Tänään on 24.05.2018, 20:02.

Ranskan avoimet 27.5

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Ranskan avoimet 27.5

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Ja taas kunniakkaasti avaamassa uutta topikkia :)
Keskiviikko meni johonkin maanantain ja tiistain välille, eli aikalailla omille jäätiin, joskin pari matsia vielä pelaamati loppuun.
Laitellaan ensin pelit ja taas kotvan myöhemmin kommenteja.

<u>Roland Garros ATP</u>
<b>TRIPLA Federer+Kuerten+Ljubicic 63% 1.65 Ladbrokes 3%</b>
No tämän päivän jälkeen ei voi puhua mistään saletista vedosta :oops: , mutta kyllä tämän kolmikon pitäisi hommat hoitaa. Federer kukisti Roland Garros'n kammon tyylikkäästi Vliegeniä vastaan, ja Kieferin ei pitäisi sen kummempaa vastusta antaa. Kuerten sai varmasti tarvitsemaansa pelituntumaa tiukassa 3:n erän väännössä Almagroa vastaan. Elseneer on paria astetta heppoisempi vastus, ja tulisi kaatua helpommin. Ljubicic saattaa olla oikea musta hevonen Ranskassa, sen verran suosikkien takana mies pääsee aina häärimään. Vastustaja Stefan Koubek otti komean voiton David Sanchezista, mutta nyt vastus on kovempi, eikä yksipuolinen massapelaaja, joita tämä turnaus ei suuremmin näytä suosivan.
K.Kucera 44% 2.50 William Hill 2%
Kuceran kertoimet lähtivät nopeasti laskuun, ja täytyy myöntää, vaikka en Kuceralle paljoa massalla luottua annakaan, että kyllä Kuceran voitonmahdollisuudet ovat suuremmat mitä kertoimet antavat ymmärtää. Kucera on suurten turnausten mies, ja kokemusta löytyy tiukoissa paikoissa enemmän kuin nuorella espanjalaisella.
V.Hanescu 42% 2.51 Pinnacle 1.5%
Onko Verkerkin aika koittanut? Paljon on pojoja puolustettavana Ranskasta, ja vaikea kuvitella, että hän pystyisi toistamaan viime vuoden yllätyksen. Hanescu on pääsemässä yli pienestä lamasta, ja on Verkerkin tasoinen pelaaja massalla.
D.Elsner 36% 3.30 Pinnacle 1.5%
Elsner on suurelle yleisölle vielä tuntematon nimi, mutta potentiaalia löytyy. Viime vuoden massoilla mies meni kolmesti peräkkäin challenger -turnauksen finaaliin (joista tuli 2 voittoa). Xavier Malissen alkukausi oli aika rämpimistä, mutta St.Pöltenin finaalipaikka viime viikolta oli varmasti mannaa. Malisse on pelannut paljon tennistä kahden viime viikon aikana (9.peli), joten pelin pitkittyessä saattaa myös kuntokysymys nousta esille.
C.Rochus 30% 4.00 Bet365 1%
Albert Costa aloitti murskaavasti turnauksen, ja miehellähän tunnetusti löytyy roppakaupalla menestystä Roland Garrosista. Belgian Christophe Rochus oli kuitenkin vähintään yhtä murskaava Costan maanmies Marc Lopezia vastaan, ja on vahva vastus Albertille. Pelaajat muuten kohtasivat reilu kuukausi sitten Valenciassa, jolloin Rochus oli murskaava (6-4, 6-3).
P.Starace 25% 4.90 Pinnacle 1%
Italian uusin stara :D Potito Starace tulee peliin komeassa 9-0 voittoputkessa. Saalistettuihin päänahkoihin kuuluu ihan päteviä massapelureita kuten Marc Lopez, Guillermo Garcia-Lopez, Alessio di Mauro jne. Vaikka Grosjean hoiteli avausvastustajansa Kevin Kimin helposti tieltään, en silti jaksa luottaa fransmannin menestykseen täällä. Ehkä hän olisi kaivannut huutavaa ranskalaisnuorisoa taakseen?
A.Falla 18% 8.25 Pinnacle 0.5%
Epätodennäköisin yritykseni, mutta kuitenkin mahdollinen. Falla on monipuolinen, lupaava kolumbialaispeluri, jonka parhaat vuodet ovat vielä edessä. Avauskierroksella vastus oli helppo, mutta nyt eteen astelee todellinen maailmantähti, David Nalbandian. Jos David ei saa tuttua takakenttäpeliään rullaamaan, voi Fallalle avautua yllätysmahdollisuus.

Edit: Lisätään vielä Mantilla 30% 3.50 Ladbrokes 1% ja Melzer 28% 3.75 Ladbrokes 1%. OTP:n mies sai pään käännettyä :? No, kyllähän ne ihan kelpo perusteluilta vaikuttivat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut BetMaker, 27.05.2004, 10:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

Melzer, Jurgen vs Hewitt, Lleyton 26% 4,1 Canbet (3/10)

Ei Hewittin mitenkään ylivoimainen pitäisi tässä olla.

Hanescu, Victor vs Verkerk, Martin 43 2,51 Pinnacle (8/10)

Aliarvostetusta pelaajasta tarjotaan taas ylikerrointa.

Kucera, Karol vs Lopez, Feliciano 63% 1,65 Unibet (6/10)

En kyllä tajua miksi Kuceran kerroin laski, mutta kyllähän Feliciano tämä ottelun vie :wink: Kucera on nyt yksinkertaisesti väärällä alustalla. Karlovicin voittaminen sitä ei miksikään muuta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


Biitti
Jäsen
Viestit: 266
Liittynyt: 01.11.2003, 17:29
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Biitti »

Pääosin samansuuntaiset sävelet.

Minultakin lähtee Starace, Rochus, Melzer ja Hanescu. Lopezille sain täsmäälleen saman arvion kuin zenmaster, joten sinnekin lähtee veto. Myös Malissen peliin tuli vähän näkemyseroa ja veto lähtee Malisselle(77%) kertoimella 1,38.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Ja naisten kimppuun. Jonninverran löytyy taas pelattavaa. Mukavaa kyllä, että naistenkin turnaus vaikuttaa paljon yllätysvalmiimmalta kuin aikoihin.

<u>Roland Garros WTA</u>
TRIPLA Martinez+Pierce+Schiavone 60% 1.77 Centrebet 2.5%
Kokeillaan näitä ns. kokeneempia naispelaajia. Marinez kohtaa Dulkon, joka pääsi helpolla 47-vuotiaasta Navratilovasta, joka nyt ei parhaalla tahdollakaan sanottuna ole enää kilpakunnossa. Pierce pelasi aggressiivisesti Scahulia vastaan, ja voitti helposti. Nyt tulee vastaan Leon Garcia, jonka ei pitäisi olla edes Schaulin veroinen. Schiavone on 7-2 viimeisen kuukauden aikana, ja ainoat tappiot ovat tulleet Kuznetsovalle ja Zvonarevalle. Heidän tasoisensa pelaaja ei Ranskan Razzano ole.
E.Likhovtseva 40% 2.85 Pinnacle 2%
En käsitä millä ilveellä Zuluagasta saadaan noin selkeä ennakkosuosikki?
Likhovtseva on kuitenkin päihittänyt Piercen, Myskinan, Loitin ja viimeksi Jidkovan. Hänellä on kuitenkin paha taipumus päästää joka peli tiukoille, joten kolmeen erään mennään varmaan tänäänkin.
S.Perry 42% 2.60 Pinnacle 1.5%
Jenkki-Perry ei varmastikaan ole näin paljon huonompi kuin Srebotnik, se on varma. Hän karsi sisään turnaukseen, ja on tähän asti viihtynyt Roland Garros'n massalla mainiosti. Molemmilta puuttuvat ns. suuret voitot massalta.
A-L.Grönefeld 28% 3.80 William Hill 1%
Saksan Grönefeldin aloitus oli todella murskaava Stosuria vastaan (6-2, 6-0). Nyt vastus on huomattavasti kovempi, muttei mielestäni mahdoton. Bovina on nouseva kyky, mutta huipulle on vielä matkaa. Sen osoittavat viime aikojen rumat tappiot mm. Zvonarevalle, Kuznetsovalle ja Schiavonelle.
S.Asagoe 25% 4.35 Pinnacle 1%
Enpä olisi uskonut ennen turnausta lyöväni vielä ropoja Asagoen puolesta :shock: Japski on kuitenkin yksi, joka saattaa hyötyä kisojen trendistä (jonkin verran kokemusta+allround pelaaja a'la Garbin). Schnyder on vahva pelaaja, jonka voittamiseen Asagoe tarvitsee kuitenkin kaiken mahdollisen avun.
B.Strycova 24% 4.50 Bet365 1%
Jälleen kerran ei lyödä vetoa niinkään Strycovan puolesta, kuin Myskinaa vastaan. Kovin tiukoille joutui Anastasia Molikin kanssa, ja kun Strycova on viime aikoina saanut paljon pelaamalla lisää itsevarmuutta sekä peliinsä kovuutta, voi Myskina olla helisemässä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Täräytetään Kveta Peschkelle livebettingiä; kerroin 3.20 johtotilanteessa 4-2. Yhtiö William Hill. Tutustuin vähän Peschken taustoihin, kun ei tullut mieleen mikä pelinainen on kyseessä. Ja kyllähän tuo pari vuotta sitten kaateli isojakin nimiä (Farina Elia, Mauresmo, Dokic, Smashnova). Ja kun muistetaan kuinka tiukoille Capriati joutui jo avauspelissään, rohkenisin väittää, että kyseessä on ylikerroin :wink:

Edit: Höpö, höpö. Mikähän siinä on, silloin kun harvoin livebettingiin osallistun, niin samalla hetkellä, kun raha vaihtaa omistajaa, alkaa tappiokulku :evil:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

Täälläkin pelataan Hanescu ja Melzer ja seuraavia

Björkman 2.1 Nordicbet tai PAF

Svedupellein kohtaaminen :wink:
Uskon Björkmanin jyräävän kokemuksellaan. 2H2 Björkmanille 3-1, ei tosin massakohtaamisia. Massahan ei ole kummankaan lempialusta. Uskon Björkmanin lämpenevän tähän kohtaamiseen maamiestään vastaan, vaikka ukolla taitaakin olla tähtäimessä seuraava nelinpeli yhdessä Woodbridgen kanssa, sillä nelinpelissä hänellä on paremmat mahdollisuudet menestykseen.

Ljubicic -5.5 1.8 Nordicbet

Ljubi jyrää ja on nosteessa :!: :!: Hampurin finaalipaikka ja hyvä peli Coriaa vastaan antoi tänne lisää itseluottamusta, vaikkakin Arazi piti yllättävän tiukilla avauksessa (6-7(3) 6-4 6-7(2) 6-3 6-3 ).
Koubek oli myös tiukilla Sanchezin kanssa (6-3 7-5 3-6 6-7(0) 6-0 ) ja on kulkenut ATP-tasolla unten mailla jo pitkään, joten uskon Ljubin selkeään voittoon tyyliin 6-3,6-4,6-3 ja rajan riittävän...

Safin -5.5 1.8 Nordicbet

Hiukan vastakarvaan :wink: , muttas uskon Maratin hoitavan homman. Uusi valmentaja (Federerin ex Lundgren :!: ) on saanut ukolle lisää itseluottamusta ja hermojen hillintää entisestään. Massalla tänä vuonna tappiot vain Chelalle, Corialle,Massulle ja Melzerille. Pääsi helpolla avauksessa Callerin luovutettua neljännessä, joskin ensimmäisessä erässä tökki (hävisi 7-5).
Mantillalla ollut tänä vuonna matalalentoa ja voitto Ginepristä ei paina paljoa minun kirjoissani. Uskon Safinin menevän menojaan ja rajan riittävän...

J.Kostanic +6.5 1.8 Nordicbet

En usko Venuksen murskavoittoon tässä. Viimeksi tyttöjen kohdatessa Charlestonissa huhtikuussa semeissä voitti Venus 6-4,6-1. Nyt uskon, että on hiukan tiukempaa ja Venuksen avauspeli Tanasugarnia vastaan (6-2 6-4 ) ei oikein vakuuttanut. Raja riittänee nippa nappa...


Pelionnea kaikille :lol: :lol: :lol: sitä tarvitaan :wink: :wink: :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”