Tänään on 20.07.2018, 19:56.

Torstai 3.4.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Torstai 3.4.

Viesti Kirjoittaja Andy »

Tänään vain yksi kohde.. bookkeri hieman eksoottinen, mutta tähän aikaan ei ole muita tarjolla. SportTABin on kelvattava.. kiireinen päivä tänään, joten pakko pistää näinkin aamusta.. ja peliinkin pitäis ehtiä.. :wink:


MARTINEZ -Molik 1,62 Centrebet
Marrero -NAGYOVA 2,30 Centrebet


-Martinezin lempialusta & Molikin huonoin alusta. Se kertoo jo hyvin paljon. En millään jaksa uskoa, että Molikilla olisi saumoja Conchitaa vastaan. Martinez pelasi 1. kierroksen ottelunsa odotetun hyvin, voittaen Ai Sugiyaman suoraan kahdessa erässä. Molik puolestaan voitti yllättäen toisen kovan massapelaajan, Itävallan Barbara Schettin. Toiseen yllätykseen Molik ei kykene. H2H 2-0 Conchitalle.

-Nagyova pelanuut Casablancassa tällä viikolla hyvin, ja vaikka Nagyova ei tunnustakkaan massaa lempialustakseen, niin pakko tällä kertoimella kokeilla. Nagyova voittanut tällä viikolla 2 kaksinpeliottelua sekä 2 neluriottelua. Yksi aiempi kohtaaminen, jonka Nagyova voitti erin 2-1. Ja se kohtaaminen oli myös massalla. Eli Nagyovalla suuremmat mahkut mitä kertoimet antavat ymmärtää..


edit: Centrelle tuli kertoimet.. ja Martinezille maukas 1,62.. ja lisäsin toisenkin pelin..

JA KÄRPILLE TSEMPPIÄ!!!!! Loistava matsi tulossa... :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”