Tänään on 14.08.2018, 23:14.

Torsdag 13.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Torsdag 13.3.

Viesti Kirjoittaja Andy »

Schüttler -MIRNYI 2,10 Centrebet
Spadea -O.ROCHUS 2,15 Expekt
Robredo -VAHALY 2,35 Expekt


-Maxia taas... :lol: edelleen pientä aliarviointia. Schüttler johtaa keskinäisiä 3-1, edellinen kohtaaminen juuri ennen Indian Wellssiä Dubaissa, jossa Schüttler oli tiukasti parempi 7-6, 4-6, 7-6. Yhtä tasainen peli jälleen tulossa, mutta luotan siihen, että tällä kertaa nuo tie-breakit kääntyy Mirnyin eduksi. Kuten Max on tällä viikolla jo näyttänyt, on alusta hänelle mainio. Takana loistavat 2-0 -voitot niin Ferreirasta kuin Riosistakin. 2003 won/loss: Sch 13/6 & Mir 11/6.. tasaista..

-Loistava kerroin Rochusille.. Pidän Olivieria ottelun suosikkina. Spadean voitto Srichaphanista on näköjään vaikuttanut kertoimiin, mutta henk.kohtaisesti en pitänyt ottelun tulosta kovinkaan suurena yllätyksenä. Srichaphan on ollut melko huono viime aikoina.. H2H 0-0, won/lost Spadea 8/6 & Rochus 8/7. Spadea kauden "saavutukset" ovat olleet voitot Gambillista & Fishistä, kun taas Rochus voittanut mm. Kaffen, Koubekin, Niemisen ja Stepanekin. Rochus "tulessa".. toivottavasti liekki lepattaa illallakin..

-Brian Vahaly on yllättänyt minut positiivisesti viime viikkoina. Tässäkin turnauksessa Vahaly on jo päihittänyt Fernando Gonzalezin & JC Ferreron! Taitaa olla kyseessä jonkinlainen Kendrick-ilmiö (viime viikko) mutta mikäpäs siinä jos peli kulkee! Robredo päihittänyt vatsatautisen Jarkon luovutuksella ja Schalkenin kolmessa erässä. Robredo enemmän massapelaaja kun taas Vahaly kovien kenttien mies. Näillä faktoilla hyvällä omallatunnolla Vahaly! :) won/loss: Vah 5/6 & Rob 3/5

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”