Tänään on 24.06.2018, 22:35.

Keskiviikko 19.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Keskiviikko 19.3.

Viesti Kirjoittaja Andy »

Nonniin!! PArin hiljaisemman päivän jälkeen takaisin tositoimiin!

T.Martin -ZABALETA 1,85 Unibet
Ginepri -ARTHURS 2,20 Centrebet
Gambill -KOUBEK 2,75 Unibet
VERKERK -Sargsian 2,10 Centrebet
Krajicek -DENT 1,75 Centrebet


-Tämä kausi saattaa olla hyvinkin Todd Martinin viimeinen tourilla. Pelejä Todd pelailee harvakseltaan, ja yleensä juuri amerikassa. Martin pelannut alkukaudesta vain kolme ottelua, joista hävinnyt kaksi. Zabaletan alkukausi ollut yllättävänkin hyvä, won/loss 14/7. Martin ei yksinkertaisesti tule ilman kovin kummoista pelituntumaa voittamaan hyvää peliä esittävää Argentiinalaista.

-Yllättäen Ginepri on saatu suosikiksi Arthursia vastaan..? Henk. kohtaisesti olen toista mieltä. Aina kun kovilla kentillä pelataan, on pakko ottaa huomioon nämä Arthursin tyyliset syöttö/lentolyöntipelaajat.. Arthursin syötön kulkiessa hän voittanee..

-Koubek on vihdoin pääsemässä eroon loukkaantumisistaan, ja tulee varmasti haastamaan Gambillin. Kaverukset kohtasivat viimeksi uuden vuoden tienoilla, jolloin Koubek voitti Gambillin Dohan finaalissa 6-4, 6-4. H2H 2-2..

-Toinen loistava syöttäjä, jota aliarvioidaan mielestäni aivan liikaa! Ja varsinkin kun vastassa on heppoinen Sagsian, en usko Verkerkin olevan edes kovinkaan tiukilla.. Sargsian pelasi todella hyvin Aus. Openissa, mutta sen jälkeen tilillä on vain 2 voittoa atp-tourilla.. (tappioita 4) Verkerkin syöttövire ratkaisee, puoleen tai toiseen.. Kerroin loistava! (Esim. Expektillä 1,85-1,85!!)

-Dent ollut yksi alkukauden suurimmista yllättäjistä, ja varsinkin kotimaassa peli on kulkenut vallan mainiosti. Siitä todisteena voitto Memphisin turnauksesta, sekä semifinaalipaikka Scottsdalesta. Scottsdalessakin tarvittiin Hewitt Dentin pysäyttäjäksi. Amerikan "kiertueen" saldo Dentillä on tähän mennessä' 8 voittoa ja yksi tappio, mikä on loistava saavutus! Enkä millään jaksa uskoa, että Krajicekista olisi Dentin lennon pysäyttäjäksi.. 2003 won/loss: Krajicek 7/6 & Dent 8/3

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”