Sivu 1/1

The International 9 by hcnimi (Tmi Niko Mikkonen)

Lähetetty:
Kirjoittaja hcnimi
Elokuun kohokohta eli The International pelataan yhdeksättä kertaa. Tällä(kin) kertaa palkintopotti tekee historiaa ollessaan suurin koskaan eurheilussa. 32M USD raja on jo ylittynyt.

Turnaukseen on tarjolla kaiken kattava vihjepaketti. Koska turnaus pelataan Kiinassa, pelit alkavat aamulla todennäköisesti jo 06:00 aikaan. Vihjeet pyritään toimittamaan edellisen illan aikana riippuen miten kertoimet avautuvat. Pelipäivät ovat pitkiä lohkovaiheessa, joten lisävihjeet kesken päivän ovat mahdollisia, mutta eivät taattuja.

Hinta on 75€ (sis alv 24%). Lisäksi allekirjoittaneen moraalin mukaan on vain oikeus ja kohtuus, että vihjaaja kantaa osan riskistä. Siinä tapauksessa, että turnauksen vihjepaketti on tappiollinen, myönnetään 30% hyvitys jokaiselle asiakkaalle, joka on tilannut paketin ennen turnauksen alkua.

Kesken turnauksen on mahdollista päästä vielä mukaan myöhemmin määritettävällä hinnalla, mutta tällöin hyvitystä ei myönnetä missään tilanteessa. Jos tilauspäätös syntyy turnauksen aikana, niin ota yhteyttä ja selvitetään hinta sekä tilauksen mielekkyys asiakkaan näkökulmasta.

Tilaukset vain ja ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen tminikomikkonen@gmail.com

Viestiin tulee laittaa seuraavat tiedot:

Otsikko: HCTI9 + Etunimi Sukunimi

Viestikenttä:
Etunimi Sukunimi
Laskutusosoite (katuosoite)
Postinumero ja toimipaikka

Sähköposti johon lasku ja vihjeet toimitetaan
Mainitse erikseen sähköposti vihjeiden toimitukseen, jos eri kuin laskulleTodennäköisesti suurin osa kohteista on Pinnaclelle, mutta yhtälailla bet365 ja Coolbet omannevat markkinatoppeja joissain kohteissa.

Lähtökohtaisesti pelaan myös itse jokaisen kohteen, mutta jos tilaajia tulee riittävästi täytyy tämä jättää välistä, jotta kertoimet kestävät pidempään. Turnauksen jälkeen tulen julkaisemaan seurannan, koska pyrin toiminnassani läpinäkyvyyteen.


Jos on kysyttävää tai kaipaat lisätietoja, niin laita tässäkin tapauksessa sähköpostia. Myös yksityisviestikin käyvät tähän tarkoitukseen, mutta kaikki tilaukset sähköpostin kautta.

-Niko Mikkonen