Tänään on 25.05.2018, 06:01.

Tennis Ke 2.2.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis Ke 2.2.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Eilen Bogomolov voitti tiukan väännön jälkeen Veicin ja Dabulin peliä ei keretty edes aloittaan joten se pelataankin sitten tänään. Pari uutta kokeilun arvoista kohdettakin löytyi:

ZAGREB:

KUKUSHKIN - Clement 1.63 (5dimes)

Pelataan Kazakkipeluri Kukushkinia joka kohtaa kymmenen vuotta vanhemman Ranskan Arnaud Clementin. Molempien kausi on alkanut tasan samanlailla eli yksi voitto ja kolme tappiota. Kukushkin otti voittonsa Sydneyn karsinnoissas Rosolia vastaan kun taas Clementin voitto tuli Malissea vastaan Auclandissa. Mutta mikä sitten puhuu Kukushkinin puolesta tässä parissa on miehen viime kauden lopun otteet sisäkovilta. Davis Cupissa, Bangkokissa ja Moskovassa mies sai hyviä päänahkoja ennen kuin räjähti ja mies voitti Pietarin turnauksen kaataen mm. Tipsarevicin ja finaalissa Youzhnyn (joka on todella hyvä sisäkovien peluri). Clementin ura rupeaa olemaan hiipumaan päin ja sen huomasi jo viime kaudella. Koko kauden saldo 16-24 ja sisäkovillakin 3-8 (ATP-tasolla, yksi challenger-turneen voiton mies otti). Kummatkin viihtyväs sisäkovilla jossa Kazakilla hieman parempi saldo (Kukushkin 40-21, Clement 35-32). Mutta uskonkin että Clement enää vain jäähdyttelee kun taas Kukushkin on vasta tulossa TOP20 peluriksi. Joten tästä mies nappaa mukavan päänahan näin turnauksen aluksi.

JOHANNESBURG:

BROWN - van der Merwe 1.68 (Pinnacle)

Kokeillaan pelata kotiyleisön edessä esiintyvää Izak van der Merweä vastaan. Saksan Dustin Brown voitti eilen Serran tunnissa lukemin 6-4 6-4. Se olikin miehen kauden ensimmäinen voitto. Pari tappiota oli tullut Sugitalle ja Montanesille. Etelä-Afrikan van der Merwe voitti täällä myös tunnissa Ranskan Robertin suoraan 2-0. van der Merwe on tällä kaudella saanut jo pari voitto peliä Australian Avointen karsinnoissa. Voitot Reidistä ja Lisnardista tiukkojen kolmieräisten päätteeksi. van der Merwe esitti viime kaudella hyviä otteita challenger-tason turneissa kovilla kentillä mm. kolme finaalipaikkaa. Mutta silti uskon että Brownilla on tässä parissa pienoinen etu. Nimittäin molemmat miehet pelasivat viime kaudella samaisessa turnauksessa, mutta ei ATP-tasolla vaan hieman sen jälkeen pidetyssä challenger-tason turneessa. Tuolloin miehet kohtasivat finaalissa ja Brown otti suoran 2-0 (7-6 6-3) voiton. Nyt kun Brownilla voitto alla niin uskon että lopputulos on samanlainen kuin miesten aiemmassa kohtaamisessakin.

EDIT: Otsikko muutettu

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”