Tänään on 24.05.2018, 11:15.

Tennis Ti 11.5.

Tennisvinkkien kohtauspaikka
Vastaa Viestiin
grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Tennis Ti 11.5.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Lyödääs tiistain pelit Madridiin jo nyt kun huominen päivä on hivenen kiireinen:

SCHWANK - Mathieu 1.69 (betliner)

Tällä kaudella todella vähän pelannut (1-5) Ranskan Mathieu kohtaa mahdollisesti seuraavan Argentiinan huippupeluri Eduardo Schwankin joka esitti loistavia otteita muutaman viikon takaa Barcelonan turnauksessa edeten aina puolivälieriin asti voittaen Fogninin, Hewittin ja Navarron ennen tappiota Söderlingiä vastaan. Muutenkin Argentiinalaisen saldo tältä kaudelta massakentiltä on mukava 15-7 (mm. challenger-tason turnausvoitto Bucaramangan turnauksesta). ATP-tasolla Barcelonan ohella Acapulcon turnauksessa on tullut puolivälieräpaikka. Mathieu ei siis ole tällä kaudella paljoa pelaillut ja kauden ainoa voitto-ottelukin tuli kauden ekassa pelissä Indian Wellsin kovilla Beckeriä vastaan. Sen jälkeen pelkkiä tappioita, kolme viimeisintä massalta (Hernandez, Melzer ja Ljubicic). Vuodesta 2006 alkaen miesten saldot massalta puoltavat peliä Argentiinalaisen suuntaan (Schwank 96-49, Mathieu 48-33). Ainoa asia Mathieun puolesta on miesten aiempi kohtaaminen jonka Ranskalainen voitti 2008 Ranskan Avoimissa, mutta noista ajoista Schwank on huomattavasti parantanut peliään. Mathieun vähäinen ja huono tuloksinen pelikokemus tältä kaudelta saa jatkoa kun Argentiinalainen etenee helposti toiselle kierrokselle tästä parista.

PETZSCHNER - Fognini 1.55 (betway)

Saksalaisen Petzchnerin kokemus massakentiltä on todella vähäinen viimeisiltä viidelta viime kaudelta (17-16), mutta tällä kaudelle mies on ollut yllättävänkin hyvä massapeleissään. Viimeksi viime viikolla Munchenin turnauksessa mies voitti Benneteaun, Koellererin ja Berdychin ennen kuin koko turnauksen voittanut Youzhny oli parempi välierässä. Myös pari viikkoa aiemmin Monte Carlon turnauksessa Saksalainen pelasi hyvin voittaen Garcia-Lopezin ja Melzerin. Saksalaisen vastustaja Fognini on tällä kaudella ollut todella huono (koko kauden saldo 5-12). Neljässä viimeisessä massaturneessa ainoastaan yksi voitto sekin challenger-tason peluri Skugorista, muuten tullut tappioita niin Llodraa, Schwankia, Seppiä kuin Djokoviciä vastaan. Mikäli Petzschner jatkaa samoja hyviä otteita mitä tänä vuonna on massalla esittänyt ei pitäisi Fogninilla olla mitään sanomista Saksalaista vastaan.

NALBANDIAN - Berdych 1.83 (Bodog)

Parempiakin kertoimia saisi Argentiinalaisen Nalbandianin puolesta, mutta itse etsein sellaista bookkeria jossa tulee VOID jos peli keskeytyy kun Nalbandianin kunnosta ei ole täyttä takuuta. Toivottavasti Nalbandian rupeaa pikku hiljaa pääsemään irti vaivoistaan ja pääsee tekemään paluun ATP-listan TOP20 joukkoon minne mies mielestäni kuuluu vieläkin. Tällä hetkellä Argentiinalaisen ranking on 150 ja vastustaja Berdych on sijalla 16 ATP-listalla, silti saan Argentiinalaisen tässä pelissä suosikiksi. Tsekki Berdych on viime viikkoina pelaillut massaturneita ilman suurempaa menestystä, paras saavutus viime viikolla Munchenin puolivälieräpaikka. Nalbandianin edellinen turnaus oli muutaman viikon takaa Monte Carlon massalta missä mies esitti loistavia otteita edeten puoliväleriin asti voittaen mm. Youzhnyn ja Robredon ennen kuin Djokovic oli miestä vahvempi. Uskonkin että mies haluaa vielä tästä turnauksesta hyvän tuloksen ennen kuin Ranskan Avoimet alkaa jonne uskon Nalbandianin saavan villin kortin. Argentiinalaisen puolesta pelaamista puoltaa myöskin miesten aiemmat kohtaamiset joita Nalbandian johtaa voitoin 4-1 (massalla voitot 1-1). Jos Nalbandian vaan on täydessä kunnossa niin uskon, että mies pystyy kaatamaan Berdychin tasoisen pelurin massalla. Mutta suosittelen etsimään bookkeria jossa keskeytyksen sattuessa palautuu rahat takaisin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


grenberg
Jäsen
Viestit: 550
Liittynyt: 02.05.2004, 22:19

Tuotto: -60.80 yks.

Palautus%: 94.18%

Panosten ka: 5.00 yks.

Vetoja: 209

Pisteitä: 90

Re: Tennis Ti 11.5.

Viesti Kirjoittaja grenberg »

Schwank ja Petzschner hoiti hienosti voitot kotiin, mut Nalbandianin peli peruttiin jo ennen kuin ehti alkaakaan nimittäin molemmat äijät jäi pois turnauksesta!!

En muistakaan koska ois tollai tapahtunu et molemmat pelurit vetäytyy ja kaksi lucky looseria pääsee mukaan...

Keskiviikolle ei sitten löytynytkään mitään kokeiltavaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Tennis”