Tänään on 25.06.2018, 09:49.

Pääasias Tennistä

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Teppo Winnipeg
Avatar
Jäsen
Viestit: 82
Liittynyt: 15.11.2012, 00:47

Tuotto: +170.04 yks.

Palautus%: 113.24%

Panosten ka: 9.37 yks.

Vetoja: 137

Pisteitä: 138

Pääasias Tennistä

Viesti Kirjoittaja Teppo Winnipeg »ATP AUSTRALIAN OPEN 2013

Kun ihan rehellisesti mahdollisesta voittajasta puhutaan niin esiin nousee lähinnä kolme maailman kärkinimeä vieläpä rankingin mukaisessa järjestyksessä eli Djokovic on selvä ykkössuosikki kun taas Grand Slamin makuun US Openissa vihdoinkin päässyt Murray selvä ykköshaastaja ja Federer selkeä kolmos suosikki. Ikuinen kysymys on jälleen kerran se pystyykö kukaan seuravasta ryhmästä Ferrer, Tsonga, Del Potro, Berdych haastamaan kyseistä kolmikkoa ja ehkä ainut todella varteenotettava kilpailija kyseisestä porukasta on lopulta Tandilin torni Del Potro joka on jo kerran todistanut pystyvänsä Grand Slamien jälkimmäisenä viikonloppuna pystyvänsä pelaamaan parasta tennistään voittamalla vuoden 2009 US Openin jossa semeissä kaatui Nadal ja finaalissa Federer viidessä erässä. Yritetääs täyttää nopsasti kaavio etukäteen ja käydä hieman läpi tulevaa koitosta!

1 Neljännes.
Djokovicilla on huippunimistä ehdottomasti helpoin kaavio ainakin ensimmäiset pari kierrosta kun hän lähtee metsästämään yhdettätoista peräkkäistä Grand Slam semipaikkaa. Mielenkiinnolla seurataan myös Berdychiä jonka momemtum on hieman kateissa ja alkukauden iskukyky on vielä suuri kysymysmerkki. Yksi kysymys myös Nolelle voi olla hänen "hengitysongelmat" kun Melbourneen on taas muutamia jättihelteitä muutamille päiville lupailtu ja toivotaa että serbi selviää noista päivistä kunnialla jos on kentällä!

1 neljännes semit
Djokovic-Querrey
Anderson-Berdych

2 Neljännes.
Rafan vetäydyttyä avoimista Ferrer otti neljännen sijoitetun paikan mikä voikin olla tärkeää Ferrerille sillä nythän hän tietenkin välttää top3 kohtaamisen ennen semejä. Yksi kysymysmerkki on Nishikorin polven kunto sillä kykyjä mieheltä löytyisi vaikka quartereihin asti mutta jos miehen polvi ei kestä voi neljänneltä kierrokselta löytyä erittäinkin eksoottinen nimi japanilaisen paikalta. Toisesta neljänneksestä löytyy monta mielenkiintoista ensimmäisen kierroksen matsia kun vahvassa vireessä oleva Dimitrov kohtaa Bennetteaun jolla peli näytti jälleen kerran luistavan Sydneyssä ja Hewitt(Rusty) kohtaa serbien kakkospelaaja Tipsarevicin jonka uran suunnalle tämän kauden alku näyttelee suurta osaa kun moni on ennustanut serbin uran lähtevän pikapuolin laskusuuntaan ja toisen neljänneksen alakaavio onkin hieman auki ja paikka auringossa voisi olla tarjolla monelle muullekkin kuin Tipsalle kuten esim. Almagro, Dimitrov, Hewitt, Bennetteau.

2 neljännes semit
Ferrer-Nishikori(polvi?)
Almagro-Dimitrov

3 Neljännes.
Kun Muzza arvottiin samalle puoliskolle Federerin kanssa ovat spekulaatiot Murray-Federer semistä jo kovassa vauhdissa ja ottelupari muodostikin vuonna 2012 yhden ellei jopa kovimman statuksen omaavan taisteluparin kun he ottivat mittaa 5 kertaa toisistaan ja voitot menivätk 3-2 ja isot pelit 2-1 Federerille kun Federer oli parempi Wimbledonissa ja Masters Cupissa kun taas Skotti murskasi Federerin Lontoon Olympiafinaalissa. Kolmannessa neljänneksessä Murraylle löytyy kuitenkin yksi erittäin varteenotettava haastaja joka tulee argentiinasta ja on lähes kaksimetrinen ja lyö ajoittain aivan mahdottomia kämmeniä eli Del Potro. Seuraan myös mielenkiinnolla Cilicin otteita ja sitä miten mies on toipunut US Openin järkytyksestä jossa miehellä oli Murrayta vastaan matsi jo lähes täysin hallussa kunnes tapahtui käsittämätön jäätyminen ja Murray marssi menojaan.

3 neljännes semit
Del Potro-Cilic
Simon-Murray

4 Neljännes.
Federeriä ei arpaonni potkinut ei sitten yhtään sillä mies tulee kohtaamaan kierros toisensa jälkeen vaarallisia pelaajia. Federerin tiellä on heti ensikierroksista asti pelaajia kuten Paire, Davydenko, Tomic, Raonic ja quarttereissakin odottaa mahdollisesti Tsonga tai kenties Gasquet. Tästä neljänneksestä löytyy myös Nieminen joka kohtaa siis Haasin toisena pelipäivänä ja Niemisen mahdollisesti voitettuaan Haasin voisi toisella kierroksella kohdata hieman saksalaista helpomman Dodigin ja kolmannella kenties one-handed backhand taas eli Gasquet joka avasi kautensa Dohan tittelillä mutta vetäytyi Sydneystä henkilökohtaisiin syihin vedoten.

4 neljännes semit
Tsonga-Gasquet
Raonic-Federer

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Teppo Winnipegin Numminen
Twitter @TeppoWinnipeg

Minikommentit


Teppo Winnipeg
Avatar
Jäsen
Viestit: 82
Liittynyt: 15.11.2012, 00:47

Tuotto: +170.04 yks.

Palautus%: 113.24%

Panosten ka: 9.37 yks.

Vetoja: 137

Pisteitä: 138

Re: Pääasias Tennistä

Viesti Kirjoittaja Teppo Winnipeg »

Kuva
Naisten turnauksesta tulee ensimmäisenä mieleen jonkimoinen uusi aikakausi joka on nimeltään NEW BIG 3! Asetelmat kutakuinkin samat kuin miehillä eli Serana on selvä ykkössuosikki kun taas hallitseva mestari Azarenka ykköshaastaja ja Sharapova on Federerin tapaan selvä kolmossuosikki. Ennen turnausta huipuille on sattunut monenlaista kommellusta kun Sharapovalla oli jonkinasteinen solisluuvaiva jonka vuoksi alkukauden turnaukset ovat jääneet väliin ja Azarenkalla oli jokin varvasinfektio vai oliko vain pelkoa kohdata Serena? Radwanska ja Li ovat nimet mitkä ensimmäisenä pullahtavat esille tämän kolmikon ulkopuolelta ja lisää nimiä en lähde enää nimeämään vaan eiköhän menestyjät löydy tästä porukasta.

WTA AUSTRALIAN OPEN

1 Neljännes.
Azarenkalla on käynyt suhkot hyvä arpaonni ja oikeastaan vain nimet Vinci ja Hampton tuottavat jonkinasteista pelkofactoria ensimmäisen neljänneksen alaosassa kun taas alaosasta löytyykin sitten enemmän peli"naisia" kuten Wozniacki, Lisicki, Pavlyuchenkova, Hsieh ja Errani. Kovassa syynissä heti kivikova ensimmäisen kierroksen matsi Wozniacki-Lisicki jonka voittajan uskonkin etenevän aina Errania vastaan neljännelle kierrokselle. Seurataan myös ottelua Tsurenko-Pavlyuchenkova joka on uusinta Brisbanen semeistä.

1 Neljännes semit
Azarenka-Vinci
Wozniacki-Errani

2 Neljännes.
"Serenan" kaavio näyttäisi olevan suhkot helppo ja ensimmäiseen pariin kierrokseen tuskin montaa geimiä häviää ja oikeastaan koko toinen neljännes näyttää melko pehmoiselta ja ainoastaan kovaa lyövään Belgian nykyistä naistenniksen kärkeä edustavan Wickmayeriin kohdistuu jonkinnäköisiä odotuksia. Alaosassa Petrova joka tosin näytti luokattomalta ja fyysisesti ei valmiilta Sydneyssä. Safarova on kysymysmerkki jolla potentiaali on mutta saako hän sen ulos ja suurin mielenkiinto kohdistuu alaosassa Stephensiin joka on jenkkien yksi ykköstimantteja ja alkukaudesta on lunastanut jo paljon lupauksia ja jatkanee nousuaan päivä päivältä kohti naistenniksen huippua. Ihan alhaalta löytyy Kvitova joka tosin on ollut heikossa vireessä jo pitkään ja kenties Robsonista on jopa häntä haastamaan.

2 neljännes semit
S Williams-Wickmayer
Petrova-Stephens

3 Neljännes.
Aga Radwanskan ja Lin kaavio josta tosin haastajiakin löytyy esim. Ivanovic ja muutama kysymysmerkki eli Stosur joka ei tosin koskaan ole ollut iskussa kotimaassaan ja lähtökohdat ei muutenkaan ole ideaalit hänelle sillä on toipumassa nilkkaleikkauksesta. Muita kysymysmerkkejä Jankovic, Goerges ja ehkäpä myös Barthel.

3 neljännes semit
Li-Stosur
Ivanovic-Radwanska A

4 Neljännes.
Mashan solisluun kunto on varmaankin suurimman mielenkiinnon kohteena tässä viimeisessä neljänneksessä mutta kyllähän täällä pelinaisia muitakin riittää kuten Kerber, Makarova, Bartoli, Cibulkova, 17-v jenkkijunnu Keyes ja "hieman" kokeneempi jenkki V Williams ja Australialaisyleisön mielenkiinto kohdistuu varmasti 16-vuotiaaseen Bartyyn josta Australialaiset odottavat seuraavaa naistennishuippua.

4 neljännes semit
Kerber-Makarova
Cibulkova-Sharapova

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Teppo Winnipegin Numminen
Twitter @TeppoWinnipeg

Minikommentit

13.01.2013 23:53 <OskarBetting> Mulla on hyvin vahvasti sellanen tunne, että naisten

13.01.2013 23:53 <OskarBetting> puolella nähdään jokin iso yllätys.


Teppo Winnipeg
Avatar
Jäsen
Viestit: 82
Liittynyt: 15.11.2012, 00:47

Tuotto: +170.04 yks.

Palautus%: 113.24%

Panosten ka: 9.37 yks.

Vetoja: 137

Pisteitä: 138

Re: Pääasias Tennistä

Viesti Kirjoittaja Teppo Winnipeg »NHL KAUSI 2013

Mikäs sen mukavempaa puuhaa kuin vääntää rankingeja perjantai iltana :) Työsulkutaistelut on siis saatu päätökseen ja kiekko tippuu koko jääkiekkomaailman onneksi jäähän lauantaina ja jokaisessa alkukauden pelissä riittää varmasti panosta sillän yksittäisen pelin merkityshän on tynkäkaudella isompi! NHL rankingit joissa otettu myös kiinni hieman joukkueen peliprofiiliin ja millaisesta joukkueesta kyse! Ajanpuutteesta johtuen otan kiinni vain suuriin kokonaisuuksiin vaikka olisihan se kiva lorista useampikin sivu yhdestä joukkueesta :) 1 YV miehet boldattuna!

Pittsburgh Penguins A+

Staal lähti eikä ketään saatu tilalle mutta hyökkäys silti liigan tulivoimaisin Crosbyn pelatessa ehjän kauden omalla huikealla tasollaan! Puolustuksessa ainuat kysymysmerkit mutta onhan tuo ennenkin toiminut ja maalivahtiosastokin vahvistui hieman kun Fleury sain backupiksi kokeneen Vokounin. NHL:n paras hyökkäys ja joukkue pelaa runsasmaalisia pelejä ja laukoo eniten!

Maalivahtiosasto:A Puolustus:B Hyökkäys:A++ Ylivoima/Alivoima:A+/A

Kunitz-Crosby-Dupuis
Tangradi-Malkin-Neal
Cooke-Sutter-Kennedy
Glass-Vitale-Adams

Orpik-Letang
Martin-Niskanen
Engelland-Lovejoy

Fleury
Vokoun

New York Rangers A+

Maalivahtiosasto:A+ Puolustus:A Hyökkäys:A+ Ylivoima/Alivoima:B+/A

Toinen A+ kategorian joukkue! Nash tuli ja odotukset mestaruuden suhteen eikun kasvavat New Yorkissa! Lundqvist liigan yksi kovimpia ellei kovin molari. Rangers pelasi suhkot vähämaalisia pelejä viime kaudella ja profiloitui erittäin vaikeasti voitettavaksi vastustajaksi ja joukkue voittikin huikeat 68.2 % peleistään vaikka vastustaja outshoottas. Kaikki pitäisi olla kunnossa! Ainut parannettava asia on ehkä ylivoima!

Vancouver Canucks A

Canuksin tynkäkautta varjostaa eniten varmasti tämä ikuinen maalivahtisaaga kun Schneider vei Luongon ykkösmolarin paikan niin Luongoa on huhuiltu millon mihinkin! Salo lähti mutta lämäri-Garrison tuli joten puolustus jopa vahvistui! Hyökkäyksestäkin laatua löytyy ihan tarpeeksi ja itse henkilökohtaisesti odotan Boothin tason nostoa joka voikin olla tarvittava palanen jotta Canucks saisi kaksi vaarallista hyökkäysketjua. Mutta alkukaudesta voi Canuckeilla olla vaikeuksia ilman tärkeää Kesleriä ja Boothia.

Maalivahtiosasto:A Puolustus:A- Hyökkäys:A Ylivoima/Alivoima:A/A

D Sedin-H Sedin-Burrows
Raymond-Ebbett-Kassian
Higgins-Lapierre-Hansen
Volpatti-Malhotra-Weise

Booth sivussa 4-6 ekaa viikkoa
Kesler sivussa määrittelemätön ainaki kuukaus?

Hamhuis-Bieksa
Garrison-Edler
Ballard-Tanev

Schneider
Luongo

Los Angeles Kings A

Sijalta kahdeksan mestariksi! Täytyy nostaa hattua LA:n poppoolle ja etenkin herralle Quick jota voitaisiin tituulerata änärin kovimmaksi molariksi tällä hetkellä! Kings pelaa siis todella vähämaalisia pelejä vaikka puolustus ei nimilistaltaan mitään huippuluokkaa ole on se osoitanut toimivuutensa ja Quick viimeisimpänä lukkona löytää kiekko siis tiensä Kingsien häkkiin alle 2 kertaa per peli mikän on NHL kovin saldo! Hyökkäys on tasaisen laadukas mutta ehkä se kirkkain kärki puuttuu mikä onkin hieman näkynyt joukkuuen ylivoimassa! Alivoima liigan parhaita ellei paras!

Maalivahtiosasto:A+ Puolustus:A Hyökkäys:A Ylivoima/Alivoima:B/A+

Chicago Blackhawks A-

Joukkueen murheenkryyniksi muodustunut maalivahtitandemi on tällä haavaa Crawford-Emery joten Blackhawks ei kuulu aivan kirkkaimpien suosikkien joukkoon. Muutenkaan joukkuuen pelaajistossa ei ole nähty muutoksia mikä on tietenkin hyvä asia sillä joukkuun perusrunko on edelleen liigan eliittitä ja joukkuueen toinen murheenkryyni onkin ollut erikoistilanne pelaaminen johon on tultava parannusta mikäli mielitään taistella kärkipaikoista! Eli maalivahdit ja erikoistilannepelaaminen?Puolustus huippu ja hyökkäys vielä huipumpi!

Maalivahtiosasto:C Puolustus:A Hyökkäys:A+ Ylivoima/Alivoima:C/D-

Carcillo-Toews-Hossa
Sharp-Bolland-Kane
Bickell-Shaw-Stalberg
Bollig-Mayers-Frolik

Keith-Seabrook
Leddy-Brookbank
Oduya-Hjalmarsson

Crawford
Emery

Boston Bruins A-

Henkilökohtainen suosikkini ja joukkueen kohdalta löytyykin monta erityismainintaa kuten NHL paras aloituksissa! Huippu luokan 5vs5 kiekko ja maalientekokoaan ei tuota ongelmia. Loistava jatkoaikajoukkue! Eiköhän mestaruuskrapulatkin olla pikkuhiljaa kärsitty ja katseet voidaan luoda kohti uutta mestaruutta! Ainoastaan maalivahtiosasto aiheuttaa pieniä pulmia kun Thomas pitää välivuotta! Seurataan myös mielenkiinnolla miten projekti Dougie Hamilton etenee! Pystyykö Rask ottamaan ykkösmolarin suuren vastuun ja miten antaa taustatukea Khudobin Raskille? Erikoistilanne pelaamisessakin Bruinsilla olisi parannettavaa etenkin ylivoimapelaamisessa.

Maalivahtiosasto:B Puolustus:A- Hyökkäys:A Ylivoima/Alivoima:B-/B+

Lucic-Krejci-Horton
Marchand-Bergeron-Seguin
Peverley-Kelly-Caron
Paille-Campbell-Thornton

Chara-Seidenberg
Ference-McQuaid
Johnson-Boychuk

Rask
Khudobin

Tässä siis kaikki A luokan joukkueet!

Philadelphia Flyers B+

Bryzgalov? Lienee ensimmäinen ajatus mitä tulee mieleen Flyersista! Joukkue tarvitsee tasonnostoa heidän suuripalkkaiselta ykkösmolariltaa jonka piti olla Flyersin pelastaja! Puolustuks on toinen osa-alue missä on hieman kysymysmerkkejä kun isähahmo Pronger on sivussa ja Timonen nousseekin puolustuksen johtohahmoksi! Hyökkäykseen Flyersin menestyshaaveet tuskin kaatunevat ja se onkin Girouxin johdolla yksi liigan juonikkaimmista! Toki JVD Torontoon mutta puolustukseen saatiin Luke Schenn. Alivoimaan pitäisi myös saada parannusta! Joukkue pelaa runsasmaalisia pelejä.

Maalivahtiosasto:B- Puolustus:B Hyökkäys:A Ylivoima/Alivoima:A/C+

Hartnell-Giroux-Schenn
Talbot-Couturier-Voracek
Simmonds-Laughton-Read
Fedotenko-Wellwood-Rinaldo
Briere sivus pari ekaa

Timonen-L Schenn
Coburn-Grossmann
Meszaros-Foster

Bryzgalov
Leighton

St.Louis Blues B+

St.Louis on pikkuhiljaa vakiinnuttamassa asemiaan NHL:n kärkikastissa lähinnä loistavan viisikkopelin ja huippupuolustuksen ansiosta! Maalivahtikaksikossakaan ei ole moittimista ja päällä on hyvä kilpailutilanne! Hyökkäys on tasainen mutta terävin kärki puuttuu! Ylivoima myös yksi murheenkryyneistä ja joukkue onkin kaukana kärkijoukkueista sillä saralla!

Maalivahtiosasto:A Puolustus:A Hyökkäys:B+ Ylivoima/Alivoima:C-/A-

Perron-Backes-Oshie
McDonald-Steen-Tarasenko
Langenbrunner-Berglund-Stewart
Sobotka-Nichol-Reaves

Jackman-Pietrangelo
Cole-Shattenkirk
Russell-Polak

Halak
Elliot

Detroit Red Wings B

NHL parasta viisikkopeliä esittävä autokaupungin poppoo kuulunee jälleen änärin kärkipäähän mutta Lindströmin lopettaminen ei voi olla näkymättä joukkueessa ja puolustus onkin enää hieman keskinkertaista parempi. Kun maalivahtiosastollakin Howardin perään voidaan heittää vielä pieni kysymysmerkki ei Detroit kuulu ainakaan paperilla liigan suurimpiin suosikkeihin! Toki Babcock pystyy tekemään ihmeitä ja Detroitin hyökkäyskalusto on edelleen yksi liigan kovimpia vielä kun Brunner tuli Zetterin matkassa Sveitsistä. Heitetään kuitenkin vielä erikoistilannepelaamiseen kysymysmerkkejä sillä viime kaudella sekä ylivoima että alivoima tökkivät pahemman kerran!

Maalivahtiosasto:B+ Puolustus:B Hyökkäys:A Ylivoima/Alivoima::C-/C

Zetterberg-Datsyuk-Brunner
Samuelsson-Filppula-Franzen
Bertuzzi-Helm-Cleary
Miller-Abdelkader-Tootoo

Kronwall-Ericsson
Quincey-Smith
Kindl-White

Howard
Gustavsson

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Teppo Winnipegin Numminen
Twitter @TeppoWinnipeg

Minikommentit


Teppo Winnipeg
Avatar
Jäsen
Viestit: 82
Liittynyt: 15.11.2012, 00:47

Tuotto: +170.04 yks.

Palautus%: 113.24%

Panosten ka: 9.37 yks.

Vetoja: 137

Pisteitä: 138

Re: Pääasias Tennistä

Viesti Kirjoittaja Teppo Winnipeg »

Kuva

Canada - Spain
Sisäkova Vancouver, Canada
Team Canada: Raonic, Pospisil, Dancevic, Nestor. Captain Martin Laurendeau
Team Spain: Granollers, Garcia-Lopez, Ramos, Lopez. Captain Alex Corretja

Ferrer jätti DC hommat nuoremmille janttereille ainaski vähäks aikaa ja Nadal paranteelee vielä polviaan ja kappas vaan Almagrokin joutui vetäytymään ensimmäiseltä kierrokselta jalkavamman takia joten viimevuosien kovin tennismaa lähtee "altavastaajana" Kanadan reissulle! Levine siirtyi Kanadan lipun alle mutta on karenssissa vielä ensimmäisen kierroksen mutta Kanadan tennisfederaation uudet kasvot ja sen johtohahmo Raonic tulee varmasti pitämään huolen ainakin 2 singelivoitosta ja arvoitus onkin mistä se kolmas voitto kaivetaan mutta kait nyt Dubbeliin lähdetää Raonic/Nestor(ikänestori) kaksikolla joten saumat on sielläkin ja eihän nyt Pospisilinkaa voitto mahdottomuus ole Espaanjooleistä singleleistä! Kanada jatkaa voitoin 3-2. Kanadaa pelattu myös koko Davis Cupin voittajaksi 2.5 % arviolla!

Italy - Croatia
Sisämassa Turin, Italy
Team Italy: Seppi, Fognini, Lorenzi, Bolelli. Captain Corrado Bazzarutti
Team Croatia: Cilic, Dodig, Mektic, Pavic. Captain Zeljko Krajan

Italian kotivoitolta tämä nyt vahvasti haiskahtas varsinki kun massalla pelataan mutta valuet alkaa olla pikkuhiljaa syöty! Cilic tietysti paha kanto kaskessa mutta Seppihän pesi Marinin Aussi Openissakin joten hyvin mielin Italiaanot voi tähän lähteä varsinkin kun Dodig ei lähtökohtaisesti italiaanojen kotimassalla voittoa ota ainakaan Sepistä ja tuskin Fogninistakaan! Dubbeleissakin Italialaiset vääntää todennäköisesti Bolelli/Fognini kaksikolla joten suosikki siinäkin! Italia jatkaa voitoin 3-2

Belgium - Serbia
Sisämassa Charleroi, Belgium
Team Belgium: Goffin, Darcis, Bemelmans, Rochus. Captain Johan Van Herck
Team Serbia: Djokovic, Troicki, Zimonjic, Pashanski. Captain Bogdan Obradovic

Serbia lähtee selvänä suosikkina Vuoden 2013 DC koitoksiin kun Espanjan tilanne on mikä on! Belgia jolta löytyy aika kelpo määrä top150 pelaajia mutta se kirkkain johtohahmo on yleensä puuttunut! Onko Goffinista tuohon? Tipsarevic vetäytyi jalkavamman vuoksi tästä väännöstä ekalla kierroksella mutta kyllähän Serbit silti 90% suosikki onkin Djokovicin johdolla! Serbia jatkaa voitoin 4-1

USA - Brazil
Sisäkova Jacksonville, USA
Team USA Isner, Querrey, M Bryan, B Bryan. Captain Jim Courier
Team Brazil Bellucci, Alves, Melo, Soares. Captain Joao Luis Zwetsch

Braziliassa on alettu panostaa enemmän tennikseen ja Federer Gilette jengeineen buumia viime vuoden lopussa siellä kävikin nostamassa ja katseet ovat varmasti kotiolympialaisissa ja erityisesti Belluccilta odotetaa paljon kun tältä taidokkaalta palloilumaalta ei ole sitten Guga Guertenin huippumenestyjää ollut! Mutta kyllähän arpa on kova ja Jenkit Courierin valvovan silmän alla lähtee suurena suosikkina kotikentällään hakemaan voittoa! Isnerin pelikunto voi olla hiukan arvoitus ja vielä ei aivan selvää ole pelaako mies edes mutta Harrison on valmis ottamaan vastuuta tarvittaessa! USA jatkaa voitoin 4-1.

France - Israel
Sisäkova Kindarena, Rouen, France
Team France: Tsonga, Gasquet, Bennetteau, Llodra. Captain Arnaud Clement
Team Israel: Sela, Weintraub, Erlich, Ram. Captain Eyal Ram

Vaikka tuolla Zone 1:ssä on läjä Israelia tasokkaampia tiimejä on se paikkansa kuitenki ansainnut ja Israel ihan mielenkiintoinen nimi tässä ensimmäisellä kierroksella ja ei ole ollenkaan niin huono mitä voitaisiin olettaa sillä Sela ja Weintraub pelasivat molemmat Australian pääsarjassa ja Erlich ihan ok neluripelaaja! Tosin eihän tässä nyt ole kuin vain yksi ja ainut suosikki ja se on Ranska joka uuden kapteeni Clementin johdolla lähtee kovin tavoittein metsästämään Davis Cupin voittoa tänä vuonna käytössään kaikki kovimmat tykit! Ranskaa pelattu myös Davis Cupin voittajaksi 17% arviolla. Ranska jatkaa voitoin 5-0.

Argentina - Germany
Ulkomassa Parque Roca, Buenos Aires, Argentina
Team Argentina: Monaco, Zeballos, Berlocq, Nalbandian. Captain Martin Jaite
Team Germany: Kohlschreiber, Mayer, Kamke, Kas Captain Carsten Arriens

Vaikka Argentiina tunnetaan raudan kovana kotijoukkueena Davis Cupissa on silti pakka tällä hetkellä hieman levällään kun Del Potro ei pelaa! Monaco on ollut vaisu viime aikoina ja Nalbandiankin on kysymysmerkki joten Saksalla voi olla saumoja yllättää Pepon johdolla etenkin jos kikka Mayer on tarpeeksi inspiroituneella päällä on Saksa jopa suosikki! Saksaa tuli pelattua earlynä kun Saksa starttasi yli 3:sta mutta valuet jo syöty pikkuhiljaa! Saksa jatkaa voitoin 3-2.

Kazakhstan - Austria
Sisämassa National Tennis Center, Astana, Kazakhstan
Team Kazakhstan: Kukushin, Golubev, Korolev, Schukin. Captain Dias Doskarayev
Team Austria: Melzer, Haider-Maurer, Peya, Knowle. Captain Clemens Trimmel

Omalla tavallaan mielenkiintoinen pari vaikkakin ennakolta vastakkain World Groupin heikoimpia joukkeuita! Kazakit kotikentillä kuitenkin ansaitusti altavastaajia kun maan Davis Cup sankari Kukushikinin peli on pätkinyt pahemman kerran jo pitkään! Itävalta luottaa Melzeriin ja tasokkaaseen nelinpelipariin! Itävalta jatkaa voitoin 4-1.

Switzerland - Czech Rep.
Sisäkova Palexpo, Geneva, Switzerland
Team Switzerland: Wawrinka, Chiudinelli, Lammer, Laaksonen. Captain Severin Luthi
Team Checz Repuplic: Berdych, Rosol, Minar, Vesely. Captain Jaroslav Navratil

Kierroksen helmi tosin Stepanekin vetäytyminen selkävamman takia hieman tiputtaa arvoa mutta tasaa hieman puntteja. Fedex ei pelaa ja sveitsiläisyleisön katseet kääntyvätkin Wawrinkaan jonka hetki loistaa voisi olla nyt etenkin kun itseluottamus on varmasti korkealla sillä olihan hän lopulta ainut mies joka todella pysty Djokovicia järkyttämään Australian Avoimissa! Rosol saa myös vastuuta ja onkin mielenkiintoista nähdä mies tositoimissa hallitsevan mestarin väreissä! Suomalaiset hoi seuratkaa myös Suomen-Sveitsiläisen Laaksosen otteita ja mies huhujen mukaan saakin vastuuta kaksinpeleissä ja Chiudinelli on laitettu neluriin! Mielenkiintoinen ottelupari! Pakko kuitenkin kallistua Tsekin joukkueen puoleen lähinnä Rosol vs Laaksosen takia eli Tsekki jatkaa 3-2.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Teppo Winnipegin Numminen
Twitter @TeppoWinnipeg

Minikommentit

31.01.2013 14:56 <Gini> Hyvää kirjoittelua!

31.01.2013 19:38 <Azteca> Kiitos mukavaa luettavaa! Tosin tämän perusteella omat vedot

31.01.2013 19:39 <Azteca> ovat hutejs (Sveitsi 2,7x ja Espanja 2,3x)


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntiblogit”