Tänään on 14.08.2018, 23:13.

Tiistai 1.4.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Tiistai 1.4.

Viesti Kirjoittaja Andy »

Nyt on kuulkaas loistavat vihit!!! APRILLIA!!! :D No joo, nyt kun on pakollinen huijaus tehty, niin itse asiaan:


Molik -SCHETT 1,87 Centrebet
MAJOLI -Kournikova 1,75 Centrebet
Sugiyama -MARTINEZ 1,85 Centrebet-Molik pelaa hyvin harvoin massalla, mikä kertoo sen, ettei hän siellä kovinkaan pärjää/halua pelata. Vuodesta 1996 lähtien Molik on pelannut massalla vaivaiset 19 ottelua, joista hän on voittanut vain 6 ja hävinnyt loput 13. Schett puolestaan on erittäin hyvä massapelaaja, siitä kertoo myös hänen massatilastonsa viimeiseltä 7 vuodelta: 80 voittoa ja 46 tappiota. Eli n. 2 voittoa & tappio per kisa.. ja kun tyttöjen väliset kohtaamiset ovat Schettille 2-1, niin olen päätökseni tehnyt! :) Kerroin kelpaa mainiosti, kelpaisi vielä vähän pienempikin.. :wink:

-Majoli mielestäni huomattavasti parempi massalla ja vieläpä paremmassa kunnossa kuin Anna. Keskinäiset ottelut 2-0 Annalle(!) mutta nämä kohtaamiset pelattiin viitisen vuotta sitten, jonka jälkeen on tapahtunut yhtä jos toista.. Annan alkukaudesta ei ole paljoa puhuttavaa.. neljä ottelua, joista kolme tappiota. Epäilen Annan voittavan ikinä yhtään turnausta.. ja tänäänkin tulee lähtö jo ensimmäisessä pelissä. :wink:

-Vanhan ketun Conchita Martinezin alakierteinen rysty sekä matalat ja kierteiset syötöt ovat pahoja kelle tahansa. Myöskään Sugiyama ei ole tähän mennessä löytänyt oikeita lääkkeitä Martinezin pelityylin rikkomiseksi. H2H 1-3 Martinezille. Conchitaa ei ikinä voi jättää laskuista pois kun pelataan massalla. Hänen peruslyöntipelinsä on parhaana päivänä lähes virheetöntä, ja jatkuva rytmin ja lyöntien vaihtelu vaikeuttaa vastustajien työtä melkoisesti. Yleensä pisteet päättyvät vastustajan helppoon virheeseen. Toivottavasti tänäänkin. Sugiyaman massatilasto on selvästi tappiollinen (26/33) kun taas Martinezin tilasto on vakuuttava: 104 voittoa ja vain 40 tappiota! (Ja nämäkin tilastot vuodesta 1996..)


NIIN, ja sitten se tärkein... K Ä R P Ä T V O I T T A A ! ! ! ! ! :D :D :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”