Tänään on 25.06.2018, 21:21.

Australian Avoimet ma 24.1

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Australian Avoimet ma 24.1

Viesti Kirjoittaja timo »

Viime yön pelit toivat hiukan lohdutusta :wink: :lol: … Näillä ensi yölle:

A.Molik – V.Williams 2.22 Betfair

Kertoimet ovat päinvastaiset kuin peli on minun kirjoissani. Molikilla tänä vuonna 11 voitto-ottelun putki: 3 Hopman cupissa, 5 Sydneyn turnauksessa ja 3 täällä. Ainoastaan yhdessä ottelussa hän on joutunut pelaamaan kolme erää! Eli siis 10 peräkkäistä matsia 2-0! Nyt Molik pelaa kotiyleisön edessä.
Venus ottanut täällä kolme 2-0 voittoa, mutta ei ole vakuuttanut ainakaan minua.
Uskon aussin voittoon!

E.Dementieva 2-1 – P.Schnyder 3.6 Betfair

Ranking-kuutonen Dementieva on suosikki voittamaan tämän. Hän on kuitenkin ”erikoistunut” pelaamaan 3 erän matseja: täällä viimeksi edellisellä Hantuchovan kanssa ja esim. juuri ennen Openia Sydneyn turnauksessa kaksi 2-1 voittoa. Tytöt kohtasivat viimeksi juuri Sydneyssä 7 päivää sitten ja Dementieva voittikin juuri 2-1 (6-4 1-6 6-1).

A.Myskina 2-1 – N.Dechy 4.6 Betfair

Myskina päässyt helpolla, sillä viimeksi sai luovutuksen Raymondilta ja joutunut pelaamaan vain 35 peliä kahdessa matsissa. Myskina ei kuitenkaan kahdessa ekassaan vakuuttanut. Dechy voitti edellisellä kiekalla Schiavonen 2-0 (6-3,6-3) ja kykenee tässä ottamaan yhden erän. Viimeksi marraskuussa Fed Cupissa Myskina voitti 2-0, mutta nyt joutunee tyytymään 2-1 voittoon.

N.Davydenko - G.Canas 2.85 Centrebet

Davydenko on aloittanut kauden mainosti. Ennen Openia kolme voittoa Dohassa ja 0-2 tappio (3-6,4-6) semeissä Federer-Expressille. Täällä kolme 3-0 voittoa joista viimeisin Henmanin kaataminen suoraan 3-0 on osoitus, että venäläinen on kunnossa. Kokeneempi Canas on lievä suosikki, mutta on täällä hiukan takellellut: ekalla joutui Guccionen kanssa tie-breakiin ja toisella menetti erän Verdascolle. Venäläisellä hyvät saumat voittoon.

L.Hewitt 3-1 – R.Nadal-Parera 4.2 Betfair

Leyton matsin selkeä voittajasuosikki. Viime vuoden Openissa Hewitt voitti 3-0 (7-6(2) 7-6(5) 6-2). Vuosi on vierinyt ja espanjalainen on parantanut peliään. Hewitt menettänyt erän kahdessa viimeisessään täällä ja niin taitaa käydä tässäkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Smart
Jäsen
Viestit: 149
Liittynyt: 16.05.2004, 17:15
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Smart »

Täytyy ottaa kiinni muutamiin peleihin, kun nyt satuin lukemaan ed. kirjoittajan näkemyksiä.

Molikin voitto näyttää päällisin puolin varsin houkuttelevalta kohteelta, mutta olen kyllä kovin skeptinen. Vaikka Sydneyn rahakkaasta turnauksesta tuli ykköstila, oli Molikilla hieman tuuriakin kaaviossa, koska hän kohtasi lähes poikkeuksetta täysiä massapelaajia tai itseään selvästi heikompia pelaajia. Oikeastaan pidän ainoastaan hänen toisen kierroksen peliään Jankovicia vastaan sellaisena, jota Molikin ei välttämättä olisi "kuulunut" voittaa suoraan kahdessa erässä noinkin helposti.

Tänään Molikilla on ehdottomasti edessään kauden tähän asti kovin ottelu. Australian avointen tähän astisille tuloksille ei kannata laskea kovin suurta numeroa, sillä voitot ovat tuleet massapelaaja Anabel Medina Garriguesista, Aiko Nakamura, jota ei voi hyvänä päivänäkään verrata edes Garriguesiin, ja Tatiana Panovasta, jolla on ollut viimeiset kaksi vuotta jo toinen jalka oven välissä lopettamisen suhteen. Matsi Venus Willamsia, yhtä tourin kokeneimpaa suurien pelien naista vastaan, on aivan eri luokan taisto kuin nämä edelliset pelit, joissa Molik ei yksinkertaisesti voinut epäonnistua ilman uskomattoman rajua asennevammaa. Ja tällaista asennevammaa harvoin tulee edes maailman kärkirankatulle australialaispelaajalle vaikka vastassa olisi #1000 rankattu pelaaja, mikäli peli pelataan Rod Laver -areenalla.

Kannattaa myös muistaa, ettei Venus ole mielestäni pelannut suinkaan huonosti. Avauskierroksella voitto Eleni Daniilidousta, joka on nopeiden kenttien erikoisnainen ja rankingiaan parempi. Loukkaantumiset ovat vain pilanneet Daniilidoun viimeiset 1.5 vuotta, mutta uskon hänen nousevat vielä sijoitettujen pelaajien joukkoon Grand Slam -turnauksissa kuluvalla kaudella - kirkkaastikin. Shuai Peng on Kiinan lupaavin nuori tyttö tällä hetkellä ja hän lähti peliin Venusta vastaan kaikki tai ei mitään -asenteella täysin ilman paineita. Venus selvitti kuitenkin myös tuon pelin suoraan kahdessa erässä eikä aikaakaan kulunut kuin se reilu tunti. Anna Smashnova (ent. Pistolesi) ei todellakaan myöskään ole mikään läpihuutovastustaja, sen tietänevät kaikki tennistä viime vuosina edes toisella silmällä pimeässä huoneessa seuranneet. Venus otti siitäkin pelistä voitin 6-3, 6-0. En löydä kyllä millään perusteita sille, miksi Venus olisi pelannut huonosti?

H2H 3-0 Venukselle... kaikki kahdessa erässä ja kaksi niistä kovilla kentillä. Nyt kannattaa myös muistaa, että vaikka Venus tuli Oz Openiin ilman kovia pelejä tällä kaudella, ei Williamsien leiristä ole ikinä lähdetty Grand Slam -turnauksiin pelaamaan paikasta toiselle kierrokselle. Hän on ehdottomasti huippukunnossa. Kaikki kunnia Molikille, mutta vaikka hän pääsee tähän peliin selvänä altavastaajana ja periaatteessa ilman paineita, on lopputulos todennäköisesti Williamsin voitto. Ei välttämättä edes suoraan kahdessa erässä, mutta kuitenkin.

Schnyder - Dementieva: Molemmat fiilispelaajia, Patty oikeastaan aivan täysin sellainen. Jos on hyvä päivä ja uunituore avoimies on kantanut vaikka aamulla aamiaisen sänkyyn, voi hän saada tästä pelistä jopa erän. Ei kuitenkaan millään sen enempää. Ensisijaisesti 2-0 Dementievalle, mutta pienellä varauksella ehkä tuo 2-1.

Davydenko on hyvä sijoituskohde. Kokeilisin myös pienellä Nalbandianin voittoa Coriasta, mikäli löytyy lähemmäs 2.5 kertoimia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 17:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

Smart kirjoitti:Anna Smashnova (ent. Pistolesi) ei todellakaan myöskään ole mikään läpihuutovastustaja, sen tietänevät kaikki tennistä viime vuosina edes toisella silmällä pimeässä huoneessa seuranneet.
Muuten yhdyn näkemyksiisi täysin ja uskon Venuksen klaaraavan, mutta Smashnova on kyllä nykyään kokolailla läpihuutovastustaja näille kovaa lyöville pelaajille, jotka saavat tehokkaat peruslyöntinsä kenttään kutakuinkin hyvällä varmuudella. Smashnova on vaaraton pelaaja top kympille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1310
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 33

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Itsekin pelasin pienellä Venusta, lähinnä siksi että uskon Molikin tapiuvan paineiden edessä. 1,75 sain kertoimeksi.
Oma pää-idea löytyi Nordicilta:

Schnyder-Dementieva total aces alle 5,5 1,80


Dementieva on erinomainen pelaaja mutta hänen syöttönsä on WTA-tourin suuri vitsi. Yhden ässän hän on yhteensä kolmessa ekassa matsissa jollakin tempulla onnistunut tekemään. Eiköhän kiintiö ole jo täynnä :wink:
Schnyder on syöttäyt 2-6-7 ässää kolmessa ekassa matsissa, joista yksi kolmieräinen. Vastustajien taso ei päätä huimaa Dementievan palautukset tulemat luomaan paineita sveitsittären syötölle.
En usko Schnyderin syöttävän kuin korkeintaan 3-4 ässää Dementievan jäädessä nollille joten peliä lähti.

edit: jaaha, en muistanut että dementievan ja schnyderin ottelu alkoi jo heti kl 02.00. Myöhässä lähti tipsi. :oops:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”