Tänään on 24.06.2018, 13:48.

Perjantai 11.4.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Perjantai 11.4.

Viesti Kirjoittaja Andy »

Ooooh... eilen molemmat osui.. mitä tapahtuu?!?! :wink: Tänään täysin samoilla linjoilla OTP:n kanssa:

Gonzalez -CALLERI 2,20 WitEuro
LOPEZ -Mirnyi 1,90 Centrebet
KAFELNIKOV -Davydenko 1,55 Expekt


-Calleri huomattavasti parempi massapelaaja kuin Gonzalez, joka viihtyy paremmin nopeilla kentillä. Calleri pelannut alkukauden loistavasti, takana mm. voitto Acapulcosta. (voitot Gaudiosta, Rioksesta, Mantillasta ja Zabaletasta!!) Tämän vuoden massatilasto on tosi hyvä, 10/2. Gonzalez puolestaan on pelannut viime aikoina tosi vähän. (Viimeisen vajaan 2 kk aikana 2 ottelua, 2 tappiota) 2003 won/loss: Calleri 11/7 (massalla 10/2) & Gonzalez 5/5 (massalla 3/2) Jos joku omistaa tilin WitEurolla, niin vähintäänkin pienen pelin paikka! :wink: Centreltä 1,95..

-Meidän oma Maxi on ollut häviämäisillään jo kahteen otteeseen, mutta on onnistunut kääntämään ottelut voitokseen 3. erässä. Takana on siis kaksi tiukkaa kolmen erän ottelua, kun taas Lopez on selvinnyt omista peleistään hiukan helpommin. Kuten olen jo päiviä hokenut, Mirnyi ei ole parhaimmillaan hitaalla massalla. :wink: Se on kyllä viime peleissä näkynyt, mutta viimeistään nyt vastus on sitä luokkaa, että Maxilla alkaa olla todellisia vaikeuksia.. (ainakin toivottavasti..) :) Estoril on molempien ensimmäinen massaturnaus tällä kaudella. Luulen, että viime päivien pitkät ottelut alkavat pian näkymään pitkän ja ehkäpä hiukan "kankean" Mirnyin pelissä.. :wink:

-Kaffe aivan hurjassa iskussa. Takana kaksi ottelua, erät 4-0 ja pelitkin peräti 24-4! Nyt jos koskaan Kafelnikovilla on loistava mahdollisuus viedä koko Estorilin turnaus jos jatkaa hyviä otteitaan.. Tänään kantona koskessa on oma maanmies Davydenko. Jos Kaffe pelaa läheskään niin hyvin kuin edellisinä päivinä, ei 7 vuotta nuoremmalla Davydenkolla ole asiaa jatkoon. H2H 1-0 Kaffelle, 2003 won/loss Kaffe 10/10 & Davydenko 9/9 (Kauden 1. turnauksesssa 5/0.. sen jälkeen ei niin mairitteleva 4/9..)


Naisten pelejä myöhemmin, jos pelattavaa löytyy...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Andy »

Oma näkemys loppuviikosta:


Qtr finals:

Blanco -Robredo --> Robredo
Gonzalez -Calleri --> Calleri
Kafelnikov -Davydenko --> Kafelnikov
Mirnyi -Lopez --> Lopez

Semi finals

Robredo -Calleri --> Calleri
Kafelnikov -Lopez --> Kafelnikov

FINAL

Calleri -Kafelnikov --> Kafelnikov
Saas nähä miten menee.. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”