Tänään on 22.05.2018, 23:23.

Lottoa mualimannavalta

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
oore
Jäsen
Viestit: 720
Liittynyt: 28.03.2006, 18:35

Tuotto: -17.29 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 4.79 yks.

Vetoja: 444

Pisteitä: 145

Lottoa mualimannavalta

Viesti Kirjoittaja oore »

Mitä Jumala tuumi luodessaan ensimmäisen savolaisen?
- Oisihhan tuota parempaakkin suattana pystyä.

Vetoja on tullut vedeltyä enemmän ja vähemmän aikojen saatossa. Oi niitä aikoja kun Expektille avasin ensimmäisen ulkomaisen pelitilin ja tykittelin Premier-rekkoja sisään ja sain aina silloin tällöin seuraavan viikonlopun kaljarahat tienattua. Alkuvuodesta aloin "ammattimaistamaan" hommaa toden teolla ja tällä hetkellä "lottokoneeni" suoltaa arvioita Ykköseen, Veikkausliigaan, Championshippiin ja Premieriin. Suomen Kakkoseenkin yritin tehdä vakavia arvioita, mutta eihän siitä mitään tullut. Infoa sarjasta on saatavalla niin nihkeästi ja voimasuhteet saattavat vaihdella viikoittain todella paljon. Noh, kyllähän jotkut seurat sentään tiedottavat nettisivuillaan kuulumisia ja Palloverkko paljastaa kokoonpanotkin aina jossain vaiheessa pelipäivää. Jotenkin en vain saanut ainakaan vielä kunnollista otetta sarjasta. Ehkä tulevaisuudessa kun sarjaa supistetaan, siitä pääsee paremmin jyvälle. Potentiaalinen sarja se kuitenkin on vedonlyönnillisesti, sillä Aasiaankin sai ainakin kesällä ihan kohtuullisia panoksia sisään.

Sarja mihin yritin lähteä ns. "soiromaisesti" (Älä Soiro suutu, arvostan suuresti sinua) mukaan oli SM-liiga. Yrityksenä oli siis muodostaa arvioita tietämättä lajista juurikaan mitään. Kuulostaa hullulta, eikö? Hulluahan se olikin. Kun taustat on futispuolella ja mielenkiinnon vie pallo niin oli jo pakko haudata tämä idea. Sinällään harmittaa kun kuitenkin ehdin jo uhrata aika paljon aikaa kiekon esianalyysiin. Tiukka ottelurytmi ei vain sopinut tämän hetkiseen aikatauluuni. Toki seuraan kiekkoa ja ehkä jonain päivänä löydän enemmän aikaa SM-liigalle.

Niin syy tähän blogikirjoitukseen oli lähinnä se, että kierolta savolaiselta on kyselty seurantojen perään. Omalta osalta koen olevani melko aloitteleva petsari. Suurin syy arvioideni postittamiseen foorumille on se että annan muille vertailuarvioita ja samalla toivon saavani vastineeksi vertailupohjaa muilta. Haen siis oppia ja vahvistusta näkemyksilleni. Se haluaako minun arvioita noteerata millään tavalla on sitten jokaisen omassa päätäntävallassa. En siis koe mitään extra "kullinnostatus" -efektiä siitä että saan postitettua foorumille 10/10 kohteen ja se vielä osui. Toki se tietysti kivalle tuntuu kun kassa kasvaa. Toisaalta joskus tuntuu ihan hyvälle sekin kun on osannut välttää jonkun mahdollisen sudenkuopan ja jättänyt ensisilmäyksellä hyvältä näyttäneen vedon tarkemman tutkiskelun jälkeen vetämättä.

Noh tässä näitä tämän vuoden seurantoja sitten on noihin sarjoihin mitä olen tänne vihjaillut. Seurannat sisältää myös vetoja, joita ei ole foorumilla vihjattu(tästä syystä en laita näitä viralliselle Seurannat -puolelle).

Veikkausliiga
pelatut yksiköt: 1110
voitetut yksiköt: 113
palautus%: 110
vetojen lkm: 298

Ykkönen
pelatut yksiköt: 834
voitetut yksiköt: -8
palautus%: 99
vetojen lkm: 204

Championship
pelatut yksiköt: 571
voitetut yksiköt: 47
palautus%: 108
vetojen lkm: 152

Vedot on kyllä mennyt Veikkausliigan osalta yläkanttiin ja Championship on myös alkanut todella hyvin. Ykkönen on ollut lievä pettymys ja siellä olen kompastunut lähinnä PoPaan ja Kemiin. Premierkin on plussan puolella. Jääköön sen statsit nyt laittamatta, kun ei ole tullut foorumillekkaan sen kummemin sen sarjan vetoja laiteltua.

PS. KuPSia läheltä seuranneena hieman pelottaa, että tuleeko vedeltyä hieman kotiinpäin mustakeltaisilla laseilla. Täytyy tehdä kauden jälkeen statistiikkaa sen osalta, mutta näppituntumalta tuntuu että KuPS on kasvattanut kassaani eikä pienentänyt. Ja kyllä Kuopiossa haetaan tosissaan sarjasta kuudetta sijaa ja ensikauden "kotietua", joten motivaatiojauhannut kannattanee ainakin toistaiseksi unohtaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


oore
Jäsen
Viestit: 720
Liittynyt: 28.03.2006, 18:35

Tuotto: -17.29 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 4.79 yks.

Vetoja: 444

Pisteitä: 145

Re: Lottoa mualimannavalta

Viesti Kirjoittaja oore »

Suomfutiksen osalta mielenkiintoinen lauantai takana. Ykkönen saatiin päätökseen ja RoPS ykköseen. Oli kyllä RoPSilta ihan hatunnoston arvoista taistelua entisellä jäätelötötterö -areenalla. Uutisoinneissa otsikoihin tuntui nousevan tietysti maalintekijä Ilja, mutta todellisuudessa RoPSin lähetti divariin M.Hilander. Muutamia huipputorjuntoja mieheltä, joka viime kotipelissä Honkaa vastaan epäonnistui (tahallaan tai tahattomasti) pahemman kerran. Nuori Paananen oli hyvä KuPSin keskikentällä ja miehestä ainakin itse odotan kovan luokan pelimiestä, kunhan vain Pekonen antaa pojalle lisää vastuuta. Ensikaudella vastuuta onkin jo varmaan tulossa huomattavasti enemmän, kun A. Lahti on sulkemassa lompakon nyörejään ja joukkue on muutenkin "kotimaistamassa" ilmettään. P. Oravaisen huonous vaan jaksaa ihmetyttää, ja vielä ihmeellisempää on että miehelle ollaan jatkoakin sorvaamassa.

Urheilulehti otti kantaa oikein etusivullaan skandaalinkäryisesti KuPS-Honka -pelin pelikäyttäytymiseen. Todella outoja kertoimia on ollut kyllä tarjolla ja jotain mätäähän tuossa on väkisinkin ollut. Ottelun maalikoosten perusteella pari ekaa Hongan kassia voi pistää huoletta Hilanderin piikkiin, mutta ei kai nyt sentään maksettuja maalit olleet? Vaikkakin eilisen pelin ja Honka -pelin esitykset olivat aivan eri luokkaa. Mene ja tiedä... Mielenkiintoista olisi tietää, miten asiaa on joukkueen sisällä käsitelty. Ei ainakaan näkynyt eilen mustia silmiä kentällä(hmm... minkä värinen on tummaihoisen musta silmä...), niin tuskin Peksan lupaamaan selkäsaunaa on kuitenkaan kenellekään tarjottu.

Eilisestä pelistä pakko nostaa esiin vielä tämä: http://www.savonsanomat.fi/teemat/jalka ... %A4/713167
Sopisi melkeinpä tuonne mitä v****a -osioonkin. Pojilta kellot hukassa tai informaation kulussa pientä katkoa. Melkoista puuhastelua siis...

Jo päättyneen ykkösen sain lopulta käännettyä vedonlyönnillisesti positiiviseksi sarjaksi osittain ylipanostamalla muutamaan viimeisten kierrosten otteluihin (tiedän, ettei ole järkevää...). Veikkausliiga on kulkenut edelleen hienosti.
Championship on hieman laskussa ja siihen täytyy panostaa enemmän, kun kotimaiset liigatkin alkaa olemaan loppusuoralla.

Veikkausliiga
pelatut yksiköt: 1339
voitetut yksiköt: 156
palautus%: 111
vetojen lkm: 351

Ykkönen
pelatut yksiköt: 970
voitetut yksiköt: 43
palautus%: 104
vetojen lkm: 234

Championship
pelatut yksiköt: 826
voitetut yksiköt: 36
palautus%: 104
vetojen lkm: 228

Syksyn pimeneviin iltoihin suosittelen levylautaselle metallihtavaa tunnelmointia a ala Thence. Jos nappaa yhtään Anatheman kaltainen fiilistely tai esim. Porcupine Tree, niin antakaa levylle mahdollisuus. Itse tykkään kovasti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntiblogit”