Tänään on 21.06.2018, 00:14.

Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Aika polkaista Liiga kausi käyntiin ja lisätään hehkuun omat arviot.
Jokaisesta joukkueesta on tehty pelaajien yksilöarviot ja huomioon on otettu pelityylit, koti-/vieras-otteluiden merkitykset. Maaliodotusarvot sekä ottelukohtaiset seikat (rasitus, nykykunto). Arviot siis nojautuu paljon kyseisen päivän kokoonpanoihin joissa olevien pelaajien rankingia päivitetään säännöllisin väliajoin.
Ei tässä olla mitää uutta kehittämässä vaan itseäni. Arviot saattanee olla aluksi hieman hukassa, mutta uskon että nyt jo monen työtunnin aherrus palkitaan. Siis hyvää tulosta lähden metsästämään.
Taustatiedoiksi voinee lisätä monen vuoden jääkiekkokokemuksen, joten katsotaan mitä saadaan aikaan.Kuva
Liiga Preview 13/14
Sijat 1-3

KuvaKärpät

MV: 8½ Puo: 8 Hyö: 9 Val: 8½

Kärpät lähtee kauteen vahvistuneena . Peräsimessä Aravirta on vaihtunut Lauri Marjamäkeen ja rosteriin on tullut syvyyttä. Paljon vaativa ja urhellisuuteen painottava Marjamäki tulee olemaan loistava lisä hyvin likkuvaan Kärppä joukkoon. Odotettavissa on pelitemmon ja lähtöjen nopeutuminen mikä suosii Kärppä- joukkuetta.
Maalivahti osastoa tuli vahvistamaan Jussi Rynnäs. Hyvin liikkuva ja peliä lukeva isokokoinen porilainen tulee olemaan liigan kärkipäätä maalivahtiosastolla. Pystyy ratkomaan itsekin otteluita vaikka se ei liene tarpeellista oululaisilla.
Puolustusta johtaa paluumuuttaja Lasse Kukkonen joka omalla jämäkällä perusluutimisella luo pohjan vankkaan puolustukseen. Mikko Lehtonen puolestaan johtaa puolustuspään hyökkäystä ja takajoukoissa tulee tukku lupaavia nuoria sekä varmoja suorittajia.

Hyökkäys tuntuu paperilla liigan vaarallisimmalta. Paluumuuttajat Aaltonen ja Pyörälä varmistavat hyökkäyspään arvaamattomuuden yhdessä Humlin sekä Maxwellin ja Kvetonin kanssa. Myös erikoistilanteet tullee olemaan kovaa ja Pohjoisen viima voi purra lujaa etelän joukkueita.

Suurin kysymysmerkki lienee Kärppien kotikaukalon jää ja kiekon näkyvyys siinä?

KuvaTappara

MV: 8 Puo: 8½ Hyö: 8½ Val: 8½

- Ei ole tamperelaisillakaan aihetta murjotukseen mikäli sydän sykkii kirvesrinnoille. Vaikka lähtiöiden lista kirpaisee voi tulioita katsoa hymyssä suin. Rautakorpi piiskaa joukkueensa jälleen samankaltaiseen lentoon kuin viime vuonna ja mestaruuteen tarvittavat ainekset on olemassa. Koskiranta. Mäntylä sekä Barkov teki ison loven siirryttyään muille maille, paluukuormassa tosin tuli myös paljon hyvää.
Valmennus on kova Rautakorven johdolla. Jukan rautainen ote pitää pihdissään neppailiat ja raa'alla työnteolla pärjää joukkueessa. Sitä myös näimme viime kaudella.
Maalissa jätkaa hyvin torjunut Metsola joka jäi vasta Raannan varjoon kevään peleissä. Jos taso pysyy on hän myös liigan johtavia maalivahteja.
Puolustus on kova. Siinä missä vaarallisuutta hyökkäyspäässä ja variaatioita ylivoimaan tuovat mm. Puistola, Aalto sekä Bailen on omaa päätä tilkitsemässä kovat omanpään puolustajat.
Hyökkäyksen sentteri puutetta paikkaa kovat sentterit. Viime kauden hopeamitalisteja vahvistaa mm. paluumuuttaja Kuusela. Niemisen sanoja mukaillen "Nälkää riittää"

Kysymysmerkkinä onko sentteri paikat saatu paikattua tarpeeksi hyvin?


KuvaJokerit

MV: 8 Puo: 9 Hyö: 8 Val: 7½

- Ennen siirtymistä naapurimaahan tavoitteena on vielä yksi mestaruus kotoisessa Liigassa. Rakennuspalikoita tähän Hjallis on etsinyt yhdessä staffin kanssa ja siihen on nyt saatu realistinen mahdollisuus.
Viime kaudella Kekäläinen loi pohjan ammatilliselle urheiluorganisaatiolle, mutta playoffeissa se ei kantanut hedelmää vaikka kausi muuten hyvä olikin. Nyt vielä melko kokematon Lämsä punoo uusia juonia muiden Liiga-joukkueiden päänmenoksi.
Maalissa on kova tandemi Irving- Kilpeläinen. Vaikka Kilpeläinen oli sanalla sanoen heikko viime keväänä on hän edelleen kovan tason vahti. Irving todisti olevansa mies paikallaan European Trophyssä ja tämä pari saakin kovan kisan aikaan veräjällä.
Pakisto on sitten taas papereissa jopa liigan kovin. Tukipilari Väänäsen ympärille on kasattu melkoinen kerho. Karalahti suurimpana värväyksenä eikä uutta nostetta uralleen hakevaa Kousaa voi vähätellä. Pakisto on äärimmäisen luja höystettynä parilla kovalla kassarilla. Kova iltapuhde tulee olemaan vastustajilla läpäisimisessä.
Hyökkäys menetti tärkeitä palasia ja edelleen sentteriosastolla on aukkoja. Teräväinen/DeSimone tandemi toiminee liiderinä ja viime kaudellakin taitonsa näyttänyt Moses tulee olemaan vaikeita pideltäviä. Suurimpana värväyksenä hyökkäyksessä on Janne Lahti.

Miten paljon siirtyminen Venäjälle vaikuttaa tulevaan kauteen. Entä miten toimii sentterit?

Sijat 4- 6

KuvaJyp

MV: 8½ Puo: 8 Hyö: 8 Val:7

- Kestomenestyjä Jyp vaihtoi päävalmentajansa kokemattomaan Marko Virtaseen. Virtanen tuo oman pelityylinsä ja kuvionsa jokseenkin värittömään joukkueeseen. Pelityyli muuttuu vauhdikkaampaan peliin.
Maalissa jatkaa varma Tuomas Tarkki yhdessä Myllykosken kanssa. Jyväskylässä ei siis tarvitse repiä hiuksiaan maalivahtiongelmien takia.
Puolustukseen Jyp hankki Mikko Luoman joka tuo kiekollisen taidon lisäksi kovuutta omanpään luutimiseen. Puolustuksessa jatkaa viime kaudella kovaa jälkeä tehnyt Näkyvä sekä kumppanit.
Hyökkäys ei ole paljoa muuttunut mutta laatua tuli paljon Tuppuraisen tulon myötä. Paketti pyörinee jälleen paljon Perrinin ympärillä.

Hurrikaanilauma nauttii kovasta kotiedusta sambarumpuryhmän keskellä ja kestomenestyjä tietääkin mitä menestykseen vaaditaan. Nyt palapelissä on pari uutta palaa.

Robotti kiekko vaihtunee reagointikiekkoon. Miten tämä tulee vaikuttamaan Jyppiin?

KuvaHiFK

MV: 7½ Puo: 8 Hyö: 8 Val: 8

- Raimo Summasen johtama petolauma lähtee kauteen vahvoista asemista. Heikko viime kausi meni joukkueen sopeutuessa muutoksiin mediamyllyyn sekä NHL-työsulkuun.
Nyt kasseri osasto on mennyt uusiksi ja sisältää pieniä kysymysmerkkejä. Thiessen kuitenkin pelannut ET:tä hyvin ja Ore on myös varma suorittaja liigaan.
Pakistossa liiderinä toimii edelleen Toni Söderholm ja hänen ympärilleen on tehty tarvittavia hankintoja. Varakkaan sekä Melartin menetyksiä ollaan paikkailtu Pohjois- Amerikkalaisilla pelaajilla.
Hyökkäykseen IFK saa Tony Salmelaisen sekä Matti Kuparisen lisäämän juonikkuutta sekä maalintekovoimaa. Muutamalla täsmähankinnalla IFK on vahvistanut hyökkäystään viime kaudesta.

Tuoko puukäsi pelote Gillies viimein rauhan punanuttujen taitopelaajille vai ajaako hän IFK:n sakoilla konkurssiin?


KuvaLukko

MV: 7 Puo: 8 Hyö: 8 Val: 8

- Raumalaiset jatkavat Dufvan komennossa ja Risto onkin saanut lisää pelimerkkejä joukkueeseensa. Dufvalla on nyt hänen rakentamansa joukkue käytössä mikä auttanee Lukkoa taistelamaan suorasta paikasta kevään peleihin.
Häkkäriosastolla leijailee kysymysmerkkejä. Mikä on Zapolskin taso ja kuinka paljon Setänen pystyy paikkamaan. Tähänkin aika kertoo vastauksen ja spekulaatiot sysätään meille.
Puolustuksen liiderinä toimii kohun saattelemana Petteri Nummelin jonka hyökkäyspään avut me kaikki tiedämme. Monen mestaruuden mies Ilkka Mikkola tuli Raumalle tilkitsemään puolustuspäätä ja takaa on tulossa lupaavia junioreita tuutoreiden oppiin.
Hyökkäys on saanut myös kokemusta, mutta myös vaarallisuutta. Toni Koivisto tuo maalintekovoimaa yhdessä Vahalahden kanssa. Uusikartano toimii ehkäpä liigan parhaimpana kahdensuunnan sentterinä ja johtaa alivoimaa. Aleksi Saarela haastaa tulokkaiden pystiä.

Lukko on kokemuksella maustanut kiinnostavan joukkueen jossa mm. nuoren Saarelan otteita seurataan mielenkiinnolla.

Harjoituskaudella Lukko menetti alkukaudeksi sairastuvalle kaavaillun ykkössentterin, Steven Zalewskin. Sentteri osasto ja kokemuksen jaksaminen Lukon kysymysmerkkeinä?

Sijat 7-9

KuvaÄssät

MV: 8 Puo: 7½ Hyö: 8 Val: 7½

- Löytyykö hallitsevalta mestarilta Virtaa uuteen menestykseen? Peräsimeen Kiven saappaisiin astuu kiekkokontrollista tunnettu Pekka Virta. Hän kuitenkin on porilaisille kertonut jatkvansa porilaisille "porilaista kiekkoa".
Maalivahtiosasto nojautuu paljon Riksmanin terveyteen. Juuson ollessa terve ei Padalla ole suurta hätää. Rinne toimii hyvänä kakkosena, muttei pärjää suuremmanssa roolissa toistaiseksi.
Kauden kynnyksellä Ässät menetti sairastuvalle Sammalkangaan joka yllätyksellisesti voitti harkkapelien sisäisen maalipörssin. Joka tapauksessa se on iso lovi alkukauden patapuolustukseen joka on edelleen ylempää keskitasoa liigassa. Cohen on hankittu paikkaamaan Heshkaa, mutta on ollut epävarma omassa päässä.
Hyökkäykseen Ässät hankki kovan työmyyrän Hagmanin joka pystyy pelaamaan myös hyvän tuloksen otteluita. Taiteilia Umicevic tekee myös paluun tuoden lisää variaatioita VIrran ylivoimaan.

Saako Virta irti porilaisista Kiven tavoin?

KuvaTps

MV: 8 Puo: 7½ Hyö: 7 Val: 8½

- Turkulaiset hakevat uutta nostetta muutaman rämmityn vuoden jälkeen. Suikkanen palaa Tepsin peräsimeen piiskaamaan ja repimään pelaajista parhaan irti. Suoraviivainen pelityyli sopii hyvin Tepsin nopea jalkaiseen palettiin.
Maalinsuulle saatiin Fredrik Norrena joka kokemuksellaan torjunee voiton jos toisenkin mustapaidoille. Tandemin täydentää Ville Hostikka.
Puolustuksessa yksi liigan parhaimpia puolustavia puolustajia, Shaone Morrisonn, joka on osoittanut olevansa myös kyvykäs hyökkäyspäässä painavalla laukauksellaan. Myös Markus Seikola palasi Turkuun poimimaan omansa ylivoimassa.
Hyökkäys on Turussa kapea. Yhden hyvän ketjun jälkeen jää paljon nuorten harteille. Sexton osoittanut olevansa hankinta paikallaan ja onkin äärimmäisen nopea kaveri. Hänelläkin katse edelleen Amerikassa.

Saako Suikkanen nuorista tarpeeksi irit? Leveyden puute?

KuvaBlues

MV: 8 Puo: 7 Hyö: 7½ Val: 8

- Viime kaudella potkut saaneen Marjamäen tilalle penkin taakse astelee Jyrki Aho joka tulee toteuttamaan Bluesille sopivaa suoraviivaista kiekkoa. Ahon tavoitteena onkin yksinkertaistaa Blegin peli.
Maalissa pelaa isokokoinen Koskinen. Häntä kirittää Lars Volden. Kaksikko on perusvarma ja toimiva tandemi Liigaan.
Puolustus liennee Bluesin akilleenkantapää. Varsinainen liideri puuttuu ja pakisto on muutenkin keskiverto tasoa. Nuorille loistava sauma nostaa tasoa.
Hyökkäys on Hirschovitsin johtama orkesteri. Kuten Tps:ssa puuttuu leveys myös espoolaisilta. Ensimmäisen ketjun jälkeen myös täällä kaivataan tason nostoa nuorilta.
Mielenkiintoinen seurattava on Juuso Ikonen.

Saako Aho tasaisesta rosterista tasaisen hyvän suorittajan?

Sijat 10-11

KuvaHpk

MV: 7 Puo: 7 Hyö: 8 Val: 7

- Hämeenlinnan ritarilauma on viime kausina pelannut melkoista vuoristorataa. Nyt joukkue hakeekin menestystä uuden valmentajan avulla.
Maalivahtipeli on Hpk:lla suuri kysymysmerrki. Tandemi on koottu omasta juniorista sekä toisen Liiga joukkueen varavahdista. Paljon jää tämän varaan.
Puolustus on myös keskinkertaisuutta. Aleksi Laakson harteilla lepää paljon ja ulkomaanapu Schira on vielä toistaiseksi katsomaton kortti.
Hyökkäys on hyvä aina ykkösketjuun asti. Tämän jälkeen taso tippuu merkittävästi ja paljon jääkin Viitaluoman ja Vihkon harteille.

Uusi valmentaja uudet kujeet?


KuvaKalpa

MV: 7½ Puo: 8 Hyö: 7½ Val: 7

- Niiralassa pelataan samaa kiekkokontrollia mikäli Laukkasen kommentteihin on uskominen. Tämä rajoittunut pelitapa nosti viime kaudella seinän pystyyn keväällä eikä muutosta ole luvassa.
Maalivahdeissa Kalpa menetti ykkösensä Espooseen. Tandemi on kysymysmerkki heikentyneen joukkueen takana.
Puolustus on puolestaan vahva ja taitava. Masuhr ryhdittää hyökkäysvoittoista puolustuspäätä. Kuopiolaisten suurin vahvuus onkin puolustuspään pelureissa.
Hyökkäys nojautuu paljon nuorukaisiin. Sami Kapasen parhaat päivät on takanapäin ja nyt Kasperin täytyy nostaa tasoa yhdessä Lehkosen kanssa. Voutilainen tukee Lammassaaren ja Pitherin kanssa parhaansa mukaan, mutta keskinkertaisuus antaa saumat taistella vaan säälipaikasta.

Muuttaakko Laukkanen pelitapaa kauden aikana?

Sijat 12-14

KuvaSaipa

MV: 8 Puo: 7 Hyö: 7 Val: 7

- Tirkkosen johdolla Sputnikin pelasivat railakasta, viihdyttävää ja yllätyksellistä kiekkoa viime syksynä. Saumat vahvaan alkukauteen on jälleen ilmassa ja vahvasta kotiedusta nauttiva lappeenratalaisseura tulee antamaan kovan vastuksen tulevan kauden mittelöissä.
Maalinsuulle paluun tekee kokenut Markkanen. Osaomistajana varmasti kova palo menestyä ja tandemin täydentää Bernard.
Puolustus on myös Lappeenrannassa keskivertoa. Savilahti- Nagander yhdessä Backmanin ja Glennin kanssa pelaavat suurimmat minuutit.
Hyökkäyksessä jatkaa raketti Giliati ja hänelle on seuraksi hankittu Patrick Davis. Hyökkäys niinikään on keskinkertainen mutta omaa aimolatauksen potentiaalia.

Jaksaisiko Idän ihme nyt yllättää koko kauden?

KuvaPelicans

MV: 7 Puo: 7½ Hyö: 7 Val: 7

- Lahtelaiset saavat penkin taakse kokeneen liigavalmentajan Hannu Aravirran. Aravirran pelityyli ei tule istumaan hyvin tasapaksuun Pelikaanilaumaan.
Maalivahtipeli on kysymysmerkki. Myllyniemi pelaa ajoittain hyvin, mutta tasaisuus puuttuu täysin. Nuori Juvonenkaan ei liene valmis ottamaan ykkösveskarin viittaa harteilleen.
Puolustus on samaa mitä joukkuekkin. Latvala toimii liiderinä, mutta ikää on paljon. Laurila ja Korpikari tärkeimpiä palasia.
Hyökkäys on syvä mutta tasapaksu. Redenbach sekä Smolenak tulee kantamaan suurimman pistevastuun, mutta varmoja suorittajia eivät ole hekään. Joukkueesta puuttuu selkeät ratkaisiat.

Oppiiko vanha koira Aravirta uusia temppuja?


KuvaIlves

MV: 7 Puo: 6½ Hyö: 7 Val: 7

- Ilveksellä tapahtui kesällä omistajamuutos ja uusi markkinointi ja uudet tuulet alkoivat heti pauhaamaan. Kuitenkaan mikään sateentekijä ei puikkoihin astunut ja luvassa ei ole ruusuja ainakaan vielä tällä kaudella. Tuokkola yrittää keitellä sellaiset sopat että joukkue voisi edes haaveilla säälipaikasta.
Maalissa kaksi nuorta jotka eivät ole vielä läpimurtoaan tehneet. Pelannee melko 50-50 kauden pelit.
Puolustus on heikko. Pelaajia siinä parhaassa iässä ei ole ja nuoristakin yksi tärkeimpiä on poissa( Niko Peltola).
Hyökkäys on tasaisuudessaan laaja muttei hyvä. Vaikka Ilveksellä on nyt vuosiin ensimmäinen ykkössentteri niin taso tipahtaa ykkösketjun jälkeen.

Tulee tasitelemaan pahnan pohjimmaisena mutta onko viimeinen?

En nyt varsinaisia kausi vetoja/vihjeitä pistä mutta ok kohteita löysin mm. Betssonilta.
Kalpaa vastaan kun pelaa niin mm. Kärpät saa yli 1,5 kertoimia ja rajana itse pidän tuossa 1,3. Myös monta muuta joukkuetta voi pelata Kalpaa vastaan.

Pahoittelut suppeasta previewistä, mutta toivottavasti joku siitä jotain antia sai. Tietoa olisi enemmänkin jakaa mutta aikaa ei. Priorisointina kun oli juuri arviot.

Arviot pyrin julkaisemaan joka kierrokselle ja toivotaan että vihjeille saataisiin osumia ja sitä kautta jokaiselle onnistumisia!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit

11.09.2013 21:45 <vakioukko> Plussa tekstistä ja toinen avasta

11.09.2013 22:44 <JiiR> Miksi se kiekko ei näkyisi Kärppien jäällä?

11.09.2013 22:51 <mikko> http://bit.ly/18Qv8Vk

11.09.2013 22:54 <JiiR> Saman verran siinä on mainoksia kuin viime vuonnaki

11.09.2013 22:54 <JiiR> Ja kun jää on päällä niin himmenee huomattavasti

12.09.2013 00:29 <Tenkrat> Juu, ihan höpöhöpöä tuo ettei kiekko näkyisi.


DanTomi
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 12.09.2013, 02:08
Pisteitä: 1

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja DanTomi »

Älkää nyt ottako niin tosissanne tuota Kärppien jääläppää. Kärpissä ei juurikaan ole heikkouksia niin oli ehkäpä pakko heittää loppuun läpyskää...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.09.2013 15:38 <Katsomovalmentajat> Kiitokset tähän. Tuo jää heitto oli kevennys eikä fakta.


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Isketään ensimmäiset arviot pöytään.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Blues- Tps</TD><TD>40,7 - 23,5 - 35,8</TD><TD>40,0 - 60,0
</TD></TR><TR><TD>Saipa- Kalpa</TD><TD>39,4 - 23,0 - 37,6</TD><TD>41,3 - 58,7</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Blues- Tps - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Tps
veto
Under 5
kerroin
1.960 (Pinnacle)
panos
2.5 yks.
raja
1.916
todennäköisyysarvio
arvio 52.2%

Huti: -2.50 yks.

4- 3 JA.Kuva Blues - TpsKuva

- Markkinan kanssa samaa linjaa. Pientä peliä löytyy underille. Kummankin hyökkäys on kapea ja odotetut pisteiden tekijät rajoittuvat yhteen kenttään. Tps:lla hieman parempi puolustus ja molemmilla hyvän tason kassarit.
Alkukaudesta pelit eivät ole vielä täysin hiotut vaikka harkkapelejä kumpaisellakin on alla (+TPS ET). MOA ei ottelussa ole korkealla joten koitetaan Underia.

Kokoonpanot

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Saipa- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Kalpa
veto
Kalpa +0
kerroin
2.190 (Pinnacle)
panos
5.8 yks.
raja
2.049
todennäköisyysarvio
arvio 48.8%

Huti: -5.80 yks.

3- 1Kuva Saipa- Kalpa Kuva

- Ottelussa Saipalla kotietu painaa kupissa. Kumpaisellakin liigan keskitasoa heikompi joukkue. Kalpalla se hipoo keskitasoa. Kalpan tähdet ovat verrattaen nuoria ja heiltä odotetaankin vahvaa alkukautta. Myös Saipa on alkukaudesta usein vahvoilla, mutta häviää tasossa vierailoille. Kalpa siis kerrointaan kovempi ja sitä koitetaan peleihin.

Kokoonpanot

Hyvää alkavaa liiga kautta!

Vihjeet yhteensä: panokset 8.30, palautukset 0.00, tulos -8.30 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit

12.09.2013 15:41 <Katsomovalmentajat> Ladilla oli pikku fiba kun Saipa +0 oli reilu 3 *hymiö*


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Ei mennyt eka päivä ihan plakkariin. Tämän päivän peleihin seuraavat %

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Hifk- Blues</TD><TD>50,3 - 21,1 - 28,6</TD><TD>44,4 - 55,6
</TD></TR><TR><TD>Hpk- Pelicans</TD><TD>41,4 - 23,6 - 35,0</TD><TD>43,4 - 56,6
</TD></TR><TR><TD>Jyp- Kärpät</TD><TD>41,6 - 23,4 - 35,0</TD><TD>45,1 - 54,9
</TD></TR><TR><TD>Tappara- Ilves</TD><TD>59,3 - 19,2 - 21,5</TD><TD>47,5 - 52,5
</TD></TR><TR><TD>Ässät- Lukko</TD><TD>42,1 - 22,8 - 35,1</TD><TD>42,6 - 57,4</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hifk- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Blues
veto
Blues
kerroin
3.870 (Pinnacle)
panos
3.7 yks.
raja
3.497
todennäköisyysarvio
arvio 28.6%

Osuma! +10.62 yks.

2- 3Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hpk- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Pelicans
veto
Pelicans
kerroin
3.500 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
2.857
todennäköisyysarvio
arvio 35%

Osuma! +22.50 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jyp- Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Kärpät
veto
Kärpät +0
kerroin
2.320 (Pinnacle)
panos
4.6 yks.
raja
2.188
todennäköisyysarvio
arvio 45.7%

Push: +0.00 yks.

2- 3 VL.- Pistetään kiiren vuoksi parilla teesillä.

Hifk- Blues:
Hifk suosikki otteluun, mutta Blues eilisestä pelistä huolimatta ei ole näin suuri altavastaaja paikallistaistossa. Bluesilta Widing pois joka on huomioitu arvioissa.
Blues pelasi eilen pirteästi ja kyykytti aikaajoin jopa mallikkaasti tepsi pakistoa. Hifk:lta ainoat esitykset ET:ssa ja siellä se ei vakuuttanut. Maalinteko tällä hetkellä IFK:lla vaikeaa ja sen pitäisi olla joukkueen vahvuus.

Hpk- Pelicans:
Kaksi alemman keskikastin puurtajaa. Kumpaisenkin joukkue on Hpk:n ykkösketjua lukuunottamatta tasapaksu. Lahtelaiset puolestaan ovat muissa ketjuissa hieman kotijoukkuetta edellä.
Vaikka Rinkelinmäki on jokaiselle paha paikka vierailla ei lahtelaiset ova näin huonoja mitä kertoimet osoittaa.

Jyp- Kärpät:
Kaksi kärkipään tiimiä kohtaavat. Odotan pelistä tasaista ja maalivahdit näyttelevät tärkeää osaa tässä näytelmässä. Molemmilla paljon tulivoimaa ja taitoa joten molempien kassareiden tätyy olla hereillä jottei tarvitse kiekkoja kaapia omasta pömpelistä. Jyp nauttii kookastat kotietua, mutta Kärpillä hiuksen hieno materiaali etu. Pienen edun saa Kärpistä.

Hyvää viikonloppua!

Vihjeet yhteensä: panokset 17.30, palautukset 50.42, tulos +33.12 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Kalpa- Jyp</TD><TD>40,3 - 22,8 - 36,9</TD><TD>40,1 - 59,9
</TD></TR><TR><TD>Ilves- Hpk</TD><TD>41,1 - 23,1 - 35,8</TD><TD>43,1 - 56,9
</TD></TR><TR><TD>Pelicans- Tappara</TD><TD>32,5 - 22,1 - 45,4</TD><TD>46,6 - 53,4
</TD></TR><TR><TD>Tps- Ässät</TD><TD>39,1 - 22,5 - 38,4</TD><TD>43,9 - 56,1
</TD></TR><TR><TD>Lukko- Jokerit</TD><TD>38,0 - 22,6 - 39,4</TD><TD>40,8 - 59,2
</TD></TR><TR><TD>Kärpät- Saipa</TD><TD>56,3 - 20,4 - 23,3</TD><TD>47,0 - 53,0</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kalpa- Jyp - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Jyp
veto
Kalpa +0
kerroin
2.110 (Pinnacle)
panos
9.6 yks.
raja
1.916
todennäköisyysarvio
arvio 52.2%

Push: +0.00 yks.

1- 2 JA.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Ilves- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Hpk
veto
Ilves +0
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
10.1 yks.
raja
1.873
todennäköisyysarvio
arvio 53.4%

Push: +0.00 yks.

1- 2 JA.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Pelicans- Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans- Tappara
veto
Over 5
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
5.2 yks.
raja
1.799
todennäköisyysarvio
arvio 55.6%

Huti: -5.20 yks.

3- 2 JA.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Tps- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Tps- Ässät
veto
Ässät
kerroin
2.980 (Pinnacle)
panos
7.3 yks.
raja
2.604
todennäköisyysarvio
arvio 38.4%

Huti: -7.30 yks.

6- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Lukko- Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Lukko- Jokerit
veto
Over 4.5
kerroin
1.790 (Pinnacle)
panos
3.2 yks.
raja
1.745
todennäköisyysarvio
arvio 57.3%

Huti: -3.20 yks.

2- 1


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kärpät- Saipa - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Saipa
veto
Saipa +1
kerroin
2.150 (Pinnacle)
panos
10.2 yks.
raja
1.919
todennäköisyysarvio
arvio 52.1%

Push: +0.00 yks.

2- 1Pari sanaa:

Kalpa- Jyp:
Kalpalla yksi huilu päivä kun taas Jypillä eilen tiukka peli Kärppiä vastaan. Vielä alkukaudesta rasitus ei ole kova mutta antaa pienen edun hyvin liikkuvalle Kalpalle. Niiralassa Kalpalla etulyönti asema ja ovat lieviä suosikkeja illan otteluun.

Ilves- Hpk:
Perustasoltaan molemmat ovat liigan alapää jengejä. Ilves pelaa pirteästi alkukaudesta ja kaatoikin eilen Tapparan. Kerholla vaikeuksia Pelicansia vastaan kotonaan ja on vielä heikompi vierailia. Ipaa lapulle.

Pelicans- Tappara:
Tapparan kova hyökkäys vs. Pelsujen heikko pakisto. Niemisen poissaolo huomioitu. Tapparan peli ei vielä täysin uomissaan joten omiinkin voi muutama kolista. MOA korkeammalla kuin kertoimet. Lievä ykerroin.

Tps- Ässät:
Tps puolustus heikkoa Bluesia vastaan. Muutenkin joukkueelta puuttuu leveys toisin kuin vierailioilta joka vei suvereeninsti Lukon. Mestareilla ei ollut merkkejä krapulasta. Suikkasella puolestaan sarkaa riittää.

Lukko- Jokerit:
Rauma on jokaiselle paha paikka vierailla. Lukko kuitenkin eilen vastaantulija Porissa. Mitään karkeloita en odota mutta pientä valueta Over 4.5

Kärpät- Saipa:
Bernard Saipalla maalissa. Myös kova alkukauden joukkue ja jättikin Kalpan komeasti taakseen ensimmäisessä pelissään. Kärpät äärimmäisen kova joukkue mutta muutama poissaolo vaivaa. Hyvä tasoitus.

Vihjeet yhteensä: panokset 45.60, palautukset 29.90, tulos -15.70 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Eilinen olikin oikeen mitäänsanomaton. No tänään vielä yksi peli. Henlsingin derby.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Jokerit- Hifk</TD><TD>49,0 - 22,6 - 28,4</TD><TD>40,6 - 59,4</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jokerit- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit- Hifk
veto
Hifk
kerroin
3.940 (Pinnacle)
panos
4.1 yks.
raja
3.521
todennäköisyysarvio
arvio 28.4%

Huti: -4.10 yks.

3- 0- Eipä oikeen mitään tykkikohdetta löydy päivän peliin, mutta pienellä kokeiluun IFK:ta. ET:ssa IFK oli vastaantulija, mutta saa pienen hyödyn lepopäivästä. Jokereiden viimeistely ei toiminut heikkoa Lukkoa vastaan ja odotan tästäkin ottelusta vähämaalista. Punanutut kaapii kyllä voiton useammin kuin kerran neljästä näillä asetelmilla, joten kokeillaan vierailioita tässä derby kamppailussa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Pistetään tässä "vapaapäivän" kunniaksi muutama miete.

Tuolla Jääkiekko- ketjussakin jo puhuttiin jään nihkeydestä niin heitetään omakin lusikka soppaan. En lähde tässä ottamaan kantaa eilisen pelin kenttä olosuhteisiin tai muutenkaan yksittäisiin otteluihin.
Jään heikosta kunnosta omakohtaisella kokemuksella voin kertoa vaikutuksen maalimääriin ja silloin MOA laskee. Olen omalla kiekkouralla (lähinnä B&A- juniorina) pelannut Hakametsässä ja HK- areenalla juuri liiga pelien jälkeen. Hakametsässä oli vielä juuri pelattu Tappara- Ilves ja häkki oli oluut melko täynnä ---> jää oli äärimmäisen pehmeä ja puuromainen ja lisäksi hallin sisäilma oli raskas hengittää. Ottelu oli yksi raskaimmista jota olin koskaan pelannut.
Siis etenkin 2. & 3.erän alku ovat vaikeita kun jäällä on vettä. Kontrolloitujen hyökkäysten määrä vähenee sekä pelaajat väsyy koska luistelu on normaalia raskaampaa. Tälläisestä jäästä kärsii etenkin nopeat ja kiekkokontrollia painottavat joukkueet.
En nyt siis väitä enkä tiedä eilisen pelin jään kuntoa, mutta se olisi ollut juuri tyyppi esimerkki tälläisestä tapauksesta. Ottelun alku -> pelaajat pirteimpiä + jää kunnossa= 3- 0 ekaan 14.minuuttiin. Tästä eteenpäin maaliton.

Suurin syy on kuitenkin alkukauden vähämaalisuuteen juuri joukkueiden lyhyt jakso pelata yhdessä sekä ns. kesäkunto. Pelaajat eivät ole vielä parhaillaan ja uusien pelitapojen sisäänajo on vielä kesken. Työtä siis riittää joka joukkueella ja peli on keskeneräistä. Pelaajatkin vielä kesän jäljiltä ruosteessa ja etenkin nuorilla pelaajilla on intoa enemmän kuin järkeä. Lisäksi koostumuksia vielä jonkun verran haetaan, joten jatkuvasti muuttuvat ketjukaverit hankaloittaa sopeutumista. Näistä syistä ottelut ovat vähämaalisia alkukaudesta eikä niinkään jään kunto. Vaikka silläkin siis vaikutusta olisi jos se todella ON huono.

Toinen asia minkä haluan jakaa kanssabetsareiden kanssa on TPS:n betsaaminen.
Tepsin ykköskentällä on äärimmäisen suuri vaikutus. Vaikka karsastan ja en tykkää tehdä mitään johtopäätöksiä yksittäisestä pelistä on nyt pakko sanoa yksi asia. TPS:lla on vain yksikenttä. Katsoin pelin Ässiä vastaan ja ykköskenttä oli järjestelmällisesti maaginen ja tekemässä pahojaan Ässä-päädyssä. Pare ja Sexton löysivät toisensa jatkuvalla syötöllä ja Koskiranta täydensi trioa loistavasti. Myös puolustajat Morrisonn ja Seigo olivat hyviä.
Kun taasen laatikkoon hyppäsi jokin muu neljästä hyökkäysketjusta painopiste muuttui täysin. Sitten olikin aivan sama ketä punasista oli kentällä niin paine oli Turun päädyssä. Omissa Vittasmäki sekä Seikola olivat täysin solmussa ja hukassa. Kaksinkamppailut hävittiin eikä vaaranpaikkoja Ässä päätyyn ollenkaan.
Kuudesta maalista ykkösketju tehtaili viisi ja Miettisen maali oli kyseenalaisuudestaan huolimatta Ässä puolustuksen kömpelö kaatuminen ja tästä tyhjä siirto reppuun.
Ykkösen hyökkäykset olivat hyvin organisoituja ja jatkuvia. Näistä kavereista tulee olemaan paljon iloa synkkiin syksyihin TPS- kannattajille. Muista ei ollut MITÄÄN apua viime ottelussa.

Tämä tuli kirjotettua yhtenä puurona joten siellä voi olla joitakin mielenkiintoisia letkautuksia, mutta tähänkin topicciin voi kysellä ja niihin vastaillaan. Aihealueena siis kotoinen Liiga.

Hyvää päivänjatkoa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit

16.09.2013 12:24 <Katsomovalmentajat> Tepsiin vielä, että Jeff Halpern vahvistaa näkemystä.


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Ja takaisin asiaan. Illan arviot:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Hpk- Lukko</TD><TD>40,1 - 23,2 - 36,7</TD><TD>40,1 - 59,9
</TD></TR><TR><TD>Jyp- Ilves</TD><TD>58,5 - 20,8 - 20,7</TD><TD>44,1 - 55,9
</TD></TR><TR><TD>Pelicans- Jokerit</TD><TD>32,5 - 22,2 - 45,3</TD><TD>41,0 - 59,0
</TD></TR><TR><TD>Saipa- Blues</TD><TD>45,4 - 22,9 - 31,7</TD><TD>41,5 - 58,5
</TD></TR><TR><TD>Tappara- Kalpa</TD><TD>50,5 - 22,4 - 27,1</TD><TD>44,9 - 55,1</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jyp- Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Ilves
veto
Ilves +1,5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
10.9 yks.
raja
1.805
todennäköisyysarvio
arvio 55.4%

Osuma! +10.90 yks.

4- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jyp- Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Ilves
veto
Ilves
kerroin
5.500 (William Hill)
panos
3.1 yks.
raja
4.831
todennäköisyysarvio
arvio 20.7%

Huti: -3.10 yks.

4- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Pelicans- Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans- Jokerit
veto
Over 5
kerroin
2.160 (Pinnacle)
panos
5.3 yks.
raja
2.037
todennäköisyysarvio
arvio 49.1%

Huti: -5.30 yks.

2- 1 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Tappara- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Tappara- Kalpa
veto
Over 5
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
7.1 yks.
raja
1.869
todennäköisyysarvio
arvio 53.5%

Huti: -7.10 yks.

1- 0- Lähdetään seuraavilla liikkeelle.

Jyp- Ilves:
Jypillä alut tökkineet pahasti ja ylivoima suorastaan ollut surkeaa. Nämä ovat juuri parhaimmat aseet Ipan kaatoon ja Jypin sekaisin oleva pakka olisikin nyt oiva sauma Tuokkolalle kartuttaa tupsukorvien pistesaldoa.
Ipalla pakistossa puutteita mutta joukkue ei ihan noin suuri altavastaaja ole ja varsinkin näin alkukauden kynnyksellä on hyvät saumat yllätyksiin. Tasoitus on vieläpä melko maistuva vaikkakin tyhjämaali aina pelote onkin.

Pelicans- Jokerit:
Jokerit melko suvereeni kesyä IFK:ta vastaan. Nyt vastaan asettuu hyvin ensimmäiset pelinsä pelannut Pelicans. Jokerit vierasasemastaan huolimatta suosikki. Pelicansilla on onnistumisia tullut hyökkäyspäässä ja etenkin kärkiketjulle. Kauden edetessä pakisto/maalivahti koitunee Pelicansin akilleenkantapääksi eikä se vielä hyvä ole ollutkaan. Aravirta peluuttaa jääräpäisesti kokeneita pelaajiaan vaikka esitykset eivät peliajan mukaiset olekkaan. Uskon pisteiden liikkuvan Ilmalaan ja maaleja varmasti Isku Areenalla nähdään.

Tappara- Kalpa:
Rautakorpi on ripittänyt joukkuettaan huolella. Kaksi tappiota kahdesta ensimmäisestä pelistä. Nyt vastaan asettuu heiveröinen Kalpa joka pitäisi fyysisellä pelillä taipua. Tulivoimaa löytyy kirvesrinnoilta ja Kalpalta löytyy hyvä vastaisku joukkue. Kalpa voi kuitenkin sortua kulmissa pyörimiseen ja siellä he auttamatta häviää.
Kyseiseen otteluun en uskalla voittajaa veikkailla, mutta numerot kallistuu Overin puolella ja mutulla se tuntuukin parhaimmalta kohteelta.
KalPa numeroiden valossa pelattava, mutta nyt on henkien asiat Kalpan pelaamista vastaan.

Hyvää alkanutta viikkoa!

Vihjeet yhteensä: panokset 26.40, palautukset 21.80, tulos -4.60 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit

17.09.2013 21:06 <Katsomovalmentajat> Voi Ilves *haikeaa naurua*


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Jälleen uusi pelipäivä ja sormet syhyää. Ja sitten asiaan.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Hifk- Ässät</TD><TD>38,8 - 22,7 - 38,5</TD><TD>43,3 - 56,7
</TD></TR><TR><TD>Ilves- Lukko</TD><TD>38,1 - 22,6 - 39,3</TD><TD>43,6 - 56,4
</TD></TR><TR><TD>Jokerit- Kärpät</TD><TD>43,2 - 23,2 - 33,6</TD><TD>38,9 - 61,1
</TD></TR><TR><TD>Tps- Pelicans</TD><TD>47,4 - 22,1 - 30,5</TD><TD>46,8 - 53,2</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hifk- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Ässät
veto
Over 5
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.931
todennäköisyysarvio
arvio 51.8%

Osuma! +4.59 yks.

5- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hifk- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Ässät
veto
Ässät +0
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
5.8 yks.
raja
2.008
todennäköisyysarvio
arvio 49.8%

Huti: -5.80 yks.

5- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Ilves- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Lukko
veto
Over 5
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
5.6 yks.
raja
1.919
todennäköisyysarvio
arvio 52.1%

Huti: -5.60 yks.

2- 1


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jokerit- Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit- Kärpät
veto
Kärpät +0
kerroin
2.400 (Pinnacle)
panos
3.4 yks.
raja
2.283
todennäköisyysarvio
arvio 43.8%

Push: +0.00 yks.

2- 3 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Tps- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Tps- Pelicans
veto
Pelicans +1
kerroin
1.710 (Pinnacle)
panos
8.2 yks.
raja
1.616
todennäköisyysarvio
arvio 61.9%

Osuma! +5.82 yks.

2- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Tps- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Tps- Pelicans
veto
Pelicans
kerroin
3.840 (Pinnacle)
panos
6 yks.
raja
3.279
todennäköisyysarvio
arvio 30.5%

Osuma! +17.04 yks.

2- 3- Eipä oikeen mitään tykitettävää, mutta vähän jotakin.

Hifk- Ässät:
Ässillä surkea peli alla Turusta, jossa se hävisi Tepsille 6- 3. Väsymystä oli havaittavissa ja nyt pitäisi olla joukkue iskussa. Sivussa kuitenkin kakkossentteri Kreps. Summasen Hifk sukeltanut molemmissa peleissään syvissä vesissä ja tänään joukkuetta herätellään muutoksilla niin maalissa kuin kentälläkin. Heikolta näyttää tällä hetkellä IFK:n toiminta ja vahvoilla vierailioilla voisi olla hyvä sauma hakea pisteitä pääkaupungiseudulta.

Ilves- Lukko:
Ipa otti nöyryyttävän tappion Jyväskylässä viimeisellä kympillä. Nyt vastaan sekaisin oleva Lukko. Voittajasta paha sanoa mitään ja kertoimet eivät löydy pelattavaksi. Kultaisin keskitie löytyykin Overista. Kumpaisenkin puolustus ei ole vakuuttanut ja Ilveksellä se on kaiken lisäksi heikko. Hyökkäysvoimaa löytyy kumpaiseltakin joten maaleja odotettavissa Tampereella.

Jokerit- Kärpät:
Kärkikamppailu. Kaksi kovan luokan joukkuetta parilla puutoksella. Odotan äärimmäisen tasaista ja vähämaalista peliä. Vaikka Jokerit ovat kotonaan kovia eivät he ole aivan noin suuria suosikkeja.

Tps- Pelicans:
Pelicans pelannut vahvan alkukauden ja se saadaankiin melkoiseen altavastaajan asemaan. Tepsin ykköskenttä antoi myrskyvaroituksen väsynyttä Pata jengiä vastaan, mutta muut olivat umpisurkeita. Halpernilta en vielä odota suuria ensimmäisessä pelissä, mutta kokeillaan nyt alkukauden komeettaa eli Pelicansia.

Viikonloppu lähestyy!

Vihjeet yhteensä: panokset 33.50, palautukset 49.55, tulos +16.05 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit

19.09.2013 18:17 <Katsomovalmentajat> Ässillä Rinne AM. Pari % alas, YK silti. Pienemmäl salkulla

19.09.2013 18:18 <Katsomovalmentajat> Overiin ~1% lisää. Jatketaan samoilla oravannahoilla silti


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Noniin. Plussa päivä sateiseen syysiltaan maistuu ihan hyvältä. Sitten vetoveljille taas aatoksia.

Ilves- Lukko, Jokerit- Kärpät sekä Tps- Pelicans ottelusta en voi sanoa täydellä varmuudella mitään koska niitä en nähnyt. Muutama ajatus silti.
Lukolla suurimmat puutteet viisikko pelissä. Jos moni ajatteli Setäsen tekevän hallaa oli hän 1/4 väärässä. Suurimmat Lukko avut ovat juurikin olleet maalinsuulla koska apuja ei kentältä saa. Ykkössentterin puutos ei tee kenellekkään hyvää ja Lukon otteista (1 peli nähty, muut tilastoilla ja kuulopuheilla) ei juuri ole positiivista sanottavaa. Ottelu parissa Ilves Lukko oli juuri hasardin ainekset havajikiekkoon sekä päättömään surffailuun. Nyt kuitenkin tehottomuus? vaivasi. Ipalla kenties liigan heikoimpia puolustuksia mutta kuitenkin Lukon tehokkaan oloinen hyökkäys avuton. Johtuuko ykkössenan puutoksesta vai eikö Dufva saa mitattua pojista parasta irti? Mietteitä?
Jokerit- Kärpät meni juuri niin kuin odottaa saattoi. 2- 2 varsinainen ja Kärpille VL. Vähämaalinen ja tasainen. Kärpät rokotti Jokeri puolustuksen mokista ja Kärpät puolestaan kesti Jokeri mylläkät. Sangen odotettua.
Ja mitä nyt olen tepsistä toitottanut. Ykköskenttä ja vielä itselle Liiga jäillä katsomaton kortti Halpern. Missä muut? Ehkä tasapaksulla mutta kuitenkin laajemmalla rintamalla operoiva lahtelais rämäkkä poimi HK-Areenalla lojuneet 3 pistettä. Itse peliä en siis nähnyt joten kovin jyrkkiä johtopäätöksiä ei voi vetää, mutta eipä siellä tilastojen valossa paljon tepsiläisiä näkynyt ykkösen ulkopuolelta (pl. Halpernin anti).

Pureudutaan lyhyesti nähtyyn Hifk- Ässät peliin.
Tunnelataus molemmilla kova. Tappiot alla ja Hifk:lla niitä peräti kaksi. Ottelu alkoi Ässä vyörytyksellä ja tilanteita sateli. Husso pelasi pirteästi eikä näyttänyt ollenkaan liiga debytantilta. Voitti jopa toisen liiga uraa aloittelevan maalivahdin. Nimittäin vastustajan maalivahdin Rinteen.
Kuitenkin liikaa johtopäätöksia taikka arvio muutoksia ei vetoveljien kannata vetää. Varsinkaan niiden jotka nojautuvat pelikirjaan sekä esityksiin. Kontrolloituja hyökkäyksiä ei IFK:lta nähty tänäänkään.
IFK:n viisi maalia (katsokaa kooste)
- ensimmäinen maali puolustuksen tappio 1 vs. 1 tilanteessa ja jostakin pomppi.
- kaksi seuraavaa melkoisia jouluja
- vaihtoa edeltävä hyökkäys heitto maalille ja hörppäys Rinteeltä
- viimeinen tyhjiin.

Ässien maalit
- Ping pong tämäkin.
- Pihlman maali (epäonnistunut veto joka jouluisasti lirahti)
- Hagmanin pyörähdys vapaaksi ja Elolle helppo työ

Pointtina siis että "tehtyjä" maaleja pelissä 3 joista yksi puolittainen. Siis HiFK 1½ ja Ässät yksi.
Tarkoituksena ei ole ottaa mitään pois vaan kehittää ja valaista ettei arviot lähde keulimaan (edellyttäen että lukioita on ja joku näitä noteeraa).

Pari pointtia siis kanssa betsareille:
- Rinne ylipelaa Ässä maalilla sekä haparoi (Riksman perusvarma)
- HiFK:n pelikirja hakee paikkaansa ja satunnaisesti voittaa 1 vs. 1- kamppailuja.
- HiFK keskittyi kolmannessa erässä VAIN tukemaan johtoaan mikä melkein kostautui.

Taas tuli koko setti puurona, joten jos kysymyksiä on esittää niin blogi on vapaa kirjoituksille. Tässä voi vapaasti kysellä tai heittellä mietteitä Liigasta!

AINOA TOIVE ON ETTÄ JOS ON KYSYTTÄVÄÄ TAIKKA KERROTTAVAA. NIIN JOS VIHJEET PÄIVÄLLE ON TULLUT NIIN KYSYKÄÄ TAI KOMMENTOIKAA VASTA SULKEUTUMISEN JÄLKEEN. PAITSI JOS SE ON KOHTEESEEN LIITTYVÄÄ!

Hyvää illanjatkoa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Pelit jatkuu ja 10. viesti tulee täyteen. Toivottavasti + merkkisenä jatkuu.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Blues- Jyp</TD><TD>37,5 - 22,8 - 39,7</TD><TD>40,9 - 59,1
</TD></TR><TR><TD>Kalpa- Ilves</TD><TD>50,7 - 22,1 - 27,2</TD><TD>45,2 - 54,8
</TD></TR><TR><TD>Saipa- Hpk</TD><TD>48,5 - 21,9 - 29,6</TD><TD>45,3 - 54,7</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Blues- Jyp - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Jyp
veto
Blues +0
kerroin
2.260 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
2.058
todennäköisyysarvio
arvio 48.6%

Huti: -8.00 yks.

1- 4


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Blues- Jyp - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Jyp
veto
Blues
kerroin
2.930 (Pinnacle)
panos
5.3 yks.
raja
2.667
todennäköisyysarvio
arvio 37.5%

Huti: -5.30 yks.

1- 4


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kalpa- Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Ilves
veto
Over 5
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
9.2 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Osuma! +9.38 yks.

3- 4 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kalpa- Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Ilves
veto
Ilves +1
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
10.7 yks.
raja
1.701
todennäköisyysarvio
arvio 58.8%

Osuma! +9.09 yks.

3- 4 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kalpa- Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Ilves
veto
Ilves
kerroin
4.090 (Pinnacle)
panos
3.8 yks.
raja
3.676
todennäköisyysarvio
arvio 27.2%

Huti: -3.80 yks.

3- 4 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Saipa- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Hpk
veto
Over 5
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
4.9 yks.
raja
1.848
todennäköisyysarvio
arvio 54.1%

Huti: -4.90 yks.

3- 1Kylläpä tulee tänään paljon peliä Ipan kautta.

Blues- Jyp:
Blues aloittanut kautensa väkevästi vaikka hävisikin juuri Lappeenrannan maalirikkaan ottelun. Volden jatkaa maalilla, mutta on edellistä esitystä parempi kassari. Jypin peli takkuaa vaikka saikin huikean viimeisen kympin heikkoa Ipa puolustusta vastaan. Joukkue ei ole omaksunut valmentajansa peluutus tyyliä ja se näkyy kentällä. Ottelu on odotuksissa vähämaalinen ja onkin outoa että Jyp on saatu vieraskentällä noinkin kovaa suosikin asemaan. Varsinkaan kun se ei ole liigan parhaita vierasjoukkueita + viime aikaiset edesottamukset.

Kalpa- Ilves:
Ilves on alkukauden komeetta. Vaikka sen pakisto on heikohko niin hyökkäys tulittaa pisteitä taulukkoon. Ipan peli-ilme on hyvä ja omatekeminen toimii. Kalpalla puolestaan koneet eivät lähde käyntiin millään. Tapparaa vastaan pari hajanaista paikkaa ja ainostaan Tuokkola piti ottelua tasaisena. Nyt vastaan hyökkäävä ja kuuma Ilves. Eiliseltä makea voitto taskussa.

Saipa- Hpk:
Kierroksen pahin veikattava. Kertoimet myötäilee linjojani ja Saipa niukka YK. Parhaimman pelin saa overille ja peli voikin äityä iloitteluksi. Viime pelissä nähtiin peräti 13 maalia.

Toivotaan että Ipan luistin kulkee vielä tänään Niiralassa.

Erinomaista viikonloppua kaikille!

Vihjeet yhteensä: panokset 41.90, palautukset 38.37, tulos -3.53 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit

20.09.2013 21:15 <Katsomovalmentajat> Kiitos Ilvekselle! Ei painuttu sentään kamalasti miinukselle


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Olipahan taas kierros. Tuli katsottua vähän kaikkia pelejä mutta enimmäkseen peliä Kalpa-Ilves. Väsymys painaa ja sekavaa tekstiä, mutta tässä raporttia otteluista:

BLUES - JYP
Monen Bluesfanin mielestä oli Aholta erikoinen valinta laittaa Lars Volden maalille sen edellisen matsin jälkeen jossa mies imi kaiken mitä vain kykeni maaliinsa. Eipä ihan ruusuisesti alkanut taaskaan norjalaiskassarin ilta kun kiekko kimposi päätylaudotuksesta Voldenin selän kautta maaliin.
Matsia oli 6min pelattu kun vierailija JYP oli latonut taululle tylyt 0-3 lukemat, Voldenilla ei kuitenkaan ollut palaa 0-2 ja 0-3 maaleihin vaan espoolaispuolustus oli todella pahasti kassalla.
Tämän jälkeen en jaksanut enää ihan hirveästi tuota matsia seurailla muuten kuin jatkoajan otteluseurannasta.
Blues ei voi kauheasti ainakaan huonommin enää aloittaa huomenna Ässiä vastaan, vai voiko? Maalivahtina tuskin aloittaa Lars Volden.

Mielenkiintoista oli se että liigan sivujen mukaan Bluesin maalille vaihdettiin Pelicansin 20-vuotias hyökkääjä Roope Elimäki. Hienoa duunia ja näin taas lisää uskottavuutta liigan sivuille.

Saipa – HPK
Tämän ottelun seuraaminen jäi vähän vähemmälle. Se vähä mitä ottelua tuli katsottua, niin kiinnitin huomiota siihen miten heikkoa kerhon ylivoima oli. Jos sattuivat saamaan ylivoimakuvion rauhoitettua, niin se oli vain sitä että ukot seisoi paikallaan ja kiekkoa liikuteltiin aivan liian hitaasti.

Jos HPK ei saa tuota heikkoa ylivoimaansa kuntoon, niin kerho ei maaleilla juhli tulevissakaan otteluissa.

Kalpa – Ilves
Kalpa oli alussa hyvä ja Ilveksellä oli ne legendaariset bussijalat. Ipalla eilinen peli alla, kapea materiaali kun Antti Kangasniemi joutui taas tuuraamaan pakin paikalla. Kalpa painoi ekan erän selvästi nimiinsä ja 2-0 oli ansaittu johto ensimmäisen 20 minuuttisen jälkeen. Tokan erän alkuun kun Pither iski pelin jo ratkaisevan tuntuiseen 3-0 tilanteeseen, tämän jälkeen näytti Ilveksen kannalta todella huonolta.
Sitten tapahtui jotain mikä muutti pelin luonnetta, ajassa 33:17 Daniel Corso kuumeni ja hommasi itselleen 2+20 ja aikainen suihkukomennus Ilveksen ykkössentterille. Tästä vain 2min 11s eteenpäin ja peli oli 3-2. Ilveksellä oli todella hyvä flow päällä, mutta erä loppui kuitenkin kapteeni Näppilän todella typerään 2min jäähyyn kiekon sulkemisesta. Saiko Corson ulosajo Ilveksen heräämään taisteluun vai mitä tapahtui, kuin nappia painamalla Ilveksen peli muuttui aivan erilaiseksi.
3. erän alkuun Kalpa ei onnistunut käyttämään ylivoimaansa hyödyksi ja sen jälkeen alkoi rummutus. Aivan yhtä päätä koko kolmas erä joka huipentui dramaattisesti. Ajassa 59.59 Ilves teki maalin, mutta Pekka Tuokkola siirsi maalia juuri ennen kuin kiekko meni maaliin ja seurauksena tuomittiin Ilvekselle rankkari. Ville Korhonen iski komean maalin ja peli jatkoille. Jatkoaika oli melko vaisu, mutta lisää draamaa matsiin… Kalpa onnistui tekemään jatkoajalla maalin. Maali tehtiin kuitenkin korkealla mailalla -> maali hylättiin. Rankkaritkin totta kai huipentui hienosti kun Antti Kerälä Kalpan viimeisenä laukojana laukoi sisäristikkoon, linjuri näytti maalia ja samoin teki Boman heti perässä. Ilveksestä Näppilä kävi vaatimassa videotarkistusta ja kappas, kiekko ei ollutkaan maalissa ja Ilvekselle paikka ratkaista ottelu. Sama herra joka teki ajassa 59.59 tasoitusmaalin, tuli ja teki samanlaisella rankkarilla ottelun ratkaisumaalin.

Kiitos tästä, Ilves kiinni ja o5 veto myös kotiin.

Mitä jäi kierrokselta päällimmäisenä mieleen?

- Ilves on tällä hetkellä kuuma joukkue eikä suostu taipumaan tappioon.
- HPK:n ylivoima oli todella heikkoa.
- Saipan vahva kotivire, kolmas kotivoitto.
- Blues aloitti kauden vahvasti, nyt kuitenkin jo kaksi ottelua joissa oma pää on vuotanut todella pahasti. Onko Koskisen myynnillä näin iso vaikutus?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

6.ottelun kierros. Myöhäinen postaus ajankohta harmittaa mutta tässä arviot:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Hpk- Tappara</TD><TD>30,8 - 21,8 - 47,4</TD><TD>41,4 - 58,6
</TD></TR><TR><TD>Jyp- Jokerit</TD><TD>39,3 - 23,2 - 37,5</TD><TD>38,3 - 61,7
</TD></TR><TR><TD>Kärpät- Tps</TD><TD>48,2 - 22,3 - 29,5</TD><TD>44,6 - 55,4
</TD></TR><TR><TD>Lukko- Hifk</TD><TD>40,9 - 22,4 - 36,7</TD><TD>40,9 - 59,1
</TD></TR><TR><TD>Ässät- Blues</TD><TD>51,4 - 21,9 - 26,7</TD><TD>43,3 - 56,7
</TD></TR><TR><TD>Pelicans- Saipa</TD><TD>47,0 - 21,8 - 31,2</TD><TD>46,2 - 53,8</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hpk- Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Tappara
veto
Tappara +0
kerroin
1.740 (Pinnacle)
panos
7.6 yks.
raja
1.650
todennäköisyysarvio
arvio 60.6%

Huti: -7.60 yks.

6- 1


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jyp- Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Jokerit
veto
Jokerit +0
kerroin
2.250 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
2.049
todennäköisyysarvio
arvio 48.8%

Huti: -8.00 yks.

4- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jyp- Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Jokerit
veto
Jokerit
kerroin
2.940 (Pinnacle)
panos
5.4 yks.
raja
2.667
todennäköisyysarvio
arvio 37.5%

Huti: -5.40 yks.

4- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Lukko- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Lukko- Hifk
veto
Hifk +0
kerroin
2.560 (Pinnacle)
panos
13.9 yks.
raja
2.114
todennäköisyysarvio
arvio 47.3%

Push: +0.00 yks.

3- 2 JA.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Lukko- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Lukko- Hifk
veto
Hifk
kerroin
3.280 (Pinnacle)
panos
9.2 yks.
raja
2.725
todennäköisyysarvio
arvio 36.7%

Huti: -9.20 yks.

3- 2 JA.Muutamat mietteet.

Hpk- Tappara:
- Hpk:lla alla eiliseltä tappio Lappeenrannasta. Tappara sai voittotilin auki Kalpaa vastaan nihkeässä kamppailussa. Jotta kerho saisi laajemmalla rintamalla operoivan Tapparan voitettua pitäisi ylivoiman toimia. Tällä hetkellä se ei ole sitä. Tappara saa Niemisen takaisin ja on pari luokkaa Hpk:ta vahvempi.

Jyp- Jokerit:
- Jypillä kolme voittoa alla, mutta esitys ei ole vakuuttanut. Jokereilla kovemmat vastukset ja parempi pelitapa. Ainoastaan tehottomuus vaivaa. Jypillä tulee olemaan kova iltapuhde löytää aukkoja betonisesta puolustuksesta. Jokereiden akilleenkantapää on oma saamaton hyökkäys. Tänään kuitenkin loistava sauma saada 3 pistettä.

Kärpät- Tps:
- Vaikea peli veikata. Tepsillä kova ykkönen, mutta muuten heikko joukkue. Etenkin Vittasmäki- Seikola parivaljakko on jatkuvasti kassalla. Kärpillä laajempi materiaali mutta pahoja poissaoloja. Lisäksi Marjamäen työ on pahasti kesken eikä pohjoisen pojat ole parhaimmillaan.

Lukko- Hifk:
- Kierroksen pommikohde. Kahden sekalaisen kohtaaminen. Lukolla tehottomuus vaivaa ja joukkueen peli ei toimi. 4 peliä 4 maalia on heikko, heikko suoritus. Varsinkin kun katsoo operoivaa materiaalia. Ykkössentterin puutos on iso miinus. Vaikka IFK olikin altavastaaja Ässiä vastaan voitosta huolimatta on se lähtöasetelmissa paremmalla jalustalla verraten kertoimiin. Lähtee isommalla omille lapuille ja toivotaan ettei Dufva ole saanut keitettyä ihmerohtoja lähipäivinä.

Ässät- Blues:
- Ässät ennakkosuosikki mutta puolustus ei parhaillaan. Äärimmäisen paha veikata. Data osoittaa pientä peliä Bluesille, mutta itse passaan kohteen. Virta sekoittanut ketjut joten jotain myllerrystä havaittavissa. Myös Blues on sekaisin + eilinen peli.

Pelicans- Saipa:
- Kärkikamppailu ja olen kertoimien kanssa samassa linjassa. Saipa tuntuu olevan eri joukkue Lappeenrannan ulkopuolella. Mielenkiintoinen kohde mutta ei vihjeisiin.

Ja sitten hanat auki!

Vihjeet yhteensä: panokset 44.10, palautukset 13.90, tulos -30.20 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

No hyhyh kun oli mallikas lauantai kierros. Avataan viikko Blegi- Pelsu pelillä ja arviot tiskiin.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Blues- Pelicans</TD><TD>42,4 - 22,5 - 35,1</TD><TD>45,9 - 54,1</TD></TR></TABLE>

Ei nyt tällä hetkellä mitään vihjattavaa. Bluesin peli ei tällä hetkellä ole lähelläkään edes hyvää ja maalivahti peli on surkeaa. Pelicansilla taasen kulkee mallikkaasti ja he johtavatkin sarjaa. Tänään heiltä puuttuu Redenbach ja ykkössentterin puuttuminen hankaloittaa kummasti pelejä. Tällä hetkellä ei maistu mikään kun overiakin painettu mallikkaasti.
Odotellaan jos kertoimet liikkuvat.

Kädet tärisee!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Jos tänään saisi jopa peliä. Ja arviot tiskiin:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Jokerit- Hpk</TD><TD>56,1 - 20,8 - 23,1</TD><TD>42,3 - 57,7
</TD></TR><TR><TD>Kalpa- Ässät</TD><TD>38,7 - 23,1 - 38,2</TD><TD>40,1 - 59,9
</TD></TR><TR><TD>Tappara- Tps</TD><TD>52,5 - 21,6 - 25,9</TD><TD>43,0 - 57,0</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jokerit- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit- Hpk
veto
Over 5
kerroin
2.140 (Pinnacle)
panos
7.2 yks.
raja
1.972
todennäköisyysarvio
arvio 50.7%

Huti: -7.20 yks.

2- 1


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kalpa- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Ässät
veto
Ässät +0
kerroin
2.110 (Pinnacle)
panos
4.2 yks.
raja
2.012
todennäköisyysarvio
arvio 49.7%

Huti: -4.20 yks.

4- 0


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Tappara- Tps - peliaika päättynyt

kohde
Tappara- Tps
veto
Tappara
kerroin
1.970 (Pinnacle)
panos
3.4 yks.
raja
1.905
todennäköisyysarvio
arvio 52.5%

Osuma! +3.30 yks.

4- 2- Pienet mietteet.

Jokerit- Hpk:
- Jokerit saa takaisin Teräväisen joka tuo kaivattua hyökkäysvoimaa. Hpk pelannut ihan hyvin jaa kaatoikin juuri Tapparan 6- 1. Aika hiinä ja hiinä pelattavat, mutta overista parhaimmat numerot. Jokerit kuitenkin kotonaan suursuosikki ja Hpk:lla aseet hyökkäyspäässä.

Kalpa- Ässät:
- Kalpa ollut sanalla sanoen surkea. Ässät antaneet viime peleissä siimaa ja Blues pelin voittokin oli vierailoiden heikkoutta. Herääkö kuopiolaiset tänään vai jatkuuko konttaus? Pelataan numeroiden takia konttauksen puolesta. Porilaisilla parempi materiaali eikä tarvitse ihme temppuja siihen että pisteet matkaisi Satakuntaan.

Tappara- Tps:
- Herättelisikö Conollyn paluu porkkanahousut uuteen nousuun. Viimeistely on takunnut ja Rautakorpi on sekoittanut kejtut tasaisempaan muotoon. Tps ei ole juurikaan pärjännyt tamperelaisille ja luulen että Hakametsän lämmössä on tänään kova työ raapia pisteitä.

Vähän rauhallisempi peli päivä ja isommat laakit jäävät taka alalle tänään. Pikkusalkkuiset pääsevät tänään lätkimään mikäli näitä uskaltaa pelata.

Vihjeet yhteensä: panokset 14.80, palautukset 6.70, tulos -8.10 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Alkaa salkusta paperi vähenemään. Katsotaan jos seuraavilla arvioilla tulisi ruokaa.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Blues- Ilves</TD><TD>51,1 - 21,7 - 27,2</TD><TD>42,2 - 57,8
</TD></TR><TR><TD>Kärpät- Pelicans</TD><TD>47,7 - 22,2 - 30,1</TD><TD>40,8 - 59,2</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Blues- Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Ilves
veto
Blues
kerroin
2.070 (Pinnacle)
panos
5.9 yks.
raja
1.942
todennäköisyysarvio
arvio 51.5%

Huti: -5.90 yks.

0- 1


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kärpät- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Pelicans
veto
Pelicans
kerroin
3.830 (Pinnacle)
panos
5.1 yks.
raja
3.322
todennäköisyysarvio
arvio 30.1%

Osuma! +14.43 yks.

2- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kärpät- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Pelicans
veto
Pelicans +1
kerroin
1.720 (Pinnacle)
panos
9 yks.
raja
1.610
todennäköisyysarvio
arvio 62.1%

Osuma! +6.48 yks.

2- 3Blues- Ilves:
- Mukavasti markkina ottanut huomioon Ipan huikeaa alkukautta. Sen kertoimet hilattu alas. No se passaa minulle. Ipan puolustus edelleen kehno vaikka taisteluhalu ollut hyvä. Tosin vastassa on ollut heikosti pelanneita jengejä. Blues nappasi voiton Pelicansista joka varmasti nostanee itsetuntoa.

Kärpät- Pelicans:
- Kärpillä pahat todella pahat poissaolot. Lisäksi pelaaminen ei ole kertoimien tasolla. Pelicansilla lento päällä alkukaudesta ja tasapaksulla materiaalilla voidaan tänään kaataa vajavainen Kärpät.


Jokseenkin pääjumissa joten datan lisäksi ei juuri annettavaa. Toivotaan että saataisiin syysillan seurantaan edes vähän vihreää.

Vihjeet yhteensä: panokset 20.00, palautukset 35.01, tulos +15.01 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Eiliseltä tyytyväinen mieli ja tänään hope so jatkuu. Vihjeet aikaisin ja perustuu joukkueiden viime ottelun kpanoihin.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Jokerit- Lukko</TD><TD>52,7 - 21,6 - 25,7</TD><TD>39,8 - 60,2
</TD></TR><TR><TD>Saipa- Ässät</TD><TD>42,0 - 22,4 - 35,6</TD><TD>44,5 - 55,5
</TD></TR><TR><TD>Tps- Hifk</TD><TD>45,7 - 22,6 - 31,7</TD><TD> 43,5 - 56,5</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jokerit- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit- Lukko
veto
Over 5
kerroin
2.300 (Pinnacle)
panos
7.3 yks.
raja
2.096
todennäköisyysarvio
arvio 47.7%

Huti: -7.30 yks.

2- 1 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jokerit- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit- Lukko
veto
Lukko +1,5
kerroin
1.740 (Pinnacle)
panos
14.1 yks.
raja
1.572
todennäköisyysarvio
arvio 63.6%

Osuma! +10.43 yks.

2- 1 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jokerit- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit- Lukko
veto
Lukko
kerroin
4.620 (Pinnacle)
panos
5.1 yks.
raja
3.891
todennäköisyysarvio
arvio 25.7%

Huti: -5.10 yks.

2- 1 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Saipa- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Ässät
veto
Ässät +0
kerroin
2.370 (Pinnacle)
panos
6.3 yks.
raja
2.179
todennäköisyysarvio
arvio 45.9%

Huti: -6.30 yks.

3- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Saipa- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Ässät
veto
Ässät
kerroin
3.030 (Pinnacle)
panos
3.8 yks.
raja
2.809
todennäköisyysarvio
arvio 35.6%

Huti: -3.80 yks.

3- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Tps- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Tps- Hifk
veto
Hifk +1
kerroin
1.690 (Pinnacle)
panos
12.8 yks.
raja
1.550
todennäköisyysarvio
arvio 64.5%

Osuma! +8.83 yks.

1- 4


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Tps- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Tps- Hifk
veto
Hifk
kerroin
3.450 (Pinnacle)
panos
3.7 yks.
raja
3.155
todennäköisyysarvio
arvio 31.7%

Osuma! +9.07 yks.

1- 4- Tänään voi hirvittää. No viime kerralla oli hyvä tunne ja kaikki meni reisille. Nyt vähän kammoksuttaa mutta luotetaan numeroihin. No päivässä on se hyvä puoli että ruottinpaatti kutsuu ja sitten voi joko juhlia tai nollata. Jos tästä kaivo kaivetaan niin katsotaan huomenissa ja lauantaina kuinka sieltä päästään ulos. Varsinkin Lukon kautta menee paljon pelejä ja jos uskalluksessa riittää haluja ja salkussa paperia niin pelejä Pinnylle. Ei tässä kuitenkaan vielä All- in tilanteessa olla.

Päivän vihjeissä altavastaajat ei ihan kertoimien tasossa. Siitä sitten ei ole varmuutta kuinka paljon omat arviot valehtelee mutta ilmaa tuntuu olevan jokaisessa.

Hyvää päivänjatkoa!

Vihjeet yhteensä: panokset 53.10, palautukset 58.93, tulos +5.83 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Pieni välipäivä kun Tukholmassa en saanut oikeen yhteyksiä pelittämään. Tänään taas uudet arviot:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Ilves- Kärpät</TD><TD>36,1 - 22,5 - 41,4</TD><TD>40,1 - 59,9
</TD></TR><TR><TD>Hifk- Saipa</TD><TD>50,5 - 21,5 - 28,0</TD><TD>42,4 - 57,6
</TD></TR><TR><TD>Kalpa- Tps</TD><TD>42,7 - 22,8 - 34,5</TD><TD>41,9 - 58,1
</TD></TR><TR><TD>Ässät- Tappara</TD><TD>39,7 - 23,3 - 37,0</TD><TD>41,9 - 58,1
</TD></TR><TR><TD>Jyp- Hpk</TD><TD>55,8 - 20,2 - 24,0</TD><TD>38,1 - 61,9</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Ilves- Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Kärpät
veto
Over 4,5
kerroin
1.840 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.764
todennäköisyysarvio
arvio 56.7%

Huti: -5.00 yks.

3- 1


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hifk- Saipa - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Saipa
veto
Under 5
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
3.8 yks.
raja
2.033
todennäköisyysarvio
arvio 49.2%

Osuma! +4.26 yks.

1- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kalpa- Tps - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Tps
veto
Tps +0
kerroin
2.330 (Pinnacle)
panos
3.1 yks.
raja
2.237
todennäköisyysarvio
arvio 44.7%

Huti: -3.10 yks.

3- 0- Näillä tänään. Ipa- Kärpät pelissä korkeaa kerrointa overille niin kokeillaan sitä. Kuitenkin perustasossa vierailat kovempi ja edelleen Ipa puolustus on heikko vaikka hyvin onkin pelannut. Hifk peli alla eikä peli vieläkään kulje niinkuin sen pitäisi vaikka voitto tulikin. Saipa puolestaan heikko vierailia ja pelistä voi helposti tulla nyhjäys. Kalpa- Tps on pohjajoukkuiden taisto. Tasoero ei ole kertoimien luokkaa.

Vähän lyhyemmin tänään.

Vihjeet yhteensä: panokset 11.90, palautukset 8.06, tulos -3.84 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit

28.09.2013 18:23 <Katsomovalmentajat> Pieni oikeusmurha. Ilvekseltä jäi yksi maali tuomitsematta.


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Jälleen uutta viikkoa ja yksi peli tarjolla.

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Blues- Kalpa</TD><TD>42,9 - 22,9 - 34,2</TD><TD>39,3 - 60,7</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Blues- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Kalpa
veto
Blues +0
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
5 yks.
raja
1.799
todennäköisyysarvio
arvio 55.6%

Push: +0.00 yks.

2- 3 JA.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Blues- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Blues- Kalpa
veto
Over 4,5
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
3.7 yks.
raja
1.792
todennäköisyysarvio
arvio 55.8%

Huti: -3.70 yks.

2- 3 JA.- Bookkerit reagoineet voimakkaasti Kalpan viime suorituksiin ja se passaa minulle. Vaikka kaksi viime peliä Kalpa on voittanut maalierolla 7- 0 ei lukemat kerro koko totuutta. Ensimmäinen 4- 0 voitto tuli tällä hetkellä munatonta vierasjoukkuetta vastaan. Ässät oli todella kesy ja Kalpa voittikin vaikka ei mitään suvereeniä esittänytkään. Myös TPS yllätettiin housut kintuissa ja voitto irtosikin 3- 0. Tuokkola on ollut maalilla vakuuttava eikä puolustuskaan ole kehnoa missään nimessä ollut. Mutta ei sitä viime peleissä ole haastettukkaan. Voittoja edelsi 3- 0 johdon tuhriminen Ilvestä vastaan joka veikin Kalpalta pisteitä. Myös näitä edeltäneet kolme peliä oli heikkoa. Joten ennenkuin toisin todistetaan oli nämä kaksi peliä omissa lapuissa suonenvetoja.

Blues on ollut myös todella heikko. Etenkin viimeistelyssä. Ketjuja on vähän sekoiteltu ja nyt haetaan uutta nousua. Viime peleissä viimeistely täyttä tuskaa mutta valoa tunneliin antaa kohtalainen oman pään pelaaminen. Bluesilla alkaa olemaan pian pakkovoiton paikat ja nyt siihen yksi parhaimpia saumoja. Heikko vierailia maanantai peli. Paineet pienimmät mitä se nykyisellä kunnolla voi olla.

Summasummarum tasoero joukkueilla pieni. Vaikka Kalpan peli parantunut on silti Blues suosikki.

Saatan tänään illalla pistää pientä tekstiä ja pohdintaa puhuttuun Abid- Schira taklaukseen vaikkakaan se ei foorumiin liitykkään. Blogi kuitenkin keskittyy kiekkoo ja Liigaan niin oma lusikka on hyvä laittaa välillä puuroon.

Vihjeet yhteensä: panokset 8.70, palautukset 5.00, tulos -3.70 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Joko iloa tiistaihin. Arviot:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Kärpät- Ässät</TD><TD>49,3 - 20,9 - 29,8</TD><TD>44,9 - 55,1
</TD></TR><TR><TD>Lukko- Pelicans</TD><TD>44,6 - 22,2 - 33,2</TD><TD>38,8 - 61,2
</TD></TR><TR><TD>Tappara- Jyp</TD><TD>47,4 - 21,9 - 30,7</TD><TD>38,3 - 61,7
</TD></TR><TR><TD>Tps- Saipa</TD><TD>46,0 - 22,5 - 31,5</TD><TD>44,2 - 55,8</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kärpät- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Ässät
veto
Over 5
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
12.5 yks.
raja
1.862
todennäköisyysarvio
arvio 53.7%

Osuma! +14.13 yks.

5- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Lukko- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Lukko- Pelicans
veto
Over 5
kerroin
2.370 (Pinnacle)
panos
7.5 yks.
raja
2.146
todennäköisyysarvio
arvio 46.6%

Osuma! +10.28 yks.

4- 7


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Tappara- Jyp - peliaika päättynyt

kohde
Tappara- Jyp
veto
Tappara +0
kerroin
1.710 (Pinnacle)
panos
5.2 yks.
raja
1.647
todennäköisyysarvio
arvio 60.7%

Push: +0.00 yks.

4- 3 VL.Mennään näillä.

Kärpät- Ässät:
- Vierailla ei kulje vieraissa. Kotijoukkueella ei oikeen missään. Numerot puoltaisi vieraita, mutta oma usko ei riitä millään. Hyvää valueta kuitenkin löytyy Overista. Viime peleissä Kärpät luonut paikkoja mutta mistään ei sisään. Ässissä puolustus on kuralla. Suurin potentiaali molemmilla on hyökkäyksessä.

Lukko- Pelicans:
- Vaikka saan paljon Underillekkin niin kyllä tuo O5 menee peleihin. Molemmilla löytyy maalintekotaitoa mutta puolustus kehnompi. En mihinkään iloitteluun usko, mutta saattaa tuolla 6 maalia hyvinkin tulla. Voittajasta paha sanoa mitään.

Tappara- Jyp:
- Jyp ei vakuuta edelleenkään. Ei myöskään kotijoukkue. Tapparalla kuitenkin parempi materiaali ja Jyp on heikko vierailija. Kyllä tässä Tapparaa kokeillaan jos vaikka Rautakorpi olisi viimein saanut pelin uomiin.

Toiverikasta peli-iltaa!

Vihjeet yhteensä: panokset 25.20, palautukset 49.61, tulos +24.41 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Eilen ihan näppärä päivä. Katsotaan mitä pikkulauantaille löytyy:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Hifk- Blues</TD><TD>45,7 - 22,1 - 32,2</TD><TD>43,5 - 56,5
</TD></TR><TR><TD>Hpk- Kalpa</TD><TD>41,6 - 23,2 - 35,2</TD><TD>39,1 - 60,9
</TD></TR><TR><TD>Jokerit- Ilves</TD><TD>58,7 - 20,4 - 20,9</TD><TD>40,5 - 59,5</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hifk- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Blues
veto
Blues +1
kerroin
1.690 (Pinnacle)
panos
6.7 yks.
raja
1.550
todennäköisyysarvio
arvio 64.5%

Push: +0.00 yks.

5- 4


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hpk- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Kalpa
veto
Over 4,5
kerroin
1.870 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.802
todennäköisyysarvio
arvio 55.5%

Huti: -4.50 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hpk- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Kalpa
veto
Kalpa +0
kerroin
2.480 (Pinnacle)
panos
9.4 yks.
raja
2.183
todennäköisyysarvio
arvio 45.8%

Osuma! +13.91 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hpk- Kalpa - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Kalpa
veto
Kalpa
kerroin
3.190 (Pinnacle)
panos
5.8 yks.
raja
2.841
todennäköisyysarvio
arvio 35.2%

Osuma! +12.70 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jokerit- Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit- Ilves
veto
Over 4,5
kerroin
1.810 (Pinnacle)
panos
3.6 yks.
raja
1.761
todennäköisyysarvio
arvio 56.8%

Huti: -3.60 yks.

0- 4- Mennään näillä ensalkuun.

Hifk- Blues:
Hifk:lla pakka sekaisin. Ykkössena ja - veska puuttuu. Pakistossa myllertää ja tulosta ei synny. Peli on heikkoa ja lepsua. Myös Bluesilla vaikeuksia ja vaikka peli ei ollut vieläkään parasta Kalpaa vastaan niin ajoittaisia myllytyksiä jopa nähtiin. Hifk toki kotonaan suosikki, mutta ei kertoimien osoittama. Laskin panoksen surutta puoleen kun ei tuo Blegikään nyt mikään pommikohde ole.

Hpk- Kalpa:
- Kaksi alemman keskikastin joukkuetta. Tällä hetkellä molemmilla putki kulkee ja suuri ihmetys onkin miksi Kalpa näin suuri altavastaaja? Omissa arviossakin Rinkelimäki lisää annettu mutta silti ei Kerho ole noin kova suosikki. Tasainen vääntö luvassa ja toivotaan että Kalpan hyvä vire jatkuu.

Jokerit- Ilves:
- Yllättääkö Ilves? Vaikea peli arvioida kun toisella peli käy ja toisella se vielä vähän yskii. Kuitenkin materiaalietu selkeästi Narreilla. Paras kohde löytyy overista. Pientä etua saanee Jokerit -1, mutta jätetään ainakin toistaiseksi vihjaamatta. Odotellaan kerroin nousua.

Hyvää pikkulauantaita!

Vihjeet yhteensä: panokset 30.00, palautukset 48.51, tulos +18.51 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Torstaille uutta numeroa:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Kärpät- Tappara</TD><TD> 42,5 - 22,8 - 34,7</TD><TD>39,9 - 60,1</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kärpät- Tappara - peliaika päättynyt

kohde
Kärpät- Tappara
veto
Tappara
kerroin
3.050 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
2.882
todennäköisyysarvio
arvio 34.7%

Huti: -3.00 yks.

4- 1Pistetään pienellä Tapparaa. Kärpillä edelleen tärkeitä poissaoloja jotka vaikuttavat arvioon. Kummankaan peli ei vielä ole uomissaan. Oululaisten voitto tuli todella heikkoa Ässä joukkuetta vastaan. Tappara parantanut vaikka onkin vielä kaukana parhaastaan.
Odotan tasaista kamppailua ja mikään yllätys ei vierasvoitto tänään ole. Ja pinnyltä ihan hyvää kerrointa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Viikonloppu alkaa. Varmaan tulee ammuttua vedoilla itteään jalkaan mutta kokeillaan seuraavia arvioita:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Ilves- Hifk</TD><TD>41,0 - 22,7 - 36,3</TD><TD>41,0 - 59,0
</TD></TR><TR><TD>Jyp- Lukko</TD><TD>50,1 - 22,6 - 27,3</TD><TD>39,3 - 60,7
</TD></TR><TR><TD>Pelicans- Hpk</TD><TD>47,3 - 22,4 - 30,3</TD><TD>43,6 - 56,4
</TD></TR><TR><TD>Saipa- Jokerit</TD><TD>35,6 - 23,2 - 41,2</TD><TD>38,2 - 61,8
</TD></TR><TR><TD>Ässät- Tps</TD><TD>44,9 - 22,2 - 32,9</TD><TD>45,4 - 54,6</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Ilves- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Hifk
veto
Hifk +0
kerroin
2.480 (Pinnacle)
panos
11.9 yks.
raja
2.128
todennäköisyysarvio
arvio 47%

Push: +0.00 yks.

2- 1 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Ilves- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Hifk
veto
Hifk
kerroin
3.180 (Pinnacle)
panos
7.5 yks.
raja
2.755
todennäköisyysarvio
arvio 36.3%

Huti: -7.50 yks.

2- 1 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jyp- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Lukko
veto
Under 5
kerroin
1.950 (Pinnacle)
panos
3.5 yks.
raja
1.890
todennäköisyysarvio
arvio 52.9%

Osuma! +3.33 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jyp- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Lukko
veto
Lukko +1
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
9.5 yks.
raja
1.653
todennäköisyysarvio
arvio 60.5%

Osuma! +8.84 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jyp- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Jyp- Lukko
veto
Lukko
kerroin
4.340 (Pinnacle)
panos
3 yks.
raja
3.663
todennäköisyysarvio
arvio 27.3%

Osuma! +10.02 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Pelicans- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Pelicans- Hpk
veto
Over 5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
4.5 yks.
raja
1.919
todennäköisyysarvio
arvio 52.1%

Huti: -4.50 yks.

3- 1


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Saipa- Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Jokerit
veto
Jokerit +0
kerroin
2.010 (Pinnacle)
panos
8.1 yks.
raja
1.866
todennäköisyysarvio
arvio 53.6%

Push: +0.00 yks.

3- 2 JA.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Saipa- Jokerit - peliaika päättynyt

kohde
Saipa- Jokerit
veto
Jokerit
kerroin
2.580 (Pinnacle)
panos
4.2 yks.
raja
2.427
todennäköisyysarvio
arvio 41.2%

Huti: -4.20 yks.

3- 2 JA.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Ässät- Tps - peliaika päättynyt

kohde
Ässät- Tps
veto
Over 5
kerroin
1.880 (Pinnacle)
panos
3.9 yks.
raja
1.821
todennäköisyysarvio
arvio 54.9%

Huti: -3.90 yks.

3- 2 VL.
- Huhheijaa ja otetaan taas.

Ilves- Hifk:
- Tämä kerroin passaa meikäläiselle. Kauden alussa kertoimet olisivat olleet toisinpäin bookkereilla mutta nykytahti on tätä. Kyllä Ilves haki komean 4- 0 voiton Ilmalasta. Alkukausi ollut maaginen ja vain yhdestä ottelusta ei ole pisteet irronneet. Joukkue pelaa hyvin Tuokkolan alaisuudessa ja MV- peli toimii. Kuitenkaan perustasoltaan Ilves on vierailiaa heikompi. Vaikka IFK kärsii loukkaantumisista saa se jalkeille kovan joukkueen. Ja jos Summanen saisi pojat tekemään edes hitusen tehokkaammin paikoista maaleja kuin Jokerit niin hyvä tulee. Ilves on vastahyökkäys joukkue mutta antaa myös paljon tilanteita vastustajalle. Hifk:lla hyökkäys paremmassa jamassa kuin Jokereilla joten verkko saattanee pöllytä kertoimia enemmän.

Jyp- Lukko:
- Jyp kolmen ottelun tappioputkessa ja vaikka se nauttiikin kovasta kotiedusta ei se ole kertoimien tasoinen suosikki. Laskin molemmat Lukko pelin panokset vielä puoleen koska Lugun bojatkaan eivät mitään vakuuttavia ole olleet. Kuitenkin hyökkäyssuuntaan joukkue on parantunut ja mikäli puolustusta saadaan tänään tilkittyä niin tasainen ilta tiedossa. Jyp muutenkin joukkue joka ei maalimäärillä otteluissaan juhli vaan on enemmän tasainen puurtaja niin tänään on Lukolla hyvä sauma kartuttaa piste tiliään.

Pelicans- Hpk:
- Ympäripyöreä "kärkikamppailu". Sarjataulukon mullistuksessa nämä alemman keskikastin puurtajat pyyhältää kärjessä. Tällä hetkellä peli toimii ja siitä nautitaan. Tänään suattaa verkot pölistä.

Saipa- Jokerit:
- Jokerit saa Karalahden takaisin josta isoa plussaa. Itsellä narrit suosikki ja pakko tuolla rosterilla on sitä verkkoakin löydettävä. Jokerit pelasi ok- peliä Ipaa vastaan mutta paikkoja tuhlataan järjetön määrä. Ja josko Lämsä saisi pakistoon kuria koska taitoa sieltä löytyy.

Ässät- Tps:
- Länsirannikon derby. Joukkueiden peli sekaisin. Ässät aivan kassalla vieraissa mutta kotona peli on jokseenkin kulkenut. Tps peli kulkee silloin tällöin. Kaavaa ei löydy. Ainoa mikä ollut yhteistä on heikko puolustus ja ok hyökkäys. Siispä Isomäen perjantai illassa maali jos toinenkin ei olisi mikään yllätys.

Ja hyvää viikonloppua kaikille!

Vihjeet yhteensä: panokset 56.10, palautukset 58.19, tulos +2.09 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

2 yksikköä plussaa eiliseltä. Ei kantti riittänyt painaa Lukkoa isommalla ja piti pudottaa puoleen. No pääasia että pysyi jakkara jalkojen alla. Lauantai illan arviot:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Hifk- Lukko</TD><TD>41,5 - 22,8 - 35,7</TD><TD>42,7 - 57,3
</TD></TR><TR><TD>Hpk- Saipa</TD><TD>43,0 - 22,4 - 34,6</TD><TD>42,4 - 57,6
</TD></TR><TR><TD>Jokerit- Ässät</TD><TD>53,0 - 21,9 - 25,1</TD><TD>37,3 - 62,7
</TD></TR><TR><TD>Kalpa- Kärpät</TD><TD>40,5 - 22,9 - 36,6</TD><TD>39,2 - 60,8
</TD></TR><TR><TD>Tappara- Blues</TD><TD>54,4 - 21,7 - 23,9</TD><TD>41,7 - 58,3
</TD></TR><TR><TD>Tps- Ilves</TD><TD>47,4 - 22,3 - 30,3</TD><TD>41,8 - 58,2</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hifk- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Lukko
veto
Lukko +0
kerroin
2.330 (Pinnacle)
panos
6.1 yks.
raja
2.165
todennäköisyysarvio
arvio 46.2%

Push: +0.00 yks.

3- 2 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hifk- Lukko - peliaika päättynyt

kohde
Hifk- Lukko
veto
Lukko
kerroin
2.960 (Pinnacle)
panos
3.1 yks.
raja
2.801
todennäköisyysarvio
arvio 35.7%

Huti: -3.10 yks.

3- 2 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Hpk- Saipa - peliaika päättynyt

kohde
Hpk- Saipa
veto
Over 5.5
kerroin
2.450 (Pinnacle)
panos
2.8 yks.
raja
2.358
todennäköisyysarvio
arvio 42.4%

Huti: -2.80 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jokerit- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit- Ässät
veto
Ässät +1
kerroin
1.930 (Pinnacle)
panos
10.3 yks.
raja
1.770
todennäköisyysarvio
arvio 56.5%

Huti: -10.30 yks.

5- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Jokerit- Ässät - peliaika päättynyt

kohde
Jokerit- Ässät
veto
Ässät
kerroin
4.250 (Pinnacle)
panos
2.2 yks.
raja
3.984
todennäköisyysarvio
arvio 25.1%

Huti: -2.20 yks.

5- 3


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kalpa- Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Kärpät
veto
Over 4,5
kerroin
1.910 (Pinnacle)
panos
7.7 yks.
raja
1.792
todennäköisyysarvio
arvio 55.8%

Huti: -7.70 yks.

0- 4


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Tappara- Blues - peliaika päättynyt

kohde
Tappara- Blues
veto
Blues +1
kerroin
1.960 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
1.828
todennäköisyysarvio
arvio 54.7%

Huti: -8.00 yks.

3- 0


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Tps- Ilves - peliaika päättynyt

kohde
Tps- Ilves
veto
Tps +0
kerroin
1.700 (Pinnacle)
panos
5.6 yks.
raja
1.639
todennäköisyysarvio
arvio 61%

Osuma! +3.92 yks.

5- 4- Kokeillaan näillä tänään.

Hifk- Lukko:
Dufva sai eilen puolusta tilkittyä ja voitto napahti. Hifk pelasi vähämaalisen kamppailun Ilveksen vieraana. Hifk:lla pakka edelleen sekaisin ja eilen sen ollessa suurialtavastaaja on se nyt yhtäkkiä kova suosikki. Omissa arvioissa ottelu paljon kertoimia tasaisempi ja kokeillaan täten Lukkoa.

Hpk- Saipa:
Jälleen yksi kärkikamppailu. Voittajasta paha sanoa mitään mutta overin kerroin hyvä. Maalinteko taitoa löytyy molemmilta, mutta puolustus ei ole hyökkäyksen tasolla. Lisäksi tälläiset alemman keskikastin joukkueet rakentavat pelinsä vastahyökkäyksiin eikä kontrolloituun hyökkäyspään pyöritykseen joten tilanteita tänäänkin luvassa.

Jokerit- Ässät:
Kaksi ongelmien kanssa kamppailevaa joukkuetta. Jokereilla se on maalinteko ja se antaakin vähämaalisella kamppailulla aina suuremman mahdollisuuden vastustajalle kun pienetkin pomput voivat ratkaista pelin. Ässillä on ollut vieraskentillä vaikeaa. Se pelasi eilen hyvän ottelun Tepsiä vastaan halliten kaksi viimeistä erää suvereenisti. Mikäli pelitapa ei muutu radikaalisti tänään antaa se kelpo vastuksen narreille.

Kalpa- Kärpät:
Kärpät löytänyt maalijyvää ja peli kulkee. Oli kuitenkin jaloissa Tapparaa vastaan etenkin viimeisen erän. Rynnäksellä kuitenkin helpohko ilta laukauksien puuttuessa Tapparalta. Nyt vastassa hanakammin ampuva Kalpa. Luotankin nyt jälleen tilanteiden satelemiseen joten Over paras vaihtoehto.

Tappara- Blues:
Tapparalla kingkong selässä. Laukaukset kilpistyvät pakkeihin ja avonaisissa tekopaikoissa kiekko polttelee. Bluesin alkukausi kehno ja peli ailahtelee ottelun sisälläkin. Kuitenkin ottelun odotettu vähämaalisuus antaa saumat Bluesille ja etenkin +1 tasoitus houkuttaa. Tappara toki suursuosikki mutta maalinteon vaikeudet eivät katoa yhdessä illassa. Blues kykenee maalintekoon mutta puolustusheikko. Vähän vaarallinen peli pelata mutta kerroin maistuu.

Tps- Ilves:
Ilveksen kertoimet alhaalla hyvän alkukauden johdosta. Tps kuitenkin hitusen parempi joukkue ja kotonaan kova suosikki. Pelasi eilen hyvän ensimmäisen erän mutta sitten murtui Ässä paineen alla. Tasainen kamppailu tiedossa ja Tps antaa kertoimien valossa etua.

Hyvää illanjatkoa!

Vihjeet yhteensä: panokset 45.80, palautukset 15.62, tulos -30.18 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit

05.10.2013 19:39 <Katsomovalmentajat> Nää lauantait ei suju millään. Taas kolisi turkkiin...


Katsomovalmentajat
Avatar
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 10.09.2013, 11:27

Tuotto: +7.26 yks.

Palautus%: 100.48%

Panosten ka: 5.70 yks.

Vetoja: 265

Pisteitä: 186

Re: Liigan parhaan pelikirjan metsästys 13/14

Viesti Kirjoittaja Katsomovalmentajat »

Nyt on hommattu multaa kuopan täyttöön ja tälläisellä koostumuksella tänään:

<TABLE BORDER="1"><TR><TH>Ottelut</TH><TH>1X2</TH><TH>O/U 5.5
</TH></TR><TR><TD>Ilves- Pelicans</TD><TD>39,6 - 22,3 - 38,1</TD><TD>42,7 - 57,3
</TD></TR><TR><TD>Jokerit- Jyp</TD><TD>47,9 - 22,1 - 30,0</TD><TD>36,6 - 63,4
</TD></TR><TR><TD>Kalpa- Hifk</TD><TD>44,8 - 22,2 - 33,0</TD><TD>38,3 - 61,7
</TD></TR><TR><TD>Lukko- Kärpät</TD><TD>38,0 - 23,2 - 38,8</TD><TD>39,2 - 60,8
</TD></TR><TR><TD>Ässät- Hpk</TD><TD>50,3 - 22,5 - 27,2</TD><TD>43,4 - 56,6</TD></TR></TABLE>

Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Ilves- Pelicans - peliaika päättynyt

kohde
Ilves- Pelicans
veto
Over 5
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
3.8 yks.
raja
1.953
todennäköisyysarvio
arvio 51.2%

Huti: -3.80 yks.

2- 3 VL.


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kalpa- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Hifk
veto
Over 4,5
kerroin
1.950 (Pinnacle)
panos
7.6 yks.
raja
1.818
todennäköisyysarvio
arvio 55%

Huti: -7.60 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kalpa- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Hifk
veto
Hifk +1
kerroin
1.600 (Pinnacle)
panos
9.3 yks.
raja
1.515
todennäköisyysarvio
arvio 66%

Osuma! +5.58 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Kalpa- Hifk - peliaika päättynyt

kohde
Kalpa- Hifk
veto
Hifk
kerroin
3.540 (Pinnacle)
panos
6.6 yks.
raja
3.030
todennäköisyysarvio
arvio 33%

Osuma! +16.76 yks.

1- 2


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Lukko- Kärpät - peliaika päättynyt

kohde
Lukko- Kärpät
veto
Lukko +0
kerroin
2.100 (Pinnacle)
panos
3.6 yks.
raja
2.020
todennäköisyysarvio
arvio 49.5%

Huti: -3.60 yks.

1- 4


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Ässät- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Ässät- Hpk
veto
Over 5
kerroin
2.040 (Pinnacle)
panos
5.3 yks.
raja
1.934
todennäköisyysarvio
arvio 51.7%

Huti: -5.30 yks.

3- 1


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Ässät- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Ässät- Hpk
veto
Ässät -1
kerroin
2.610 (Pinnacle)
panos
4.4 yks.
raja
2.439
todennäköisyysarvio
arvio 41%

Osuma! +7.08 yks.

3- 1


Vedonlyöntivihje: - Liiga 13/14 - Ässät- Hpk - peliaika päättynyt

kohde
Ässät- Hpk
veto
Ässät
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
6.3 yks.
raja
1.988
todennäköisyysarvio
arvio 50.3%

Osuma! +7.12 yks.

3- 1Siinä illan kokeilut.

Ilves- Pelicans:
Kaksi alkukauden komeettaa. Kärjessä hillutaan ja pisteitä tulee tasaiseen tahtiin. Pelicans porskuttaa voittoputkessa ja Ipan pisteputki katkesi viime kierroksella Tepsin vieraana. Voittaja prosentit aikalailla linjassa markkinan kanssa ja paras etu löytyykin overista. Molemmilla sauma pöllyttää verkkoa ja sitä molemmat ovat tähänkin asti tehneet.

Jokerit- Jyp:
Ei etuja mihinkään suuntaan joten ei pelejä. Jokereilla peli alkaa löytymään mutta edelleen maalinteko tökkii vaikka sitä Ässiä vastaan löydettiin. Jypillä menossa suvantovaihe.

Kalpa- Hifk:
Hifk pelannut hyvin pahoista loukkaantumisista huolimatta. Kalpa oli täysin purjeessa Kärppiä vastaan ja tasoero ei ole mitenkään näin suuri. Kuopio pahapaikka vierailla etenkin IFK:lle mutta haetaan näillä kertoimilla ryppyä tilastoon.

Lukko- Kärpät:
Vierailija Kärpät ennakkoon suosikki mutta kotijoukkue Lukosta saa pientä peliä. Suoraa voittoa ei uskalla hakea mutta kokeillaan pieni panos ML(60min). Dufva saanut peliä parempaan kuosiin. Huolestuttavaa tosin on se että Nummelin on joukkueen paras sentteri.

Ässät- Hpk:
Kotonaan pata on valttia. Kerholla peli yskii ja Ässillä oli jopa saumaa Jokereita vastaan vieraissa. Ja se oli ensimmäinen kerta kun Ässät PELASI vieraissa edes hieman jaa haastoi vastustajaa. Koti kattilassa ei ole vielä tappioita tullut enkä usko että se vielä tulisi Kerhoa vastaan.

Hyvää päivänjatkoa!

Vihjeet yhteensä: panokset 46.90, palautukset 63.14, tulos +16.24 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1-20 yks. 20 yks=2% pelikassasta.

Minikommentit

08.10.2013 23:24 <Katsomovalmentajat> Ihan ok pv. Olis hauska nähä lauantait vs. muut päivät...


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntiblogit”