Tänään on 24.06.2018, 22:34.

Maanantai 24.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
jupekont
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 03.03.2003, 19:04
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Maanantai 24.3.

Viesti Kirjoittaja jupekont »

Uskaltaudunpa avaamaan otsikon tuolla vapaan puolella käydyn keskustelun rohkaisemana. Nopean tutkailun jälkeen päivän paras kohde on mielestäni

Enqvist - Philippoussis (Centrebet 2.10)

Onthepunt.com kertoo seuraavaa: "I firmly believe the Swede is getting back close to his best. He made quick work of Indian Wells finalist Kuerten on Saturday on top of knocking off Agassi a couple of weeks ago in Scottsdale. He loves the pace that the Scud will provide and leads the head-to-head on hardcourts 2-1. "

Enqvist on todellakin pelannut hienosti viime aikoina ja on vahvassa nousussa. Myös kerroinvertailun perusteella Enqvistin voitto maistuu, sillä esim. Expekt tarjoaa ruotsalaisen voitosta 1.85, Nordicbet 2.05 ja Unibet 1.90. Näin näppituntumalta kyllä kohde on ainakin tasabuukki.

Muuten tarjonta on vähän heikohkoa, mutta pistin pienet kokeilut myös Schalkenin ja El Aynamouin puolesta. Eli

Schalken - Squillari (Nordicbet 1.50)

ja

El Aynamoi - Nalbandian (Unibet 1.80)

Eipä muuta kuin kommenttia ja pelionnea kaikille! Viikonloppu meni sen verran persieelleen, että sitä kyllä tarvitaan...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Andy »

Joo samaa mieltä Enqvististä.. kumma juttu ettei tuo Miamin kisa sovi mulle yhtään.. :? Vajaan viikon aikana pal% pudonnut melkein 10%.. noh, pian se onni kääntyy. Tämän päivän parhaat löytyy tuota Enqvistiä lukuunottamatta mielestäni naisista:

ENQVIST -Philippoussis 2,15 SportOdds
MAURESMO -Rubin 1.53 Centrebet
DOKIC -Molik 1.50 Centrebet


-Ottaen huomioon, miten hyvin Kuerten pelasi Indian Wellsissä, oli Enqvistin voitto hänestä viime kierroksella erittäin hyvä saavutus. Enqvist käytti tuossa ottelussa hyvin hyödykseen saamansa kolme breikkipalloa. Huolimatta Kuertenin erinomaisesta syötöstä, Enqvist onnistui murtamaan Brasilialaisen syötön kahdesti. Ja mikä myös on huomioitavaa, Kuertenilla oli vain yksi breikkipallo koko ottelussa! Eli myös Enqvistin oma syöttöpeli kulki hyvin. (Vaikkakin ykkössyöttöprosentti oli keskinkertainen 46%..) Ottelun kuva muuttuu melkolailla vastuksen vaihtuessa Philippoussikseen. Kuertenia vastaan käyty "asemasota" takakentällä muuttuu nyt kummankin osalta. Mikäli Enqvist saa Australialaisen pysymään takana, on hän erittäin vahvoilla. Mutta jos Philippoussis pääse nousemaan usein verkolle, on Ruotsalaisen ohitusten oltava erittäin laadukkaita. Ja sen taktiikan Enqvist tuntuu hallitsevan.. ainakin Philippoussista vastaan, H2H kovilla 2-1 Ruotsalaiselle.

-Mauresmon peli kulkee. Siitä osoituksena voitto Clarisa Fernandezista luvuin 6-2, 6-0. Mauresmo tarvitsi voittoon vain 47 minuuttia, eli tähän peliin Amelie pääsee täydessä iskussa. Ja kun Mauresmon syöttö näyttää kulkevan (Edellisessä pelissä 1.syöttöprosentti 73%, ja 1.syötöstä käynnistyneistä pisteistä Amelie voitti peräti 83%) niin uskon Rubinin kaatuvan. Rubin pelaa ajoittain erittäin väkevää peruslyöntipeliä, mutta nyt vastaan tulee tyttö, jonka peruslyöntipeli on vielä parempaa kuin Rubinin. Yhteenvetona: Rubin on melkolailla aseeton. H2H 1-1.

-Dokicin alkukausi on ollut melko rikkonainen loukkaantumisen vuoksi. Tähän mennessä Dokic on pelannut vasta 7 ottelua, joista hän on voittanut vain kaksi. Mutta tällä hetkellä kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Sen sai kokea edellisellä kierroksella Ranskalainen Natalie Dechy, joka hävisi Jelenalle 6-3, 6-2. Dokic pelasi eilisen ottelunsa hyvin, lukuunottamatta runsasta helppojen virheiden määrää, joita Yugoslavialaiselle kirjattiin 26. (Dechy 15) Mutta nyt kun alusta alkaa olla Dokicille pienen totuttelun jälkeen tuttu, niin uskon, että "vanha" kunnon Jelena vie Molikia kuin litran mittaa.. :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”