Tänään on 01.10.2020, 10:55.

Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Moikka!

Kuten jotkut ovat huomanneetkin, vihjaukseeni on tullut tässä taukoa. Syyt ovat lyhykäisyydessään surkea tulos ja kiireellisyys. En kuitenkaan aio kaivautua maan alle - vaikka mieli tekisikin - vaan parantaa ja jatkaa toimintaa ja olla tämän hienon yhteisön jäsen jatkossakin. Ajattelin, että nyt pieni tilannekatsaus olisi paikallaan :peukku:

Aloitetaan seurannasta. Viime kausi 118% ja tämä kausi 97% näkyvät profiilistakin, joten ei niihin sen tarkemmin. Vetomäärät ovat kuitenkin 200 pinnassa, joka otantana on yllättävän pieni. En ainakaan itse edes vuosi sitten oikein tätä ymmärtänyt, vaan luulot olivat aika paljon isompia mitä todellisuudessa olisi voinut vetojen laadulta olettaa. Toki tällä kaudella karsin buukkerivalikoimaa, mutta kyllä ne omat oikeat vedotkin menivät tällä kaudella paljon huonommin kuin viime kaudella ihan joka paikassa. Lyön kuitenkin 1500-2000 vetoa kaudessa, joten henkilökohtaisista taloudellisista tuloksista nämä vihjeet eivät vielä hirveästi kerro.

Latailin seurannan exceliin ja erittelin buukkerivalikoiman mukaan:

Kaikki: näkyvät nimimerkin alla.

Kaikki miinus Marathonbet: 257 vetoa, 108,1%

Pinnacle + Veikkaus: 121 vetoa, 104,2%


Pidän nyt jatkossakin linjan, että vihjeet alempien kategorian osioihin, sillä Marathonbet ei tykkää peesailusta, vaikka erinomainen, aliarvostettu ja luotettava buukkeri onkin. Näistä tuloksista ja vetomääristä päätellen en vielä kehtaa kehoittaa peesaamaan, mutta kannattaa jäädä seuraamaan miten käyrät lähtee tästä kehittymään kun otantaa saadaan. Vihjeitä ei kuitenkaan tule, ennenkuin olen varma, että niissä on tarvittava laatu. Jos minulla on yksikin peesaaja, niin otan vhjaamisen ja tappiot äärimmäisen tosissaan. Tämä siis tuntuu ihan arkielämän mielenterveydessä jos menee vihjeet hyvin tai huonosti. Tästä syystä jätin ainakin toistaiseksi tämän kauden vähän kesken, kun aikaa alkoi kulua kouluun enemmän ja enemmän, ja vähemmän yllättäen se sitten vaikuttikin vihjeiden ja vetojen laatuun. Mun systeemeissä on jonkin verran arvionvaraisia parametreja, jotka oikeastaan vaatii pelien näkemistä.

Koulusta sain melko samantyylisesti kylmää suihkua alkuun, että ihan naureskelemalla näistä tenteistä ei vedetä hyviä numeroita. Hätää ei kuitenkaan ole, sillä 3 kertaa saa jokaisen tentin tehdä ja nyt panostus on sitä luokkaa, että saan varmastikin keskiarvon hilattua niihin lukuihin, että pääsee haluamalle erikoistumislinjalle. Nöyryyttä ja työntekoa vaan, pätee vissiin kaikessa. Sitä koulutusta kuitenkin tarvitaan, että joku päivä voi olla, kuten eräskin meidän kaikkien tuttu; vakavarainen mies, joka perheen kanssa mökkeilee ja laituriltä läppäri sylissä heittelee betsejä :wink:

Ai että miksikö höpöttelen täällä kouluistani? No, ainakin mä tykkäisin lukea ihan mielettömästi palstatovereiden kuulumisista ja elämästä muuten vain. Jotenkin teistä usein kirjoittavista on tullut niin tuttuja, että haluaisi kuulla vähän enemmänkin kuin ne vihjeet ja kerroinrajat. Näistä syistä päädyin aloittamaan oman blogin, joskaan en ole vielä ihan varma minkä tyylinen tästä muotoutuu. Mutta nykyään joka toisella vähänkään salilla käyvällä fitnesstytöllä on blogi, joten miksei mullakin? Varmaan vihjeitä jaan edelleen tunteellisesti (myös) kahvilan puolella, mutta jos niihin liittyy pidempiä mihinkään todellisuudessa liittymättömiä tekstejä niin sitten varmaan tänne :lol:

Vedonlyönnissä tavoitteena on pelata ja vihjata keskitason panoksilla pelaaville sopivia vihjeitä hyvillä odotusarvoilla. Ainakin toistaiseksi kun itsekin pelaan vielä maksimissaan muutamalla satasella per veto, niin odotusarvojen on syytä olla suht korkealla, jotta kunnollista tulosta saa aikaseksi. Varsinkin aloittelijat (#BOOM miehet) eivät välttämättä tule ajatelleeksikaan, että joku ison otannan 102% tulos tuottaa keskimäärin 1,02 odotusarvon vihjeitä eli 100 euron panoksella yhden vihjeen arvo on vain 2 euroa. Tienaat siis 2 euroa yhdellä 1,02 oa vedolla 100 euron panoksella. Vedonlyönti siis valitetavasti vaatii joko todella isoa kassaa, tai kohtuullista kassaa ja suuria vetomääriä (kassankiertoa) hyvällä palautusprosentila. Toisaalta kun ammattimaisemmin miettii, niin ei sen kassan siinä mielessä tarvitse harvinaisen suuri olla. Päinvastoin, esimerkiksi osakesijoittamiseen verrattuna vedonlyönnillä on valtava etu kassankierron suhteen, eli osakemarkkinoilla rahat lojuu koko vuoden ja voidaan ajatella että kassa kiertää kerran vuodessa. Vedonlyönnissä ammattilainen voi kiertää kassaa vaikka 15 kertaa vuodessa, jolloin 102% palautusprosentti kasvattaa kassaa jo mielettömästi enemmän kuin vaikkapa 8%:in tuotto osakkeista.

Tällaista todella sekavaa ajatuksenjuoksua on siis tässä blogissa luvassa jatkossa :) Voi olla että seuraava postaus tulee vasta syksymmällä kun KHL harjoituskausi lähestyy, mutta kyllä tänne vielä kirjoituksia tulee. Vihjeet tosiaankin vasta kun niissä olen saanut niihin tarvittavan laadun takaisin. Toistaiseksi hienojen KHL-playoffien peli-ideat pysyy itselläni. Voi myös olla että playoffit menee ajanpuutteen takia lähinnä fanteam jengejä kasaillessa. Siellä 250€ talletus mukavasti kasvanut jo 1500€:oon vaikkei paria tuntia kauemmin ole noiden jengien teossa varmastikaan mennyt. Ihan kokeilemisen arvoinen saitti siis :peukku:

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 25. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.03.2016 13:26 <skasi> Tsenppiä koulunkäyntiin & vetoihin ja elämään ylipäänsä! : )

07.03.2016 13:47 <JussiQ> Hyvä tulos Pinny & Veikka -akselilta!

07.03.2016 15:03 <HR Juz> Rahoitusta meinasit lukea? ;)

07.03.2016 15:09 <Afinogenov> tai laskentatoimi :) noihin sitä karsintaa on

07.03.2016 18:39 <Henkka> Mukava kuulla suunnitelmista. Missäs vetimissä

07.03.2016 18:39 <Henkka> Artemi Panarin veto on?

07.03.2016 18:42 <Henkka> Radulovit tänään riittämättömiä :)

08.03.2016 11:51 <Afinogenov> Taitaa panarin veto olla enää ehtojen täyttymisestä kiinni:)

08.03.2016 16:25 <Mannyy> 5v5 pisteet per 60min: panarin 2.08, saad 1.95 :)

08.03.2016 16:32 <Tenkrat> Saad paskana nyt. Pitää soittaa Tortsille että laittaa laas-

08.03.2016 16:32 <Tenkrat> tarin ja peluutta sitte paskoja vastaan. :)


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3597
Liittynyt: 19.01.2003, 18:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3188
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Neo »

Afinogenov kirjoitti: Jos minulla on yksikin peesaaja, niin otan vhjaamisen ja tappiot äärimmäisen tosissaan. Tämä siis tuntuu ihan arkielämän mielenterveydessä jos menee vihjeet hyvin tai huonosti.
Suosittelen tosissaan miettimään kannattaako pitää julkista seurantaa, jos sen ottaa noin vakavasti. Tuossa asenteessa ei ole ensinnäkään mitään järkeä, ja toiseksi oma vedonlyöntituloksesi (+ muu elämä) kärsii, ja lopputuloksena on reissu lataamoon. Kannattaa myös miettiä mitä julkiselta vihjaamiselta oikein haet: miksi teet sitä, ja mitä siitä hyödyt. Mikä seurannan pitämisen ja vihjeiden kirjoittelun tavoitteena on. Luoda uraa vedonlyöntialalla, pohjaa tulevalle vihjepalvelulle, saada mainetta ja kunniaa, pitää kirjaa omista vedoista jne. Kaikille julkinen vihjaaminen ei todellakaan sovi, sillä se vaikuttaa juuri yllä mainitulla tavalla henkisesti, ja ihmisten negatiiviset kommentit alkavat painaa tappioiden tullessa yllättävän paljon. Yritä erottaa oikea elämä ja internet-forumit: jos jälkimmäinen vaikuttaa liikaa ensimmäiseen, on jotain pielessä :) Tästä aiheesta voi varmasti moni palstalla pitkään vihjannut kertoa kokemuksiaan lisää. Sukkela onkin aiheesta avautunut, mutta tilanne on maksullisella palvelulla aina kovin erilainen. Kyseessä on liiketoimintaa ja tuotteiden tarjoamista maksua vastaan, jolloin asiakkailla on myös täysin perustellusti tietyt odotukset sen laadusta.

Muista että foorumille voi kirjoitella myös rennommalla otteella ilman seurantaa, ja olla silti yhteisön jäsen. Etenkin jos on suuntaamassa elämässä ja opiskelussa muuaalle kuin vedonlyöntiin, on hyvin vähän järkeä stressata mistään seurannasta ja mahdollisten peesaajien tuloksesta. Omaa menestystä voi myös seurata pitämällä seurannan piilossa tai laittaa vedot exceliin vain itsensä nähtäväksi. Jos et ota vihjeistäsi maksua, on jokaisen asia peesaako niitä vai ei. Internetissä on miljoona pelivihjettä toisensa perään, ja ihmiset voivat vapaasti peesata tai olla peesaamatta kenen tahansa vetoja. Sama vaikka häviäisit sata vetoa putkeen, niin siinä ei ole kenelläkään mitään sanottavaa. Sinä et pakota ketään vihjeitäsi peesaamaan etkä ota keneltäkään mitään maksua tästä ilosta, joten valitusoikeus loppuu siihen. Toki valittajia löytyy siitä huolimatta, ja nykyään ikävä kyllä olla aika paksu nahka, jos mielipiteitään haluaa tuoda julki.

Onnea valitsemallesi tielle! Koulutus on aina hyvästä, ja siihen panostaminen on varmasti fiksua. Uusia KHL-kausia tulee aina lisää, mutta kouluun on usein hyvin vaikea palata vuosien päästä uudelleen suorittamaan tutkintoja, jos sen kerran jättää kesken.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 15:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4454
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Neo kirjoitti:
Afinogenov kirjoitti: Jos minulla on yksikin peesaaja, niin otan vhjaamisen ja tappiot äärimmäisen tosissaan. Tämä siis tuntuu ihan arkielämän mielenterveydessä jos menee vihjeet hyvin tai huonosti.
Suosittelen tosissaan miettimään kannattaako pitää julkista seurantaa, jos sen ottaa noin vakavasti. Tuossa asenteessa ei ole ensinnäkään mitään järkeä, ja toiseksi oma vedonlyöntituloksesi (+ muu elämä) kärsii, ja lopputuloksena on reissu lataamoon. / Kaikille julkinen vihjaaminen ei todellakaan sovi, sillä se vaikuttaa juuri yllä mainitulla tavalla henkisesti, ja ihmisten negatiiviset kommentit alkavat painaa tappioiden tullessa yllättävän paljon. Yritä erottaa oikea elämä ja internet-forumit: jos jälkimmäinen vaikuttaa liikaa ensimmäiseen, on jotain pielessä :) Tästä aiheesta voi varmasti moni palstalla pitkään vihjannut kertoa kokemuksiaan lisää. Sukkela onkin aiheesta avautunut, mutta tilanne on maksullisella palvelulla aina kovin erilainen. Kyseessä on liiketoimintaa ja tuotteiden tarjoamista maksua vastaan, jolloin asiakkailla on myös täysin perustellusti tietyt odotukset sen laadusta.
1. Luo itsellesi strategia (tavoitteet, keinot jne.) ja seuraa sitä.
2. Ymmärrä, että ihmisille annetaan psykologisista syistä aivan liian vähän kredittiä suhteessa kakan määrään. Se ei ole kenenkään vika, vaan ihmismieli vain toimii niin.
3. Jätä jälkiviisastelijat omaan arvoonsa, koska ko. toiminnallaan he lähtökohtaisesti osoittavat olevansa täysin kujalla - liittyi se sitten peesattujen vetojen ohi menemisestä itkemiseen tms.

Näillä pääsee aika pitkälle :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.03.2016 17:44 <Neo> 4. Seuraa mitä Mutanen tekee ;-) hyvät kommentit!


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Pidän ihan kohtuullisena sitä hetkellistä negatiivista fiilistä elämässä vihjeiden mennessä huonosti, sillä onhan laadukkaiden voittavien vihjeiden tuottaminen kunnian asia, eikä tappiollisissa vihjeissä ole mitään järkeä. Jos siitä on liian suuri ongelma kasvamassa, niin sitten breikki vihjaamiseen. Kolikolla on kuitenkin kääntöpuoli, eli vihjeiden osuessa on sitten erityisen hieno fiilis arjessakin. En siis todellakaan koe olevani liian herkkä julkiselle vihjaamiselle ja kestän kyllä vittuilut ja uhkailut jos edes jotenkuten pysytään lain rajoissa. Mukavaa lisämaustetta elämään ja pakottaa tekemään arviot mahdollisimman hyvin.

Todella hyviä pointteja Neolta ja Aapolta, kiitos näistä :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

07.03.2016 21:00 <Henkka> Uhkailut :D. Ei kai semmonen nyt oikeasti ole kovin yleistä.


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Hyvää kesää kaikille :)

Muutama päivä enää heinäkuun ensimmäiseen, jolloin ja josta lähtien voi alkaa tippua kovan luokan siirtoja taalajäiltä ruplille. Vielä ei ole todellisen taustatyön aloittamisen aika, mutta toki näitä mahdollisia isoja siirtoja jo jännityksellä odotetaan. Mun kesä menee täällä Berliinissä rahoitushommia sekä samalla tietysti englantia harjoittelemassa. Mukavaa hommaa hyvässä porukassa, tosin verot, vakuutukset, byrokratiamaksut ja lennot syövät isommat kassankasvut, mutta kasvatetaan sitä laadukkailla vedoilla syksymmällä. Lisäksi joku idiootti huijasi multa tonnin asuntoa kiireessä hankkiessani. Oli varastetut ID:t ja hienot sopparit ja ties mitä, muttajoo ei ois siltikään saanut tollaseen langeta.

Fanteam -kauttakin odotan maailman jääkiekko-fantasypelien tilastoykkösenä vesi kielellä ;) Kiitos diy_hockeylle kovasta vastuksesta viime vuonna ja ota ihmeessä yhteyttä muhun, jos olet täälläkin vaikuttamassa. Miksi siellä Casino Helsingin seminaareissa joku 300 euroa profittia tehnyt janari oli ollut puhumassa fantasypeleistä? Saa laittaa kutsua ensi kauden tapahtumaan :peukku: Lisätään huomautus tietämättömille että kyseessä on siis 3 kuukautta kiekossa pyörinyt pelimuoto, jossa markkina ei kovin suuri vielä ole :)

Ensi kaudelle on kovat tavoitteet vedonlyöntiin, mutta mitään ammattilaisuusuhoja en kuitenkaan ala latelemaan. Nautitaan jääkiekosta, tehdään paras mitä miehestä lähtee ja toivotaan että se riittää uran parhaaseen tulokseen. Työmoraalista ja ajasta se ei tule jäämään kiinni. Jos aivan perseelleen ei mene, niin tuskin normaaleja töitä koulun ohessa teen. Nöyränä sitten duuniin jos taso ei riitä, se on pelin henki. Mutta rauhassa katsellaan ainakin jouluun asti miten kulkee. Vihjeiden määrästä en osaa sanoa vielä.

Liitteinä pari kuvaa Berliinistä :) Näköjään maksimikuvamäärä kolme. Pakko oli karsia vauvabongaukset pois, ihan mielettömiä kyllä nähty täällä. Matkustelee kantositeissä parat. :3
Liitteet
IMG_0700.JPG
IMG_0601.JPG
IMG_0599.JPG

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Unohtui vihje lyödä perään. SKA hankkimassa Rotenbergin puheiden mukaan todella laajaa, jopa viittä kovaa kentällistä pelaajia. Jo epävirallisesti julkaistut hankinnat puoltavat myös SKA:n olevan suurin suosikki ensi kauden mestariksi. Noin kolmisenkymmentä prosenttia tämä on. Tilanteet ehtii toki vielä muuttua, mutta vaikea uskoa, että niin radikaalisti että tämä olisi lähellekään alikerroin.

Vedonlyöntivihje: - SKA mestaruus 2016-2017 - peliaika päättynyt

kohde
SKA mestaruus 2016-2017
veto
Kyllä
kerroin
4.500 (Bet365)
panos
3 yks.

Osuma! +10.50 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Moikka! Kausi alkoi hyvin. Vihjerivit oli sen verta samanlaisia kuin jantsalla ja peukuista päätellen kaikki oli jo pelit pelanneet, joten alkukierroksille ei ollut kamalasti tarvetta vihjailla :) Noh, eiköhän tässä näkemyserojakin ala tulla ja muutenkin laitetaan nyt omaakin käppyrää menemään kunnon mukaan. Todella hyvä olo tästä kaudesta, KHL-markkina ei mun mielestä vaikuta kovin vahvalta edelleenkään.

Vedonlyöntivihje: - Novokuznetsk - Avtomobilist - peliaika päättynyt

kohde
Novokuznetsk - Avtomobilist
veto
Avto -1
kerroin
2.400 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
2.23

Osuma! +8.40 yks.Vedonlyöntivihje: - SKA - Magnitka - peliaika päättynyt

kohde
SKA - Magnitka
veto
SKA -1
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
7.25 yks.
raja
1.98

Osuma! +8.41 yks.Ja sunnuntain ainokaiseen:

Vedonlyöntivihje: - Lada - Neftehimik - peliaika päättynyt

kohde
Lada - Neftehimik
veto
Nefte +0
kerroin
1.925 (Pinnacle)
panos
7.75 yks.
raja
1.74

Huti: -7.75 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 30.06, tulos +9.06 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 14. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

27.08.2016 19:22 <Afinogenov> Uskomaton läpiajohakija dadonov, viimestelykin ok, ty


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Viimesiä iltoja vietetään Berliinissä.. Suomea osaa arvostaa mielettömästi enemmän tän kokemuksen jälkeen. Otetaan esimerkiksi oma lähikauppani Lidlin kauppareissuelämys. Ensinnäkään ostoskoreja ei ole ja kärryjäkin pitää raahata 200 metrin päästä katoksesta kauppaan. Seurauksena ihmiset heittelevät jugurttiosaston jugurtteja pahvilaatikoista pois ja ottavat noita laatikoita ostoskorikseen. Olen jopa päässyt vierestä seuraamaan kahden naisen repivän samaa pahvikoria itselleen kuin taaperot päivähoidossa :D Täällä kassahihna loppuu kassan kohalle ja sit venaillaan niin kauan kun ostaja on saanu pakattua kamat kassiin ennenku seuraavaa aletaan laskuttamaan. Vähintään 90% ihmisistä käyttää käteistä maksuvälineenä ja ainakaan oma mastercardi ei edes toimi juuri missään muualla kuin Lidlissä. Kauppareissut onkin 25min pitkiä osti sitten kuin vähän tavaraa tahansa. Asiakaspalvelu on luokkaa tiuskasu et laita se kortti sisään jos oma reaktioaika on yli 0,3 sec. Nuorin ja puhtain kassaneiti on 57v sekakäyttäjä. Käytävät on aivan paskassa ja pullonpalautuskoneen hajottamat pullot on järkyttävän isossa korissa keskellä käytäviä, niin ettei hyllyiltä pääse ees ottaa tavaraa. Myös imelä ominaishaju on täällä vahva, se tosin on integroitu äärimmäisen hyvin jäljitellen myös Suomen lidleihin.

Se mikä kolme kuukautta sitten tänne vuokrakämppään astuessa tuli yllätyksenä oli, että Sukkela on mitä ilmeisimmin kiinteistöbisneksissä mukana :) Onhan se hyvä pistää NBA-markkinalta kairattu löysä raha kiertämään :wink: Tosiaan parvekkeelle mennessä siellä ollut matto hieman pisti hymyilyttämään. Oli pakko korkata vikana vapaailtana red bullit sen äärellä Saksan yöstä nauttien ihan Simon tribuutiksi. :) Liitteenä kuva :heart:

Vihje KHL:ään maanantaille:

Vedonlyöntivihje: - Lokomotiv - Dynamo Moskova - peliaika päättynyt

kohde
Lokomotiv - Dynamo Moskova
veto
Lokomotiv ml
kerroin
1.780 (Bet365)
panos
6.25 yks.
raja
1.64

Huti: -6.25 yks.Lisäksi maratoonareille tarjolla huimaa valueta. Severstal - Neftehimik peliin Neften ml 2,12.. Ottakaa mitä saatte.
Liitteet
Sukkela_tribuutti.jpg
Simolle

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 17. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.08.2016 13:14 <juskaa> Tsemppiä kauteen! Mukavaa luettavaa tämä blogi


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Vedonlyönti opettaa kestämään takaiskut elämässä

Pakko blogata kun tuli niin syvät ajatuksenjuoksut ajaessa yön pimeydessä. Tosiaan tänään just tunti sitten katos 1800 euron bonarivoitto, ja aloin miettimään miten esimerkiks tollaseen tapaukseen normaali ihminen reagoisi. Varmaan alkuun aika samalla tavalla kuin minäkin – eli vitutus olis luokkaa kova. Tai semikova niiku nuorten kuuluu sanoo. Auto kuitenkin tänään onneksi käytössä, joten lähin ilta-ajelulle ja kuuntelemaan tämän hetken parhaita biisejä hyvillä volyymeilla. Ei muuta päämäärää kuin alepa, josta huomiselle kanat ja riisit sekä ajamisevääks kylmä energiajuoma. Oli muuten laitettu kaupan jääkaapit kovemmalle teholle kun parilla aiemmalla kerralla annoin kassoille noottia, ettei oo tarpeeks kylmää. Jo siinä kohtaa kun korkkasin juoman niin tajusin et vitutus oli kadonnu. Olin hyväksynyt, että ne rahat jäi saamatta ja elämä jatkuu. 20 minuuttia kesti käsitellä noinkin ison summan menetys. Taannoin kun asunnonhaussa huijattiin tonni, niin sen käsittelyyn meni varmaan alle 10 minsaa. Samoin muut kuin taloudelliset takaiskut elämässä on tuntuneet viime aikoina kohtuullisilta. Pikkuasiat ei haittaa enää yhtään ja isoista pääsee yli.

Väitän, että toi on merkittävästi vedonlyönnin pakollisten tappioputkien ansiota sekä tietoisen niiden kestämisen harjoittelun tulosta. Niinkuin kaikkea muuta, niin myös takaiskujen kestämistä voi mitä ilmeisimmin harjoitella. Vedonlyönti myös opettaa, että takaiskuista noustaan ennemmin tai myöhemmin takaisin jaloilleen, kunhan käsittelee ne mahdollisimman hyvin ja jatkaa kovalla työmoraalilla työntekoa. Olen panostanut tappioputkien käsittelyyn paljon erilaisin keinoin, eikä vähiten esim. Neon ylläolevan postauksen takia. Yksi parhaista keinoista on itsensä pakottaminen ajattelemaan mikä on odotusarvoisesti paras ratkaisu seuraavaksi. Kannattaako pilata päivä tai jopa viikko masenteluun, vai käykö esim epäonnistuneen vedon ottelun kerralla kunnolla läpi ja alkaa pienen virkistystauon jälkeen kääntää katsetta seuraaviin matseihin. Kuulostaa paperilla helpolta, mutta pahimmissa pahanolontunteissa tämän toteutus on vaikeaa – mutta mahdollista. Pikkuhiljaa olen huomannut käyttäneeni samoja menetelmiä myös muun elämän vastoinkäymisten kanssa.

Yksi vihje jo nyt, lisää varmaankin editoin myöhemmin ja ilmoittelen niistä minikommentilla. Kannattaa käyttää tuota foorumin uusimmat minikommentit hakua seurannan viereisestä nappulasta, vaikka useimmiten siellä onkin vaan henkan sekoilua :)

Vedonlyöntivihje: - Riika - Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Riika - Jokerit
veto
Riika ml
kerroin
2.450 (Bet365)
panos
5 yks.
raja
2.29

Nordic 2,60 mara 2,55, whillillä suoran toppi

Huti: -5.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Magnitogorsk - Minsk - peliaika päättynyt

kohde
Magnitogorsk - Minsk
veto
Minsk +1,5
kerroin
1.869 (Pinnacle)
panos
7.5 yks.
raja
1.59

Osuma! +6.52 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 12.50, palautukset 14.02, tulos +1.52 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 33. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.09.2016 23:45 <ItiksenKiekko> +2

11.09.2016 23:48 <ItiksenKiekko> Olis muuten hienoo, jos joka vihje tulis tän blogin alle :)

12.09.2016 00:09 <juskaa> On tullut samaa mietiskeltyä itsekin, vedonlyönti kehittää

12.09.2016 00:10 <juskaa> paineensietokykyä ja tietynlaista stressinhallintaa.

12.09.2016 10:41 <Neo> hyvin sanottu. Tuo auttaa paljon myös yrittäjänä oloa,

12.09.2016 10:42 <Neo> joka on paikoin hyvin stressaavaa ja meinaa tehdä hulluksi

12.09.2016 15:54 <Afinogenov> Kiitos kommenteista!

12.09.2016 15:54 <Afinogenov> Minski lisätty

12.09.2016 16:00 <Afinogenov> ihme ettei veikka ole avannut misnkipeliä, varmaan tulee

12.09.2016 16:00 <Afinogenov> saamaan surea ton kertsin kanssa..

13.09.2016 19:28 <Tjeepa> [19.59 Y. Kovyrshin] (Y)


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Hmh just oli joku isompi kaveri takonut Severstalin kertsin alas, niin ei tälle päivälle vihjeitä. Severstalin +0 mulla 47% (2,13) jos joku haluaa parilla yksiköllä sitä vielä pelata. Mutta huomiselle:

Vedonlyöntivihje: - Jokerit - Omsk - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit - Omsk
veto
2
kerroin
2.650 (Bet365)
panos
4.5 yks.
raja
2.53

pin 2,67

Huti: -4.50 yks.Vedonlyöntivihje: - Minsk - Novo - peliaika päättynyt

kohde
Minsk - Novo
veto
Minsk -1,5
kerroin
1.826 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.
raja
1.71

Osuma! +5.37 yks.Vedonlyöntivihje: - Vitjaz - Sotshi - peliaika päättynyt

kohde
Vitjaz - Sotshi
veto
2
kerroin
2.200 (Bet365)
panos
4.5 yks.
raja
2.09

Huti: -4.50 yks.Vedonlyöntivihje: - Riika - Sibir - peliaika päättynyt

kohde
Riika - Sibir
veto
Riika +0,5
kerroin
1.746 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.58

Huti: -6.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Slovan - Medvescak - peliaika päättynyt

kohde
Slovan - Medvescak
veto
1
kerroin
2.150 (Bet365)
panos
7 yks.
raja
1.92

Huti: -7.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 28.50, palautukset 11.87, tulos -16.63 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.09.2016 12:17 <Afinogenov> Ens kerralla ootetaan noiden panosrajojen nousua mut nyt

16.09.2016 12:18 <Afinogenov> näin kun oli ainoo hyvä sauma lyödä vihjeet ulos tänään

16.09.2016 12:33 <cccccc> Riika +0,5 pinnyllä nyt 1.71 ja yhdistämällä nordicin riika

16.09.2016 12:33 <cccccc> 3,2 ja X 4,05 saa 1,79 tuolle

16.09.2016 12:53 <onC> ^ja laskoille suoraan double chance 1.77 :)

17.09.2016 18:20 <Afinogenov> Huhtala ja 60:00 :/


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Ei ollut pomput kohdillaan eilen, mutta eipä ne ikuisesti voikaan olla. Jokerit oli parempi mitä odotin, joten sinänsä sen kuseminen vikalla sekunnilla oli ihan oikeutettua. Sitten taas Riika - sibir oli erinomainen veto, mutta jotenkin Sibir sai raavittua ton kotiin vastoin pelitapahtumia. Riika on varmaan huonotuurisin joukkue tällä kaudella jos verrataan pelin tasoa ja sarjapisteitä.

Huomiselle veikalle ja nuhismaista uliulia haetaan. Tässä kuussa veikkauksen statsit mukavat 15 vetoa ja pikkasen vajaa 2 kiloa plusua :peukku: Pelattavaa yleensä löytyy kolmisenkymmentä kohdetta kauteen tuolta. Se mikä vähän harmittaa on, että KHL:n -2,5 linjojen kertoimet on nyt systemaattisesti korjattu veikkauksen puolelta. Viime kaudella tämä tapahtui -1,5 linjojen kanssa. Olisiko näin käynyt ilman julkista ilmaisvihjaamista? En tiedä tosta. Varmaan se olis joka tapauksessa tullut ennemmin tai myöhemmin fixatuksi. Saa noihin tosin vieläkin pinnyn tasoa, eli kilpailukykyistä kertsiä.

Vedonlyöntivihje: - Riika - Novokuznetsk - peliaika päättynyt

kohde
Riika - Novokuznetsk
veto
Riika -1,5
kerroin
2.050 (Veikkaus)
panos
7 yks.
raja
1.91

Pin ja muut 2,1 tasolla

Osuma! +7.35 yks.Vedonlyöntivihje: - Dinamo Minsk - Omsk - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo Minsk - Omsk
veto
1
kerroin
2.850 (Veikkaus)
panos
6 yks.
raja
2.64

Huti: -6.00 yks.


Vedonlyöntivihje: - Jokerit - Sibir - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit - Sibir
veto
1
kerroin
2.110 (Pinnacle)
panos
6.5 yks.
raja
1.93

Huti: -6.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 19.50, palautukset 14.35, tulos -5.15 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.09.2016 14:34 <ItiksenKiekko> Jokerit NB:llä 2,18

18.09.2016 21:46 <testaaja013> Riika NB:llä 2,10


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Jutustelut sillonkun vihreempiä päiviä takana..

Tänään:

Vedonlyöntivihje: - Dinamo Minsk - Sibir - peliaika päättynyt

kohde
Dinamo Minsk - Sibir
veto
Minsk +0
kerroin
1.877 (Pinnacle)
panos
10 yks.
raja
1.68

Push: +0.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Riika - Omsk - peliaika päättynyt

kohde
Riika - Omsk
veto
Riika +0,5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
4.75 yks.
raja
1.92

Huti: -4.75 yks.Vedonlyöntivihje: - Jokerit - Novokuznetsk - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit - Novokuznetsk
veto
Jokerit -2,5
kerroin
2.150 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
2.03

Osuma! +5.75 yks.Huomenna:

Vedonlyöntivihje: - Kunlun - Kazan - peliaika päättynyt

kohde
Kunlun - Kazan
veto
Kunlun +1,5
kerroin
1.650 (Bet365)
panos
8 yks.
raja
1.56

Osuma! +5.20 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 27.75, palautukset 33.95, tulos +6.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Huomiselle hyviä kohteita ja yks huono

Vedonlyöntivihje: - Jokerit - ZSKA - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit - ZSKA
veto
2
kerroin
2.200 (Bet365)
panos
6.5 yks.
raja
2.03

Tää peli pitää käydä arenalla kattomassa

Huti: -6.50 yks.Vedonlyöntivihje: - SKA - Jugra - peliaika päättynyt

kohde
SKA - Jugra
veto
SKA -2,5
kerroin
2.300 (Veikkaus)
panos
6.5 yks.
raja
2.14

Osuma! +8.45 yks.Vedonlyöntivihje: - HK Sotshi - Lokomotiv - peliaika päättynyt

kohde
HK Sotshi - Lokomotiv
veto
1
kerroin
2.450 (Veikkaus)
panos
4 yks.
raja
2.36

Huti: -4.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 17.00, palautukset 14.95, tulos -2.05 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.09.2016 11:26 <onC> Peukku. Coolilta tseskaa @2.22


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Taas kopolta rohkeita -2,5 kertsejä. Meinasin jo mennän jantsan blogiin kysymään että kun viimeks sä neuvoit mua oottamaan veikan avauksia noihin tasotuksiin niin mites nyt omaa neuvoa vastaan höntyillään paskakertseilla :wink:

Vedonlyöntivihje: - ZSKA - Kunlun - peliaika päättynyt

kohde
ZSKA - Kunlun
veto
ZSKA -2,5
kerroin
2.700 (Veikkaus)
panos
6 yks.
raja
2.28

Osuma! +10.20 yks.Lisää vihjeitä pinnaclelle myöhemmin huomiselle :) Veijolta saa ainakin yhteen etua mutta katsellaan ensin minkänäköstä kerrointa pin tarjoo.


Vedonlyöntivihje: - Spartak - Jugra - peliaika päättynyt

kohde
Spartak - Jugra
veto
1
kerroin
1.900 (Bet365)
panos
7 yks.
raja
1.68

Huti: -7.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Novokuznetks - Ufa - peliaika päättynyt

kohde
Novokuznetks - Ufa
veto
Ufa -2,5
kerroin
3.250 (Veikkaus)
panos
3.25 yks.
raja
3.03

Osuma! +7.31 yks.Vedonlyöntivihje: - SKA - Admiral - peliaika päättynyt

kohde
SKA - Admiral
veto
SKA -2,5
kerroin
2.350 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.22

Huti: -5.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Severstal - Amur - peliaika päättynyt

kohde
Severstal - Amur
veto
Amur +0,5
kerroin
1.769 (Pinnacle)
panos
5.5 yks.
raja
1.68

whill 1,85

Huti: -5.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 26.75, palautukset 26.76, tulos +0.01 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 19. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

26.09.2016 10:02 <Afinogenov> No se meni sulkuun äkkiä arbitraasipelureiden takia (?)

26.09.2016 10:09 <Afinogenov> luulen että aukee 2,55 kertsillä uudestaan

26.09.2016 10:18 <JussiQ> 2,7 takas!

26.09.2016 10:20 <Afinogenov> Jep :) spartak lisätty

26.09.2016 12:15 <Jantsa_> huhhuh mikä kerroin :D nyt pääsi kopone puskista yllättämään

26.09.2016 18:01 <Afinogenov> pari kohdetta lisätty


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Eilisen vihjeistä mukavat 0,01 yksikköä plussaa, ei kestä kiittää. Veikkauksen sivuilla mainostettiin juuri kaikkien aikojen ennätystä pitkävedon vaihdon määrässä. Ensimmäiseksi syyksi pitkävedon tuotepäällikkö Niko Marttinen sanoo, ihan pokkana, asiakkaiden sisäistäneen tuotteen uudet elementit kuten lasketun minimipanoksen ja järjestelmämahdollisuudet. Kyllä, noilla 10 sentin vedoilla on varmasti merkittävä kontribuutio ennätykseen 8--) Jokainen varmaan ymmärtää tällaisen kommentin tarkoitusperät. Toiseksi syyksi Marttinen näkee Veikkauksen vahvat kannanotot kertoimissa.

Pakko kyllä nostaa hattua, ettei paskabuukkerimaisesti kopioida muualta linjat ja lyödä vaan pari prossaa lisää katetta pois kertoimista.

Tänään:

Vedonlyöntivihje: - Neftehimik - Riika - peliaika päättynyt

kohde
Neftehimik - Riika
veto
1
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
2.01

Osuma! +5.65 yks.


Huomenna:

Vedonlyöntivihje: - ZSKA - Amur - peliaika päättynyt

kohde
ZSKA - Amur
veto
ZSKA -2,5
kerroin
2.900 (Veikkaus)
panos
6 yks.
raja
2.46

Amur toki vähämaalinen, mutta näillä kertseillä ei jää valinnanvaraa.

Huti: -6.00 yks.Lisää huomiselle Pinnylta jossain kohtaa.

Vedonlyöntivihje: - Omsk - Ufa - peliaika päättynyt

kohde
Omsk - Ufa
veto
Ufa +0,5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.84

Osuma! +6.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Torpedo - Barys - peliaika päättynyt

kohde
Torpedo - Barys
veto
Barys +1
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.87

Osuma! +6.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 23.00, palautukset 34.65, tulos +11.65 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.09.2016 12:11 <E.Clipperton> käy Afi tiputtaa tuo stoken poikien underi. tarvii lisää :D

28.09.2016 22:01 <Afinogenov> Pari lisätty


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Mistä kateus vedonlyöjiä kohtaan kumpuaa?

En tiedä kuinka moni täällä on huomannut minkälaista on ihmisten suhtautuminen vedonlyöntiin, vedonlyöjiin ja kaikkeen siihen liittyvään. Kateus ja naurettavissa mittasuhteissa oleva skeptisyys paistaa usein läpi ja kauas. Ymmärrän täysin, että jos joku sanoo olevansa vedonlyöjä, niin pidän hänen tulojaan epävakaampana kuin ummehtuneen kirjanpitäjän, mutta tällaisesta rationaalisesta skeptisyydestä ei ole kysymys. Vedonlyöntiä yleisesti pidetään totaalisena uhkapelaamisena ja taitotasosta ja näytöistä riippumatta ongelmallisena toimintana. Jotkut, esim. omat vanhemmat saattaa olla huolissaan että jokin menee jossain vaiheessa pieleen, mutta monet haluaa myös tappioilla uhkailuilla varmistaa ettei toi kaveri tee naureskelemalla liian isoja tuloja noin helpolla kun muut raataa lapio kädessä pitkää päivää. Jotkut taas eivät lainkaan usko, että kukaan voi tuosta tulosta pitkässä juoksussa tehdä. Voin faktisesti todeta että kaikkiin näihin kolmeen ihmisluokkaan olen törmännyt.

Jos pitää suhtautumista kategorisoida, niin mitä elämänkoulummaksi mennään, niin sitä pahemmaksi homma menee. Ketään ei kiinnosta jos saa oman alan töitä ulkomailta täysin suhteilla, eikä ketään kiinnosta jos ajelee isin bemarilla (paitsi varmaan ammattikoulupiireissä), mutta auta armias jos erehdyt kairaamaan omilla arvioilla itse tehdyllä työllä tulosta vedonlyönnissä ja sana kiirii välittömimmiltä läheisiltä puolitutuille. Onneksi mulla nämä ongelmat tai enemmänkin yllättävät reaktiot tapahtuu selän takana puolitutuilta ja kaikki mulle läheiset ihmiset ovat ylpeitä siitä mitä kirjanpito näyttää – mukaanlukien omat vanhemmat. No, ehkä tietoisuuden mahdollisesti lisääntyessä vedonlyönti joskus saa samankaltaista positiivista mainetta kuten esimerkiksi samankaltainen pokeri. Toki eipä sillä loppujen lopuksi ole mitään väliä mitä ulkopuoliset janarit asiasta miettii. Itse näen vedonlyönnin parhaana sijoitusmuotona älykkäimmille/soveltuvimmille ihmisille kassankierron ja Mannyn sanoin arvontojen mielettömän toistomäärän takia. Se ei jätä oikealla panostuksella sattumalle sijaa ellei mennä todella kapeille markkinoille pienille marginaaleille. Omalle pojalleni en vedonlyöntiä suosittelisi jos ei ole ehdotonta eliittiä koulussa ja silminnähden hemmetin fiksu, tai jos sillä olisi taipumusta liialliseen riskinottamiseen. Muussa tapauksessa opastan homman alkuun ja annan alkukassankin lupaukselle :wink: Ja nyt pahoittelut jos joskus mulla on poika joka lukee tätä ja ihmettelee että miksei mulle sitä kassaa annettu :lol:

Vedonlyönti on ollut tällä kaudella niin tuottoisaa, etten olisi ikinä voinut edes moista kuvitella. Tiedostan kuitenkin, että omaan tällä hetkellä vielä loistavan buukkerivalikoiman, ja vaikka teen kaikkeni että se pysyy laajana, niin väistämättä yksitellen sieltä karsiutuu niitä pois – niinkuin nytkin jo joitakin hampaita tippunut. Tähän voi paljon itse vaikuttaa, kuten panoksia jakamalla ja vain earlyjä pelaamalla, mutta en oleta että ikuisesti saa kaikkialla rellestää. Tiedossa on varmasti ennemmin tai myöhemmin samanlainen pienoinen betsaus-masennustila mikä Jantsalla oli, kun hänellä buukkerivalikoima jäi ohkaiseksi. Nyt kuitenkin kaikki näkee miten mies riepottelee jäljelle jääneitä buukkereita ja markkinoita miten haluaa. Tähän pyrin itsekin ja aion pitää myös seuraajat/peesaajat ajan tasalla myös pin&veikkaus akselin tuloksista. On se kyllä hienoa, että on tollanen uranuurtaja samasta sarjasta kuin Jantsa täällä :peukku:

Joku sanoi, että kaikki vihjeet olisi hyvä laittaa tänne blogiin, mutta jotenkin tuntuu hölmöltä laittaa blogiin hirveetä tagirivistöä ilman juttuja. Otan blogini todella vakavasti ja pidän sitä täysin samanveroisena kuin normaalienkin ihmisten blogit ruokakuvineen. Siis sellaisena, että voin ihmisille sanoa että mulla on oma blogi eli oon bloggaaja. Tää on paikka, jossa mun ajatukset purkautuu ja elämää voi seurata. Tähän perustuen näkisin paremmaksi ratkaisuksi laittaa vihjeitä välillä kahvilankin puolelle, jos ei ole mitään sanottavaa vihjeiden oheen.

Lauantaille pari vihjettä:

Vedonlyöntivihje: - Spartak - Kunlun - peliaika päättynyt

kohde
Spartak - Kunlun
veto
1
kerroin
2.000 (Bet365)
panos
7 yks.
raja
1.74

Huti: -7.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Omsk - Traktor - peliaika päättynyt

kohde
Omsk - Traktor
veto
Traktor +1,5
kerroin
1.600 (Bet365)
panos
8 yks.
raja
1.45

Huti: -8.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 0.00, tulos -15.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 25. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.09.2016 00:24 <LFM> Ole ylpeä siitä mihin pystyt, mutta pidä se omana tietonasi

30.09.2016 08:59 <varaani> Hyvä kirjoitus! Kyllä me huolitaan vinkit, selostuksittakin!


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

30.09.2016 00:24 <LFM> Ole ylpeä siitä mihin pystyt, mutta pidä se omana tietonasi

Jos tarkoitat, että tuo viesti oli kehuskelua, niin paska fiilishän tosta kommentista tuli. Se, että sanoin etten olisi voinut uskoa tuloksia mitä olen saanut aikaan, on suhteutettava kuitenkin siihen, että olen opiskelija. En tarkoittanut olevani mikään palstan rahakuningas ja pyyhkiväni persettä seteleillä.

Jos tarkoitat, että kaikkein läheisimmilleni en voi tuloksiani paljastaa, niin se saattaa olla ihan fiksua, mutta kyllä niille nyt saa vähän tuloksia näyttää ja kehuskellakin :wink: Itseasiassa se on ihan reiluakin olla avoin noista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.09.2016 00:46 <LFM> Vastasit ennen kuin kerkesin täsmentää:)


LFM
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 08.11.2004, 23:11
Pisteitä: 7

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja LFM »

Kommentoinpa tähän kun kommenttikentästä merkit loppuvat kesken.

Iso osa ihmisistä lyö joskus vetoa, ja suurimmalla osalla on mielipide urheilusta suuntaan tai toiseen. Tunteet ovat kovasti pelissä, kun urheilusta puhutaan.

Ajatus siitä, että joku tekee rahaa sillä, mikä on mukavaa ajanvietettä suurimmalle osalle ihmisistä, on vaikea hyväksyä. Vähän sama, kuin sanoisit olevasi pornotähti, ja tienaavasi miljoonia:)

Kun Afi yrität sitten perustella, miten paljon kovaa työtä se vaatii, tilastot/otteluseurannat/kellyn kaavat menevät täysin ohi, koska ei puhuta samasta asiasta. Siksi ei kannata uhrata liikaa ajatusta sille, miten muut ihmiset työhösi suhtautuvat, katsoa vaan aamuisin tappioyön jälkeenkin peiliin ja tuumata " Olen yksi harvoista, joka pystyy tekemään rahaa tällä työllä "

Tsemppiä jatkoon ja kiitos vihjeistä!

LFM

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


skasi
Jäsen
Viestit: 593
Liittynyt: 28.11.2011, 12:01

Tuotto: +57.05 yks.

Palautus%: 110.73%

Panosten ka: 3.47 yks.

Vetoja: 153

Pisteitä: 1358

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja skasi »

Mistä kateus vedonlyöjiä kohtaan kumpuaa?
Nopeesti tulee mieleen että kateus ainakin joissain tapauksissa kumpuaa tästä:
Afi kirjoitti:muut raataa lapio kädessä pitkää päivää.
Vedonlyöntiin kun ei tarvita minkäänlaisia suhteita, näyttävää CV:tä, koulutusta tai aiempaa kokemusta. Toisin sanoen, kuka tahansa voi ryhtyä vedonlyöjäksi.
Afi opiskelujensa ohella pyyhkii markkinalla lattiaa samaan aikaan kun vanha luokkakaveri ala-asteelta pyyhkii sen vanhan ala-asteen käytäviä mopilla. Kuullessaan miten hyvin sinulla pyyhkii, saattaa kateus kummuta esiin ja pään yllä syttyä lamppu että hei, minäkin pystyn tuohon! Vaikka aloittelijan tuuri kävisikin, niin pian käy selväksi ettei tämä niin helppoa olekaan ja häviölle jäätiin. Toiset hyväksyvät tilanteen ja toteavat, että Afi on niin fiksu sälli, että minusta ei ole samaan. Toiset kysyvät sinulta vinkkejä voitolliseen vedonlyöntiin, ja toiset sitten taas kiroavat koko touhun tuuripeliksi, jossa kukaan ei voi pitkässä juoksussa tehdä voittoa.

Matti Meikäläisen on paljon helpompi "hyväksyä" jonkun tekevän hyvää tiliä, jos siihen on vaadittu jotain, mihin Matti ei selvästikkään itse kykene. Esimerkiksi: Pänttää pääsykokeisiin => Pääse hyvään yliopistoon => Keskiarvo >4.5 => Kaikkien haluamaan maisterin ohjelmaan => Loistava gradu => Kaikkien haluamaan työpaikkaan jne.

Harva kai tuollaisen urakan jälkeen viitsisi sanoa että on käynyt tuuri tai ettet olisi ansainnut sitä kaikkea.

Vedonlyöjiä on hyvin erilaisia. Harva on kuitenkaan perehtynyt aiheeseen vedonlyönti niin kattavasti, että erottaa surebettaajan rekkamiehestä. Molemmat luokitellaan kategoriaan "Vedonlyöjä", ja jotkut laittavat mielessään samaan kategoriaan ties mitä lottoajista korttipelaajiin. Kaikilla on kuitenkin joku käsitys "Vedonlyöjästä", toisin kuin vaikkapa kvantitatiivisesta analyytikosta. Kvantitatiivinen analyytikko ja vedonlyöjä voivat olla sama henkilö. Tämä henkilö herättää hyvin erilaisia tuntemuksia vastaanottajassa esittäytyessään "vedonlyöjänä" tai "kvantitatiivisenä analyytikkona".

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.09.2016 09:08 <Henkka> Niin tai sitten jos tekee vaikka Vekelle tiliä rekoilla,

30.09.2016 09:09 <Henkka> järkkäreillä ja muilla schusteemeilla niin voi kertoa olevan

30.09.2016 09:10 <Henkka> sa Järjestelmäasiantuntija ;)

06.10.2016 21:57 <Dimensioner> Peukku henkan kommentille :D


Pelikone
Jäsen
Viestit: 95
Liittynyt: 05.07.2016, 22:33

Tuotto: -48.89 yks.

Palautus%: 89.48%

Panosten ka: 4.19 yks.

Vetoja: 111

Pisteitä: 46

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Pelikone »

Afinogenov kirjoitti:
Joku sanoi, että kaikki vihjeet olisi hyvä laittaa tänne blogiin, mutta jotenkin tuntuu hölmöltä laittaa blogiin hirveetä tagirivistöä ilman juttuja. Otan blogini todella vakavasti ja pidän sitä täysin samanveroisena kuin normaalienkin ihmisten blogit ruokakuvineen. Siis sellaisena, että voin ihmisille sanoa että mulla on oma blogi eli oon bloggaaja. Tää on paikka, jossa mun ajatukset purkautuu ja elämää voi seurata. Tähän perustuen näkisin paremmaksi ratkaisuksi laittaa vihjeitä välillä kahvilankin puolelle, jos ei ole mitään sanottavaa vihjeiden oheen.
Lämmin kiitos täältä vihjeistä tähän asti. Hyppäsin matkaan joskus pari kuukautta sitten. Sulla on hauskoja juttuja ja vihjeet on osunu :D lisäks matseja on ollu hauska tiirata, kun on petsiä sisässä. Ei noita muuten olis tullu katottua! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus normaalisti 1-10 yksikköä.

Minikommentit


E.Clipperton
Jäsen
Viestit: 571
Liittynyt: 26.11.2014, 15:57

Tuotto: +31.62 yks.

Palautus%: 101.39%

Panosten ka: 3.78 yks.

Vetoja: 604

Pisteitä: 1025

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja E.Clipperton »

Afinogenov kirjoitti:Mistä kateus vedonlyöjiä kohtaan kumpuaa?
Osin tämä ongelma johtuu siitä, että vedonlyöntimenestystä mitataan suoraan rahalla. Eikä sitä oikein muulla tavalla voi loppujen lopuksi mitatakkaan. Tälläkin foorumilla vinkataan yksiköitä ja jäsenet puhuvat 100yksikön kuopasta yms. ja tämä on toki ihan järkevää. Viimekädessä tarkemmin tuloksia peratessa kuitenkin kysytään limitit, bookkerit ja oliko early vai ei. Eli peilataan siihen varsinaiseen mittariin.

Raha on kuitenkin suurelle osalle euroopasta jotain aivan muuta kuin hyväksytty menestyksen mittari. Etenkin näin on Suomessa. Tästä johtuen ihmisiä ärsyttää ja se purkautuu kateutena ja vedonlyöjän polkemisena tukeutuen niihin muihin menestyksen mittareihin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Kiitos kaikille kommenteista ja osallistumisesta! Hyviä ajatuksia :peukku:

Harmi, ettei vihjeissä ollut tuurit tällä kertaa mukana. Koitetaan uusia:

Vedonlyöntivihje: - Novokuznetsk - Sibir - peliaika päättynyt

kohde
Novokuznetsk - Sibir
veto
Sibr -1,5
kerroin
2.080 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
1.96

Huti: -5.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Medvescak - ZSKA - peliaika päättynyt

kohde
Medvescak - ZSKA
veto
Medvescak +1,5
kerroin
1.800 (Bet365)
panos
8 yks.
raja
1.62

Huti: -8.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Slovan - SKA - peliaika päättynyt

kohde
Slovan - SKA
veto
Slovan +1,5
kerroin
1.850 (Bet365)
panos
7.5 yks.
raja
1.65

Huti: -7.50 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 20.50, palautukset 0.00, tulos -20.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Huhhhuh, eipä löydy paljoa sanoja eiliselle. No sen verran, että kannattaa kahesti miettiä lähteekö tämmösessä runissa kelkkaan mukaan näissä.

Vedonlyöntivihje: - SKA - ZSKA - peliaika päättynyt

kohde
SKA - ZSKA
veto
SKA -1,5
kerroin
3.200 (Veikkaus)
panos
5 yks.
raja
2.87

Ei huono ratkasu ootella, että nousee pinnaclella. Laskuvaaraa veijolta ei nimittäin ole, joten pelkkää voitettavaa odottelussa. Mut tämä nyt kuitenki tagiin. -2,5 pelimiesten valinta veijolta vielä paremmalla odotusarvolla.

Osuma! +11.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Omsk - Sibir - peliaika päättynyt

kohde
Omsk - Sibir
veto
1
kerroin
2.000 (Veikkaus)
panos
6 yks.
raja
1.85

Huti: -6.00 yks.Ja varmaan yks siperian peli tulee vielä myöhemmin tappioputkea jatkamaan.

Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 16.00, tulos +5.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

KHL:

Vedonlyöntivihje: - Ufa - Jugra - peliaika päättynyt

kohde
Ufa - Jugra
veto
Ufa -1,5
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.83

Huti: -6.00 yks.Vedonlyöntivihje: - Neftehimik - Admiral - peliaika päättynyt

kohde
Neftehimik - Admiral
veto
Neftehimik +0
kerroin
1.806 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
1.69

Admirali ei vieraissa paljoa arvostusta multa kerää

Huti: -6.00 yks.Semmosia. Vastaanlyöjiä löytyy markkinalta, mutta en jaksa kauheisiin nousuihin uskoa enää.

Vihjeet yhteensä: panokset 12.00, palautukset 0.00, tulos -12.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 10. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.10.2016 22:40 <Afinogenov> jälkimmäiseen cool 2,35 suora ja ekaan veikko 1,95

11.10.2016 19:27 <Dimensioner> KHL kiukuttelee.


Afinogenov
Avatar
Jäsen
Viestit: 517
Liittynyt: 08.06.2014, 13:53

Tuotto: +232.87 yks.

Palautus%: 106.28%

Panosten ka: 5.89 yks.

Vetoja: 629

Pisteitä: 2339

Re: Moccamasteria ja ruplia - Afin blogi

Viesti Kirjoittaja Afinogenov »

Uusi kausi alkamassa, mutta vihjaus ja bloggailu saattaa jäädä nyt vähän vähemmälle tänä vuonna. Eiköhän tässä jonkin verran laiteta näkemystä ilmoille, mutta tulevilla kausilla sitten enemmän. Onneksi Jantsa painelee 120% preseasonia mikä varmaan on useimpia tyydyttävä paltsi peeseihin :wink:

Tänään alkavaan SKA:n kotiturnaukseen mukavaa valueta. Shipatshevin ketju oli niin isossa maalintekoroolissa viime kaudella, että sen hajottua väkisinkin putoaa SKA:n maaliodotusarvo. Joukkue on toki edelleen hirvittävän kova ja materiaali on yhtä hyvä kuin vahvistuneella ZSKA:lla.

Vedonlyöntivihje: - SKA - Sotshi - peliaika päättynyt

kohde
SKA - Sotshi
veto
Sotshi +2,5
kerroin
1.850 (Bet365)
panos
7 yks.
raja
1.71

mara 1,92

Osuma! +5.95 yks.Tekis mieli vihjata myös kauden avauspeliin, mutta ootellaan nyt kertoimien kestävyyksien paksuuntumista. Varsinkin kun itekki haluu viel lyödä lisää sitten. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin