Tänään on 21.05.2018, 01:15.

Tennis ma 23.2

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Tennis ma 23.2

Viesti Kirjoittaja timo »

Tälle päivälle pari aika hyvää... :roll:

Sluiter 1.92 Unibet :!: :!: :!: 9/10 PELIKOHDE :!: :!: :!:

Tässä maailman suurin kerroin (?) Sluiterille. Vastaan asettuu Björkman, joka on alamaissa ja hävisi viimeksi Rotterdamin ekalla kierroksella rankingin 213 Thomas Caklille !!! Muutenkin ruotsalainen on pelannut viime turnaukset surkeasti: kolme turnausta ja ulos heti ekalla kierroksella. Tosin väliin mahtuu voitto Philippoussiksesta Davis-cupissa, jolle ei kannata tässä paljon painoa antaa. Samoin Jonaksen alkuvuoden voitto Roddickista kannattaa jättää omaan arvoonsa...
Sluiter taas pelasi Rotterdamissa hyvän turnauksen (voitot Schalkenista ja Corretjasta ja tiukka ottelu Ferreroa vastaan) ja otti helmikuun alussa päänahan Björkmanin maanmiehestä Thomas Johanssonista.
Sluiter voittaa selvästi 2-0...

Kuznetsova 1.68 Centrebet

On tullut vuosien varrella seurattua naistennistä niin paljon, että voin sanoa, että pelaajien taso heittelee enemmän kuin miehissä. Johtunee kapeasta maailmanlistan kärjestä ja sen jälkeen tulevasta suuresta massasta, jossa käydään valtavan tasaisia matseja.
Tästä syystä pelaan vähemmän naistennistä: pääasiassa suosikkeja tasoituksella ja tasapäisissä altavastaajia.
Tässä on kuitenkin pakko pelata Kuznetsovaa, sillä huolimatta sijoittamattomuudesta ja huonommasta rankinsijoituksesta, on Svetlana kilpasiskoaan parempi. Hän palaa Australian avointen jälkeen (jossa pani hanttiin Henin-Hardennelle häviten kolmannella kierroksella 2-6,5-7) kilpakentille ja huhujen mukaan on kovassa vedossa. Schivanone on turnauksen 7 sijoitettu, mutta ei vakuuttanut viime turnauksessa Pariisissa: 2-1 voitto Loitista, 2-0 (niukasti) voitto Spremmistä ja tappio 1-2 Safinalle. Viime vuonna Kuznetsova hävisi tässä turnauksessa kakkoskierroksella Capriatille ja päässee nytkin vähintäin kakkoskierrokselle.

Pelionnea kaikille :lol: :lol: :lol: sitä tarvitaan :wink: :wink: :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”