqi johdolla ovat osoittautuneet joukkueelle vahvistuksiksi. Etenkin Kauffmanin otteita on kiinnostavaa seurata, kakkosen EIF:stä hankittu mies esiintyi jo Liigacupissa edukseen.

PK:n rinki on puolustuksen osalta erittäin kapea, mikä voi osoittautua kauden mittaan ongelmaksi. Hyökkäykseen sen sijaan löytyy runsaasti vaihtoehtoja. PK-35:n taitavat hyökkääjät elävät pallosta ja joukkueen hyökkäys on parhaimmillaan poikkeuksellisen näyttävää lyhytsyöttöpeliä Suomen kentille. Kolikon kääntöpuolena on jo pre-seasonillakin nähdyt muutamat ylilyönnit, kun temperamentti ja lataus läikkyy yli. Tilannetta ei paranna päävalmentaja Kuqi, jolla ei myöskään pysy homma aina hanskassa. Milloin mies ajetaan katsomoon tai hän on muuten kentällä sattuvien hässäköiden keskipisteessä.

PK-35 aloitus voisi olla pahempikin: RoPS (k), HIFK (k), KuPS (v) ja VPS (k). Vahva aloitus on nimenomaan PK:lle tosi tärkeä, positiiviset tulokset ruokkisivat fiilisjoukkueen menoa pitkään, tappioilla kurssia voi olla haastavaa (ainakin Shefkin) kääntää.

8. KuPS

Kuopiolaisten pre-season on sujunut melko vaisuissa merkeissä, mutta KuPSilla pitäisi olla rahkeita paljon nähtyä parempaan. Keskikentän tärkeä Petteri Pennanen on vihdoin löytämässä parasta virettään ja viime viikkoina saapuneet nigerialaiset ovat vielä kääntämättömiä kortteja. Miehillä on taustaa Nigerian maajoukkueista aikuisten ja junioreiden tasolta, joten vahvistuksiksi heitä voi ainakin vielä tässä vaiheessa kutsua. Parhaat näytöt omaa kärkimies Salami, joka oli 2014-2015 paras maalintekijä Nigerian sarjassa ja käynyt sen jälkeen mm. Aston Villan testissä.

KuPSin onneksi sen sarja-avaus tapahtuu vasta huhtikuun toisella viikolla, joten se saa alle parin viikon joukkuetreenijakson ja Suomen Cupin ottelun (vs. TPV) ennen kotipeliä Ilvestä vastaan.

9. HIFK

HIFKilla on edessä haastava toinen pääsarjakausi. Pelaajarunko pysyi hyvin kasassa Lassasin ja Rahimin lähtöä lukuunottamatta ja uudet hankinnat Gela ja Mäkelä ovat ehdottomasti vahvistuksia punaisten miehistöön. Joukkue voi vielä vahvistua kahdella AIK:n nuorella sopimuspelaajalla Patrick Kpozoalla ja Rickson Mansiaminalla.

HIFKin rosteri ei Mäkelää lukuunottamatta tuiki varsinaisia tähtipelaajia, mutta viime kaudelta tuttu jätkämäisyys on edelleen tallella. Kysymys kuuluukin, miten HIFKin joukkue pystyy sopeutumaan tilanteisiin, kun sen pelitapa ja vahvuudet tunnetaan, eikä se pääse iskemään otteluihin viime kauden tapaisena altavastaajana. Kauden alku voi olla punaisille haastava: PK-35 (v), FC Inter (k) ja FC Lahti (v).

10. VPS

VPS hankki talven aikana Veli Lammen puolustukseen, Juho Lähteen keskikentälle ja Aaron Clennonin kärkeen. Laatuhankintoja kaikki. VPS:n pre-season on ollut nousujohteinen, viime viikonlopun Sundsvall-tappiota edelsi neljän voiton putki ja päävalmentaja Koskimaan ajatus enemmän pallonhallintaan pyrkivästä VPS:stä on ottamassa tuulta purjeisiin. Steven Morrissey on toipumassa pelikuntoon mikä on loistouutinen Vepsulle näin kauden kynnyksellä.

VPS:n materiaali on siinä mielessä kaksijakoinen, että paras mahdollinen avaus riittäisi hyvinkin taistelemaan paremmista sijoituksista, mutta miehistön kapeus tulee väistämättä iskemään kauden mittaan. Kausi alkaa HJK:n vieraana ja sen jälkeen kotiottelu Ilvestä vastaan antaa jo hyvää osviittaa joukkueen tämän hetken iskukyvystä.

11. PS Kemi

Kemi rynnii alkukaudesta nousijajoukkueen innolla, mutta rajat tulevat jossain vaiheessa vastaan ja edessä on taistelu putoamista vastaan. Kemi on ollut pre-seasonilla runsasmaalinen joukkue ja kyllähän joukkueen vahvuudet ylöspäin ovatkin. Hyökkäyksen tähtenä tuikkii nuori Billy Ions ja häntä on alkukaudesta kompannut väkevä serbi Sasa Jovovic. Joukkueessa odotellaan Christian Eisselen kuntoutumista, joka muodostaa Ionsin kanssa varsinaisen tutkaparin. Keskikentälle joukkue hankki Matias Ojalan ja puolustuksen Zeljko Savic oli loistokaappaus kemiläisiltä.

Kemi on tänä vuonna vielä tappioton kotikentällään ja liigassakin voi odottaa, että seuran pisteet karttuvat voimakkaasti kotipainotteisesti. "Kotitaikaa" mitataankin heti kunnolla kauden avauksessa, kun Kemiin saapuu hallitseva mestari SJK.

12. Ilves

Ilves taistelee tällä kaudella sijoista 10-12. Pre-seasonilla liigajoukkueista ei ole voittoja irronnut KuPSia lukuunottamatta ja vaikuttaisi, että pelaajat eivät ole sisäistäneet uuden valmentajan Wissin vaatimaa aktiivista, ajoittain korkealta prässäävää ja peliä nopeasti kääntävää pelitapaa. Tuloksena on ollut paljon virheitä ja etäisyyksien leviämistä, joista vastustajat ovat rokottaneet. Voi myös olla, että Wissin pelitapa on vain yksinkertaisesti liian vaativa Ilves-pelaajien toteutettavaksi.

Ilves-hyökkäyksessä Hilska on maalannut alkukaudesta jo kuudesti ja mielenkiintoista nähdä kuinka vire säilyy liigassa intensiteetin kasvaessa. Keskikentälle saapunut Tendeng on osoittanut hyväksi vahvistukseksi, jolla on kyky haastaa ja voittaa 1 vs 1-tilanteita.

Ilveksen kausi alkaa vieraspelillä samoista sijoista kamppailevaa VPS:ää vastaan ja jatkuu KuPSin vieraana. Nämä pelit antavat jo runsaasti lisäinfoa siitä missä Ilveksessä tällä kaudella mennään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 13. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

28.03.2016 12:33 <vöx2> VPS:än päävalmentaja on Petri Vuorinen, Koskimaa toppari

28.03.2016 12:33 <vöx2> Ja Clennon pelasi jo viime kaudella raidassa.

28.03.2016 12:34 <vöx2> Morrisey on ollut kunnossa jo pitkän aikaan

28.03.2016 12:35 <vöx2> Mutta on lihottanut itsensä naurettavaan kuntoon

28.03.2016 12:35 <vöx2> ja ollut täys farssi pre seasonin aikana

28.03.2016 12:36 <vöx2> Muuten peukut kirjoituksesta :)

28.03.2016 12:55 <Pacman> Kiitokset korjauksista vöx! Petrit tosiaan nolosti väärin...

28.03.2016 12:59 <Pacman> Clennonin muotoilin huonosti, viime kauden lopun lainadiili

28.03.2016 13:02 <Pacman> muuttui pysyväksi siirroksi, sitä tuossa hain.

28.03.2016 13:04 <Pacman> Semmonen talvikausi siis Morrisseylla :D Valkun mukaan...

28.03.2016 13:05 <Pacman> "flunssassa" viime ajat. Toivottavasti pääsee kondikseen.

28.03.2016 16:07 <juice980> Eipä taida SJK Kemiin tulla pelaamaan kauden avausta...

28.03.2016 16:14 <juice980> Näköjään Kemi pelaa Kemissä 25.5. RoPSia vastaan eka kerran


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Pari kausivetoa tulevalle sesongille.

HJK:n ja SJK:n haastajille tarjotut mestaruuskertoimet antavat mukavasti tilaa spekuloida suursuosikkien kompuroinnilla ja poimitaan tästä haastajakatraasta FC Inter, jonka mahdollisuuksia arvostan reippaasti Veikkauksen kertoimenlaskijaa enemmän. Interin alakerta kestää vertailun mihin tahansa joukkueeseen nähden ja paremman menestyksen kannalta paljon onkin kiinni siitä, onnistuuko hyökkäyksen Guy ja nuori Källman kääntämään tasaisia "yhden maalin" pelejä kolmeksi pisteeksi tarpeeksi kovalla prosentilla. Oma arvioni Interin mestaruudelle on vähän reippaat 4%.

Tasoitusvedoissa Inter +17 8x on pudotuksesta huolimatta edelleen pelattavissa, mutta tägiin nostin kohteeksi MIFK +19. Saarelaisilla on avainmiesten säilyessä ehjinä ihan realistiset saumat osallistua tasaiseen vääntöön sijoista 3-5 ja sillon tasoitus puree pahimpia kilpakumppaneita vastaan. Näissä molemmissa vihjatuissa vedoissa on lähtökohtana, että HJK ja SJK eivät väkevistä pelaajamateriaaleistaan huolimatta lähde muilta karuun heti alussa, vaan sarja pysyy tasaisena kohtuu pitkään.

Vedonlyöntivihje: - Veikkausliigan mestari - peliaika päättynyt

kohde
Veikkausliigan mestari
veto
FC Inter
kerroin
35.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Veikkausliigan mestari (tasoitusveto) - peliaika päättynyt

kohde
Veikkausliigan mestari (tasoitusveto)
veto
IFK Mariehamn +19
kerroin
12.000 (Veikkaus)
panos
1 yks.

Osuma! +11.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 2.00, palautukset 12.00, tulos +10.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

17.10.2016 21:27 <Henkka> Tämäkin viimein löytyi. Ymmärtääkseni MIFK osuu jos

17.10.2016 21:28 <Henkka> voittavat viimeisellä kierroksella kotonaan jo mitaleilta

17.10.2016 21:28 <Henkka> pudonneen Ilveksen. Mestaruutta et sentään kehdannut tipsata

17.10.2016 21:29 <Henkka> ;)

17.10.2016 23:02 <E.Clipperton> well put toi "... sarja pysyy tasasena kohtuu pitkän" :D


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Painetaan samaan putkeen avauskierroksen pelitkin.

Ihmettelen suuresti, mikäli Lehkosuo ei lähde MIFK-kamppailuun puolustuspää edellä surkean Malmö-kenraaliharjoituksen jälkeen. HJK oli Malmöa vastaan niin huolimaton ja hävisi normaaleja kaksinkamppailuja aivan liian helposti, joten terävämpänä on pakko olla. Orgillia ja kumppaneita ei varmaan kovin mielellään haluta päästää hyville sektoreille kokeilemaan Dähnen päivän virettä. Medo tekee paluun keskikentän pohjalle, valtava merkitys HJK:lle.

MIFK taitaa olla pakotettu asettamaan puolustuslinja melko alas. Joukkue ei pärjää vyöryvää Klubia vastaan juoksukilpailuissa, mutta tiiviillä paketilla ja ilmatilan hallinnalla sillä on mahdollisuus pitää HJK poissa parhailta maalintekosektoreilta. Alhaalta on sitten toisaalta pitkä matka toiseen päähän maalintekoon, joten kovin korkealle ei MIFKin maaliodottama nouse lauantain ottelussa, vaikka joukkueesta sinänsä potentiaalia löytyykin myös hyökkääyssuuntaan.

Vähämaaliset lähtökohdat.

Vedonlyöntivihje: - HJK - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
HJK - IFK Mariehamn
veto
alle 2,25 maalia
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.89

Puoliksi osuma! +1.47 yks.

2-0PK-35 isännöi kotiavauksessaan RoPSia. Isänniltä touhu tuskin jää ainakaan tahtotilasta kiinni, eiköhän sieltä tulla kovalla intensiteetillä kehiin ja oteta pallo haltuun vieraiden kytätessä paikkoja iskeä vastaan. Molemmilta on loukkaantuneena keskikentän pohjapelaajat Portela ja Okkonen. Portelalla on tärkeä rooli PK:n pelin rytmittäjänä, Okkosen kokemus ja varmuus olisi ollut uudistuneelle RoPSille elintärkeää.

Molemmista jengeistä löytyy rutkasti tulivoimaa maaliverkkojen heilutteluun. PK:n hyökkäyspeliä pyörittävät taitavat espanjalaiset ja hyökkäyksiä päättää Counago ja mahdollisesti Kuqi. RoPSin Kokko on pikkuhiljaa heräilemässä talven koomasta, josta osoituksena kolme kaappia Cupin-ottelussa Herculesia vastaan. Hyökkäyksiin vaihtoehtoja tuovat taitavat laiturit Oluremi ja Saksela, joten pelkästään Kokon päivän vireestä ei ole maalinteko kiinni.

Poissaoloista johtuen ei ihan helpoin matsi arvioitavaksi, mutta overeissa ja RoPSin menestyksissä on ilmaa.

Vedonlyöntivihje: - PK-35 Vantaa - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 Vantaa - RoPS
veto
RoPS +0
kerroin
2.260 (SBOBET)
panos
2.5 yks.
raja
2.15

Osuma! +3.15 yks.

3-4


Vedonlyöntivihje: - PK-35 Vantaa - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 Vantaa - RoPS
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
2.400 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.2

Osuma! +4.20 yks.

3-4


Vihjeet yhteensä: panokset 8.50, palautukset 17.32, tulos +8.82 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

PS Kemi ja SJK ottavat alkulämmöt Suomen Cupissa ennen lauantain sarjakauden avausta. Edellinen kohtaaminen talven Liigacupissa Seinäjoella päättyi kotijoukkueen 1-0 voittoon Riskin viime hetkien osumalla.

Kemiltä runkopelaajista sivussa puolustaja Taimi ja todennäköisesti hyökkääjä Eissele. SJK:n avauksessa epävarmoja ovat keskikentän työmyyrät Hradecky ja Hetemaj. Uutena tulokkaana SJK:lla debytoi Matti Klinga.

Tasoero on selkeä vierasjoukkueen hyväksi ja kemiläisten pääfokus lienee sarjassa ja sarjapaikan säilyttämisessä. Vierasvoitto kelpaa peleihin ja Pinnylla lapasesta lähtenyt overi myös.

Vedonlyöntivihje: - PS Kemi - SJK - peliaika päättynyt

kohde
PS Kemi - SJK
veto
SJK -0,75
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.89

Huti: -3.00 yks.

0-0Vedonlyöntivihje: - PS Kemi - SJK - peliaika päättynyt

kohde
PS Kemi - SJK
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
2.240 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.06

Huti: -4.00 yks.

0-0


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 0.00, tulos -7.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

05.04.2016 13:08 <Henkka> Melko lujaa noussu seinäspedesten kerroin. Nyt -0.5 samaa.

05.04.2016 13:09 <Henkka> Otetaanko lisää?

05.04.2016 13:58 <Pacman> Ei ainakaan mitää näkyvää syytä kertsien nousuu.

05.04.2016 14:00 <Pacman> Olisko spekulointia lepuutuksilla kun kenttä huonona ja

05.04.2016 14:01 <Pacman> vissiin jotain satelee taivaaltakin. Varakenttä hallissa.


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Pari napsua vielä lisää SJK:lle. Kerroinnousulle ei täältä ymmärrystä. Jos kenttäolosuhteet niin huonot, että SJK joutuis sen takia staroja säästelemään niin luulis nyt Simon näyttävän hauista sen verran, että peli siirtyy halliin varakentälle.

Vedonlyöntivihje: - PS Kemi - SJK - peliaika päättynyt

kohde
PS Kemi - SJK
veto
SJK -0,5
kerroin
2.110 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

0-0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

05.04.2016 15:52 <Pacman> Hoplaa, peli siis tietty SJK -0,5.

05.04.2016 16:14 <Pacman> Edit.

05.04.2016 16:24 <Pacman> SJK:lla sivussa topparit Kane-Meite. Riski & Losa avarissa.

05.04.2016 16:29 <Pacman> Kemillä pakit Taimi ja Muller sekä alempi kk Gilligan pois.


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Suurin osa viikonlopun pelivalinnoista meni tuonne jalkapallo-ketjuun, mutta nostetaan tännekin vielä yksi.

MIFK aloitti kauden häviämällä 2-0 HJK:lle aika aneemisella esityksellä. Joukkue vetäytyi alusta asti ottamaan vastaan ja omat vastahyökkäykset jäivät usein muutamaan syöttöön, kunnes Klubi taas riisti pallon itselleen. Talven Liigacupin esitysten perusteella MIFK on kotikentällään kuitenkin huomattavasti aktiivisempi joukkue ja pyrkii prässäämään palloa ylempää. MIFKin Liigacupia leimasi tehottomuus, joukkue loi rutkasti hyviä maalipaikkoja, mutta hanat aukesi oikeastaan vasta viimeisessä ottelussa PK-35 vastaan. Ykköspyssy Dever Orgill on kuntoutunut ja saattaa olla jo aloituskokoonpanossa RoPSia vastaan. Nopea Orgill olisi juuri RoPSia vastaan tehokas ase, sillä rovaniemeläisten alakerta oli kauden avauksessa kaikkea muuta kuin vakuuttava, kommunikaatio toppareiden ja maalivahti Ricardon kanssa ei tuntunut toimivan.

RoPSin kauden avaus ei jättänyt kylmäksi, kun joukkue otti 3-4 vierasvoiton PK-35:stä 3-0 hävityn avausjakson jälkeen. Nuo avausjakson lukemat olisi voinut olla rovaniemeläisten vinkkelistä katsottuna vieläkin huonommat, sen verran purjeessa RoPS oli. Puoliajalla tehdyt vaihdot, PK:n passivoituminen ja luonnollisesti lisäksi aimo annos hyvää tuuria nostivat RoPSin tokalla jaksolla rinnalle ja ohi. Keskikentän dynamon Okkosen poissaolo näkyi pelinrakentelussa ja ohjailussa, joten tuon supertärkeän keskikentän pohjapelaajan paikan täyttäminen on Juha Maliselle ensiarvoisen tärkeää. Puolustuspään ongelmat näkyivät karusti PK-ottelun avausjaksolla kun kotijoukkue vyörytti ja RoPS otti vastaan, joten mielenkiintoista nähdä luovuttaako RoPS taas pallokontrollin suosiolla kotijoukkueelle vai lähteekö se tällä kertaa alusta asti hakemaan pallonhallintaa itselleen.

Niin tai näin, ei tämä nyt lähtökohdiltaan ole lainkaan niin underi, kuin mitä markkina väittää. Jos/kun MIFK on scoutannut huolella nuo RoPSin puolustuspään ongelmat, se iskee kiinni korkealla prässillä, jolloin pelistä ei välttämättä tule lainkaan niin hidastempoinen kuin ehkä saattaisi olettaa. Molemmilta löytyy laadukasta hyökkäysvoimaa rokottaa vastustajan puolustusvirheistä.

Vedonlyöntivihje: - IFK Mariehamn - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
IFK Mariehamn - RoPS
veto
yli 2,25 maalia
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2

Huti: -4.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Veikkausliiga jatkuu torstaina neljän matsin voimin, joten heitetään verkkoja vesille.

Vedonlyöntivihje: - SJK - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
SJK - IFK Mariehamn
veto
alle 2,25 maalia
kerroin
1.790 (SBOBET)
panos
5 yks.
raja
1.65

Osuma! +3.95 yks.SJK:n kauden avaus ei antanut mitään viitteitä hallitsevan mestarin hyökkäyspelin piristymisestä. MIFK lähtenee otteluun - kuten kauden avauksessa HJK:ta vastaan - matalalla puolustuslinjalla, ja SJK ei ole viime aikoina löytänyt väyliä sellaisen murtamiseen. SJK ottaa kotikentällään pallon komentoonsa ja odottelen tästä matalatempoista kamppailua, sillä tämä on SJK:lle jo kolmas peli 1,5 viikon sisään ja maanantaina vastaan asettuu HJK. Myös MIFKille energiansäästö sopii, joukkue pelasi lauantaina RoPSia vastaan, nyt siis torstaina SJK ja sunnuntaina vielä vieraissa PS Kemiä vastaan. RoPS ottelussa joukkue ei tuon maalin lisäksi kyennyt luomaan juuri mitään, joten tiivistä SJK-puolustusta vastaan sen maaliodotus jää kovin matalaksi.

Vähämaalisesta lähdetään ja pelipäivän aikana SJK:n kerroinliikkeet seurantaan, lähellä pelikelpoista jo nyt.

Vedonlyöntivihje: - HIFK - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - FC Inter
veto
yli 2,25 maalia
kerroin
2.060 (SBOBET)
panos
4 yks.
raja
1.95

Osuma! +4.24 yks.Vedonlyöntivihje: - HIFK - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - FC Inter
veto
FC Inter +0
kerroin
2.050 (SBOBET)
panos
3 yks.
raja
1.98

Osuma! +3.15 yks.HIFK avasi kauden vierasvoitolla PK-35 Vantaasta kuumassa kamppailussa. Joukkue pelasi taktisesti kypsän ottelun, nopean avausmaalin jälkeen se hyydytti täysin PK:n pelinrakentelun ja lyhytsyöttöpelin ja ryyditti tätä vielä pienellä tilanteiden jälkeisellä pelillä. Tämähän sitten meni vantaalaisilla tunteisiin oikein kunnolla ja Njazi Kuqin punaisen jälkeen HIFK niittasi nopeasti 0-2 loppulukemat. Kovin montaa maalipaikkaa se ei pelissä luonut. Kotikentällä odotuksissa on hiukan aktiivisempi HIFK, mutta toki Honkavaaran miehistö lähtee peleihin aina kollektiivisen puolustuspelaamisen kautta, joten tuskin mitään kovin dramaattista muutosta joukkueen otteissa nähdään.

FC Inter aloitti 1-1 tasapelillä Lahtea vastaan hyvän esityksen jälkeen. Joukkue vei laukaukset nimiinsä, loi muutamia erinomaisia paikkoja täyteenkin pistepottiin, mutta ei uponnut. Interin on helppo nojata puolustuksessa toppariparin Obilor-Sow varaan ja hyökkäyksessä nuori Källman vaikutti heti ahnaalta maalintekijältä. Interiltä on peli kokonaisuudessaan hyvässä formissa. Joukkue pitää yllä kovaa tempoa, joten se hallinnee peliä HIFKin kytätessä vastaiskun paikkoja.

Vedonlyöntivihje: - KuPS - PK-35 Vantaa - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - PK-35 Vantaa
veto
KuPS -0,5
kerroin
2.490 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.32

Huti: -3.00 yks.KuPSin esitys kauden avauksessa Ilvestä vastaan oli vähintäänkin aneeminen, eikä joukkue kyennyt luomaan 90 minuutin aikana oikeastaan mitään. Joukkue on lastattu Veikkausliiga-tasolle ihan ansioituneilla Nigerian miehillä, joilta on lupa odottaa jatkossa paljon enemmän. Osa faneista vaatii jo päävalmentaja Rajamäen päätä pölkylle, joten KuPS tullee matsiin paljon aktiivisemmalla ilmeellä. Vastus on ainakin nyt sopiva, PK-35 hyökkäyspeli ei ole tällä hetkellä uomissaan ja puolustus on sekaisin tärkeiden Raimin ja Portelan poissaolojen vuoksi. Soppaan lisämaustetta tuo vielä kuumaveristen Kuqin veljesten viime aikojen toilailut, joten kovin stabiili ei joukkueen tila tällä hetkellä ole. Banzai KuPS!

Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 23.34, tulos +8.34 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

14.04.2016 04:04 <khat> Hyvää settiä. KuPS-vinkkiin en luota :) Banzai mainittu :)

14.04.2016 04:05 <khat> Peukutus toki :D (oho voi kahesti peukutella)


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Kiireinen sunnuntai tiedossa, joten tällä kertaa vihjeisiin vaan lyhyet perustelut.

Vedonlyöntivihje: - PK-35 Vantaa - VPS - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 Vantaa - VPS
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
2.260 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.16

Huti: -3.00 yks.Shefkin sirkus saapuu taas kotiyleisön eteen, joten kaikki on mahdollista. Voittopelissä KuPSia vastaan ihan ansaittu voitto, mutta puolustus ei vakuuttanut siinäkään pelissä. Match-up VPS:ää vastaan on nyt sopiva, PK osaa prässätä ylhäältä, joten se voi olla myrkkyä nyky-VPS:n lyhytsyöttöpeliin perustuvalle pelinrakentelulle ja syvältä tulleet katkot PK:n vikkelät spanskit kääntää nopeasti maalipaikoiksi.

VPS oli odotuksia parempi heti kauden avauksessa HJK:ta vastaan ja nyt joukkue on saanut peruuntuneen Ilves-pelin takia lisää aikaa valmistautua PK:n haastamiseen. VPS pelaa rohkeaa, ajoittain uhkarohkeaakin lyhytsyöttöpeliä, joten omissa voi herkästi kolista tänäänkin. Aaron Clennon olisi päävalmentaja Vuoriselta hyvä valinta kärkeen voittamaan pääpalloja ja rymistelemään boksiin.

Vedonlyöntivihje: - PS Kemi - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
PS Kemi - IFK Mariehamn
veto
IFK Mariehamn -0,5
kerroin
2.500 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.32

Osuma! +4.50 yks.Kemi menetti viikolla hyökkäysvoimaansa, kun Sasa Jovovic poistui ringistä. Korvaaja on toki laadukas Eissele, mutta alla on pitkä loukkaantuminen ja terävyys varmasti hakusessa. Kemin avaus SJK:ta vastaan oli etenkin puolustussuuntaan pirteä. No, en tiedä onko nyky-SJK:n pitäminen pois laadukkailta maalipaikoilta mikään saavutus, mutta Kemi onnistui siinä mainiosti ja oli pallollisestikin aktiivisempi osapuoli siinä ottelussa. Kemi jatkaa pelejä Rovaniemellä, joten kotietu ei ole normaalin kaltainen.

MIFK voitti viikko sitten kotona RoPSin ja torstaina vieraissa SJK:n, joten itseluottamus on huipussaan. Orgill on palannut ryminällä kärkeen pre-seasonilla sattuneen loukkaantumisen jälkeen, joten hikinen iltapäivä on tiedossa Kemin puolustukselle. MIFKin pakka on kokonaisuudessaan hyvällä mallilla, puolustus nojaa vahvaan topparipariin Kojola-Lyyski ja maalissa Viitala on paikannut hyvin ulkomaille lähteneen Virtasen. Keskikentän pohjalle tullut Petrovic on loistava hankinta monipuolisuudessaan. Materiaali on laadukas, mutta auttamattoman kapea, joten loukkaantumiset saattavat heikentää MIFKiä huomattavasti. Kemiä vastaan joukkue pääsee kuitenkin parhaillaan, joten ostetaan sitä peleihin.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.00, palautukset 7.50, tulos +1.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

17.04.2016 14:05 <khat> Albin Granlund olisi varmaan avauksen ukko MIFKIllä. Klesana


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Uusi viikko käyntiin näillä.

Vedonlyöntivihje: - HJK - SJK - peliaika päättynyt

kohde
HJK - SJK
veto
HJK -0,5
kerroin
1.830 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.7

Osuma! +4.15 yks.Vedonlyöntivihje: - FC Inter - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
FC Inter - KuPS
veto
FC Inter -1
kerroin
2.360 (SBOBET)
panos
3 yks.
raja
2.24

Osuma! +4.08 yks.Vedonlyöntivihje: - FC Lahti - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - HIFK
veto
HIFK +0,5
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.74

Osuma! +3.36 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 23.59, tulos +11.59 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

17.04.2016 20:06 <suppoo> HJK veikkaukselle 1,88

17.04.2016 21:33 <suppoo> Ja hifkille 1,9 kun yhdistelee x ja 2

18.04.2016 20:36 <Henkka> Kaikki tokalla puolikkaalla saatanan helpolla.

18.04.2016 20:36 <suppoo> Ja helpolla.. ;)

18.04.2016 20:54 <Pacman> Nyt oli kieltämättä joo väkevä 2.halffi, käy!


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Sunnuntaina viiden ottelun kierros ja pelattavaakin piisaa.

Aloitetaan Vaasasta, jossa kohtaavat viikolla Cupista lauluun lähteneet VPS ja FC Inter. VPS myi nahkansa SJK:lle hyvän esityksen päätteeksi, jossa joukkue toteutti tutuksi tullutta pallonhallintapeliään. Inter puolestaan oli täysin hengetön Veritaksella ja PK-35 haki pisteet tylyin 0-4 lukemin.

Alkukaudesta molempien joukkueiden haaste on ollut löytää parhaille maalintekosektoreille. HJK:ta vastaan VPS sai laikaan lukuisia hyviä ja pitkiä hyökkäyksiä, mutta vaarallisia paikkoja ei juurikaan. Ottelu PK-35 vastaan oli tilanneköyhää pelaamista puolintoisin, mutta VPS vei pisteet rankkarin turvin. Inter puolestaan oli 80 minuuttia aseeton KuPSia vastaan, kunnes Belican tasoitus avasi hanat ja Inter niittasi 10 minuuttiin kolme maalia. Hifkiä vastaan joukkue pelasi pirteän avausjakson ja toisella tyytyi ottamaan vain vastaan.

Sunnuntaina VPS ottanee pelin komentoonsa ja Inter pääsee kyttäilemään katkoja ja vastaiskuja. VPS:n rohkea pelityyli aiheuttaa vastustajalle jo muutenkin hyviä vastaiskun paikkoja, mutta sunnuntaina pelikentän karu kunto voi aiheuttaa entisestään ongelmia ja virheitä VPS:n pelinrakennukselle. Valmentaja Vuorinen on ajanut pelityyliä sisään kuitenkin niin määrätietoisesti, että tuskin VPS hirveästi lähtee peliään muuttamaan.

Interillä parempi materiaali, erittäin sopiva match-up ja kasvojenpesun paikka. Peleihin.

Vedonlyöntivihje: - VPS - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
VPS - FC Inter
veto
FC Inter -0,25
kerroin
2.240 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.1

Puoliksi huti: -2.00 yks.Kuopiossa surkeasti aloittanut KuPS koittaa kartuttaa pistepussiaan FC Lahden kustannuksella. Viikolla molemmat menivät Cupissa kahdeksan joukkoon, KuPS 2.divarijengi JäPSin kustannuksella 0-1 ja FC Lahti MIFK:n vieraana 1-2 jatkoajan jälkeen. KuPS oli liikkeellä vahvalla miehistöllä, Lahden lepuuttaessa muutamia avainpelaajiaan mm. Tuominen, Tammilehto ja Tatar.

Paljon on KuPSilla parannettavaa etenkin puolustuspäässä, Kreidl maalissa ja puolustuslinja hänen edessään on erittäin virhealtis. Hyökkäyksessä Salami on huippuvahvistus ja pystyy yksilösuorituksillakin paljoon. Lahdella peli on hyvin kuosissa, lainamies Solovyev on osoittanut erinomaiseksi pelaajaksi ja yhteispeli läpimurtoaan tekevän Tuomisen kanssa natsaa kohdilleen.

Hikinen iltapäivä tiedossa KuPSin puolustukseen.

Vedonlyöntivihje: - KuPS - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
KuPS - FC Lahti
veto
FC Lahti -0,5
kerroin
2.240 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.14

Huti: -3.00 yks.Maarianhaminassa MIFK - HJK sarjan kärkikamppailussa. Kauden avauksessa Soneralla MIFK oli 90 minuuttia ottavana osapuolena häviten 2-0, mikä mairitteli siinä ottelussa vierailijaa. MIFK ei kyennyt luomaan hyökkäyssuuntaan mitään ja oli puolustuksessa helisemässä Moreloksen ja Alhon pystyjuoksujen kanssa.

MIFK urakoi viikolla koko rahan edestä Lahtea vastaan ykköstykit kehissä, kun HJK pystyi kierrättämään Kajaania vastaan. HJK:n puolustus ei vieläkään vakuuta, joten kyllä isännilläkin tässä paikkansa tulee ja Orgill on viime aikoina ollut viimeistelyissään kliininen. HJK:lla puolestaan liigan tämän hetken kuumin tutkapari Atom-Morelos, joten tiukkaa iltapäivää voi odottaa MIFK-puolustukseen.

Vedonlyöntivihje: - MIFK - HJK - peliaika päättynyt

kohde
MIFK - HJK
veto
HJK -0,5
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.92

Huti: -3.50 yks.Vedonlyöntivihje: - MIFK - HJK - peliaika päättynyt

kohde
MIFK - HJK
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
2.1

Huti: -3.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 2.00, tulos -12.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Vedonlyöntivihje: - HIFK - PS Kemi - peliaika päättynyt

kohde
HIFK - PS Kemi
veto
HIFK -0,5
kerroin
1.900 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.8

Huti: -4.00 yks.Kemin pisteodotus ei vieraissa ole tällä kaudella kovin korkea. Puolustustukseen lisää harmaita hiuksia tuo Turpeenniemen poissaolo, joka on paha isku juuri laidoilta hyökkäyksiä myllyttävää HIFKiä vastaan. Hifk saa takaisin kokoonpanoon talvikaudella vakuuttavasti esiintyneen Gelan, joka rauhoittaa ja tasapainottaa keskikenttää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

#kuopantäyttöhommat

Vedonlyöntivihje: - HJK - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
HJK - Ilves
veto
HJK -1,5
kerroin
2.310 (SBOBET)
panos
5 yks.
raja
2.02

Osuma! +6.55 yks.Vedonlyöntivihje: - HJK - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
HJK - Ilves
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
2.020 (SBOBET)
panos
3.5 yks.
raja
1.9

Osuma! +3.57 yks.HJK:n otteet ovat vähän tasaantuneet vakuuttavien ensipelien jälkeen, mutta kotona saldo on puhdas 3-0-0 MIFKiä, VPS:ää ja SJK:ta vastaan. Viime ottelu Kemissä oli HJK:n kauden huonoin ja päävalmentaja Lehkosuon mukaan siihen on reagoitu joukkueen sisällä ja Lehkosuo onkin ollut tyytyväinen joukkueen ilmeeseen viimeisissä harjoituksissa.

Jarkko Wissin mukaan Ilves harjoittaa rotaatiota tämän viikon kamppailuissa HJK:ta ja PS Kemiä vastaan. Voisi olettaa tuon sunnuntaisen Kemi-kamppailun Ilvekselle huomattavasti merkittävämmäksi otteluksi tulevaa ajatellen, joten voi olla, että joitain avainmiehiä lepuutetaankin mielummin puolustustaistelussa HJK:ta vastaan. HJK:lla on tässä puolestaan kasvojenpesun paikka ja Sonera-stadikan täysi tupa varmistaa, että jalka tuskin nousee kaasulta missään vaiheessa, vaikka toki HJK:kin pelaa sen sinänsä sytyttämmän kamppailun vasta viikonloppuna PK-35 Vantaata vastaan.

Ostoskoriin otetaan kotisuursuosikin voittoa mielihyvin.

Vedonlyöntivihje: - VPS - HIFK - peliaika päättynyt

kohde
VPS - HIFK
veto
HIFK +0
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2

Huti: -4.00 yks.VPS pelasi surkean ottelun FC Lahtea vastaan ja matsi paljasti karulla tavalla VPS:n pallokontrollipelin tämän hetken ongelmat. Joukkue avasi järjestään lyhyillä avauksilla ja Lahden korkea prässi aiheutti jatkuvasti vaarallisia pallonmenetyksiä lähellä omaa 16-aluetta. Päävalmentaja Vuorimaan ajatuksena on ollut ajaa pelityyliä alkukaudella sisään tuloksienkin varjolla, joten eiköhän pelitapa pysy tässäkin melko samanmoisena. Heikkokuntoisella kotikentällään VPS ei ainakaan Interiä vastaan pystynyt juurikaan vaarallisiin hyökkäyksiin ja takkuinen meno jatkui myös Lahdessa Kisapuiston perunapellolla. Kisapuistosta jobinpostia toi myös tähtipakki Veli Lammen loukkaantuminen, joka on valtava isku VPS:n takalinjoille.

HIFK pääsee tässä toteuttamaan sille luontaisinta vastaiskupeliä ja aktiivisella prässillä katkoja ja pelinkääntöjä pitäisi olla luvassa. Kärjessä Juho Mäkelä on ollut alkukaudesta niin hurjassa maalivireessä, että todella tarkkana saa VPS-puolustus pysyä. Lahti-pelin perusteella omissa kolisemista voi olla vaikea välttää.

Vihjeet yhteensä: panokset 12.50, palautukset 18.62, tulos +6.12 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

#kuopantäyttöhommat jatkukoon.

Hieman markkina ylireagoinut FC Lahden viime ottelun näyttävään tulokseen. Tuossa ottelussa VPS luovutti kaikki aseet Lahdelle ja Veli Lammen loukkaantuminen sekoitti VPS-puolustusta entistestään. Sitä edelsi kauden heikoin esitys KuPSin vieraana, eikä kotiottelu HIFKia vastaan esittänyt myöskään mitään järin vakuuttavaa. Hyökkäyspeli rullaa ajoittain kauniisti Solovjev-Tuominen-akselin ympärillä, mutta hyökkäyksiä päättävää puhdasta kärkipelaajaa Lahdelta ei tunnu löytyvän. Maalilla Maanoja on ollut epävarma, KuPS-ottelu oli häneltä kauden surkein esitys ja VPS-ottelussa miestä ei kunnolla testattukaan.

RoPS on ollut heti kauden alusta alkaen (pl. PK-35-pelin avausjakso) yllättävän valmis paketti ja Malisen sapluuna toimii sekä puolustus, että hyökkäyssuuntaan. Boris Kokon maalijyvä löytyi kreivin aikaan heikosti sujuneen pre-seasonin jälkeen ja keskikenttä on tarjonnut Kokolle oivallista tulitukea.

RoPS nappaa tässä noin kerran kahdesta täyden pistepotin.

Vedonlyöntivihje: - RoPS - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - FC Lahti
veto
RoPS -0,5
kerroin
2.120 (SBOBET)
panos
3 yks.
raja
2.04

Huti: -3.00 yks.Vedonlyöntivihje: - RoPS - FC Lahti - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - FC Lahti
veto
yli 2,25
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.84

Huti: -3.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 6.50, palautukset 0.00, tulos -6.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

05.05.2016 16:00 <Pacman> RoPS 70min ylivoimalla ja 30min 2 miehen ylivoimalla, BRUTAL


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Kello 16 mennään taas kolmen matsin voimin. Pelit isketään suurimpien putoajakandidaattien välienselvittelyyn Oulussa.

Kemi hävisi viikolla KuPSille vieraskentällä 2-0. Kemi loi tilanteita ja pääsi hyvin laukaisusektoreille, mutta suurin osa vedoista painui ohi KuPS-maalin. Kokoonpanosta sivussa olivat laitapakki Bitsindou ja pelintekijä Kaby, joista Bitsindouta odotetaan tänään takaisin kokoonpanoon. Myös pitkäaikaispotilas Stewart pääsi KuPS-ottelussa jo peliminuuttien makuun, joten hän tuo lisää vaihtoehtoja Kemin hyökkäyspeliin. Ennen KuPS-peliä Kemi pelasi laadukkaat kolme peliä, joista kotivoitto HJK:sta, vierastasuri HIFK:ltä ja 1-2 kotitappio MIFKille, josta Kemi olisi ansainnut vähintään tasapelin sen verran huippupaikkoja se ottelussa tuhlaili.

Ilves sai viikolla selkäsaunan HJK:n vieraana lukemin 5-1. Tamperelaiset olivat avausjaksolla teräviä, iskivät avausmaalin ja hyydyttivät HJK:n pelin täysin. Toisella puoliajalla joukkue menetti kuitenkin otteen, ja HJK paukutti viisi maalia 20 minuuttiin. Jälkimmäisellä jaksolla Ilveksen pelissä oli vähän pre-seasonilta tuttua sekavuutta, joka näkyi harhasyöttöinä ja pelaajien välisten etäisyyksien karkaamisena. Tuon he olivat alkukauden peleissä pystyneet yllättävänkin hyvin karsimaan pois, mutta HJK:ta vastaan pakka sitten levisi täysin. Ilves lepuutti avauksen pelaajista toppari Milosavljevicia ja keskikenttiä Matronea, Ala-Myllymäkeä ja Soisaloa.

Kemi on kotikentällään markkinan arviota suurempi suosikki. Joukkue luo riittävästi tilanteita ja jossain vaiheessa laadukkaat kärkimiehet Ions/Eissele alkavat osumaan maalipuiden väliinkin. Ilvekselle kyseessä on toinen reissupeli viikkoon ja fyysisesti se kuormittavampi. Molemmat joukkueet pyrkivät nopeisiin pelin kääntöihin, joten tuskin tässä myöskään mitään kävelytempoa tullaan näkemään.

Kemiä ja overia kupongille!

Vedonlyöntivihje: - PS Kemi - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
PS Kemi - Ilves
veto
PS Kemi -0,25
kerroin
2.190 (SBOBET)
panos
3 yks.
raja
2.1

Osuma! +3.57 yks.Vedonlyöntivihje: - PS Kemi - Ilves - peliaika päättynyt

kohde
PS Kemi - Ilves
veto
yli 2,25 maalia
kerroin
2.110 (SBOBET)
panos
4 yks.
raja
1.96

Huti: -4.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 6.57, tulos -0.43 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


tallipoika
Avatar
Jäsen
Viestit: 2133
Liittynyt: 02.03.2003, 13:00
Pisteitä: 1331
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

Lauantaina pelataan PS Kemin viimeinen evakko-ottelu Oulun Raatissa Tampereen Ilvestä vastaan.(PS Kemi)

Ei tuo kotietu varmaankaan ihan normaali ole, SJK ja MIFK vetivät evakossa alle 500 katsojaa(Rovaniemi), toki HJK veti yli 2 000(Oulussa)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

€:kin on iso raha, jos sitä ei ole..!

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Perjantaille parin kohteen voimin.

Vedonlyöntivihje: - Ilves - PK-35 Vantaa - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - PK-35 Vantaa
veto
PK-35 Vantaa +0
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.97

Huti: -3.50 yks.Vedonlyöntivihje: - RoPS - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - KuPS
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
2.230 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.08

Huti: -4.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 7.50, palautukset 0.00, tulos -7.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Veikkausliigassa viikonlopun ennakkoon kuumin kamppailu pelataan perjantai-iltana Lahden Kisapuistossa.

Isäntä FC Lahti pelasi kaksijakoisen viime viikon: maanantaina kotona kaatui SJK komeasti 3-0 ja sunnuntaina Maarianhaminassa tuli pataan samoin lukemin. Tähän kamppailuun Lahti saa takaisin lainamies Solovjevin, joten alkukauden tutkapari Solovjev-Tuominen on jälleen yhdessä. HJK puolestaan hoiteli maanantaina Interin rutiinisuorituksella 3-1. Klubi hallitsi ottelua alusta loppuun, mutta ottelun ratkaisijaksi nousi lopulta laitapakki Taiwo, joka viimeisteli ensin boksista kulman jälkitilanteesta ja sitten vapaapotkusta rankkarialueen tuntumasta. HJK:n pelissä saattaa jo hieman näkyä avainmiesten alkukauden kovat minuutit, eikä olisi ihme, että esimerkiksi Atomille annettaisiin jossain vaiheessa huiliaikaa.

HJK on pelannut alkukaudesta heikkoja vieraspelejä. Viimeksi se vei pisteet PK-35:ltä pelitapahtumien vastaisesti 1-2, tätä edelsi tappio Kemille 1-0 sekä tasurit Maarianhaminassa ja Rovaniemellä. Hieman huonommalla onnella HJK:n alkukausi vieraspeleissä voisi olla luokkaa 0-1-3/0-2-2, joten pallo on pomppinut Klubin kannalta myönteisesti.

Lahti on puolestaan esiintynyt kotona edukseen: SJK-voittoa edelsi VPS:n möyhennys lukemin 4-0 ja tasapeli HIFK:n kanssa 2-2, HIFK tasoitti lisäajalla aivan viimeisestä pelitilanteesta. VPS-ottelussa Lahti prässäsi korkealta ja sekoitti vieraiden pelinrakentelun totaalisesti. Samanlainen strategia voisi toimia tehokkaasti myös HJK:ta vastaan, jonka pelinrakentelu ei ole kotistadionin ulkopuolella vielä millään lailla vakuuttanut. Kisapuiston nurmessa riittää edelleen kuoppaa ja muhkuraa, mikä varmasti osaltaan aiheuttaa HJK:lle päänvaivaa.

Odotettavissa lämminhenkinen perjantai-ilta niin kentällä kuin katsomossa. Tempo pysynee reippaana koko matsin ajan, Lahden kotimenestyksissä ilmaa ja overeissa samoin.

Vedonlyöntivihje: - FC Lahti - HJK - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - HJK
veto
FC Lahti +0,25
kerroin
2.040 (SBOBET)
panos
3.5 yks.
raja
1.93

Huti: -3.50 yks.Vedonlyöntivihje: - FC Lahti - HJK - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - HJK
veto
yli 2,5 maalia
kerroin
2.320 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.18

Osuma! +3.96 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 6.50, palautukset 6.96, tulos +0.46 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

19.05.2016 23:14 <Neo> voi kyllä tekstit allekirjoittaa lähes täysin tästä kohtaa

19.05.2016 23:15 <Neo> harmi että keskustelu VL:sta hajoaa kun hyvää matskua täällä


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

PK-35 Vantaan kausi on lähtemässä heti alussa pahasti jengoiltaan. Joukkueen sisällä, ainakin valmennusjohdossa, muhii ristiriitoja ja täytyyhän sen jollain tavoin heijastua myös joukkueen pelaajiin. PK:n kauden alku on ollut tuloksellisesti heikko, mutta tulostaulun taakse katsoessa huomaa, että joukkue olisi ansainnut alkukaudesta paljon enemmän kuin yhden voiton ja viisi pistettä. Hieman paremmalla onnella vantaalaisilla olisi vyöllään mm. SJK:n ja Maarianhaminan päänahat ja ainakin tasuri HJK:lta ja tällöin tuskin ilmassa olisi samanlaista paniikkia kuin nyt. Kausiennakossa kirjoitin, että vahvasti tunteella elävälle PK:lle olisi erityisen tärkeää vahva kauden avaus, ja nyt kun niin ei ole käynyt, kärsivällisyys on loppumassa jo yhdeksän ottelun jälkeen.

Päävalmentaja Kuqi kertoi ennakossa harkitsevansa muutoksia avauskokoonpanoon, kun muutamilla pelaajilla on vammoja ja osalla oli jäänyt torstain viimeistelyharjoitukset väliin.

PS Kemi on puolestaan aloittanut kauden hienosti ja osoittanut heti kuuluvansa Veikkausliigaan. Joukkue on saalistanut seitsemästä ottelusta neljä voittoa, vaikka ei ole päässyt pelaamaan yhtään oikeaa kotiottelua Kemissä. Kemin alkukauden ainoa heikko hetki sattui vieraissa KuPSia vastaan, mutta muuten joukkue on pelannut erittäin kurinalaisella tavalla. Viimeksi joukkue kairasi 0-1 vierasvoiton VPS:stä tehomies Ionsin osumalla. Sitä ennen kaatui Ilves samoin numeroin, saman miehen toimesta.

PS Kemi on Ionsin johdolla vahva vastahyökkäysjoukkue, jolle PK-35:n pallonhallintaan perustuva lyhytsyöttöpeli sopii mainiosti. Pidän molempia joukkueita hieman nähtyä over-herkempinä ja nuo PK-35:n sisäiset ongelmat saattavat näkyä pelikurissa negatiivisella tavalla, mutta kyllä se on aikalailla oikein jo hinnoiteltu kertoimiinkin.

Kemiä peleihin!

Vedonlyöntivihje: - PK-35 Vantaa - PS Kemi - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 Vantaa - PS Kemi
veto
PS Kemi +0
kerroin
2.510 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
2.3

Push: +0.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Alkulämmöt lauantain UCL-finaaliin Veikkausliiga-viheriöiden kautta.

FC Lahti oli keskiviikkona yllättävän aseeton Ilveksen vieraana ja 2-0 tappio kasvatti Kuhnuri-miehistön tappioputken jo kolmen ottelun mittaiseksi. Tuosta ottelusta oli sivussa puolustuksen johtohahmo Pyry Kärkkäinen, joka palaa nyt takaisin ruotuun. Maalissa Mujunen saanee uuden mahdollisuuden, molemmat Ipa-maalit syntyivät lähietäisyydeltä Tendengin loistavista tarjoiluista ja Hynysen & Soisalon huolellisista viimeistelyistä, joten maalivahdin piikkiin ne eivät menneet. Tuon orastavan maalivahtiongelman lisäksi Lahti kärsii kärkipelaajan puutteesta ja erinäiset huhut ovatkin tuoneet Berat Sadikia takaisin FC Lahden paitaan. Multanen ei nykyformissaan vaikuta liigatason pelurilta, Rafael ei enää riitä ja Eullerin liikkeet ovat välillä vähän koomisiakin keskenkuntoisuudessaan. Alkukaudesta maalinteko on ollut Jasse Tuomisen harteilla, joka on kuitenkin vasta 18-vuotias peluri, eikä luonnollisesti pysty kantamaan joukkuetta illasta toiseen.

PK-35 karsi alkuviikosta espanjalaiset riveistään ja nappasi heti perään 3-1 kotivoiton Interistä. Joukkue suoraviivaisti peliään, syöttömäärät putosivat hurjasti ja joukkue keskittyi pallonhallinnan sijasta nopeisiin hyökkäyksiin. Pelin jälkeen Shefki Kuqi kommentoi, että nyt joukkueessa kaikki haluavat pelata PK:n paidalle ja kyllähän tuo voitto varmasti nosti joukkueen sisällä taistelumielialaa ja näyttämisen halua. Suoraviivainen pelitapakin on paljon sopivampi pelitapa Suomen, noh, vaihtelevan tasoisille pelikentille ja kun kärjessä on Njazi Kuqin kaltainen liigan TOP3-boksipelaaja niin homma voi lähteä nyt rullaamaan paremmin.

FC Lahti saa suosiolla pallonhallinnan PK:n kytätessä vastaiskun paikkoja. Lahden kannalta suurin kysymysmerkki on tuo tehojen löytyminen ja kolmen ottelun tappioputkessa hommaan saattaa hiipiä vielä turhaa lisäpuristusta. PK:ta tasoituksella ja underia kupongille.

Vedonlyöntivihje: - FC Lahti - PK-35 Vantaa - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - PK-35 Vantaa
veto
PK-35 +0,5
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.04

Huti: -4.00 yks.Vedonlyöntivihje: - FC Lahti - PK-35 Vantaa - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - PK-35 Vantaa
veto
alle 2,5 maalia
kerroin
1.880 (SBOBET)
panos
4 yks.
raja
1.74

Huti: -4.00 yks.RoPSilla on alla kaksi 1-0 tappiota ja neljään viimeisimpään se on onnistunut vain kertaalleen maalinteossa. Joukkue on esiintynyt kuitenkin numeroita paremmin, toissakerralla KuPS teki voittomaalin lähes ainoasta kunnon tilanteestaan ja viimeksi VPS rokotti heikkokuntoisen kentän avustuksella niin ikään ainoasta maalia kohti osuneesta laukauksestaan. Päävalmentaja Malinen kokeili Vepsua vastaan kärjessä vähälle peliajalle jäänyttä Ransford Oseita, mutta pienikokoisen hyökkääjän esitys oli vaisu osittain toki kentän pakottaman pelitavan vuoksi. SJK:ta vastaan Kokko palannee taas avauskokoonpanoon.

SJK voitti keskiviikkona derbyssä VPS:n 1-0, mutta ei vakuuttanut edelleenkään. Toisella puoliajalla VPS:llä oli pari todella vaarallista saumaa mennä ottelussa johtoon, mutta ensimmäisessä Clennon ei osunut Aksalun seikkaillessa maalipuiden väliin ja toisessa Aksalu torjui saman miehen hyvän laukauksen. SJK:n maali syntyi VPS:n pakin toheloidessa omalla päätyrajallaan, josta Tuco sai ilmaiseksi pallon ja toimitti sen maalin edustalle unohtuneen Riskin päähän joka viimeisteli varmasti. SJK:n suurimmat ongelmat ovat edelleen hyökkäyspelissä, joukkueesta puuttuu pelintekijä, jonka kautta hyökkäyksiin tulisi vaihtoehtoja ja monipuolisuutta. Nyt hyökkäyksiä pyritään päättämään niin ilmiselvästi Riskin kautta, että se on puolustusten liian helppoa lukea ja näin sarjan parhaan kärkipelaajan potentiaalia jää hyödyntämättä.

Lepoetu huomioon ottaen omat kalkyylit näyttävät RoPSille 45% suosikkiasemaa. Vähämaalinen on toki lähtökohta, mutta Boris Kokon ja Riskin ollessa kentällä vähäisetkin paikat voivat nopeasti realisoitua tulostaululla.

Vedonlyöntivihje: - RoPS - SJK - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - SJK
veto
RoPS -0,5
kerroin
2.350 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
2.21

Huti: -3.50 yks.Vedonlyöntivihje: - RoPS - SJK - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - SJK
veto
yli 2 maalia
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.89

Osuma! +2.91 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 14.50, palautukset 5.91, tulos -8.59 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

HJK isännöi EL-karsinnassa Atlantasia. Ensimmäinen osaottelu Liettuassa päättyi Klubin 0-2 voittoon, joten HJK:lla on pullat hyvin uunissa jatkoonpääsyä ajatellen.

HJK:n peli on tällä hetkellä todella hyvässä formissa ja tulosta syntyy. Avausosassa Klubi kesti Atlantasin väkevän alun, kruununa Dähnen torjuma rankkari. Toisella puoliajalla kotijoukkueen suurin prässäysinto laantui ja Klubi sai paremmin omasta pelistään kiinni. Vapauttavat maalit iski hirmuvireessä paineleva Alfredo Morelos.

Lehkosuon HJK on tällä kaudella muutamissa tärkeissä peleissä vetäytynyt ja ollut (liiankin) passiivinen päästyään johtoasemaan ja samanlaista varovaista otetta saatetaan nähdä myös tänään. HJK varmasti välttelee hyökätessä suurempia riskejä, enkä ole lainkaan varma kykeneekö Atlantasin tasoinen joukkue löytämään uusia aseita tiiviin HJK-pakan murtamiseen.

Underit maistuu!

Vedonlyöntivihje: - HJK - Atlantas - peliaika päättynyt

kohde
HJK - Atlantas
veto
alle 2,75 maalia
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.

Osuma! +3.78 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

HJK eteni viikolla Eurooppa-liigassa jatkoon ja urakka jatkuu heti ensi torstaina Bulgariassa PFC Beroe Stara Zagoran vieraana. Näin ollen Klubin kokoonpanossa nähtäneen rotaatiota, mutta Veikkausliigan leveimmällä ja laadukkaimmalla materiaalilla operoivalle joukkueelle se tuskin on ongelma. Anthony Annan palaa kokoonpanoon ja saanee penkin kautta jotain minuutteja jo tänään. HJK on esiintynyt kotikentällään vakuuttavasti 6-1-0 saldolla. Klubi luo koti-tekonurmellaan hyökkäysuhkaa erittäin monipuolisesti ja siihen päälle vielä Taye Taiwon kaukolaukaukset, joten ei ihme, että maaleja on syntynyt lähes 2,5/peli keskiarvolla.

PS Kemin kuherruskuukaudet Veikkausliigassa ovat tällä erää ohi ja viimeiset neljä ottelua ovat olleet mollivoittoisempaa menoa hienon alkukauden jälkeen. Viimeisin ottelu HIFKiä vastaan toi tappion lisäksi kaksi pelikieltoa Gilligan & Könönen ja Turpeenniemen pelikunto on vielä kysymysmerkki. Kovia iskuja puolustuspäähän pahimmalla mahdollisella hetkellä, kun tiedossa on 90 minuutin mankeli sarjaykkösen vieraana. Hyökkäyssuuntaan Kemi on lähes täysin Billy Ionsin varassa ja selvää on, että mies on tänään erityisvartiossa. Kemi on saanut vieraissa sarjan toiseksi vähiten laukauksia aikaan, noin kuusi laukausta/peli, joten ei Kemin maaliodottama hyvällä tahdollakaan kovin korkeaksi tänään nouse.

Vedonlyöntivihje: - HJK - PS Kemi - peliaika päättynyt

kohde
HJK - PS Kemi
veto
HJK -1,5
kerroin
2.290 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.08

Osuma! +6.45 yks.RoPS eteni niin ikään europeleissä jatkoon ja jatkaa urakkaa torstaina kotikentällään. 1-1 päättynyt matsi Shamrockia vastaan oli fyysinen ja palautuminen Inter-matsiin on varmasti haastavaa. RoPSin onneksi vastaan asettuu juuri Inter, joka päästänee RoPSin rauhassa hallitsemaan palloa ja antaa näin hengähdysaikaa. Europeleistä huolimatta RoPSin on keskityttävä täysillä myös liigan peleihin, sillä se on mukana tasaisessa taistelussa ainakin pronssisijasta HJK:n ja MIFKin takana. Tuosta nipusta SJK ja VPS nappasivat perjantaina jo täyden pistepotin, joten rovaniemeläisten olisi tärkeää vastata huutoon. Joukkueen ikoni ja kapteeni Antti Okkonen on takaisin pelikunnossa ja nähtäneen tänään ainakin vaihtopenkillä.

FC Interin peli on murheellisessa jamassa, eikä oikein mitään valoa näy tunnelin päässä. Hieman lupauksia paremmasta antanutta SJK-peliä seurasi surkea esitys kotikentällä VPS:ää vastaan. Job Dragtsman pakattua kimpsunsa valmennusvastuun otti kakkosvalmentaja Jami Wallenius ja tuntuu, että etenkään kokeneemmilla pelaajilla ei ole mitään paloa ja sytykettä pelata hänelle. Tässä tilanteessa 700 kilometrin siirtymä Rovaniemelle ei välttämättä ole se motivoivin lähtökohta peliin ja vaikeaa peliä Interille on taas lupa odotella.

Vedonlyöntivihje: - RoPS - FC Inter - peliaika päättynyt

kohde
RoPS - FC Inter
veto
RoPS -0,75
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
2.02

Puoliksi osuma! +2.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 8.50, palautukset 16.95, tulos +8.45 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Vedonlyöntivihje: - PS Kemi - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
PS Kemi - KuPS
veto
alle 2 maalia
kerroin
2.060 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
1.96

Push: +0.00 yks.Vedonlyöntivihje: - PS Kemi - KuPS - peliaika päättynyt

kohde
PS Kemi - KuPS
veto
KuPS +0
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
2.07

Osuma! +4.17 yks.PS Kemi seilaa viiden ottelun tappioputkessa ja hyökkäystehot ovat pahasti kateissa, viidessä ottelussa Kemi on onnistunut maalinteossa vain kerran. Viimeksi HJK:ta vastaan Kemillä ei ollut missään vaiheessa mitään palaa ja tappiolukemat 2-0 mairitteleekin pohjoisen poikia. Joukkueen hyökkäystehot ovat tällä kaudella olleet yhtä kuin Billy Ions, joka on tehnyt Kemin 11 maalista kuusi ja syöttänyt kaksi. Vastustajat ovat hiljalleen oppineet lukemaan Kemin nopeita Ionsin kautta pelattavia hyökkäyksiä, eikä muista pelaajista, kuten esimerkiksi surullista kautta pelaavasta Eisselestä ole ollut vastuunkantajaksi viimeistelyssä. Eikä helppoa tule maalinteosta tälläkään kertaa, sillä vastassa on yksi sarjan parhaista topparipareista Azubuike-Diallo.

KuPS on tuloksellisesti ihan hyvässä formissa, vaikka ei sen peli edelleenkään ole mitään joga bonitoa. Hyökkäyspeli on ollut hyvin suoraviivaista kohti kärkimies Salamia ja nyt Salami on varoitustilin täyttymisen vuoksi ottelusta sivussa. Kuopiolaisten maalinteko on tällä kaudella nojannut vahvasti Salamin lisäksi myös erikoistilanteisiin, joiden kanssa Kemi saa olla tänään tarkkana.

KuPSin kauden 16 ottelusta 11 on päättynyt underiin, joten varovaista, puolustuksen kautta lähtevää KuPSia on jälleen odotettavissa. Kotijoukkue PS Kemi saanee ottelussa suosiolla pallonhallinnan, mikä ei välttämättä sille ole mikään etu tai vahvuus. Ions on varmasti merkitty mies kuopiolaisten toimesta.

Vahvasti underilta haiskahtaa.

Vihjeet yhteensä: panokset 7.50, palautukset 11.67, tulos +4.17 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit


Pacman
Jäsen
Viestit: 57
Liittynyt: 11.01.2016, 21:11

Tuotto: +29.48 yks.

Palautus%: 107.99%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 101

Pisteitä: 324

Re: Maximum Attack - Veikkausliiga 2016

Viesti Kirjoittaja Pacman »

Vedonlyöntivihje: - PK-35 Vantaa - IFK Mariehamn - peliaika päättynyt

kohde
PK-35 Vantaa - IFK Mariehamn
veto
IFK Mariehamn -0,25
kerroin
2.160 (SBOBET)
panos
5 yks.
raja
1.98

Osuma! +5.80 yks.Joukkueet lähtevät sunnuntain peliin varsin erilaisista lähtökohdista. Vastakkain ovat sarjajumbo ja sarjakärki, sarjan huonoin kotijoukkue ja sarjan paras vierasjoukkue.

Kotijoukkue PK-35 Vantaa koki keskiviikkona Vaasassa kirpeän 2-1 tappion johdettuaan ottelua 75 minuutille asti. VPS ratkaisi ottelun neljä minuuttia ennen täyttä aikaa Soirin niitattua rankkarin paluupallon rysään. Jo sitä ennen pistepussi oli lähellä karttua SJK:n vieraana, mutta Njazi Kuqi zippasi lisäajalla rankkarin yli maalin. Vaasan reissulta jobinpostia tuli jo ennen ottelun alkua, kun joukkueen kapteeni ja henkinen selkäranka Kim Raimi joutui jäämään ottelusta sivuun ja missaa myös tämän päivän kamppailun. PK:lla on muutenkin vajausta puolustussuuntaan, kun Raimin lisäksi poissa ovat Kosta Manev, Marcus Heimonen, Altin Ademaj, Jalmari Karvinen ja Ahmed Said Ahmed. Kapealle materiaalille lyhyt palautumisaika ole luonnollisestikaan se optimaalisin ja IFK:n vastahyökkäyksiä vastaan tuoreille jaloille olisi käyttöä.

IFK Mariehamnin kone ei ole osoittanut hyytymisen merkkejä ja esitykset ovat kestäneet Assisin ja Orgillin poissaolojakin. Assis avasi viime ottelun vaihdosta, mutta tuli puoleksi tunniksi sisään ja palannee nyt avaukseen. IFKM:lta poissa sen sijaan ovat Petrovic, Ekhalie ja Dafaa, joten optimaalista avausta ei saarelaisillakaan ole kentälle laittaa. IFK:n pelilliset palaset ovat kuitenkin niin tasapainoisessa jiirissä ja itseluottamus sen myötä korkealla, että nimekkäät poissaolijatkaan eivät välttämättä aiheuta suurempia hankaluuksia. Eurocupista tuli nopea lähtö norjalaisen Oddin käsittelyssä, joten IFK Mariehamn voi nyt rauhassa keskittyä Veikkausliigan mestaruusjahtiin.

PK-35 ei ole ihan niin huono kuin mitä sarjataulukko osoittaa, mutta nyt puolustuspään poissaolot, lyhyt lepoaika ja fyysisesti väkevämpi vastustaja aiheuttavat tummia pilviä kotijoukkueen suuntaan. Hypätään siis tässä kohtaa vierasjoukkueen kelkkaan.

Vedonlyöntivihje: - FC Lahti - RoPS - peliaika päättynyt

kohde
FC Lahti - RoPS
veto
alle 2 maalia
kerroin
2.170 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.06

Huti: -3.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Ilves - HJK - peliaika päättynyt

kohde
Ilves - HJK
veto
alle 2 maalia
kerroin
2.170 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.06

Osuma! +3.51 yks.Otetaan vielä molempien eurojoukkueiden matseihin underit, kun vastustajatkin ovat niihin oikein passelit. Lahdella maalinteko tökkii ja ainoa syömähammas Jasse Tuominenkin saattaa olla sivussa nilkkavamman takia. RoPSilla on käytössä laaja rinki, joten rotaatiota on varmasti luvassa.

Ilves on nojannut koko kauden tiiviiseen puolustuspeliin ja hyökkäyssuunnassa tuhoja tekee "väärässä sarjassa" pelaava Emile Paul Tendeng. Tengeng lienee siis tänään Klubin toimesta vahvasti merkattu mies. Ilves ei anna kotikentällään Tammelassa mitään ilmaiseksi ja senkin vuoksi HJK lepuuttanee Kemi-ottelun tapaan ainakin osaa hyökkäyspään avainmiehistä.

Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 17.31, tulos +6.31 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Panos: 1-5 yks.

Twitter: @ritvjukk

Minikommentit

17.07.2016 10:21 <karikar> Veikalta Ipa-HJK u2,5 1,68 lienee edullisin pelivalinta.


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntiblogit”