Tänään on 24.06.2018, 00:39.

Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-bets

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-bets

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Olemme kuuden hengen jätkälauma Porista. Iältään me nuoret miehet olemme -89- 92 syntyneitä. Urheilua rakastava poppoo argumentoi urheilua kuin urheilua, mutta lähimpinä mielenkiinnon kohteina on jääkiekko ja jalkapallo. Moni on myös itse harrastanut kyseisiä lajeja joten urheilu on muutenkin tuttua kuin vain penkilta katsottuna. Vedonlyönti on tullut vuosien saatossa aina vain vahvemmin mukaan kuvioon.

Tämä katras kun asettuu urheilun kiintoisan maailman pariin on argumentointia luvassa lajista kuin lajista. Joskus kiihkeänäkin kun suosikkijoukkueet pelaavat. joukon hyvänä puolena etenkin vedonlyönnin kannalta on se että värilasit saadaan päästä pois ja kohteet pystytään tutkimaan hyvin neutraalisti. Pohjana vihjeille siis vuosien saatossa tullut perehdytys urheilun maailmaan sekä parin vuoden ahkera opiskelu numeroiden parissa.

Vihjeissä tulemme käyttämään sekä omia pääkoppiamme että Elo- lukuja. Pääpaino pidetään kiekon pääsarjoissa (NHL, Sm- liiga sekä kansainväliset kisat). Futiksen puolella vahvin keskitys Ranskan pääsarjaan (Ligue 1).

Olemme hyvin sosiaalista kansaa, joten tämä topicci ei ole lukittu vain meidän pähkäilylle vaan kaiken kirjavalle keskustelulle. Huulenheitto, kommentit sekä teidän omat argumentoinnit ovat täysin tervetulleita jopa suotavia.

Muhkeita lompakoita ja letkeää jargonin jauhantaa toivoo Kemikaalikeijot!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - French Ligue 1 - Lille- Reims - peliaika päättynyt

kohde
Lille- Reims
veto
Lille -1,5
kerroin
2.050 (Bet365)
panos
6 yks.
raja
2.000
todennäköisyysarvio
arvio 50%

Osuma! +6.30 yks.

3- 0
Kuva Lille

Lillelle ottelu on hyvin tärkeä ensikauden europelit huomioon ottaen. Mestarienliigaan on Lillellä vielä teoreettinen mahdollisuus, mutta se vaatisi Lyonin, Nicen ja St. Etiennen täydellistä floppaamista. Kahden viime kierroksen tulokset ovat tiputtaneet Lillen paikalle kuusi, kuuden pisteen päähän kolmantena majailevasta Lyonista. Lille menetti 3 viikkoa sitten 2 pistettä pelaamalla naurettavan tasapelin kotonaan Sochauxin kanssa. Peli, jota Lille johti 3-0 79 minuutille asti, ehti kääntyä viimeisen kymmenen minuutin aikana tasapeliksi. Faneille tämä, sekä viime kierroksen 4-2 tappio Toulouselle on täyttä myrkkyä. Lillen managerin Rudi Garcian mukaan perjantainen ottelu Reimsiä vastaan tulee olemaan koko kauden tärkein ottelu, kahdestakin eri näkökulmasta. Eurooppaliigaan pääsyyn Lillellä on vielä suhteellisen hyvät mahdollisuudet, olettaen että joukkue voittaa perjantaina. Neljättä paikkaa,joka siis avaa ovet eurooppaliigan karsintoihin, pitää tällä hetkellä hallussaan yllätysjoukkue Nice. Ero neljännen ja kuudennen paikan välillä on tällä hetkellä 3 pistettä. Tähän väliin mahtuu vielä St. Etienne johon Lillellä on matkaa 2 pistettä. Kun kierroksia on jäljellä vielä kolme, on Lillellä mahdollisuus päästä Nicen ja Etiennen ohi neljännelle paikalle piste- eron ollessa kuitenkin niin pieni. Sormet ristissä joutuu Lille kuitenkin seuraamaan viikonlopun muita pelejä. Onneksi perjantaina pelataan vain tämä yksi peli, niin joukkue voi siirtää ajatukset muiden joukkueiden pärjäämisestä taka- alalle. Mainitsin aikaisemmin, että ottelu on tärkeä kahdesta eri näkökulmasta. Ensimmäinen on tietysti tämä äskeinen statistiikka. Toinen on Lillen pelaaminen faneille. "Nyt jos koskaan tarvitsemme fanit taaksemme. Tiedän, että he eivät olleet tyytyväisiä menettäessämme
3-0 johdon Sochauxille. Me olemme faneille voiton velkaa"- Rudi Garcia.

Lille on pelannut kaudesta toiseen tuttua iloista hyökkäyspeliään ja varsinkin kotonaan se on aina ollut kova joukkue. Se on varmasti ottanut nyt opikseen tästä surullisesta 3-3- tasapelistä ja lähtee 100% teholla otteluun. Reimsiä vastaan ei kelpaa mikään muu kuin voitto. Tasuri ja varsinkin tappio ajaa fanit kotiin odottelemaan ensi kautta. Lille lähtee otteluun varmasti parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Kirjoitan tänne ennen peliä jos asia ei näin ole. Joukkueeseen palaa yhden ottelun jälkeen tärkeä sielu nimeltä Florent Balmont, "Vanha kunno!", kuten KK- betsin eräs jäsen aina jaksaa FIFAa pelatessa mainita. Viimeksi FIFAa pelatessa "vanha kunno" täräytti puolesta kentästä maalin ja hävisin ylpeyteni mukana 10€. Järkyttävää tavaraa, mutta minkäs teet.Kuva Reims


Reimsillä on teoreettiset mahdollisuudet pudota liigasta, mutta tämä edellyttäisi niin monen muuttujan yhteistä toteutumista, että en siihen usko. Reims kuitenkin varmasti haluaa varmistaa liigassa pysymisen. Onhan siitä 32 vuotta, kun joukkue viimeksi pelasi kauden Ligue 1:ssä.

Reims on hävyttömän huono vierasjoukkue, mutta kotonaan se on rautaa. Kotonaan Reimsin saldo on 7-7-4 ja vieraissa 2-5-10. Kotinurmella se on kaatanut 1-0 voitoin mm. PSG:n ja Lyonin. Millä helvetillä kysyy joku. Reims lähtee otteluun toiveikkaana Lillen edellisiin otteluihin katsoen. Ellei Lillen peli muutu, jää kentälle avoimia kohtia, jotka voivat olla Reimsin sauma. Reims lähtee otteluun täysin puolustuksen kautta ja toivoo vastahyökkäysmahdollisuuksia. Voitto ei ole Reimsille elintärkeä ja epäilen, että joukkue sitä tuskin aivan tosissaan hakeekaan. Loppukauden tärkein peli tulee olemaan ensi kierroksen kotipeli, jossa Reims pääsee haastamaan jo kautensa keskikastissa varmistaneen Lorientin.

Reims kärsii ikävistä poissaoloista, joista osa kuitenkin vielä epävarmoja. Poimin tähän 2 ehdottomasti tärkeintä. Pelikiellon vuoksi sivussa istuvat Mandi (RB) ja Krychowiak (CDM), molemmat ykköskokoonpanon pelaajia. Mandin nyt saa korvattua melko helposti, oma ehdotukseni Reimsille on laske Glombardia alaspäin ja laittaa Ayité keskikentälle oikeaan laitaan, edellyttäen että joukkue lähtee peliin tavanomaisella 4-5-1:llä. Jos ette enää kuule minusta niin olen muutanut manageriksi Ranskaan. Hankalampi homma onkin sitten korvata Krychowiak, kun joukkueesta ei varsinaisesti löydy miehelle varteenotettavaa korvaajaa. Suuri puute Reimsille.Yhteenveto

Ottelu tulee olemaan täysin Lillen hallussa. Kotietu on tässä ottelussa normaalia suuremmassa asemassa, syynä Lillen kova kotikunto, fanien merkitys (juuri tässä ottelussa) ja Reimsin todella huono vieraspeli. Materiaaliltaan Lille kuuluu vähintään liigan kuuden, ellei jopa neljän parhaan joukkoon. Reims puolestaan neljän huonoimman joukkoon. Lillen vahva hyökkäyspeli tulee olemaan Reimsille myrkkyä eikä tätä yhtään auta puolustuspään poissaolot. Olen kuitenkin varma, että Reimskin tilanteita tulee saamaan vastahyökkäyksien muodossa. Eri asia onkin se, että tekeekö se niistä maaleja. Lille ei tule jäämään yhteen maaliin, koska kolme viikkoa sitten nähtiin, että se kolme maaliakaan ei välttämättä riitä... Lisäksi lisämaalit eivät ole pahitteeksi suhteellisen helppoa vastusta vastaan varsinkin kun eurooppaliigapaikka saattaa ratketa maalierolla. Ehkä vähän kaukaa haettua, mutta kuitenkin mahdollista. Uskon pelin olevan samanlaista karkeloa kuin Sochauxia vastaan, mutta nyt heikko Reims ei pääse kyllä millään samoihin yllätyksiin kuin Soxhaux. Luottamuksella Lillen kahden maalin voittoa lapulle. Kerroin heittää vuoristorataa välillä 2.00- 2.10.

- Holkeri

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 11. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut KK- bets, 11.05.2013, 13:35. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - French Ligue 1 - Marseille- Toulouse - peliaika päättynyt

kohde
Marseille- Toulouse
veto
Marseille
kerroin
1.700 (William Hill)
panos
7 yks.
raja
1.667
todennäköisyysarvio
arvio 60%

Osuma! +4.90 yks.

2- 1
Kuva Marseille

Marseille pelaa tänään loppukauden kannalta melko varmasti tärkeimmän pelinsä. Asetelmat ovat seuraavat; PSG johtaa liigaa seitsemän pisteen erolla toisena olevaan Marseilleen jonka takana taas tulee Lyon neljän pisteen päässä. Marseille pääsee pelaamaan tänään sinänsä hyvään saumaan, kun huomenna Lyon ja PSG haastavat toisensa. Jos Marseille voittaa tänään tarkoittaa se sitä, että periaatteessa kumman vaan huippujoukkueen huomenna voittaessa, se on Marseillen etu. Jos PSG voittaa, tarkoittaa se sitä, että Marseille varmistaa mestarienliigapaikan, mutta liigavoittoon ei ole enää asiaa. Lyonin voitto taas avaisi Marseillelle ovet liigan ensimmäiseen sijaan piste- eron Lyoniin ollessa kuitenkin vielä se neljä pistettä. Jos sitten taas Marseille tänään häviää, menettää joukkue mahdollisuuden liigan kärkipaikkaan ja se voi vain toivoa, että PSG voittaa sunnuntaina, jotta Lyon pysyy siellä neljän pisteen päässä. Lukija ymmärtää nyt tässä kohtaa varmasti Marseillen panoksen otteluun. Marseillen tavoite ennen kautta oli päästä viiden parhaan joukkoon ja nyt joukkueen ollessa todella vahvasti toisessa paikassa kiinni, se ei siitä irti päästä. Fanien mielessä tietysti on liigavoitto, varsinkin kun ykkössijalla majailee tällä hetkellä joka ikisen marseillelaisen vihaama ostoporukka. Liigan voitto on kuitenkin vähän kaukaa haettua, mutta kuten sanottu, Marseillen voitto tänään ja PSG:n häviö huomenna jättää kaiken auki.

Marseille on tehnyt tällä kaudella pienoisen yllätyksen. Viime kauden floppi, Gignacin tehottomuus viime kaudella ja Remyn tehottomuus tällä kaudellla, loivat pohjaa epäuskolle. Marseille on kuitenkin yllättänyt kaikki; puolustus, keskikenttä ja hyökkäys toimii. Gignac on löytänyt tällä kaudella oman itsensä ja porskuttaa menemään. Marseille on kuitenkin hyvin vähämaalinen. Joukkue on pelannut suuret määrät nollapelejä ja ei tee yhtään enempää maaleja kuin on tarpeen. Tämän näkee siitä, että Marseille on viime peleissään tarvinnut viiteen voittoon vain kuusi maalia. Tänään Marseille lähtee hakemaan melko helppoja pisteitä Toulousesta, joiden pitäisi tulla varmalla, tarkalla pelillä, jota Marseille pelaa. Marseille pystyi pitämään 696 minuuttia oman maalinsa puhtaana, kunnes Bastia tuikkasi viime kierroksella yhden sisään Marseillen 2-1 voitossa. Tämä kertoo jotain Marseillen puolustuksesta ja ehdottomasti myös maalivahti "Happy" Stevestä. Marseille ei ole hävinnyt kymmeneen viime otteluunsa.

Marseillelta on poissa Cheyroy (CDM) ja Fanni (RB). Fannin paikalla pelaa melko varmasti Abdallah. Melko samantasoisia omasta mielestäni molemmat. Romao paikkaa Cheyroyta ellei ihmeitä tapahdu. Cheyrou on kyllä toisaalta ikävä poissaolo joukkueelle, kuten yleensäkin tälläinen "vanhan ketun" puuttuminen.


Kuva Toulouse

Toulousen kausi on pelattu. Joukkue on tarkalleen keskellä sarjataulukkoa kymmenennellä sijalla. Sijoitusta voi tietysti aina yrittää kaunistella. Edessä neljän pisteen päässä on Bordeaux ja takana samoilla pisteillä Rennes ja kolmen pisteen päässä Valenciennes. Tämä tilastotieto on sinänsä aivan turhaa, mutta kyllähän se kieltämättä paperilla hyvältä näyttää. Toulouse voitti ensimmäisen kerran viiteen peliinsä viime kierroksella Lilleä vastaan kotonaan 4-2, mikä sinänsä on melko vaikuttava tulos.

Toulouse on tasapaksu joukkue, jonka olisin kieltämättä odottanut pärjäävän vähän paremmin. Kokoonpano on tasapainoinen ja joukkue pelaa tasaisesti sekä kotonaan, että vieraissa. Toulouse on kurinalainen, fyysinen ja hyvin organisoitu. Toulousen etu otteluun on se, että joukkue pääsee pelaamaan ilman paineita, mutta juuri tämä kyseinen asia saattaa aiheuttaa myös liiankin vapautunutta pelaamista. Uskon Toulousen lähtevän hakemaan tasapeliä höntsän merkeissä. Toisaalta joukkue ehkä haluaa todistella jotain vanhalle valmentajalleen Elie Baupille, joka siis nykyään on Marseillen peräsimessä. Saman haluaa ehkä tehdä myös Alain Casanova, Baupin vanha assistentti ja nykyään Toulousen valmentaja. Ehkäpä vanhan Toulouse- tähdenkin, Gignacin näpäyttäminen houkuttaa. Toulouse ei ole hävinnyt Marseillen kotikentällä seitsemään vuoteen, mutta tänäpäivänä tilanne on vähän toinen.

Toulouse ei saa pelimatkalle mukaansa yhtään fania, koska he eivät yksinkertaisesti mahtuisi peruskorjauksen alla olevaan Stade Velodromeen.

Toulouse saattaa vähän kierrättää, mutta näillä näkymin lähtee otteluun suurimmalta osin ykköskokoonpanollaan, tietysti ilman kokenutta puolustaja Zebinaa, joka siis on loukkaantunut.


Yhteenveto

Marseille on todella kova. Se pitää oman maalinsa puhtaana ja jollain ilveellä pääsee aina tuikkaamaan sen yhden tarvittavan maalin. Materiaalietu on hienoisesti Marseillen puolella, mutta suurimmat pointit löytyvät panoksen, kotiedun ja Marseillen loistavan kunnon puolelta. Marseille tarvitsee voiton. Tässä kohtaa olisi pienemmällä sarjatasolla vanhan kunnon sopupelin paikka, mutta tuskin Marseille lähtisi paljoa maksamaan... Marseillen kotistadion tulee olemaan täynnä fanien eläessä unelmaa. Toulousen faneja ei tule olemaan lainkaan, kuten aikaisemmin mainitsin. Ottelun kulusta sen verran, että ensimmäinen puoliaika tulee päättymään 0-0 Marseillen hallitessa ottelua. Toisella puoliajalla Toulousen puolustus väsyy ja Gignac tuikkaa sen ainokaisen. Peli päättyy tuttuun tapaan 1-0. En yleensä harrasta näin tarkkoja analyysejä, mutta Marseillen kanssa tämä vain menee näin.


- Pelionnea toivottaa Holkeri ja Happy Steve

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut KK- bets, 11.05.2013, 20:00. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - French Ligue 1 - Brest- Sochaux - peliaika päättynyt

kohde
Brest- Sochaux
veto
Sochaux
kerroin
2.750 (William Hill)
panos
14 yks.
raja
2.500
todennäköisyysarvio
arvio 40%

Osuma! +24.50 yks.

0-2
KuvaBrest

Brest on käytännössä pudonnut Ligue 2:een. Joukkueella on teoreettiset mahdollisuudet pysyä liigassa, mutta tämä edellyttäisi melkoista ihmettä. Brest on varsinkin lähiaikoina ottanut dunkkuun hyvin komeasti ja hävinnyt 8 ottelua putkeen maalierolla -16. Se on siis tehnyt vain 2 maalia näissä otteluissa. Liigan ehdottomasti huonoin joukkue tällä kaudella. Motivaatio pelata viimeisissä otteluissa on olematon ja tuskin joukkue tulee pisteitä enää enempää saamaan, mutta mihin se niitä edes tarvitsisikaan.

Brestiltä poissa on näillä näkymin ylin hyökkääjä Benschop. Pakko sanoa, että hän ei tämänkaltaisessa joukkueessa kovin suuri puute ole...Kuva Sochaux

Sochauxin kausi ei todellakaan ole vielä ohi. Joukkue on sijoittunut melko lailla tasolleen, mutta omasta mielestäni se on ehkä vähän turhankin lähellä putoamisviivaa... ainakin toistaiseksi. Sochauxilla on siis matkaa putoamisviivaan kolme pistettä, joten pisteet Brestin kaltaista joukkuetta vastaan ovat hyvin suotavat. Kahdella seuraavalla kierroksella vastaan asettuu Toulouse sekä Bastia joista molemmat pystyvät aiheuttamaan Sochauxille ongelmia, joten on sanomattakin selvää että Sochaux panostaa todenteolla tähän otteluun eikä varmasti lähde takki auki. Voiton pitäisi olla helppo, mutta hyvin tärkeä.

Viime kierroksella Sochaux päihitti itseään paremman Lorientin kotonaan 1-0. Tätä edellisellä kierroksella taas pelattiin surullisen kuuluisa 3-3- tasapeli Lillen vieraana. Tämä ottelu oli siis se, jossa Sochaux nousi ottelun viimeisellä kymmenellä minuutilla 3-0 tilanteesta tasapeliin. Nostan hattua yhdellekin joukkueelle joka tälläiseen pystyy, erityisesti Lillen kotona!

Sochauxin kokoonpano on vielä vähän kyseenalainen. Varmaksi en sano mitään, mutta näillä näkymin keskuspakin tontilla pelaava Carlao. Ei suuri puute. Keskikentältä puuttuu Boudebouz, mutta mies on kuitenkin paikattavissa melko helposti, riippuen muodostelmasta, jota en valitettavasti vielä tiedä.Yhteenveto

Sochaux on tällä hetkellä melko varmassa kunnossa kahden hyvän ottelun jälkeen. Liigassa on pysyttävä ja parhaimmat avaimet tähän vaihtoehtoon antaa erittäin heikko Brest. Kaikki mitä nyt keksin, puoltaa Sochauxin voittoa; materiaalietu, kotiedun olemattomuus, joukkueiden moraali sekä kunto ja panos. Ainoa asia, joka kotivoittoa ei puolla on kerroin. Mitäs täällä nyt oikein taas tapahtuu? Voi olla, että Boudebouzin poissaolo on huomioitu liian rankasti tai sitten bookkereilla on jotain tietoa mitä minulla ei... epäilen. Nyt varmalla kädellä Sochauxia lapulle. Kahden maalin voittokaan ei ole huono, mutta kun suorasta voitosta nyt tälläisiä kertoimia jaellaan, niin kiinni vaan.- Pelionnea vielä illankin peleihin toivottaa Holkeri sekä peli peliltä onnellisempi Happy Steve, Marseille- Toulouse 2-1

Kuva

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 7. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.05.2013 20:45 <KK- bets> Pinnacle tarjoaa 2,84


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Norja- Valko-Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Norja- Valko-Venäjä
veto
Valko- Venäjä +1,5
kerroin
1.620 (Sportingbet)
panos
8 yks.
raja
1.587
todennäköisyysarvio
arvio 63%

Huti: -8.00 yks.

3- 1Norja- Valko-Venäjä

Molemmat joukkueet ovat pelanneet kisat melkolailla odotetusti. V- Venäjä luottaa armottomaan trappiinsa.
Keskialue käytännössä aina tukossa. Jos V-Venäjä saa pidettyä Bastianssenin sekä Olimbin pojat aisoissa voi Norjalle tulla hikinen iltapuhde. Thoresen taasen ollut koko kisat pimennossa. V- Venäjä on ollut monta vuotta paha vastus turskanpyytäjille.
V- Venäjän ainoat yli maalin tappiot ovat tullee Tsekille (2-0) ja Kanadalle (4-1). Norjan puolustussaldo on murheellisempi, kun kovia maita vastaan kiekkoa on kerätty omasta maalista 12 kertaa(Kanada 7, Ruotsi 5).

Odotan ottelusta tasaista ja V- Venäjä voi hyvinkin pitää ottelun vähämaalisena pitkään. Kummankaan murskajaisia ei tulla näkemään vaan niukka voitto puolin tai toisin vaikka Norja suosikkina otteluun lähteekin.

- Alibet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Ranskanliiga lähti melko mukavasti käyntiin. Valitettavasti sunnuntaille ei löytynyt varteenotettavaa pelattavaa. Tässä on vielä kaksi kierrosta jäljellä, joten otetaan niistä vielä rahat pois ja sitten voinkin painua kesälaitumille ja ruveta valmistautumaan ensi kauteen jos nyt aivosoluja sinne asti sitten vielä riittää. Kokoonpanostamme nyt vielä sen verran (olettaen että se jotain kiinnostaa), että kun meitä on kuusi kaveria, on meillä myös omat erikoisalueemme. Minulla tietysti Ranskan ykkösliiga, Alibetillä ylipäätään jääkiekko ja erityisesti NHL (mies tai nulikka, miksi häntä haluaakaan sitten kutsua, hoitaa myös suurimman numeroilla työskentelyn ohella tätä palstaa ja muuta asiaankuuluvaa pelleilyä mihin meistä muista ei välttämättä olisi.) Onhan meitä vielä neljä muutakin, mutta jätetään heidän identiteettinsä vielä salaiseksi. Pojat käyvät aluksi internetin peruskurssin ja kun he löytävät tiensä tänne ylikertoimelle niin alamme alibetin kanssa opettamaan poikia kirjoittamaan, jotta saamme heidänkin mielipiteensä kohteesta kuin kohteesta julki. Omalla kohdallani palataan asiaan ensi viikonloppuna.

Ce soir on vous met le feu Paris
En avant des Marseillais!

Holkeri

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

12.05.2013 23:36 <Hese> Hyvä aloitus. 180%:). Harvinaisen tyylikästä settiä.

12.05.2013 23:57 <JussiQ> Ihan hyvää juttua tosiaan blogissa, joten annetaan anteeksi

12.05.2013 23:58 <JussiQ> se seikka, että olette porista.

13.05.2013 12:03 <KK- bets> Kehut otamme aina vilpittömästi vastaan! :)

13.05.2013 12:03 <KK- bets> Jopa silloin kun ne tulevat Raumalta.

14.05.2013 08:30 <JussiQ> :)


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Itävalta- Venäjä - peliaika päättynyt

kohde
Itävalta- Venäjä
veto
Under 6.5
kerroin
1.770 (Unibet)
panos
9 yks.
raja
1.724
todennäköisyysarvio
arvio 58%

Huti: -9.00 yks.

4- 8


Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Kanada- Slovenia - peliaika päättynyt

kohde
Kanada- Slovenia
veto
Under 6.5
kerroin
1.850 (Pinnacle)
panos
11 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Osuma! +9.35 yks.

3- 3- Holkeri tehnyt nättiä ylöspäin suuntautuvaa vihreää käyrää. Yritetään nyt tässä muut seurata samoja jälkiä ettei kamalia kuoppia tulisi.
Illan peleihin:

Itävalta- Venäjä

- Äiti Venäjä ei ole näyttänyt kisoissa olevansa murskaava vaikka kaikki saumat siihen temppuun löytyisikin. Itävalta taistelee Latviaa vastaan karsintapaikasta mutta pisteiden saanti suurta Venäjää vastaan on tiukassa. Venäjä on suursuosikki otteluun ja teoreettiset saumat on voittaa koko lohko. Venäjällä ei ole tarvetta lähteä murskaamaan viimeisessä ottelussa Itävaltaa vaan katseet kääntyy jo jatkopeleihin. Itävallta voi jäädä ottelussa helposti jopa ilman maaleja.

Kanada- Slovenia

- Paljon samaa kuin edellisessä. Rutiinipelillä Kanada hakee lohkovoittoa mikä tosin vaatii Sveitsiltä tappiota. Slovenia menossa kovaa vauhtia karsintaan, mutta pitänyt silti monta peliä tasaisena. Kanadallakaan ei tarve pelotella tulivoimallaan vaan katseet Kanada- leirissäkin suunnattu jo jatkoon.

Lähdetään vähän lyhyemmillä teeseillä katselemaan MM- kiekkoa. Onnea pelihin toivottaa Alibet & Vipadooni!

Vihjeet yhteensä: panokset 20.00, palautukset 20.35, tulos +0.35 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.05.2013 00:02 <KK- bets> Taas sen näköstä että huhuh... Slovenia ja Itävalta??


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - NHL 12/13 Playoffs - Boston Bruins- Toronto Maple Leafs - peliaika päättynyt

kohde
Boston Bruins- Toronto Maple Leafs
veto
Maple Leafs +1,5
kerroin
1.550 (Betsafe)
panos
11 yks.
raja
1.515
todennäköisyysarvio
arvio 66%

Osuma! +6.05 yks.

4- 4


Vedonlyöntivihje: - NHL 12/13 Playoffs - Washington Capitals- New York Rangers - peliaika päättynyt

kohde
Washington Capitals- New York Rangers
veto
Under 4.5
kerroin
2.000 (Expekt)
panos
10 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -10.00 yks.

0- 5- Molemmissa Game seven, joten tasaiset parit kyseessä. Viime ottelut olleet tasaisia ja vähämaalisia. Maalivahdit olleet kovassa nosteessa.

Pelionnea toivoo Alibet & Ardeo

Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 17.05, tulos -3.95 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Slovakia- USA - peliaika päättynyt

kohde
Slovakia- USA
veto
USA
kerroin
1.650 (Bet365)
panos
16 yks.
raja
1.587
todennäköisyysarvio
arvio 63%

Huti: -16.00 yks.

4- 1


Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Slovakia- USA - peliaika päättynyt

kohde
Slovakia- USA
veto
USA -1,5
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
7 yks.
raja
2.128
todennäköisyysarvio
arvio 47%

Huti: -7.00 yks.

4- 1


Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Valko- Venäjä- Sveitsi - peliaika päättynyt

kohde
Valko- Venäjä- Sveitsi
veto
Valko- Venäjä +2,5
kerroin
1.750 (Sportingbet)
panos
5 yks.
raja
1.724
todennäköisyysarvio
arvio 58%

Huti: -5.00 yks.

1- 4- Töiden takia lyhyet perustelut puhelimella.

Slovakia ottanut viime peleissä turkkiin vähän kaikilta. USA pelannut pirteästi ja on hyvin liikkuvana joukkueena ottelun suosikki. USA pelaa tiukasti lohkovoitosta. Myös Slovakialla tärkeä peli mikäli mielii jatkoon. Rahkeet ei kuitenkaan riittäne. Tulos odotus 1- 4.

Valko- Venäjän trappiin luottoa. Sveitsi tullee voittamaan pelin ja voittamaan lohkonsa tappiottomalla suorituksella. Sveitsillä ei kuitenkaan tarvetta läimiä kovia lukuja tauluun.

Pelionnea toivoo Alibet!

Vihjeet yhteensä: panokset 28.00, palautukset 0.00, tulos -28.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Pikku terveiset Alibetille ja Alibetin tuurilleKuvaVilpittömästi toivottaa Holkeri ja Champions League Steve

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.05.2013 19:26 <ewata> No tämä nyt oli vähintään hauska päivitys. :)


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Tänään Ranskanliigaan valitettavasti vain lyhyet yhteenvedot johtuen tiukasta aikataulusta sekä Suomen pelistä. Kaikkihan tietävät, että pelin jälkeen ei kukaan suomalainen ole vihjauskunnossa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Sveitsi- USA - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi- USA
veto
USA
kerroin
2.050 (William Hill)
panos
16 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -16.00 yks.

3- 0


Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Sveitsi- USA - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi- USA
veto
USA -1,5
kerroin
2.990 (Pinnacle)
panos
13 yks.
raja
2.703
todennäköisyysarvio
arvio 37%

Huti: -13.00 yks.

3- 0- USA antoi myrskyvaroituksen Venäjää vastaan voittaen peräti 8- 3. Tulivoimaa löytyy ja peli on uomissaan. Kisa komeetta Sveitsi voitti heikot kisat pelanneen Tsekin 2- 1. Ottelu pysynee alun tasaisena mutta hyvin liikkuva yhdysvaltalais joukkue ottaa ohjat käsiinsä ja menee jatkoon. 4- 1.

Vedonlyöntivihje: - NHL 12/13 Playoffs - Chicago Blackhawks- Detroit Red Wings - peliaika päättynyt

kohde
Chicago Blackhawks- Detroit Red Wings
veto
ML Red Wings
kerroin
2.950 (Unibet)
panos
12 yks.
raja
2.703
todennäköisyysarvio
arvio 37%

Osuma! +23.40 yks.

1- 4- Chicago ollut kova ja lähtee ennakkosuosikkina otteluun. Ei ole kuitenkaan näin selvä suosikki!

Vedonlyöntivihje: - NHL 12/13 Playoffs - San Jose Sharks- Los Angeles Kings - peliaika päättynyt

kohde
San Jose Sharks- Los Angeles Kings
veto
ML Kings
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
12 yks.
raja
2.083
todennäköisyysarvio
arvio 48%

Huti: -12.00 yks.

2- 1 OT- Los voittanut kaksi ensimmäistä kohtaamista ja on ollut koko kauden Sharksille paha vastus.


Vihjaajana kohteisiin toimii Alibet. Mikäli historia toistaa itseään kohteet eivät vain kuse vaan luvassa on räikeää kettuilua Lady Fortunalta. Joten järin kaukaa ei ole haettua Usan meno 3- 0 johtoon jonka jälkeen dunkku kopisee 3- 3 ja jatkoilla jenkit finaaliin. Myös Detroit sekä Kings johtanee otteluaan 3. erään lähdettäessä 2- 1 mutta jälleen Fortunan avokämmen läimäyttää Alibetin poskea.

Joukossamme on kuitenkin myös Fortunan suosiollisia joten esim. Holkerin vihjaukset on kultaa. Ilmeisesti se ei haittaa että lasken prosentit. Vihjaukset vaan kusee. Illalla luvassa siis Holkerin upeat Ligue 1 vihjeet joissa on hyvä record sekä flow. JINX!

Stay tuned! - Alibet

Vihjeet yhteensä: panokset 53.00, palautukset 35.40, tulos -17.60 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - French Ligue 1 - St. Etienne- Marseille - peliaika päättynyt

kohde
St. Etienne- Marseille
veto
Marseille
kerroin
5.050 (Pinnacle)
panos
25 yks.
raja
3.448
todennäköisyysarvio
arvio 29%

Huti: -25.00 yks.

2- 0Vedonlyöntivihje: - French Ligue 1 - St. Etienne- Marseille - peliaika päättynyt

kohde
St. Etienne- Marseille
veto
Under 2.5
kerroin
1.980 (Pinnacle)
panos
12 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Osuma! +11.76 yks.

2- 0

Kuva St. Etienne

Etiennellä on vielä mahdollisuudet saada Eurooppaliigan karsintapaikka ja jopa Mestarienliigan karsintapaikka. Tämä jälkimmäinen kuitenkin edellyttäisi, että Lyon häviää viimeiset kaksi peliään ja Nice sekä Lille tunaroivat myöskin loppukautensa. Eurooppaliigan karsintapaikkaan Etiennellä on matkaa vaivainen yksi piste. Lille ja Nice jakavat neljättä paikkaa 60 pisteellä. Jos Etienne pääsee tähän jakoon mukaan, voittaa se maalieron turvin selvästi. Mutta onko tällä touhulla ylipäätään merkitystä Etiennelle? Itse sanoisin, että ei varsinaisesti. Etienne on jo varmistanut Eurooppaliigapaikan voittamalla Coupe de la Liguen, joten Mestarienliigan karsintapaikka on se joka merkitsee. Kuitenkin Etienne tahtoo varmasti lopettaa kautensa tyylillä ja panostaa tähän peliin paljon. Jos Etienne tämän voittaa, tulee ensi kierroksen Lille- pelistä mahtava spektaakkeli. Kokonaisuudessaan Etienne on pelannut mahtavan kauden ja jatkaa samaa rataa. Pienen takaiskun joukkueelle antoi viime viikonloppuinen 3-1 vierastappio Lorientia vastaan. Kertoisiko tämä jo vähän väsymyksestä? No, en jaksa sen suuremmin spekuloida.

Etiennellä on yksi melko ikävä poissaolo, oikea laitapakki Francois Clerc.

Mahdollinen avauskokoonpano: Ruffier; K. Zouma, L. Perrin (c), Bayal, Ghoulam; Lemoine, Guilavogui, Cohade; Aubameyang, Mollo, BrandaoKuva Marseille

Vaikka Marseillen sijoitus toisena on jo varma, eikä siitä voi enää ykkösen paikalle nousta, niin jäljellä on vielä kaksi peliä. Baupin mukaan Marseille ei todellakaan ole lähdössä zippailemaan tähän otteluun. Kuten hän asian mainitsi: "Meidän on kunnioitettava kannattajiamme ja klubimme paitaa niin hyvin kuin vain pystymme kahdessa viimeisessä ottelussa." Marseillen pelaajat ovat Baupin mukaan tehneet pelien ulkopuolella aivan yhtä paljon töitä kuin aikaisemminkin kaudella, eli moraali joukkueessa on varmasti hyvin korkealla. Marseille on pelannut nyt 10 peliä putkeen tappioitta ja olisi varmasti mukava jatkaa tätä putkea parilla ottelulla. On kuitenkin otettava huomioon se tosiasia, että Marseille ei tarvitse oikeasti mitään pisteitä tästä ottelusta. Steven maalivahtipeli ja Marseillen tiukka puolustus kuitenkin melko varmasti pitää oman maalin puhtaana. Kysymys onkin, että tuikkaako Marseille sitä palloa kertaakaan häkkiin.

Marseille pääsee lähtemään näillä näkymin parhaallaan otteluun.

Mahdollinen avauskokoonpano: Mandanda; Fanni, Nkoulou, L.Mendes, Morel; Romao, Barton; M. Amalfitano (or J. Ayew), Valbuena, A. Ayew; GignacYhteenveto

Luvassa on mielenkiintoinen ottelu. Kotietu tietysti nojaa Etiennen puolelle samoin kuin panos. Materiaali on hieman Marseillen puolella. Jokatapauksessa ottelu tulee olemaan hyvin tasainen. Uskoisin pelin kääntyvän yhdellä maalilla jompaankumpaan suuntaan. Maalivahdit ja puolustus on molemmilla joukkueilla liigan kärkikastia. Kun ottelua tarkastellaan kertoimien valossa, niin en nyt vain voi millään käsittää, että mistä tämä Marseillen 5.05 on oikein saatu. Aivan naurettava kerroin. Jos joku syy täytyy löytää niin uskon, että kotietua ja varsinkin "panosetua" on liioiteltu aivan liian pitkälle. Tasapelin mahdollisuus on hyvin hyvin suuri. Bet365 tarjoaakin X2:lle mukavan kertoimen 2.10, johon voi pankkikohteena tarttua. Jotenkin en vaan usko, että Marseille tätä häviää. Itse tartun parilla sadalla tuohon Marseillen suoraan voittoon ja ristin käteni. Tulosveikkaus otteluun: 0-0,1.

Lykkyä pyttyyn ja toivotaan, että Alibetin JINXaus ei vienyt kaikkea tuuria mennessään. No ompahan joku jota vetää lättyyn, kun kohde ei osu.

- Holkeri

Vihjeet yhteensä: panokset 37.00, palautukset 23.76, tulos -13.24 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.05.2013 19:16 <KK- bets> Numeroiden valossa myös Lorient mahtui peleihin (28%)

18.05.2013 19:17 <KK- bets> Holkerilla kuitenkin outo perskutina niin ei vihjeisii T:Ali


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - French Ligue 1 - Nice- Lyon - peliaika päättynyt

kohde
Nice- Lyon
veto
Lyon
kerroin
3.250 (Bet365)
panos
18 yks.
raja
2.941
todennäköisyysarvio
arvio 34%

Huti: -18.00 yks.

1- 1- Varsinaista siunausta ei Ligue 1 guru Holkerilta tullut, mutta kerroin menee heittämällä peleihin. Lyon materiaaliltaan vahvempi vaikka Nizzan kotietu tasoittaa puntteja. Nizzalta poissa pelikiellossa oleva Eysseric.

Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Suomi- Usa - peliaika päättynyt

kohde
Suomi- Usa
veto
Usa
kerroin
2.850 (Sportingbet)
panos
12 yks.
raja
2.703
todennäköisyysarvio
arvio 37%

Huti: -12.00 yks.

2- 2


Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Suomi- Usa - peliaika päättynyt

kohde
Suomi- Usa
veto
Under 5.5
kerroin
1.750 (Expekt)
panos
15 yks.
raja
1.695
todennäköisyysarvio
arvio 59%

Osuma! +11.25 yks.

2- 2- Molemmat joukkueet pelasivat pitkälti samanlaiset semifinaalit päättyen 3- 0 tappioihin. Jenkit ovat materiaaliltaan Suomea kovempia ja kääntänee tasaisen ja vähämaalisen kamppailun itselleen. Toki voin kaivaa Jenkeillä mukavaa koloa kukkaroon.

Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Sveitsi- Ruotsi - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi- Ruotsi
veto
Sveitsi
kerroin
3.210 (Pinnacle)
panos
12 yks.
raja
3.030
todennäköisyysarvio
arvio 33%

Huti: -12.00 yks.

1- 5


Vedonlyöntivihje: - IIHF WC 2013 - Sveitsi- Ruotsi - peliaika päättynyt

kohde
Sveitsi- Ruotsi
veto
Under 4,5
kerroin
2.020 (Pinnacle)
panos
15 yks.
raja
1.923
todennäköisyysarvio
arvio 52%

Huti: -15.00 yks.

1- 5- Pakkohan se on uskomatonta flowta pelata varsinkin kun luvutkin antavat periksi. Sveitsi tekemässä "Ässiä" kansainvälisellä tasolla. Joukkue pelaa nimenomaan JOUKKUEENA. Ruotsilla paljon NHL- apujen varassa. Sveitsi pimentänyt hyvin vastustajan huippupelaajia.

Vedonlyöntivihje: - NHL 12/13 Playoffs - Boston Bruins- New York Rangers - peliaika päättynyt

kohde
Boston Bruins- New York Rangers
veto
Rangers
kerroin
2.800 (Veikkaus)
panos
8 yks.
raja
2.703
todennäköisyysarvio
arvio 37%

Huti: -8.00 yks.

5- 2- Veikkauksella maailman kärkeä tarjolla. Tasainen parivaljakko jossa pienet marginaalit. Rangers ei ihan näin suuri altavastaaja.

Vedonlyöntivihje: - NHL 12/13 Playoffs - Ottawa Senators- Pittsburgh Penguins - peliaika päättynyt

kohde
Ottawa Senators- Pittsburgh Penguins
veto
Over 5.5
kerroin
2.000 (Pinnacle)
panos
11 yks.
raja
1.852
todennäköisyysarvio
arvio 54%

Huti: -11.00 yks.

1- 1- Hyökkäysvoimainen Pens matkustaa Kanadaan. Crosby näyttänyt tehokkuutensa koko joukkueen tavoin. Sens pystyy vastaamaan tulivoimaan etenkin kotonaan.

Jos tänään dunkku jälleen kopisee harkitsen uranvaihtoa maanrakennus puolelle koska kuopan kaivaminen muille näyttää sujuvan muita ihmisiä paremmin. Jos kuitenkin Lady Fortuna haluaisi hieroa sovintoa olisin onnellinen, vaikka sitten vain tämän päivän.

Hyvää sunnuntai päivän jatkoa toivoo Alibet!

Vihjeet yhteensä: panokset 91.00, palautukset 26.25, tulos -64.75 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Pistetäänpä vähän kartoitusta nykyhetkestä.

Kuokka on kolissut mukavasti ja Alibet sijoittui ensimmäiseksi taitajakisoissa maanrakennuspuolella. Kuopat nimittäin kaivettiin kaverillekkin. Tarkoituksenammehan ei ole lapioida mantereen syvimpiä poteroita vaan tarjota leivän päälle muutakin kuin ylähuulta.

Yritän nyt kertoa vähän historiaakin. En lähde selittelemään tuota punaista väriä tai viivaa luvun edessä koska kaikille tulee heikkoja jaksoja ja aina ei voi osua. Lisäksi alkutaipaleella tässä vihjailussa ollaan.
Mutta jos nyt istahdetaan terapeutin sohvalle ja puretaan pahaa oloa. Lähinnä ärräpäiden lentelyn syy on ajoittain jopa räikeästi kettuileva Fortuna. Olemme kokeneet kuinka korispelissä 7,5 kiloa karisee puoleen pisteeseen buzerbiitterillä kolmosella... Lisäksi tätä onni väkivaltaa koetaan usein jalkapallossa jossa tapahtuu upea viiden tolpan putki. Youtubessa videot otsikolla bad luck of the year.
Kuinka ollakaan MM- kisoissakin esim. USA- Slovakia. Slovakia kaikki pelit päin persettä, Usa pelannut hyvin --> ensimmäiset neljä minuuttia ja Usan kassari saanut kyytiä vaimoltaan kun ei kuulemma imuroi tarpeeksi... Sopivasti siinä kohdalla kun ollaan jo säästöpossustakin kiikutettu rahat lapulle. Esimerkkejä olisi antaa vaikka kuinka paljon pitkälle historiaankin, mutta ei taida palsta riittää.

Ja muistakaa ettei tämä ole selittelyä miinusmerkille vaan tavoille joilla ne on tulleet. Se on se mikä syö. Tulos nostetaan ja hoidamme teidänkin lompakoihin muutakin kuin kumisevat reunat.

Seuraavassa kuussa shokkitarjous!! Kesäkuun vihjeet ilmaiseksi jonka jälkeen normaalitilaus 0€/kk

Hyvää viikonloppua toivoo Alibet!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

24.05.2013 17:08 <ewata> Aivan helevetin erinomaiset viikonloppumumiset myös sinne.

24.05.2013 17:41 <betpanda> mikä vittu teitä porilaisia oikeen vaivaa?


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Tänään valitettavasti perustelemattomat vihjeet. Syynä tähän on se, että vietän mieluummin tälläisen kauniin kesäpäivän ulkona pelailemassa palloa, kuin sisällä kirjoittamassa romaania. Jokatapauksessa tutkin kohteet yhtä tarkasti kuin ennenkin.

Vedonlyöntivihje: - French Ligue 1 - Lorient- PSG - peliaika päättynyt

kohde
Lorient- PSG
veto
PSG
kerroin
2.120 (Pinnacle)
panos
22 yks.
raja
1.887
todennäköisyysarvio
arvio 53%

Osuma! +24.64 yks.

1-3Vedonlyöntivihje: - French Ligue 1 - Marseille- Reims - peliaika päättynyt

kohde
Marseille- Reims
veto
Under 2,5
kerroin
2.130 (Pinnacle)
panos
8 yks.
raja
2.041
todennäköisyysarvio
arvio 49%

Osuma! +9.04 yks.

0-0Vedonlyöntivihje: - French Ligue 1 - Lille- St. Etienne - peliaika päättynyt

kohde
Lille- St. Etienne
veto
X
kerroin
3.690 (Pinnacle)
panos
14 yks.
raja
3.125
todennäköisyysarvio
arvio 32%

Osuma! +37.66 yks.

1-1Vedonlyöntivihje: - French Ligue 1 - Bordeaux- Evian TG - peliaika päättynyt

kohde
Bordeaux- Evian TG
veto
Evian TG +0,5
kerroin
2.020 (Bet365)
panos
26 yks.
raja
1.786
todennäköisyysarvio
arvio 56%

Huti: -26.00 yks.

2-1Näiden kauden viimeisten vihjeitteni myötä hyvää kesää kaikille! Palaan kalastelemaan kunniaa forumille jos nämä nyt kaikki osuvat, mutta muuten karkaan kesälaitumille.

Kesän edetessä saatan kirjoittaa jonkun pikku pakinan silloin tällöin tänne. Katsotaan...


Hyvää kesää toivottaa Holkeri! Ja naiset ottakaa yhteyttä.

Vihjeet yhteensä: panokset 70.00, palautukset 115.34, tulos +45.34 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - NHL 12/13 Playoffs - San Jose Sharks- Los Angeles Kings - peliaika päättynyt

kohde
San Jose Sharks- Los Angeles Kings
veto
Kings
kerroin
3.000 (Bet365)
panos
12 yks.
raja
2.703
todennäköisyysarvio
arvio 37%

Huti: -12.00 yks.

2- 1- Mukavasti Bet365 omilla linjoillaan. Muu markkina pitkälti samoissa luvuissa. ML:sta myös ok peliä mutta paha tätä ohittaa.

- Alibet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KK- bets
Jäsen
Viestit: 18
Liittynyt: 07.05.2013, 22:42

Tuotto: -66.15 yks.

Palautus%: 81.98%

Panosten ka: 12.66 yks.

Vetoja: 29

Pisteitä: 37
Paikkakunta: Pori

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja KK- bets »

Vedonlyöntivihje: - NHL 12/13 Playoffs - Chicago Blackhawks- Los Angeles Kings - peliaika päättynyt

kohde
Chicago Blackhawks- Los Angeles Kings
veto
Kings
kerroin
3.500 (Unibet)
panos
11 yks.
raja
3.226
todennäköisyysarvio
arvio 31%


Unibet mukavasti omilla reiteillään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 806
Liittynyt: 05.12.2003, 04:14

Tuotto: -55.36 yks.

Palautus%: 95.61%

Panosten ka: 17.50 yks.

Vetoja: 72

Pisteitä: 508
Paikkakunta: Oulu

Re: Tunteikasta turinointia ja vihjeitä veikkaamiseen by:KK-

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Minne katos tämä kuuden hengen jätkälauma turusta?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Aiempia betsejä Pokeritiedon forumille, "Beat odds" 2010-2017-> https://www.pokeritieto.com/keskustelu/ ... 41021.html 876kpl 103,6%

Minikommentit

02.11.2013 19:22 <R-bet> Varmaan facebookissa pitäisi levittää kuvaa "onko näkynyt?"


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntiblogit”