Tänään on 24.06.2018, 22:34.

Maanantai 31.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Maanantai 31.3.

Viesti Kirjoittaja Andy »

Nonniin!! Nyt Miamikin onneksi loppui!! :D Ehkäpä sitä taas uskaltaisi paneutua tenniksen lumoavaan maailmaan.. :wink: Otetaan tällainen varova alku parilla naisten pelillä.. :wink:

Rodionova -SUCHA 2,15 Centrebet
MIKAELIAN -Bedanova 2,75 Nordicbet
Dragomir-Ilie -NAGYOVA 1,62 Centrebet


-Mielestäni Suchan pitäisi olla tässä ottelussa suosikki, mutta ainakin Centre näyttää olevan eri mieltä.. toki nuorella venäläisellä on parempi won/loss -tilasto tältä kaudelta kuin Suchalla (Rodionova 7/10, Sucha 5/9) mutta se selittyy sillä, että suurin osa Rodionovan voitoista ovat tulleet karsinnoissa heikompia pelaajia vastaan. (4 voittoa karsinnoissa) Rodionova suht tuore nimi tourilla, (ja varsinkin pääsarjassa) joten uskon kokemuksen voittoon..

-Mikaelian pelannut suht vähän tällä kaudella (4/4). Mutta Bedanovan alkukausi on ollut niin heikko (5/10) että uskon Sveitsiläisellä olevan hyvät mahdollisuudet ottaa voitto tästä ottelusta. Molemmat tytöt ovat pelanneet hyvin vähän massalla. Bedanovan saldo vuodesta 1996 on 10/6 ja Sveitsiläisen vastaava tilasto 19/15. Luotan Mikaelianiin.. toivottavasti tyttö jaksaa.. :wink:

-Mielestäni päivän pankki. Romanialainen Dragomir-Ilie pelannut erittäin harvoin, ja huonolla tuloksella. Viime kausi meni vakavan loukkaantumisen takia piloille, ja viimeisestä suuresta "saavutuksesta" on kulunut jo viisi vuotta. Sekin "saavutus" oli ITF turnauksen voitto Prostejovissa. (?) :lol: Ja kuten kaikki tietävät, tenniksessä vakavan loukkaantumisen jälkeen paluu kentille voi olla vain väliaikainen, eikä uran jatkumisesta ole takuita. (esim. Hingis) Dragomir-Ilie täyttää tänä vuonna jo 31 vuotta, mikä sekin alkaa jo vaikuttamaan. Nagyovan massatilasto on kelpo, 89 voittoa ja 50 tappiota vuodesta 1996 laskien. Uskon, ettei Romanialaisella ole mitään sanomista tässä ottelussa. Pelituntumakin on varmaan "melko" huono yli vuoden pelaamattomuuden takia..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”