Tänään on 22.05.2018, 21:34.

Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Tervehdys näin alkuun kaikille foorumin pelureille. Olen jo pidemmän aikaa halunnut alkaa kirjoittamaan pienimuotoista blogia siitä, millaista on olla aloitteleva vedonlyöjä tässä maailmassa ja minkälaisia haasteita matkalla tulee vastaan. Koko homman tavoitteena on luonnollisesti kehittyä koko ajan paremmaksi vedonlyöjäksi ja alkaa haalia pelikassaan yhä enemmän euroa. Lisäksi tarkoituksena olisi ylläpitää mielenkiintoista ja osittain jopa hauskaa tarinaa siitä mitä kaikkea tämän homman mukana voi kokea ja tapahtua. Eiköhän siinä ollut tarpeeksi löpinöitä ja esittelyä näin aluksi. Pannaan homma heti käyntiin ja aletaan pitää hauskaa.

Loppuun vielä huomautus: Mukana ollaan erittäin motivoituneena ja hyvällä asenteella. Hommaa tehdään niin ammattimaisesti kuin vain mahdollista mutta välillä pitää varmistaa ettei pipo kiristä päätä liikaa.

...

Koko projektin aloitin yhteistyössä hyvän ystäväni kanssa, ja vedonvälittäjänä toimii ainakin vielä tällä hetkellä ainoastaan pokerihuone.com, jonka kertoimet ovat mielestäni erittäin hyviä, varsinkin jos vertaa esimerkiksi kotimaiseen Veikkaukseen (tosin tämä ei luonnollisestikaan ole mikään uutinen). Onpahan tullut vastaan myös sellainenkin tilanne, että markkinoiden korkein kerroin löytyy juuri pokerihuoneelta. Tästä asiasta tulee varmasti kuitenkin kommenttia vielä allekirjoittaneelle. Alkuun sovimme ystäväni kanssa sijoittavamme molemmat 100 euroa alkukassaan, joten saamme 200 eurolla mielestäni ihan mukavan pesämunan laittaa homma käyntiin. Muutaman viikon pelaamisen jälkeen olemme saaneet kerättyä kasaan 200 euroa voittoa, joten alku on ollut varsin lupaava. Olemme pelanneet pääasiassa 1.70 - 2.30/kohde kertoimisia tuplia sopivalla katsomallamme panoksella. Tulen seuraavissa kirjoituksissa paneutumaan tarkemmin omaan pelityyliimme ja sen hyviin ja huonoihin puoliin. Laitamme vetoja sisään pääasiassa jalkapallosta ja jääkiekosta. Pelit tulevat seuraavien liigojen sisältä:

Jalkapallossa:
Englannin Valioliiga, Espanjan La Primera, Hollannin Eredivisie, Saksan Bundesliiga, Italian Serie A, Ranskan Ligue 1, Mestareiden Liiga, Uefa Cup ja maaottelut.

Jääkiekossa:
Suomen SM-Liiga, NHL ja maaottelut.

Jalkapallo kattaa vedoista noin 80-prosenttia ja jääkiekko loput 20-prosenttia. Jalkapallo on aina ollut lähempänä sydäntä ja sitä on tullut seurattua pienestä saakka. Tästä syystä lajitietämys on reilusti suurempi kuningaslajissa. Seuraavat vedot olisi tarkoitus laittaa sisään Valioliigan kierrokselta 26.12. Tässä välissä tarkoitus on viettää rauhallista joulua perheen kanssa, ja tutkia hieman tilastoja eri peleistä ja miettiä erilaisia pelivaihtoehtoja. Palaan seuraavan kerran asiaan viestillä, jossa puhutaan jo hieman enemmän itse vedonlyönnistä.

Kommentoida saa, jos asiaa on.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Pietro Mopo, 09.11.2010, 18:32. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


asikainl
Jäsen
Viestit: 540
Liittynyt: 12.04.2007, 22:38

Tuotto: +20.70 yks.

Palautus%: 103.72%

Panosten ka: 2.77 yks.

Vetoja: 201

Pisteitä: 98

Viesti Kirjoittaja asikainl »

Moi,

Kannattaa ehdottomasti laajentaa bookkerivalikoimaa tuosta yhdestä ainoasta useampaan (mieluiten kymmenen+:aan). Ns. "line shopping" eli parhaiden kertoimien etsiminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä voitokkaassa vedonlyönnissä.


Lisäksi näytät pelaavan melko montaa eri sarjaa. Väittäisin että et pysty analysoimaan voitokkaasti noin montaa sarjaa, joten kannattaa harkita sarjamäärän rajaamista alle viiteen.

Pelionnea!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

23.12.2008 - Blogikirjoitus 1

Joulupyhät ovat vedonlyöjälle juhla-aikaa. Nyt en kuitenkaan puhu lahjoista, kinkuista tai muista herkuista vaan niinkin kultaisesta asiasta kun ajasta. Sen lisäksi että on aikaa viettää lomia perheen parissa on jouluisin myös normaalia enemmän aikaa syventyä vedonlyönnin kiehtovaan maailmaan. Itse olen siis jo alkanut syventyä Valioliiga-kierrokseen joka pelataan siis 26.12. Lista näyttää nopeasti vilkaistuna hyvältä, ja ensimmäisenä silmään pistää Stoken ja Manchester Unitedin välinen ottelu. Man. United voitti muutama päivä sitten seurajoukkueiden maailmanmestaruuden, ja sillä saattaa olla lieviä motivaatio-ongelmia tässä ottelussa sarjanousijaa vastaan. Stoken kerroin on tällä hetkellä 12 tienoilla ja harkitsen vakavasti pelaavani Stoken kotivoiton puolesta. Tässä täytyy kuitenkin muistaa, että varsinkin Sir Alex Ferguson tietää, että muut suurseurat Englannissa ovat menettäneet viime aikoina pisteitä ja siksi olisikin ehdottoman tärkeää että "punaiset paholaiset" voittaisivat perjantain ottelussa Stoken. Lisäksi Man. United ei kärsi juurikaan loukkaantumisista, vaikka muutamia miehiä sairasvuoteelta vielä löytyykin. Tämän kohteen lopullinen kohtalo on vielä auki ja todennäköisesti jätän sen ulos kupongilta.

Middlebrough - Everton ottelu on omaan makuuni kierroksen paras. Middlesbrough ei ole kovinkaan kummoinen kotijoukkue, vaikka se tekeekin kotiotteluissa hyvällä prosentilla ainakin yhden maalin. Tätä kuitenkin kompensoi se, että joukkue päästää yleensä kotiotteluissaan myös vähintään maalin - jopa kaksi. Tästä ei ole syyttäminen kuitenkaan pelkästään puolustuslinjaa, vaan myös maalivahti Mark Schwartzerin kausi on ollut varsin alavireinen. Everton on tällä hetkellä liigan kolmanneksi paras vierasjoukkue, ja David Moyes on saanut joukkueen pelaamaan viime viikkoina kohtalaisen hyvin. Esimerkkinä tästä viime kierroksen 0 - 0 tasapeli Chelsea vastaan. Ottelu jonka Evertonin olisi kuulunut voittaa. Paperillakin verratuna Everton on näistä kahdesta joukkueesta parempi. Kaikki edelliset seikat huomioon ottaen pokerihuoneen tarjoama 2.85-kerroin on omasta mielestäni kierroksen paras peli (aloittelijan mielipide).

Seuraavaksi haluaisin tarkastella lähemmin ottelua Aston Villa - Arsenal. Tilanne on vedonlyönnissä lähes klassinen. Kotijoukkue on altavastaaja, joka on pelannut erinomaisen alkukauden ja omaa potentiaalin olla kauden lopussa kolmen parhaan joukossa, jos kaikki menee putkeen. Vierasjoukkue kuuluu liigan eliittiin, mutta on pelannut koko kauden ajan epätasaisesti. Lisäksi joukkue kärsii pahoista loukkaantumisista sillä varmuudella poissa ovat ainakin Tomas Rosicky, Theo Walcott sekä elintärkeä keskikenttäpelaaja Cesc Fabregas. Lisäksi ottelusta saattaa puuttu joukkueen tehokkain maalintekijä Emmanuel Adebayor. Vedonvälittäjä antaa tässä ottelussa altavastaajalle Aston Villalle kertoimen 2.55, tasapelille 3.25 ja vierasjoukkue Arsenalille 2.85. Haastava ja kinkkinen tilanne, joka kannattaisi mahdollisesti jättää suosiolla pois kupongilta? Itse uskallan kuitenkin luottaa tässä ottelussa kotijoukkue Aston Villaan. Tähän tulokseen tulen, koska Villa on tällä kaudella pelannut kotonaan jo Liverpoolia ja Manchester Unitedia vastaan ja ryöstänyt molemmilta joukkueilta pisteen. Lisäksi Aston Villa on tällä hetkellä kovemmassa kunnossa kuin Arsenal, joka kärsii avainpelaajien loukkaantumisista. Pelivalinta siis tässä kohteessa 1 kertoimella 2.55.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä otteluna nostan esiin Sunderlandin ja Blackburnin välisen kahakan. Molemmat joukkueet ovat vaihtaneet valmentajaa kesken kauden, ja tästä syystä ei kannata liikaa tarkastella tilastoja kauden aiemmista otteluista. Sunderland kuuluu liigan huonoimpiin kotijoukkueisiin, eikä se ole Roy Keanen lähdön jälkeenkään päässyt vielä sille tasolle jota "mustilta kissoilta" ollaan odoteltu koko kauden ajan. Joukkue on kuitenkin paperilla sarjan keskitasoa. Blackburn nimitti vanhan konkarin "Big Samin" joukkueen luotsaajaksi ja se siivittikin joukkueen hienoon 3 - 0 kotivoittoon Stokesta viime kierroksella. Blackburnilla on tässä otteluparissa parempi meininki päällä, eikä kotietu ole Sunderlandilla kovinkaan merkittävä. Ottaen huomioon sen seikan, että huonosta alkukaudesta huolimatta Blackburn on pelannut vierasotteluissaan kohtalaisen hyvin. Tällä hetkellä Blackburnin kerroin on 3.20 joka maistuu ainakin minulle.

Tässä oli siis joitakin pelivalintoja joita olen tutkinut tämän päivän aikana. Seuraavan kirjoitukseen tulen keräilemään vielä hieman lisää informaatiota näistä kyseisistä otteluista ja tekemään sen jälkeen ystäväni kanssa lopulliset pelivalinnat. Hauskaa ja jännittävää joulua kaikille vedonlyöjille! Kommentit ovat myös tervetulleita. Olivat ne sitten risuja tai ruusuja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Pietro Mopo, 24.12.2008, 12:09. Yhteensä muokattu 3 kertaa.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

asikainl kirjoitti:Moi,
Kannattaa ehdottomasti laajentaa bookkerivalikoimaa tuosta yhdestä ainoasta useampaan (mieluiten kymmenen+:aan). Ns. "line shopping" eli parhaiden kertoimien etsiminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä voitokkaassa vedonlyönnissä. Lisäksi näytät pelaavan melko montaa eri sarjaa. Väittäisin että et pysty analysoimaan voitokkaasti noin montaa sarjaa, joten kannattaa harkita sarjamäärän rajaamista alle viiteen.

Pelionnea!
Kiitos ensimmäisistä kommenteista koskien tätä blogia! Tarkoituksena on lähiaikoina laajentaa bookkerivalikoimaa ainakin kolmella tai neljällä bookkerilla. Kiitos vinkistä!

Pelaamme monta eri sarjaa kyllä, mutta koska mukana on kaksi ahkeraa henkilöä niin molemmille jää pääasiassa kolme sarjaa joista pitää pysyä äärimmäisen hyvin kartalla. Joten tästä syystä tilanne ei välttämättä ole mahdoton. Suunnitelmissa kuitenkin on jättää muutama liiga pois listoilta ja keskittyä esimerkiksi kahteen liigaan/henkilö.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Tervetuloa, bookkerivalikoimaa kannataa tosiaankin kasvattaa reilusti sillä se näkyy sitten heti palautuksessa. Onnea matkaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Vielä ei ole blogikirjoituksen aika, mutta tässä tuli mieleen yksi kysymys todennäköisyysprosenttien arvioinnista. Aloittelijana homma tuntuu vielä varsin hankalalta, vaikka tietämystä esimerkiksi jalkapallosta löytyy jo kohtalaisen hyvin. Kysymykseni koskee tyyliä, jolla saisi kohtalaisen helposti arvioitua prosentteja jalkapallo-otteluihin.

Ideana on, että laskisin jalkapallo-ottelun bookkerin tarjoamista kertoimista käänteisluvut, ja ruksaisin prosentteja oman pääni ja tietojeni mukaan. Tällä tavalla alustavat prosentit olisivat jo valmiina, ja aloittelijana homma helpottuisi sitä kautta jonkin verran. Toivottavasti ymmärrätte idean. Otan vielä esimerkin tulevasta Aston Villa - Arsenal ottelusta:

Aston Villa - Arsenal 2.50 - 3.30 - 2.85
Käänteislukuina prosenttiarvioit näistä kertoimista: 40% - 30% - 35%
Omat arvioit näistä prosenteista voisivat olla esimerkiksi: 41% - 31% - 28%

Ollaanko tällä strategialla ihan hukassa? Mikkou ja muut ammattilaiset voisivat antaa pari vinkkiä. Foorumia muuten jo selailin enkä löytänyt suoria vastauksia tähän.

Muokataanpa tätä viestiä vielä sen verran, että laitetaan noista muistakin arvioimistani Valioliiga-otteluista alustavat prosenttiarvioit ja pelivalinnat tähän blogiin esille.

Aston Villa - Arsenal 1 - 2.50 - 45%
Stoke - Machester United X - 5.00 - 23%
Middlesbrough - Everton 2 - 2.85 - 37%
Sunderland - Blackburn X - 3.30 - 36%

Nämä siis ensimmäisten omien arvioiden perusteella ylikertoimia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


HR Juz
Jäsen
Viestit: 1446
Liittynyt: 17.08.2006, 14:59

Tuotto: +953.89 yks.

Palautus%: 103.63%

Panosten ka: 7.88 yks.

Vetoja: 3334

Pisteitä: 3496

Viesti Kirjoittaja HR Juz »

En näkisi tuota kovinkaan kannattavana. Yksinkertaisesti siitä syystä, että et voi tietää miten ja millä painolla bookkeri on eri asiat huomioinut.

Otetaan esimerkiksi ottelu ManU-Chelsea. Bookkerin x linja on 40-30-30. Ronaldo ja Rooney ovat poissa. Päätät vähentää ManUlta 5%. Bookkeri on tietenkin ollut tästä asiasta tietoinen, ja vähentänyt Manun alkuperäisestä todennäköisyydestä jo samaisen 5%. Eli silloin näiden kahden sankarin poissa olo on vähentänyt 10% Manun voittotodennäköisyytä mikä on aivan liikaa.

Vai tarkoititko että käyttäisit Bookkerin prosentteja apuna, jotta saisit muutettua mielipiteesi prosenteiksi? Eli jotta saisit jonkun näköisen kuvan esim tasapelin mahdollisuudesta yms. Tässä tapauksessa kannattaa muistaa, ettei bookkerin prosentit koskaan ole vedonvälittäjän oma arvio ottelusta vaan enneminkin "markkinan mielipide"? Eli bookkeri pyrkii tasaamaan riskiään muuttamalla kertoimiaan siihen suuntaan, että raha on suhteellisesti jakautunut tasaisesti kaikille merkeille. Jos Manu chelseaan mikä olisi Moneylineen molemmille tarjolla kerroin 1,9, ja todennäköisyys todella oisi 50-50. Pelaajat suosivat ManUa ja 60% pelaa manun voiton puolesta näillä kerrtoimilla. Tässä tilanteessa välittäjän kannattaa tiputtaa Manun ja nostaa Chelsean kerrointa, jotta riski pienenee.

SUosittelen, että lasket prosentit itse. Se ei ole lyhyt(käytännössä ikuinen) eikä helppo projekti, mutta kannattaa!

viewtopic.php?t=3948
Tässä on joksus koottu tältä palstalta ihan perusjuttuja. Erityisesti suosittelen tutustumaan ketjun alapuolella olevaan linkkiin jonka takaa löytyy Mika Ässän vedonlyönnin nyrkkisäännöt. Huikean hieno postaus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

HR Juz kirjoitti:En näkisi tuota kovinkaan kannattavana. Yksinkertaisesti siitä syystä, että et voi tietää miten ja millä painolla bookkeri on eri asiat huomioinut.

Otetaan esimerkiksi ottelu ManU-Chelsea. Bookkerin x linja on 40-30-30. Ronaldo ja Rooney ovat poissa. Päätät vähentää ManUlta 5%. Bookkeri on tietenkin ollut tästä asiasta tietoinen, ja vähentänyt Manun alkuperäisestä todennäköisyydestä jo samaisen 5%. Eli silloin näiden kahden sankarin poissa olo on vähentänyt 10% Manun voittotodennäköisyytä mikä on aivan liikaa.

Vai tarkoititko että käyttäisit Bookkerin prosentteja apuna, jotta saisit muutettua mielipiteesi prosenteiksi? Eli jotta saisit jonkun näköisen kuvan esim tasapelin mahdollisuudesta yms. Tässä tapauksessa kannattaa muistaa, ettei bookkerin prosentit koskaan ole vedonvälittäjän oma arvio ottelusta vaan enneminkin "markkinan mielipide"? Eli bookkeri pyrkii tasaamaan riskiään muuttamalla kertoimiaan siihen suuntaan, että raha on suhteellisesti jakautunut tasaisesti kaikille merkeille. Jos Manu chelseaan mikä olisi Moneylineen molemmille tarjolla kerroin 1,9, ja todennäköisyys todella oisi 50-50. Pelaajat suosivat ManUa ja 60% pelaa manun voiton puolesta näillä kerrtoimilla. Tässä tilanteessa välittäjän kannattaa tiputtaa Manun ja nostaa Chelsean kerrointa, jotta riski pienenee.

SUosittelen, että lasket prosentit itse. Se ei ole lyhyt(käytännössä ikuinen) eikä helppo projekti, mutta kannattaa!

viewtopic.php?t=3948
Tässä on joksus koottu tältä palstalta ihan perusjuttuja. Erityisesti suosittelen tutustumaan ketjun alapuolella olevaan linkkiin jonka takaa löytyy Mika Ässän vedonlyönnin nyrkkisäännöt. Huikean hieno postaus.
Kiitos vastauksestasi! Erittäin tärkeää informaatiota tuli tuossa kirjoituksessasi, ja paljon hyviä pointteja! Nyt ymmärrän hylätä tämän esittämäni ajattelutavan heti alkuunsa.

Summa summarun prosenttien arvioinnista: Treeniä, treeniä ja treeniä + Mika Ässän vedonlyönnin kootut nyrkkisäännöt!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

26.12.2008 - Blogikirjoitus 2

Suurin osa Valioliigan "Boxing Dayn" otteluista ovat yhä kesken, mutta päätin kuitenkin alkaa kirjoittamaan tämän päivän valitsemastani aiheesta jo nyt. Kerrataanpa muutama tärkeä asia kuitenkin vielä tähän alkuun. Pelivalintamme tälle päivälle jalkapalloon olivat Aston Villan ja Evertonin voitot, sekä tasapelit otteluihin Stoke - Manchester United ja Sunderland - Blackburn. Näistä kohteista yksi on saatu pelattua loppuun. Stoke hävisi kohtalaisen tiukassa ottelussa Manulle lukeminen 0 - 1. Totuuden nimissä on sanottava kuitenkin, että tasapeli tästä ottelusta ei olisi ollut mitenkään vääryys, sen verran väsynyt joukkue Manu oli päivän ottelussa. Huippujoukkue on kuitenkin aina huippujoukkue. Se tämän illan peleistä. Tarkoitukseni olikin tässä kirjoituksessa perehtyä hieman tarkemmin todennäköisyysprosenttien arviointiin jalkapallo-ottelussa, sekä nuorten jääkiekon (U-20) MM-kisoihin, jotka pelataan Kanadassa.

Aloitetaan teoria puolesta, ja perehdytään jalkapallo-ottelun prosenttien arviointiin. Itse voin puhua näin aloittelevan vedonlyöjän puolesta sen verran, että ensimmäisen kerran kun asiasta kuulin, ajattelin sen olevan hyödytöntä ja paljon aikaa vievää puuhaa joka ei ole niin välttämätön. Nyt olen kuitenkin huomannut, että en olisi voinut olla enemmän väärässä. Kuulostaa varmaankin itsestäänselvyydeltä suurimmalle osalle foorumin kirjoittajista, mutta koska kirjoitan aloittelijan näkökulmasta, pyrin aloittamaan mahdollisimman yksinkertaisista ja tärkeistä asioista. Prosenttiarviot (varsinkin tarkat) vaativat toki paljon aikaa, mutta pitkän harjoittelun ja tuhansien pelien kokemuksen jälkeen työ alkaa tuottaa hedelmää. Sen verran olen lyhyen vedonlyöjä-urani aikana ehtinyt oppia. Lisäksi ilman prosenttiarvioita on mahdoton selvittää bookkereiden tarjoamat ylikertoimet ja parhaat mahdolliset peli-ideat.

Mitä tarkkaan prosenttien arviointiin sitten tarvitaan? Ainakin tiedossa pitää olla viimeisimmät kokoonpanotiedot, sekä selvä kuva joukkueiden viimeisimmistä otteluista. Kuinka tärkeää joukkueelle on kotietu, ja paljonko se kärsii jos vuorossa on vierasottelu. Lisäksi on erittäin tärkeää, että on käynyt läpi tilastoja sarjan edellisiltä kausilta ja osannut poimia sieltä oikeat asiat huomioon. Tietoa on tarjolla paljon, vaikein tehtävä on nostaa sieltä esiin tärkeimmät asiat. Tämän lisäksi on vielä paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon ennen kuin voi tehdä hyvät ja tarkat prosenttiarvioit yhteen jalkapallo-otteluun. Tietoa pitää olla niin suuri määrä, että kannattaa keskittyä vain yhteen tai kahteen sarjaan jotta työ ei käy mahdottomaksi. Varsinkin aloittelijana itse olen päättänyt keskittyä näin aluksi vain yhteen sarjaan. Olen tässä viime viikot käyttänyt sellaista menetelmää, että arvioin prosentit johonkin otteluun, ja sitten vertaan omia prosenttejani foorumin tyyppien arvioihin. Jos jossain kohteessa tulee prosenteissa huomattavaa (yli 10 prosentti-yksikön) heittoa, niin pyrin selvittämään mistä tämä saattaisi johtua ja mikä on se tärkeä tieto mitä en ole arviossani ottanut huomioon. Olen tullut siihen tulokseen, että tätä kautta opin omaksumaan tämän monimutkaisen asian paljon paremmin. Tässä ovat nyt mielestäni ne tärkeimmät asiat mitä tähän hommaan kuuluu. Asiaan liittyen saa jättää kommentteja, ja ohjata meikäläistä oikeanpaan suuntaan, mikäli olen ymmärtänyt jonkin asian väärin. Uskon kuitenkin, että tällä tavalla minun kaltaiseni aloittelijan on hyvä alkaa treenata prosenttien arviointia ja kehittyä sitä kautta paremmaksi vedonlyöjäksi.

Sitten muutama sana vielä liittyen tuleviin jääkiekon nuorten MM-kisoihin. Suomi aloittaa siis oman urakkansa tänä yönä vahvaa Ruotsia vastaan. Suomi on mukana kisoissa kohtalaisen nuorella ryhmällä, ja päätavoitteena lieneekin ensi vuonna pelattavat MM-kisat, johon Suomi pääsee osallistumaan lähestulkoon samalla ryhmällä kuin mikä sillä on nyt kasassa. Turnauksen ehdoton ennakkosuosikki on Kanada, joka hakee jo viidettä perättäistä maailmanmestaruutta. Haastajia Kanadalle on turha etsiä kaksikon USA-Ruotsi ulkopuolelta. Ruotsilla on kasassa ryhmä, joka pystyy haastamaan jopa Kanadan. USA on tästä kolmikosta heikoin, vaikka pystyykin hyvänä päivänä mihin tahansa. Unohtaa ei sovi Venäjää, mutta ennakkoarvioissa se jää edellämainitun kolmikon ulkopuolelle. Turnauksen kolme korkeimmalle rankattua joukkuetta ovat siis Kanada, Ruotsi ja USA.

Tämän päivän otteluista pelattavaa löytyy omasta mielestäni seuraavista otteluista: Ruotsi -1.5 maalia - 1.80 - 62% ja Kanada -2.5 maalia - 1.70 - 66%. Ruotsi on ennakkoarvioissa selvästi Suomea vahvempi joukkue ja Suomella on yleensä ollut ongelmia turnauksen ensimmäisessä ottelussa. Tänä yönä vastus ei voisi olla paljon kovempi. Itselleni myös Suomen maalivahtipeli on pienimuotoinen kysymysmerkki. Toisessa valitsemassani ottelussa vahva isäntäjoukkue Kanada tulee varmasti aloittamaan kisat ryminällä kotiyleisön edessä. Lisäksi pieni kaukalo tuo Kanadalle pientä etua Tsekkiä vastaan. Jääkiekko ei niin vahvasti kuulu omaan pelikategoriaan, mutta nyt kun kyseessä on nuorten MM-kisat, niin pakko näitä on ryhtyä seuraamaan tarkemmin sillä pelejä on hyvin vaikea arvioida ja varsinkin turnauksen alkuvaiheessa hyvää pelattavaa saattaa löytyä koska joukkueiden vahvuudet eivät ole kovinkaan hyvin vielä selvillä. Tässä kaikki aloittelevan vedonlyöjän blogista tällä kertaa. Kiitos vielä kommenteista, ne ovat edelleen tervetulleita!

Loppuun vielä tilannepäivitys Valioliigan kierroksen otteluista. Onnistuimme tänään saamaan kiinni ainakin Evertonin vierasvoiton kertoimella 2.85, sekä Sunderlandin ja Blackburnin ottelun tasapelin hienolla kertoimella 3.30. Tästä on mukava siirtyä seuraamaan Villan ja Arsenalin kohtaamista.

edit: Aston Villa joutui hyvästä pelistä huolimatta tyytymään vain yhteen pisteeseen Arsenalia vastaan. Näin ollen 2/4 peliämme osui tänään Valioliigassa. Palataan huomenissa toivottavasti hyvillä jääkiekko uutisilla!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Ei uutta blogikirjoitusta ihan vielä, mutta pientä tilannepäivitystä ja infot tämän päivän laihasta pelivalikoimasta. Eilen siis onnistuimme saamaan kiinni molemmat U20 jääkiekon MM-kisojen kohteet. Suomi pelasi hyvin (jopa paremmin kuin odotin), mutta Ruotsi puski silti vahvalla rutiinillaan selvään voittoon. Kanadan ottelusta on mahdoton sanoa mitään muuta kuin että varsin mallikkaasti isännät aloittivat taipaleensa kohti maailmanmestaruutta. Jokin tässä kuitenkaan haisee, oma pää sanoo että Ruotsi pystyy tänä vuonna Oscar Möllerin ja Victor Hedmanin johdolla haastamaan Kanadan ja viemään jopa maailmanmestaruuden.

Tänään löytyi Hollannin liigasta juuri ja juuri pelattava kohde:
PSV Eindhoven - 1.90 - 54%

Huomenna edessä hieno päivä jalkapallon parissa. Palataan siis pian asiaan!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

27.12.2008 - Blogikirjoitus 3

Tämän päivän blogikirjoituksessa on hieman vähemmän tekstiä, mutta sitäkin enemmän asiaa. Prosentteja on huomiselle (27.12) Valioliiga kierrokselle tullut nyt arvioitua. Osa mielestäni ihan hyvää arviointia. Osassa taas huomasin pientä heittoa syystä tai toisesta. Laitetaan arvioit nyt kehiin ja nostan sieltä vielä muutamat pelivalinnat sitten esiin. Pelattavaa löytyi ihan mukavasti.

Englannin Valioliiga 28 - 30.12.2008

Newcastle - Liverpool 21 - 30 - 49
Arsenal - Portsmouth 70 - 22 - 8
West ham - Stoke 55 - 30 - 15
Everton - Sunderland 32 - 40 - 28
Fulham - Chelsea 15 - 25 - 60
Bolton - Wigan 36 - 38 - 26
West Bromwich - Tottenham 20 - 22 - 58
Blackburn - Manchester City 26 - 31 - 43
Manchester United - Middlesbrough 79 - 16 - 5
Hull - Aston Villa 19 - 24 - 57

Parhaat pelit mielestäni koko listalla ovat:
Aston Villa 2.05, Manchester City 2.80 ja Tottenham 2.15.

Lisäksi kokeilemisen arvoisia omasta mielestäni ovat seuraavat ottelut:
Bolton - Wigan X, Everton - Sunderland X / 2, West Ham - Stoke X.

Lopulliset pelit muokkaan tähän viestiin vielä aamupäivän aikana ennen pelien alkamista! Over and out!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Viesti Kirjoittaja Hese »

Pistäpä nuo prosentit myös tuonne jalkapallo osioon. Hyvä että tulee lisää kirjoittajia, viimeisen vuoden aikana on tuntunut, että väki vähenee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Hese kirjoitti:Pistäpä nuo prosentit myös tuonne jalkapallo osioon. Hyvä että tulee lisää kirjoittajia, viimeisen vuoden aikana on tuntunut, että väki vähenee.
Kuitti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Tänään laitetaan Valioliigaan sisään seuraavanlaiset pelit. Mukana kaksi single vetoa ja kolme tuplaa. Panokset 8 euroa - 10 euroa. Tänään seurataan ensimmäisen kerran oikein tarkasti tässä blogissa miten asiat etenee. Päivitykset huomenna viimeistään iltaan mennessä.

Liverpool 1.68 & Tottenham Over 2.5 1.86 - Panos 8 euroa.
Manchester City 2.80 & Chelsea 1.57 - Panos 8 euroa.
Tottenham -1 3.95 & Arsenal 1.39 - Panos 8 euroa.
Everton Draw 3.50 - Panos 8 euroa.
Bolton Draw 3.25 - Panos 8 euroa.
Stoke Draw 3.65 & Chelsea at Half Time 2.15 - Panos 10 euroa.

Ei muuta kuin pelejä seuraamaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Pietro Mopo, 28.12.2008, 14:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


tallipoika
Avatar
Jäsen
Viestit: 2124
Liittynyt: 02.03.2003, 13:00
Pisteitä: 1323
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

Pietro Mopo kirjoitti:Tänään laitetaan Valioliigaan sisään seuraavanlaiset pelit. Mukana kaksi single vetoa ja kolme tuplaa. Panokset 8 euroa - 10 euroa. Tänään seurataan ensimmäisen kerran oikein tarkasti tässä blogissa miten asiat etenee. Päivitykset huomenna viimeistään iltaan mennessä.

Liverpool & Tottenham Over 2.5 - Panos 8 euroa.
Manchester City & Chelsea - Panos 8 euroa.
Tottenham -1 & Arsenal - Panos 8 euroa.
Everton Draw - Panos 8 euroa.
Bolton Draw - Panos 8 euroa.
Stoke Draw & Chelsea at Half Time - Panos 10 euroa.

Ei muuta kuin pelejä seuraamaan.
Kannattaisi varmaan laittaa myös kertoimet millä pelasit.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

€:kin on iso raha, jos sitä ei ole..!

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

tallipoika kirjoitti:
Pietro Mopo kirjoitti:Tänään laitetaan Valioliigaan sisään seuraavanlaiset pelit. Mukana kaksi single vetoa ja kolme tuplaa. Panokset 8 euroa - 10 euroa. Tänään seurataan ensimmäisen kerran oikein tarkasti tässä blogissa miten asiat etenee. Päivitykset huomenna viimeistään iltaan mennessä.

Liverpool & Tottenham Over 2.5 - Panos 8 euroa.
Manchester City & Chelsea - Panos 8 euroa.
Tottenham -1 & Arsenal - Panos 8 euroa.
Everton Draw - Panos 8 euroa.
Bolton Draw - Panos 8 euroa.
Stoke Draw & Chelsea at Half Time - Panos 10 euroa.

Ei muuta kuin pelejä seuraamaan.
Kannattaisi varmaan laittaa myös kertoimet millä pelasit.
Tosiaan, tarkoitus oli ne laittaa jo tohon alkuperäiseen viestiin mutta kauheessa kiireessä jäi noinkin oleellinen asia huomaamatta. Ollaanpa huolellisempia jatkossa!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

Pietro Mopo kirjoitti:
tallipoika kirjoitti:
Pietro Mopo kirjoitti:Tänään laitetaan Valioliigaan sisään seuraavanlaiset pelit. Mukana kaksi single vetoa ja kolme tuplaa. Panokset 8 euroa - 10 euroa. Tänään seurataan ensimmäisen kerran oikein tarkasti tässä blogissa miten asiat etenee. Päivitykset huomenna viimeistään iltaan mennessä.

Liverpool & Tottenham Over 2.5 - Panos 8 euroa.
Manchester City & Chelsea - Panos 8 euroa.
Tottenham -1 & Arsenal - Panos 8 euroa.
Everton Draw - Panos 8 euroa.
Bolton Draw - Panos 8 euroa.
Stoke Draw & Chelsea at Half Time - Panos 10 euroa.

Ei muuta kuin pelejä seuraamaan.
Kannattaisi varmaan laittaa myös kertoimet millä pelasit.
Tosiaan, tarkoitus oli ne laittaa jo tohon alkuperäiseen viestiin mutta kauheessa kiireessä jäi noinkin oleellinen asia huomaamatta. Ollaanpa huolellisempia jatkossa!
Olipa taas mennellä Valioliiga-kierroksella varsinainen paluu arkeen! Yhtään osumaa ei tullut (ainoastaan muutama kohde olisi singlenä tuonut hieman rahaa). Hieman epäonnisia olimme varsinkin Chelsean ja Stoken pelien viime hetkien maaleissa, mutta nämä kuuluvat tähän harrastukseen ja tästä lähdetään kohti parempia vetoja.

Vuosi 2009 potkaistaan käyntiin junioreiden MM-kisojen merkeissä. Päivän ainoat vihjatut kohteet ovat Ruotsi 2.45 ja Kanada 1.44.

Ruotsi hoitikin homman jo selvästi kotiin, mutta nyt odotellaan vielä Kanadan poikien suoritusta! Hyvää uutta vuotta kaikille ja pahoittelen blogin hieman hidasta päivitystä. Syynä tähän uuden vuoden tuomat kiireet. Huomenna tulossa laajempi kirjoitus vedonlyöntiin liittyen.

Happy new year once more!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

edit: ongelma.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Pietro Mopo, 02.01.2009, 15:34. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

2.1.2009 - Blogikirjoitus 4

Hei kaikille innokkaille vedonlyöjille ja uskollisille blogini lukijoille! On taas tullut aika pienen huilin jälkeen kirjoittaa pieni tekstinpätkä tänne kaikkien nähtäville. Viimeisen kirjoituksen jälkeen ei ole ainoastaan lomailtu, vaan myös päivittäin laitettu pelejä sisään ja katastrofaalisen Valioliiga-viikonlopun jälkeen tämä viikko on ollut suorastaan erinomainen. Osumia on tullut muun muassa nuorten jääkiekossa (Ruotsi kertoimella 2.55). Lisäksi NHL:ssä oli tarjolla viime yönä muutama ylikerroin (Boston ja Washington). Tästä olisi tarkoitus jatkaa tänään kotimaisella SM-Liigalla sekä Englannin FA-Cupilla.

Päivitelläänpä sen verran vedonlyöntimme yleistilannetta, että noin kahden kuukauden pelaamisen jälkeen olemme saaneet kasvatetuksi 100 euron alkukassan 470 euron suuruiseksi. Tarkoituksenamme on kasvattaa kassa 500 euroon asti ja sen jälkeen jakaa rahaa kahden uuden bookkerin, sekä nykyisen bookkerimme kesken. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin 500 euron kassa on kasassa viimeistään tämän viikonlopun aikana ja sen jälkeen avaamme muutaman uuden pelitilin. Tässä vaiheessa on kuitenkin myönnettävä se tosiseikka, että emme kuitenkaan (varsinkaan alkuaikoina) ole pelanneet kovinkaan ammattimaisesti. Vasta viimeisen kuukauden aikana olemme alkaneet kiinnittää lisää huomiota ylikertoimiin ja prosentteihin jonka kautta pelaaminen on muuttunut ammattimaisemmaksi. Lisäksi paljon tulee nykyään pelattua kohteita pelkästään singlenä. Kaiken tämän päälle olemme pelanneet paljon eri sarjoja ja laleja (jääkiekko, jalkapallo, tennis..) ja tarkoituksena onkin tästä eteenpäin keskittyä ainoastaan muutaman jalkapallosarjaan. Sarjoja emme vielä ole aivan 100% varmasti päättäneet, mutta ainakin toinen tulee olemaan Italian Serie A. Tässä siis pientä tilannepäivitystä siitä missä mennään ja otetaanpa seuraavaksi muutama sana tämän päivän peleistä.

Vaikka jatkossa pelaaminen keskittyykin vain muutaman jalkapallosarjaan, on tänään kupongilla jo alussakin mainitut SM-Liiga ja Englannin FA-Cup. Lisäksi asiantuntevista piireistä saamillamme vinkeillä tänään kupongille tulee myös Amerikkalaista jalkapalloa, jossa vetomme kohdistuu ottelupariin San Diego Chargers - Indianapolis Colts (.. ja kyllä, tiedämme että kuulopuheisiin ei kannata koskaan luottaa, mutta tarkoitus onkin pelata kyseistä peliä vain muutamalla harmittomalla eurolla ja tuomaan lisäjännitystä TV-otteluun).

Nykyisin varsin aliarvostetussa FA-Cupissa kohtaavat tänään Tottenham ja Wigan. Ottelu on tämän illan ainut FA-Cup mittelö. Loput ottelut huomenna, sunnuntaina ja maanantaina. Viime otteluissa erinomaiseen iskuun päässyt Wigan joutuu matkustamaan pitkän matkan päähän Lontooseen kohtaamaan Harry Redknappin Tottenhamin. Wigan kärsii muutamista erittäin pahoista loukkaantumisista, sillä maalivahti Kirkland sekä hyökkääjät Heskey joutuvat jättämään ottelun varmuudella väliin. Lisäksi maalitykki Zakin tilanne on tällä hetkellä 50-50. Pelasi Zaki tai ei, on Tottenham silti tässä ottelussa jopa 60% suosikki. Tällä hetkellä Tottenhamille saa kertoimen 1.77 ja se riittää hyvin pelattavaksi. Pieni tunne on että tuo kerroin saattaa tuosta vielä tippua hieman kun lopulliset kokoonpanot tulevat tietoon. Wiganin managerin mukaan tämä on se ottelu, jossa hänellä on mahdollisuus antaa peliaikaa niille pelaajille jotka ovat pelanneet vähemmän tällä kaudella. Tähän kun lisätään vielä se, että Tottenham haluaa varmasti voittaa tämän ottelun sillä FA-Cup on sille yksi tärkeimmistä kilpailuista tällä kaudella. Tämä pitää paikkansa, vaikka joukkue on mukana edelleen Uefa-Cupissakin. Tottenhamille tasapeli olisi katastrofi, sillä se ei missään nimessä halua uusintaottelua otteluruuhkan keskelle. Tottenhamilta poissa ilmeisesti ainoastaan Jenas ja Huddelstone. Hyökkääjä Pavljutschenko (tai miten se kirjoitetaan?) on jälleen mukana kokoonpanossa. Pelivalinta siis Tottenham 1.77 60%.

SM-Liigassa lapulle kelpaa tänään ainakin Rauman Lukko (3.25). Pieni kysymysmerkki on vielä HIFK - Jokerit ottelun alle 5.5 maalia (1.64). Kaikki tietävät että Kalpa on ollut kauden positiivinen yllättäjä. Viime aikoina otteet ovat olleet kuitenkin hieman heikompia, eikä ykköspelaajien Kalle Sahlstedin ja Sami Kapasen tehot olleet kohdallaan. Kalpan peli on todella paljon näiden kahden pelaajan panoksesta kiinni. Lukko on pelannut viime aikoina hyvin ja se osaa voittaa myös vieraissa. Hieman varjojen mailla seilaillut Juha-Pekka Haataja on jälleen löytänyt parhaan vireensä ja tulee olemaan tämän illan ottelussa yksi ratkaisupelaajista. Pelistä tulee varmasti hyvä ja tiukka, mutta tulee ratkeamaan maalivahtipeliin. Tässä Lukko vetää hieman pidemmän korren. SM-Liigan ensimmäinen pelivalinta siis Lukko 3.25.

HIFK ja Jokerit tulevat illalla ratkaisemaan kumpi on vuoden ensimmäisen Helsingin Herra. Molemmat joukkueet tulevat lähtemään otteluun ns. "kakkosmaalivahdeilla", sillä HIFK:n Jani Nieminen ja Jokereiden Joonas Hallikainen ovat papereissa joukkueiden kakkosia. Nieminen on kuitenkin pelannut punanuttujen maalilla viimeiset neljä ottelua, ja Hallikainen viimeisimmän, joten tämä ei tule sen kummemmin vaikuttamaan ottelun kulkuun. Pieni ja ahdas kaukalo lisättynä tiukkaan puolustuspeliin tulee lähestulkoon takaamaan sen, että tässä ottelussa nähdään hyvin vähän maaleja. Myös toinen SM-Liiga pelivalinta alkaa siis olla selvillä. HIFK - Jokerit under 5.5 1.64.

Tässähän sitä taas oli ihan riittävästi yhteen kirjoitukseen. Toivottavasti tämä viikonloppu toisi tullessaan muutaman lisäeuron, jotta päästäisiin laajentamaan tätä harrastusta muutamalla uudelle bookkerille. Vaihtoehtoja bookkereista on paljon, mutta päällimmäisenä tällä hetkellä ovat Ladbrokes ja William Hill, sekä Pinnacle Sports, josta olen kuullut paljon pelkkää hyvää. Katsotaan taas miten poikien loppupeleissä käy. Ja oli melkein unohtua tähän loppuun se kuuma NFL vinkki. Chargers - Colts yli 51.0 - 1.97 (ottelu pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä). NFL kiinnostaa ainakin minua aika paljon, ja villeissä unelmissa olisikin opiskella sitä sen verran että voisi tosissaan alkaa siitä lyömään vetoa.

Seuraavaan kertaan vetogurut! Ciao!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


tallipoika
Avatar
Jäsen
Viestit: 2124
Liittynyt: 02.03.2003, 13:00
Pisteitä: 1323
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

23.12
Pietro Mopo kirjoitti:
Alkuun sovimme ystäväni kanssa sijoittavamme molemmat 100 euroa alkukassaan, joten saamme 200 eurolla mielestäni ihan mukavan pesämunan laittaa homma käyntiin.
Ja 2.1
Pietro Mopo kirjoitti:Päivitelläänpä sen verran vedonlyöntimme yleistilannetta, että noin kahden kuukauden pelaamisen jälkeen olemme saaneet kasvatetuksi 100 euron alkukassan 470 euron suuruiseksi.
Hurjaa tulosta teette, kassa kasvaa parissa kk:ssa 2.35 tai 4.7 kertaiseksi, kun ei voi varmaksi sanoa, kun alkuun kassa oli 200 €, mutta viim viestissä se olikin enää 100 €, ja vedot olleet 8 - 10€. Toivotaan että homma jatkuisi samaan tahtiin.

Pidättekö vedoistanne seurantaa?, kiinnostaisi tietää kuinka monta vetoa olette pelanneet, ja kuinka moni osunut?

Ja voitokasta loppuvuotta!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

€:kin on iso raha, jos sitä ei ole..!

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Re: Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

tallipoika kirjoitti:23.12
Pietro Mopo kirjoitti:
Alkuun sovimme ystäväni kanssa sijoittavamme molemmat 100 euroa alkukassaan, joten saamme 200 eurolla mielestäni ihan mukavan pesämunan laittaa homma käyntiin.
Ja 2.1
Pietro Mopo kirjoitti:Päivitelläänpä sen verran vedonlyöntimme yleistilannetta, että noin kahden kuukauden pelaamisen jälkeen olemme saaneet kasvatetuksi 100 euron alkukassan 470 euron suuruiseksi.
Hurjaa tulosta teette, kassa kasvaa parissa kk:ssa 2.35 tai 4.7 kertaiseksi, kun ei voi varmaksi sanoa, kun alkuun kassa oli 200 €, mutta viim viestissä se olikin enää 100 €, ja vedot olleet 8 - 10€. Toivotaan että homma jatkuisi samaan tahtiin.

Pidättekö vedoistanne seurantaa?, kiinnostaisi tietää kuinka monta vetoa olette pelanneet, ja kuinka moni osunut?

Ja voitokasta loppuvuotta!
Pahoittelen virhettä. Aloitimme muutama kuukausi sitten 100 euron alkukassalla, ja hävisimme rahat pois. Laitoimme uuden 100 euron alkukassan ja nyt homma on siis lähtenyt paremmin käyntiin. Todellisuudessa tuo kassamme suuruus on siis 200 euroa, ja eilisten osumien ansiosta saimme kasvatettua sen hieman yli 500 euron suuruiseksi. Asia varmasti valkeni nyt kaikille! :D Pisteet tarkkasilmäisyydestä tallipojalle.

Ainut seuranta mikä meillä peleistämme tällä hetkellä on, on tuo bookkerin oma pelihistoria jossa näkyy kaikki pelaamamme vedot Marraskuun alusta lähtien. Ne taitavat myös olla ensimmäiset pelaamamme vedot. Laitan seuraavassa viestissä hieman infoa tuosta pelihistoriasta. Pelattujen kohteiden määrä.. yms.

Kiitos palautteesta, sitä arvostetaan!

edit: Panostamisesta vielä. Välillä on tullut pelattua jotakin single-kohdetta jopa 50 euron panoksella, mutta tuota tapahtui enemmän varsinkin alkuaikoihin. Siksi keskimääräisen panostusmäärämme arvioiminen on hieman vaikeaa. Sanoisin kuitenkin että se on noin 10 euroa/veto paikkeilla, aivan kuten jo aikaisemmin mainitsin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

3.1.2009 - Blogikirjoitus 5

Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi - Seuranta (5. 11.2008 - 3.1.2009)

Tässä pitää nyt ottaa huomioon sellainen seikka, että (taas palaan tuonne alkuaikoihin) alkuaikoina joskus tuli pelattua päivässä jopa kolme tai neljä viiden kohteen lappua samaan aikaan, ja tämähän on todella typerää vedonlyöntiä. Nykyisin pelaamme ainoastaan tuplia ja singlejä, joten pelattujen kohteiden määrä tulee tippumaan jatkossa todella paljon. Ajattelin nyt kuitenkin laittaa jonkinlaisen seurannan tähän, koska se varmasti joitakin kiinnostaa. En kyllä yhtään tiedä kuinka fiksuja nämä numerot ovat, mutta virheistä oppii joten laitetaan faktoja pöytään.

Pelikassa alussa: 200 euroa.
Pelikassa tällä hetkellä: 514,36 euroa.
Pelatut kohteet: 657 kohdetta.
Osuneet kohteet: 366 kohdetta.

Joku kokeneempi kaveri voisi nyt auttaa sen verran, että kertoisi miten tuosta nyt saisi jotain irti. Eli varmasti jotain saa, ja haluaisin tietää mitä. Vai onko kuitenkin niin että tuossa ei ole tarpeeksi informaatiota ja pitäisi alkaa pitää omaa seurantaa (tämä on kyllä suunnitelmissa aloittaa mahdollsimman pian)?

PS: Tallipoika, tämä oli sulle! :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


tallipoika
Avatar
Jäsen
Viestit: 2124
Liittynyt: 02.03.2003, 13:00
Pisteitä: 1323
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja tallipoika »

Pietro Mopo kirjoitti:3.1.2009 - Blogikirjoitus 5

Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi - Seuranta (5. 11.2008 - 3.1.2009)

Tässä pitää nyt ottaa huomioon sellainen seikka, että (taas palaan tuonne alkuaikoihin) alkuaikoina joskus tuli pelattua päivässä jopa kolme tai neljä viiden kohteen lappua samaan aikaan, ja tämähän on todella typerää vedonlyöntiä. Nykyisin pelaamme ainoastaan tuplia ja singlejä, joten pelattujen kohteiden määrä tulee tippumaan jatkossa todella paljon. Ajattelin nyt kuitenkin laittaa jonkinlaisen seurannan tähän, koska se varmasti joitakin kiinnostaa. En kyllä yhtään tiedä kuinka fiksuja nämä numerot ovat, mutta virheistä oppii joten laitetaan faktoja pöytään.

Pelikassa alussa: 200 euroa.
Pelikassa tällä hetkellä: 514,36 euroa.
Pelatut kohteet: 657 kohdetta.
Osuneet kohteet: 366 kohdetta.

Joku kokeneempi kaveri voisi nyt auttaa sen verran, että kertoisi miten tuosta nyt saisi jotain irti. Eli varmasti jotain saa, ja haluaisin tietää mitä. Vai onko kuitenkin niin että tuossa ei ole tarpeeksi informaatiota ja pitäisi alkaa pitää omaa seurantaa (tämä on kyllä suunnitelmissa aloittaa mahdollsimman pian)?

PS: Tallipoika, tämä oli sulle! :wink:
Me teemme seurantamme Exell-taulukkoon, viikottain, taulukkoon merkkaamee jokaisen vedon eli,sarja, kohde, pelimuoto, (tulos kun pelattu), bookkeri, panos ja kerroin -> taulukon lopussa on laskuri joka laskee osuneen osuman arvon.
Noiden lisäksi samassa taulukossa on kokonais yhteenveto vedot/osumat/osumis% + pelattu kokvaihto, lunastus, erotus ja pal% (laskurit solujen lopussa)
Eli tuolta näyttää (vko 53, eli osa tuloksista on jo)
Viikko Panostus Kohteita
53 Palautus Osui
Erotus Oikein #ARVO!
Palautus% #ARVO!

1.4.2006 Panostus 50 555,00 € Kohteita 1 874
alkaen Palautus 53 618,89 € Osunut 1 042
Erotus 3 063,89 € Oikein 55,60 %
Palautus% 106,06 %

Erittely vedoittain Vetopäiväkirjassa

Kohde Sarja Ottelu Merkki Tulos Bookkeri Panos Kerroin Palautus
1 FIN Ässät -Pelicans 2 Bwin 25,00 € 2,500 0,00 0,00 €
2 FIN TPS - HIFK 2 Bwin 25,00 € 2,500 0,00 0,00 €
3 ENG Tottenham vs Wigan 1 Ladbrokers 30,00 € 1,800 0,00 0,00 €
4 INT Tsekki(-2) - Saksa, 1 6-0 Pinnacle 25,00 € 1,952 1,00 48,80 €
5 INT USA U20 - Kazakhstan U20 al 11.5m 12-0 Pinnacle 25,00 € 2,040 0,00 0,00 €
6 FIN HIFK - Blues B yli 2.5m 3-1 Nordicbet 30,00 € 1,900 0,00 0,00 €
7 FIN TPS - SaiPa S al 2.5m 2-2 Nordicbet 15,00 € 1,570 1,00 23,55 €
8 FIN SapKo - KiVa 2 1-3 Unibet 25,00 € 1,800 1,00 45,00 €
9 INT USA U20(-3.5) - Slovakia U20 1 3-5 Sportingbet 30,00 € 1,615 0,00 0,00 €
10 INT Suomi U20 - Kazakhstan U20 (+7,5) 2 Centre 15,00 € 1,950 0,00 0,00 €
11 FIN SaiPa - Lukko 2 Expekt 25,00 € 2,350 0,00 0,00 €
12 SPA Barcelona - Mallorca B al2.75 m Pinnacle 30,00 € 1,901 0,00 0,00 €
13 ENG Blyth Spartans - Blackburn(-1.25) 2 10bet 30,00 € 1,588 0,00 0,00 €
14 ENG Hull (0) -Newcastle 1 Nordicbet 30,00 € 1,720 0,00 0,00 €
15 FIN Loiske vs GFT 2 Nordicbet 30,00 € 1,550 0,00 0,00 €
16 0,00 0,00 €
17 0,00 0,00 €
18 0,00 0,00 €
19 0,00 0,00 €
20 0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
390,00 € 117,35 €

Ps Näytti vähän sekavalta tässä, mutta voit kurkata kotisivuiltamme miltä se näyttää.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

€:kin on iso raha, jos sitä ei ole..!

Minikommentit


Pietro Mopo
Avatar
Jäsen
Viestit: 194
Liittynyt: 23.12.2008, 23:36

Tuotto: -4.22 yks.

Palautus%: 99.19%

Panosten ka: 5.41 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 60

Viesti Kirjoittaja Pietro Mopo »

tallipoika kirjoitti:
Pietro Mopo kirjoitti:3.1.2009 - Blogikirjoitus 5

Aloittelevan Vedonlyöjän Blogi - Seuranta (5. 11.2008 - 3.1.2009)

Tässä pitää nyt ottaa huomioon sellainen seikka, että (taas palaan tuonne alkuaikoihin) alkuaikoina joskus tuli pelattua päivässä jopa kolme tai neljä viiden kohteen lappua samaan aikaan, ja tämähän on todella typerää vedonlyöntiä. Nykyisin pelaamme ainoastaan tuplia ja singlejä, joten pelattujen kohteiden määrä tulee tippumaan jatkossa todella paljon. Ajattelin nyt kuitenkin laittaa jonkinlaisen seurannan tähän, koska se varmasti joitakin kiinnostaa. En kyllä yhtään tiedä kuinka fiksuja nämä numerot ovat, mutta virheistä oppii joten laitetaan faktoja pöytään.

Pelikassa alussa: 200 euroa.
Pelikassa tällä hetkellä: 514,36 euroa.
Pelatut kohteet: 657 kohdetta.
Osuneet kohteet: 366 kohdetta.

Joku kokeneempi kaveri voisi nyt auttaa sen verran, että kertoisi miten tuosta nyt saisi jotain irti. Eli varmasti jotain saa, ja haluaisin tietää mitä. Vai onko kuitenkin niin että tuossa ei ole tarpeeksi informaatiota ja pitäisi alkaa pitää omaa seurantaa (tämä on kyllä suunnitelmissa aloittaa mahdollsimman pian)?

PS: Tallipoika, tämä oli sulle! :wink:
Me teemme seurantamme Exell-taulukkoon, viikottain, taulukkoon merkkaamee jokaisen vedon eli,sarja, kohde, pelimuoto, (tulos kun pelattu), bookkeri, panos ja kerroin -> taulukon lopussa on laskuri joka laskee osuneen osuman arvon.
Noiden lisäksi samassa taulukossa on kokonais yhteenveto vedot/osumat/osumis% + pelattu kokvaihto, lunastus, erotus ja pal% (laskurit solujen lopussa)
Eli tuolta näyttää (vko 53, eli osa tuloksista on jo)
Viikko Panostus Kohteita
53 Palautus Osui
Erotus Oikein #ARVO!
Palautus% #ARVO!

1.4.2006 Panostus 50 555,00 € Kohteita 1 874
alkaen Palautus 53 618,89 € Osunut 1 042
Erotus 3 063,89 € Oikein 55,60 %
Palautus% 106,06 %

Erittely vedoittain Vetopäiväkirjassa

Kohde Sarja Ottelu Merkki Tulos Bookkeri Panos Kerroin Palautus
1 FIN Ässät -Pelicans 2 Bwin 25,00 € 2,500 0,00 0,00 €
2 FIN TPS - HIFK 2 Bwin 25,00 € 2,500 0,00 0,00 €
3 ENG Tottenham vs Wigan 1 Ladbrokers 30,00 € 1,800 0,00 0,00 €
4 INT Tsekki(-2) - Saksa, 1 6-0 Pinnacle 25,00 € 1,952 1,00 48,80 €
5 INT USA U20 - Kazakhstan U20 al 11.5m 12-0 Pinnacle 25,00 € 2,040 0,00 0,00 €
6 FIN HIFK - Blues B yli 2.5m 3-1 Nordicbet 30,00 € 1,900 0,00 0,00 €
7 FIN TPS - SaiPa S al 2.5m 2-2 Nordicbet 15,00 € 1,570 1,00 23,55 €
8 FIN SapKo - KiVa 2 1-3 Unibet 25,00 € 1,800 1,00 45,00 €
9 INT USA U20(-3.5) - Slovakia U20 1 3-5 Sportingbet 30,00 € 1,615 0,00 0,00 €
10 INT Suomi U20 - Kazakhstan U20 (+7,5) 2 Centre 15,00 € 1,950 0,00 0,00 €
11 FIN SaiPa - Lukko 2 Expekt 25,00 € 2,350 0,00 0,00 €
12 SPA Barcelona - Mallorca B al2.75 m Pinnacle 30,00 € 1,901 0,00 0,00 €
13 ENG Blyth Spartans - Blackburn(-1.25) 2 10bet 30,00 € 1,588 0,00 0,00 €
14 ENG Hull (0) -Newcastle 1 Nordicbet 30,00 € 1,720 0,00 0,00 €
15 FIN Loiske vs GFT 2 Nordicbet 30,00 € 1,550 0,00 0,00 €
16 0,00 0,00 €
17 0,00 0,00 €
18 0,00 0,00 €
19 0,00 0,00 €
20 0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
0,00 0,00 €
390,00 € 117,35 €

Ps Näytti vähän sekavalta tässä, mutta voit kurkata kotisivuiltamme miltä se näyttää.
Selvä peli! Kiitos vinkistä. Ryhdymme hommiin ja alamme pitää omaa vetopäiväkirjaa tästä eteenpäin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Foorumille vihjattujen kohteiden panostus Kelly/5. 1 yksikkö = 1 prosentti pelikassasta.

Minikommentit


TheSavageSam
Avatar
Jäsen
Viestit: 428
Liittynyt: 27.02.2008, 14:07
Pisteitä: 9
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja TheSavageSam »

Vinkki: Tuolta Ylikerroin.com etusivun kautta löytyy tiedostot-osiosta valmis pohja kirjanpitoon, joka on ihan kätevä ja jota voi sitten omiin tarpeisiin muokata.

Linkki (zip-tiedosto)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minulla on kaikki aika tässä maailmassa. Ja koska aika on rahaa, niin minulla on kaikki rahat tässä maailmassa.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntiblogit”