Tänään on 24.06.2018, 22:35.

Perjantai 21.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Perjantai 21.3.

Viesti Kirjoittaja Andy »

Plääh.. kaks päivää suurin piirtein perseelleen, mutta uutta putkeen vaan..


MIRNYI -Verdasco 1,40 Expekt :!:
YOUZHNY -Stepanek 1,70 Expekt
H-T LEE -Malisse 2,10 Centrebet
ESCUDE -Henman 1,85 Centrebet


-Aloitetaan päivän parhaalla tarjouksella. Nuori 19-vuotias Espanjalainen joutuu varmasti elämänsä kovimpaan tulitukseen, kun vastaan asettuu Mirnyin kaltainen syöttötykki. Vaikka alusta on hieman hitaampi kuin edellisissä turnauksissa, on Mirnyi ottelun ehdoton suosikki. Expektin 1,40 on huippukerroin! Muualla alhaisempia, jopa 1,20 kertoimia.. Jantta all-in! :wink:

-Youzhnyn peruslyöntipeli on parhaimmillaan äärettömän hyvää ja virheetöntä, ja tällä osa-alueella Stepanek häviää vastustajalleen melko reippaasti. Ja kun hieman hidas alusta syö Stepanekin asetta, eli syöttöä, niin valintani on Youzhny. H2H Youzhnylle 2-0. Edellinen kohtaaminen Dohassa joulukuussa. Youzhny -Stepanek 6-3, 6-1.

-Hyung-Taik Lee on pelannut alkukauden melko tasaisesti. Samaa ei voi sanoa loukkaantumisista kärsineestä Malissesta. Ja kuka tietää, onko Xavier vieläkään täysin kunnossa..? Pelaamattomuus & loukkaantumiset vaikuttavat varmasti Malissen peliin. Viimeisessä viidessä turnauksessa Malisse on voittanut vain 2 ottelua.. Leen pelivire varmasti parempi, joten ykköstä lapulle.

-Escuden ja Henmanin väliset kamppailut ovat aina olleet erittäin vauhdikkaita ja yleisöönmeneviä. Escude on ollut keskinäisissä niskan päällä (H2H 6-4) enkä usko, että edelleenkin puolikuntoinen Henman pystyisi Escudea voittamaan. Tuntuu, että vaikka miten huonosti Escude olisi edellisessä pelillä pelannut, niin Henmania vastaan mies on aina erittäin kovassa iskussa. Henmanin pelityyli tuntuu sopivan Ranskalaiselle melko hyvin..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Anaz
Jäsen
Viestit: 179
Liittynyt: 28.01.2003, 20:56
Pisteitä: 0
Paikkakunta: lappeen Ranta

Viesti Kirjoittaja Anaz »

Jep, laitetaan yks "varma" peli tälle päivälle eli Maxia vaan ja isolla :wink:

Single: Mirnyi 1,35 Panos(10/10) Centre

onpahan jännittämistä illaksi...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”