Tänään on 20.05.2018, 13:06.

Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Heti alkuun pahoittelen tuplanickistä. Tämän tunnuksen takaa löytyy Katsomovalmentajat-tunnuksen päähahmo ja toinen hahmo on vaihtunut. Suurin syy uudelle nickille on kuitenkin metodien vaihtuvuus maaliodotusarvo pohjaiseen laskentaan sekä vanhan tunnuksen mahdollinen uusiokäyttö. Täksi kaudeksi pohjaudutaan enemmän tilastopohjaiseen ja monipuolisempaan arviointi systeemiin joten katsotaan miten lähtee käyntiin.
Pidemmittä puheitta isketään pientä kausiennakkoa.

Kausi 2014- 2015

Kärpät Oulu

- Viime kauden mestari ja joukkue vain vahvistuu. Valmennus on kovaa luokkaa ja pelitapa on jo valmiiksi iskettynä pelaajien selkäytimeen. Monien ennakoiden tapaan ennustan Kärpille pelottavaa Dynastiaa.
Kuten jo sanottua, Lauri Marjamäki on tehnyt huikeaa työtä Kärppien peräsimessä ja pelitavan toimivuus todistettiin viime kaudella liigan piste-ennätyksen saattelemana ja kauden huipentuessa mestaruuteen.
Maalivahti osasto on myös liigan kärkikamaa. Rynnäksen poistuessa tilalle tulee Iiro Tarkki. Karhunen otti jo ykkösviittaa viime kauden pleijareissa. Mikäli hänelle saattuu jotain niin Tarkki ottaa ohjat. Äärettömän vahva kaksikko.
Puolustus, huh, Pokka ja Ohtamaa vaihtaa maisemaa. Tilalle Spangia sekä Glenniä. Jos pakkiparit näyttää seuraavilta: Kukkonen- Masuhr, Glenn- Spang, Vallin- Eminger/+muut. Kärkiosaamista joka pakkipariin. Mikäli joukkueen ankkuri osastolla on peräti neljä 30-min/peliin kykeenevää jamppaa vielä kärkitasolla niin asiat eivät ole huonosti.
Hyökkäys ei kalpene muulle rosterille. Aaltonen, Maxwell sekä Kähkönen vie tehoja lähdöillään mutta Kärppien paikkaus on onnistunut mainiosti. Deschamps tulee puolivillinä korttina, mutta nälkäisenä ja kovia tehoja tehneenä AHL- miehenä paikkaamaan Maxwellia. Davis ja Haataja loistavia hankintoja ja molemmilla kovat liiga näytöt.

Arvio: Mestaruus. Todella karua sanoa heti näin kauden alussa, mutta Kärpät on todella kova ehdokas tälle tontille. Vahva alusta, todella kovat rakennuspalikat ja oikeat työmiehet rakentamaan. Kärpillä on kärkiosaamista joka tontilla ja joka tilanteeseen.

Tappara Tampere

- Kaksi viimekautta on maisteltu karvasta kalkkia hopeisten keväiden muodossa. Kirkkaimmista mitaleista taistelu ei tule olemaan helppoa tänäkään kautena koska moni joukkue on vahvistanut runkoaan.
Tapparalla säilyy oma kovin runko ja muutama vahvistuskin joukkueeseen on naarattu. Suurin menetys lienee kuitenkin johtohahmo Nemo.
Valmennus tulee olemaan kysymysmerkki. Kysymyksenä lienee kuinka paljon Tappara muuttaa pelitapaansa kolmoskoutsi Tapolan astuessa päävalmentajaksi. Mikäli Tappara toteuttaa suurinpiirtein samaa kiekkoa kuin viimekaudella pitäisi se melko hyvin toimia nykyisellä rungolla. Aika kuitenkin näyttää riittääkö Tapolan rahkeet. Palikat ainakin hyvään peliin löytyy.
Maalivahti kysymys. Se jälleen tukeutuu yhteen mieheen: Juha Metsolaan. Hyvää jälkeä viime kausilla tehnyt Metsola ei vieläkkän saa itselleen kunnon kirittäjää. Aaro Peltonen on kakkosmokkena pelaten sen viisi peliä kauteen. Tässä piilee Tapparan toinen kysymysmerkki: Miten reagoida Metsolan mahdolliseen loukkaantumiseen?
Puolustus taasen on leveä ja vahva. Bailenia tulee paikkaamaan Kolomatis joka onkin pre-seasonilla näyttänyt hyvää osaamista. Avuiltaan hän onkin hyvin samankaltainen pelaaja. Mäntylä taasen paikkaa heittämällä flopanneen Larssonin. Parit lienee: Aalto- Mäntylä, Kankaanperä- Kolomatis, Puistola- Saravo + kirittävät juniorit. Eli yhtäkaikki pakiston osalta=vahva, vahvistunut, rutinoitunut, kokenut ja kuitenkin sopivan nälkäinen pakisto kirittämään vanhempia ratsuja.
Hyökkäys. Nemo suurimpana miinuksena jätti joukkueen ja siirtyi Raumalle. Plihalin käyrä näytti alaspäin ja Sawada ei sateita tehnyt. Hyökkäys ei varsinaisesti vahvistunut kun uusia kovia pelaajia ei ole ainakaan vielä hankittu. Kuitenkin kärkiosaaminen on hyvä ja materiaali laaja. Hyviä uusia kirittäjiä on myös hankittu ja nuorille annetaan mahdollisuuksia. Maalinteko voimaa löytyy sekä hyvää pelinrakentamista.

Arvio: Haastaa Kärppiä sekä taistelee oululaisryhmän takana sijoista 2-3. Runko hyvä, pari kysymysmerkkiä muttei suoraa heikkoutta.

Lukko Rauma

-Dufva on saanut itselleen välineet taistella mestaruudesta. Lukolla ei ole projekti kokoonpano vaan palaset ovat valmiina.
Valmennusta kun lähdetään purkaamaan niin kiekkoa seuraava kansa tietää mitä Dufva tuo pöytään. Se ei liene se yleisöystävällisin tapa mutta tulosta tulee. Ja miksei tulisi. Rutinoitunut ja pelitapaansa hionut kokenut koutsi.
Rauman maalinsuulla jatkaa varmaotteinen Zapolski jota paikkaa paikan saadessaa Setänen. Kelpo luukkuvahti mutta ei liigan kärkipää tandemeita. Zapolskin pysyessä terveenä on kuitenkin Lukon asiat hyvin.
Pakistosta lähti vähän mutta hyvin pelannut Nummelin, häijy Generous sekä Lukon ex-kapteeni Honkahiemo. Lukko sai kuitenkin vahvistettua peräpäätään hyökkäyssuuntaan Kousan sekä Niskalan muodossa. Myös joukkueen kovat nuoret, Tommila&Virtanen ovat menneet vuoden eteenpäin joten yhtäkaikki pakisto näyttää mallikelpoiselta.
Hyökkäyksessä joukkue menetti taitoa Tukosen sekä nuoren Saarelan muodossa sekä kokemusta Uusikartanon muodossa. Tilalle hankittiin Tapparasta rutinoitunut Ville "nemo" Nieminen sekä maalintekijäksi profiloitava Janne Lahti Jokereista. Kokoa ja näköä hankittiin Virtasen ja Vauhkosen toimesta. Hyökkäyksen kysymysmerkiksi nostan sentterit. Riittääkö? Laiturit tosin tasapainottaa.

Arvio: Tapparan kanssa taistelee "palkintopalli" sijoista. Osaamista ja kokemusta löytyy. Senttereiden taso Lukon mahdollinen akilleen kantapää. Sijat 2-3

HIFK Helsinki

- Viime kausina rämpinyt IFK on vahvistanut asetelmiaan. Joukkueeseen on hankittu hyvä valmennus ja rutkasti tulivoimaa.
Törmäsen sopimus oli HIFK:lle todella hyvä asia. Viime kausina tehdyt hätiköidyt ratkaisut esim. ulkomaalaisruletin muodossa on unohdettu täksi kaudeksi. Törmänen on hyvä valmentaja ja on osoittanut taitoaan mm. Sportin peräsimessä.
Maalivahti osastolla on mahdollisuus olla kärkijoukkueita. Nuori Husso ottanee ykköskassarin paikan ja Ore sekä Lankinen paikkaa varmasti. Pienen kysymysmerkin voi tänne osastolle heittää mutta Husso osoitti jo viime kaudella olevansa mies paikallaan. Nyt ollaan myös menty vuosi eteenpäin.
Pakisto onkin se mahdollinen kompastuskivi. Söderholm on liiderinä, mutta riski tason tippumiseen hänen takanaan on keksiverto. Honkaheimo ja Taipalus hyviä peruspakkeja. Grillfors katsomaton kortti ja ollut ailahteleva. Taaempaa tuleekin omia junioreita ja onnistussaan pakisto voi olla hyvä.
Hyökkäys taasen on joukkueen lippulaiva. Sentteri osastolta löytyy neljä pisteisiin kykenevää pelaajaa. Laidoilta löytyy maalipotentiaalia aina kolmosketjuun asti. Oikeilla kompinaatioilla sekä kemioilla haastaa Kärppien hyökkäystä. Tulivoimaa ainakin löytyy.

Arvio:Tulee taistelamaan sijoista 4-6. Pakisto kova kysymysmerkki. IFK:n puolustus määrittänee joukkueen suunnan. Mikäli hyökkäys floppaa niin säälipleijjarit kutsunee. Hyökkäysarsenaali kuitenkin niin vahva etten tähän skenaarioon usko.

TPS Turku

- Kai Suikkanen on varmasti yksi Liigan valmentajista jotka nauttivat kesällä tapahtuneista muutoksista. Joukkue on saanut kovaa kärkiosaamista mutta mihin riittää?
Valmennuksessa heiluu tuttu kaveri: Kai Suikkanen. Hänen uransa on ollut ailahtelevaa. Tuhkimo tarinoita mutta myös floppeja. Nyt hänellä on mahdollisuus tuoda voittava kiekko takaisin Turkuun.
Maalivahti osastolla kävi ovet. Norrena ja Hostikka ulos ja paluumuuttaja Lassila maalille. Kakkoseksi oma juniori Järvinen joka pelasi kelpo Mestis kauden. Ok tandemi mikäli Lassila pysyy ehjänä.
Puolustuksesta lähti Morrisonn KHL:aan mutta tulija lista näyttää valoisalta. Kiekollista osaamista tuo Nummelin sekä Gysbers ja Morrisonnia tulee paikkaamaan varmaotteinen Nakladal. Pakistossa Tps siis oli voitollinen.
Hyökkäys ei kalpene. Nimekkäin menetys oli Camilo miettinen. Saapuvaa tavaraa kun katsoo niin Suikkanen hymyilee. Lasch, Smolenak, Tukonen ja Pikkarainen. Suikkasen vanhoja tuttuja kortteja Pelicansista (Lasch, Smolenak sekä Pikkarainen). Suurin kysymysmerkki lienee hyökkäysmeteriaalin laajuus. Taso tipahtaa melko radikaalisti kahden kärkiketjun jälkeen.

Arvio:Sijat 4-6. Tepsi tulee parantamaan viime kaudesta. Kärkiosaaminen kovaa luokkaa mutta laajuuden puute saattanee estää pitemmät jatkomahdollisuudet. Tason nostoa kaivataan kärkiketjujen ulkopuolelta eikä piiloutumista tähtien taakse.

JYP Jyväskylä

- Kestomenestyjä Jyp osoittaa hiipumisen merkkejä. Ovet kävivät ulospäin tiuhempaan mutta osaamista löytyy edelleen.
Marko Virtanen menetti kesällä palapelistään isoja palasia. Kuitenkin runko on pitkälti sama eikä Virtasen omin sanoin pelitapaa olla muuttamassa viime kaudesta. Luvassa siis tiivistä puolustamista mikä puoltaa sitä ettei todennäköisyys flopille ole niin suuri vaikka joukkue kokikin nuorennusleikkauksen.
Maalivahti osasto on edelleen paljon Tarkin harteilla. Sami Rajaniemi kuitenkin viime kaudella otti harppauksia ja tasapainottaa hyvin Tarkin taakkaa.
Puolustus koki kolahduksia. Näkyvä, Salcido ja Auvitu pahimpina takaiskuina. Sisälle tullut kova vahvistus Mäenpää mutta muut pakiston takaiskut on paikattu omilla Akatatemian nuorilla. Jyp lähteekin neljän Mikon voimin kauteen höystettynä muutamalla hyvällä kasvatilla. Mahdollisuudet läpimurtoon.
Myös hyökkäys koki kolahduksia Wärnin ja Louhivaaran jättäessä joukkueen. Boyce tulee takaisin Jyp nuttuun. Hyökkäys ei kuitenkaan ole ollut Jypin pääpaino piste ja joukkue tukeutuukin paljon vastahyökkäyksiin. Joten menetykset eivät ole niin pahjoja kuin ensinäkemällä ymmärtää. Jypin vahva pelitapa korvaa paljon.

Arvio:Sijat 4-7. Hyvin paljon kiinni siitä onnistuuko pelitapa. Ihan khinttaalla Saipan kanssa miten perin sijoittaa. Tässäkin sijoitus taistelussa enemmän tuota 6-8 sijaa. No näillä mennään.

Saipa Lappeenranta

- Nouseva komeetta. Saipa löi itsensä viime kaudella läpi eikä nytkään kuulu alkurankeissa säälijengeihin.
Tirkkosen työ tuottaa tulosta. Viime kauden sensaatio joukkue koki vaihtuvuutta kesän markkinoilla. Joukkueessa kuitenkin vahva flow päällä ja tekemisen suurin kiitos kuuluu Tirkkoselle.
Maalivahdeissa tukeudutaan kokeneeseen Markkaseen. Bernard komppaa. Saipalla sama juttu kuin monella muullakin liiga joukkueella: Mikäli ykkösveskari pysyy terveenä niin kaikki on hyvin.
Puolustus melkein täysin uusiksi. Savilahti, Spang ja Glenn ulos. Myös vahvasti viime kaudella pelannut Taipalus siirtyi Helsingin suuntaan. Tilalle paluumuuttaja Salcido sekä kysymysmerkit Löfquist sekä Larsson. Pakistossa paljon kysymysmerkkejä mutta myös mahdollisuuksia.
Hyökkäys koki myös iskuja kun kärkimiehet Giliati sekä Davis vaihtoi kilpailija seuroihin. Vahvistukseksi joukkue sai vain McIntyren.

Arvio: Heitetään sijoille 6-10. Niin neck in neck Jypin kanssa että voi heitellä miten perin tahansa. Pari takaiskua markkinoilla. Pari kysmysmerkkiä. Vahva tukijalka kuitenkin takana joka siivittää Saipaa suoraan pudotuspeli paikkaan. Saumat ylemmäksikin mutta mahdolliset kysymysmerkit voivat tiputtaa lappeenrantalaiset sääleihin.

Blues Espoo

- Yksi kovimpia kysymysmerkki joukkueita. Ei todellista onnistumista hetkeen. Paljon ailahtelevuutta ja jälleen joukkue on kokenut paljon vaihtuvuutta.
Jyrki Aho toimii meritoituneena koutsina ja saikin loppukaudesta piiskattua joukkuetta parempaan suorittamiseen. Kokoonpano on Aholle sopiva tasainen, jossa löytyy kärkiosaamista.
Maalivahtina jatkaa Nieminen ja kakkoseksi tulee paluun tekevä oma juniori Laurikainen joka kävi hakemassa kokemusta WHL:sta. Kelpo kaksikko.
Puolustus menetti muutaman avauksen kaverin ja tilalle O'Connor. OHL:ssa kovia tehoja mutta Euroopassa kyvyt näyttämättä.
Myös hyökkäys sai kokea kovia kun kovimpia tekiöitä siirtyi muihin maisemiin. Mainittavia paikkauksia tuli Giliatin ja Honejsekin verran.

Arvio:Sijat 7-10. Bluesilla ok nippu. Kärkeä löytyy hienokseltaan mutta muuten joukkue on vähän turhan tasainen. Kokonaisuus on omiin papereihin turhan harmaa. Säälipaikoista taistelee ja yrittää haastaa pääkaupunki seudun herruudesta Hifk:n.

Ässät Pori

- Edelliskauden mestari otti syöksykierteen Virran johdolla ja oli todella heikko. Nyt takaisin tulee Pekka Rautakallio ja uusi kausi.
Rautakallio tuo Ässiin takaisin kaivatun viisikkopuolustuksen. Viime kauden hazardi ei saa toistua ja Rautakallion tiukassa hyväilyssä patapakka voikin onnistua verrattain hyvin.
Maalivahdeissa Riksman menetti ykkösen paikan Rinteelle jo viime kaudella ja siitä jatketaan. Riksmanin ollessa ehjä Ässillä on yksi Liigan tasaisimpia pareja. Juuson kestävyys kysymysmerkki.
Pakisto menetti Taimen rupla liigaan mutta sai vahvistukseksi Staffordin sekä Lindellin joista kaavaillaan ykkösparia. Runko pysyi samana joten puolustamiseen Ässien onkin hyvä rakentaa.
Hyökkäys ei menettänyt suuria nimiä mutta sai kovan paluuvahvistuksen Ryanista. Myös kaappaus nimeltä Saarela tuo mielenkiintoisen kulman Ässien hyökkäykseen. Myös hyviä nimiä Poriin tuli Kiilholma sekä Kerälä.

Arvio: Rautakalliolla on mahdollisuudet vaikka mihin kuten on ennenkin Porissa todistanut. Nyt pelitapa istuu hyvin saatavilla olevaan materiaaliin. Nöyrästi puolustava ja vastaan iskevä porilaisnippu parantaa omissa papereissa viime kaudesta. Sijat 7-10

Pelicans Lahti

- Myös yksi tulevan kauden mielenkiintoisista nimistä. Valmennusta ja joukkuetta pistetty uusiksi ja ilmassa paljon kysymysmerkkejä.
Peräsimeen astuu Lämsä. Aravirran aikakausi jättää ja Jokereissa ei niin onnistunut Lämsä tulee kokeilemaan Lahteen uutta nousua. Lämsässä potentiaalia mutta toistaiseksi ei ole osoittanut olevansa liigan kärkikoutseja.
Maalivahti parina Myllyniemi-Juvonen. Tasainen pari ja etenkin Myllyniemi oli viime kaudella hyvä ja Juvonen nousevana nuorena paikkaa varmasti.
Pakisto menetti kovan oman pään puolustajan Korpikarin Jokereihin. Tepsistäkin tuttu Kudelka tulee paikkaamaan häntä vaikka onkin enemmän hyökkäysorientoitunut puolustaja. Muuten pakisto kelpo kamaa.
Hyökkäykseen on hankittu lisää taitoa mutta muutaman kysymysmerkin muodossa. Uutta nostetta hakeva Repik, Ruotsin alemmassa sarjassa kovaa jälkeä tehnyt Smotherman sekä Mestiksen taitoniekka Hakulinen. Riittääkö taso Liigaan? Menetyksiäkin tuli.

Arvio:Sijoille 7-10. Haastaa ja pyörii säälien ympärillä. Paljon kysymysmerkkejä ja yksi Liigan mielenkiintoisimmista joukkueista. Tasaista on ja kuinka pitkälle se riittää?

HPK Hämeenlinna

- Rinkelinmäen ylpeys. Oranssi ritarilauma pelasi mukiinmenevän loppukauden viime keväänä ja toivoo jatkavansa putkeaan syksyllä. Palasia jälleen vietiin joten nähtäväksi jää mihin rahkeet riittää.
Pasi Arvonen jatkaa koutsina ja pyrkii jatkamaan myös kohtalaisen hyvin alkanutta pestiään. Pelitapaa on nyt iskostettu runkopelaajiin joten alkukankeudet pitäisi olla vähissä.
Maalissa jatkanee nuori sensaatio Saros ja Myllykoski tuuraa. Tasainen ja luotettava pari.
Pakistosta lopetti liideri Tuulola mutta muuten pakisto pysyy samana.
Hyökkäys tuottaakin enemmän päänvaivaa. Kovia nimiä lähtija takaisin tuli kääntämättömiä kortteja. Poislukien Somervuori.

Arvio:Sijat 11-14. On kuitenkin "peränpitäjistä" todennäköisin vaihtoehto sääleihin. Myös khinttaalla voisiko laittaa tuohon kympin sakkiin. Rahkeita on mutta myös paljon kysymysmerkkejä.

Kalpa Kuopio

- Kalpa on ottanut viime kausina kuokkaan ja on syöksykierteessä. Helppoa ei tulevallakaan kaudella tule olemaan.
Valmennukseen paluumuuttaja Pekka Virta. Hän floppasi Porissa pahasti ja nyt tulee hakemaan uutta nostetta Kuopioon jossa viimeksi onnistui.
Maalissa Kilpeläinen joka niinikänn hakee uutta nostetta. Taso hiipunut. Perhonen paikkaa.
Pakisto menetti jo viimekaudella Masuhrin. Jokela tullut paikkaamaan mutta pakisto on surullista katseltavaa. Joukkueen heikko kohta. Etenkin jos Virta peluuttaa miespuolustusta voi jälki olla karua.
Hyökkäys menetti myös paljon taitoa ja kärkiosaamista. Tilalle hankittu lähinnä duunariosaston miehiä joten ketkä tekevät maalit?

Arvio:Sijat 11-14. Uusien nousujen joukkue. Rutkasti kysymysmerkkejä sekä hiipuvia pelaajia. Taso tippuu merkittävästi Kerhon jälkeen.

Ilves Tampere

- Ilves on viime kausina jumittunut häntäpäähän eikä tunnelin päässä liiemmine valoa ole. Pahoja menetyksiä ja keskinkertaisia paikkauksia. Surullinen tarina.
Koko johtoporras on viime kauden saattelemina jotenkin kyseenalainen. Orkesteria kentällä johtaa Tuokkola joka parhaansa yrittää mutta meteriaali ei riitä. Vaikeaa on.
Maalivahdeista lähti ykköskassari Kolppanen. Järvenpää loukkaantuneena ja kauteen nuorella Korpisalo- Yrjölä akselilla. Vaikeaa mutta voinee odottaa läpimurtoja.
Pakistosta ykköspakki Gysbers siirtyi Turkuun. Tilalle ei merkittävää puolustajaa. Koko puolustus on keskinkertainen.
Hyökkäyksestä lähti suurimpana Keränen eikä myöskään Kantolan ja Jekimovsin paikat ole helpoimpia täyttää. Siinä missä maaleja lähti on vain takaisin tullut alempien ketjujen raatajia.

Arvio:Vaikea arvioida ruusuisempaa kautta Ilvekselle. Sijoille 11-14 ja suurin taistelu Sportia vastaan.

Sport Vaasa

Tuore nousija joukkue. Kabinetti päätöksellä ja pienellä kohulla Liigan porteista sisään. Ymmärrettävää ettei ihan keskikastistakaan taistella alkavalla kaudella mutta tulenee härnäämään jokusen kertaa muita seuroja.
Tomek Valtonen pääkoutsina. Nöyrällä asenteella kauteen ja kohti rakennusprojektia. Onnistunut jo pre-seasonilla härnäämään Liiga seuroja. Nähtäväksi jää mihin ne rahkeet todellisuudessa riittää.
Sportilla tasainen maalivahti pari Toivonen-Hostikka. Kummankaan viimekaudet ei ole huippuja olleet mutta kelpo veskareita Liigaan.
Puolustus on lähinnä täynnä "3.pakkiparin" kamaa ja nähtäväksi jää kenelle kiekollinen vastuu jää. Omassa päässä odotettavissa kohtalaista suorittamista.
Hyökkäys komppaa puolustusta. Alempien kenttien raatajia täynnä joten mitää maalijuhlia vastustajan päätyyn ei ole odotettavissa. Keskinkertainen.

Arvio:Sijat 11-14. Jopa optimaalisesti arvioitu. Lähinnä Ilvestä vastaan suurin taistelu jumbotontista. Mielenkiintoinen lisä Liigaan.


Siinäpä hyvin pienesti arviota Liiga tiimeistä. Varmaankin kauden edetessä pureudun tarkemmin joukkueisiin/pelaajiin ja jaan ajatuksiani tässä blogissa. Nyt siis vain lyhyt sneakpeak ja lähinnä pelaajakatsaus.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yleisiä mietteitä Liigasta:

- Kärjessä muutama kova. Keskikasti pyörii melkein suuntaan kuin suuntaan ja sitten romahtaa taso pohjalla. Kuitenkin odotettavissa voinee olla melkoisia yllätyksiä!

- Keskialue pienentyi ja hyökkäysalueet suurentui. Näkisin omissa arvioissa tämän laukaisu määrän sekä laadun paranemisena joka johtaa myös hienoiseen maalimäärän kasvuun.
*Toki täm edellyttää tilan käyttämistä hyödyksi. Isomman tilan saaminen voi myös ajautua turhaksi leipomiseksi joka tappaa kiekon liikettä.

- Rangaistukset ja etenkin päähänkohdistuneet taklaukset otetaan kovemmalla kädellä pois. Ei nyt varsinaista vaikutusta vedonlyöntiin mutta tuodaan esille.

- Keskialueen hallinta varmasti pienenee ja tullaan näkemään nopeita keskialueen ylityksiä. Mielenkiintoista myös nähdä hybridi pitkän vaikutus -> näemmekö paljon dumb&chase kiekkoa.

Jokseenkin vaikea aina yksin tuoda kaikkia ajatuksia esille joten jos kysyttävää löytyy niin pyrin vastaamaan niihin mahd. pian.

Rikasta tulevaa kautta kaikille!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelu</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Kärpät- Tappara</TD><TD>48,6 - 23,2 - 28,2</TD><TD>42,7 - 57,8</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Kärpät- Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Tappara
veto
Tappara +1
kerroin
1.720 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.629
todennäköisyysarvio
arvio 61.4%

Huti: -2.00 yks.

3- 1


Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Kärpät- Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Tappara
veto
Over 4,5
kerroin
1.780 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.701
todennäköisyysarvio
arvio 58.8%

Huti: -1.00 yks.

3- 1Kärpät- Tappara

Liiga kauden avaus

- Sitä on jälleen koko kesä odotettu ja vihdoin se pärähtää käyntiin, uusi Liiga kausi! Mikä olisikaan paras mahdollinen ottelu aloittaa kuin uusinta viime kevään finaalista. Kärpät lähtee puolustamaan mestaruuttaan vahvalla joukkueella ja timanttisella tekemisellä. Tappara puolestaan lähtee yhtenä Kärppien kovimpina haastajina.

Kokoonpanot:

- Kärpiltä poissa tärkeä Davis jonka tilalle tulee nuori Jesse Puljujärvi. Kärpät saa kuitenkin Haatajan takaisin.

- Tapparalla ei merkittäviä poissaoloja.

Arvio:

- Varmaa on ettei ottelusta latausta puutu. Tapparalla varmasti takaraivossa kolkuttaa hopea ja se halutaan kaudella kirkastaa. Omissa papereissa ja varsinkin näin kauden kynnyksellä Kärpät ei ole ihan ylikävely suosikki kotonaan Tapparaa vastaan. Kärppien harjoitusottelut sekä CHL- matsit ovat menneet hyvin mutta ei suvereenin vakuuttavasti. Sama homma Tapparalla, ailahtelevuutta on ollut jonkin verran eikä peli ole vielä valmista. Niinkuin se ei ole kenelläkään tässä vaiheessa kautta. Mikä tekeekin outoa että jatkuvissa arvioissa Kärpät olisi yli 50 pinnan suosikki voittamaan varsinaisella ottaen huomioon että nyt on kauden avauksessa vastassa ykköshaastaja.

Viime vuosina ja etenkin viime kaudella joukkueet kohtasivat 11 kertaa (ml. playoff) ja näistä vain yksi päättyi yli yhden maalin eroon. Jäljelle jääneistä 10 ottelusta 4 meni jatkoille. Näistä jäljelle jääneistä 6 ottelusta Tappara voitti 3.
Nyt kun rungot eivät liiemmin ole joukkueilla muuttuneet (pl.Tapparan valmentaja (pelitapa ei muutu oleellisesti) on vaikea nähdä Kärppiä suvereenina suosikkina. Tämän takia etenkin +1 tasoitus maistuu.

Viime kauden runkosarja matseista 3/4 kohtaamista meni yli 4,5 maalin. Nyt erikoistilanne pelaaminen helpottuu suuremman hyökkäysalueen turvin ja molemmat kyseisistä joukkueista ovat hyviä erikoistilanne joukkueita. Laukaus määrä tulenee nousemaan viime kaudesta ja samoin maalimäärä, ei nyt paljoa mutta marginaalisesti.
Lisäksi Tappara on vaihtanut kentällisiään omasta mielestäni toimivampaan suuntaan ja jos ylivoima koostumukset on myös kokenut pieniä muutoksia niin asiat näyttää Tapparan kannalta hyviltä!

Olisihan sieltä saanut Tapparan suoraakin peleihin, mutta ei nyt ainakaan vielä kantti riitä. Katsotaan myöhemmin jos sitä vielä.

Vihjeet yhteensä: panokset 3.00, palautukset 0.00, tulos -3.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

10.09.2014 16:58 <Liiga Profit> Tänään luvassa mahdollisia livebetsejä ko. otteluun. Bet365

10.09.2014 16:58 <Liiga Profit> Twitterissä


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Ei uusi Liiga kausi toivotulla tavalla lähtenyt liikenteeseen. Juuri kirvelevin tulos saatiin taululle. No itse ottelusta: Overin olisi kuulunut paukkua. Paikkoja ja etenkin YV:tä viljeltiin. Tehoja oltaisin kahdelta huippuseuralta kaivattu enemmän. Tosin ensimmäinen peli joten tahmeutta olikin luvassa. Kärpät ei ollut mitenkään ylivoimainen vaan vähän jopa ajoittain helisemässä. Ottelu oli kuitenkin ihan odotetun mukainen joten suuria johtopäätöksiä ei ottelusta tule vetää.

Sitten tämänpäivän ohjelmaan.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Hifk- Blues</TD><TD>54,1 - 22,3 - 23,6</TD><TD>43,9 - 56,1
</TD></TR><TR><TD>Lukko- Ässät</TD><TD>59,1 - 21,5 - 19,4</TD><TD>41,5 - 58,5</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Lukko- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Lukko- Ässät
veto
Ässät +1
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
0.5 yks.
raja
2.041
todennäköisyysarvio
arvio 49%

Osuma! +0.55 yks.

2- 3 VL.- No. Vähän puoliväkisin otettu mutta otetaan pieni OA pienellä peleihin. Paikallisderby eikä tasoero ensimmäisissä Liiga peleissä tule vielä niin hyvin esiin. Rocky saanut ajettua sisään viisikkopuolustusta joten maalimäärät pitäisi pysyä melko matalana.

Muuten nihkeää joten otetaan vaan tämä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

11.09.2014 17:36 <Liiga Profit> Pienellä Ässiä.


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Eiliseltä ihan ok osuma. Ottelusta sanottakoon että tuomarilinja oli järkyttävä! Linja vaihtui ja ailahteli pelin sisälläkin. Pääasia kuitenkin että betsi kotiin. Tänään sotaan seuraavalla arsenaalilla:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Ilves- Tappara</TD><TD>24,3 - 22,8 - 52,9</TD><TD>40,7 - 59,3
</TD></TR><TR><TD>Jyp- Sport</TD><TD>64,3 - 20,0 - 15,7</TD><TD>43,3 - 56,7
</TD></TR><TR><TD>Kalpa- Saipa</TD><TD>35,3 - 24,3 - 40,4</TD><TD>38,7 - 61,3
</TD></TR><TR><TD>Pelicans- Hpk</TD><TD>49,3 - 23,4 - 27,3</TD><TD>40,4 - 59,6
</TD></TR><TR><TD>Tps- Kärpät</TD><TD>35,8 - 24,2 - 40,0</TD><TD>39,6 - 60,4</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Jyp- Sport - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Sport
veto
Over 5
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.938
todennäköisyysarvio
arvio 51.6%

Osuma! +2.08 yks.

4- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Kalpa- Saipa - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Saipa
veto
Saipa +0
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.873
todennäköisyysarvio
arvio 53.4%

OA 1,11!

Huti: -3.50 yks.

5- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Kalpa- Saipa - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Saipa
veto
Over 5
kerroin
2.270 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.165
todennäköisyysarvio
arvio 46.2%

Osuma! +1.27 yks.

5- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Pelicans- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans- Hpk
veto
Over 5
kerroin
2.220 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.075
todennäköisyysarvio
arvio 48.2%

Osuma! +1.83 yks.

4- 3 VL.
Näillä mennään. Muuten mennään markkinan kanssa aikalailla käsikynkkää mutta Saipa maistuu tänne mainiosti. Katsotaan jos sitä otetaan vielä lisää tai suoraa voittoa. Lisäilen mahd. perustelut myöhemmin.

Melko totals painotteinen päivä... Vähämaalinen kierros siis luvassa.

Vihjeet yhteensä: panokset 8.00, palautukset 9.68, tulos +1.68 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Eiliseltä hyvä päivä. Saipan heikko maalinedus peli puppeloi illan pääbetsin mutta totalssit kotiin. Tänään seuraavaa:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Blues- Pelicans</TD><TD>43,8 - 24,2 - 31,9</TD><TD>37,4 - 62,6
</TD></TR><TR><TD>Hpk- Ilves</TD><TD>46,2 - 24,3 - 29,6</TD><TD>35,0 - 65,0
</TD></TR><TR><TD>Saipa- Lukko</TD><TD>36,9 - 23,9 - 39,3</TD><TD>42,8 - 57,2
</TD></TR><TR><TD>Sport- Tps</TD><TD>25,2 - 23,6 - 51,2</TD><TD>35,3 - 64,7
</TD></TR><TR><TD>Tappara- Kalpa</TD><TD>59,2 - 21,9 - 19,0</TD><TD>36,5 - 63,5
</TD></TR><TR><TD>Ässät- Jyp</TD><TD>36,7 - 24,7 - 38,6</TD><TD>35,2 - 64,8</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Blues- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Pelicans
veto
Pelicans +0
kerroin
2.520 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.370
todennäköisyysarvio
arvio 42.2%

Huti: -1.50 yks.

1- 0Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Blues- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Pelicans
veto
Under 5
kerroin
1.940 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.808
todennäköisyysarvio
arvio 55.3%

Osuma! +1.41 yks.

1- 0Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Saipa- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Lukko
veto
Over 5
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.957
todennäköisyysarvio
arvio 51.1%

Push: +0.00 yks.

4- 1Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Sport- Tps - peliaika päättynyt

kohde
Sport- Tps
veto
Under 5
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.727
todennäköisyysarvio
arvio 57.9%

OA 1,17

Push: +0.00 yks.

4- 1Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Tappara- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Tappara- Kalpa
veto
Under 5
kerroin
1.830 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.773
todennäköisyysarvio
arvio 56.4%

Osuma! +0.83 yks.

1- 2 VL.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Ässät- Jyp - peliaika päättynyt

kohde
Ässät- Jyp
veto
Under 5
kerroin
1.810 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.724
todennäköisyysarvio
arvio 58%

Osuma! +1.22 yks.

3- 0- Katsotaan jos kerkeän perustelemaan myöhemmin.

Vihjeet yhteensä: panokset 11.00, palautukset 12.96, tulos +1.96 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

13.09.2014 22:53 <Liiga Profit> Hemmetti. Pääkohde vikas eräs pushiks...


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Eiliseltä tosiaan mukavia osumia mutta harmittavin oli Sport- Tps pelin valuminen viimeisessä erässä pushiksi. No tänään lähdetään uimaan vähän vastavirtaan.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Kärpät- Hifk</TD><TD>54,7 - 22,5 - 22,8</TD><TD>40,8 - 59,2</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Kärpät- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Hifk
veto
Hifk +1
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.838
todennäköisyysarvio
arvio 54.4%

Osuma! +1.53 yks.

1- 4Kärpät- Hifk

Poissaolot:
Kärpät: Davis, Pyörälä ja Puljujärvi.
Hifk: Kuparinen, Ikonen ja Söderholm.

- Molemmat tällä kaudella vielä tappioitta Kärppien ottelusarakkeen näyttäessä kahta ja Hifk:lla yhtä. Hifk nousi kotonaan 2- 0 tappioasemasta 3- 2 voittoon Bluesia vastaan. Kärpät voittanut puolestaan vakuuttavasti 3-1 Tapparan sekä vieraissa Tepsin luvuin 2- 5. Underitkin siinä ja siinä pelattavissa. Molemmilla hyvät maalivahdit, Kärpät voittaa puolustuksessa ja hyökkäys menee melko tasan (edge Kärpille). Vielä kun soppaan heitetään Kärppien kotietu niin ennakkosuosikki on valmis. Kuitenkin vielä kyseessä Liigan ensimmäiset kierrokset eikä Kärppien voitto ole auringon selkeä. Hifk osoitti kuitenkin Bluesia vastaan vaarallisuutensa.

Yhtäkaikki en näe Hifkiä noin suurena altavastaajana joten tasotukset maistuu tänne. Näil mennää

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

14.09.2014 18:27 <Liiga Profit> Olikohan foorumin ainoita Hifk betsejä?


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Jaahas. Uusi viikko ja uudet kujeet. Näillä arvioilla mennään:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Hifk- Sport</TD><TD>65,5 - 19,9 - 14,6</TD><TD>40,4 - 59,6
</TD></TR><TR><TD>Ilves- Kärpät</TD><TD>23,8 - 22,8 - 53,4</TD><TD>40,2 - 59,8
</TD></TR><TR><TD>Jyp- Hpk</TD><TD>47,7 - 23,9 - 28,4</TD><TD>37,2 - 62,8
</TD></TR><TR><TD>Lukko- Kalpa</TD><TD>58,1 - 21,6 - 20,3</TD><TD>42,5 - 57,5
</TD></TR><TR><TD>Pelicans- Ässät</TD><TD>45,1 - 23,9 - 31,1</TD><TD>40,1 - 59,9
</TD></TR><TR><TD>Tps- Blues</TD><TD>48,2 - 23,3 - 28,6</TD><TD>43,0 - 57,0</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Jyp- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Hpk
veto
Hpk +0
kerroin
3.050 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.674
todennäköisyysarvio
arvio 37.4%

OA 1,14

Huti: -2.00 yks.

5- 3Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Lukko- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Lukko- Kalpa
veto
Over 5
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.969
todennäköisyysarvio
arvio 50.8%

Oa 1,14

Huti: -3.00 yks.

2- 3 VL.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Pelicans- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans- Ässät
veto
Ässät +0
kerroin
2.710 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.451
todennäköisyysarvio
arvio 40.8%

Oa 1,10

Osuma! +2.56 yks.

1- 3Laitetaas vähän jutunjuurta nyt ainakin näihin vihjattuihin betseihin:

Jyp- Hpk:

- Jyp avasi Liiga kautensa kotonaan nousija Sportia vastaan. Jäähyrikas ottelu päättyi lopulta ylivoimien turvin kotijoukkue Jypille 4- 2. Jypinkylän maaleista peräti 3 syntyi ylivoimatilanteesta. Matka jatkui lauantaina Poriin Ässien vieraaksi joissa osaltaan jäähyily jatkui. Ässien tiivis puolustus sekä Jypin tehottomuus koitui jyväskyläläisten tappioksi 3- 0. Jyppi on saanut ensimmäisissä kahdessa pelissään peräti kymmenen jäähyä mailahäirinnästä (huitominen, kampitus, koukkaaminen). Nykyisellä linjalla mailahäirintä otetaan todella tiukkaan eikä varmaankaan Jypin jäähyherkkyys yhdessä yössä muutu vaikka sitä varmasti pyritään karsimaan.

- Kerho puolestaan avasi kautensa Lahdessa Pelicansin vieraaana. Kerho näytti jo taipuvan kolmannen erän puolessa välissä kun Pelicans siirtyi 3- 1 johtoon mutta taisteli itsensä jatkoajalle tehden 2 maalia ilman maalivahtia ottelun lopussa. Seuraava ottelu olikin synkkä kun Ilves kävi hakemassa Rinkelinmäeltä voiton lukemin 1- 5. Synkemmän tappiosta teki se että Ilves voitti kolmannen erän 4- 0. Nyt Kerholla on kasvojen pesun paikka kun joukkue kohtaa Jyväskylässä myös heikosti aloittaneen Jyp rykelmän.

Kokoonpainoissa ei suuria muutoksia ole. Kerholla maalissa aloittaa Myllykoski joka pelasi hyvän harjoituskauden ja tuuraa heikosti aloittanutta Sarosta. Odotan ottelusta tasaista ja eniten ilmaa on Kerhon kertoimissa. Kummankin peli on ollut toistaiseksi melko tehotonta ja Jypin aikaisempi jäähyherkkyys nostaa Kerhon osakkeita. Pienten marginaalien peli.

Lukko- Kalpa:

- Mitalikandinaatti Lukon alku ei ole ollut suunnitelmien mukainen. Kaksi tappiota niskassa ja peli on yskinyt. Kauden avaus Ässiä vastaan oli tehotonta vaikka mahdollisuuksia tarjottiin ylivoimien osalta. Lukko taipui lopulta voittolaukauskisassa rakkaalle viholliselle lukemin 2- 3 VL. Seuraavaksi matka jatkui Lappeenrantaan Saipan vieraaksi. Sama tahti jatkui puolustuspäässä (lepsuilu) ja Saipa rankoi kovalla kädellä tehden 4 mökkiä. Lukko puolestaan ei saanut aikaan juuri mitään ja jäähyt rikkoivatkin vierailioiden peliä. Tänään vastaan asettuu Kuopion oma ylpeys ja Lukolta odotetaankin roimaa petrausta.

- Vierailija Kalpa puolestaan on aloittanut kautensa mallikkaasti. Alku spekuloinneissa sarjan häntäpäähän asetettu Kalpa on startannut kahdella voitolla. Ensin joukkue ryöpytti kotonaan Saipaa lukemin 5- 2 ja jatkoi putkeaan Tapparaa vastaan vieraissa. Tampereelta saatiin voittolaukauksien jälkeen 2 pistettä tehotonta Tapparaa vastaan.

Otteluun Lukko lähtee kovana ennakkosuosikkina. Kokoonpano on timanttinen ja nyt tehoja kaivataan heikohkoa Kalpa puolustusta vastaan. Kotiavauksessaan Lukko törmäili Ässien hyvään viisikkopuolustukseen ja kompuroi omaan tehottomuuteen. Nyt vastassa Kalpa jonka puolustus osaamien ei ole aivan yhtä hyvällä tasolla. Lukon puolustuspeli ei ole kahteen ekaan peliin toiminut odotetusti vaan on ollut yllättävän virhe altis. Kalpa taasen alkukaudesta on osoittanut pirteyttä hyökkäyspäässä joten Overi tuntuu itselle hyvältä ja arviotkin sitä puoltavat.

Pelicans- Ässät:

- Pelicansin kauden avaus tuotti voiton pilkkujen jälkeen lukemin 4- 3 VL. Kerhoa vastaan. Lahtelaisilla oli sauma ottaa ottelusta kolmekin pistettä mutta suli päätöserän loppuhetkillä. Seuraavassa pelissä iski tehottomuus ja joukkue jäikin nollille Espoossa. Pelicansilta löytyy terävää kärkeä mutta otteet ovat olleet kahdessa ensimmäisessä ottelussa ailahtelevia.

- Ässien kaksi ensimmäistä ottelua on olleet yllätyksellisen hyviä. Joukkue ottei avauksessa puolustustaistelun jälkeen 2 pistettä rakkaalta viholliselta voittolaukauksien jälkeen. Seuraava peli kotona toimi myös puolustuksellisesti hyvin ja joukkue nollasikin jyväskyläläiset lukemin 3- 0. Ässillä on vielä Ryan ja Lindell sivussa mutta joukkue on näyttänyt tiiviillä viisikkopuolustuksella hyvältä. Myös nuorisokaarti on ollut pirteä ensimmäisissä peleissä.

Molemmat taistelevat arvioiden mukaan samoista sijoista kaudella ja nyt ensimmäisten pelien jälkeen porilaisten tekeminen on valmiimpaa. Vaikka ottelu pelataankin Lahdessa ei kotijoukkue ole omissa papereissa noin suuri suosikki vaan hyvin kautensa aloittanut Ässät maistuu.

Näillä ensalkuun.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.50, palautukset 4.06, tulos -2.44 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

16.09.2014 15:43 <Liiga Profit> Perusteluita lisätty. Tänää liveä Pel-Äss twitteris (Bet365)

16.09.2014 16:58 <champps> minkälaista tulosta viimevuosilta tullut? Liigan osalta pal%

16.09.2014 16:58 <champps> missä huitelee? =)

16.09.2014 17:50 <Liiga Profit> Viime kausi jäi tilastoilta kesken karvan alle 100%.

16.09.2014 17:52 <Liiga Profit> Nyt eri metodit joten ei varsinaisesti verrattavissa.

16.09.2014 17:53 <Liiga Profit> Mutta sellasta ~100% Hiukan alle. Nyt toivotaan parempaa.


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Eiliseltä Ässät kiinni mutta muut lipui ohi. Tänään tarjolla kaksi peliä joihin seuraavia numeroita:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Hpk- Kärpät</TD><TD>26,4 - 23,1 - 50,5</TD><TD>41,6 - 58,4
</TD></TR><TR><TD>Tappara- Saipa</TD><TD>47,7 - 23,8 - 28,5</TD><TD>38,3 - 61,7</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Hpk- Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Kärpät
veto
Over 5
kerroin
2.270 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.012
todennäköisyysarvio
arvio 49.7%

Oa 1,12

Osuma! +3.81 yks.

6- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Tappara- Saipa - peliaika päättynyt

kohde
Tappara- Saipa
veto
Saipa +0
kerroin
2.880 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.674
todennäköisyysarvio
arvio 37.4%

Osuma! +2.82 yks.

2- 3Hpk- Kärpät:

- Kotijoukkue Kerhon peli ei ole ottanut tuulta alleen. Kauden ensimmäisistä kolmesta pelistä on tullut kaikista kuokkaan maalierolla 7- 14 (ka: 7 maalia). Puolustus ei toimi ja hyökkäys yrittää rypistellä vastaan. Myöskään maalivahti Saroksen kausi ei ole alkanut mairittelvasti, takana kaksi peliä ja t% 84.

- Myös mestarisuosikki Kärppien kone yskii. Joukkueella kaksi tappiota alla kun joukkue suuntaa Rinkelinmäelle. Tulivoimaa löytyy mutta yhteinen juoni on ollut kadoksissa.

Kerholle ensimmäinen "kunnon vastustaja". Omissa on heilunut heikompiakin vastaan, joten miten joukkue pärjää mestarikandinaattia vastaan? Kärpilläkin on omissa helissyt yllättävän paljon ja Kerholla on yllätysvalmis hyökkäys. Overi maistuu tänne.

Tappara- Saipa:

- Myös toisen mestarihaastajan eli Tapparan alkukausi ei ole lähtenyt hyvin käyntiin. Kolmesta pelistä yksi voitto ja sekin nihkeästi Ilvestä vastaan 2- 1. Maalinteko on tuottanut tuskaa vaikka joukkueessa tulivoimaa riittää ja laajalti. Joukkue on onnistunut peleissään vain Ilvestä vastaan tekemään kaksi maalia.

Saipan kausi on alkanut kaksijakoisesti. Ensin kunnolla kuokkaan Kalpalta jonka jälkeen hieno voitto Lukosta.

Odotan ottelusta tasaista ja melko vähämaalista. Lappeenrantalaiset ovat olleet hyviä Tampereella ja omiin laskuihin löytyy hyviä kertoimia vierailijoille.

No näillä mennään.

Vihjeet yhteensä: panokset 4.50, palautukset 11.13, tulos +6.63 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

17.09.2014 14:06 <Liiga Profit> Tänään tarjolla livebetsiä Tap-Sai twitterissä. Bet365


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Eiliseltä hyvä päivä taskuun. Tänään soditaan seuraavilla:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Blues- Hifk</TD><TD>35,4 - 23,6 - 41,0</TD><TD>45,0 - 55,0
</TD></TR><TR><TD>Sport- Saipa</TD><TD>33,4 - 24,4 - 42,2</TD><TD>37,1 - 62,9
</TD></TR><TR><TD>Tps- Kalpa</TD><TD>48,5 - 23,7 - 27,8</TD><TD>38,5 - 61,5</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Blues- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Hifk
veto
Hifk +0
kerroin
1.950 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.862
todennäköisyysarvio
arvio 53.7%

Push: +0.00 yks.

3- 2 VL.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Blues- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Hifk
veto
Over 5
kerroin
2.080 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
1.866
todennäköisyysarvio
arvio 53.6%

Oa 1,11

Huti: -2.50 yks.

3- 2 VL.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Sport- Saipa - peliaika päättynyt

kohde
Sport- Saipa
veto
Under 5
kerroin
1.940 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.795
todennäköisyysarvio
arvio 55.7%

Huti: -2.00 yks.

2- 5Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Tps- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Tps- Kalpa
veto
Kalpa +0,5
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.942
todennäköisyysarvio
arvio 51.5%

Huti: -1.00 yks.

2- 1Blues- Hifk:

- Blues ja Hifk kohtaavat jo toistamiseen kuluvalla kaudella. Joukkueet avasivat kautensa toisiaan vastaan josta tuloksena oli Hifk:n 3- 2 voitto. Itse ottelussa Blues vei ensimmäistä erää ja Hifk kaksi jälkimmäistä. Maalit myös tukevat tätä sellä Blues oli ottelussa peräti 2- 0 johdossa.

Blues alkukausi on ollut takkuinen. Hifk tappion jälkeen joukkue voitti yskivän Pelicansin vaivoin 1- 0. Tämän jälkeen joukkue matkasi Turkuun jossa joukkue kärsi niukan 3- 2 tappion. Tosin lopun kavennus oli vain kosmetiikkaa (2sek ennen loppua). Joukkueella on eritoten ollut ongelmia maalinteossa kun joukkue on onnistunut maalaamaan vain 5 kertaa kolmessa pelissä. Surullisemman tästä tekee sen että maalintekijöitä joukkueella on vain kaksi (Kantola ja Rantakari). Tänään joukkue saa takaisin Honejsekin mutta menettää Hirschovitsin.

Hifk:lla puolestaan pyyhkii hyvin. Kolme ottelua ja kolme voittoa. Voitetun Blues pelin jälkeen joukkue matkasi Ouluun ja otti maistuvan päänahan voittaen Kärpät 1- 4. Voitot sai jatkoa kotona kun vieraaksi asettui nousija Vaasan Sport. Hifk ei jättänyt selittelyjä vaan pesi Sportin luvuin 7- 1.

Nyt Hifk:lla on käsissään hitusen parempi nippu kuin avausottelussa ja joukkueella on hyvä flow. Myös overi maistuu koska Hifklla on maalinteko kunnossa mutta puolustus ei edelleenkään ole vakuuttavin.

Sport- Saipa:

- Sport saa vieraita Lappeenrannasta. Kotijoukkueen alkukausi on sujunut kaksijakoisesti. Kauden avauksessa hienoa taistelua mutta jäähyjen takia joukkue koki 4- 2 tappion Jyppiä vastaan. Puolestaan kotiavauksessaan joukkue oli mainio voittaen Tepsin 4- 1. Matka Helsinkiin kuitenkin palautti joukkueen maanpinnalle kun Sport kävi ottamassa Hifk:lta peräti 7- 1 kuokkaan.

Saipa puolestaan sai kauden avauksessa shokkihoitoa Kalpalta mutta on sen jälkeen ottanut kaksi kovaa voittoa joista viimeisimpänä eilinen päänahka Tapparasta. Itse ottelussa Saipa oli ottavana osapuolena mutta kiitos salama alun sekä Markkasen, joukkue sai kotiin 3 pistettä.

Itse otteluun näen Saipan ennakkosuosikkina mutta Sportin kotietua ei pidä vähätellä. Tähän ynnättynä Saipan matkustaminen niin odotan ottelusta tarkkaa koska molemmille pisteet ovat tärkeitä. Sport aloittanee energisesti ja Saipa puolestaan yrittää laskea tempoa. En odota ottelusta kovinkaan suurimaalista joten Under 5 otetaan täältä lapulle.

Tps- Kalpa:

- Tepsin kauden kolmas kotiottellu ja neljäs kaikenkaikkiaan. Kauden alku ei ole ollut Tepsille toivottu. Ensin kotitappio Kärpille 2- 5 jonka jälkeen yllätystappio Vaasassa Sporille 4- 1. Kolmannessa ottelussa Tps sai kaivettua voiton Bluesista luvuin 3- 2. Joukkueen puolustus näyttää huteralta eikä Hyökkäyskään ole vielä terävimmillään ollut.

Kalpan alkukausi on puolestaan lähtenyt hyvin käyntiin. Alla on kolmen ottelun voittoputki. Kauden avauksessa joukkue kaatoi Saipan luvuin 5- 2. Seuraavassa kamppailussa joukkue kaatoi voittolaukauksissa Tapparan 1- 2 VL. ja niin ikänn myös Lukon voittolaukauksissa 2- 3 VL. Vaikka paikkoja molemmissa vierasotteeuissa olisi ollut vaikka ratkaisuun jo varsinaisella peliajalla.

Kalpalla on alla vahvat ensimmäiset pelit ja näen heidän saavan lisä etua Tepsin isommasta kaukalosta. Lisättynä tähän vielä Tepsin hutera puolustus niin Kalpa tasoituksella maistuu tänne.

Vihjeet yhteensä: panokset 7.00, palautukset 1.50, tulos -5.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

18.09.2014 15:52 <Liiga Profit> Tänään livebetsiä twitterin puolella. Bet365

18.09.2014 16:24 <Liiga Profit> Lisätty perusteluita.

18.09.2014 23:31 <Liiga Profit> Huomisen Äss- Tap pelin ennakkoarvio twitterissä


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Heti kärkeen pahoittelut myöhäisestä ajankohdasta. Mutta itse illan ottelu:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Ässät- Tappara</TD><TD>35,4 - 24,6 - 40,0</TD><TD>36,2 - 63,8</TD></TR></TABLE>

Meikäläisen vihjeeltä jo Pinnyltä eväät syöty. No ei mitään. Parit mietteet kuitenkin:

Ässät- Tappara:

- Ässät on avannut kautensa ennakoitua ja mahdollisesta yhdeksästä pisteestä kasassa on kahdeksan. Tänään vastaan Tappara jonka kone on yskinyt. En kuitenkaan saa porilaisia ottelussa suosikiksi. Ässien ottelut: 2 pistettä yskivää Lukkoa vastaan (paremmalla yv:llä Lukko olisi vienyt), kolme pistettä aneemista Jyppiä vastaan kotona. Pelicans oli kotonaan aivan tuuliajoilla ja avauspelaaminen oli karmeaa. Eikä koko puolustus vakuuttanut.

Tappara puolestaan on parantanut peliesityksiään. Kauden avauksessa niukka tappio Kärpille 3- 1 (viimeinen tyhjiin). Sen jälkeen voitto alkukaudella kovasta Ilveksestä luvuin 2- 1. Heti perään niukka voittolaukaus tappio niinikään kovakuntoista Kalpaa vastaan. Edellisessä Saipa kamppailussa Tappara koki shokki alun jonka jälkeen hallitsi peliä.

Yhtäkaikki: Tapparalla hyvä peliesitys ja Ässät puolestaan päässyt helpolla (ottamatta mitään Padalta pois). Tapparalla kuitenkin kovempi sekä kokeneempi materiaali. Eikä alkukauden ottelut vielä omasta mielestä puolla että Ässät suosikiksi nousisi.

Otetaan vielä pikaisesti case Lindell. Tuo hyökkäysvoimaa ja varmuutta patapakistoon mutta ei nosta arvioita vielä tähän peliin. Oikeastaan ihmettelen miksi hän tänään on pakistossa. Hän tulee Ameriikan turneelta suoraan kaukaloon ja takaraivossa itsellä kummittelee case Groulx. Toki eri kaveri kyseessä ja Liiga on jo miehelle tuttu mutta kysessä taitaa olla kuudes peli 8 päivään? Vielä kun pelit ovat olleet Amerikassa niin väsymystä voi olla. Outo peluutus mielestäni kun Ässä pakisto ei akuutisti Lindelliä tarvitse.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

19.09.2014 17:16 <Liiga Profit> Liiga Profit tänään Isomäessä. Livebetsejä sekä tietoja tarj

19.09.2014 17:16 <Liiga Profit> olla Twitterissä


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Jep jep. Tänään löytyy pelattavaa:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Kalpa- Hpk</TD><TD>44,2 - 23,4 - 32,4</TD><TD>41,0 - 59,0
</TD></TR><TR><TD>Kärpät- Blues</TD><TD>58,9 - 21,5 - 19,6</TD><TD>42,0 - 58,0
</TD></TR><TR><TD>Lukko- Tps</TD><TD>47,4 - 23,4 - 29,3</TD><TD>42,9 - 57,1
</TD></TR><TR><TD>Saipa- Jyp</TD><TD>48,3 - 23,6 - 28,1</TD><TD>39,3 - 60,7
</TD></TR><TR><TD>Tappara- Pelicans</TD><TD>55,2 - 22,8 - 21,9</TD><TD>35,6 - 64,4
</TD></TR><TR><TD>Hifk- Ässät</TD><TD>61,6 - 20,6 - 17,8</TD><TD>45,2 - 54,8</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Kalpa- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Hpk
veto
Hpk +0
kerroin
2.450 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.364
todennäköisyysarvio
arvio 42.3%

Push: +0.00 yks.

3- 2 VL.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Kalpa- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Hpk
veto
Over 5
kerroin
2.380 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
2.045
todennäköisyysarvio
arvio 48.9%

Oa 1,16

Huti: -2.50 yks.

3- 2 VL.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Kärpät- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Blues
veto
Blues +1,5
kerroin
1.820 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.736
todennäköisyysarvio
arvio 57.6%

Osuma! +1.23 yks.

5- 4Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Lukko- Tps - peliaika päättynyt

kohde
Lukko- Tps
veto
Tps +0
kerroin
2.840 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
2.618
todennäköisyysarvio
arvio 38.2%

Huti: -2.50 yks.

3- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Lukko- Tps - peliaika päättynyt

kohde
Lukko- Tps
veto
Over 5
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.957
todennäköisyysarvio
arvio 51.1%

Push: +0.00 yks.

3- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Tappara- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Tappara- Pelicans
veto
Under 5
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
1.739
todennäköisyysarvio
arvio 57.5%

Osuma! +2.13 yks.

2- 1Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Hifk- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Ässät
veto
Hifk -1
kerroin
1.950 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.842
todennäköisyysarvio
arvio 54.3%

Osuma! +1.90 yks.

3- 0Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Hifk- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Ässät
veto
Over 5
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.855
todennäköisyysarvio
arvio 53.9%

Huti: -2.00 yks.

3- 0


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 13.26, tulos -1.74 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

20.09.2014 14:27 <Liiga Profit> Perustelen myöhemmin jos kerkeän.

22.09.2014 00:08 <Liiga Profit> Twitterin puolella myös Nhl Preseason tipsejä


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Ja jatkuu:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Hpk- Ässät</TD><TD>45,0 - 24,1 - 30,9</TD><TD>37,6 - 62,4
</TD></TR><TR><TD>Pelicans- Ilves</TD><TD>49,0 - 23,2 - 27,8</TD><TD>42,1 - 57,9
</TD></TR><TR><TD>Sport- Blues</TD><TD>31,8 - 24,3 - 43,8</TD><TD>36,4 - 63,6</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Hpk- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Ässät
veto
Over 5
kerroin
2.340 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.227
todennäköisyysarvio
arvio 44.9%

Huti: -1.00 yks.

1- 2 JA.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Pelicans- Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans- Ilves
veto
Over 5
kerroin
2.260 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.988
todennäköisyysarvio
arvio 50.3%

Osuma! +2.52 yks.

5- 1Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Sport- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Sport- Blues
veto
Sport +0
kerroin
2.570 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.375
todennäköisyysarvio
arvio 42.1%

Osuma! +2.35 yks.

6- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Sport- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Sport- Blues
veto
Under 5
kerroin
1.870 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.767
todennäköisyysarvio
arvio 56.6%

Huti: -2.00 yks.

6- 2Perustelut mahdollisesti myöhemmin.

Vihjeet yhteensä: panokset 6.50, palautukset 8.37, tulos +1.87 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

23.09.2014 14:24 <Liiga Profit> Liveä taas tarjolla Twitterissä. Myös NHL Preseason siellä


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Viittä peliä tarjolla. Pahoittelut kovasta kiireestä ja siitä että tipsit tulee myöhään!

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Jyp- Ilves</TD><TD>58,2 - 21,5 - 20,3</TD><TD>43,8 - 56,2
</TD></TR><TR><TD>Lukko- Tappara</TD><TD>44,1 - 23,8 - 32,1</TD><TD>41,5 - 58,5
</TD></TR><TR><TD>Pelicans- Saipa</TD><TD>40,9 - 23,9 - 35,2</TD><TD>41,8 - 58,2
</TD></TR><TR><TD>Tps- Hifk</TD><TD>40,5 - 23,7 - 35,8</TD><TD>44,1 - 55,9
</TD></TR><TR><TD>Ässät- Sport</TD><TD>57,7 - 22,2 - 20,1</TD><TD>36,4 - 63,6</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Lukko- Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Lukko- Tappara
veto
Over 5
kerroin
2.320 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.020
todennäköisyysarvio
arvio 49.5%

Oa 1,14

Huti: -1.50 yks.

2- 1Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Tps- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Tps- Hifk
veto
Over 5
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.901
todennäköisyysarvio
arvio 52.6%

Osuma! +0.99 yks.

4- 3Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Ässät- Sport - peliaika päättynyt

kohde
Ässät- Sport
veto
Sport +1,5
kerroin
1.810 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.681
todennäköisyysarvio
arvio 59.5%

Huti: -1.50 yks.

4- 1Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Ässät- Sport - peliaika päättynyt

kohde
Ässät- Sport
veto
Under 5
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.770
todennäköisyysarvio
arvio 56.5%

Push: +0.00 yks.

4- 1- Aikalailla jo edut syöty mutta jotain kuitenkin. Nyt kiiruusti hallille josta jotain kommentteja. Siis ottelu Ässät- Sport!

Vihjeet yhteensä: panokset 5.00, palautukset 2.99, tulos -2.01 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Noniin. Nyt vähän enemmän aikaa tekemiseen mutta silti kiire.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Hifk- Lukko</TD><TD>45,5 - 23,3 - 31,3</TD><TD>42,2 - 57,8
</TD></TR><TR><TD>Hpk- Tappara</TD><TD>35,1 - 24,3 - 40,6</TD><TD>38,5 - 61,5
</TD></TR><TR><TD>Ilves- Ässät</TD><TD>32,9 - 24,4 - 42,7</TD><TD>36,6 - 63,4
</TD></TR><TR><TD>Kalpa- Jyp</TD><TD>38,2 - 24,3 - 37,5</TD><TD>39,0 - 61,0
</TD></TR><TR><TD>Sport- Kärpät</TD><TD>21,0 - 22,6 - 56,4</TD><TD>42,4 - 57,6
</TD></TR><TR><TD>Saipa- Blues</TD><TD>48,4 - 23,8 - 27,8</TD><TD>37,2 - 62,8</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Hifk- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Lukko
veto
Over 5
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.988
todennäköisyysarvio
arvio 50.3%

Osuma! +1.71 yks.

5- 4 JA.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Hpk- Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Tappara
veto
Over 5
kerroin
2.270 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.174
todennäköisyysarvio
arvio 46%

Osuma! +1.27 yks.

5- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Ilves- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Ässät
veto
Ässät +0
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.773
todennäköisyysarvio
arvio 56.4%

Oa 1,13

Osuma! +3.50 yks.

2- 3Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Kalpa- Jyp - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Jyp
veto
Jyp +0
kerroin
2.240 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.016
todennäköisyysarvio
arvio 49.6%

Oa 1,11

Huti: -3.00 yks.

3- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Sport- Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Sport- Kärpät
veto
Sport +1,5
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.653
todennäköisyysarvio
arvio 60.5%

Oa 1,14

Huti: -2.00 yks.

0- 4Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Saipa- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Blues
veto
Blues +1
kerroin
1.680 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.613
todennäköisyysarvio
arvio 62%

Huti: -1.50 yks.

4- 1Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Saipa- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Blues
veto
Under 5,5
kerroin
1.680 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.592
todennäköisyysarvio
arvio 62.8%

Osuma! +1.36 yks.

4- 1- Perustelut mahd. myöhemmin!

Vihjeet yhteensä: panokset 14.50, palautukset 15.84, tulos +1.34 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

28.09.2014 02:38 <Liiga Profit> Jypin sulaminen jäi kaivelemaan...


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Olen kipeenä joten siitä johtuen ei perusteluja tänään.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Blues- Tps</TD><TD>39,8 - 24,6 - 35,6</TD><TD>35,7 - 64,3
</TD></TR><TR><TD>Jyp- Pelicans</TD><TD>48,2 - 23,2 - 28,6</TD><TD>43,4 - 56,6
</TD></TR><TR><TD>Kalpa- Saipa</TD><TD>39,2 - 24,4 - 36,3</TD><TD>37,5 - 62,5
</TD></TR><TR><TD>Kärpät- Hifk</TD><TD>49,8 - 22,9 - 27,4</TD><TD>45,1 - 54,9
</TD></TR><TR><TD>Sport- Lukko</TD><TD>21,1 - 22,4 - 56,5</TD><TD>37,3 - 62,7</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Blues- Tps - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Tps
veto
Under 5
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.742
todennäköisyysarvio
arvio 57.4%

Push: +0.00 yks.

3- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Kärpät- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Hifk
veto
Hifk +0
kerroin
2.970 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.817
todennäköisyysarvio
arvio 35.5%

Push: +0.00 yks.

0- 1 VL.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Kärpät- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Hifk
veto
Over 5
kerroin
1.960 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.862
todennäköisyysarvio
arvio 53.7%

Huti: -1.50 yks.

0- 1 VL.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Sport- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Sport- Lukko
veto
Under 5
kerroin
1.910 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.802
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Osuma! +1.82 yks.

0- 3


Vihjeet yhteensä: panokset 6.50, palautukset 6.82, tulos +0.32 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Tänään kolme peliä:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Ilves- Lukko</TD><TD>25,0 - 22,9 - 52,1</TD><TD>40,9 - 59,1
</TD></TR><TR><TD>Saipa- Pelicans</TD><TD>50,2 - 23,6 - 26,2</TD><TD>37,0 - 63,0
</TD></TR><TR><TD>Tps- Jyp</TD><TD>45,5 - 24,1 - 30,4</TD><TD>37,1 - 62,9</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Ilves- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Lukko
veto
Over 5
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.049
todennäköisyysarvio
arvio 48.8%

Huti: -1.50 yks.

0- 3Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Saipa- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Pelicans
veto
Pelicans +1
kerroin
1.800 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.669
todennäköisyysarvio
arvio 59.9%

Osuma! +1.60 yks.

0- 5Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Saipa- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Pelicans
veto
Under 5
kerroin
1.860 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.792
todennäköisyysarvio
arvio 55.8%

Push: +0.00 yks.

0- 5Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Tps- Jyp - peliaika päättynyt

kohde
Tps- Jyp
veto
Under 5
kerroin
2.050 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.795
todennäköisyysarvio
arvio 55.7%

Oa 1,14

Push: +0.00 yks.

3- 2- Perustelut mahd. myöhemmin.

Vihjeet yhteensä: panokset 7.50, palautukset 7.60, tulos +0.10 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Otetaanpa vähän kantaa omalta osalta tästä tyhjämaali ajatusmallista. On varmasti puhujia puolesta ja vastaan uusien sääntömuutoksien jälkeen. Etenkin hyökkäys-/ puolustusalueen suurenemisesta. Mitä tämä tarkoittaa vedonlyöjille. -1 vedot muuttuvat todennäköisemmiksi tilanteessa jossa vastustaja ottaa maalivahdin pois. Vai muuttuuko? Varsinaisestii en tähän pysty suoraa kantaa ottamaan ja koska tlastot ovat puutteellisia ei niihinkään voi tukeutua 100%. Pureudutaan kuitenkin summasummarum tilastoihin hieman. Nämä valehtelevat kuitenkin aikapaljon johtuen eri pelityyleistä sekä siitä että jokainen peli on yksilö. Mutta otetaan ihan yleismaallisesti tilastoja tarkkailuun.

Tähän mennessä meidän kotoista Liigaa on takana yhteensä 50 peliä.

Ottelut: 50
Maalivahti otettu pois:31 ottelussa
Tyhjään maaliin tehtyjä maaleja: 9 (Kärpät 3, Sport 2,Hpk Jyp Saipa Ässät 1)
Ilman maalivahtia tehdyt maalit:7
Maalivahti ollut poissa maaliltaan:1 min 32 sek/Ottelu (~47m40sek, laskettu suurpiirteisesti)

Eli maalivahti on otettu pois 62% otteluista ja kun maali on ollut tyhjillään maali on tehty 29% varmuudella. Ilman maalivahtia maali on puolestaan saatu 22,5% varmuudella. Kuluvalla kaudella joukkueet keskimäärin on saanut 0,45 laukausta/minuutti. Kun maali on ollut tyhjillään on tyhjään maaliin yrittänyt joukkue saanut aikaan 0,19 laukausta/minuutti. Kuten huomataan tyhjiin on saanut muita enemmän rohkeasti hyökkäävät joukkueet (Kärpät ja Sport) ja joukkueista Kärpät on laajalla rintamalla laadukas.

Mitä tästä itselle tulee mieleen niin laukaisumäärä tippuu yli puolella. Ja koska tyhjäänmaaliin pelatessa laukaisu% on aina 100, niin laukaisumäärät ovat suuressa roolissa. Tietenkin huomionarvoista on se että maalityhjänä pelaava joukkue on useimmiten ylivoimalla (6vs.5, 6vs.4 jne..) Poikkeuksia tietenkin on. Jos nyt pelkkiä lukuja tuijottaa niin ei ainakaan kuluvalla kaudella ole tyhjällämaalilla ollut suurta vaikutusta. Lisäksi muutama tyhjiin isketyistä maaleista on tullut sen jälkeen kun johtavalla joukkueella on olluyt yli kahden maalin ero. Tottakai otanta on pieni ja suurpiirteinen joten suuria johtopäätöksia on tilastoista turha vetää.

Mutta mikä tärkeämpää kuin tilastot olisi tutustua joukkueiden pelitapaan ja prioriteetteihin. En nyt avaa koko pandoran boxia mitä omista intelleistä löytyy mutta otetaan nyt yksi esimerkki. Ässillä prioriteettina on puolustuspään pelaaminen ja turvaaminen. Eli joukkue pelaa rauhallisesti ja fiksusti omanpään kautta minimoiden riskit. Otetaan esimerkki Pelicans- Ässät ottelusta. Pelicans pelasi lopussa noin 4 minuuttia maalityhjillään. Tästä neljästä minuutista rahtun alle 1min 30sek 6vs.4 ylivoimaa. Pelicans teki yhden ilman maalivahtia ja Ässät ei yhtään tyhjiin. Moni voisi ajatella että Ässät oli aivan pesukoneessa eikä päässyt omista pois vaan tämä ei ole totuus. Ässien ensisijainen tehtävä on purkaa kiekko vaara-alueelta (oma-alue) jonka jälkeen seuraava prioriteetti on pitää hallinta itsellä. Kyseisessä pelissä Mika Niemi sai kiekon keskialueella ja olisi voinut yrittää maalia tyhjiin mutta sen sijaan sitoi itsensä ja kiekon vastustajan hyökkäyspäähän tappaen arvokkaita sekunteja. Pelaajat tietenkin kokeilevat maalia jos siihen hyvä sauma on. Kuitenkin jos nyky Liigan trendiä katsotaan niin hyviä laukaisu paikkoja ei ole ollut riittämiin ja muutama tyhjiistä kihauksista on roiskastu omasta päästä.

Eli skenaariot ja riskit tyhjälle pöörille. Tilanne yhden maalinero.

6vs.5. Riski omasta päästä roiskaísulle on suuri. Ei haluta aloitusta omaan päähän joten turvallisin/parhain ratkaisu on varma hiljainen purku keskialueelle tai kiekon sitominen laitoihin. Myöskään turhia kiekonriisto yrityksiä vältetään ja prioriteettina on estää vastustajan laukaukset(blockki). Mikäli kiekonriisto epäonnistuu vastustajalla on pahimmassa tapauksessa kaksi vapaata pelaajaa. Tietekin myös vastustaja ottaa enemmän riskejä joten myös puolustavalle joukkueelle voi aueta paikkoja.

6vs.4. Aukeaa mahdollisuus "roiskaisuille" kun pitkää kiekkoa ei ole. Kuitenkin alivoima muodostelma tiiviimpää ja myös tällöin riskejä pyritään välttämään. Joten kontrolloidut/ tähdätyt laukaukset kohti vastustajan maalia vähenee.

5vs.5. Yksi suurimmista mahdollisuuksista saada tyhjään rysään. Tasakoostumus joten puolustaminen piirun helpompaa.

Loput. Kentälle tulee enemmän tilaa ja mahdollisuus tyhjälle maalille kasvaa. Nämä kuitenkin harvinaisempia tilanteita.

Jos laitetaan koko roska pakettiin niin oma vihje näille tyhjämaali korjauksille on se että tutustukaa joukkuee pelitapoihin. Ne määrittävät huomattavasti myös tyhjänmaalin odotusarvoa. Jokainen pelaaja pystyy lyömään tyhjiin koska silloin maaliakohti mennyt veto on 100%. Ainoa merkitys on pelitavoilla ja kuinka usein kyseinen joukkue pääsee laukomaan kyseisessä tilanteessa ja mikä on vastustajan taipumus riskeihin sekä kyky pelata ilman maalivahtia.

Näppäimistöstä patterit ihan finiitto joten kirjoitusvirheitä voi olla paljonkin. Jos jotain kysyttävää aiheesta niin kysykää!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

02.10.2014 18:32 <Liiga Profit> Voi tosiaan olla melkoista puuroa tuo teksti...

02.10.2014 21:03 <Liiga Profit> Tänäänkin 2 pelissä molari pois->ei maalia

02.10.2014 23:59 <JussiQ> Tähän päivään viitaten, TPS hyödynsi uutta pitkää kiekkoa

02.10.2014 23:59 <JussiQ> eikä kaukana ollut maali. Vanhalla säännöllä tuota ei olisi

02.10.2014 23:59 <JussiQ> edes yritetty. Nyt paras oli vetää "pitkä" kun oma mies

02.10.2014 23:59 <JussiQ> ekana siellä.

03.10.2014 00:00 <JussiQ> Mutta totta puhut noista eri joukkueiden pelityyleistä.

03.10.2014 00:04 <Liiga Profit> Joo unohdin mainita tuosta uudesta pitkästä. Sillä vaikutus!


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Mjaahans. Tänään neljä peliä ja kone ruuttaas seuraavat ulos:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Hpk- Kalpa</TD><TD>41,1 - 24,1 - 34,7</TD><TD>39,7 - 60,3
</TD></TR><TR><TD>Lukko- Kärpät</TD><TD>39,4 - 24,5 - 36,1</TD><TD>36,6 - 63,4
</TD></TR><TR><TD>Pelicans- Sport</TD><TD>58,1 - 22,1 - 19,8</TD><TD>37,3 - 62,7
</TD></TR><TR><TD>Tappara- Blues</TD><TD>53,2 - 23,3 - 23,5</TD><TD>35,2 - 64,8</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Hpk- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Kalpa
veto
Kalpa +0
kerroin
2.380 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
2.183
todennäköisyysarvio
arvio 45.8%

Push: +0.00 yks.

4- 3 JA.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Hpk- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Kalpa
veto
Over 5
kerroin
2.480 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
2.105
todennäköisyysarvio
arvio 47.5%

Oa 1,18!

Osuma! +3.70 yks.

4- 3 JA.Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Pelicans- Sport - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans- Sport
veto
Sport +1
kerroin
2.220 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
1.980
todennäköisyysarvio
arvio 50.5%

Oa 1,12

Push: +0.00 yks.

3- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Pelicans- Sport - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans- Sport
veto
Under 5
kerroin
1.870 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.802
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Push: +0.00 yks.

3- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Tappara- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Tappara- Blues
veto
Blues +1
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.770
todennäköisyysarvio
arvio 56.5%

Oa 1,11

Osuma! +1.94 yks.

1- 3Perustelut mahd. myöhemmin.

Vihjeet yhteensä: panokset 9.00, palautukset 14.64, tulos +5.64 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

03.10.2014 22:49 <Liiga Profit> Ei nyt liian kaukana jackpotti


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Tänään tarjolla peräti kuusi peliä. Jälleen kiire joten ei kerkeä perustelemaan. Tässä kuitenkin arviot:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Hifk- Kalpa</TD><TD>55,5 - 22,2 - 22,3</TD><TD>37,3 - 62,7
</TD></TR><TR><TD>Jyp- Blues</TD><TD>46,5 - 23,6 - 29,9</TD><TD>36,4 - 63,6
</TD></TR><TR><TD>Saipa- Sport</TD><TD>61,7 - 21,0 - 17,4</TD><TD>35,3 - 64,7
</TD></TR><TR><TD>Tps- Tappara</TD><TD>40,3 - 23,9 - 35,7</TD><TD>37,3 - 62,7
</TD></TR><TR><TD>Ässät- Kärpät</TD><TD>34,8 - 24,2 - 41,0</TD><TD>34,7 - 65,3
</TD></TR><TR><TD>Ilves- Blues</TD><TD>37,3 - 23,8 - 38,9</TD><TD>38,9 - 61,1</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Hifk- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Kalpa
veto
Kalpa +1
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
1.862
todennäköisyysarvio
arvio 53.7%

Oa 1,17!

Osuma! +2.98 yks.

1- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Hifk- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Kalpa
veto
Over 5
kerroin
2.310 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
2.237
todennäköisyysarvio
arvio 44.7%

Huti: -1.00 yks.

1- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Jyp- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Blues
veto
Blues +0
kerroin
2.760 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.558
todennäköisyysarvio
arvio 39.1%

Huti: -1.50 yks.

5- 1Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Jyp- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Blues
veto
Under 5
kerroin
1.870 (Pinnacle)
panos
1 yks.
raja
1.770
todennäköisyysarvio
arvio 56.5%

Huti: -1.00 yks.

5- 1Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Saipa- Sport - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Sport
veto
Sport +2
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
1.504
todennäköisyysarvio
arvio 66.5%

Oa 1,23!!

Huti: -3.00 yks.

6- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Saipa- Sport - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Sport
veto
Under 5
kerroin
1.950 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.730
todennäköisyysarvio
arvio 57.8%

Oa 1,13

Huti: -2.00 yks.

6- 2Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Tps- Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Tps- Tappara
veto
Tappara +0
kerroin
2.290 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.128
todennäköisyysarvio
arvio 47%

Huti: -1.50 yks.

2- 0Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Sides - Ilves- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Hpk
veto
Hpk +0
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
2 yks.
raja
1.957
todennäköisyysarvio
arvio 51.1%

Huti: -2.00 yks.

2- 1Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Ilves- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Hpk
veto
Over 5
kerroin
2.310 (Pinnacle)
panos
1.5 yks.
raja
2.151
todennäköisyysarvio
arvio 46.5%

Huti: -1.50 yks.

2- 1- Huhuh!. Tänään voidaan juhlia mutta kutina perssiissä että tänään otetaan lapio kauniiseen käteen ja kaivetaan urakalla...

Laitan mahdollisesti jotain pikku pointteja TWITTERIIN!!

Vihjeet yhteensä: panokset 16.00, palautukset 5.48, tulos -10.52 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit

04.10.2014 14:19 <Liiga Profit> Lisäksi tänään twitterissä livebetsejä Äss-Kär.

04.10.2014 14:20 <Liiga Profit> LP paikalla Isomäessä! Klo 16-> eteenpäin! +Livekommentteja


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Sepä oli kiva lauantai. No lähdetään hakemaan uutta nousua...

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Ässät- Hpk</TD><TD>49,4 - 23,9 - 26,7</TD><TD>34,8 - 65,2</TD></TR></TABLE>

Ei pelejä kuitenkaan tänään. Katsotaan josko Ässien kertoimet vähän nousisi. En nyt turinoi ottelusta omia mietteitä paitsi jos joku ne haluaa niin voin sitten kertoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Pahoittelut jälleen kerran että arviot tulevat näin myöhään. Tänään ollut melkoisesti kiirettä:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Ilves- Pelicans</TD><TD>36,4 - 24,0 - 39,6</TD><TD>41,8 - 58,2</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Ilves- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Pelicans
veto
Over 5
kerroin
2.270 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
2.004
todennäköisyysarvio
arvio 49.9%

Oa 1,13

Huti: -2.50 yks.

4- 0

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit


Liiga Profit
Jäsen
Viestit: 23
Liittynyt: 08.09.2014, 18:55

Tuotto: -6.09 yks.

Palautus%: 95.11%

Panosten ka: 1.80 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 11

Re: Liiga kausi 2014- 2015: Uudet kujeet!

Viesti Kirjoittaja Liiga Profit »

Taas yksi peli vain:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1 - X - 2</TH><TH>O/U 5,5
</TH></TR><TR><TD>Tappara- Ässät</TD><TD>57,4 - 21,9 - 20,7</TD><TD>41,7 - 58,3</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 14/15 Totals - Tappara- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Tappara- Ässät
veto
Over 5
kerroin
2.480 (Pinnacle)
panos
4 yks.
raja
2.012
todennäköisyysarvio
arvio 49.7%

Oa 1,23- Riksman Ässämaalilla
- Ässien vahva viisikkopuolustus heikkoa viime peleissä.
- Rocky sekoittanut kentät mikä entisestään hankaloittaa ylläolevaa.
- Tapparalla vahva hyökkäysarsenaali ja osoittanut piristymisen merkkejä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-5 yks. 5yks=3% kassasta.
Seuraa myös Twitterissä @LiigaProfit Tuonne tulee jotain tipsejä ja mahdollisia livebetsejä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntiblogit”