Sivu 1/1

Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Kuva


Vuoden 2016 virallinen seuranta:

https://postimg.org/image/irwopf1s1/

Kuva


Tilaa edulliset vihjeet osoitteesta: ugadatipservice@hotmail.com

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja betsimies
Vastaavia "rahat takaisin vihjemaksusta" -palveluita on nähty paljon eli konsepti on vanha. Etenkään jos pelaa isolla ei se paljon lohduta jos tappioden jälkeen saa muutaman kympin vihjeistä maksamiseen käytetyn summan takaisin. Jos vihjeillä on hävinnyt niin samaa saa jatkaa ilmaisin, onko se sitten hyvä? En tiedä tästä tämän palvelun voitollisuudesta mutta kuka antaisi innovatiivisemman "takuun" jolla saisi myös panoksiin menneet rahat takaisin jos on tappiolla?

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
betsimies kirjoitti:kuka antaisi innovatiivisemman "takuun" jolla saisi myös panoksiin menneet rahat takaisin jos on tappiolla?
Tää olis kyllä hyvä palvelu. Pystyis painaa aina max. limiteillä ilman riskiä. Kerro toki jos tulee vastaan.
betsimies kirjoitti:Vastaavia "rahat takaisin vihjemaksusta" -palveluita on nähty paljon eli konsepti on vanha. Etenkään jos pelaa isolla ei se paljon lohduta jos tappioden jälkeen saa muutaman kympin vihjeistä maksamiseen käytetyn summan takaisin.
Saattaa se vähän kuitenkin lohduttaa. Tai siihen ainakin minä uskon, ja siksi tuota takuuta tarjoankin.
Otan siinä riskin, että joudun maksamaan vihjemaksut takaisin, mutta arvioin sen +ev riskiksi. Uskon saavani tämän takuun avulla moninkertaisen määrän asiakkaita siihen nähden, etten tarjoaisi takuuta. Tämä suhteutettuna siihen todennäköisyyteen, jolla tilausjakso jää plussalle, tekee takuusta todella kannattavan.

böö kirjoitti:Yksityishenkilö tai firma vihjeiden takana? Suomalainen moneybookers tili myy suomalaisille palveluita. Eli harjoittaa liiketoimintaa, mitä vaaditaan, vink vink.
Kiitos huolenpidostasi böö. Nimimerkin takaa löytyy yksityinen elinkeinoharjoittaja, joka huolehtii lainmukaisten verojen maksamisesta.
S.Sukkela kirjoitti:Miksi laskulla ottaessa noin iso % ero? Eihän pdf-lasku maksa mitään tekijälle.
Tätä en paljon myyntiviestiä kirjoittaessani miettinyt. Halusin vain ohjata maksuliikenteen tapahtumaan Skrillin kautta anonyymiyteni säilyttääkseni. Jätin kuitenkin mahdolliseksi myös maksun laskulla, jos jollakin vihjeitä haluavalla ei vielä Skrilliä ole, mutta tästä pitää sitten maksaa vähän enemmän.

Ja selvennetään sen verran, että vaikka haluan pysyä näin julkisesti anonyyminä, niin Ylikerroin.comin johdolla on henkilöllisyyteni tiedossa, ja mikäli en hoida palvelua (mm. rahojen palautusta) sovitusti, niin heillä on oikeus julkaista nimeni.
YK112 kirjoitti:Hinta on kohdillaan ja hyvä ettei tarvitse ostaa koko kautta. Seurantakin on olemassa.
Kiitos YK112! Mikäli et vielä ole tehnyt tilausta, niin pistähän mailia. Saat loppujakson perustelut kaupanpäällisinä.

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja böö
Ugada Tip Service kirjoitti:
böö kirjoitti:Yksityishenkilö tai firma vihjeiden takana? Suomalainen moneybookers tili myy suomalaisille palveluita. Eli harjoittaa liiketoimintaa, mitä vaaditaan, vink vink.
Kiitos huolenpidostasi böö. Nimimerkin takaa löytyy yksityinen elinkeinoharjoittaja, joka huolehtii lainmukaisten verojen maksamisesta.
Vähän epäilen tätä, sillä miksi ei suomalainen pankkiyhteys käy, kun kerran olet suomalainen, joka asuu Suomessa? Miksi Skrill?

Suomessa on tapana laittaa yrityksen yhteystiedot esiin kun harjoittaa liiketoimintaa.

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Pohdin tässä vähän Sukkelan sanoja, ja aivan totta: mitä voitan anonyymiydellä?
En mitään.

Avausviestin myyntiteksti päivitetty. Vihjemaksut ovat nyt samanhintaisia sekä Skrillillä, että laskulla maksaessa.

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Massimo
Hintahan noissa vihjeissä ei ole paha, mutta harva isommalla pelaava varmaan noita uskaltaa lähteä kiskomaan tuon yhden hyvän kuukauden perusteella joka nyt tuossa avausviestissä on mainoksena. Itse ainakin haluaisin nähdä koko kauden seurannan plus mieluusti myös pari aikasempaa kautta, jos niillä olet palvelua pyörittänyt. Seurantojen yhteydessä toki tiedot myös käytetystä buukkerivalikoimasta ja siitä, missä vaiheessa pelit on vihjattu. Vähän myös nimittäin epäilyttää tuo, että viheet toimitetaan melko myöhään ehkä maailman kovimmalle vetomarkkinalle. Silti uskot löytäväsi 50 ottelusta 45 hyvää pelikohdetta.

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Massimo kirjoitti:Hintahan noissa vihjeissä ei ole paha, mutta harva isommalla pelaava varmaan noita uskaltaa lähteä kiskomaan tuon yhden hyvän kuukauden perusteella joka nyt tuossa avausviestissä on mainoksena. Itse ainakin haluaisin nähdä koko kauden seurannan plus mieluusti myös pari aikasempaa kautta, jos niillä olet palvelua pyörittänyt. Seurantojen yhteydessä toki tiedot myös käytetystä buukkerivalikoimasta ja siitä, missä vaiheessa pelit on vihjattu. Vähän myös nimittäin epäilyttää tuo, että viheet toimitetaan melko myöhään ehkä maailman kovimmalle vetomarkkinalle. Silti uskot löytäväsi 50 ottelusta 45 hyvää pelikohdetta.
Kiitos viestistä Massimo! Aloitin tämän palveluni vasta tammikuussa. Sitä ennen toki vuosia seurannu ja laskenu Valioliigaa, mutta niistä en valitettavasti voi laittaa seurantojani tänne. Oot ihan oikeessa, että toi ajankohta (pelipäivää edeltävä ilta) ei ole odotusarvon kannalta optimaalisin, mutta uskon vahvasti biittavani markkinan myös siinä vaiheessa. Tällä hetkellä perjantai vihjeiden pääasiallisena lähetypäivänä sopii parhaiten omiin aikatauluihin. Ja ainakin limitit on sillo riittävät. 8--) Mutta tulevaisuudessa vihjeiden lähestysajankohtaa voi myös aikaistaa, mikäli asiakkaat näin laajemmin toivovat.

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Tänään meni taas kivasti: +11,48 yksikköä.
Kuva

Tässä tän päivän isoimpien vihjeiden kylkeen lähteneitä sanallisia perusteluja, jotka olivat osaltaan muokkaamassa koneestani saamia raaka-arvioita.


Tottenham - Watford
Upean syyskauden pelannut sarjanousija Watford kohtasi Tottenhamin viimeksi 28.12. Tuohon peliin päättyi Watfordin lento, sillä Tottenham-luotsi Mauricio Pochttino näytti miten Herhiläisten tehoduo pysäytetään. Watford on todella vahvasti kärkiparinsa Deeney – Ighalo varassa, sillä kaksikko on viimeistellyt jopa 78% joukkueen maaleista. Pochettino vaihtoi tutun 4-2-3-1 ryhmityksensä kolmen topparin linjaan. Tällä tavoin Watfordin tehoduolta vietiin tila, eikä Watford onnistunut laukomaan kuin yhden kerran maalia kohti koko ottelussa. Kolmemaalisessa ottelussa nähtiin yhteensä yksi vaarallinen maalipaikka ja neljä laukausta maalia kohti.

Ronald Koeman kopioi Pochettinon tempun, kun Southampton kohtasi Watfordin kahta viikkoa myöhemmin. Koeman vaihtoi totutun kahden topparin taktiikkaansa kolmeen, ja Deeney – Ighalo kaksikko pysyi pihdeissä läpi ottelun. Watfordin viidestä laukauksesta vain yksi suuntautui maalia kohti. Neljä laukausta viidestä lähti boksin ulkopuolelta.

Tottenham matsista käynnistyi Watfordin neljän ottelun tappioputki, joka päättyi Newcastlen kaatamiseen ja tasapeliin Chelseaa vastaan. Chelsea pelasi kahdella topparilla ja Ighalo hyödynsi ylimääräisen tilan laukomalla ottelussa viidesti.

Tottenham siis tietää miten Deeney – Ighalo parivaljakko pysäytetään. Tehoduon pysyessä aisoissa on hyvin hankala nähdä Watfordin onnistuvan maalinteossa koko liigan parhaiten puolustavaa joukkuetta vastaan.

Myös Watford osaa puolustaa. Viimeisessä kuudessa pelissäkin, joista saldona on neljä tappiota, on Watford antanut vastustajilleen vain kuusi vaarallista tilannetta (sarjan eliittiä).

Tottenhamilta on sivussa varmuudella Jan Vertonghen. Belgitopparin puuttuminen nostaa aavistuksen ottelun maaliodotusta. Toisaalta sarjan keskikenttäpelaajista kaikkein innokkain laukoja Dele Alli on kipeä ja hänen pelaamisensa lauantaina on vielä epävarmaa, joskin todennäköistä. Watfordin ainoa doubti, Miguel Britos, on myös todennäköisesti pelikunnossa.

Stoke – Everton
Molemmilla pahoja loukkaantumisia puolustuspäässä. Stokelta puuttuu varmasti Shawcross, Cameron ja Wilson, joiden lisäksi Wollscheidin toipuminen pelikuntoon on vielä epävarmaa. Näistä selkeästi tärkein on kapteeni Shawcrossin puuttuminen. Jo alkukaudesta loukkaantumisesta kärsinyt Shawcross palasi peleihin kierrokselle 11. Kauden ensimmäisissä kymmenessä pelissä, jotka Stoke pelasi ilman kapteeniaan, oma maali pysyi puhtaana vain kaksi kertaa (20%). Shawcrossin palattua kentälle Stoke piti seuraavassa 13 ottelussa peräti seitsemän nollapeliä (54%). Shawcross loukkaantui uudelleen Leicesteriä vastaan kierroksella 23. Kapteeni poistui kentältä tilanteessa 0-0, mutta peli päättyi Leicesterin 3-0 voittoon. Viime kierroksella myös Manu latoi kolme maalia Stoken verkkoon.

Evertonin puolustuslinjasta puuttuu niin ikään tärkeä toppari, Chelsean tavoittelema John Stones. Lisäksi sivussa on ykkösmaalivahti Tim Howard.

Stoke pelasi joulukuussa jopa koko sarjan viihdyttävintä jalkapalloa. Tämä on paljon sanottu, kun miettii yleistä mielikuvaa, mikä Stoken pelitavasta tulee mieleen viime kausien ajalta. Mark Hughesin otettua vetovastuun Stokesta alkoi pelaajakaupoissa näkyä selkeä idea pelitavan muutokseen. Kokeneet ja kovat Brittijyrät alkoivat vaihtua Barca-kasvatteihin ja taitaviin pelaajiin. Palloa ei roiskita enää suoraviivaisesti ylöspäin niin kovaa kuin lähtee. Tällä kaudella vain Arsenal, Chelsea, Man City ja Bournemouth ovat antaneet vähemmän pitkiä syöttöjä kuin Stoke. Joulukuussa meni siis lujaa: voitot molemmista Manchesterin jättiläisistä luvuin 2-0 ja tämän kierroksen vastustaja Evertonista peräti 4-3. Stoke teki siis noissa kolmessa ottelussa kahdeksan maalia. Näistä 8 maalista seitsemän teki ja kuusi syötti kolmikko Shaqiri – Bojan – Arnautovic. Siis tehot 7+6 kun yhteensä syntyi 8 maalia. Tämän jälkeen loukkaantumiset alkoivat vaivata kolmikkoa, eivätkä he ole joulukuun jälkeen kertaakaan pelanneet koko peliä yhdessä ja ovat olleet tämän vuoden puolella vain kerran avauskokoonpanossa samaan aikaan. Nyt lauantaina, ensimmäistä kertaa viime Everton kohtaamisen (4-3) jälkeen trio on yhtä aikaa pelikunnossa, joten lupa on odottaa vauhdikasta ottelua. Varsinkin kun vastassa on niin ikään vauhdikkaita otteluita tarjoava Everton. Ja varsinkin, kun molempia joukkueita vaivaa pahat puolustuspään ongelmat, on ottelussa hyvinkin ainekset maalijuhlaan.

Evertonin hyökkäyspäästä Lukaku otettiin viime pelissä vaihtoon varatoimenpiteenä selkäkivun takia. Miehen pelaaminen on todennäköistä, muttei varmaa. Maalipörssin jaetulla toisella sijalla olevan belgialaisen sihti on ollut viime peleissä kaukana totutusta. Viidessä viime pelissä Lukaku on laukonut yhteensä vain yhden kerran vastustajan maalia kohti.

Overit on tullu ikävästi tänään alas, joten ei päästä iskemään tähän ihan niin paljoa miltä päivällä vielä näytti.

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Ensimmäistä maksullista jaksoa jäljellä yksi ottelukierros. Mukaan viimeiselle kierrokselle pääsee hintaan 5€. Kaupanpäällisenä tulee myös sanalliset perustelut.

Ensi kierroksen vihjeet poikkeuksellisesti jo klo 13.00 (perjantaina 12.2.) muiden työkiireiden takia. Mikäli haluat ensi viikonlopun vihjeet, tee tilaus perjantaihin 12.2. klo 12.00 mennessä. Lisätietoja vihjeistä ja tilausohjeista tämän ketjun ensimmäisessä viestissä tai kysy sähköpostilla ugadatipservice@hotmail.com

Tässä seuranta, joka sisältää kaikki foorumiblogini (viewtopic.php?f=35&t=47862) sekä nykyisen maksullisen jakson vihjeet:
Kuva

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Ugada Tip Servicen ensimmäinen maksullinen tilausjakso tuli tänään päätökseen.

Jakson tulos:
Kohteita: 60
Pelattuja yksiköitä: 325
Voitettuja yksiköitä: 375,2
Palautus%: 115,4%
Tulos: +50,2 yksikköä

Ensi viikonloppuna Englannissa pelataan FA-cuppia ja Valioliiga jatkuu 27.2. Tuolloin käynnistyy myös vihjepalveluni seuraava jakso, joka sisältää kierrokset 27 - 31. Jakson hinta on 20€. Uusille asiakkaille rahat takaisin - takuu. Lisätietoja paketista saa skrollaamalla tämän viestiketjun alkuun.

Tässä kaikki ensimmäisen jakson aikana vihjatut kohteet:
Kuva

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Retweetanneiden kesken yks kappale alkavan jakson vihjepaketteja jakoon: https://mobile.twitter.com/UgadaTipServ ... 8560373760

Arvonta tapahtuu huomenna keskiviikkona klo 21.00.

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Avausviesti päivitetty seuraavan jakson tiedoilla.

Nykyistä jaksoa on jäljellä vielä kolme kierrosta. Testaa palvelua hintaan 5€ / kierros!

Alla käyrä koko maksullisen jakson ajalta:
12.1. - 2.3.
Kohteita: 84 kpl
Profit: 50,32 yksikköä

Kuva

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Toista jaksoa jäljellä enää yksi kierros. Mukaan pääsee jälleen vitosella.

Tulevan kierroksen jälkeen edessä on maaottelutauko, jonka jälkeen starttaa koko loppukauden (7 täyttä kierrosta + muutama extrapeli) sisältävä jakso. Jakson hinta on 30€ ja summan saa kokonaisuudessaan takaisin, mikäli kyseisen jakson virallinen seuranta on miinuksella. Tarkempia tietoja tämän ketjun avausviestissä.

Päivitin avausviestiin myös uuden aikataulutuksen ensi jakson vihjeiden toimitukselle.

Tän illan Leicester - Newcastle underin myötä koko maksullisen ajan graafi näyttää tältä:

Kuva
Kohteita: 99 kpl
Profit: 82,15 yksikköä

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Ugada Tip Servicen toinen maksullinen tilausjakso tuli tänään päätökseen.

Jakso meni kokonaisuudessaan jälleen hyvin:
Kohteita: 51 kpl
Pelattuja yksiköitä: 265
Voitettuja yksiköitä: 308,35
Palautus: 116,4%
Tulos: +43,35 yksikköä

Valioliigassa koittaa nyt maaottelutauko ja pelit jatkuvat kahden viikon kuluttua 2.4.
Mielestäni minulla on todella hyvä ote tämän hetken voimasuhteisiin, joukkueiden fiiliksiin ja motivaatioihin sekä match-uppeihin. Tästä syystä uskon vahvasti, että myös loppukausi sujuu hyvin. Niin vahvasti, että maksan edelleen uusille asiakkaille vihjemaksun kokonaisuudessaan takaisin, mikäli ensi viikolla alkavan jakson tulos on miinusmerkkinen.

Kautta on jäljellä vielä 77 ottelua ja koko loppukauden vihjepaketti maksaa 30€. Kohteiden sanalliset perustelut voi tilata 10€ lisähintaan. Lisätietoja tämän viestiketjun avausviestissä.

Tässä kaikki vihjatut kohteet koko maksulliselta ajalta:

Kuva

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Kuoppaa pukkaa.

Alkuvuosi runattii sen verran reilusti yli ev:n, että nyt on ollut takasinmaksun aika. Erityisen ikävän tästä montusta tekee se, että asiakasmäärä tuplautui tälle jaksolle, joten puolet asiakkaista on ollut mukana vain tämän laskuvaiheen.

Vihjeet on ollut jälkianaalysinkin jälkeen mielestäni pääasiassa hyviä, joten luottamus hyvään loppukauteen on edelleen vahva. Loppukauden vihjeet hintaan 20€ tai 8€ / kierros. Valioliigavihjeiden lisäksi lähetän asiakkaille kaupanpäällisinä pelisuositukseni Veikkausliigaan.

Kuva

Ilmaisvihje huomiseen Valioliiga-matsiin:

Jack Butlandin loukkaantuminen taisi tulla Stokelle pelättyäkin kalliimmaksi. Tuuraaja Jakob Haugaard on kahdessa pelaamassaan ottelussa päästänyt jo kuusi maalia ja torjunut yhteensä vain kolme laukausta. Kuudesta päästetystä maalista jopa neljä on lauottu vieläpä boksin ulkopuolelta. Stoke-käskyttäjä Mark Hughes miettii varmasti pitäisikö tanskalaisveskari korvata kokeneella Shay Givenillä. Ensi viikolla 40-vuotta täyttävä Given on pelannut viimeisen neljän kauden aikana Valioliigaa vain viiden ottelun verran ja tällä kaudella ei vielä yhtään, joten Hughesilla on käsissään todellinen maalivahtiongelma.

Butlandin lisäksi Stoke kaipasi kovasti 4-1 tappioon päättyneessä Liverpool ottelussa keskikentän riistäjäänsä Glenn Whelania. Whelan on napannut pallon vastustajalta kauden aikana 247 kertaa, jolla irtoaa ylivoimainen ykkössija Stoken riistotilastosta ja kärkipään paikka myös kaikki sarjan pelaajat huomioiden. Whelan ei ole vielä pystynyt harjoittelemaan ja on todennäköisesti sivussa myös Tottenhamia vastaan. Avauskokoonpanon pelaajista ottelusta puuttuu varmasti myös laitapuolustaja Eric Pieters, joka kärsii pelikieltoa. Hughes ajatteli Marc Muniesan korvaavan Pietersin, mutta Muniesa loukkaantui maanantain harjoituksissa ja hänen toipumisensa pelikuntoon Tottehamia vastaan on vielä epävarmaa. Laitapuolustaja Glen Johnson ei ole vielä toipunut polvivaivastaan samoin kuin hyökkääjä Walters, joka myös missaa Spurs-ottelun polvivaivan takia. Laituri Marko Arnautovic on palannut harjoituksiin ja hänen pelikuntonsa selviää lähempänä ottelua. Arnautovic on ollut koko kauden ajan aivan Stoken parhaita pelaajia. Arnautovic johtaakin joukkueen sisäistä maalipörssiä kymmenellä osumallaan, jonka lisäksi on myös syöttänyt viisi maalia.

Tottenham nollasi viime sunnuntaina ManUn lähes täydellisesti. ManU ei yleensäkään lukeudu sarjan tulivoimaisimpiin joukkueisiin, mutta viime pelin hyökkäysesitys Spurssia vastaan oli todella aseeton. Punaiset onnistuivat tuottamaan ottelussa maaliodotusta vain 0,2. Tottenhamin lähes täydellistä onnistumista puolustuspelissä auttoi Jan Vertonghenin toipuminen yli kaksi kuukautta vaivanneesta polvivaistaan. Vertonghen muodostaa maanmiehensä Toby Alderweireldin kanssa sarjan parhaan toppariparin.

Vertonghenin toivuttua pelikuntoon ei Tottenhamilta puutu optimiavauksestaan enää ketään. Harry Kane otettiin ”puujalan” vuoksi vaihtoon ManU ottelussa, mutta valmentaja Pochettino vahvisti pelin jälkeen, ettei isku ollut paha.

Leicester jäi tänään tasapeliin West Hamin kanssa ja antoi samalla Tottenhamille mahdollisuuden kaventaa huomenna piste-eron viiteen pisteeseen.

Kuva

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja Ugada Tip Service
Ugada Tip Servicen kolmas maksullinen jakso, ja samalla koko kausi, tuli tänään päätökseen. Kolmas jakso aloitettiin kuopalla, mutta siitä noustiin ja jakso jäi lopulta 21,20 yksikköä plussalle.

Koko maksullisen ajan tilastot:
kohteita: 193 kpl
pelattu: 1008 yksikköä
lunastettu: 1122,70 yksikköä
tulos: +114,70 yksikköä
palautus: 111,4%

Kuva


Hieno kausi poiki mahdollisuuden mielenkiintoiseen yhteistyöhön liittyen ensi kauden Valioliigaan. Yhteistyö vaatii kesällä todella paljon valmisteluja normaalien kausivalmisteluiden lisäksi, joten vastoin aiempia suunnitelmia, en tule myymään vihjeitä kuluvan kauden Veikkausliigaan.

Yhteistyö mahdollistaa ensi kaudelle entistä laadukkaamman vihjepalvelun. Tästä lisää heinäkuussa.

Kiitos kaikille mukana olleille ja palataan asiaan syksyllä!

Mukavaa kesää!

Re: Valioliiga-vihjeet – rahat takaisin takuulla!

Lähetetty:
Kirjoittaja peteyy
Onko syksyn seurantaa tulossa?