Tänään on 20.05.2018, 15:24.

Tennis ke 6.4

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ke 6.4

Viesti Kirjoittaja timo »

Zenmaster kirjoitti:Nadal, Rafael vs Ferrero, Juan Carlos 64% 1.8 Olympic, Expekt (10/10)

Nadalilla kaksi massaturnausvoittoa, massapelit 12-1 ja viimeisimpänä näyttönä Miamissa kaatoi melkein Federerin. Voi tietysti vähän painaa tuo siirtyminen Miamista Valenciaan, mutta selvä suosikki silti. Ferrerolla ei pelejä massalta lainkaan :!:
laudrup kirjoitti:Myös itse pelasisin jo tänään tuon Nadalin pois Ferreroa vastaan (1,80, Expekt). Yksi lisäpäivä palautumista merkitsee paljon, ja kun itseluottamus ja kunto ovat kohdallaan, jäänee Ferrero jalkoihin. Nadal on pohjimmiltaan massakenttäpeluri enkä usko että alustaan totuttautuminen tuota lainkaan hankaluuksia. 60% ei ole liikaa.
BetMaker kirjoitti:"Yleisestä painostuksesta" :wink: liitytään tuohon Nadalin tukijoihin. Monipuolinen pelaaja, jolle nuoresta iästä johtuen, ei mantereen ja alustan vaihto tuota suuria ongelmia. Itseluottamus huipussaan, ja poikanen varmasti nauttii ekstaattisesta iltaottelun fiiliksestä. Ferrero tulossa, mutta ehtiikö ihan huippuiskuun ennen Roland Garros'ta.

ATP Valencia

R.Nadal 57% 1.80 Expekt 4pts
Otin vapauden :wink: :lol: monistaa nämä tuolta Tennis 05.04 topicista, koska tämähän pelataan siis keskiviikkona...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut timo, 06.04.2005, 10:12. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Lupaavalta pelipäivältä vaikuttaa ja tänään aloitetaan näillä:

F.Mantilla – F.Gonzalez 2.84 (Betfair)

Espanjan kokenut Mantilla pelannut koko kauden yhtä matsia lukuunottamatta massalla saldolla 6-5. Täällä voitti O.Hernandezin eilen puhtain numeroin 6-0,6-2. Mantilla kuuluu massaspesialisteihin kuten 6 vuotta nuorempi chileläinenkin. Gonzalez on bookkereilla tässä turhan suuri suosikki. Ehkä vaa´assa painaa helmikuun alun finaalipaikka kotiturnauksessa (!?)… Nyt kuitenkin tulee tänne kovalta ja toissapäiväisessä pelissä Phauta vastaan oli ajoittain pulassa (6-3,7-6). Lisäksi yksi nelinpelivoitto alla. Keskinäiset 3-2 chileläiselle, mutta tässä espanjalaisella kotiedun turvin hyvät saumat voittaa.

A.Costa 2-0 – S.Koubek 1.95 (Betfair)

Kokenut Costa pudotti eilen Davydenkon kolmessa (7-6,1-6,6-3) ja osoitti taistelutahdon ja pelikunnon olevan kohdallaan. Toivotaan, että kykenee pitämään pelitasonsa myös tässä…
Itävaltalaisella vain muutama peli tältä kaudelta ja huolimatta keskinäisen voitosta kolmen vuoden takaa on tässä selkeä altavastaaja ja odotan Alberton suoraa voittoa.

Lisää hetken päästä…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Loput pelit miesten matseihin…

CASABLANCA

J.Nieminen 2-1 – F.Volandri 5.1 (Betfair)

Jarkko saa vastaansa toisella turnauksen kakkossijoitetun Italian massaspesialistin. Volandrin kausi alkanut 6-9 saldolla ja kaikki voitot ovat massalta. Mutta, mutta… italialaisen pelissä on ollut epävarmuuden merkkejä. Alla kaksi selkeää tappiota kovilta ja lisäksi hävinnyt tällä kaudella myös massalla ”surkeille” kuten Burgsmullerille Buenos Airesissa. Kärsi viime kaudella myös loukkaantumisista ja tällä kaudella joutui luovuttamaan kesken yhden pelin. Oli eilen ajoittain tiukilla kotikentän El Aynaouin kanssa (6-3,7-6) ja marokkolainenhan kuuluu jäähdyttelijöihin, jolla pelejä alla viime kausi mukaan lukien alle 10! Jarkko ei kuulu massapelaajien parhaimmistoon, mutta toissapäiväinen 2-0 (6-3,7-6) voitto Hanescusta avasi varmaan peliä ja antoi tuntumaa alustaan. Ehkä katson tätä liian sinivalkoisin lasein, mutta uskon Jarkolla olevan hyvät saumat voittoon. Voittajakerroin on liian matala, mutta tässä 2-1 voitossa kerroin on kohdallaan. En nimittäin usko, että italialainen taipuu suoraan kahdessa…


J.C.Ferrero – R.Nadal 2.24 (Betfair)

Täytyy olla eri mieltä ”virkaveljien” kanssa! Tässä on nimittäin kyse paljon muustakin kuin vain puhtaasti tennismatsista. Tässä kohtaavat Valencian oma poika Ferrero ja ”saarelainen” Nadal. Ja Espanjassa tällä on yleisön puolelta merkitystä (voin kertoa tämän omasta kokemuksestani!)
Nadalin kausi alkanut kieltämättä upeasti kahdella massaturnausvoitolla ja viime viikonlopun finaalilla Fed-Exiä vastaan. Nämä kaverukset eivät ole tiettävästi parhaita kavereita ja tähän Ferrero tulee varmuudella 100 %:sti asenteella. Ferrero on kova luu massalla ja on voittanut useita turnauksia Espanjan maaperällä mm.tämän turnauksen 2003. Lisäksi ensi viikolla alkaa Monte Carlon Tennis Mastersiin kuuluva turnaus, jossa Nadalkin haluaa olla freesinä. Lisäksi finaalitaisto Fed-exiä vastaan ja aikaero ei voi olla painamatta nuoren mallorcalaisen jaloissa. Kun tähän lisää, että Ferrero pelaa lempikentillään ja on Valencian maakunnan suuruus saaden kotiyleisön tuen varmuudella taakseen, on tämä minun kirjoissani tasabuukkimatsi ja kerrointen valossa valintani on mantereen Ferrero!


I.Navarro-Pastor 2-0 – A.Dupuis 2.8 (Betfair)

“Kakkossarjan” espanjalainen on pelaillut urallaan pääasiassa massapelejä. Tämän kauden saldo on 7-5 ja viime viikolla Napolin haastajaturnauksen neljännesfinaalissa. Täällä karsintavoitto ja eilinen 2-0 voitto Carlsenista. Kokenut yli kolmekymppinen ranskalainen tulee tänne kovilta ja voitti eilen nuoren Djokovicin vaivoin (6-4,7-5). Dupuis on ollut aina surkea massalla (v.2004 2-7) ja pelannut viimeksi massalla lähes vuosi sitten. Uskon, että ranskalainen on tullut tänne lähinnä aurinkoa ottamaan ja tässä kotiedun turvin espanjalaisella hyvät saumat suoraan voittoon.


Naisten matseihin mahdollisia pelejä myöhemmin iltapäivän kuluessa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

timo kirjoitti: Lisäksi ensi viikolla alkaa Monte Carlon Tennis Mastersiin kuuluva turnaus, jossa Nadalkin haluaa olla freesinä.
Muuten enää peliin kommentoimatta, pakko vain todeta (itsellä enää hädintuskin nuoruuusajat mielessä :wink: ), että 18-vuotiaan ajatusmaailmaan ei kuulu ajatella freesiyttä. Puhumattakaan, että palautuminen tuonikäisenä on aivan huippuluokkaa. Sata lasissa mennään...

Kaksi peliä laitetaan vielä. Miesten puolella vaikuttaa äärettömän tasaiselta, ja naisten puolella melkoisen selkältä. No, laitetaan ajatusmylly käyntiin vielä Peerin ja Pengin kohdalta...

P.S. Poimin jo Florian Mayerin huomiselta pois. 60% 1.73 @Stan James 7pts

<u>ATP Casablanca</u>

J.Nieminen 45% 2.35 Pinnacle 5pts

Sinivalkoiset lasit päähän ja menoksi :roll: No, ei vaan. Jarkko ei missään nimessä ole mikään selkeä altavastaaja tässä ottelussa. Totta on se, että Volandri pelannut enemmän massalla, mutta massalta Nieminenkin kannuksiaan on hankkinut. Molemmat aloittaneet kautensa vähän ailahdellen, ja pikkuhiljaa olisi syytä otteiden tasaantua. Tahdolla on iso osa tämän pelin ratkaisuun.

WTA Amelia Island

K.Peschke 40% 2.71 Pinnacle 6pts

Kohtalaisen iäkäs (29v.) tsekítär tekee edelleen nousua kohti top 50:tä. Peschke menetti 1,5 vuotta loukkaantumisten takia, palasi vasta viime vuoden keväällä kuvioihin, ja meni heti Ranskan avoimissa karsintojen kautta 2.kierrokselle, jossa hävisi taistellen Capriatille. Peschke pitää massasta, josta osoituksena pari massachallengerin voittoa viime kesältä. Vieläkin vanhempi Amy Frazier on katkerasti alkanut huomata nuoruuden voiman. Linetskaya, Jackson ja Kutuzova ovat jo voittaneet hänet tällä kaudella, enkä usko, että Frazier kauaa jaksaa enää pelatakaan. Frazier ei missään nimessä saa olla enempää kuin 60% suosikki kotiedusta huolimatta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


Cooley
Jäsen
Viestit: 83
Liittynyt: 12.04.2004, 21:10
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Ylöjärvi

Viesti Kirjoittaja Cooley »

G. Kuerten - A. Martin Expekt 1.65

Kuerten näyttii O. Rochusia vastaan kuka on Guga. :lol: Meikäläisen asetelmissa Martinin piti hävitä jo Montanesille, joten nyt viimeistään tulee noutaja.

J.C. Ferrero - R. Nadal Betandwin 2.22

Nadal olisi selvä ennakkosuosikki, mutta mies tulee eri aikavyöhykkeeltä, eri alustalta ja raskaan tappion jälkeen. Kokeilemisen arvoinen kerroin Betandwinillä.

C. Rochus - D. Sanchez Centrebet 1.93

Tiukka matsi tulee. Rochus voittanut kaksi kolmesta keskinäisestä massalla ja mies on pelannut viime aikoina ihan hyvin.

I. Navarro-Pastor - A. Dupuis Expekt 1.75

Eivät ole vastakkain pelanneet, mutta eiköhän alusta ole Pastorin puolella. :)

A. Costa - S. Koubek Nordicbet 1.40

Kai tämän pitäisi olla näistä selvin peli, jos ei Costalla ole vaihteeksi huonon päivän vuoro.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Yksi nopea naisiin eli peesaillaan Betmakeria :wink: :lol:...

K.Peschke - A.Frazier 2.38 Betfair

32-vuotiaan jenkin ei uskoisi tosiaan enää kauaa jaksavan tahkota näitä turneita! Eikä Amy ole todellakaan parhaimmillaan massalla. Hiukan nuorempi tsekki pitää alustasta ja tässä aikalailla tasabuukkimatsissa peliä Peschkelle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Tässä loput pelit…

V.Ruano-Pascual – M.Domachowska 1.9 (Betfair)

Puolalaisella tältä kaudelta 4-1 saldo massalta sisältäen täällä kolme 2-0 voittoa. Muutoinkin on parhaimmillaan juuri massalla. 13 vuotta vanhempi, kokenut espanjalainen jäähdyttelee ainakin kaksinpeleissä ja joutuikin Spremiä vastaan kolmeen.Eivätkä nelinpelitkään tunnu enää kulkevan, sillä täällä eilen nelossijoitettuna nelinpelitappio selkein luvuin. Nuorella tsekillä hyvät saumat voittoon.


J.Jankovic – C.Martinez 2.2 (Betfair)

Conchita tässä mielestäni turhaan bookkereilla altavastaaja. 32-vuotiaana on aloittanut kauden paremmin kuin vuosiin uuden kuntovalmentajan avulla ja saanut peliin parhaiden aikojen liikettä. Lisäksi Martinez on parhaimmillaan massalla. Nyt kaikki onkin kiinni pelihuumoritason säilymisestä ottelusta ja turnauksesta toiseen. Espanjatar on pelannut täällä usein (mm.v.2000 oli finaalissa) ja toissapäivänä pääsi hakemaan tuntumaa alustaan 2-0 kaksinpelivoitossa Irvinistä ja lisäksi nelinpelitappiomatsi alla eiliseltä. Nuori serbi oli kovalla Dubain finaalissa n.kuukausi sitten ja hävisi taistellen Davenportille. Tämän jälkeen pelit ovat hyytyneet (saldo 1-2) kuten niin usein nuorille pelureille käy "huipputurnauksen" jälkeen ja tässä Conchita kokeneena niskan päällä, jos ja kun mentaalipuoli pitää…

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”