Tänään on 23.05.2018, 22:09.

Xavin olympiavihjeet

Keskustelua maksullisista vihjepalveluista.
Vastaa Viestiin
Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Xavin olympiavihjeet

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Olympialaiset lähestyvät kovaa vauhtia, avajaisiin on enää reilut kaksi ja puoli viikkoa. Minulle henkilökohtaisesti ne tietävät kirjaimellisesti 24/7 urakkaa, mihin toki on jo nyt päässyt totuttelemaan viikonloppuihin kasaantuvien MC-kisojen muodossa. Tarkoitus on siis suoltaa arviot lähes kaikkiin olympialaisten lajeihin. Mukana ovat ainakin ampumahiihto, hiihto, yhdistetty, mäkihyppy, alppihiihto, freestyle, lumilautailu, pikaluistelu ja curling. Mahdollisuuksien mukaan yritän rakentaa tilastokannan vielä kelkkailuun ja taitoluisteluun, mutta ajan riittävyys jää nähtäväksi, tällä hetkellä kun vielä työt ja opinnot painavat päälle (olympialaisten ajaksi olen hankkiutunut molemmista lähes kokonaan eroon... :wink:). Buukkerit julkistavat voittajavetoja vähitellen (useita vetoja on jo tehty) ja tahti vain kiihtyy H-hetken lähestyessä.

Sitten se varsinainen asia. Eli pahoittelen, mutta siirrän vihjeeni olympialaisten ajaksi toiselle foorumille, josta niitä pääsevät lukemaan henkilöt, jotka tukevat "buukkereiden kyykytys"- aatettani ja tekevät (50 euron) lahjoituksen Xavi-säätiön tilille. Monet ajattelevat tässä vaiheessa, että nyt sillä on lopullisesti nousut kusi päähän ja eräällä tavalla saattavat ollakin oikeassa. Tämä ei ole kuitenkaan mikään hetken mielijohde, joka johtuisi hyvin menneistä vedoista lähihistoriassa vaan pidemmän prosessin tulos. Ja minä henkilökohtaisesti kyllä tunnen tehneeni osuuteni tämän foorumin hyväksi tämän talven aikana. Marraskuun lopusta tähän päivään mennessä olen vihjannut lähes 500 kohdetta, p% 109 tasapanoksin (ja tarkennuksena sanottakoon, että luvussa eivät ole mukana muutamat osuneet voittajavedot eli pelkästään "inhimilliset" kertoimet (max. 6-7) on laskettu mukaan). Tasapanoksella 1%/kohde kassa olisi kasvanut siis keskimäärin yli 1,5-kertaiseksi. Osa vihjeistä on ollut luettavissa ainoastaan VIP-puolella, mutta toki yleiselläkin puolella on ollut nähtävissä useampi sata kohdetta.
Tätä päätöstä voidaan perustella myös niin, että näin tarjoan kaikille (niin VIP-klubilaisille kuin yleisen puolen lukijoillekin) tasapuolisen mahdollisuuden päästä käsiksi vihjeisiini. Minkäänlaista takuuta tulevien vihjeiden hyvyydestä en tietenkään voi antaa, mutta kauden tilastoista voi kai kuitenkin jotain päätellä. Enkä ole vielä tähän päivään mennessä pystynyt yksiäkään yksilölajien arvokisoja sössimään pakkasen puolelle (kertahan se on toki ensimmäinenkin...). Omat tavoitteeni kisojen suhteen ovat kovat, mutta realistiset: 200-300 vetoa n.110% keskimääräisellä palautuksella Käytännössä se tarkoittaa, että kassan olisi tarkoitus kasvaa vähintään 1,2-kertaiseksi. 50 euroa voi tuntua isolta summalta, mutta mikäli sen suhteuttaa vihjeiden odotettuun määrään, niin 20 senttiä/vihje ei mielestäni ole liikaa. Totta kai ongelmaksi muodostuu se, että jo muutama suuremmilla panoksilla pelaava aiheuttaa kertoimen putoamisen, mutta usein edut ovat niin merkittäviä, että ylikerroin säilyy vielä pudottamisen jälkeenkin.

Tätä ketjua on turha täyttää itkulla ja arvostelulla sen paremmin kuin muullakaan kommentoinnilla. Minä olen tieni valinnut ja halusin vain kertoa valinnastani muille foorumin käyttäjille. Tiedän, että tällä foorumilla on paljon muitakin, jotka arvioivat menestyksekkäästi talvilajeja, joten keskustelu ei tule kuolemaan, vaikka minä siirrynkin toisaalle. Ja tarkoitukseni on siis palata kuvioihin olympialaisten jälkeen (mikäli minua ei siihen mennessä ole bannattu foorumilta...).

Ja tarkennuksena sanottakoon, että minähän en siis myy mitään. Lahjojen antaminen ei ole mitenkään kiellettyä ja yksinkertaisesti annan vain vastalahjan (lukuoikeuden) henkilöille, jotka tukevat kertoimenlaskentaani pienimuotoisella lahjoituksella. En ole keskustellut asiasta modetiimin kanssa, joten jos he kokevat, että en ole enää sovelias toimimaan kyseisessä tehtävässä, niin monoa sitten vaan persauksille. Ymmärrän kyllä senkin täysin... :wink:

Mikäli joku kiinnostuu asiasta, niin lisätietoa saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen xvihjeet@netti.fi Privaviestejä ei kannata käyttää, koska se postilaatikko olisi/on välittömästi tukossa. Ja kaiken asiattoman palautteen taas voi lähettää suoraan osoitteella mappi-ö@roskakori.com sillä ne menevät joka tapauksessa toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tai tässä tapauksessa pikemminkin silmästä sisään ja p**seestä ulos.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1052
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Re: Xavin olympiavihjeet

Viesti Kirjoittaja playerone »

Xavi kirjoitti: Ja tarkennuksena sanottakoon, että minähän en siis myy mitään. Lahjojen antaminen ei ole mitenkään kiellettyä ja yksinkertaisesti annan vain vastalahjan (lukuoikeuden) henkilöille, jotka tukevat kertoimenlaskentaani pienimuotoisella lahjoituksella. En ole keskustellut asiasta modetiimin kanssa, joten jos he kokevat, että en ole enää sovelias toimimaan kyseisessä tehtävässä, niin monoa sitten vaan persauksille. Ymmärrän kyllä senkin täysin... :wink:
Aika mielenkiintoinen tulkinta :D Minäkin annoin äsken lahjaksi macdonaldiin 3 euroa ja sain vastalahjoituksena kolme hampurilaista. Mitään kauppaa emme siinä toki käyneet.

Siis mistä vippi puolesta tässä nyt puhuttiin? Olenko jäänyt jostain paitsi?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olazabal
Jäsen
Viestit: 641
Liittynyt: 06.02.2003, 16:08
Pisteitä: 0

Re: Xavin olympiavihjeet

Viesti Kirjoittaja Olazabal »

playerone kirjoitti: Siis mistä vippi puolesta tässä nyt puhuttiin? Olenko jäänyt jostain paitsi?
viewtopic.php?t=11786

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10480
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +349.81 yks.

Palautus%: 120.65%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1050

Pisteitä: 2892
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Selkeää maksullisista vihjeistä jutustelua, joten topicci pois ja ikibannaus Xaville päälle. Vihjeiden hintahan on halpa kuin *** RUMA SANA *** muna mutta niiden laadusta voidaan monasti olla eri mieltä :lol: Jos mä en saa Xavin vihjeitä ilmaiseksi niin ei sekään saa mun => mä myös siis pidän turpani kiinni olympiavihjeiden osalta :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


radar
Jäsen
Viestit: 169
Liittynyt: 16.10.2003, 21:58

Tuotto: -5.50 yks.

Palautus%: 69.44%

Panosten ka: 3.60 yks.

Vetoja: 5

Pisteitä: 2

Viesti Kirjoittaja radar »

Kiitoksia Xavi vuodesta ´2005 ja tuloksesta jota myös sinun tipseillä tein. Asuntolainaa ei ole vielä maksettu mutta harrastushan tämä onkin, leipätöissä käydään erikseen. Vapaaehtoinenhan tämä foorum on joten toivon Sinulle ja maksun maksaneille tuloksekasta Olympia-aikaa. Ehkä voimme lukea aatoksiasi myöhemmin keväällä tälläkin foorumilla?

edit: Minkäkokoisella kassalla tulee lähteä Xavi-paketin kanssa Torinoon?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut radar, 23.01.2006, 09:49. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Millä toimistoilla pitäisi olla tili että pääsee Xavi-pakettia hyödyntämään tarkalleen? Entäs jos kisat ovatkin tappiolliset niin voisitko ajatella palauttavasi tuon 50€...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


PiruParka
Jäsen
Viestit: 496
Liittynyt: 07.07.2004, 04:34
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja PiruParka »

Ettei vain käy niin että buukkerit ostaa saman paketin ja korjaa kertoimensa sitä mukaa kun Xavi vihjeensä foorumilla julkistaa :? Kai täälläkin niiden agentteja pyörii.

Halpaa riskienhallintaa! Mutta ehkä vain maalailen piruja :twisted: seinille (kuuluu toimenkuvaani :wink: )

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10480
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +349.81 yks.

Palautus%: 120.65%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1050

Pisteitä: 2892
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

No niin, nyt on regattu Xavin systeemeihin ja rahat siirretty tilille. Auttakaahan nyt perkele köyhää opiskeljiaa (samalla autatte myös itseänne) ja seuratkaa esimerkkiäni. Toki myös itse olen hyvin köyhä ja tarvitsen alennusta seuraavasta Xavi-paketista, hyvin kohtuullinen pyyntö tästä puolesta puhumisesta, esim.-3% tms. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jaude
Jäsen
Viestit: 664
Liittynyt: 23.01.2004, 18:21

Tuotto: +4.14 yks.

Palautus%: 103.89%

Panosten ka: 1.27 yks.

Vetoja: 84

Pisteitä: 56

Viesti Kirjoittaja Jaude »

Sinne siirtyy kuitenkin sen verran moni ja osa pelaa sen verran suurilla panoksilla, että kertoimet laskee minuuteissa. Kuka myy seuraavaksi ja mihin hintaan? Ja kuinka käy palstalle? Aivan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Katsokaa tätä meteliä"

Minikommentit


brickster
Jäsen
Viestit: 557
Liittynyt: 24.04.2003, 12:54
Pisteitä: 25

Viesti Kirjoittaja brickster »

Itse pidän tätä positiivisena kehityssuuntana ja toivottavasti sekä Xavi että "lahjoittavat" saavat positiivisia kokemuksia.

Periaatteessahan tämä on vain toinen "VIP" puoli johon saa käyttöoikeuden rahalla, kukaanhan ei estä Xavia jakamasta ilmaisia käyttöoikeuksia niille joille katsoo sen kuuluvan. Eli myös niillä jotka eivät joko osaa tai jostain muusta syystä kirjoita varsinaisia vihjeitä taululle on mahdollisuus saada Xavin tiedot/taidot käyttöönsä. Ja samalla myös työn tekijä saa kiitosta tehdystä työstään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Vaikka tämän ketjun pitikin jäädä vain yhden viestin mittaiseksi, niin vastataan nyt yhteisesti pariin kysymykseen.

Eli käytössä olevat buukkerit ovat ne perinteiset, joille täälläkin vihjeet ovat kohdistuneet (centre, expekt, unibet, nordic, lads, baw, tarjonnasta riippuen myös muita voidaan ottaa mukaan, esimerkkinä bet24 ja toki muitakin saa siis ehdottaa).

Riittävän kassan koon voi jokainen itse laskeskella, mutta siis 1000 euron kassa olisi tavoitteen täyttyessä 1200. Eli paljon pienemmillä ei mukaan ei varmaankaan kannata lähteä ellei halua pelkästään jännitystä kisojen seurantaan.

Väkimäärästä sen verran, että mitään lukkoon lyötyä rajaa ei ole, mutta ainakin VIP-osion verran (~50) käyttäjiä pystynee vihjeitä talven kokemusten perusteella hyödyntämään. Eli siis missään tapauksessa ei ole mielekästä ottaa rajattomasti porukkaa mukaan, mutta ainakaan tällä hetkellä rajan vetäminen ei ole vielä ajankohtaista.

Lajikohtaisia palautuksia on myös useampi kysellyt, joten tässä on tämän kauden tilasto tasapanoksilla pelattuna (laji, vetojen määrä, kerroinsumma, palautus%):

Curling EM 30 33,94 113,13
Ampumahiihto -22.1. 233 251,19 107,81
Pikaluistelu -22.1. 39 47,7 122,31
Hiihto -22.1. 84 83,78 99,74
Alppihiihto -22.1. 56 59,77 106,73
Yhdistetty -22.1. 12 15,65 130,42
Mäkihyppy -22.1. 29 32,68 112,69

Yhteensä 483 524,71 108,64


Niin ja buukkereiden kätyreistä ei tietenkään voi koskaan olla varma ja tietoinen, mutta ainakin JiiHoon on turha yrittää kärkkyä paikkaa... :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Tuli mieleeni että onkohan kyseessä "työharjoittelu" oman vihjepuljun perustamisessa menossa? Jostakinhan on se alku ponnistus tehtävä ja miksei juuri näin turvallisesti testata mihin voisivat siipesi kantaa? Saathan arvokasta "työkokemusta" tulevaisuutta varten valitsemallasi tiellä.

Ymmärrän kyllä että jos näet paljon vaivaa ja saat todistettavasti tulostakin aikaiseksi, niin miksei sitä kannattaisi pientä korvausta vastaan myydä työnsä tulosta? Verottaja ei varmaankaan oikein ymmärrä Xavi-säätiön toimintaa kuitenkaan kuten en minäkään. :)

Mielestäni pyytämäsi korvaus on hyvin kohtuullinen verrattuna muihin maksullisiin vihje puljuihin. Lisäksi saat minulta plussaa että selvästi kerrot palautusprosenttisi ja aikaisempia vihjeitä kahlailemalla läpi jokainen voi tarkistaa onko väitteissäsi perää. Mielestäni erittäin suuri mahdollisuus saada vastinetta rahalleen. Toivotan onnea pelivalinnoissasi ettei "näytön paikka" mene heti miinuksen puolelle huonolla tuurilla. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kymmenen
Jäsen
Viestit: 261
Liittynyt: 30.09.2003, 12:46
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja kymmenen »

Aikooko Xavi julkaista jonkinlaista seurantaa olympiavihjeilleen?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Tarkkaa seurantaa ei ole luvassa johtuen yksinkertaisesti siitä, että en jaksa alkaa erottelemaan suurikertoimisia voittajavetoja ja hedareita toisistaan ja samassa seurannassa niitä ei ole mielekästä esittää.

Oma palautukseni kisoista oli joka tapauksessa 95% ja mukanaolleiden palautukset pyörivät tietojeni mukaan suurinpiirtein välillä 90-98%. Persnettoa siis tehtiin. Selittelemään en sen enempää rupea, mutta ainakaan oma luottoni arvioihini ei edelleenkään horju. Esimerkiksi voittajavedoissa valintani onnistuivat lähes järjestään jäämään hopealle kirkkaimpana kruununa eräs Lindsay Jacobellis. Olen pahoitteluni jo asianosaisille esittänyt, mutta tämä on urheilua ja taivaankappaleet olivat vaan tällä kertaa väärässä asennossa... :twisted:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1052
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Suoraselkäinen kaveri :) Jos palstan vihjeet ja olympiavihjeet yhdistetään niin eiköhän se vielä voitolle jää ja otoskin on kattava :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10480
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +349.81 yks.

Palautus%: 120.65%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1050

Pisteitä: 2892
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Yhdyn mukana olleena täysin Xavin näkemykseen huonosta tuurista. Vähänkin paremmalla munkilla tulos olisi täysin erilainen. Mielenkiintoisia arvioita ja näkemyksiä vähemmän esillä oleviin lajeihin, ostaisin uudelleen. Toisaalla hillomunkki olikin sitten jo hyvinkin sokerikasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Maksulliset Vihjepalvelut”