Tänään on 25.05.2018, 00:01.

US open outrights

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
hesse
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 16.03.2004, 12:43

Tuotto: -8.90 yks.

Palautus%: 70.33%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0

US open outrights

Viesti Kirjoittaja hesse »

Neljästä suuresta kolme on enempi/vähempi kompuroinut viime aikoina, mutta Murray on mielestäni kuumempi kuin koskaan ja Expektiltä saa 7.00 turnausvoitosta. Betfairissa saa tällä hetkellä myös 7 ja välillä vähän ylikin ja siinähän on se hyvä puoli että voi surettaa lopussa pois jos siltä tuntuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

raha tulee seinästä - sähkö tulee töpselistä

Minikommentit


Lenox
Avatar
Jäsen
Viestit: 1031
Liittynyt: 30.11.2006, 22:19

Tuotto: -61.25 yks.

Palautus%: 98.87%

Panosten ka: 8.29 yks.

Vetoja: 655

Pisteitä: 638

Re: US open outrights

Viesti Kirjoittaja Lenox »

Ajatuksia tunauksesta.

Harvinaisen kohdallaan kertoimet voittajan suhteen näyttäisi omaan silmään olevan. Ja mielenkiintoinen turnee aivan varmasti tulossa. On vain ja ainoastaan yksi suosikki: Novak Djokovic. Nole on pelannut tänä vuonna huikeaa tennistä ja osoittanut älytöntä mentaalista lujuutta. Djokovicin matkaa kauden kolmanteen Slamin voittoon varjostaa olkapäävamma jonka takia joutui luovuttamaan viime viikon Cincinnatin Masters turnauksen finaalissa. Djokovicin vamman ei pitäisi olla vakava, ja luovuttaminen oli osaksi varotoimenpide tätä turnausta silmällä pitäen. Viime viikkoina Djokovic on ollut ajoittain väsyneen näköinen ja oloinen kentällä. Onko uskomaton vuosi 2011 vienyt mehut Nolelta? Silti, on vain yksi suosikki. ~35%

Nadalin peli ei vakuuta alkuunkaan. Jokainen neljästä(Dodig, Benneteau, Verdasco, Fish) ottelusta viime viikkojen masterseissa oli vaikea pala Rafalle. Slameissa toki aina "yllättänyt" kovillakin alustoilla viime vuosina. ~14%

Murray voitti viime viikolla Cincinnatin Mastersin häviämättä erääkään. Palautustyöskentely oli erittäin hyvää, syöttötyöskentely ok. Muzza vaan tykkää ailahdella liikaa, hyvän ja huonon päivän ero on valtava. Eikä kasetin kestävyyskään ole koskaan vakuuttanut, tiukoissa paikoissa leviää peli liian usein käsiin. ~14%

Federerilläkään ei ole jenkkikiertueella kunnian kukko laulanut. Tippunut Tsongalle ja Berdychille. Varsinkin kakkossyötön haavoittuvuus on tullut allekirjoittaneelle yllätyksenä, sekä palautustyöskentely ei parhaimmillaan. Liekö vanha kettu ottanut matsit vain sparrauksina tälle turnaukselle, ainakaan olemus ei ole ollut terävimmillään. Hallitsee turnauksen metkut. ~13%

Muille jätetään sellaset ~24%. Nostettakoon sieltä Berdych pelattavaksi asti 2-3%. On löytänyt syöttönsä jota työstänyt paljon Wimbledonin jälkeen sekä rangen peruspelaamiseensa viime turnauksen perusteella. Uskaltaa pelataa agressiivisemmin kuin heikohkona alkukautena. Berdych luovutti Djokoviciä vastaan turnauksen semeissä olkapään vaivatessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


hesse
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 16.03.2004, 12:43

Tuotto: -8.90 yks.

Palautus%: 70.33%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 3

Pisteitä: 0

Re: US open outrights

Viesti Kirjoittaja hesse »

No juuri sillähän nostinkin Murrayn pelattavaksi kun Djokovic on näyttänyt siltä kuin olisi voittanut tarpeekseen vähäksi aikaa. Tämähän se tietenkin on paljon tärkeämpi turnaus ja täytyy Djokivicia suosikkina pitää. Suretus mielessä otin lisäksi Betfairista pienellä Fish 40, Berdych 85, Tsonga 40. Mukavasti korkeampia kuin bookkereilla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

raha tulee seinästä - sähkö tulee töpselistä

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1302
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

Re: US open outrights

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Muutamia hakuja:

Winner of 2nd quarter: (Federer)

Fish 6,00@Sportingbet
Tsonga 5,50@pinny
Verdasco 26,00@sportingbet
Tomic 251@sportingbet :) (cb 34,00)

Winner of 3rd quarter: (Murray)

Wawrinka 51,00@CB

Winner of 4th quarter: (Nadal)

Ferrer 13,00@CB (oli 18,00, kelpaa vielä pienellä nykykertoimella; SB 5,00, Betfair ~8,00)
Youzhny 67,00@CB
Almagro 201,00@CB :D
Melzer 201,00@CB :D
Ljubicic 331,00@CB :D

Lyhyet kommentit: nämä ovat siis käytännössä vetoja sen puolesta, että pelaaja etenee neljän joukkoon ja semeihin, siis voittaa viisi ottelua vähintään.
Pelit lähinnä Federeriä ja Nadalia vastaan kerotimin jotka varmasti korvaavat riskin. Federer alkaa olla yhä haavoittuvampi ja paikka semeissä kaikkea muuta kuin itsestäänselvyys (alle 50% IMO). Tulikuuma Fisu ja Tsonga molemmat kaataneet mestarin joskus ja ovat hyvinkin valmiita yllätykseen jos pääsevät yrittämään. Esim Tsonga-Roger matsissa, nykytiedoilla, vaikea edes näähdä Rogerin olevan kovin kummoinen suosikki. Tomic tulevaisuuden tähti, ja tolla kertoimella kokeilun arvoinen, koulutti m.m. Wimpelissä Söderlingia ihan nätisti. Dasco pelasi ääritasaisen kolmieräisen Nadalia vastaan Cincissä ja vasurina kykenee esim Rogeria vastaan käyttämään samaa asetta kuin Rafa eli napakaa yläkierrekämmentä mestarin rystylle. Kerroin riittää.

Centren tarjoama kerroin Wawrinkalle enemmän kuin riittävä. Murray todnäköinen välieräpelaaja tästä neljänneksestä, sen jälkeen pakka auki. Delpo, Söderling, Isner, Wawrinka. Wawa on laatupelaaja, ja jos kaikki loksahtaa kohdalleen erittäin vaikeasti voiettavissa. Jospa se pää kestäisi läpi turnauksen tällä kertaa :roll: Sportingbet tarjoaa samasta 13,00.

Viimeisestä neljänneksestä Centre pitää lähes "varmana" Nadalin semifinaalipaikkaa, kerroin 1,28 kun esim Fairilla ~1,70. Rafan tittelin puolustus tulee olemaan tuskan takana eikä tunnu mitenkään tulikuumalta juuri nyt. Myös tässä pakka auki, jos Rafa kompastuu ja varsinkin nuo neljä viimeistä hakua on pakko pelata noilla kertoimilla. Hyvin ylikertoimisia ovat. :roll: Myös Gulbis outsider-hakuna maistuisi tähän mutta ei löydy edes valikosta, eli menee centrellä "other player" kategoriaan, kerroin 101,00 maun mukaan peleihin pienellä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”