Tänään on 03.12.2023, 03:10.

Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Vedonlyöntiblogit. Pelivalintoja ja tarinaa rahapelien maailmasta ja vähän muualtakin.
Vastaa Viestiin
Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Counter-Striken uusi aikakausi kolkuttelee ovia eli aika laittaa vedonlyöntiblogi pystyyn. Vaikka CS:n kultaiset ajat on jo takanapäin, niin peli on silti ehdottomasti suosikki.

Vedonlyönti ja vihjeet oli joskus osa työtäni, mutta nyt kyseessä on harrastus ja viihdettä. Blogilla haluan kuitenkin jakaa osaamistani sekä näkemyksiäni kohteisiin/turnauksiin. Pääpointti on vetojen seuranta huvikseen, mutta uskon ennakoista olevan hyötyä myös muille.

Counter-Strike on leipälajini, mutta kiinnostusta löytyy paljon myös esim. jalkapalloon - erityisesti kotimaiseen sellaiseen. DJ Ibusalin sanoin: "Ois kerrottavaa mut ei tiedä kenelle siit puhuisi." Tämä blogi olkoon paikka sille.

tl;dr esittely
Rooli: AWP
Tilaus baarissa: Tom Collins
Suosikki pikaruoka: Kanakebab King Special aurajuustolla
Panokset: Pääosin 1-10
Tsemppiä vetoihin ja muistakaa vastuullinen vedonlyönti.
__________________________________________________________
Counter-Striken uusi aikakausi nähdään vasta myöhemmin kesällä (toivottavasti), mutta joukkueiden freshit kokoonpanot ovat jo kohta kehissä.

Henkilökohtaisesti hyppään jo nyt arvioimaan tulevaa Natus Vincre vs. Astralis -otteluparia. Peli käydään 14. heinäkuuta ja suomalaisittain peliä odottaa kiimaisesti, sillä Aleksi "Aleksib" Virolainen pääsee Natus Vinceren kanssa virallisesti irti. En laske Match of LeGGends -höntsää mukaan, vaikka markkina noihin pelleilyihin voikin jostain syystä reagoida.

Lähtökohdat peliin:
Natus Vincere tiputti venäläispelaajat sekä alisuorittaneen 17-vuotiaan Andrij "npl" Kukharsjkyjin. Pelinsisäiseksi johtajaksi napattiin Ninjas in Pyjamasin penkiltä Aleksib, jonka uraa moni kerkesi jo huutaa loppuneeksi. Samalla mukaan hyppäsivät Majoreilla onnistuneet Apeksin Justinas "jL" Lekavicius ja Ivan "iM" Mihai. iM oli tilastollisesti Pariisin Major-turnauksen toiseksi paras pelaaja ja hän oli isoin syy siihen miksi GL pääsi finaaliin.

Olemme nyt siinä pisteessä, että Aleksib pääsee pelaamaan kaikkien aikojen parhaan pelaajan kanssa ja vierellä on pari lupaavaa osujaa. On totta, että Aleksi ei päässyt keräämään marjoja m0nesyn ja headtr1ckin suhteen, mutta nyt hän voi nauttia s1mplen kanssa pelaamisesta. 25-vuotias Sasha todennäköisesti syttyy uudelleen CS2:n tullessa ja nyt on hyvä aika aloittaa uuden joukkueen rakentaminen. Potentiaalia on laittaa Natus Vincere maailman parhaaksi joukkueeksi, mutta henkilökohtaisesti samaa en näe Astraliksen suhteen. Roolitukset sopivat NaVin kokoonpanossa ja pelipaikkojen suhteen ei pitäisi tulla isompia ongelmia.

Astralis penkitti konkarit Andreas "Xyp9x" Højslethin ja Lukas "gla1ve" Rossanderin. Päätös on ymmärrettävä, sillä joukkue on laahannut pidempään. Samalla Alexander "Altekz" Givskov suuntasi takaisin Astralis Talenttiin kehittymään. IGL-roolin hoitaa Benjamin "blameF" Bremer ja henk.koht en pidä tästä valinnasta. Lihaskimppu on erinomainen frägäämään ja osaa baittaamisen jalon taidon, mutta pelinsisäisenä johtajana kaveri ei ole omaan silmään erityinen.

Victor "Staehr" Staehr tuotiin Sproutista ja Johannes "b0RUP" Borup Copenhagen Flamesista. Molemmilta uupuu isompi kokemus tier 1 -pelaamisesta eikä kumpikaan herätä juurikaan mitään reaktiota. Christian Møss "Buzz" Andersen näyttää siltä, että taso ei yksinkertaisesti riitä. 20v mittarissa eli aikaa tosin on kehittyä, mutta tuskin CS:GOn aikana näkyy isompaa muutosta.

NaVi on Astralista parempi paperilla tulivoiman ja IGL'n osalta, joten lähden suoraa hakemaan isoa kalaa BLAST Premier Fall Groups 2023 -turnauksen avausottelusta.

Pieniä tilastoja ilman isompaa painoarvoa tai merkitystä mukaan:

Aleksin ensimmäiset HLTV-pelit uudessa kansainvälisessä joukkueessa:
W 16-13 MIBR (Uusiutunut NiP)
W 16-12 Astralis (NiP)
W 16-12 Complexity (G2)
L 8-16 MOUZ (OG)

S1mplen edelliset kohtaamiset Astralista vastaan ja tilastot:
W 2-1 (57-47)
W 2-0 (49-35)
W 2-1 (81-39)

S1mple on ollut itse Astralista vastaan yleensä erinomainen. Device sen sijaan ei ole esittänyt mitään erikoisempaa Na'Via vastaan. Kokoonpanot ovat muuttuneet, niin painoarvo lähenee nollaa, mutta ajattelin kuitenkin lisätä mukaan.

Vedot:

Vedonlyöntivihje: - Natus Vincere - Astralis - peliaika päättynyt

kohde
Natus Vincere - Astralis
veto
Natus Vincere voittaa
kerroin
1.850 (veikkaus)
panos
10 yks.

Osuma! +8.50 yks.

2-1.

Samalla jatketaan BLAST Premier -turnauksen suhteen. B-lohkossa Na'Vin lisäksi on myös ennakkosuosikki Heroic ja BIG Clan. BIG teki muutoksia rosteriin, sillä Josef "faveN" Baumann, Nils "k1to" Gruhne ja Marcel "hyped" Köhn siirrettiin sivuun. Tilalle tulivat akatemiajoukkueesta Elias "s1n" Stein ja David "prosus" Hesse sekä OG:n penkiltä Mateusz "mantuu" Wilczewski. Ihan kiinnostava rosteri, mutta ei erikoisempia odotuksia. Mantuu pelasi viimeksi n. vuosi sitten HLTV-pelin, joten formi mysteeri.

En näe erityisemmin lohkovoittajana ja Astralis on Heroicia ja NaVia heikompi, joten NaVin suurin haaste on Heroic. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun Aleksib johdattaa ensimmäisessä turnauksessa joukkueen Blastin lohkovoittoon. Sama tapahtui G2:n kanssa, kun taakse jäivät BIG, Complexity ja Ninjas in Pyjamas.

NaVi ottanee Heroicista mittaa kahteen otteeseen. Aluksi voittajien pelissä ja lopulta ratkaisevassa ottelussa, joka määrittää lohkovoiton. S1mplen ja b1tin recordi Heroicia vastaan on hyvä ja iM näytti, että pysyy frägäämään tanskalaiset kumoon saldolla 73-47.

High risk high reward ja luotetaan NaVin hyvään alkuun.

Vedonlyöntivihje: - Blast B-lohkon voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Blast B-lohkon voittaja
veto
Natus Vincere voittaa
kerroin
3.750 (Unibet)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Tämän jälkeen luvassa on legendaarinen IEM Cologne, jossa raidataan jo nyt NaVin kelkassa. Mahdollisesti myöhemmin pienemmän panoksen vetoja parille joukkueelle (esim C9/Vitality).

Cologne on kohdellut s1mpleä hyvin ja nyt voisi olla jälleen onnistumisen aika.
2022 sija 2.
2021 sija 1.
2019 sijat 3.-4.
2018 sija 1.
2017 sijat 3.-4.
2016 sija 2. (Team Liquid)

Vedonlyöntivihje: - IEM Cologne voittaja - peliaika päättynyt

kohde
IEM Cologne voittaja
veto
Natus Vincere
kerroin
9.000 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - IEM Cologne TOP2 - peliaika päättynyt

kohde
IEM Cologne TOP2
veto
Natus Vincere
kerroin
5.500 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 25.00, palautukset 18.50, tulos -6.50 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 12. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

I'm unstoppable
I'm a Porsche with no brakes
I'm invincible
Yeah, I win every single game
Sian Unstoppable soi taustalla ja mietin perjantaita. Taktinen nero aloittaa uran Na'Vin paidassa tilastoilla 11-1 ja hiljentää hetkeksi vihaajat. Toki kartan jälkeen HLTV ja Twitchin chatti kerkesi haukkumaan Aleksin, b1t'in ja uuden rosterin maanrakoon.

Natus Vinceren W-juna lähti kuitenkin asemalta puksuttamaan ja toivottavasti ei jäädä Pasilan kohdalla pois, vaan jatketaan suoraan Rovaniemelle asti. On täysin ymmärrettävää jos ei lähde mukaan seuraavaan vetoon, sillä vastassa on ranking-listan numero 1, joka piti rosterin kasassa. Henkilökohtaisesti itselle NaVi'n kertoimet ovat kuitenkin liikaa ja suuntaan W-junan kyydissä kohti Tikkurilaa.

Tanskalaisilla on taktiikat kunnossa ja peli hiottu minttiin, mutta niin se piti olla kahdeksan viikkoa sitten Pariisissakin. Gamerlegion lähetti Heroicin pakkaamaan ja suurin syy tälle oli iM, joka läväytti pöytään tilastot 73-47. Kyseisessä ottelussa jopa acoR onnistui laittamaan cadiaN'ille kampoihin AWP-taistoissa ja jopa voitti hänet 8-6.

Heroic laittoi BLAST'in avausottelussa BIG Clanille luun kurkkuun tylysti 2-0 (16-7 & 16-8) ja saksalaisten T-puolella oli isoja ongelmia täysin ymmärrettävästi. Mukana lievä kielimuuri ja joukkue ei loista tulivoimallaan, mutta samaa ei voi sanoa NaVi'n tähtisikermästä.

S1mplen edelliset kohaamiset Heroicin kanssa:
55-52 (0-2 L)
46-30 (2-0 W)
27-34 (0-2 L)
63-53 (2-1 W)
71-43 (2-1 W)

Vuohi näytti saaneen peli-ilon takaisin Astralista vastaan ja Heroicia vastaan pelaaminen sytyttää. B1t hieman huolestuttaa, mutta eiköhän kaveri jälleen muutaman hedun ota.

Ensimmäisen pelin perusteella jL jatkaa hyviä otteita ja Aleksi ylisuoritti ampumisen suhteen. iM saapui Overpassissa servulle ja toivottavasti Heroica vastaan nähdään samanlaista suorittamista.

Kuten s1mplen haastattelussa tuli ilmi, niin joukkue ei ole kerennyt paljoa pelaamaan ja esim. Ancientin suhteen paikat olivat hieman hakusessa. Tästä syystä on kiinnostavaa nähdä lähteekö Heroic rankaisemaan yllättävällä Ancientin valinnalla.

Natus Vincere lähtee tietenkin altavastaajana peliin, mutta uskon kuitenkin yllätysmahdollisuuteen esim. Nukessa, Miragessa tai Overpassissa. Joukkue päihittää tulivoimassa Heroicin “helposti” ja hyvänä päivänä onnistuu yllättämään maailmanlistan ykkösen.

Vedonlyöntivihje: - Heroic-Natus Vincere - peliaika päättynyt

kohde
Heroic-Natus Vincere
veto
Natus Vincere +1,5
kerroin
1.690 (veikkaus)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

2-0

Vedonlyöntivihje: - Heroic-Natus Vincere - peliaika päättynyt

kohde
Heroic-Natus Vincere
veto
Natus Vincere
kerroin
3.250 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

2-0


Vihjeet yhteensä: panokset 15.00, palautukset 0.00, tulos -15.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Voiko ihanammin päivän enää alkaa
Onko ihanampaa aamua kuin tää
Aurinko paistaa, linnut laulaa, kahvi maistuu erinomaiselta ja vielä ilman Milkyä. Kyllä, luit oikein, sillä Milen “milky” Ilieviä ei näy Ambushin rosterissa illan ottelussa Thunderflashia vastaan. Bulgarialainen on varmasti hieno mies ja mukava kaveri, mutta valitettavasti juuri nyt taso ei millään riitä. Jos Ambush haluaa menestyä, niin Milkyn pitää parantaa huomattavasti tai kyseinen ankkuri pitää päästää irti joukkueesta. Tosin, ankkurikin voi olla kiltisti sanottu, sillä eihän Xarten ankkuroiminen yksin b-sitellä ole unohtunut.

Ambush pelasi lauantaina kaksi peliä taktiikalla kahvi ilman maitoa ja tuloksena oli heti voitot MASONIC’ista 2-0 ja knasigT’istä 2-1. Tilalla on belgialainen Richard "ritchiEE" Mestdagh, joka on tulivoiman suhteen iso upgrade. 24-vuotias peluri on toiselle “tulivoimasta tunnetulle” pelaajalle tuttu, sillä hän pelasi suNnyn kanssa GORILLAZ’in kokoonpanossa muutaman turnauksen. RitchiEE on latonut viimeisen vuoden ajalta tiskiin mukavan 1.17 ratingin ja 1.23 impactin. Milkyllä vastaavat numerot näyttävät 0.83 ja 0.80. Toki tilastot eivät kerro kaikkia ja esim. paskaduunit saavat helposti numerot näyttämään huonolta, mutta jos on edes vähän bulgarialaisen peliä nähnyt, niin tietää ettei hän kuulu tälle tasolle. Tai jos kuuluu, niin sääliksi käy suomalaista duoa.

ThunderFlash on ennakkoon ansaitusti suosikki ja joukkueesta löytyy mm. 16-vuotias lupaus Jan “cej0t” Dyl sekä lähiaikoina hyvässä formissa ollut 18-vuotias AWP-peluri Alan “Flayy” Krupa. Flayy tuli ensimmäistä kertaa omaan tutkaan heinäkussa, kun kaveri painoi ENCE:n akatemiajoukkuetta vastaan jäätävää duunia. ESCA hävisi 2-1, mutta Flayy onnistui jättämään jäljen positiivisesti.

Kartoissa Ambush ottanee pois Nuken (tai Miragen?) ja TF Overpassin. Puolalaiset haluavat todennäköisesti Nuken jälkeen Anubikseen tai Ancientiin. Katsoin Thunderflasin Ancientia eikä suoritus ollut mitenkään erityinen ja on ehdottomasti kaadettavissa jopa mahdollisessa omassa karttavalinnassa. Anubiksen suhteen ainoa positiivinen asia on se, että ritchiEE on voittanut 100% pelatuista HLTV-otteluista, kun saldo näyttää 4/4. Jokaisessa pelissä mukana oli myös Niels Christian "NaToSaphiX" Sillassen. NaTolla on kokemusta tier 1 -peleistä stand-inin roolissa mm. Heroicin, MOUZ’in ja Complexityn paidasta. Ura on mennyt kovaa vauhtia alaspäin, mutta nyt haetaan uutta nousua Ambushin kanssa.

Kokemus ja tulivoima on mielestäni Ambushin puolella ja kerroin on liikaa. Voittaja selvittää tiensä CCT North Europe Series 6 -turnaukseen ja 50k palkintopotti nykyään houkuttelee. Olen tätä kirjoittaessa katsonut T Flashin sekä Lazer Catsin kohtaamista ja taustalle voisi laittaa Pelle Hermmani Theme 10h -version.

Vedonlyöntivihje: - ThunderFlash-Ambush - peliaika päättynyt

kohde
ThunderFlash-Ambush
veto
Ambush
kerroin
2.750 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

2-1. Hirveä peli.

Vedonlyöntivihje: - ThunderFlash-Ambush - peliaika päättynyt

kohde
ThunderFlash-Ambush
veto
Ambush +1,5
kerroin
1.505 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Osuma! +4.04 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 12.04, tulos -0.96 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 4. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.07.2023 23:36 <Rudib> Nooh 2.750 oli ylikerroin ja hyvä haku, mutta hyi helvetti mitä kynäriä.

16.07.2023 23:37 <Rudib> Ollaan sen verran pohjalla, ettei oo edes vetojen arvoista seurata. Isoja mokia.


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Jos en oo tiimin mvp nii kerro kuka ois
Istun vikan neljänneksen just to prove a point

Blastin B-lohkon finaali ja Natus Vinceren kerroin 4. Yksi bo3 peli ja NaVin kaltainen tulivoimaa tihkuva joukkue saa 4 kertoimen? Kyllä kiitos. Huomenna mahdollisesti pidemmät arvostelut, mutta henk.koht en pysty sivuuttaa tätä kerrointa vaikka vastassa maailmanlistan numero 1 onkin.

Edellisessä kohtaamisessa oli hyviä juttuja ja ois voinut olla tiukempi ilman paria ecotappiota. Hyvä päivä, hyvä flow ja Heroic kaatuu.

Vedonlyöntivihje: - Heroic-Natus Vincere - peliaika päättynyt

kohde
Heroic-Natus Vincere
veto
NaVi
kerroin
4.000 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Tiukka tappio.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks!
Aleksi on tänään valmis koputtamaan oveen ja lähettämään Hooxin ulos rosterista. Raidaaminen NaVin kelkassa jatkuu iloisin mielin. Eilen G2 oli lähellä hävitä sysipaskalle EG:lle ja tämä tiivistää ahdingon. Peliä katsellessa kävi sääliksi Hooxia ja samalla oikeastaan myös Nikoa ja m0nesyä, mutta eri syistä.

Vedonlyöntivihje: - Natus Vincere-G2 Esports - peliaika päättynyt

kohde
Natus Vincere-G2 Esports
veto
NaVi
kerroin
2.200 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Osuma! +12.00 yks.

2-0.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Taas kansa täyttää kentän katsomon
Voit päätäs käyttää, nyt meidän matsi on

Vedonlyöntivihje: - HJK-Molde - peliaika päättynyt

kohde
HJK-Molde
veto
Molemmat joukkueet tekevät maalin
kerroin
2.000 (Unibet)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - HJK-Molde - peliaika päättynyt

kohde
HJK-Molde
veto
Bojan Radulovic tekee maalin
kerroin
3.900 (veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

HJK viimeksi kotona tässä vaiheessa:
2022: L 1-2 (Plzen) Kerroin n. 4.40-3.75
2021: D 2-2 (Malmö) Kerroin n. 3.10-3.15
2019: W 2-1 (Red Star Belgrade) Kerroin n. 4-4.20
2018: L 1-2 (BATE) Kerroin n. 2.80

HJK lähtee jälleen altavastaajana liikenteeseen, mutta HJK on pelannut loistavia pelejä kotona ja hyvää taistelua luvassa on myös tänään. Radulovic syttyy europeleihin. Askel näyttää kevyeltä lämmittelyssä ja yleisön tuki auttaa iskemään byyrin.

Ei isommin perusteluja, nyt pitää keskittyä tunnelmaan ja peliin.

Vihjeet yhteensä: panokset 13.00, palautukset 0.00, tulos -13.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

25.07.2023 20:55 <Rudib> Klubilla yksi kauden parhaista peleistä 🔥Samalla oma putki jatkuu


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Piti mennä A, mut mentiinki B
Nimikkotaktiikka Aleksib

Vedonlyöntivihje: - Natus Vincere - MOUZ - peliaika päättynyt

kohde
Natus Vincere - MOUZ
veto
Natus Vincere
kerroin
1.680 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.

Kesän yksi odotetuimmista kohtaamisista, kun Aleksib ja Jimpphat taistelevat Kölnissä. Olisin halunnut nähä tämän vasta pudotuspeleissä, mutta käy se näinkin!

Siuhy yksi lupaavimmista IGL-roolin pelaajista ja Aleksib taktinen nero, niin tulevaisuudessa tämä peli voi olla taktisesti taidetta. Nyt kuitenkin aika uudet porukat kasassa, niin ehkä muutamat kauniit takut pelissä, mutta muuten tulivoima ratkaisee.

Tulivoima on NaVi'n puolella ja Kölnin jumala S1mple näyttää löytäneen peli-ilon. iM on muutaman kerran löytänyt Majoreiden tason ja toivottavasti romanialainen hoitaa homman kotiin tänään.

MOUZ hoiti mongolialaiset juuri ja juuri jatkoilla kiitos torzsin käsittämättömän 50-25 pelin. Adam jatkoi myös Ninjoja vastaan virettä ja avaustapot näytti 20-0. Noilla avaustapoilla on saatu tilaa kartalle järkyttävästi ja NiP useaan otteeseen mankeliin.

Torzsi on pystynyt laittamaan ennen s1mplelle hyvin vastaan ja on häviöllä vain parilla tapolla. IEM Cologne 2022 -turnauksessa NaVi ja MOUZ kohtasivat. Ottelu päättyi 2-1 hiirilauman tappioon ja s1mple oli selvästi paras pelaaja. Torzsi onnistui tappamaan s1mplen 13 kertaa, mutta kuoli 15.

Jimpphat sai debyytistään voiton ja tilastot näyttivät ok, toisaalta Jimi jyrättiin useaan otteeseen rampilla. Jos NaVi ottaa Nukessa mittaa hiirilaumasta, niin todennäköisesti rampille pitää keksiä uusia kikkoja tai huonosti käy.

MOUZ omaa Infernossa 100% winraten ja silti uskon NaVi'n laittavan kampoihin voittoisasti. Muutenkin kartat sopivat ja jopa alhainen kerroin on ok vedon suhteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

30.07.2023 00:13 <Rudib> Myönnetään, virhearvio


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

I'm a one-man band, I bring the drum out and dump it
Bend your block, one o'clock, blowin' the trumpet

Vedonlyöntivihje: - MOUZ-Team Vitality - peliaika päättynyt

kohde
MOUZ-Team Vitality
veto
MOUZ
kerroin
3.000 (Bet365)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Myönnetään. Ehkä hieman koomista, että edellinen veto oli hiirilaumaa vastaan ja nyt ollaankin sitten mukana betsaamassa hallitsevaa major-voittajaa vastaan.

Team Vitality koulutti OG:n rosteria ja vielä heidän omassa karttavalinnassa 16-6. Anubiksessa meno oli jo tasaisempaa ja otteissa näkyi muutamia heikkouksia. FlameZ oli kuitenkin sellaisessa formissa, että OG:n taso ei yksinkertaisesti riittänyt. OG:n joukkue tosin on paljon hiirilaumaa huonompi ja ainoa kenet voisin vaihtaa MOUZ'iin on regali.

Mutta miksi MOUZ?
-Vitality on silloin tällöin one-man band ja ZywOon harteilla on liikaa painoa. Israelin vahvistukset helpottavat tilannetta mukavasti, mutta esim. ottelu Ninjoja vastaan oli hyvä esimerkki. ZywOo 30 frägiä ja silti tappio. Ninjas in Pyjamas näytti Vitalityn haavoittuvuuden ja nyt lähdetäänkin raidaamaan MOUZ'in voittoputkella.
-Torzsi ei ollut erikoinen NaVia vastaan, mutta joukkue voitti silti. Ancientissa voitto tuli lähes näytöstyyliin erinomaisen CT-puolen jälkeen. Jimillä heikko Ancient ja Overpassissa suomalainen pääsi mukavasti irti. Jimpphat alisti jL 7-1 ja liettualainen pelasi kuitenkin hyvän kartan.
-Joukkueet kohtasivat viimeksi Rion Majoreilla 2022 ja silloin MOUZ voitti 19-17. Hieman eri kokoonpanot, mutta torzsi onnistui silloin outfrägäämään Vitalityn ja nyt on vastaavaa formia nähty.
-Frozen. Ei perusteluja, sillä teot puhuu enemmän.

Kartoissa MOUZ ottaa todennäköisesti taas pois Anubiksen, joka on Vitalitylle erinomainen kartta. Vitality taas poistanee Ancientin. Muuten on vähän huono spekuloida karttoja freshien kokoonpanojen takia. Esim. Vertigoa Vitality on tykännyt valita ja siuhyltä sujuu callaaminen hyvin yläilmoissa.

En ehkä erityisesti haluaisi lähteä pelaamaan Vitalityä vastaan Nukessa, sillä joukkueen voittoprosentti on HLTV-peleissä 100. Mikään näistä ei tosin tullut flameZin kanssa. FlameZ pelasi Nukea 2022 3 kertaa HLTV-peleissä ja 2023 löytyy 0 pelattua karttaa.

Odotan Siuhyn masterclassia IGL-taistossa Apexia vastaan ja muuten nuoren kokoonpanon haastavan yhtä maailman parhaista. Toivon ZywOolle huonoa pelipäivää :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

You're s1mply the best
Better than all the rest

Tina Turner pauhaa, kalenteri näyttää elokuuta ja Café Au Lait Intenso maistuu hyvältä. Ikoninen Kölnin CS-turnaus odottaa vetoja sisään. Vedonlyöntiblogia lukiessa voisi miettiä, että on eksynyt suomalaiseen Natus Vincere faniblogiin ja hämmentyä.
Sä sanot luulin että tällainen sekoilu on lopetettu
Ja mä sanon haista vittu never stop the madness
Ehei, sekoilua ei ole lopetettu ja kohta vedetään taas. Pakkovoitto edessä ja kaikkien aikojen paras pelaaja syttyy uusiin liekkeihin. Edelliset 15 karttaa FaZea vastaan s1mple on napsinut 10 kertaa vähintään 20 frägiä. Mukana mm. FaZen alistus 16-1 järkyttävällä 2.29 ratingilla.

FaZen peli G2 vastaan oli nihkeää. Kukaan ei päässyt 10 frägiin ja kaikista pelaajista HooXi otti 18 tappoa. Jos FaZe jatkaa vähänkin samalla temmolla NaVia vastaan, niin Aleksi & co ottaa maistuvan W. Aleksista päästään siihen, että Karrigan vetää tuttuun tapaan 0.72 ratingilla ja tulivoiman suhteen Bobi on upgrade.

Tässä turnauksessa Broky on pelannut erinomaista CT-puolta, mutta hyökkäys on ollut vaikeampaa (0.65 rating). jL:n suhteen tilanne on päinvastoin ja olisi nättiä nähdä liettualainen tiputtamassa idolit turnauksesta.

Uusi kokoonpano kehissä, niin turha selitellä enempää. b1t näytti eilen hyvältä, iM väläytteli, s1mple on servun paras ja FaZe näytti eilen huonolta.

Vedonlyöntivihje: - FaZe-Natus Vincere - peliaika päättynyt

kohde
FaZe-Natus Vincere
veto
NaVi
kerroin
2.620 (Bet365)
panos
6 yks.

Osuma! +9.72 yks.

Vedonlyöntivihje: - FaZe-Natus Vincere 1.kartta - peliaika päättynyt

kohde
FaZe-Natus Vincere 1.kartta
veto
s1mple yli 20.5 tappoa
kerroin
1.850 (Unibet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Heitän samalla mukaan vedot MOUZ'ille.

Vedonlyöntivihje: - MOUZ-Astralis - peliaika päättynyt

kohde
MOUZ-Astralis
veto
MOUZ
kerroin
2.100 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - MOUZ-Astralis - peliaika päättynyt

kohde
MOUZ-Astralis
veto
2-1
kerroin
4.000 (Bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 14.00, palautukset 15.72, tulos +1.72 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Call me Bigfoot, stepping on these bitches necks

Hieno ilta tulossa. Astralis kaatui jo kerran helposti ja kohta mennään taas :ylos: Devicen huippuformi pysähtyy s1mpleen.

Vedonlyöntivihje: - Astralis-Natus Vincere - peliaika päättynyt

kohde
Astralis-Natus Vincere
veto
NaVi
kerroin
1.826 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

02.08.2023 00:55 <Rudib> Kaikista pelaajista Buzz 12-1 😶‍🌫️

07.08.2023 04:06 <Dimensioner> Haiskahtaa siltä, että sulla on aika paha navi-fanitus päällä :D


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Unohda mut, mä tuun takas
Aina lopult mä tuun takas
CS:GO on ollut enemmän kuin peli. Se on ollut intohimo, ystävyyssuhteiden lähde ja kilpailun tyyssija. Se on ollut täynnä jännitystä, pettymyksiä ja iloa.

Vaikka yksi luku CSn historiassa on saavuttanut päätepisteensä, niin seuraavaksi luvassa on kaunis tarina Counter-Strike 2:n parissa :heart:

Vedonlyöntivihje: - ENCE-FaZe - peliaika päättynyt

kohde
ENCE-FaZe
veto
ENCE
kerroin
1.787 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.

Kiusallista

Vedonlyöntivihje: - ENCE-FaZe - peliaika päättynyt

kohde
ENCE-FaZe
veto
2. kartta Maden yli 16.5 tappoa
kerroin
1.800 (Unibet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - ENCE-FaZe - peliaika päättynyt

kohde
ENCE-FaZe
veto
2. kartta SunPayus yli 15.5 tappoa
kerroin
1.850 (Unibet)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

ENCE suoriutui ok+ vaikka tähtipelaaja NertZ oli tilastollisesti heikko. Nyt on mahdollisuus parantaa ja pamauttaa naula FaZe'n arkkuun. Joo, FaZe lähtee 3 pelin voittoputkessa matsiin ja voitti ranking-listan kärkinimen, mutta mukana oli myös muutama hirveä kartta NaVi'a ja Gamerlegionia vastaan.

Brokyn formi oli pelottavan kova, mutta SunPayus on edellisistä taistoista napsinut voitot himaan. ENCE on ollut parempi joukkue keskinäisissä peleissä ja samaa odotan myös nyt.

Vedonlyöntivihje: - BetBoom-Complexity - peliaika päättynyt

kohde
BetBoom-Complexity
veto
Complexity
kerroin
1.775 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Osuma! +6.97 yks.

Ei tarvitse kummoisia perusteluita. Parempi materiaali, parempi tähtipelaaja, parempi organisaatio ja parempi taktinen osaaminen.

Vihjeet yhteensä: panokset 21.00, palautukset 15.97, tulos -5.03 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Pelisaleis hämäris,
Voittamaton änäris

Vedonlyöntivihje: - Oilers-Flyers - peliaika päättynyt

kohde
Oilers-Flyers
veto
Oilers
kerroin
1.833 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Oilers-Flyers - peliaika päättynyt

kohde
Oilers-Flyers
veto
Draisaitl tekee maalin
kerroin
2.030 (Pinnacle)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Oilers-Flyers - peliaika päättynyt

kohde
Oilers-Flyers
veto
McDavid tekee maalin
kerroin
1.854 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Kraken-Hurricanes - peliaika päättynyt

kohde
Kraken-Hurricanes
veto
Hurricanes
kerroin
2.180 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Leafs-Panthers - peliaika päättynyt

kohde
Leafs-Panthers
veto
Reinhart tekee maalin
kerroin
2.800 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Osuma! +9.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 27.00, palautukset 14.00, tulos -13.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Vedonlyöntivihje: - Bruins-Ducks - peliaika päättynyt

kohde
Bruins-Ducks
veto
Pastrnak tekee maalin
kerroin
1.813 (Pinnacle)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Die Meister
Die Besten
Les grandes équipes
The champions

Vedonlyöntivihje: - Galatasaray-Bayern - peliaika päättynyt

kohde
Galatasaray-Bayern
veto
Yli 3.5 maalia
kerroin
1.990 (Pinnacle)
panos
9 yks.

Osuma! +8.91 yks.

Vedonlyöntivihje: - Galatasaray-Bayern - peliaika päättynyt

kohde
Galatasaray-Bayern
veto
Btts & Bayern
kerroin
2.530 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Osuma! +3.06 yks.

Vedonlyöntivihje: - Galatasaray-Bayern - peliaika päättynyt

kohde
Galatasaray-Bayern
veto
Icardi tekee maalin
kerroin
3.100 (Bet365)
panos
5 yks.

Osuma! +10.50 yks.

Vedonlyöntivihje: - Galatasaray-Bayern - peliaika päättynyt

kohde
Galatasaray-Bayern
veto
Icardi tekee vähintään 2 maalia
kerroin
15.000 (Bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Galatasaray-Bayern - peliaika päättynyt

kohde
Galatasaray-Bayern
veto
Kane tekee maalin
kerroin
1.720 (Bet365)
panos
10 yks.

Osuma! +7.20 yks.

Vedonlyöntivihje: - Galatasaray-Bayern - peliaika päättynyt

kohde
Galatasaray-Bayern
veto
Kane tekee vähintään 2 maalia
kerroin
4.000 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Internazionale- FC Salzburg - peliaika päättynyt

kohde
Internazionale- FC Salzburg
veto
Yli 3 maalia
kerroin
1.934 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Push: +0.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 35.00, palautukset 60.67, tulos +25.67 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

They say I'm crazy, well, I'm 'bout to go dumb again
Juden juna puksuttaa eikä kyydistä hypätä pois.

Vedonlyöntivihje: - Braga-Real Madrid - peliaika päättynyt

kohde
Braga-Real Madrid
veto
Jude Bellingham tekee maalin
kerroin
2.300 (veikkaus)
panos
10 yks.

Osuma! +13.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Braga-Real Madrid - peliaika päättynyt

kohde
Braga-Real Madrid
veto
Jude Bellingham tekee vähintään 2 maalia
kerroin
8.500 (veikkaus)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Braga-Real Madrid - peliaika päättynyt

kohde
Braga-Real Madrid
veto
Jude Bellingham tekee maalisyötön
kerroin
3.400 (Bet365)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Braga-Real Madrid - peliaika päättynyt

kohde
Braga-Real Madrid
veto
Real Madrid & ottelussa yli 2 maalia
kerroin
1.800 (Bet365)
panos
10 yks.

Osuma! +8.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Lens-PSV - peliaika päättynyt

kohde
Lens-PSV
veto
Lens
kerroin
2.500 (Pinnacle)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Manchester United-FC Copenhagen - peliaika päättynyt

kohde
Manchester United-FC Copenhagen
veto
Hojlund tekee maalin
kerroin
2.040 (veikkaus)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Manchester United-FC Copenhagen - peliaika päättynyt

kohde
Manchester United-FC Copenhagen
veto
Hojlund tekee vähintään 2 maalia
kerroin
6.700 (veikkaus)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Union Berlin-Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Union Berlin-Napoli
veto
Kvaratskhelia tekee maalin
kerroin
3.750 (Bet365)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Union Berlin-Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Union Berlin-Napoli
veto
Kvaratskhelia tekee vähintään 2 maalia
kerroin
21.000 (Bet365)
panos
4 yks.

Huti: -4.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Union Berlin-Napoli - peliaika päättynyt

kohde
Union Berlin-Napoli
veto
Kvaratskhelia tekee vähintään 3 maalia
kerroin
101.000 (Bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 54.00, palautukset 41.00, tulos -13.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

It's the return of the mack
I'm still alive just like 2Pac

Vedonlyöntivihje: - EYEBALLERS-ECSTATIC - peliaika päättynyt

kohde
EYEBALLERS-ECSTATIC
veto
EYEBALLERS
kerroin
2.060 (veikkaus)
panos
10 yks.

Huti: -10.00 yks.

Kujalla ollaan

Imo kerroin pitäisi olla lähempänä 1.80. Ruotsalaisilla hyvä boogie CS2 suhteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Vedonlyöntivihje: - San Marino-Suomi - peliaika päättynyt

kohde
San Marino-Suomi
veto
Suomi -3
kerroin
2.690 (Pinnacle)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - San Marino-Suomi - peliaika päättynyt

kohde
San Marino-Suomi
veto
Hakans tekee maalin
kerroin
2.370 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - San Marino-Suomi - peliaika päättynyt

kohde
San Marino-Suomi
veto
Pukki tekee vähintään 2 maalia
kerroin
3.350 (veikkaus)
panos
6 yks.

Huti: -6.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - San Marino-Suomi - peliaika päättynyt

kohde
San Marino-Suomi
veto
Hakans tekee vähintään 2 maalia
kerroin
8.000 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 34.00, palautukset 0.00, tulos -34.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.11.2023 22:33 <Rudib> Nukuttaa zZZZzz


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Born to win

Vedonlyöntivihje: - Cloud9-Natus Vincere - peliaika päättynyt

kohde
Cloud9-Natus Vincere
veto
NaVi
kerroin
2.200 (Bet365)
panos
15 yks.

Huti: -15.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - BLAST Premier Fall Final A-lohko - peliaika päättynyt

kohde
BLAST Premier Fall Final A-lohko
veto
NaVi voittaa
kerroin
4.800 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - BLAST Premier Fall Final - peliaika päättynyt

kohde
BLAST Premier Fall Final
veto
NaVi voittaa
kerroin
8.000 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.Sh1ro poissa ja toinen tähtipelaaja Ax1le slumpissa. S1mplen tilalla pelaa w0nderful ja varmaan tiimihengen puolesta iso upgrade, joka mahdollisesti avaa lukkoja. 18v junnu on iskenyt pöytään lupaavat näytöt Sproutissa sekä Spiritissä ja nyt on aika näyttää osaaminen kirkkaissa valoissa.

Kokemusta löytyy jo muutamasta tier1 -turnauksesta ja jokaisessa plussalla. AWP ei ehkä CS2:n puolella niin hyvä mitä GO:n kanssa, mutta eiköhän otteluparissa muutamia tilanteita ratkota sen avulla.

Big boy Boombl4 hakee kostoa ja edessä seisoo suomalainen taktinen nero. Siihen päälle b1t formissa ja jL näyttää hyvälle CS2 grindissä. Plussana se, että voidaan nähdä vapautunut iM :peukku:

Loppuun pari kaukolaukausta:

Vedonlyöntivihje: - BLAST Premier Fall Final HLTV MVP - peliaika päättynyt

kohde
BLAST Premier Fall Final HLTV MVP
veto
w0nderful
kerroin
15.000 (Bet365)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - BLAST Premier Fall Final HLTV MVP - peliaika päättynyt

kohde
BLAST Premier Fall Final HLTV MVP
veto
iM
kerroin
51.000 (Bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - BLAST Premier Fall Final HLTV MVP - peliaika päättynyt

kohde
BLAST Premier Fall Final HLTV MVP
veto
b1t
kerroin
19.000 (Bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - BLAST Premier Fall Final HLTV MVP - peliaika päättynyt

kohde
BLAST Premier Fall Final HLTV MVP
veto
Spinx
kerroin
12.000 (Bet365)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 29.00, palautukset 0.00, tulos -29.00 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

22.11.2023 16:22 <Rudib> Ois pitänyt olla 2-0 NaVi'n hyväksi, mut ei ihan lähtenyt


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Vedonlyöntivihje: - Elisa Masters Espoo voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Elisa Masters Espoo voittaja
veto
MOUZ
kerroin
3.500 (Bet365)
panos
20 yks.

Vedonlyöntivihje: - Elisa Masters Espoo A-lohkon voittaja - peliaika päättynyt

kohde
Elisa Masters Espoo A-lohkon voittaja
veto
Gamerlegion
kerroin
4.500 (Bet365)
panos
2 yks.

Vedonlyöntivihje: - Elisa Masters Espoo A-lohko - peliaika päättynyt

kohde
Elisa Masters Espoo A-lohko
veto
Gamerlegion pääsee jatkoon
kerroin
1.660 (Bet365)
panos
8 yks.

Vedonlyöntivihje: - Elisa Masters Espoo HLTV MVP - peliaika päättynyt

kohde
Elisa Masters Espoo HLTV MVP
veto
Jimpphat
kerroin
6.000 (Bet365)
panos
10 yks.

Vedonlyöntivihje: - Elisa Masters Espoo HLTV MVP - peliaika päättynyt

kohde
Elisa Masters Espoo HLTV MVP
veto
Frozen
kerroin
5.500 (Bet365)
panos
5 yks.

Vedonlyöntivihje: - Elisa Masters Espoo HLTV MVP - peliaika päättynyt

kohde
Elisa Masters Espoo HLTV MVP
veto
Torzsi
kerroin
13.000 (Bet365)
panos
2 yks.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Rudib
Jäsen
Viestit: 412
Liittynyt: 07.03.2021, 20:24

Tuotto: -181.53 yks.

Palautus%: 97.16%

Panosten ka: 5.43 yks.

Vetoja: 1177

Pisteitä: 167

Re: Rudibets - "Panostus on minimi ei pysty parempaan"

Viesti Kirjoittaja Rudib »

Raha on kuitenkin vain rahaa. -Pernilla Böckerman

Vedonlyöntivihje: - Lazio-Celtic - peliaika päättynyt

kohde
Lazio-Celtic
veto
Lazio
kerroin
1.621 (Pinnacle)
panos
6 yks.

Osuma! +3.73 yks.

Vedonlyöntivihje: - Lazio-Celtic - peliaika päättynyt

kohde
Lazio-Celtic
veto
Lazio & btts
kerroin
3.410 (Pinnacle)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Lazio-Celtic - peliaika päättynyt

kohde
Lazio-Celtic
veto
Lazio 2-1
kerroin
8.000 (Bet365)
panos
2 yks.

Huti: -2.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Shakhtar Donetsk-Antwerp - peliaika päättynyt

kohde
Shakhtar Donetsk-Antwerp
veto
Shakhtar Donetsk
kerroin
2.000 (Bet365)
panos
5 yks.

Osuma! +5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - Shakhtar Donetsk-Antwerp - peliaika päättynyt

kohde
Shakhtar Donetsk-Antwerp
veto
Shakhtar Donetsk & btts
kerroin
4.000 (Bet365)
panos
1 yks.

Huti: -1.00 yks.

Oma muistikuva tsämppärin suhteen on silleen, että PSG on viimeisen lohkovaiheen kotipelin onnistunut tuhoamaan altavastaajan helposti. Pitääkö tälle antaa painoarvoa tai kertooko oikeastaan mitään, eipä juuri, mutta mukava nopea tarkistus:

22 vs. Maccabi 7-2 (Mbappe x2)
21 vs. Club Brugge 4-1 (Mbappe x2)
20 vs. Istanbul Basaksehir 5-1 (Mbappe x2)
19 vs. Galatasaray 5-0 (Mbappe x1)
18 vs. Liverpool 2-1
17 vs. Celtic 7-1 (Mbappe x1)
2016 PSG pelasi Ludogoretsin kanssa 2-2.

Tähän päälle poissaolot, ottelun tärkeys, kotietu ja formi, niin hyvältä näyttää. Tankataan isommin ja huomenna sit purkkihernekeittoa tai Kingiä (eli parasta??)

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
PSG
kerroin
1.730 (Unibet)
panos
20 yks.

Huti: -20.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
PSG & btts
kerroin
3.370 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
PSG yli 2.5 maalia
kerroin
3.000 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
PSG yli 3.5 maalia
kerroin
6.500 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
PSG yli 4.5 maalia
kerroin
17.000 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
PSG yli 5.5 maalia
kerroin
34.000 (Bet365)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
Mbappe tekee maalin
kerroin
1.900 (Bet365)
panos
10 yks.

Osuma! +9.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
Mbappe tekee vähintään 2 maalia
kerroin
5.000 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
Trippier saa kortin
kerroin
5.000 (veikkaus)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
L.Hernandez saa kortin
kerroin
3.000 (veikkaus)
panos
3 yks.

Huti: -3.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - PSG-Newcastle - peliaika päättynyt

kohde
PSG-Newcastle
veto
Lascelles saa kortin
kerroin
3.400 (Bet365)
panos
5 yks.

Huti: -5.00 yks.

Vedonlyöntivihje: - EYEBALLERS-Preasy - peliaika päättynyt

kohde
EYEBALLERS-Preasy
veto
Yli 2.5 karttaa
kerroin
2.090 (Pinnacle)
panos
8 yks.

Huti: -8.00 yks.


Vihjeet yhteensä: panokset 96.00, palautukset 38.73, tulos -57.27 yksikköä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

28.11.2023 17:45 <makezcr> huomenna vedellään Mbappen kanssa Kingiä!

28.11.2023 21:37 <Rudib> Toivottavasti Kingissä nähdään Make!

28.11.2023 21:37 <Rudib> Tuli jo juhlat, kun Celticille näytettiin pilkkua. Oispa 2-1.

28.11.2023 22:25 <Rudib> Tiistai onkin hernekeittopäivä?


Vastaa Viestiin