Tänään on 25.05.2018, 02:22.

Tennis Ti 1.2.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis Ti 1.2.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Eilen osui 2/3 eikä ollut kaukana Ramirez-Hidalgon voittokaan, mieshän johti kolmannen erän tie-breakia 6-3 mutta jotenkin onnistui sen vielä häviämään?!?!

Eipä auta muu kuin laittaa uutta matoa koukkuun:

ZAGREB:

BOGOMOLOV - Veic 1.67 (Paddy Power)

Jenkkipeluri Alex Bogomolov on täällä jo selvittänyt kolme karsinta otteluaan (Marcan, Basic ja Karanusic) joista varsinkin Karanusicin voitto oli todella merkittävä. Bogomolov on pääasiassa pelaillut viime vuosina challenger-tason turneita joten nyt on hyvä tilaisuus koittaa parantaa ATP-rankingiaan oikein kunnolla kun vastaan asettuu Kroatin Antonio Veic joka pääsi villillä kortilla mukaan turneeseen. Veic on tällä kaudella pelannut kahdessa turneessa, Dohassa karsinnat läpi ja ekan kierroksen voitto Sabrystä (tuntematon Egyptiläinen) jonka jälkeen tulikin tappio Gulbista vastaan. Australian Avointen karsinnoissa tuloksena voitto ja tappio. Bogomolov avasi kautensa vasta Australian Avoimissa joissa myöskin hän pelasi karsintoja ansaiten pari voittoa kunnes viimeisellä karsintakierroksella tuli tappio Danceviciä vastaan. Viime viikolla mies otti jo tuntumaa sisäkoviin pelatan Heilbronnin challenger-turneessa voittaen Korolevin ja häviten Bachingerille toisella kierroksella. Veic ei ole paljoakaan pelaillut sisäkovilla (saldo kaudesta 2007 alkaen 5-7). Viime kaudellakin vain kolme peliä joista ainoa voitto tuli Davis Cupissa Ecuadorin Campozanoa vastaan Davis Cupissa. Tappiot tuli Karloviciä vastaan (luovutti) ja Tipsareviciä vastaan. Jenkkipelurilla on hieman parempi saldo sisäkovilta 17-12. Viime kauden paras saavutus tuli vuoden viimeisessä turnauksessa Champaignin sisäkovien challenger-turnauksesta josta mies haki turnausvoiton kaataen mm. Delicin ja Reynoldsin. Veic saa varmasti kovan kannustuksen taakseen, mutta silti uskon Bogomoloviin joka täällä on jo hyvässä vauhdissa klaarattuaan karsinnat hienosti lävitse.

JOHANNESBURG:

DABUL - Beck,K 2.18 (Panbet)

Etelä-Afrinkan Johannesburghin turneeseen kokeillaan pelata Argentiinan Brian Dabulia joka saa jälleen mielestäni liian suuren kertoimen kun mies kohtaa Slovakin Karol Beckin jolla on ollut viime aikoina vähän vaivoja. Viimeisimmässä pelissään Australian Avoimissa Beck luovutti Murraytä vastaan vedoten olkapäävammaansa ja viime kauden lopulla miestä vaivasi jalkavammat. Saattaa olla että nuo voivat vaivata jossain muodossa vieläkin miestä. Muutenkaan Slovakin alkukausi ei ole alkanut ruusuisesti. Kolme turnausta joista kaikissa ensimmäisen kierroksen tappio. Ei silti Dabulinkaan kausi ole paljoa paremmin alkanut. Aucklandin turneesta pari karsintavoittoa jonka jälkeen tappio Mannarinolle. Ja Australian Avoimissa tuli noutaja ekalla kierroksella Mahutin toimesta. Mutta kun katsoo Dabulin viime kauden otteita kovilta kentiltä saa ainakin minut pelaamaan tässä kohteessa Argentiinalaisen puolesta. Viime kaudella kolme challenger-tason turnausvoittoa (Salinas, Tallahassee ja Winnetka). Ja miesten saldot kovilta kentiltä on huomattavasti Dabulin eduksi (Dabul 64-29, Beck 27-25). Joten sitä en ymmärrä miksi Beck on saatu noin suureksi suosikiksi tässä parissa tietäen vielä miehen viime aikaiset loukkaantumisetkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Käyttäjätunnus
Jäsen
Viestit: 755
Liittynyt: 24.01.2004, 02:46

Tuotto: +976.51 yks.

Palautus%: 120.79%

Panosten ka: 10.87 yks.

Vetoja: 432

Pisteitä: 992

Re: Tennis Ti 1.2.

Viesti Kirjoittaja Käyttäjätunnus »

Zagrebin turnaukseen Petzschner-Hajek 1,22 Paf

Hajekilla on kerroinmuutoksista päätellen taas vanhat kujeet mielessä. Betfairiltä saisi 8,60 hänen voitostaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”