Tänään on 20.07.2018, 20:17.

Lauantai 1.3.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Lauantai 1.3.

Viesti Kirjoittaja Andy »

Tänään on hyvä pelata kertoimien valossa "altavastaajia", nimittäin tasoerot näissä peleissä eivät todellakaan ole niin suuret mitä kertoimet antavat olettaa.

O.ROCHUS -Stepanek 2,15 Carib Sport
Kucera -ARTHURS 2,50 Centrebet

-Olivier Rochus on ollut loistavassa kunnossa Kööpenhaminassa. Takana kolme ottelua (Nieminen, Burgsmuller, Behrend). Erät 6-0 ja pelitkin peräti 36-13!! Stepanek puolestaan on ollut tosi tiukilla jokaisella kierroksella. Kaikki Radekin pelaamat ottelut ovat ratkenneet vasta kolmannessa erässä. Rochusilla on tuoreemmat jalat, ja nähtävästi huomattavasti parempi pelituntuma alustaan. Tuolla kertoimella Rochus lapulle..

-Toinen "altavastaaja" on Wayne Arthurs. Ottelussa kohtaa turnauksen 2. ja 3. sijoitettu pelaaja, mutta jostain syystä 3. sijoitettu Kucera on bookkerien silmissä noinkin selvä voittajasuosikki..? H2H 1-1, Kucera voitti massalla ja Arthurs Tukholmassa kovalla alustalla. Kuten Rochuskin, Kucera on voittanut kaikki pelaamansa kuusi erää tässä turnauksessa.. ottelu tulee varmasti olemaan tasainen.. Jos Arthursin syöttö kulkee kuten parhaina päivinään, on vähintään tie-break ansaittu.. loppu on kiinni Kucerasta.. yhteenvetona: tasainen ottelu, epätasaiset kertoimet..


Tulipas epäselvästi kirjoitettua.. sitä se lomafiilis teettää.. pyydän anteeksi.. :cry:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hitter
Jäsen
Viestit: 58
Liittynyt: 27.01.2003, 23:08
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Tampere

O.Rochus kysymys andylle

Viesti Kirjoittaja hitter »

Onko sulla mitään "tarkempaa" arvioita tuohon Rochusin pelaamiseen kun CARIB sulki sen jo ja muualta ei yli 1,91 löydy ,siis mun toimistoista???
Tai muotoillaan näin onko pelattava vielä tuolla kertoimella sinun mielestä??
Perskeles kun jää sun vihjeistä aina ne voittavat esim eilen en löytänyt oliko se nyt sitten se Robredo enään mistään MUTTA sen NORMANIN perskeleen kunto tais mennäkin sitten toisinpäin kuin oli odotettavissa,aika erikoista 2.5h pelissä ja eka erä vielä tie break 9-7 voitto ja omassa syötössä :twisted: Munaa tai teki mitä teki,en nähnyt seurasin vain live taulua ja itkin :-) Tarkoittanen viimeistä syöttövuoroa jonka menetti...
KIITOS JOKA TAPAUKSESSA TAAS Ljubicicin 2.45krt toi kuitenkin voitollisen päivän siltä osin :-).
Mitäs oletko analysoinut huomista Calleri-Zapaleta peliä lainkaan vielä, ainakin mycket mielenkiintoinen matsi :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Andy »

Sori Hitter etten oikeen ehtiny ajoissa vastaamaan.. oon seuraavan viikon ajan aika huonosti tavoitettavissa..(loma) sanoisin tuohon Rochusiin, että kyllä kerroin minulle olisi kelvannut, jos vain suuremman olisi saanut kuin Stepanek.. eli Stepanek suosikkina, niin Rochusia lapuille.. mitään suoranaista kerroinrajaa en osaa sanoa, enkä ikään näillä näkymin tule niitä laskemaankaan, mutta kyllä ehkä n. 2,00 kertoimella olisin pistänyt.. 1,91 on vähän hiinä ja hiinä... ensi yö/huominen on vielä tutkailun alla.. mutta ehkäpä Calleri..? Hyvät voitot alla jo Mantillasta ja muistaakseni myös Gaudiosta.. itsehän Gaudiota vihjasin.. :wink: Zabaleta tulee olemaan todennäköisesti bookkereiden suosikki, mutta pelaisin kyllä Calleria.. en kyllä vihjeisiin sitä pistä, sen verran ympäripyöreä matsi kyseessä.. joo.. Norman kyllä meni ja kusi aika lahjakkaasti.. :lol: mutta eikös tuokin olisi pitänyt jo tietää ettei Ruåtsalaisiin oo luottamista! :x

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”