Sivu 1/1

Toinen yhteistyökumppanimme: Pinnacle Sports

Lähetetty:
Kirjoittaja mikko
Ystävät,

pitkällisen pohdiskelun jälkeen päätimme ottaa yhteistyökumppaniksemme vielä toisen todellisen jättiläisen. Pinnacle Sports ei juuri vedonlyöjien keskuudessa esittelyjä kaipaa. Yhtiö ei talletusbonuksia jakele, vaan haluaa olla jatkuvasti kerroinvertailujen ykköspaikalla. Tälläkin hetkellä suuri osa foorumin aktiivisista vihjeistä taitaa olla kohdistettu juuri Pinnaclelle.

Me emme tarjoa teille kuin parasta, joten tutustukaa myös muiden ihmisten kommentteihin Pinnacle Sportista mikäli olette epävarmoja tästä yhtiöstä:

viewforum.php?f=50

Jääkiekon, koripallon ja muiden suurien jenkkilajien ystäville kyseessä on lähes pakkovalinta. Pinnacle tarjoaa niin paljon suuremmat kertoimet esimerkiksi jääkiekkoon ja koripalloon, että niitä ei voi olla hyödyntämättä. Monet foorumin käyttäjät vihjaavat suurimman osan jääkiekko&koripallopeleistään Pinnaclelle, ja usein esimerkiksi koripalloasiantuntija S.Sukkelan peleihin parhaat kertoimet löytyvät Pinnaclelta.


Mikäli siis haluat ottaa kaiken hyödyn irti vedonlyönnistä, et voi olla avaamatta pelitiliä Pinnaclelle.

Yhdessä aiemman yhteistyökumppanimme SBOBETin kanssa Pinnacle Sports muodostaa koko vedonlyönnin perusselkärangan lajien kirjossa ja kertoimissa. Panosrajoitukset eivät ole ongelmana ja yhtiö arvostaa myös voitollisia vedonlyöjiä.


Tietysti pyrimme myös voittamaan kanssanne, joten yritämme miettiä jatkuvasti miten pystymme tarjoamaan teille parhaat mahdollisuudet voittaa nyt ja jatkossa sekä vihjeillä että työkalujen avulla.

Mikäli et siis vielä omista tiliä tällä erinomaisella välittäjällä, tee se kauttamme ja ole mukana kehittämässä palvelujamme. Luonnollisesti pyrimme tarjoamaan kaiken tukemme ongelmatilanteissa.

Olemme jatkuvasti yhteydessä yhteistyökumppaniimme, ja pyrimme varmistamaan että saatte kauttamme parhaat palvelut myös jatkossa. Olemme apunanne myös kaikissa ongelmatilanteissa, joten voitte esittää kysymyksenne myös kauttamme.

Mikäli luotte tilin Pinnaclelle kauttamme, ottakaa yhteyttä minuun joko yv:llä tai s-postilla niin lisään nimenne jakelulistallemme, jonne pyrimme toimittamaan extramateriaalia kohti voitollista vedonlyöntiä. Ensimmäinen artikkeli tätä varten on jo tilattu.

Lisäksi pyrimme kaikin tavoin tarjoamaan teille muutakin lisäarvoa, jonka katsomme parantavan tulostanne voitollisessa vedonlyönnissä.

viewtopic.php?f=34&t=40376

Lähde siis kehittämään Ylikerrointa kanssamme!!!

http://affiliates.pinnaclesports.com/pr ... _9362b_823

Ps. Vastaan mielelläni kaikkiin tämän viestin kysymyksiin, ja niitä voi esittää joko suoraan minulle, tai tässä keskustelussa.

Re: Toinen yhteistyökumppanimme: Pinnacle Sports

Lähetetty:
Kirjoittaja credit
Ihan mukavaa, että Ylikerroin löytää itselleen yhteistyökumppaneita, mutta koska käytännössä melkein kaikilla on jo tili Pinnylle, minun on vaikea kuvitella, että tästä yhteistyöstä on kovin suurta hyötyä kummallekaan osapuolelle. Eikö yhteistyökumppaneiksi kannattaisi hankkia vähän tuntemattomampia (mutta hyvämaineisia) bookkereita, joilla olisi myös halua kehittää toimintaansa enemmän nimenomaan suomalaisia asiakkaita palvelevaksi?

Re: Toinen yhteistyökumppanimme: Pinnacle Sports

Lähetetty:
Kirjoittaja mikko
credit kirjoitti:Ihan mukavaa, että Ylikerroin löytää itselleen yhteistyökumppaneita, mutta koska käytännössä melkein kaikilla on jo tili Pinnylle, minun on vaikea kuvitella, että tästä yhteistyöstä on kovin suurta hyötyä kummallekaan osapuolelle. Eikö yhteistyökumppaneiksi kannattaisi hankkia vähän tuntemattomampia (mutta hyvämaineisia) bookkereita, joilla olisi myös halua kehittää toimintaansa enemmän nimenomaan suomalaisia asiakkaita palvelevaksi?
Toki näinkin, mutta suurimmalla osalla Ylikertoimen käyttäjiä tuskin tiliä vielä Pinnaclella on, ja toisekseen seulamme läpäiseviä yhteistyökumppaneita ei ole juurikaan tarjolla. Mikäli tällainen on mielessä, sen voi laittaa minulle vaikkapa yv:llä. Me haluamme että pelaajamme voivat voittaa, ja se vähentää tätä listaa suurelta osin :(

Lisäksi aiomme olla olemassa myös 10v päästä, jolloin myös uudet ihmiset ovat löytäneet ilmaiset palvelumme.

Re: Toinen yhteistyökumppanimme: Pinnacle Sports

Lähetetty:
Kirjoittaja Henkka
"Käyttäjiä yhteensä 14789 | Uusin käyttäjä muhvi"

Epäilen myös, että tosta läjästä kovin monikaan omistaa tiliä Pinnyllä. Ja lisää jengiä vaan virtaa sisään.

Onks sul muhvi jo tili tuolla? ;-)

Re: Toinen yhteistyökumppanimme: Pinnacle Sports

Lähetetty:
Kirjoittaja mikko
Siirtelin kysymykset toiseen osioon, jotta tärkein ei unohdu.

Kysymykset ja pyynnöt:

viewtopic.php?f=34&t=40461

Re: Toinen yhteistyökumppanimme: Pinnacle Sports

Lähetetty:
Kirjoittaja Diesel
Minulla on pinnaclen tili ollut jo vuodesta 2003, mutta onko mahdollista liittää tili näin jälkikäteen?

Re: Toinen yhteistyökumppanimme: Pinnacle Sports

Lähetetty:
Kirjoittaja mikko
Diesel kirjoitti:Minulla on pinnaclen tili ollut jo vuodesta 2003, mutta onko mahdollista liittää tili näin jälkikäteen?
Tuskinpa onnistuu missään tuollainen siirto. Toki ainahan sitä kysyä voi.

Re: Toinen yhteistyökumppanimme: Pinnacle Sports

Lähetetty:
Kirjoittaja mikko
NHL-kausi starttaa käyntiin viikon päästä ja Liigaa pelataan kotimaassa jo täydellä höyryllä.

Mikäli sinulta ei vielä tiliä Pinnaclelta löydy, on se asia parasta laittaa heti kuntoon.

Tee tili kauttamme ja olet yhtenä tärkeänä lenkkinä mukana tukemassa sivuston kehitystä. Lisäksi pyrimme järjestämään kauttamme rekisteröityneille kaikenlaista extraa, sillä Pinnacle ei tunnetusti jakele talletusbonuksia vaan tarjolla ovat planeetan parhaat kiekkokertoimet.

Tili auki TÄSTÄ.

Lisäinfoa löytyy aiemmista viesteistä.

Re: Toinen yhteistyökumppanimme: Pinnacle Sports

Lähetetty:
Kirjoittaja affiliate
Jalkapallon MM-kilpailut on saatu nyt käyntiin, ja kerroinseurannalla jokainen on voinut havaita yhteistyökumppaniemme Pinnaclen & Sbobetin keikkuvan jokaisessa ottelussa maailman korkeimpien kerrointen kärkipäässä.

Oletko huomannut, että Pinnacle Sports tarjoaa myös paljon MM-kilpailuihin liittyvää sisältöä?

World Cup -keskus tarjoaa otteluseurantapalvelun, ottelutietojen ja muiden faktojen lisäksi myös ainutlaatuisen World Cup -vedonlyöntisisällön. Tämän sisällön avulla pysyt ajan tasalla ja saat parhaat mahdollisuudet voittaa enemmän.

Lisäksi Pinnacle Sports tarjoaa vedonlyöntiartikkeleja, jotka on suunnattu suoraan käynnissä oleviin jalkapallon MM-kilpailuihin.

Vedonlyöntiartikkeleja - World Cup 2014

Ovatko aiemmat suoritukset hyödyllisiä MM-kisojen voittajan ennustamisessa?
Tekijöitä, jotka tulee ottaa huomioon, ennen MM-kisojen Kultaisen kengän voittajan valitsemista
Maailmancup numeroina: 20 maailmancupin trendiä
Analyysi maailmanmestaruuskisojen rangaistuspotkukilpailuista
Voiko kokonaispotkukertoimella ennustaa MM-voittajan?
MM-kisojen vedonlyönnin perusopas
Karsintojen käyttäminen turnausmenestyksen ennustamiseksi
Isäntämaa Brasilia voittajasuosikki lohkossa A
Espanja, Alankomaat ja Chile kohtaavat kovassa B-lohkossa
Suosivatko olosuhteet C-lohkon suosikkia eli Kolumbiaa?
Pääseekö Englanti jatkoon kovasta D-karsintalohkosta?
Ranska vahva suosikki E-lohkon voittajaksi
Argentiinan pitäisi päästä helposti jatkoon F-lohkosta
Saksa suosikki G-lohkon voittajaksi
Belgiaan luotetaan vahvimmin MM-kisojen H-lohkon vedonlyönnissä

http://www.pinnaclesports.com/online-be ... icles.aspx

Älä jätä korkeimpia kertoimia hyödyntämättä, vaan avaa TILI jo tänään.