Tänään on 24.05.2018, 00:25.

WTA Tour Los Angeles 11.11.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
peke
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 01.03.2003, 14:36

Tuotto: +6.58 yks.

Palautus%: 101.03%

Panosten ka: 6.82 yks.

Vetoja: 94

Pisteitä: 44

WTA Tour Los Angeles 11.11.

Viesti Kirjoittaja peke »

Kuznetsova - Zvonareva 2,35 (45%) Pinnacle

Zvonareva varmisti paikkansa lopputurnaukseen viime metreillä edellisessä Philadelphian turnauksessa, jossa pelasinkin erinomaisen hyvin. Siellä kaatui mm. Capriati (6-0, 6-1) ja Petrova (6-3, 7-6). Finaalissa tuli sitten tappio kovakuntoiselle Mauresmolle (6-3, 2-6, 2-6), joka sai huilata semifinaalimatsin. Zvonareva on pelaaja, joka tarvitsee rutkasti itseluottamusta pelatakseen parasta peliään. Kun kaikki kulkee, on tulos sellaista kuin Capriatia vastaan, mutta muutamat virheet saattavat kääntää ylikriittisen Zvonarevan pelin itkun purskahteluksi. Nyt itseluottamusta pitäisi kuitenkin on pohjalla Philadelphian turnauksesta.

Ehkä yhdet naistenniksen vahvoimmista reisistä omaava Kuznetsova on kilpaillut melko säästeliäästi viime aikoina kohtalaisella menestyksellä. Perusvarma pelityyli ja vahva fysiikka takaavat tasaisen menestyksen, mutta kovin montaa suurvoittoa ei Kuznetsovalla ole. Tässä pelissä Kuznetsova voi nimenomaan pistää kampoihin Zvoarevalle toimimalla lyöntiseinänä hakien kaikki pallot ja turhauttaen Zvonarevan. Henkisesti näistä pelaajista jos ei vahvempi, niin ainakin tasaisempi.

Tasaista peliä odotan, joten 2,35 on kyllä poimittava pois. Edellisistä neljästä keskinäisestä saldo on 2-2, joten tämänkin osalta melko tasaiset lähtökohdat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


peke
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 01.03.2003, 14:36

Tuotto: +6.58 yks.

Palautus%: 101.03%

Panosten ka: 6.82 yks.

Vetoja: 94

Pisteitä: 44

Viesti Kirjoittaja peke »

Myskina - Williams S. 2,62 (43%) Pinnacle

Nyt tekisi mieli antaa jopa enemmän Myskinalle, mutta pysytään kohtuudessa. Williams teki paluun loukkaantumisen jälkeen Linzin turnauksessa, jossa takkiin tuli heti ensimmäisessä ottelussa maailmanlistan 73. sijalla olevalta Alina Jidkovalta (6-7, 2-6). Williamsin peli oli keskeneräisen näköistä, helppoja virheitä liikaa ja ajoitus hieman pielessä. Nämä ovat asioita, joita ei hirveästi voi parantaa kuin ottelukokemuksella. Tuon ottelun jälkeen Williams ei ole kilpaillut. (osittain tuota Jidkova ottelua voi ehkä laittaa vastustajan aliarvioinnin piikkiin, nyt lataus ainakin varmasti 100.)

Myskina törmäsi Philadelphian turnauksessa lyöntiseinään nimeltä Petrova jo neljännesfinaalissa, mutta osoitti kovaa kuntoaan edellisessä Moskovan turnauksessa päihittämällä koko kolmikon Zvonareva, Dementjeva, Davenport. Sen minkä Myskina voimassa Serenalle häviää, voittaa hän hyvässä taktiikassa.

Keskinäisiä otteluita on hallinnut Williams, mutta tässä tilanteessa jättäisin ne omaan arvoonsa, kun viimeisimmät keskinäiset pelattu 2002. Minun näkemyksien mukaan huomattavasti tasaisempi ottelu kuin bookkerilinja antaa ymmärtää (39-61). Williamsin ottelukunto on arvoitus, mutta en usko hänen ainakaan mihinkään ihmetekoihin yltyvän. Täytyy kuitenkin muistaa, että huippukuntoisena Williams olisi ehkä juuri tuollainen 60-62 % suosikki. Tässä tapauksessa kuitenkin ilomielin poimin Myskinan 2,62 Pinnaclelta! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”