Tänään on 17.06.2024, 19:42.

Osallistu EURO 2024 kilpailuun - Tarjolla huikeat palkinnot!!

* Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

* Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Hyvää päivää urheilun ja vedonlyönnin ystävät.

Ajattelin, että tämä on paras paikka jakaa perusteellisemmin informaatiota siitä mitä on minun suunnalta tuloillaan.


TAUSTAA

Olen pitkän linjan vedonlyöntimies Pohjanmaan lakeuksilta. Vedonlyönti alkoi kiinnostaa heti ensimmäisten Pitkävetolistojen julkaisusta lähtien vuonna 1993. Siitä alkoi matka joka on kantanut hyvin pitkälle vedonlyönnnin mielenkiintoisessa maailmassa. Olenkin toiminut lukuisissa erilaisissa tehtävissä noin 30 vuoden aikana kasvaessani amatööristä ammattilaiseksi. Ehkä jonkinlaiset "huippuvuodet" olivat asuessani Lontoossa, kun toimin ison kansainvälisen vedonlyöntiyhtiön palveluksessa ensin traderina ja sittemmin kertoimenlaskijana.
Vedonlyönnin kautta olen myös tavannut vuosien saatossa upeita ihmisiä ja saanut loistavia kontakteja sekä Suomesta että ulkomailta. Nämä ovat erittäin arvokkaita asioita, kun kyseessä on kuitenkin hyvin pitkälti "yksilölaji" siellä oman näyttöpäätteen takana päivästä ja viikosta toiseen.

Vaikka pitkälle uralle on mahtunutkin monenlaista niin julkisen vihjepalvelun pyörittäminen on edelleen tekemättä. Tämä on asia jota olen visioinut todella pitkään ja koen, että nyt on sopiva hetki, kun ajatuksia aletaan toteuttaa todellisuudessa.

Mitä, milloin, miten .... mm. näitä kysymyksiä olen miettinyt paljon. Vuosien aikana olen itse ollut usean erilaisen vihjepalvelun asiakas ja pyrin oman juttuni nyt tekemään siten kuinka näen sen parhaalla mahdollisella tavalla toteutettavaksi.


MITÄ ja MILLOIN ?

*Vihjepalvelu Mr. Big Bet* aloittaa maksullisen toimintansa elokuun puolivälissä / loppupuolella. Ihan tarkka päivämäärä tarkentuu elokuun alussa. Tekeillä on matalan kynnyksen palvelu johon rakennetaan paketti, ettei tarvita isoja pelikassoja mukana olemiselle, että se olisi vielä taloudellisestikin asiakkaalle järkevää. Tarkoituksena auttaa jokaisen mukaan lähtevän pelimenestystä pientä korvausta vastaan. Kyseessä ei siis ole minkäänlainen “High Roller” -palvelu vaan tarjolla on pelisuosituksia kolmelle luotettavalle vedonlyöntiyhtiöille joita toivottavasti jokainen sitten parhaalla mahdollisella tavalla pystyy hyödyntämään.


MITEN ?

Vihjeet tullaan julkaisemaan yksityisessä Telegram -ryhmässä. Tarkoituksena käyttää sitä samaa tiedon ja kontaktien arsenaalia joka minulla on taskuun tarttunut vuosien saatossa. Kotimainen jalkapallo on vihjeissä vahvasti mukana loppukauden aikana. Eurofutiksesta tulee tottakai jonkin verran pelikohteita, pääasiassa isoista sarjoista. Englannin Valioliiga toimii sieltä ns. keihään kärkenä. Joitain yksittäisiä vetoja saattaa löytyä myös hieman pienemmistä sarjoista silloin, kun todellinen iskun paikka on. Ylipäätään sarjavalikoimaa ei ole mitenkään erityisemmin raamitettu.

Veikkaus, Betfair ja Pinnacle ovat yhtiöt joiden kertoimilla vihjeitä jaetaan. On luonnollisesti erinomainen asia mikäli bookkerivalikoimasi on laajempi ja pääset näin ollen hyödyntämään vieläkin maukkaampia kertoimia. Vihjeitä tulen jakamaan Telegramissa pitkin päivää hyvin lyhyellä ennakkovaroituksella. Vedonlyöntimarkkinat eivät tunne lepoa vaan kertoimet liikkuvat informaation sekä rahavirtojen myötä ja tässä kyydissä on järkevää pysyä mukana. Tästä johtuen, pidan hyvinkin tärkeänä asiana, että vihjeiden jako tapahtuu ripotellen riippumatta kellonajasta. (Tosin yöllä ei mitään vihjata, silloin nukutaan). Ikuisuuskeskustelu kertoimien kestävyydestä ja limiittien suuruudesta tulee näissä yhteyksissä aina vastaan, koska ovat olennainen osa modernia vedonlyöntiä. Parhaani yritän, että yksittäisen vihjeen julkaisuhetki olisi se paras mahdollinen kaikki aspektit huomioiden.

Tulen antamaan pelivalinnan lisäksi kohteelle prosenttiarvion ja panostussuosituksen. Mahdollisuuksien mukaan myös hieman sanallista perustelua. Panostuksessa käytettävä skaalaus on 1-5 yksikköä per kohde. 5/5 yksikön vedon ollessa luonnollisesti maksimi. Vihjattavien kohteiden laskennallinen odotusarvo on aina 1,04 tai korkeampi.


HINNOITTELU

Palvelun hinta muodostuu valintasi mukaan. Tarjolla on hinnoittelultaan kaksi erilaista vaihtoehtoa: paketit BET50 ja BET100. Kyseessä on muutoin sama palvelu, mutta BET50 sisältää 50 laadukasta vihjettä ja BET100 sitten vastaavasti vielä tämän päälle toiset 50 vihjettä lisää, Telegramissa jaettuna. Vihjeitä tullee normaali viikkoina arviolta 6-10 kappaletta per viikko tahdilla, mikä tarkoittaa, että BET50 kesto on noin 6-7 viikkoa ja BET100 noin 12-14 viikkoa.

Emme pelaa tietenkään edes päivittäin, ainoastaan silloin, kun järkevää on. Tämän seikan vuoksi asiakas maksaa vain saaduista vihjeistä, ei kalenteripäivistä. Olettaisin, että BET50 on täynnä jossain kohtaa lokakuulla ja tämän jälkeen BET100 -paketin tilanneet jatkavat vielä sisällä palvelussa, uskoisin 100 vihjettä olevan täynnä joulukuulla. Aikamääreet ovat toki vain arvioita – tahti voi olla hieman nopeampikin.

Tarkoituksena ei siis ole todellakaan vihjata "kaikkea mikä liikkuu" vaan poimia ainoastaan selkeän edun vetokohteita joissa laskennallinen odotusarvo on aina 1,04 tai korkeampi.

BET50 -paketin hinta on 139,00 euroa ja BET100 -paketin hinta on 249,00 euroa. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Asiakasmäärää ei ole rajattu.


SEURANTA

Läpinäkyvyys on tärkeää. Erittäin tärkeää. Tulen pitämään vihjeistäni säännöllistä seurantaa. Kohdemäärät ovat toki pieniä ja varianssilla on iso rooli tuloksessa, mutta ei se silti poista sitä faktaa, että julkista seurantaa on tärkeää ylläpitää.


* PRE – LAUNCH *

Ilmoitan myöhemmin, kun alan ottamaan palveluuni vastaan sitovia ilmoittautumisia. Tulevien viikkojen aikana heinä- ja elokuulla tarjolle tulee satunnaisesti muutamia ilmaisvihjeitä tänne Ylikertoimeen, sekä myöskin Twitteriin, joten nämä ovat sitten kaikkien nähtävillä millaisella ajatuksella olen hommia tekemässä. Otahan seurantaan @mrbigbet


Kiitos mikäli luit tänne asti. Vastaan mielelläni myös kysymyksiin. Laita viestiä tähän alle tai Twitteriin dm @mrbigbet.


Vetoterveisin,

Mikko YK
Vihjepalvelu Mr. Big Bet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 22. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

10.07.2023 17:38 <Donskoi> Tsemppiä!!!

10.07.2023 17:44 <Mr Big Bet> Kiitos 👍

10.07.2023 19:35 <Holmberg> Ois komiaa jos sais telegrammin nyt jo pystyyn mihin tulee 5min varoituksella

10.07.2023 19:35 <Holmberg> vihjeet niin paljon helpompi seurata näin 👍 Kiinnostunut myös vihjepaketista.

12.07.2023 14:20 <Mr Big Bet> Mennään nyt näin kuten ilmaisin tuossa ja suunnitelma on.

12.07.2023 14:21 <Mr Big Bet> Telegram - ryhmä tulee sitten pystyyn elokuulla.


veijjonbetsit
Jäsen
Viestit: 9
Liittynyt: 11.08.2017, 09:38
Pisteitä: 8

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja veijjonbetsit »

Kiinnostunut

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


petsimies
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 01.08.2023, 16:55
Pisteitä: 8

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja petsimies »

Hei, onko maksullisissa vihjeissä jokin minimi panosraja aasian markkinoilla jolloin vihjeen jaat? Esim 10 000 Euroa? Mielestäni näissä ilmaisvihjeissä mikkihiirilimiteillä jaetut vedot eivät ole ollenkaan käyttökelpoisia maksulliseen palveluun. Eli käytännössä vihjeet tulisi jakaa vasta pelipäivänä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 8. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

petsimies kirjoitti:
01.08.2023, 17:02
Hei, onko maksullisissa vihjeissä jokin minimi panosraja aasian markkinoilla jolloin vihjeen jaat? Esim 10 000 Euroa? Mielestäni näissä ilmaisvihjeissä mikkihiirilimiteillä jaetut vedot eivät ole ollenkaan käyttökelpoisia maksulliseen palveluun. Eli käytännössä vihjeet tulisi jakaa vasta pelipäivänä.
Hei, kiitos kysymyksestäsi, se on tottakai validi. Varsinaista minimipanosrajaa ei ole asetettu. 10.000 euron limiiteillä esim. suomalaiseen jalkapalloon ei tulisi ensimmäistäkään vihjettä koko kaudella. Koitin alustuksessani tuoda esille, ettei kyseessä ole "High Roller" -palvelu ja on varmasti hyväksi mikäli asiakkaalla on muitakin firmoja käytössään kuin Veikkaus, Betfair ja Pinnacle joihin vihjeitä voi sitten hyödyntää. Palvelun hinta on myös asetettu niin alas kuin se käytännössä on mahdollista tällä konseptilla. Hinta olisi aivan toisenlainen ja paikkamäärä myös rajattu mikäli operointi tapahtuisi vain isoilla limiiteillä (= käytännössä isoihin sarjoihin). Ilmaisvihjeistäni kahta lukuunottamatta kaikki on jaettu tähän mennessä pelipäivänä, mutta minä en sille mitään voi mikäli limiitit bookkereilla eivät otteluihin nouse kick offin lähestyessä.

Toivottavasti tämä vastaus auttoi.

Terveisin,
Mikko YK

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Ilmaisvihjeiden seuranta:

Pelattuja kohteita: 11
Panokset: 35,5u
Voitot: 28,16u
Tulos: -7,34u

Jatkan näitä vielä muutamilla kohteilla seuraavat pari viikkoa. Maksulliseen palveluun siirrytään suunnitelman mukaisesti elokuun loppupuolella. Aloitus tapahtunee viikolla 34. Palaan tähän vielä tarkemman informaation kera lähipäivinä. Mikäli kysyttävää mielessä niin vastaan mielelläni.

Terveisin,
Mikko YK

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ylikerroin.com
Jäsen
Viestit: 1119
Liittynyt: 21.12.2013, 11:56
Pisteitä: 2156

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Ylikerroin.com »

Heitimme Mr Big Betille muutaman kysymyksen koskien vihjepalvelua sekä miestä itseään.

Saat ne luettua täältä.

Ylikerroin.com toivottaa uudelle yrittäjälle sekä asiakkaille menestyksekästä kautta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.08.2023 19:04 <Mr Big Bet> Kiitos!


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Hei!

Palvelun käynnistämisen hetki lähenee. Aloituspäivä on tällä tietoa 22.8. eli ensi viikon tiistai. Tilausohjeet löytyvät tämän viestin lopusta.

Kuten lupasin ensimmäisessä alustuksessani (katso tämän ketjun aloituspostaus), olen tarjoillut ns. *PRE – LAUNCH* vihjeitä nyt kuukauden verran ilmaiseksi. Näiden tarkoitus on ollut hieman tutustuttaa toimintaani ja tottakai yrittää myös tehdä vedoilla voittoa.

Vihjeiden seuranta, päivitetty 14.8.:

Pelattuja kohteita: 18
Panokset: 60,0u
Voitot: 51,97u
Tulos: -8,03u

Tulosta on tarpeeton sen kummemmin selitellä, lyhyellä otannalla voi aina käydä miten vain. En näitä ala ihmeemmin myöskään palvelussani spekuloimaan olemmeko matkan aikana kärsineet hyvästä vai huonosta tuurista suhteessa tulokseen. Keskitytään selittämiseen ennen pelien alkua, ei jälkeen.


Mikäli olet vihjepalvelustani kiinnostunut niin tarjolla on kaksi erilaista vaihtoehtoa:

Paketit BET50 ja BET100. Kyseessä on muutoin sama palvelu, mutta BET50 sisältää 50 laadukasta vihjettä ja BET100 sitten vastaavasti vielä tämän päälle toiset 50 vihjettä lisää, Telegramissa jaettuna. Vihjeitä tullee normaali viikkoina arviolta 6-10 kappaletta per viikko tahdilla, mikä tarkoittaa, että BET50 kesto on noin 6-7 viikkoa ja BET100 noin 12-14 viikkoa.

Emme pelaa tietenkään edes päivittäin, ainoastaan silloin, kun järkevää on. Tämän seikan vuoksi asiakas maksaa vain saaduista vihjeistä, ei kalenteripäivistä. Olettaisin, että BET50 on täynnä jossain kohtaa lokakuulla ja tämän jälkeen BET100 -paketin tilanneet jatkavat vielä sisällä palvelussa, uskoisin 100 vihjettä olevan täynnä joulukuulla. Aikamääreet ovat toki vain arvioita – tahti voi hieman poiketa arvioidusta.

Tarkoituksena ei siis ole todellakaan vihjata "kaikkea mikä liikkuu" vaan poimia ainoastaan selkeän edun vetokohteita joissa laskennallinen odotusarvo on aina 1,04 tai korkeampi.

BET50 -paketin hinta on 139,00 euroa ja BET100 -paketin hinta on 249,00 euroa. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Asiakasmäärää ei ole rajattu.

Huom! Ensimmäisten 50 vihjeen tullessa täyteen, on tottakai sitten vielä mahdollisuus ostaa uudestaan toiset 50 vihjettä lisää hintaan 139,00 eur. BET100 -paketti tulee toki kertatilauksena suhteellisesti edullisemmaksi.*** Tilausohjeet ***

1. Tarvitset vihjeiden saamiseen Telegram -tilin. Käy luomassa sellainen mikäli sinulla ei sitä vielä ole.
2. Ilmoita minulle osoitteeseen bigbetbetting at gmail.com nimesi, osoitteesi & postinumero ja valitsemasi vihjepaketti (BET50 tai BET100).
3. Tämän jälkeen lähetän sinulle e-maililla laskun. Kun lasku näkyy maksettuna pankkitililläni, lähetän sinulle kutsulinkin Telegram -ryhmääni.

Perjantaina 18.8. maksetut tilaukset ehtivät vielä varmuudella tuohon tiistain 22.8. aloitukseen.

Kysyttävää? Laita e-mailia bigbetbetting at gmail.com tai Twitteriin DM. @mrbigbet.

Tervetuloa mukaan! :peukku:

Mikko YK
Vihjepalvelu Mr. Big Bet

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Wäinö
Jäsen
Viestit: 20
Liittynyt: 16.11.2020, 17:31
Pisteitä: 7

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Wäinö »

Moikka,!

Osaat varmaankin kokeneena kaverina laskea, millä todennäköisyydellä palautus jää noissa paketeissa (50 tai 100 vetoa) pakkaselle. Oletetaan, että lyödään vaikka odotusarvoltaan keskimäärin 1,05-kohteita (tai mikä onkaan oma arviosi laskennallisesta palautuksesta)

Ja miten muuttuu, jos otetaan vielä pakettien hinnat huomioon keskiarvopanoksella 100€?

Tänks!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Wäinö kirjoitti:
14.08.2023, 11:56
Moikka,!

Osaat varmaankin kokeneena kaverina laskea, millä todennäköisyydellä palautus jää noissa paketeissa (50 tai 100 vetoa) pakkaselle. Oletetaan, että lyödään vaikka odotusarvoltaan keskimäärin 1,05-kohteita (tai mikä onkaan oma arviosi laskennallisesta palautuksesta)

Ja miten muuttuu, jos otetaan vielä pakettien hinnat huomioon keskiarvopanoksella 100€?

Tänks!
Moi, kiitos kysymyksestä. En halua lähteä tuohon laskemaan mitään esimerkkiä, etten anna väärää signaalia. Varianssi, satunnaistekijät vaikuttavat niin paljon otteluiden lopputuloksiin ja sitä myöden 50 tai 100 vedon ryppäät sisältävät ison määrän altistumista onnelle tai epäonnelle. Ei varmasti täysin vastaus mitä haet, mutta täytyy ymmärtää lainalaisuudet mitkä vedonlyönnissä ovat läsnä päivästä toiseen. Niin voitto- kuin tappioputket ovat hyvin, hyvin mahdollisia ja lyhyellä otannalla niiden merkitys tulokseen on sitä myoden tietenkin iso.

Terveisin,
Mikko YK

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Holmberg
Avatar
Jäsen
Viestit: 273
Liittynyt: 31.07.2016, 21:03

Tuotto: +42.05 yks.

Palautus%: 101.47%

Panosten ka: 10.96 yks.

Vetoja: 261

Pisteitä: 239
Paikkakunta: Tampere

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Holmberg »

Wäinö kirjoitti:
14.08.2023, 11:56
Moikka,!

Osaat varmaankin kokeneena kaverina laskea, millä todennäköisyydellä palautus jää noissa paketeissa (50 tai 100 vetoa) pakkaselle. Oletetaan, että lyödään vaikka odotusarvoltaan keskimäärin 1,05-kohteita (tai mikä onkaan oma arviosi laskennallisesta palautuksesta)

Ja miten muuttuu, jos otetaan vielä pakettien hinnat huomioon keskiarvopanoksella 100€?

Tänks!
Voittoa pitäs tehdä 2,5u että jäis paketista voitolle 100€ panostuksella ja 1,05 odotusarvolla tää toteutuu 57.99% todennäköisyydellä.

Positiivinen tulos tulee 65.6% todennäköisyydellä huomioimatta paketin hintaa tolla 100 vihjeellä ja 58.49% 50 vihjeellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

14.08.2023 15:04 <Wäinö> Tää oli sitä mitä hain, kiitos. Esimerkkipanos oli liian pieni, sen tajusin heti


Tuplakirves
Avatar
Jäsen
Viestit: 790
Liittynyt: 02.06.2014, 23:13

Tuotto: -776.87 yks.

Palautus%: 93.65%

Panosten ka: 10.47 yks.

Vetoja: 1169

Pisteitä: 142

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Tuplakirves »

Loistavaa, konsepti on samanlainen mitä olen suunnitellut itsekkin, mulla olis ollut jopa mahdollista ostaa yksittäisiäkin vihjeitä on kyllä suunnittelut jäänyt vahvasti pöytälaatikko-asteelle, kuullostellaan mitä vedonlyöjät tykkää tästä. Uskon että että tohon pitäisi kyllä säätää joku taukomahdollisuus, jos ei ole jo olemassa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vedä mitä vedät, kuhan vedät

Minikommentit

14.08.2023 15:11 <Tuplakirves> Historia olis ollu himpun pidempi kuin YK:llä ja varmasti erilainen.

14.08.2023 15:40 <Mr Big Bet> Minun palveluuni taukoon mahdollisuus? Ok idea, toteutus todella vaikea ....

14.08.2023 15:41 <Mr Big Bet> ... näillä työkaluilla. BET50 -paketti on siinä tapauksessa hyvä, jos ei halua

14.08.2023 15:41 <Mr Big Bet> ... kovin pitkäksi ajaksi sitoutua tähän vihjepalveluun.


OddsBomber
Jäsen
Viestit: 11
Liittynyt: 16.08.2023, 14:07
Pisteitä: 32

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja OddsBomber »

Onko Mr.Big Bet mahis lähettää yv viestiä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

16.08.2023 14:50 <Mr Big Bet> On, voitko laittaa suoraan sähköpostilla bigbetbetting @ gmail.com ?

16.08.2023 14:51 <Mr Big Bet> Toki voi täälläkin laittaa yv, mutta se on "rasittavan" hidas tapa viestiä =)


OddsBomber
Jäsen
Viestit: 11
Liittynyt: 16.08.2023, 14:07
Pisteitä: 32

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja OddsBomber »

laitoin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

FYI:

Vielä ehtii palveluuni hyvin mukaan alusta alkaen. Tiistaina 22.8. virallinen aloitus. Mikäli mietit hintaa, niin selkeästi suosituin BET100 -paketti on suhteellisesti paras tarjous mitä palvelullani tänä syksynä on tarjota. Mukaan pääsee matkan varrella myöhemminkin, mutta hinta per vihje tulee olemaan korkeampi.

Joku *PRE - LAUNCH* vihje vielä tämän viikonlopun aikana tulossa - sen jälkeen saluunan ovet menevät kiinni ja alkaa yksityistilaisuus. Toivotan erinomaista loppukesää kaikille ylikerroin.comin jäsenille ja tsemppiä peleihin!

Vetoterveisin
Mikko YK


*** Tilausohjeet ***

1. Tarvitset vihjeiden saamiseen Telegram -tilin. Käy luomassa sellainen mikäli sinulla ei sitä vielä ole.
2. Ilmoita minulle osoitteeseen bigbetbetting at gmail.com nimesi, osoitteesi & postinumero ja valitsemasi vihjepaketti (BET50 tai BET100).
3. Tämän jälkeen lähetän sinulle e-maililla laskun. Kun lasku näkyy maksettuna pankkitililläni, lähetän sinulle kutsulinkin Telegram -ryhmääni.

BET50 -paketin hinta on 139,00 euroa ja BET100 -paketin hinta on 249,00 euroa. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Asiakasmäärää ei ole rajattu.

Perjantaina 18.8. maksetut tilaukset ehtivät vielä varmuudella tuohon tiistain 22.8. aloitukseen.

Kysyttävää? Laita e-mailia bigbetbetting at gmail.com tai Twitteriin DM. @mrbigbet.

Tervetuloa mukaan! :peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OddsBomber
Jäsen
Viestit: 11
Liittynyt: 16.08.2023, 14:07
Pisteitä: 32

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja OddsBomber »

Konsepti varmasti ihan ok,mutta onko vihjaajalla näyttää mitään voitollista historiadataa,jonka pohjalta voiton tekemiseen tulisi uskoa?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

OddsBomber kirjoitti:
18.08.2023, 07:43
Konsepti varmasti ihan ok,mutta onko vihjaajalla näyttää mitään voitollista historiadataa,jonka pohjalta voiton tekemiseen tulisi uskoa?
Twitteristä minulta löytyy noin 1.300 vihjettä vuodesta 2014. Se on paras referenssi mitä minulla on julkisesti tarjota. Ei ole tae tulevasta, mutta referenssiä voi etsiä sieltä mikäli tarpeen.

Konseptin olen pyrkinyt rakentamaan siten, että se olisi asiakkaalle paras mahdollinen. Pelivalinnat tulevat pelattaviksi lyhyellä ennakkovaroituksella ja nimenomaan silloin, kun mielestäni oikea hetki vedon jättämiselle on huomioiden markkinan ja informaation.

Terveisin
Mikko YK

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


OddsBomber
Jäsen
Viestit: 11
Liittynyt: 16.08.2023, 14:07
Pisteitä: 32

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja OddsBomber »

:peukku:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Itse Telegram -sovellukseen liittyen on tullut pari viestiä, se ei vielä kaikille ole niin yleisesti tuttu kuin monet muut nykypäivän viestintävälineet. Sanoisin, että kyseessä on WhatsAppin kaltainen viestintäsovellus. Helppo ladata. Täysin ilmainen ja on erittäin kätevä käyttää. Ilmoitukset viesteistä tulevat laitteeseen jossa sitä sitten käytät. :peukku:

Olen luonut Telegramiin yksityisen, suljetun ryhmän johon pääsee liittymään, kun vihjepalvelu on tilattu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


urheilupoika
Avatar
Jäsen
Viestit: 172
Liittynyt: 08.10.2016, 23:44

Tuotto: +26.94 yks.

Palautus%: 104.84%

Panosten ka: 2.35 yks.

Vetoja: 237

Pisteitä: 735

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja urheilupoika »

Moro. Kiinnostaisi kuulla, että minkä verran asiakkaita on jo ryhmässä? Pystyisi vähän hahmottamaan et kuinka kertoimiin ehtisi. Ymmärrän jos et tätä halua avata.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Panostus 1u - 5u / 5u ellei toisin mainita.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

urheilupoika kirjoitti:
18.08.2023, 13:13
Moro. Kiinnostaisi kuulla, että minkä verran asiakkaita on jo ryhmässä? Pystyisi vähän hahmottamaan et kuinka kertoimiin ehtisi. Ymmärrän jos et tätä halua avata.
Moi, kiitos kysymyksestä. Se on hyvinkin validi ja asiallinen. Varmasti joku muukin miettii samaa asiaa kuin sinäkin. Tottakai vaikuttaa kertoimien saatavuuteen paljonko porukkaa on palvelussa sisällä. Olen itsekin ollut usean eri vihjepalvelun asiakas viimeisten 25 vuoden aikana, niin toki sillä merkitystä on lyökö kohteita 10 vai 100 ihmistä.

En lähde tässä sanomaan tarkasti minkä verran porukkaa on sisällä ja tilanne vielä viikonlopun aikana varmasti muuttuukin, joten sikälikin on parempi, etten juttele numeroista. Meitä ei toistaiseksi ole mitenkään mahdottoman paljoa, näin itse asian näen ja koen tällä kokemuksella.

Suosittelen ottamaan BET50 -paketin mikäli asia aiheuttaa epävarmuutta. Tuo oli alunperinkin laadittu ajatuksella, että voi palveluani koittaa mikäli siltä tuntuisi. Sitten kun 50 vihjettä tulee täyteen, on tottakai mahdollisuus ostaa vielä uudet 50 vihjettä lisää.

Toivottavasti vastaukseni auttoi ja tervetuloa mukaan mikäli näin päätät!

Mikko YK

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

18.08.2023 15:40 <urheilupoika> Jees kiitoksia vastauksesta!


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Vielä yksi viesti vihjepalveluuni liittyen, koska viikonlopun aikana on tullut pari hyvää kysymystä. Vastaukset yleisesti:


Pelataanko LIVE -vetoa?

Ei. En tässä vaiheessa ainakaan ota LIVE -kohteita mukaan, koska vihjaaminen keskittyisi käytännössä otteluiden puoliajoille. Ei tuo poissuljettua ole tulevaisuudessa, mutta tälle syksylle tulee ainoastaan PRE-MATCH kohteita.


Miten kohteet julkaistaan Telegramissa?

Kun pelattavaa on, lähetän ensin viestin huomiona, että kohde tulossa. Odotusaika max 2 minuuttia kohteen julkaisuun. Mikäli kohteella kiire pelille esim. kokoonpanoista johtuen, silloin max 1 minuutti odotusaika.
Pyrin siihen, että peesaajalle jää aina vähintään 30 minuuttia aikaa jättää vetonsa ennen pelikohteen alkamisaikaa. Eli mikäli esim. Valioliiga -ottelu alkaa klo 17.00 niin vihjettä ei siihen enää tule klo 16.30 jälkeen.

Kuten olen jo aiemmin kertonutkin, niin kohteita tulee ripotellen eikä niitä ole sidottu kellonaikoihin. Yöllä kuitenkin nukun, joten kello 01.00 - 07.00 en vihjaa koskaan mitään.

Kun asiakas tekee tilauksen, lähetän kohteiden peesaamiseen lyhyet ohjeet jotka toivottavasti hieman auttavat pelin jättämisessä.

Viimeinen tilauspäivä huomenna maanantaina 21.8. ..... e-mail: bigbetbetting at gmail.com. Mukaan pääsee myöhemminkin, mutta hinta on hieman korkeampi liikkuvaan junaan hypänneille.

Ja loppuun vielä kiitokset kaikille tukensa, tavalla tai toisella, osoittaneille! :heart: :peukku:

Terveisin
Mikko YK

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 2. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Nagilny
Jäsen
Viestit: 785
Liittynyt: 19.11.2020, 19:51
Pisteitä: 680

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Nagilny »

Mr Big Bet kirjoitti:
20.08.2023, 13:12
Vielä yksi viesti vihjepalveluuni liittyen, koska viikonlopun aikana on tullut pari hyvää kysymystä. Vastaukset yleisesti:


Pelataanko LIVE -vetoa?

Ei. En tässä vaiheessa ainakaan ota LIVE -kohteita mukaan, koska vihjaaminen keskittyisi käytännössä otteluiden puoliajoille. Ei tuo poissuljettua ole tulevaisuudessa, mutta tälle syksylle tulee ainoastaan PRE-MATCH kohteita.


Miten kohteet julkaistaan Telegramissa?

Kun pelattavaa on, lähetän ensin viestin huomiona, että kohde tulossa. Odotusaika max 2 minuuttia kohteen julkaisuun. Mikäli kohteella kiire pelille esim. kokoonpanoista johtuen, silloin max 1 minuutti odotusaika.
Pyrin siihen, että peesaajalle jää aina vähintään 30 minuuttia aikaa jättää vetonsa ennen pelikohteen alkamisaikaa. Eli mikäli esim. Valioliiga -ottelu alkaa klo 17.00 niin vihjettä ei siihen enää tule klo 16.30 jälkeen.

Kuten olen jo aiemmin kertonutkin, niin kohteita tulee ripotellen eikä niitä ole sidottu kellonaikoihin. Yöllä kuitenkin nukun, joten kello 01.00 - 07.00 en vihjaa koskaan mitään.

Kun asiakas tekee tilauksen, lähetän kohteiden peesaamiseen lyhyet ohjeet jotka toivottavasti hieman auttavat pelin jättämisessä.

Viimeinen tilauspäivä huomenna maanantaina 21.8. ..... e-mail: bigbetbetting at gmail.com. Mukaan pääsee myöhemminkin, mutta hinta on hieman korkeampi liikkuvaan junaan hypänneille.

Ja loppuun vielä kiitokset kaikille tukensa, tavalla tai toisella, osoittaneille! :heart: :peukku:

Terveisin
Mikko YK
Moikka, eli vihjeitä tulee mihin tahansa kellonaikaan. Onko tässä jotain tiettyä rytmiä, joka toistuu viikoittain? Esim. lauantaisin yleensä klo 12 vihjeet valioliigaan, ti-to klo 15 cl/el/ecl peleihin jne.

Vihjeiden peesaaminen kuulostaa aika haastavalta, jos esim. arkisin tulee vihjeitä milloin mihinkin aikaan päivästä 2min varoitusajalla. Toki, jos kertoimet eivät juurikaan liiku/tipu peesailijoista huolimatta, tämä ei ole ongelma.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

20.08.2023 17:09 <Mr Big Bet> Terve, ei ole mitään etukäteen merkittyä rytmiä.

20.08.2023 17:10 <Mr Big Bet> Informaatio ja kertoimien eläminen vaikuttavat sen verran paljon.

20.08.2023 17:12 <Mr Big Bet> Klo 01-07 ei tule vihjeitä, mutta muutoin vihjeitä putoilee koska milloinkin.


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

PRE - LAUNCH osio tuli nyt päätökseen. Seuraavaksi Telegramissa alkaa yksityistilaisuus ja laitahan viestiä mikäli haluat tuonne mukaan jossain vaiheessa.

Vihjeiden seuranta, päivitetty 22.8.:

Pelattuja kohteita: 22
Panokset: 72,5u
Voitot: 69,19u
Tulos: -3,31u

Jotakuta saattaa kiinnostaa miten pelit tuossa vihjepalvelussani osuvat. Ilmoittelen kyllä tänne säännöllisesti - oli sitten lämpöä tai pakkasta.

Tsemppiä peleihin kaikille. :peukku:

Mikko YK

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 5. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Pari viikkoa nyt menty Telegramissa maksullista osuutta. Homma lähtenyt rullaamaan siellä kivasti. Ekalla viikolla oli 12 pelikohdetta, viime viikolla 10.

Lupasin tänne ilmoitella seurannasta ja näin aion tehdä jatkossa tasaisin väliajoin, oli statseissa sitten lämpöisen vihertäviä tai pakkasen punaisia numeroita.


Seuranta 4.9.

Vedot: 22
Panokset: 64,5 units
Takaisin: 82,76 units
Tulos: +18,26 units
Palautus% 128,3


Voitetut vedot: 13
Hävityt vedot: 8
PUSH: 1
Panos keskimäärin 2,93 units

Otoskoko pienenpieni, mutta nuo jakautuneet seuraavasti: 9 vetoa Suomifutikseen, 9 vetoa Valioliigaan ja loput muihin sarjoihin.


Telegram -ryhmään pääsee edelleen sisään kuten olen kertonut. Mikäli kiinnostusta niin laita e-mail: bigbetbetting at gmail.com. Hinta määräytyy sen mukaan paljonko BET100 pakettia on vielä pelaamatta, kun olet yhteydessä. Eli juuri nyt 78 vihjettä jäljellä siitä.Mukavaa viikkoa kaikille. :peukku:

Mikko YK

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 9. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mr Big Bet
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 02.09.2014, 14:22
Pisteitä: 479

Re: * Vihjepalvelu Mr. Big Bet *

Viesti Kirjoittaja Mr Big Bet »

Vihjepalvelu ollut Telegramin puolella käynnissä nyt kolme viikkoa.


Seuranta 11.9.

Vedot: 27
Panokset: 80,5 units
Takaisin: 103,35 units
Tulos: +22,85 units
Palautus% 128,4


Voitetut vedot: 16
Hävityt vedot: 9
PUSH: 2
Panos keskimäärin 2,98 units


BET100 paketista siis pelattuna 27 kohdetta joten siitä jäljellä juuri tällä hetkellä 73 vihjettä. Mikäli haluat mukaan Telegramiin niin ole yhteydessä e-mailitse: bigbetbetting at gmail.com.


:diamond: TARJOUS NOPEILLE :diamond:
Tee tilaus viimeistään huomenna tiistaina 12.9. ja saat tuon 70+ vihjepaketin hintaan 199,00 euroa.


Mukavaa viikkoa kaikille. :peukku:

Vetoterveisin
Mikko YK

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit

11.09.2023 09:14 <Donskoi> Hienoa menoa

11.09.2023 09:40 <Mr Big Bet> Jep, onhan tuo jopa liiankin hyvin lähtenyt liikkeelle.


Vedonlyöntibonus: 50 € Riskitön veto + 75 € Alennusveto! Optibet.com.

Katso kaikki vedonlyöntibonukset.

Vastaa Viestiin