Sivu 1/1

16.4.

Lähetetty:
Kirjoittaja BetMaker
Karvasta kalkkia ollut koko viikko. Välillä menee näin, välillä taas vähän paremmin. Eipä ole On The Puntin miehellä sen paremmin mennyt. Muutama peli tälle päivälle.

<u>ATP Valencia</u>
<b>lay</b>Ferrero 76% 1.17 Betsson 3%
Christophe Rochus 42% 2.50 Ladbrokes 1.5%
<u>ATP Estoril</u>
Tommy Robredo 45% 2.37 Bet365 2%
<u>ATP Houston</u>
Jurgen Melzer 20% 6.90 Pinnacle 0.5%

Eli eli. Pakko kokeilla Ancicin voittokulun jatkumista, etenkin kun Ferrerolla on ollut lieviä ongelmia huonojen Gilin ja Vacekin kanssa (tai ainakin yllättävän tiukille vetänyt). Turvallisin vaihtoehto kuitenkin tässä on lyödä Ferreroa vastaan tarjoamalla hänestä mitätöntä 1.17 kerrointa.

Rochus on kuin kotonaan Valenciassa. Viime vuoden finalisti, ja hyvin menee nytkin. Albert Costa oli takuulla samantasoinen, ellei parempikin, vastus kuin tämänpäiväinen Martin.

Safinin pelin Ascionea vastaan eilen nähneet huomasivat varmaan saman kuin itsekin. Peli kulki, mutta kyllä Ascionella omat saumansa oli. Hän ei vain osannut käyttää niitä (taisi poika jännittää...). Robredo on taas väh. paria astetta kovempi, ja peli mielestäni liki tasabuukki. Bet365 kuitenkin tarjoaa yllättävän kookasta kerrointa.

Roddick-Melzer. Roddickilla jo 15. peli kuukauden sisään. Eli aika haipakkaa pidelly. Väsy alkaa painaa ennemmin tai myöhemmin, ja nyt on vastus aivan eri luokkaa kuin aiemmilla kierroksilla (Kendrick/Carlsen). Tähänkin lay -vaihtoehto passeli, mutta Pinnacle tarjosi vielä selkeästi parempaa kerrointa, joten oli kokeiltava pikkulanteilla.

Lähetetty:
Kirjoittaja BetMaker
Ottakaahan onkeenne :) Will Hillillä markkinoiden paras kerroin Tursunoville. Eli->

<u>ATP Houston</u>
Dmitri Tursunov 45% 2.37 Will Hill 2%

Miltei tasabuukki mielestäni. Tursunov on selkeästi kohentanut otteitaan myös massalla. (btw. vaikea välillä ennustaa muutamien pelaajien kokonaisvaltaista, alustasta riippumatonta, kehittymistä tyyliin juuri Tursunov, Ancic, Nadal jne. Tulee herkästi tuijotettua liikaa viime vuosien tuloksiin.) Haas on tekemässä paluuta, mutta venäläinen voi olla turhan paha vastus tällä hetkellä.

Lähetetty:
Kirjoittaja Breakball
Vihjataanpa vaihteeksi, kun tarjolla on roimahko ylikerroin;

Ferreiro - Moodie 3,40 Cbet

Oma arvio 40 %. Ferreiro on 1984-syntynyt Brasilian ehkäpä kuumin lupaus, joka esiintynyt suhteellisen pirteästi alkukaudella. Lisäksi mies on pelannut tolkuttoman määrän futures kisoja juuri Mexicossa (kauden 2003 rekordi,3 futures voittoa kahdeksassa kisassa, voittoja 26 tappioita 6), lisäksi kaatanut avauskierroksilla Moodien kanssa samassa kategoriassa olevat Niemeyerin sekä Sabaun. Selvää ylireagointia Centrellä nimipelaajan suuntaan.

Lähetetty:
Kirjoittaja BetMaker
Thanks Breakball. En olisi huomannut tuota, kun ei ole tullut tällä viikolla noita challenger -kisoja seurattua. Laskin omat prossat pikaisesti myös matsiin, ja päädyin aika lailla samaan 40% todennäköisyyteen. 2% kassasta irtoaa.

Lähetetty:
Kirjoittaja timo
Kiitos vihjeestä Breakball!!!
Toivottavasti pitää... :wink: :wink: :wink:
Tuli vedettyä Centrelle 50 ecua.
Näytti olevan Ferreiron kerroin mm.Betfairilla 2.1, joten ihan hyvä haku :!:

Mistä muuten näitä challenger-turnausten tuloksia / liveseurantaa löytyy?

Lähetetty:
Kirjoittaja Henkka
Moodie vei niukasti pelin kolmannen erän tiebreakin jälkeen itselleen. Kuitenkin hyvä tipsi Breakballilta.

http://www.atptennis.com/en/common/Trac ... 39/mds.pdf